0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول farshon

مسول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

خداقوت

لطفانظرسنجی جدیدی روبارگذاری نمایید،باتشکر

عرض سلام و ادب. چشم حتما. در واحد محتوای راسخون سوال در دست بارگذاری است.

با تشکر

چهارشنبه 28 تیر 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 borkhar r_hasti_r nazaninfatemeh mohammad_khoshghamat ehsan007060 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول rezaha44
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

یه پیشنهادی درمورددرنظرگرفتن امتیازشرکت نمودن مدیران درقرعه کشی فروشگاه قایل بشوید،حال این درنظرگرفتن امتیازمثلاشرکت دادن دوباردرقرعه کشی ویاشانس برنده شدن بیشترباشه یابه طریق دیگری که خودتان صلاح می دانید اقدام شود،باتشکر

با سلام دوباره 

من با نظرتان مخالفم چون حق کاربرانی که مدیر نیستند ضایع میشه یعنی چی مدیران در قرعه کشی دو بار شانس برنده شدن داشته باشن بقیه کاربرا یک بار این تبعیض باعث بی انگیزه شدن بقیه کاربران میشه این باید طوری باشه هرکس حسنه بیشتری پرداخت کنه شانس برنده شدنش بیشتر باشه نه اینکه چون مثلا من مدیر تالارم چند بار شناس برنده شدن داشته باشم 

سلام و سپاس از همراهی و نظر شما. احتراما ذیل پست های بعدی مرتبط با این پست، پاسخ ارایه خواهد شد.

با تشکر 

چهارشنبه 28 تیر 1396  9:59 AM
تشکرات از این پست
farshon mosabeghat_ravabet khodaeem1 borkhar r_hasti_r nazaninfatemeh mohammad_khoshghamat ehsan007060 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول rezaha44
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

یه پیشنهادی درمورددرنظرگرفتن امتیازشرکت نمودن مدیران درقرعه کشی فروشگاه قایل بشوید،حال این درنظرگرفتن امتیازمثلاشرکت دادن دوباردرقرعه کشی ویاشانس برنده شدن بیشترباشه یابه طریق دیگری که خودتان صلاح می دانید اقدام شود،باتشکر

با سلام دوباره 

من با نظرتان مخالفم چون حق کاربرانی که مدیر نیستند ضایع میشه یعنی چی مدیران در قرعه کشی دو بار شانس برنده شدن داشته باشن بقیه کاربرا یک بار این تبعیض باعث بی انگیزه شدن بقیه کاربران میشه این باید طوری باشه هرکس حسنه بیشتری پرداخت کنه شانس برنده شدنش بیشتر باشه نه اینکه چون مثلا من مدیر تالارم چند بار شناس برنده شدن داشته باشم 

فرمایشتون متین،نظرهرشخصی محترمه

دوست عزیز

وهمشهری گرامی

فعلاکه مدیران ازکاربران هم پایینترهستنددرسایت،مگه نه آقای قریشی؟مگه نه،منگنه،مگه نه،منگنه

سلام. نفرمایید جناب اشرفی! :)

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:01 AM
تشکرات از این پست
farshon mosabeghat_ravabet khodaeem1 borkhar r_hasti_r nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohammad_khoshghamat ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1
نقل قول rezaha44
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

با سلام دوباره 

سلام به شما

منم همينو ميگم ولي در حال حاضر هر کسي کمترين خريد رو داشته باشه شانس بيشتري داره

سلام و عرض ادب حضور شما. ضمن قدردانی از همه شما بزرگواران احتراما نظری ذیل پست های مربوطه در این پست ارایه می گردد. 

ببینید دوستان، همونطور که می دونید قرعه کشی ماهانه به صورت سیستمی است و اصلا دستی انجام نمیشه، به این صورت که پس از بسته شدن فاکتورها و اتمام زمان خرید، تعداد برنده ها در هر محصول به سیستم ارایه میشه و خود سیستم تمام مراحل قرعه کشی رو انجام میده، لذا شانس قرعه کشی هم حسب خرید در فاکتورها برای سیستم تعریف شده و در قرعه کشی لحاظ میشه، در نتیجه از میان تمام خریداران و نظر به تعداد خرید ایشان، قرعه کشی بدون دخالت انسان انجام میشود.

اما مدیر و کاربر و اینها برای سیستم تعریف نشده و نمی تونه تعریف بشه، چون در قرعه کشی، تعداد خرید و شانس بیشتر مبنی بر تعداد خرید مهم است. اینکه چه کسی برنده میشه میتونه از بین کسانی باشه که بیشترین خرید رو داشتن و می تونه اونهایی که تک خرید یا چند خرید داشتن برنده بشن که معمولا از همه عزیزان در میان برندگان بوده اند.

در کل ضمن تشکر از همه ی شما عزیزان، ان شاالله اگر بتوانیم اتاق فکر راسخونی ها را راه اندازی کنیم، میشه این موضوع رو مورد بحث و نظر عزیزان در اولین جلسه قرار داد تا بهترین نتیجه حاصل بشود.

با آرزوی بهترین ها

شادی تان مستدام

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:16 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet khodaeem1 borkhar r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohammad_khoshghamat ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول rezaha44

با سلام خسته نباشید یه پیشنهاد دارم

یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر 

با عرض سلام و ادب حضور شما همراه گرامی. این قسمتی که مد نظر شماست تقریبا همان قسمت آخرین پست های انجمن هست که به صورت گذرا در صفحه اصلی انجمن ها قابل مشاهده است. لذا جهت مشاهده ی مابقی پست ها می توانید به هر تالار و زیرتالار مراجعه کنید که تمامی پست ها در دسترس شما خواهد بود.

با تشکر

سلام و عرض ادب

اول از همه خسته نباشید و‌خدا قوت عرض می کنم.

در تکمیل درخواست این کاربر که به نظرم موضوع کاربردی هست و البته بعید می دونم واحد فنی براش وقت بگذارند فرض کنید یکی از کاربران چند روزی در انجمن نباشه و‌من میخوام بدونم آخرین پستی که زده کجا بوده.

یا اینکه از پست هایی که یک کاربر می گذاره خوشم میاد و دوست دارم اونها رو مطالعه کنم.

قبلا به لطف نجومی کارا، الان هم به لطف واحد فنی پست های مفید به چشم بر هم زدنی از صفحه اصلی محو میشن. برترین ها و لینک چرخشی هم نهایتا ۲۰ پست جا میگیره. که معمولا ۱۰ پست پست و اخباری هست که مسئولین قرار دادند و عملا ۱۰ پست مربوط به کاربران هست که هر پست هم معمولا سه تا پنج روز در برترین ها یا لینک چرخشی میمونه.

یعنی عملا سهم کاربران از برترین ها و لینک چرخشی حداکثر روزی سه پست (با ارفاق) هست. 

شما فکر می کنید من بخوام ده پست آخر یک یا دو یا سه‌کاربر رو ببینم چند تالار رو باید زیر و رو کنم؟؟؟

بعد وقتی که باید بگذارم رو هم محاسبه کنید.

غیر از این، موضوع مهم دیگه حجم اینترنتیه که موقع رفرش و باز کردن صفحات راسخون بلعیده میشه.

نت امثال من هم نه سرعت نور داره، نه رایگانه. 

خلاصه اینکه جواب شما در جهت تسهیل و برآورده ساختن نیاز کاربران نبود.

خیلی از سایت هایی که انجمن دارند گزینه دنبال کردن کاربر رو دارن.

به طوری که ده بیست تا پست آخر کاربر برای افرادی که علاقمند به پست هاش باشند قابل رویته. اونم به صورت یک جا.... 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:22 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m mosabeghat_ravabet khodaeem1 borkhar r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ببخشید یه مورد الان به چشمم خورد و‌معمولا برام جای سوال داره.

چرا پروژه هایی که راسخون در نظر داره اینقدر طولانی و زمان بر هست؟؟؟

از طراحی سایت جدید که دیگه اخیرا به فراموشی سپرده شد و دیگه ترجیح میدیم اسمی ازش نبریم که بگذریم! موضوع اتاق فکر هم تقریبا شش ماه یا بیشتر هست که بیان شده و اصلا خبری ازش نیست. فقط هرازگاهی مناسبتی پیش میاد اسمی هم از اتاق فکر میشه.

نکنه منتظر فرد خاصی هستین؟

نکنه منتظر برنامه نویسی خاص هستین؟

یا شاید حضور کسی در انجمن باعث شده این کار به تاخیر بیفته.

شاید هم این‌مورد بین پرونده ها و برنامه های راسخون گم شده.

و کلی شاید و باید و سوال در این‌ مورد و موارد مشابه دیگر!!!

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:30 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m khodaeem1 borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohammad_khoshghamat ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول rezaha44

با سلام خسته نباشید یه پیشنهاد دارم

یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر 

با عرض سلام و ادب حضور شما همراه گرامی. این قسمتی که مد نظر شماست تقریبا همان قسمت آخرین پست های انجمن هست که به صورت گذرا در صفحه اصلی انجمن ها قابل مشاهده است. لذا جهت مشاهده ی مابقی پست ها می توانید به هر تالار و زیرتالار مراجعه کنید که تمامی پست ها در دسترس شما خواهد بود.

با تشکر

سلام و عرض ادب

اول از همه خسته نباشید و‌خدا قوت عرض می کنم.

در تکمیل درخواست این کاربر که به نظرم موضوع کاربردی هست و البته بعید می دونم واحد فنی براش وقت بگذارند فرض کنید یکی از کاربران چند روزی در انجمن نباشه و‌من میخوام بدونم آخرین پستی که زده کجا بوده.

یا اینکه از پست هایی که یک کاربر می گذاره خوشم میاد و دوست دارم اونها رو مطالعه کنم.

قبلا به لطف نجومی کارا، الان هم به لطف واحد فنی پست های مفید به چشم بر هم زدنی از صفحه اصلی محو میشن. برترین ها و لینک چرخشی هم نهایتا ۲۰ پست جا میگیره. که معمولا ۱۰ پست پست و اخباری هست که مسئولین قرار دادند و عملا ۱۰ پست مربوط به کاربران هست که هر پست هم معمولا سه تا پنج روز در برترین ها یا لینک چرخشی میمونه.

یعنی عملا سهم کاربران از برترین ها و لینک چرخشی حداکثر روزی سه پست (با ارفاق) هست. 

شما فکر می کنید من بخوام ده پست آخر یک یا دو یا سه‌کاربر رو ببینم چند تالار رو باید زیر و رو کنم؟؟؟

بعد وقتی که باید بگذارم رو هم محاسبه کنید.

غیر از این، موضوع مهم دیگه حجم اینترنتیه که موقع رفرش و باز کردن صفحات راسخون بلعیده میشه.

نت امثال من هم نه سرعت نور داره، نه رایگانه. 

خلاصه اینکه جواب شما در جهت تسهیل و برآورده ساختن نیاز کاربران نبود.

خیلی از سایت هایی که انجمن دارند گزینه دنبال کردن کاربر رو دارن.

به طوری که ده بیست تا پست آخر کاربر برای افرادی که علاقمند به پست هاش باشند قابل رویته. اونم به صورت یک جا.... 

عرض سلام و ادب حضور شما مدیر و همراه گرامی

ضمن سپاس از حضور شما و ارایه ی نظر خوبتان، این مورد را که دوستمون اشاره کردن، در مورد دنبال کردن کاربر، قبلا حقیقتا با واحد فنی در میان گذاشتیم و خوب به قول شما مثل بسیاری دیگر از موارد که به عمو فنی می رسید اجرایی نشد و یا الان موقعش نبود، وگرنه مطرح شده و خیلی هم مایل بودم جهت سهولت در دسترسی و رفاه حال شما عزیزان، این کار انجام بشه! به همین خاطر بود که کاربر رو به قسمت آخرین پست ها ارجاع دادم و در حال حاضر اون قسمت بهشون برای این کار پیشنهاد داده شد.

ان شاالله اگر میسر گردید حتما اجرایی خواهد شد.

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:51 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ببخشید یه مورد الان به چشمم خورد و‌معمولا برام جای سوال داره.

چرا پروژه هایی که راسخون در نظر داره اینقدر طولانی و زمان بر هست؟؟؟

از طراحی سایت جدید که دیگه اخیرا به فراموشی سپرده شد و دیگه ترجیح میدیم اسمی ازش نبریم که بگذریم! موضوع اتاق فکر هم تقریبا شش ماه یا بیشتر هست که بیان شده و اصلا خبری ازش نیست. فقط هرازگاهی مناسبتی پیش میاد اسمی هم از اتاق فکر میشه.

نکنه منتظر فرد خاصی هستین؟

نکنه منتظر برنامه نویسی خاص هستین؟

یا شاید حضور کسی در انجمن باعث شده این کار به تاخیر بیفته.

شاید هم این‌مورد بین پرونده ها و برنامه های راسخون گم شده.

و کلی شاید و باید و سوال در این‌ مورد و موارد مشابه دیگر!!!

سلام مجدد

پروژه های راسخون، هم کوچک نیستن و هم بسیاری از شرایط را در بر می گیرن، البته طرح ها و پروژه های بسیاری هم هست که سر موقع و به ویژه در انجمن توسط مسئولین و مدیران و کاربران در حال برگزاری است و به موقع برگزار شده و میشود. اما سایت جدید که مربوط به واحد فنی و مدیریت هست که شرایط خاص خودش را داره و با این عزیزان هست، اتاق فکر هم که در دست انجام است و خوب برنامه ها و اهداف و جزییات آن باید بسته شود وگرنه چه بسا اگر اهدافی که جهت سهولت کار شما عزیزان در آن قرار است لحاظ شود میسر نشود اجرایی نشود. چرا که هدف ما رضایت شما عزیزان است.

بسیاری از موارد و شرایط ذکر شدنی نیست.

امید که با این شرایط خاص و سختی که راسخون داشته و دارد بتوانیم به نهایت اهداف خود در راستای رفاه مدیران و کاربران عزیز دست یازیم.

با آرزوی بهترین ها

چهارشنبه 28 تیر 1396  10:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 ria1365
salma57
salma57
کاربر طلایی1

تشکر از پاسخگویی شما.

یه پیشنهاد

همین الان به صفحه اصلی انجمن برین و پست هایی که روی صفحه هست ببینید.

واقعا پست های مفید رو صفحه هستند یا فقط اسامی چند اکانته ها (مولتی اکانت ها) رو صفحه رژه میرن؟؟؟

اونم پست هایی که عملا پاسخ ها و پست ها نمایش داده نمیشه.

من‌ برم آمار پنجاه پستی که میبینم در بیارم

برای پست بعد میفرستم

چهارشنبه 28 تیر 1396  11:00 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m khodaeem1 borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ria1365 mohammad_khoshghamat ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

تشکر از پاسخگویی شما.

یه پیشنهاد

واقعا پست های مفید رو صفحه هستند یا فقط اسامی چند اکانته ها (مولتی اکانت ها) رو صفحه رژه میرن؟؟؟

برای پست بعد میفرستم

در این مورد همانطور که در جریانید، آخرین پست از هر کاربر قابل مشاهده است و خوب هر نام کاربری که پستی ارسال می کند مشاهده خواهد شد. اما جهت بهتر شدن نمایش پست ها در تاپیک های مختلف، واحد فنی در صدد است آخرین پست از هر کاربر در هر تاپیک را نمایش دهد. به این معنی که اگر کاربری چند پست در چند تاپیک مختلف ارسال کند، تمامی آن پست ها نمایش داده خواهد شد و اگر در یک تاپیک چند پست ارسال کند آخرین پست آن قابل مشاهده است.

به این صورت هم فعالیت در تاپیک های مختلف بیشتر خواهد شد و هم اگر پستی از نظر یک کاربر جالب بود با مراجعه به آن تاپیک می تواند دیگر پست های ارسالی در آن تاپیک را نیز مشاهده کند.

امید که بهترین نتیجه حاصل شود.

چهارشنبه 28 تیر 1396  11:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 ria1365 mohammad_khoshghamat
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

تشکر از پاسخگویی شما.

یه پیشنهاد

برای پست بعد میفرستم

در این مورد همانطور که در جریانید، آخرین پست از هر کاربر قابل مشاهده است و خوب هر نام کاربری که پستی ارسال می کند مشاهده خواهد شد. اما جهت بهتر شدن نمایش پست ها در تاپیک های مختلف، واحد فنی در صدد است آخرین پست از هر کاربر در هر تاپیک را نمایش دهد. به این معنی که اگر کاربری چند پست در چند تاپیک مختلف ارسال کند، تمامی آن پست ها نمایش داده خواهد شد و اگر در یک تاپیک چند پست ارسال کند آخرین پست آن قابل مشاهده است.

به این صورت هم فعالیت در تاپیک های مختلف بیشتر خواهد شد و هم اگر پستی از نظر یک کاربر جالب بود با مراجعه به آن تاپیک می تواند دیگر پست های ارسالی در آن تاپیک را نیز مشاهده کند.

امید که بهترین نتیجه حاصل شود.

با تشکر

اگر روز اول که این شیوه اجرا شد و به  اون اعتراض شد این پاسخ از سوی مسئولین داده میشد مطمئنا اعتراضات کمتر میشد.

گرچه به نظر من بهتر بود تا زمان برنامه نویسی جدید، صفحه اول رو به همون حالت قبل در می آوردن. چون این وضعیت واقعا مضحک شده.

در هر لحظه ای به انجمن سر بزنید. حداقل بیست پست از پست های آخر مربوط به مسابقات در حال برگزاری هست. پست های غیرفعال....

بقیه پست ها هم چون از صفحه اصلی کلا محو میشن، بازدیدهاشون کم و‌کمتر میشه.

ببخشید مزاحم وقت شما شدم.

موفق و‌موید باشید

چهارشنبه 28 تیر 1396  11:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m borkhar farshon r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 ria1365 mohammad_khoshghamat ehsan007060
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

سلام 
ببخشید من برای پروفایلم عکس انتخاب کردم و ذخیره کردم

ولی متاسفانه برای خودم و بقیه دوستان و کاربران دیگر نمایش داده نمیشه
ممنون میشم پیگیری کنید 

جمعه 30 تیر 1396  10:49 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m ehsan007060 omiddeymi1368 khodaeem1
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_khoshghamat

سلام 
ببخشید من برای پروفایلم عکس انتخاب کردم و ذخیره کردم

ولی متاسفانه برای خودم و بقیه دوستان و کاربران دیگر نمایش داده نمیشه
ممنون میشم پیگیری کنید 

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی هنگامی که تصویری را تغییر می دهید تا زمانی که توسط مسئول مربوطه تایید بشود تصویر قبلی نمایش داده می شود و به محض تایید مسئول، تصویر جدید جایگزین می گردد.

تصویر بارگذاری شده توسط شما قابل مشاهده است.

با تشکر

یک شنبه 1 مرداد 1396  9:34 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat ehsan007060 nazaninfatemeh mty1378 omiddeymi1368 khodaeem1
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

دو سه روز هست موقع ورود به نام کاربری نوار زرد رنگ بالای صفحه که همیشه برای ورود به نام‌کاربری ازش استفاده می کردم نمایش داده نمیشه و برای هر بار ورود باید از محیط کاربری وارد بشم.

قبلا این‌مشکل وجود نداشت.

مورد بعد هم در مورد محیط ویرایشگر 

متن پستی که می نویسم، به محض اینکه  صفحه دیگه رو نگاه کنم، (مثلا برای کپی آدرس تصویر، یا کپی متن) حذف میشه. یعنی پاک کن خیلی قوی کار گذاشتن واحد فنی!!!! بی زحمت اطلاع بدین این موارد رو بررسی کنن

باتشکر 

سه شنبه 3 مرداد 1396  11:44 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ehsan007060 mohammad_khoshghamat mty1378 rasekhoon_m farshon omiddeymi1368 borkhar khodaeem1
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

دو سه روز هست موقع ورود به نام کاربری نوار زرد رنگ بالای صفحه که همیشه برای ورود به نام‌کاربری ازش استفاده می کردم نمایش داده نمیشه و برای هر بار ورود باید از محیط کاربری وارد بشم.

قبلا این‌مشکل وجود نداشت.

مورد بعد هم در مورد محیط ویرایشگر 

متن پستی که می نویسم، به محض اینکه  صفحه دیگه رو نگاه کنم، (مثلا برای کپی آدرس تصویر، یا کپی متن) حذف میشه. یعنی پاک کن خیلی قوی کار گذاشتن واحد فنی!!!! بی زحمت اطلاع بدین این موارد رو بررسی کنن

باتشکر 

عرض سلام و ادب حضور شما.

تغییر کیفیت ورود به نام کاربری توسط واحد فنی و به لحاظ امنیتی انجام شده است، ضمن اینکه هنگامی که وارد نام کاربری خود می شوید در همان صفحه ای که حضور داشته اید باقی خواهید ماند و جهت استفاده ی کاربران مشکلی به وجود نمی آید.

مورد بعد بررسی شد و مشکلی مشاهده نشد. لذا لطفا این موضوع را باز بررسی کنید و چنانچه مشکلی بود دقیقا با تصویر و عکس مثال بزنید تا رفع گردد.

مورد دیگری هم که در همین پست اشاره می کنم اینکه در صفحه ی اصلی انجمن در قسمت تازه ها، آخرین پست از هر کاربر در هر تاپیک قابل مشاهده است. یعنی اگر کاربری در یک تاپیک پستی ارسال کند در این قسمت نمایش داده می شود و چنانچه یک کاربر در چند تاپیک هم پست ارسال کند آخرین پست ها در تاپیک های مختلف مشاهده می گردد. به این صورت هم موضوعات مختلف و هم تاپیک ها و کاربران مختلف به تناوب در دسترس هستند.

با تشکر

سه شنبه 3 مرداد 1396  3:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 farshon omiddeymi1368 ehsan007060 borkhar khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها