0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول farshon

مسئول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

به استحضارمی رساندفرد مسدودی اشتباه بنده بودم ماهمه فکرمی کنیم که شماوکارمندانتون حرفهای گفته شده دراتاق چت رومی خونیدگاهی هم تشکراتتونودراونجا می بینیم گویا همون لحظه که تشکرمی زنیدکلا"به اتاق چت تشریف آورده ایدواگرنه موضوع مسدودی بنده رواگرواحدمحترم نظارت به تاییدپستش رسیده باشنددیده اندومی دونندکه کی بوده بهرحال فرمایش شماهم متین وصحیح است وگرفتاری وجلسات پی درپی موسسه وگاها"سوی تفاهمات پیش امده مدیران که گاهی احساس می کنندکه مسئولین خدای ناکرده نمی خواهندبه حرفاشون گوش دهندوغیره پیش می آیدلازم دونستم این توضیحات روجهت رفع تفاهم خدمتتون عرض کنم عذرخواهم که وقتتون گرفته شد درضمن جواب صندوق پیامم روهم درموردکابرخاطی درپستهای بالایی گرفتم ونیازی به توضیح بیشترندارم.باتشکرفراوان

شما بزرگوارید و بنده خدمت شما ارادت داشته و دارم و البته همه مدیران و کاربران عزیز. لذا فقط در پاسخ ایشان اشاره کردم و جهت اطلاع رسانی، نه اینکه خدای ناکرده به گونه ای پاسخ دهم که سوءتفاهمی هست به هیچ وجه. اگر هم گاهی پاسخ ها به طول می انجامد عذرخواهی می کنم. امیدوارم که برای مدیران عزیز هم سوءتفاهمی پیش نیاید و بدانید که ما حرف های شما را گوش خواهیم داد و در حد توان هم در صدد رفع مشکلات برخواهیم آمد. لذا همه شما عزیزان را دوست داشته و دارم و خواهم داشت.

با تشکر

یک شنبه 8 اسفند 1395  1:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon mty1378 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

سلام 

خیلی ممنون که به سوالی که طرح کردم پاسخی داده نشد و به بی اهمیتی موضوع پی بردم!!

شما دیگر کاربران و مدیران رو از جواب دادن منع میکنید ولی میبینم که خودشما هم وقت پاسخگویی به تمامی سوالات و پیشنهادات کاربران رو ندارید.

خسته نباشید خداقوت

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

یک شنبه 8 اسفند 1395  7:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

سلام 

خیلی ممنون که به سوالی که طرح کردم پاسخی داده نشد و به بی اهمیتی موضوع پی بردم!!

شما دیگر کاربران و مدیران رو از جواب دادن منع میکنید ولی میبینم که خودشما هم وقت پاسخگویی به تمامی سوالات و پیشنهادات کاربران رو ندارید.

خسته نباشید خداقوت

سلام. روز خوش. همراه گرامی قرار شد زود قضاوت نکنیم.

نفرمایید، هر سوالی اهمیت خودش رو داره و عرض شد که پاسخ ها در دست انجام است. سوال شما بزرگوار هم همان دیروز مشاهده و مطالعه شد با واحد فنی هم در این رابطه صحبت شد لذا برای اینکه در پاسخ سوالتان نگوییم در دست بررسی است قبل از پاسخ با واحد فنی طی جلسه ای در این رابطه صحبت شد. اکنون هم بنابر تصمیمی که توسط مسئولین اتخاذ شده لینک های غیر از سایت راسخون به طور خودکار برداشته می شوند ولی قرار شد طی تمهیداتی برای سهولت در ارسال پست هایی که واقعا نیاز به لینک دارند مثل دانلود کتاب، بعضی از سایت ها را که توسط کاربران و مدیران معرفی می شود و توسط مسئول ارشد انجمن ها تشخیص داده می شود که نیاز است بتوانیم از این قاعده مستثنی کنیم. لذا از شما و همه عزیزانی که بر حسب کاربرد زیاد برای لینک، سایتی را مد نظر دارند خواهشمند است با مسئول انجمن، سایت مورد نظر خود را مطرح فرمایید اگر شد این اتفاق خواهد افتاد.

با تشکر

دوشنبه 9 اسفند 1395  9:06 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 farshon ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول mty1378

سلام 

خسته نباشید خداقوت

نفرمایید، هر سوالی اهمیت خودش رو داره و عرض شد که پاسخ ها در دست انجام است. سوال شما بزرگوار هم همان دیروز مشاهده و مطالعه شد با واحد فنی هم در این رابطه صحبت شد لذا برای اینکه در پاسخ سوالتان نگوییم در دست بررسی است قبل از پاسخ با واحد فنی طی جلسه ای در این رابطه صحبت شد. اکنون هم بنابر تصمیمی که توسط مسئولین اتخاذ شده لینک های غیر از سایت راسخون به طور خودکار برداشته می شوند ولی قرار شد طی تمهیداتی برای سهولت در ارسال پست هایی که واقعا نیاز به لینک دارند مثل دانلود کتاب، بعضی از سایت ها را که توسط کاربران و مدیران معرفی می شود و توسط مسئول ارشد انجمن ها تشخیص داده می شود که نیاز است بتوانیم از این قاعده مستثنی کنیم. لذا از شما و همه عزیزانی که بر حسب کاربرد زیاد برای لینک، سایتی را مد نظر دارند خواهشمند است با مسئول انجمن، سایت مورد نظر خود را مطرح فرمایید اگر شد این اتفاق خواهد افتاد.

با تشکر

شرمنده.ولی وقتی شما بگید« پاسخ در حال بررسی است» لاقل من کاربر میدونم که باید منتظر جواب بمونم ولی وقتی یه مدتی میگذره و هیچ جوابی داده نمیشه قبول کنید باید همچین تصوری داشته باشم که سوالم دیده نشده یا اهمیتی نداشته.

قرار نیست ما اینجا تبلیغات سایت های دیگرو بکنیم پس لینک دادن برای موارد اشکالی نداره.یه خورده سخته در مورد هر لینکی ک لازمه هماهنگی بشه.

بیشتر نظر من هم برای دانلود نرم افزار ، کتاب و کلیپ هست 

دوشنبه 9 اسفند 1395  2:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon rasekhoon_m ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

جناب قریشی

باسلام واحترام

جریانه این تبلیغات چه بودوچه کردنه ببخشیدجریانش چی بودمنکه براساس مقتضیاته موسسه وچنانچه به نفع موسسه بوده راضی بودم امانه به اون صورتیکه ارایه شدیابهمون صورتیکه دربالای صفحه بصورت بنربودخوب بودمیشه توضیح بفرمایین که چرابلکل برداشته شد؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 9 اسفند 1395  5:37 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

جناب قریشی

باسلام واحترام

جریانه این تبلیغات چه بودوچه کردنه ببخشیدجریانش چی بودمنکه براساس مقتضیاته موسسه وچنانچه به نفع موسسه بوده راضی بودم امانه به اون صورتیکه ارایه شدیابهمون صورتیکه دربالای صفحه بصورت بنربودخوب بودمیشه توضیح بفرمایین که چرابلکل برداشته شد؟

سلام و عرض ادب. اگر تبلیغات باشه میگن چرا! نباشه میگن چرا!smiley جناب فرشون عزیز تبلیغات را همون اول هم به همه اشاره کردیم که در دست بررسی است که باشد یا نباشد. و حال تصمیم بر این شده که فعلا نباشد تا ببینیم چه پیش آید. لذا همیشه هدف ما راحتی شما کاربران بوده و هست. بعضی مواقع تصمیمات مدیریتی است که باز هم در آن سعی می شود در راستای رفاه حال کاربران باشد.

با تشکر

سه شنبه 10 اسفند 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 omiddeymi1368 mty1378 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول mty1378

سلام 

خسته نباشید خداقوت

با تشکر

شرمنده.ولی وقتی شما بگید« پاسخ در حال بررسی است» لاقل من کاربر میدونم که باید منتظر جواب بمونم ولی وقتی یه مدتی میگذره و هیچ جوابی داده نمیشه قبول کنید باید همچین تصوری داشته باشم که سوالم دیده نشده یا اهمیتی نداشته.

قرار نیست ما اینجا تبلیغات سایت های دیگرو بکنیم پس لینک دادن برای موارد اشکالی نداره.یه خورده سخته در مورد هر لینکی ک لازمه هماهنگی بشه.

بیشتر نظر من هم برای دانلود نرم افزار ، کتاب و کلیپ هست 

سلام. این موضوع "در دست بررسی" را که عرض کردم زین بابت بود که قبلا بعضی عزیزان اشاره کردند که نگویید در دست بررسی است! به همین خاطر بود. هم چنین دیروز عرض شد که شما شنبه موضوع را مطرح کردید و یک شنبه هم پاسخ را دریافت کردید خوب بعضی مواقع، بنده حضور ندارم، جلسه هستم یا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارم، یا حتی به خاطر همان درخواست شما کاربران عزیز جلسه ای تشکیل داده ایم تا مشکل رفع شود و قس علی هذا... به همین خاطر پاسخ دیرتر ارایه می شود. باز هم مسئول واحد فنی در حال بررسی این موضوع لینک است اگر نتیجه ای متفاوت حاصل شد به اطلاع شما خواهد رسید.

با تشکر فراوان

سه شنبه 10 اسفند 1395  8:24 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 omiddeymi1368 mty1378 khodaeem1 ehsan007060 nazaninfatemeh
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

آقا این مشاوره خیلی دیر جواب می ده اصلا من فکر می کنم که اصلا مشاوره مارو یادشون رفته از طریق بخش مشاوره و سوالات متفرقه هم ایراد کردم اما نشد

سه شنبه 10 اسفند 1395  9:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 rasekhoon_m farshon khodaeem1 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

آقا این مشاوره خیلی دیر جواب می ده اصلا من فکر می کنم که اصلا مشاوره مارو یادشون رفته از طریق بخش مشاوره و سوالات متفرقه هم ایراد کردم اما نشد

سلام و عرض ادب. باز هم به ایشان اطلاع رسانی می کنم ولی امروز تشریف ندارند ان شاالله گوشزد می کنم که در اسرع وقت سوالات شما بزرگوار را پاسخگو باشند.

با تشکر

چهارشنبه 11 اسفند 1395  7:50 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 omiddeymi1368 aligoharsamimi khodaeem1 nazaninfatemeh
taha_h
taha_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5282

با سلام خدمت شما

در رابطه با فراخوان بزرگ روابط عمومی:

1. لطفا جوایز را جدا از قرعه کشی ها در نظر بگیرید, چون شاید یکی نمی خواهد یا تمایل نداشته باشد که در این فراخوان شرکت کند یا اینکه اصلا ایده ای نداشته باشد که بخواهد مطرح کند, به همین خاطر شاید زیاد جالب نباشد که به خاطر شرکت نکردن, از قرعه کشی ها هم محروم باشد. (چون اگر به نسبت بخواهیم حساب کنیم, تعداد شرکت نکرده ها بیشتر از شرکت کرده ها می شود و تعداد زیادی از کاربران از قرعه کشی محروم می شوند)

2. در رابطه با اعلام نتایج فجرآفرینان و فراخوان های قبلی, مگر قرار نبود که زودتر اعلام بشود؟ به زمان های مورد نظر موکول شدند؟

با تشکر

پنج شنبه 12 اسفند 1395  2:57 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 mehdi0014 salma57 farshon rasekhoon_m khodaeem1 nazaninfatemeh
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

عرض سلام و خسته نباشید

لطفا اگر امکانش هست یه وضعیت و محدودیتی ایجاد بشه که در x دقیقه فقط امکان ارسال x پست باشه

حالا بجای x هر عددی که میدونید ولی یه جوری باشه که کل قسمت اخرین مطالب با پست های ارسالی یک کاربر اون هم در یکی دو دقیقه پرنشه .

واقعا آزار دهندس

تا جایی که من میدونم گفته شده بود مطالب طوری ارسال بشند که لیست ها یک نواخت نشند و مطالب مفید و بازدید داشته باشه اما وقتی نجومی ارسال بشند نه بیننده ای دارندو نه فایده ای     فقط یه سایته برای کپیه مطالبش ،  با یه عالمه تب باز شده ارسال مطلب جدید و انبوه کپی پیست های خونده نشده !!!! میخوام بدونم خودشون این مطالب رو میخونن که میفرستند ؟ یا خودشون هم میدونند این مطالب هیچ بیننده ای نداره و باعث آزاره؟

پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم فقط امیدوارم نفرمایید که ما هم میتونیم اینگونه در سایت فعالیت کنیم که اصلا پسندیده نیست

پنج شنبه 12 اسفند 1395  4:50 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mehdi0014 farshon salma57 rasekhoon_m khodaeem1
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام و عرض ادب.

فرخوان به نظر من خیلی خوبه.

همیشه که نباید طرح ها یا برنامه ها مورد پسند همه واقع بشه!

الان طرح ایستگاه چهلم هم مورد پسند خیلیا نبود...و یا مثل من نمیتونستند درش شرکت کنن...باید طرح برداشته میشد؟

پس در این مواقع صبر و حوصله همه مون نیاز داریم

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 12 اسفند 1395  7:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mehdi0014 farshon mty1378 salma57 rasekhoon_m khodaeem1
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و احترام،

خواستم تشکر کنم از شما مجموعه دست اندرکار که فراخوان اخیر جهت برگزاری طرحِ «از مادر آسمان تا پدر خاک» رو تدارک دیدید و مُفاد بسیار ارزشمندی رو براش در نظر گرفتید. إن شاء الله در مرحله اجرای بخشهای گوناگون این طرح هم کنترل مناسبی صورت بگیره و کاربران هم توجهات لازم رو  مدنظر قرار دهند.

أجرُکُم عِندَ اللهِ تعالی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 12 اسفند 1395  8:08 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 farshon mty1378 salma57 rasekhoon_m khodaeem1
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

پیروسخنان کاربرخوبمونmty1378بایستی عارض باشم که فرمایششون درسته ومنم موافقم همانطورکه درراسخون بخشی بنام محتواسازی وجودداردپس بیاییم مطالب کاربردی وبامحتواارسال کنیم طبیعی ست کاربری که مطلب نجومی کپی پیست می کندخودش هم وقت خوندن نداره وفقط هدف کسب امتیازاست درموردطرح فراخوان هم موقتی خوب است چون تمام جوایزبه سمت این طرح کشیده می شوداماموقتی وواسه دوماه است کاش یک فکراساسی وهمیشگی بابت کاربران نجومی کارشود.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 13 اسفند 1395  7:51 AM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m khodaeem1
farshon
farshon
کاربر طلایی1

جناب آقای قریشی

باسلام واحترام

ویرایش امضادوباره انگارنیازبه تاییدداره الان من امضاموکلاحذف نمودم امارویت می شود.

لطفابه عموهای فنی منعکس کنین،باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 13 اسفند 1395  5:27 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m khodaeem1 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها