پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سلام
بخش فیض آنلاین غیر فعال شده؟؟
نرم افزار جواب چی شد؟ دیگه امتیاز نمیده؟
جناب این نتایج مسابقه هنر انقلاب چی شد؟؟؟
کی اعلام میشه؟؟؟
یاد ایّام جوانی جگــرم خـون می کرد
خوب شد پیر شدم ، کم کم نسیان آمد
سلام و عرض ادب و احترام حضور شما. همراه گرامی نتایج مسابقه ی بزرگ هنر انقلاب پس از پایان مسابقه اعلان گردید. در لینک زیر می توانید نتایج را مشاهده فرمایید. نتایج مسابقه هنر انقلاب
مسوول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
یه پیشنهادی درمورددرنظرگرفتن امتیازشرکت نمودن مدیران درقرعه کشی فروشگاه قایل بشوید،حال این درنظرگرفتن امتیازمثلاشرکت دادن دوباردرقرعه کشی ویاشانس برنده شدن بیشترباشه یابه طریق دیگری که خودتان صلاح می دانید اقدام شود،باتشکر
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
منم با عرض و طول آقاي اشرفي موافقم . اون شرط بيشترين خريد بدون قرعه کشي خوب بود . مسئولين رسيدگي کنند. کاربر يا مديري که مياد کلي حسنه ميده بايد با کسي که حسنه کمتري ميده فرق داشته باشه يا نه ؟؟
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
با سلام خسته نباشید یه پیشنهاد دارم
یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر
سهراب سپهری
پیشنهاد خوبی بود موافقم
با سلام دوباره
من با نظرتان مخالفم چون حق کاربرانی که مدیر نیستند ضایع میشه یعنی چی مدیران در قرعه کشی دو بار شانس برنده شدن داشته باشن بقیه کاربرا یک بار این تبعیض باعث بی انگیزه شدن بقیه کاربران میشه این باید طوری باشه هرکس حسنه بیشتری پرداخت کنه شانس برنده شدنش بیشتر باشه نه اینکه چون مثلا من مدیر تالارم چند بار شناس برنده شدن داشته باشم
مسول محترم روابط عمومی
خداقوت
لطفانظرسنجی جدیدی روبارگذاری نمایید،باتشکر
فرمایشتون متین،نظرهرشخصی محترمه
دوست عزیز
وهمشهری گرامی
فعلاکه مدیران ازکاربران هم پایینترهستنددرسایت،مگه نه آقای قریشی؟مگه نه،منگنه،مگه نه،منگنه
سلام به شما
منم همينو ميگم ولي در حال حاضر هر کسي کمترين خريد رو داشته باشه شانس بيشتري داره