0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول taha_h

با سلام خدمت شما

در رابطه با فراخوان بزرگ روابط عمومی:

1. لطفا جوایز را جدا از قرعه کشی ها در نظر بگیرید, چون شاید یکی نمی خواهد یا تمایل نداشته باشد که در این فراخوان شرکت کند یا اینکه اصلا ایده ای نداشته باشد که بخواهد مطرح کند, به همین خاطر شاید زیاد جالب نباشد که به خاطر شرکت نکردن, از قرعه کشی ها هم محروم باشد. (چون اگر به نسبت بخواهیم حساب کنیم, تعداد شرکت نکرده ها بیشتر از شرکت کرده ها می شود و تعداد زیادی از کاربران از قرعه کشی محروم می شوند)

2. در رابطه با اعلام نتایج فجرآفرینان و فراخوان های قبلی, مگر قرار نبود که زودتر اعلام بشود؟ به زمان های مورد نظر موکول شدند؟

با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی ضمن سپاس از نظر حضرت عالی، شایان ذکر است مطالب و موارد مربوط به فراخوان روابط عمومی را در همان تاپیک خودش ذکر کنید.

لذا نظر به اینکه منطقا فعالیت کاربران در انجمن هاو وبلاگ بیشتر از دیگر قسمت های سایت است و محصولات قرعه کشی هم برای فعالین قرار گرفته است هم چنین نظرات بسیاری هم برای این تصمیم داشتیم، از این رو این دو ماه را که به پاس زحمات کاربران و مدیران عزیز پس از یک سال زمان قدردانی است، احساس شد بهترین اتفاق همین باشد که هر کس در طرح جدید هم به صورت طراح و مجری و هم به صورت مشارکت و کاربر، همراهی کرد این محصولات را بتواند خرید کرده و قرعه کشی بین ایشان انجام گیرد. کمااینکه این موضوع مانع از فعالیت دیگر بزرگواران نمی شود و ایشان هم می توانند با مشارکت فعال و ارسال پست ذیل طرح هایی که در این فراخوان ارایه می شود از این اتفاق بهره مند گردند. 

نکته دوم اینکه همانطور که در کانال و سایت هم اشاره شد، نتایج سوگواره و فجرآفرینان این هفته اعلام می شود و ان شاالله جوایز آن همزمان با سالروز تولد و با جوایز فراخوان روابط عمومی، اهدا و ارسال خواهد گردید ان شاالله.

با تشکر

شنبه 14 اسفند 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 omiddeymi1368 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh taha_h mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

عرض سلام و خسته نباشید

لطفا اگر امکانش هست یه وضعیت و محدودیتی ایجاد بشه که در x دقیقه فقط امکان ارسال x پست باشه

حالا بجای x هر عددی که میدونید ولی یه جوری باشه که کل قسمت اخرین مطالب با پست های ارسالی یک کاربر اون هم در یکی دو دقیقه پرنشه .

واقعا آزار دهندس

تا جایی که من میدونم گفته شده بود مطالب طوری ارسال بشند که لیست ها یک نواخت نشند و مطالب مفید و بازدید داشته باشه اما وقتی نجومی ارسال بشند نه بیننده ای دارندو نه فایده ای     فقط یه سایته برای کپیه مطالبش ،  با یه عالمه تب باز شده ارسال مطلب جدید و انبوه کپی پیست های خونده نشده !!!! میخوام بدونم خودشون این مطالب رو میخونن که میفرستند ؟ یا خودشون هم میدونند این مطالب هیچ بیننده ای نداره و باعث آزاره؟

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم فقط امیدوارم نفرمایید که ما هم میتونیم اینگونه در سایت فعالیت کنیم که اصلا پسندیده نیست

سلام و عرض ادب. همراه بزرگوار ضمن تشکر از شما، شایان ذکر است مواردی که توسط کاربران به صورت انبوه ارسال می شود، توسط مسئول نظارت تایید نمی شود و حتی موارد اضافه و تکراری حذف می گردد. هم چنین جهت جلوگیری از تضییع حقوق دیگر کاربران عزیز، در مواردی بعضی تاپیک ها غیرفعال می شود. اما موضوعی که وجود دارد این است که به لحاظ فنی و به صورت اتوماتیک در قسمت آخرین پست ها نمایش داده می شود. اما توسط واحد فنی در دست برررسی است که اگر امکان داشته باشد حداقل در قسمت آخرین پست ها از کاربران، به تناوب، پست های کاربران مختلف نمایش داده شود.

با سپاس فراوان

شنبه 14 اسفند 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 omiddeymi1368 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

فرخوان به نظر من خیلی خوبه.

همیشه که نباید طرح ها یا برنامه ها مورد پسند همه واقع بشه!

الان طرح ایستگاه چهلم هم مورد پسند خیلیا نبود...و یا مثل من نمیتونستند درش شرکت کنن...باید طرح برداشته میشد؟

پس در این مواقع صبر و حوصله همه مون نیاز داریم

سلام و روز بخیر. مدیر گرامی ضمن تشکر از شما شایان ذکر است در حال حاضر ارایه ی طرح ها توسط مدیران و کاربران عزیز را چشم انتظاریم و هدف ما هم احقاق حقوق حقه ی کاربران راسخون به ویژه انجمن و وبلاگ است و برآنیم که بهترین نتیجه حاصل شود ان شاالله..

شنبه 14 اسفند 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon omiddeymi1368 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام،

خواستم تشکر کنم از شما مجموعه دست اندرکار که فراخوان اخیر جهت برگزاری طرحِ «از مادر آسمان تا پدر خاک» رو تدارک دیدید و مُفاد بسیار ارزشمندی رو براش در نظر گرفتید. إن شاء الله در مرحله اجرای بخشهای گوناگون این طرح هم کنترل مناسبی صورت بگیره و کاربران هم توجهات لازم رو  مدنظر قرار دهند.

أجرُکُم عِندَ اللهِ تعالی

سلام و روز بخیر. همراه گرامی ضمن تشکر از شما، در حال حاضر منتظر طرح های عالی از سوی مدیران و کاربران عزیز هستیم تا ان شاالله پس از اجرا هم بهترین نتایج و اتفاقات خوب برای کاربران عزیزمان حاصل شود.

موفق و پیروز باشید

شنبه 14 اسفند 1395  10:58 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 khodaeem1 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

پیروسخنان کاربرخوبمونmty1378بایستی عارض باشم که فرمایششون درسته ومنم موافقم همانطورکه درراسخون بخشی بنام محتواسازی وجودداردپس بیاییم مطالب کاربردی وبامحتواارسال کنیم طبیعی ست کاربری که مطلب نجومی کپی پیست می کندخودش هم وقت خوندن نداره وفقط هدف کسب امتیازاست درموردطرح فراخوان هم موقتی خوب است چون تمام جوایزبه سمت این طرح کشیده می شوداماموقتی وواسه دوماه است کاش یک فکراساسی وهمیشگی بابت کاربران نجومی کارشود.باتشکر

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه عزیز پیرو تایید فرمایش شما هدف ما هم همان محتوایی کار کردن است و قبلا هم عرض شد که سعی می شود حقی از دیگر کاربران پایمال نشود مثل غیرفعال کردن پست ها و نظارت دقیق تر و اخطار و حذف و ... و واحد فنی در صدد است در صورت امکان اگر تعداد پستی در یک زمان بالاتر رفت در قسمت آخرین پست ها نمایش داده نشود و یکنواخت نگردد.

در مورد فراخوان هم هدف کیفی است چون می خواهیم برخواسته از شما کاربران باشد. لذا به نظر بنده اگر عزیزی در راسخون فعالیت می کند چه خوب است که در طرح های روابط عمومی و به صورت مشارکت فعال تر و ارسال پست و ارایه ی طرح و اینها هم باشد که ما هم بیشتر از حضور ایشان استفاده ببریم نیز اینکه فعالیت کاربران بزرگوار نسبت به دیگر قسمت های سایت در انجمن ها و وبلاگ ها است.

ان شاالله که بهترین نتایج رقم بخورد.

شنبه 14 اسفند 1395  11:07 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon khodaeem1 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

جناب آقای قریشی

باسلام واحترام

ویرایش امضادوباره انگارنیازبه تاییدداره الان من امضاموکلاحذف نمودم امارویت می شود.

لطفابه عموهای فنی منعکس کنین،باتشکر

سلام مجدد. جناب فرشون امضا در حال حاضر و ان شاالله زین پس بدون مشکل است و مادامی که امضا یا تصویر پروفایل خود را تغییر دهید و منتظر تایید مدیر هستید امضا و تصویر قبلی نمایش داده می شود.

شنبه 14 اسفند 1395  11:10 AM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 khodaeem1 ehsan007060 borkhar nazaninfatemeh mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول farshon

جناب آقای قریشی

باسلام واحترام

ویرایش امضادوباره انگارنیازبه تاییدداره الان من امضاموکلاحذف نمودم امارویت می شود.

لطفابه عموهای فنی منعکس کنین،باتشکر

سلام مجدد. جناب فرشون امضا در حال حاضر و ان شاالله زین پس بدون مشکل است و مادامی که امضا یا تصویر پروفایل خود را تغییر دهید و منتظر تایید مدیر هستید امضا و تصویر قبلی نمایش داده می شود.

باسلام مجدد

فرمایشتون صحیح است امامن صبح امضاموبدون تغییرتصویرپروفایل عوض کردم اماهنوزتاییدنشده فکرکنم کلیدتاییدوشماهم گم کرده باشین.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 14 اسفند 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m ehsan007060 omiddeymi1368 borkhar mty1378
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

آقا این مشاوره خیلی دیر جواب می ده اصلا من فکر می کنم که اصلا مشاوره مارو یادشون رفته از طریق بخش مشاوره و سوالات متفرقه هم ایراد کردم اما نشد

سلام

بنظرم اگر وقت ارسال مشاوره روز و ساعت پاسخگویی تعیین بشه خیلی بهتر از معطلی کاربره!

وقتی هم که تعداد مشاوره ها و یا ظرفیت مشاوره نکمیل میشه اون بخش موقتا از دسترس خارج یشه خیلی بهتر از معطلی کاربره!

شنبه 14 اسفند 1395  12:00 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon khodaeem1 omiddeymi1368 borkhar mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

آقا این مشاوره خیلی دیر جواب می ده اصلا من فکر می کنم که اصلا مشاوره مارو یادشون رفته از طریق بخش مشاوره و سوالات متفرقه هم ایراد کردم اما نشد

سلام

بنظرم اگر وقت ارسال مشاوره روز و ساعت پاسخگویی تعیین بشه خیلی بهتر از معطلی کاربره!

وقتی هم که تعداد مشاوره ها و یا ظرفیت مشاوره نکمیل میشه اون بخش موقتا از دسترس خارج یشه خیلی بهتر از معطلی کاربره!

سلام. دقیقا چنین مطلبی را که شما می فرمایید بنده پیشنهاد دادم که حداقل پاسخ کاربر داده شود و مثلا بگویند غیرقابل پاسخ، منتظر بمانید تا تاریخ.... یا به قول شما زمان پاسخگویی را مشخص کنند. دقیقا قبل از پست شما هم باز یادآوری کردم که کاربر نباید بیش از زمان منطقی، منتظر بماند. ان شاالله زین پس در همان واحد مشاره راسخون، کاربران عزیز، منتظر پاسخ یا اطلاع عدم پاسخ خود باشند.

با تشکر

شنبه 14 اسفند 1395  12:11 PM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 khodaeem1 borkhar ehsan007060 nazaninfatemeh mty1378
shahrzad57
shahrzad57
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 92

سلام متولدین اسفند چرا امتیازاتشون واریز نشده؟

شنبه 14 اسفند 1395  1:52 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 rasekhoon_m mty1378
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام عليكم نميدانم چطور عرض كنم واقعا بي قانوني  وسليقه هاي مختلف  در انتخاب برندگان اعمال ميشه من فقط خواهش ميكنم يك نگاهي به قسمت مسابقه من انقلابيم و تعداد پستهاو متن پستهاي گذاشته شده در اين قسمت بفرماييد متوجه ميشويد فعاليت من را

احتياج به توضيح اضافي نداره

فقط بگم همه پستهام نگارش خودمن است  تعداد پستهاي بسيار زياد در رابطه با اينكه اگر انقلاب اسلامي ايران نبود.....

و زماني  كه من براي آن گذاشتم ......

البته افتخار ميكنم كه وقتم را براي اثرات مفيد  آمدن  انقلاب اسلامي گذاشتم

ولي دريغ از يك تشكر خشك و خالي در اينجا

فقط بعنوان بيشترين پست گزارنده در اين جشنواره   

با 160 پست در قسمت من انقلابيم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 14 اسفند 1395  2:11 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول shahrzad57

سلام متولدین اسفند چرا امتیازاتشون واریز نشده؟

سلام و عرض ادب. همراه گرامی در تاپیک اختصاصی متولدین اسفند ماه در تالاز زنگ تفریح و کلبه شادی، لطفا نام خود را وارد نمایید تا توسط مسئول مربوطه به مرور اهدا گردد.

با تشکر

شنبه 14 اسفند 1395  2:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 farshon ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام عليكم نميدانم چطور عرض كنم واقعا بي قانوني  وسليقه هاي مختلف  در انتخاب برندگان اعمال ميشه من فقط خواهش ميكنم يك نگاهي به قسمت مسابقه من انقلابيم و تعداد پستهاو متن پستهاي گذاشته شده در اين قسمت بفرماييد متوجه ميشويد فعاليت من را

فقط بگم همه پستهام نگارش خودمن است  تعداد پستهاي بسيار زياد در رابطه با اينكه اگر انقلاب اسلامي ايران نبود.....

عرض سلام و ادب حضور شما همراه بزرگوار و عزیز. با احترام به همکاری خوب و همیشگی شما و قدردانی از مشارکت خوبتان شایان ذکر است نظربه اینکه در پایان همان تاپیک من انقلابی ام هم مشاهده می فرمایید، شما در برگزیدگان اولیه و نفر اول هستید و مدیر و مسئول محترم هم این مورد را مد نظر داشته اند لذا در پایان در تمامی تاپیک ها بنا بر این گذاشته شد که از میان برترین های هر تاپیک به قید قرعه جوایز و امتیازات تعلق گیرد که حسب اتفاق از میان آن 16 برگزیده ی عزیز، متاسفانه شما برگزیده نشدید مثل دیگر کسانی که این اتفاق برایشان رخ داد.

پس نتیجه اینکه سعی بر این بوده بررسی بسیار دقیقی شود و مدیران و مسئولین هر تاپیک هم مدقانه این کار را انجام دادند تا حقی ضایع نگردد. اما در تمامی تاپیک ها نتیجه ی نهایی از میان برگزیدگان اولیه را قرعه کشی مشخص کرد.

لذا بدین وسیله باز هم از زحمات شایسته ی شما بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را داشته و دارم.

شنبه 14 اسفند 1395  3:40 PM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 farshon salma57
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ayeneh

عرض سلام و ادب حضور شما همراه بزرگوار و عزیز. با احترام به همکاری خوب و همیشگی شما و قدردانی از مشارکت خوبتان شایان ذکر است نظربه اینکه در پایان همان تاپیک من انقلابی ام هم مشاهده می فرمایید، شما در برگزیدگان اولیه و نفر اول هستید و مدیر و مسئول محترم هم این مورد را مد نظر داشته اند لذا در پایان در تمامی تاپیک ها بنا بر این گذاشته شد که از میان برترین های هر تاپیک به قید قرعه جوایز و امتیازات تعلق گیرد که حسب اتفاق از میان آن 16 برگزیده ی عزیز، متاسفانه شما برگزیده نشدید مثل دیگر کسانی که این اتفاق برایشان رخ داد.

پس نتیجه اینکه سعی بر این بوده بررسی بسیار دقیقی شود و مدیران و مسئولین هر تاپیک هم مدقانه این کار را انجام دادند تا حقی ضایع نگردد. اما در تمامی تاپیک ها نتیجه ی نهایی از میان برگزیدگان اولیه را قرعه کشی مشخص کرد.

لذا بدین وسیله باز هم از زحمات شایسته ی شما بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را داشته و دارم.

سلام باور کنید اصلا سخنان شما دلیل این نمیشود که حتی در پست من انقلابی هستم حتی یک تشکر خالی از بیشترین مطلب گزارنده نگذارند

ضمنا من این را نگفتم که شما بعد ازاین مطلب اعتراض از   من تشکر کنید

خواستم به شما یاد آور شوم که هرجا دوست دارید بیشترین شرکت کننده با تعداد پست بیشتر را برنده محسوب میکنید ودر جای دیگر اصلا حسابش نمیکنید حتی برای تشکر خالی

خیلی بی عدالتی است همین.

وگرنه من محتاج تشکر نیستم

من فقط میخواستم بگویم مواظب رفتارمان باشیم که به نام اسلام ننویسند در سایت اسلامی فرهنگی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 14 اسفند 1395  7:24 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 ehsan007060 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

اگر امکانی فراهم بشه: وقتی در تاپیک هایی که چند صفحه پست داره کلیک میکنیم صفحه آخر مطالب باز بشه خییییییلی خوب میشه!

یک شنبه 15 اسفند 1395  8:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها