0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام،

روز بخیر؛

بنده و جمعی از حُکّام اتاق چت متقاضی افزایش باند برای همه‌ی تالارهای انجمن راسخون هستیم! به دلیل کندی ارسال پست‌ها در اکثر تالارها، برخلاف تالار روابط عمومی که کافیست برای ارسال پست تنها نیّت کنیم!!!

یه شرایط ویژه ای برا ما جَوونا در نظر بگیرید!  با سپاس

با سلام و عرض ادب حضور شما مدیر و همراه گرامی.

ضمن قدردانی از زحمات شما و جمعی از حکام اتاق چت و حتی همه ی مدیران و کاربران عزیز راسخونی، پیرو نظر واحد فنی راسخون سرعت در ارسال پست در همه جای انجمن یکسان است و ان شاالله در صورت امکان سرعت کل توسط واحد فنی و مدیریت افزایش خواهد یافت. این موضوع را بنده باز هم با مدیریت در میان خواهم گذاشت، هر چند چندین بار در جلسات ذکر کرده ام. لذا چنانچه گمان می کنید در تالار روابط عمومی با نیت کردن(البته از نوع خالص) ارسال پست ها با سرعت بیشتری انجام  می شود، پیشنهاد می کنم در دیگر تالار هم این خلوص نیت را پیش بگیرید تا ان شاالله این اتفاق فراگیر شود! :)smiley

امید که تمامی مشکلات حل شود چرا که شما مدیران و کاربران بزرگوار پایه و اساس انجمن هستید و رفاه و رضایت شما آرزو و هدف ماست ان شاالله...

التماس دعا

سلام.

اصل اون خلوصه اسsmiley

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 8 خرداد 1396  12:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 nargesi amirali123
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام و عرض ادب

طاعاتتون مورد قبول حق

میخاستم از همین جا یه دست مریزاد بگم بهتون و تمام کسایی که تصمیم گیرنده در گذاشتن جوایز و محصولات در قرعه کشی ماهانه هستند. واقعا پشت اینا سیاستی نهفته یا اینکه همین طوری محصولات الکی و به درد نخور رو میزارین؟؟؟

هر چی در مورد امکانات سایت گفتیم که هیچی به هیچی

لااقل یه دلخوشی قرعه کشی ماهانه بود اونم که رفته رفته به محصولات به درد نخور تبدیلش کردین. لااقل تنوعی در محصولات باشه نه اینکه همیشه پازل همیشه محصولات چرت!  حداقل از بین 10 تا که میزارید 2 تاشو لوازم کامیپوتری بزارین دو تا کتاب دو تا پازل دو تا نرم افزار

واقعا با همین هزینه ای که میکنین برای چیزای چرت میشه خیلی خوب مدیریت کرد و کاربرا هم راضی کرد ولی حیف که از اول بچگیمون به ما ایرانیا مدیریت رو یاد نمیدن و نمونه کوچیکش راسخون و نمونه بزرگش ایرانمونه

چون کاربرا خرید میکنن دلیل بر این نیست که راضی هستن، میگن از هیچی که بهتره بزار خرید کنیم.

واقعا چرا باید این طوری باشه؟!؟ اگه قبول ندارین یه نظرسنجی بزارین البته مولتی ها رو بکشین کنار! 

البته مثل روال سابق: ما گفتیم و میگیم ولی کیه که به حرف ما گوش کنه. در هر صورت خداقوت از این همه انگیزه ای که به کاربرا میدین

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 10 خرداد 1396  10:07 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m ehsan007060 omiddeymi1368 nargesi khodaeem1 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

طاعاتتون مورد قبول حق

میخاستم از همین جا یه دست مریزاد بگم بهتون و تمام کسایی که تصمیم گیرنده در گذاشتن جوایز و محصولات در قرعه کشی ماهانه هستند. واقعا پشت اینا سیاستی نهفته یا اینکه همین طوری محصولات الکی و به درد نخور رو میزارین؟؟؟

هر چی در مورد امکانات سایت گفتیم که هیچی به هیچی

لااقل یه دلخوشی قرعه کشی ماهانه بود اونم که رفته رفته به محصولات به درد نخور تبدیلش کردین. لااقل تنوعی در محصولات باشه نه اینکه همیشه پازل همیشه محصولات چرت!  حداقل از بین 10 تا که میزارید 2 تاشو لوزام کامیپوتری بزارین دو تا کتاب دو تا پازل دو تا نرم افزار

واقعا با همین هزینه ای که میکنین برای چیزای چرت میشه خیلی خوب مدیریت کرد و کاربرا هم راضی کرد ولی حیف که از اول بچگیمون به ما ایرانیا مدیریت رو یاد نمیدن و نمونه کوچیکش راسخون و نمونه بزرگش ایرانمونه

چون کاربرا خرید میکنن دلیل بر این نیست که راضی هستن، میگن از هیچی که بهتره بزار خرید کنیم.

واقعا چرا باید این طوری باشه؟!؟ اگه قبول ندارین یه نظرسنجی بزارین البته مولتی ها رو بکشین کنار! 

البته مثل روال سابق: ما گفتیم و میگیم ولی کیه که به حرف ما گوش کنه. در هر صورت خداقوت از این همه انگیزه ای که به کاربرا میدین

سلام و وقت بخیر. ضمن قبولی طاعات و عبادات شما مدیر و همراه گرامی و سپاسگزاری از شما جهت اظهارنظر خود. با احترام به نظر حضرتعالی که

- فرمودید محصولات چرت و به درد نخور!

- فرمودید بدون استقبال!

- فرمودید سیاست پشت این کار!

- فرمودید همیشه پازل!

- فرمودید بی مدیریتی!

- و.....

اگر اجازه بفرمایید بنده هم نکاتی را یادآور شوم و در آخر قضاوت را به عزیزان بسپاریم:

- هدف ما جلب رضایت اکثریت کاربران و مدیران عزیز است. مطمئنا راسخون یک کاربر یا یک مدیر ندارد و سلایق مختلف است و سعی شده بیشتر سلایق و خانواده ها در نظر گرفته شود.

- همیشه تنوع در نظر گرفته شده و تا کنون تنها یک بار پازل بارگذاری شده است نه همیشه!!!! کمااینکه در آن مورد هم نظرسنجی شد از کاربران و بازخورد تقریبا خوبی گرفته شد.

- شعار امسال و رهنمود سال 96 مشخص است (اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال) و بارها هم اشاره شد که به دلیل این موضوع، محصولات تولید داخل و چندمنظوره که هم کاربردی باشد هم تزیینی و هم تفریحی و... البته با نظر کارشناسان و مدیریت محترم سایت برای کاربران به ویژه خانواده ها بارگذاری شود.

- به درد نخور و چرت را نمی دانم از کجا آوردید؟! طبیعتا هر محصولی کاربرد و کیفیت خاص خود و جامعه ی هدف خود را دارد و این فرمایشات خدای ناکرده شاید مصداق زیر سوال بردن تولیدات و کارآفرینان باشد.

- سیاست پشت این کار دقیقا همان سیاست تولید و اشتغال است که راسخون بتواند در حد توان حامی آن باشد.

- در محصولات اردیبهشت ماه اصلا پازلی بارگذاری نشد و اکنون هم نیمی از محصولات پازل و نیمی دیگر لوازم کاربردی دیگر بود.

- صرف اینکه اگر محصولی مورد نظر یک شخص نباشد و شاید دوست نداشته باشد نتیجه ی نهایی نمی توان گرفت و همه چیز را زیر سوال برد. احتراما اگر مایلید تنها لوازمی که حضرت عالی مورد نیازتان هست بارگذاری گردد بفرمایید که دیگر کاربران را که کم هم نیستند در نظر نگیریم.

- مهم ترین نکته اینکه محصولاتی که بارگذاری می شود در قالب هدیه از سوی راسخون است و به قول بعضی از کاربران عزیز، الزاما بر عهده ی راسخون نیست و این به پاس همراهی و همکاری شما عزیزان است. به قول معروف اسب پیشکش است پس منصف باشیم.

- در بسیاری از نکاتی هم که در تاپیک هایی از جمله درد دل هایی از جنس پیشنهاد و... توسط شما و کاربران عزیز ذکر شد در حد توان و امکان تغییرات مورد نظر اعمال شد تا موجبات رضایت کاربران عزیز فراهم گردد.

- و بسیاری نکات دیگر که خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل... . در پایان باز هم ضمن تشکر از شما، امیدوارم که هیچ وقت یکطرفه به قضاوت ننشینیم  و... .

از حضور همه ی کاربران عزیز به جهت اطاله ی کلام عذرخواهی میکنم.

سربلند و پیروز باشید

چهارشنبه 10 خرداد 1396  3:03 PM
تشکرات از این پست
siryahya mty1378 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesi khodaeem1 nazaninfatemeh borkhar farshon
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سلام مجدد

بلی درست می فرمایید شماهمیشه حق بودین و کاربران رو لحاظ کردین. خدا خیرتون بده

در مورد اینکه فکر کردین من در مورد خودم گفتم سخت در اشتباهید. شما که میفرمایید تنها برا خودم میخام اتفاقا من بیشتر از خودم بیشتر به فکر کاربرایی هستم که این وضعیت رو میبنن و چیزی نمیگن و نمیتونن بگن....

اون نظرسنجی رو اگه یادتون باشه و یه بار دیگه نگاه کنین نصف بیشتر کاربرانی که تشکر کردن مولتی تشریف داشتند

امیدوارم شما هم یکمی به طرف کاربرا باشین تا به خودتون

بعضی از افراد هستند که تحت شرایطی اهداف خودش رو میچسبونه به خیلی چیزای دیگه. خدا کنه که شعارهای شما از این دسته نباشن

در هر صورت مهمترین نکته در انتقادم تنوع بود  ولی اونو شما نادیده گرفتین که البته انتظار هم همین میرفت چون بزرگواری مثل شما زبان زد خاص و عام هستید که هیچ موقع به اصل نکته توجه نکرده و با بال و پر دادن مطالب و سوالات جزئی دیگر به انتقاد یا پیشنهادی خاتمه دهید و دیگر در این زمانه حوصله کسی نمی کشد چیزی را چند بار بخواهد....

و در آخر پیشنهادم به عنوان کاربر جزئی راسخون از شما اینه که یک نظرسنجی واقعی ایجاد کنین که در آن مطرح بفرمایین که خوب است ایا محصولات در هر زمینه ای در قرعه کشی باشد یا نه اینکه به قول شما به خاطر حمایت از تولید laugh اکثر محصولات رو به پازل تخصیص دهید؟؟!

من نگفتم پازل بده و طرفدار نداره! من پیشنهاد دادم که از هر محصولی بزارید تا دوستان بهتر استفاده کنن و راضی باشن از محصولات نه مثل این دفعه!!!

در ضمن همیشه این قرعه کشی رو شما یه لطف راسخون به کاربرا دانستین و سوال من از شما اینه که مگر میشود کاربر یا مدیری دلی کار کند و انگیزه اش هم کم نشود، شمای ارشد باید به فکر انگیزه و تقویت مدیراتون باشید که البته تو همه سایتای مهم همچین چیزی هست پس خاهشا همیشه نفرمایین که راسخون موظف نیست به ارائه محصولات و قرعه کشی!!! من نه ولی بعضیا شاید این قضیه رو منت بپندارند و اجر شما به عنوان فردی که مسئولیتی را در این موسسه در  طی مدتی که خدمت خواهید کرد، داده شده است از بین ببرد!!!

در مورد تاپیک درد و دل فرمودین: بله از 100 تا یه دونه اونم به زور. البته بازم جای شکر داره میفهمیم که با پیگیری مییشه بعضیا رو به کار وا داشت. این دنیا فانیست. امیدوارم همه کسانی که فقط بلدند بخورند و بخابن یک روزی اینو درک کنند (این جمله کلی بود لطفا به خود نگیرین)

اخرسر من نفهمیدم این چه معنایی دارد کاش ی مفسر داشتیم: "از حضور همه ی کاربران عزیز عذرخواهی میکنم." و چند جمله دیگر که نمیخام بحث و کش بدم.

هدف معلوم است: پیشرفت راسخون - افزایش انگیزه کاربران و مدیران البته نه با سهل انگاری و بی توجهی به کاربران و خواسته هایشان.

اجرکم عندا...

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 10 خرداد 1396  3:44 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesi khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m borkhar
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

بنظرم اگر نظر سنجی در مورد هدایای فروشگاه برگزار بشه، کاربران هم راضی تر خواهند بود!

مثلا کالاهایی که در حد توان مالی شما برای قرعه کشی هست با نظر اکثر کاربران انتخاب بشه برا قرعه کشی!

و....

چهارشنبه 10 خرداد 1396  5:04 PM
تشکرات از این پست
mty1378 siryahya nargesi khodaeem1 omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

بنظرم اگر نظر سنجی در مورد هدایای فروشگاه برگزار بشه، کاربران هم راضی تر خواهند بود!

مثلا کالاهایی که در حد توان مالی شما برای قرعه کشی هست با نظر اکثر کاربران انتخاب بشه برا قرعه کشی!

و....

عرض سلام و ادب. سپاس از شما لذا بسیاری از تصمیم ها با نظر مدیریت است ولی سعی شده با توجه به توان و امکان موسسه و با در نظر گرفتن سلایق کاربران و تنوع محصولات که می توان بارگذاری کرد البته با توجه به محدودیت هایی که پیش روی ماست، هوای کاربران عزیز را داشته باشیم. لذا اگر پیشنهادی از سوی شما، جناب طاهر زاده ی عزیز و همه ی مدیران و کاربران عزیز در نوع محصولات قرعه کشی فروشگاه مد نظر هست مطرح بفرمایید تا ان شاالله اگر مقدور بود تهیه و ارایه گردد.

التماس دعا

پنج شنبه 11 خرداد 1396  9:23 AM
تشکرات از این پست
mty1378 siryahya ehsan007060 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

عرض سلام و ادب. سپاس از شما لذا بسیاری از تصمیم ها با نظر مدیریت است ولی سعی شده با توجه به توان و امکان موسسه و با در نظر گرفتن سلایق کاربران و تنوع محصولات که می توان بارگذاری کرد البته با توجه به محدودیت هایی که پیش روی ماست، هوای کاربران عزیز را داشته باشیم. لذا اگر پیشنهادی از سوی شما، جناب طاهر زاده ی عزیز و همه ی مدیران و کاربران عزیز در نوع محصولات قرعه کشی فروشگاه مد نظر هست مطرح بفرمایید تا ان شاالله اگر مقدور بود تهیه و ارایه گردد.

التماس دعا

سلام و عرض ادب

من پیشنهاداتمو  میفرستم به صندوق پیام شما!

اگر امکان داشت برای قرعه کشی های آینده اعمال کنید!

پنج شنبه 11 خرداد 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ahmad0 omiddeymi1368 rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول rasekhoon_m

التماس دعا

سلام و عرض ادب

من پیشنهاداتمو  میفرستم به صندوق پیام شما!

اگر امکان داشت برای قرعه کشی های آینده اعمال کنید!

سلام. سپاس از شما. مشتاق ارسال پیشنهادات شما هستیم و در صورت امکان لحاظ خواهد شد. 

شنبه 13 خرداد 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon ehsan007060 nazaninfatemeh omiddeymi1368 amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام خدمت دوستان 

ببخشین یه انتقاد داشتم 

بعضی از دوستان پست های نجومی رو انجام میدن که واقعا هیچ تاثیر محتوایی و معنایی نداره اخه این چه و ضعی هست اصلا خودشون دریغ از خوندن یه پست همین طوری شلیک واری پست ارسال میکنند یه تذکری یه چیزی اخه واقعا که ناراحت کننده است و قابل تحمل نیست 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 20 خرداد 1396  12:28 AM
تشکرات از این پست
salma57 mty1378 rasekhoon_m farshon omiddeymi1368 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت دوستان 

ببخشین یه انتقاد داشتم 

بعضی از دوستان پست های نجومی رو انجام میدن که واقعا هیچ تاثیر محتوایی و معنایی نداره اخه این چه و ضعی هست اصلا خودشون دریغ از خوندن یه پست همین طوری شلیک واری پست ارسال میکنند یه تذکری یه چیزی اخه واقعا که ناراحت کننده است و قابل تحمل نیست 

عرض سلام و ادب حضور شما و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.

همراه گرامی ضمن تشکر از انتقاد وارده شایان ذکر است تذکرات به این دوستان داده شده و پست های ایشان همه پشت در تایید مانده است. ان شاالله که همه با هم در کنار هم به خوبی و با کیفیت بالا به فعالیت و ارسال پست های ناب بپردازیم و از آنها استفاده کنیم.

با تشکر و التماس دعا

شنبه 20 خرداد 1396  8:39 AM
تشکرات از این پست
mty1378 nazaninfatemeh farshon amirali123 omiddeymi1368 ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول amirali123

با سلام خدمت دوستان 

ببخشین یه انتقاد داشتم 

همراه گرامی ضمن تشکر از انتقاد وارده شایان ذکر است تذکرات به این دوستان داده شده و پست های ایشان همه پشت در تایید مانده است. ان شاالله که همه با هم در کنار هم به خوبی و با کیفیت بالا به فعالیت و ارسال پست های ناب بپردازیم و از آنها استفاده کنیم.

با تشکر و التماس دعا

مسوول محترم روابط عمومی جناب آقای قریشی

باسلام وقبولی طاعات وعبادات شما

عذرخواهم بنده قبلابامسوول نظارت سایت دراینموردصحبت کردم ودرموردگفته جنابعالی نظری عکس داشتندومعتقدبودن که چاره ای جزتاییدندارنداگرتاییدمی شوندپس چگونه اینهمه حسنه دارندوهمیشه درفروشگاه بیشترین میزان خریدمربوط به نجومی کاراست؟

البته ناگفته نماند خودمم یه مدتی زیرآبی می زدم واقدام به نجومی کاری می کردم.

چراحقیقت روبه کاربران نمی گوییدبه نظرمن نظرحاج آقادرموردمولتی ویتامین هاکه می فرمایندچون اینترنت مصرف می کنندوهرکدام مشخصات جداگانه ای دارندجواب قانع کننده ای است هرچندکه این جواب روهم برخی قبول ندارندحالانمی خواهم مسیله مولتی ویتامینهاروپیش بکشم چون خودم هم ازاین کاردست کشیده ام امادوست داریم جواب قانع کننده بشنویم نه آنکه نظارت یه نظری بگه ،جنابعالی نظری مغایرلطفایک نظراجماع داشته باشید،شرمنده که پابرهنه اومدم وسط.خنده

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 20 خرداد 1396  10:06 PM
تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_m ehsan007060
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول farshon
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول amirali123

با سلام خدمت دوستان 

ببخشین یه انتقاد داشتم 

با تشکر و التماس دعا

مسوول محترم روابط عمومی جناب آقای قریشی

باسلام وقبولی طاعات وعبادات شما

عذرخواهم بنده قبلابامسوول نظارت سایت دراینموردصحبت کردم ودرموردگفته جنابعالی نظری عکس داشتندومعتقدبودن که چاره ای جزتاییدندارنداگرتاییدمی شوندپس چگونه اینهمه حسنه دارندوهمیشه درفروشگاه بیشترین میزان خریدمربوط به نجومی کاراست؟

البته ناگفته نماند خودمم یه مدتی زیرآبی می زدم واقدام به نجومی کاری می کردم.

چراحقیقت روبه کاربران نمی گوییدبه نظرمن نظرحاج آقادرموردمولتی ویتامین هاکه می فرمایندچون اینترنت مصرف می کنندوهرکدام مشخصات جداگانه ای دارندجواب قانع کننده ای است هرچندکه این جواب روهم برخی قبول ندارندحالانمی خواهم مسیله مولتی ویتامینهاروپیش بکشم چون خودم هم ازاین کاردست کشیده ام امادوست داریم جواب قانع کننده بشنویم نه آنکه نظارت یه نظری بگه ،جنابعالی نظری مغایرلطفایک نظراجماع داشته باشید،شرمنده که پابرهنه اومدم وسط.خنده

با سلامی از جنس دلی از لحظات صبحگاهی و ملکوتی .......

از دست تو دادش فرزاد این اصطلاحات رو از کجا گیر آوردی نجومی کار و مولتی ویتامین ها و ... دمت گرم اون قَدر خندیدم

خیلی ممنونم بابت جوابتون آقای قریشی

اینکه اقای قریشی و حاج آقا نظری مخالف دارن رو من کاری بهش ندارم داداش نظارت داداش بزرگ من هستن و دادا قریشی هم یه داداش دیگه من

به همین دلیل من هردوشون رو دوست دارم و بشون احترام میذارم laugh

ان شاءالله همه با هم در کنار هم با هم شاد باشیم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 21 خرداد 1396  4:57 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m omiddeymi1368 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

عرض سلام و وقت بخیر مجدد حضور کاربران بزرگوار به ویژه دوستان خوبم جناب امیرعلی و جناب فرشون.

پیرو دو پست بالا که فرموده بودید و با احترام به این فرمایشات شما عزیزان، شایان ذکر است بنده هم نظرات دو مسئول دیگر را رد یا نقض نکردم، فقط اشاره کردم که پست ها در حال حاضر تایید نشده اند و مزید استحضار، بیش از چندهزار پست به صورت غیرتایید از کاربران نجومی باقی و مسکوت مانده اند که حق دیگر کاربران تضییع نگردد. لذا هر چند لزوما با فعالیت کاربران نجومی موافق نیستیم ان شاالله سعی بر آن بوده و هست در مورد فعالیت در راسخون بسیاری از موارد و موضوعات در نظر گرفته شود.

با تشکر فراوان از همراهی شما عزیزان

یک شنبه 21 خرداد 1396  10:06 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 amirali123 farshon ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

سلام

بخش فیض آنلاین  غیر فعال شده؟؟

یک شنبه 21 خرداد 1396  6:42 PM