سلام مجدد
بلی درست می فرمایید شماهمیشه حق بودین و کاربران رو لحاظ کردین. خدا خیرتون بده
در مورد اینکه فکر کردین من در مورد خودم گفتم سخت در اشتباهید. شما که میفرمایید تنها برا خودم میخام اتفاقا من بیشتر از خودم بیشتر به فکر کاربرایی هستم که این وضعیت رو میبنن و چیزی نمیگن و نمیتونن بگن....
اون نظرسنجی رو اگه یادتون باشه و یه بار دیگه نگاه کنین نصف بیشتر کاربرانی که تشکر کردن مولتی تشریف داشتند
امیدوارم شما هم یکمی به طرف کاربرا باشین تا به خودتون
بعضی از افراد هستند که تحت شرایطی اهداف خودش رو میچسبونه به خیلی چیزای دیگه. خدا کنه که شعارهای شما از این دسته نباشن
در هر صورت مهمترین نکته در انتقادم تنوع بود ولی اونو شما نادیده گرفتین که البته انتظار هم همین میرفت چون بزرگواری مثل شما زبان زد خاص و عام هستید که هیچ موقع به اصل نکته توجه نکرده و با بال و پر دادن مطالب و سوالات جزئی دیگر به انتقاد یا پیشنهادی خاتمه دهید و دیگر در این زمانه حوصله کسی نمی کشد چیزی را چند بار بخواهد....
و در آخر پیشنهادم به عنوان کاربر جزئی راسخون از شما اینه که یک نظرسنجی واقعی ایجاد کنین که در آن مطرح بفرمایین که خوب است ایا محصولات در هر زمینه ای در قرعه کشی باشد یا نه اینکه به قول شما به خاطر حمایت از تولید
اکثر محصولات رو به پازل تخصیص دهید؟؟!
من نگفتم پازل بده و طرفدار نداره! من پیشنهاد دادم که از هر محصولی بزارید تا دوستان بهتر استفاده کنن و راضی باشن از محصولات نه مثل این دفعه!!!
در ضمن همیشه این قرعه کشی رو شما یه لطف راسخون به کاربرا دانستین و سوال من از شما اینه که مگر میشود کاربر یا مدیری دلی کار کند و انگیزه اش هم کم نشود، شمای ارشد باید به فکر انگیزه و تقویت مدیراتون باشید که البته تو همه سایتای مهم همچین چیزی هست پس خاهشا همیشه نفرمایین که راسخون موظف نیست به ارائه محصولات و قرعه کشی!!! من نه ولی بعضیا شاید این قضیه رو منت بپندارند و اجر شما به عنوان فردی که مسئولیتی را در این موسسه در طی مدتی که خدمت خواهید کرد، داده شده است از بین ببرد!!!
در مورد تاپیک درد و دل فرمودین: بله از 100 تا یه دونه اونم به زور. البته بازم جای شکر داره میفهمیم که با پیگیری مییشه بعضیا رو به کار وا داشت. این دنیا فانیست. امیدوارم همه کسانی که فقط بلدند بخورند و بخابن یک روزی اینو درک کنند (این جمله کلی بود لطفا به خود نگیرین)
اخرسر من نفهمیدم این چه معنایی دارد کاش ی مفسر داشتیم: "از حضور همه ی کاربران عزیز عذرخواهی میکنم." و چند جمله دیگر که نمیخام بحث و کش بدم.
هدف معلوم است: پیشرفت راسخون - افزایش انگیزه کاربران و مدیران البته نه با سهل انگاری و بی توجهی به کاربران و خواسته هایشان.
اجرکم عندا...