0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

باسلام دوستان عزیز

اقا من از چندماه پیش چند تا سوال مشاوره ای تحصیلی دادم که تا الان هیچ جواب ندادند و من هم کد پیگیری  رو گم کردم و جواب ندادند چون اگه می داند به صندوق پیامم می رسید اما این دفعه هفته قبل دو تا سوال دادم که تا آلان جواب ندادند؟ این دو تا هم مثل قبل نشه

دوشنبه 2 اسفند 1395  10:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 rasekhoon_m ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام شب بخیر 

خواهش میکنم اتاق چت را سر وسامان بدهید  واقعا ببخشید این را میگم ولی بجای چت سازنده یک مشت ... نوشته میشه و امتیاز میگیرند البته باید عرض کنم این برای همه درست نیست و بعضی مواقع اینطور است

اگر قانونمند بشه چت های فرهنگی انجام میشه نه وقت گذرانی باطل برای امتیاز. لطفا  کمی تدبر و تعقل

باور بفرمایید چند بار خواستم توبحث ها شرکت کنم که دیدم فقط زیاده گوییه نه صحبت های سازنده  منصرف شدم 

حتی نتونستم حرف را برگردونم

امیدوارم ترتیبی اتخاذ بشه که اگر صحبتهای غیر سازنده  و یا غیر فرهنگی و یاغیر مفرح برای چت گذاشته شه  امتیاز کم بشه اون موقع هرکسی چت غیر ضروری نمیکنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

دوشنبه 2 اسفند 1395  11:33 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 rasekhoon_m ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon siryahya nazaninfatemeh borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. به احترام صحبتای آقای قریشی و بخاطر قول همگانی که گرفته شده (اینجا را ببینید)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 3 اسفند 1395  12:26 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 rasekhoon_m farshon ehsan007060 khodaeem1 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول aligoharsamimi

باسلام دوستان عزیز

اقا من از چندماه پیش چند تا سوال مشاوره ای تحصیلی دادم که تا الان هیچ جواب ندادند و من هم کد پیگیری  رو گم کردم و جواب ندادند چون اگه می داند به صندوق پیامم می رسید اما این دفعه هفته قبل دو تا سوال دادم که تا آلان جواب ندادند؟ این دو تا هم مثل قبل نشه

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی پاسخ به سوالات مشاوره در راسخون بین 3 تا 5 روز و نهایتا یک هفته به طول خواهد انجامید. لذا لطفا جهت پیگیری و پاسخگویی بهتر به شما در قسمت مشاوره سایت، قسمت سوالات متفرقه این مشکل را مطرح فرمایید و اشاره کنید که پاسخ برایتان ارسال نشده است. هم چنین ایمیلی که با آن سوال خود را مطرح کرده اید را در پاسخ همین پست برای بنده ارسال کنید تا به مسئولین مربوطه داده و نتیجه را حضورتان اعلام نمایم.

ضمنا کد پیگیری خود را همیشه تا حصول پاسخ نزد خود نگهدارید.

با تشکر

سه شنبه 3 اسفند 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon2202 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام شب بخیر 

خواهش میکنم اتاق چت را سر وسامان بدهید  واقعا ببخشید این را میگم ولی بجای چت سازنده یک مشت اراجیف نوشته میشه و امتیاز میگیرند 

اگر قانونمند بشه چت های فرهنگی انجام میشه نه وقت گذرانی باطل برای امتیاز. لطفا  کمی تدبر و تعقل

سلام و وقت بخیر حضور شما بزرگوار. همراه گرامی ضمن تشکر از شما، در پاسخ به چند پست فوق در همین پست مطالبی را به عرض همه بزرگواران می رسانم:

شایان ذکر است ورای صحبت های شما و دیگر کاربرانی که هم چون شما نظرات خود را مطرح کردند اتاق چت برای گفتگو بین کاربران عزیز ایجاد شده است. به این معنا که هر نفر با دیگر کاربران می توانید در این قسمت از انجمن به ارتباط کلامی به صورت متن بپردازد و احوال یکدیگر را جویا شوند. در این اتاق که البته به واسطه ی فرهنگی بودن این فضا و سایت راسخون می طلبد حرف های رد و بدل شده بین کاربران هم فرهنگی و درخور شان باشد، همه عزیزان بر همین مبنا با هم ارتباط دارند و مطمئنا فرمایش شما هم صحیح است که هر حرفی زده نشود و خدای ناکرده حرف های سخیف و امثالهم رد و بدل نگردد. لذا در همین اتاق به صورت تخصصی تر زیر اتاق های دیگری ایجاد شده تا هر کس به هر موضوعی علاقمند است در آن به گفتگو بپردازد مثال قوی این مورد *چت انقلابی* است که در ویژه برنامه های فجرآفرینان امسال شکل گرفت و بازخورد خوبی هم داشت چون پیرامون موضوع خاصی در این اتاق گفتگو صورت گرفت. ماهیت اتاق چت جویای احوال دوستان شدن است و اگر هم نکته ای در زمان عدم حضور مسئولین در سایت برای کاربری پیش آمد کمک کردن دیگر کاربران و مدیران به ایشان، هم چنین مدیر اتاق و واحد نظارت هم به احترام سایت، انجمن، مدیران و کاربران بسیار محترم راسخون، به صورت ویژه گفتگوها را مورد مداقه قرار می دهند که صحبتی غیر فرهنگی و دون شأن ایراد نشود. کمااینکه این موارد اتفاق افتاده و سریعا برخورد شده است. برای عدم اطاله ی کلام این نکته ی پایانی را هم که خود با آن موافق هستم را عرض کنم و آن اینکه به نظر بنده عزیزی که در انجمن فعالیت می کند و بابت پست های خوبی که ارسال می کند امتیاز دریافت می کند، در اتاق گفتگوی انجمن بایت سلام و احوال پرسی می تواند امتیازی دریافت نکند و به پاس همراهی اش با دیگر دوستان این فضا را فقط به عنوان دور همی و حال و احوال همراهی کند و از آن استفاده نماید.

البته هر چند این امتیاز هم خود به نوعی تشکر راسخون از همراهی دوستان است ولی می توان گفت چون راسخون در تمامی پست های ارسالی کاربران امتیاز اهدا می کند دوستان هم می توانند به این پیشنهاد جامه ی عمل بپوشانند و امتیازی از این طریق دریافت نکنند تا هم این صله ی رحم برای دریافت امتیاز صورت نگرفته باشد و هم هر کس دوستدار راسخون است بی منت در اتاق فعالیت کند و خداپسندانه رفاقت و صداقتمان را به رخ همه بکشیم.

اگر دوستان عزیز نظری دارند در خدمت هستم.

ارادتمند، قریشی

سه شنبه 3 اسفند 1395  9:30 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon2202 ehsan007060 salma57 farshon khodaeem1 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب.

ممنون آقای قریشی بابت پاسختون

من پیشنهاد بهتری دارم.

اتاق چت رو ببندین، بگین همه کپی پیست کنن.

امتیازاتش بهتر و راحت تر کسب میشه. اهانتی هم نمیشه. هر روز هم نباید به این و اون جواب پس بدیم چرا یکی پستش کج شد!!!

ما کانال تلگراممون رو داریم، بی امتیاز اراجیفمون رو برای هم میفرستیم، اسباب زحمت دیگران هم نمیشیم

حتما پیگیر این پیشنهادم باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 3 اسفند 1395  9:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

من پیشنهاد بهتری دارم.

امتیازاتش بهتر و راحت تر کسب میشه. اهانتی هم نمیشه. هر روز هم نباید به این و اون جواب پس بدیم چرا یکی پستش کج شد!!!

ما کانال تلگراممون رو داریم، بی امتیاز اراجیفمون رو برای هم میفرستیم، اسباب زحمت دیگران هم نمیشیم

سلام. سرکار خانم قرار شد با هم با لطافت صحبت کنیم به خصوص ما که به عنوان مسئول و مدیر هستیم باید الگو باشیم. اگر خاطرتون باشه توی اون قولی هم که همه متعهد شدیم این رو لحاظ کردیم.

اما در مورد امتیاز هم این پاسخ شما بزرگوار می تونست به گونه ای دیگر باشه که موارد پیشنهادی بررسی بشه نه اینکه فکر کنید اسباب زحمت هست و اینها. بنظر بنده یه جاهایی باید جبهه گرفت که قبلا هم صحبتش رو کردیم و عمل هم شد. یه جاهایی هم باید آموزش داد و الگو شد و نتیجه گرفت.

لطفا.

سه شنبه 3 اسفند 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 rezamzd nazaninfatemeh borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

من پیشنهاد بهتری دارم.

سلام. سرکار خانم قرار شد با هم با لطافت صحبت کنیم به خصوص ما که به عنوان مسئول و مدیر هستیم باید الگو باشیم. اگر خاطرتون باشه توی اون قولی هم که همه متعهد شدیم این رو لحاظ کردیم.

اما در مورد امتیاز هم این پاسخ شما بزرگوار می تونست به گونه ای دیگر باشه که موارد پیشنهادی بررسی بشه نه اینکه فکر کنید اسباب زحمت هست و اینها. بنظر بنده یه جاهایی باید جبهه گرفت که قبلا هم صحبتش رو کردیم و عمل هم شد. یه جاهایی هم باید آموزش داد و الگو شد و نتیجه گرفت.

لطفا.

ببخشیدا!!!!

این جمله رو شاید بهتر بود در پاسخ به کاربری میدادید که گفتن ما اراجیف مینویسیم.

ایشون جمع بستند، نه در فرد استثنا قائل شدند، نه در زمان، و ....

من همیشه مخالف صددرصد پست کپی پیستم. یه اتاق چت مونده و چند تالار دیگه،

امتیاز ویژه که نمیدین هیچ! همون امتیاز عادی رو‌هم بردارید، دیگه انجمن، میشه انجمن به تمام معنا.

ما که احوالپرسیهامون رو در تلگرام با امکانات عالی داریم، آنلاین هست با امکانات ویژه.

چه لزومی داره احوالپرسی رو بیاریم اینجا؟!

تازه با این امکانات کمی که اتاق چت راسخون در مقابل تلگرام داره!!! برای دیدن پاسخ دیگران شاید مجبور بشیم ده بار صفحه رو رفرش بزنیم!؟ گاهی صفحات قفل میشن، ایراد فنی و.......

پیشنهادم واقعی بود....

قبلا هم درخواست دادم. میتونید از حاج آقا بپرسید چند بار این موضوع رو مطرح کردم!

سه شنبه 3 اسفند 1395  9:56 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m khodaeem1 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

من پیشنهاد بهتری دارم.

لطفا.

ببخشیدا!!!!

این جمله رو شاید بهتر بود در پاسخ به کاربری میدادید که گفتن ما اراجیف مینویسیم.

ایشون جمع بستند، نه در فرد استثنا قائل شدند، نه در زمان، و ....

من همیشه مخالف صددرصد پست کپی پیستم. یه اتاق چت مونده و چند تالار دیگه،

امتیاز ویژه که نمیدین هیچ! همون امتیاز عادی رو‌هم بردارید، دیگه انجمن، میشه انجمن به تمام معنا.

ما که احوالپرسیهامون رو در تلگرام با امکانات عالی داریم، آنلاین هست با امکانات ویژه.

چه لزومی داره احوالپرسی رو بیاریم اینجا؟!

تازه با این امکانات کمی که اتاق چت راسخون در مقابل تلگرام داره!!!

پیشنهادم واقعی بود....

قبلا هم درخواست دادم. میتونید از حاج آقا بپرسید چند بار این موضوع رو مطرح کردم!

نه اتفاقا منظور بنده این نبود که به کاربر چیزی نگفتم اتفاقا صحبت هایی عرض شد! لذا روی سخنم با کس خاصی نبود توی مطلب قبلی. صحبتم این بود که توی اتاق چت باید با خوبی و آرامش (مثل آخرین پست جناب فرشون که روشن کردن چرا میان اتاق و از حرفای بعضی کاربران از کوره در نمیرن) این مطلب رو دنبال کرد تا اهداف وآرمان های واقعی شکل گیری اتاق و رفاه راسخونی ها دوباره مورد بحث و بررسی قرار بگیره تا همه کاربران و کسانی که توجیه نیستند هم فرابگیرند.

شما مدیریت اتاق رو دارید و این به چالش کشیدن ها هم اگر از سوی خودمون باشه مطمئنا نتایج خوبی خواهد داشت.

سه شنبه 3 اسفند 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 nazaninfatemeh borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

من پاسخ دادم.

اولین پست امروزم پاسخ جامع و‌کامل بود.

اتاق چت فعلی، بیشتر برای احوالپرسیه.

تالار صالحین و تالارهای دیگری که در  پستم عنوان‌کردم، در اتاق چت شکل گرفت.

یعنی مبحث اولیه تالار صالحین که اون‌موقع آقای صالحی شروعش کردند پست هاش در اتاق چت اول هست.

به دلیل اینکه دسترسی به مطالب دچار مشکل میشد و نمیشد دوباره پیداشون کنیم، تالار صالحین جدا شد.

اولین تولد در اتاق چت گرفته شد.

باز به دلیل گم شدن پست ها کلبه شادی ایجاد شد.

سوالات در مورد راسخون در اتاق چت مطرح میشد و‌کاربرا پاسخ میگرفتند ولی چون بین مطالب گم میشد، و تکراری پرسیده میشد تالار پرسش و‌پاسخ ایجاد شد.

اولین جشن روز پدر و میلاد امام علی در اتاق چت برگزار شد، تالار جشن هم از اتاق چت جدا شد.

گفتگوهای ورزشی هم در اتاق چت بیان میشد که درخواست کرذیم تاپیک جدید ایجاد بشه برای گفتگوی ورزشی در تالار ورزش.

استقبال از تاپیک کم شد،بحث های ورزشی همچنان. در اتاق چت مطرح میشن.

مونده احوالپرسی های عادی در اتاق چت و البته گاها رفع مشکل که همچنان پابرجاست.

بی انصافی نیست کاربرانی که از اول با این اتاق و البته بقیه انجمن همراه بودند به اراجیف گویی و زیاده گویی متهم کنند؟!

سه شنبه 3 اسفند 1395  10:14 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ayeneh

سلام شب بخیر 

خواهش میکنم اتاق چت را سر وسامان بدهید  واقعا ببخشید این را میگم ولی بجای چت سازنده یک مشت اراجیف نوشته میشه و امتیاز میگیرند 

سلام و وقت بخیر حضور شما بزرگوار. همراه گرامی ضمن تشکر از شما، در پاسخ به چند پست فوق در همین پست مطالبی را به عرض همه بزرگواران می رسانم:

شایان ذکر است ورای صحبت های شما و دیگر کاربرانی که هم چون شما نظرات خود را مطرح کردند اتاق چت برای گفتگو بین کاربران عزیز ایجاد شده است. به این معنا که هر نفر با دیگر کاربران می توانید در این قسمت از انجمن به ارتباط کلامی به صورت متن بپردازد و احوال یکدیگر را جویا شوند. در این اتاق که البته به واسطه ی فرهنگی بودن این فضا و سایت راسخون می طلبد حرف های رد و بدل شده بین کاربران هم فرهنگی و درخور شان باشد، همه عزیزان بر همین مبنا با هم ارتباط دارند و مطمئنا فرمایش شما هم صحیح است که هر حرفی زده نشود و خدای ناکرده حرف های سخیف و امثالهم رد و بدل نگردد. لذا در همین اتاق به صورت تخصصی تر زیر اتاق های دیگری ایجاد شده تا هر کس به هر موضوعی علاقمند است در آن به گفتگو بپردازد مثال قوی این مورد *چت انقلابی* است که در ویژه برنامه های فجرآفرینان امسال شکل گرفت و بازخورد خوبی هم داشت چون پیرامون موضوع خاصی در این اتاق گفتگو صورت گرفت. ماهیت اتاق چت جویای احوال دوستان شدن است و اگر هم نکته ای در زمان عدم حضور مسئولین در سایت برای کاربری پیش آمد کمک کردن دیگر کاربران و مدیران به ایشان، هم چنین مدیر اتاق و واحد نظارت هم به احترام سایت، انجمن، مدیران و کاربران بسیار محترم راسخون، به صورت ویژه گفتگوها را مورد مداقه قرار می دهند که صحبتی غیر فرهنگی و دون شأن ایراد نشود. کمااینکه این موارد اتفاق افتاده و سریعا برخورد شده است. برای عدم اطاله ی کلام این نکته ی پایانی را هم که خود با آن موافق هستم را عرض کنم و آن اینکه به نظر بنده عزیزی که در انجمن فعالیت می کند و بابت پست های خوبی که ارسال می کند امتیاز دریافت می کند، در اتاق گفتگوی انجمن بایت سلام و احوال پرسی می تواند امتیازی دریافت نکند و به پاس همراهی اش با دیگر دوستان این فضا را فقط به عنوان دور همی و حال و احوال همراهی کند و از آن استفاده نماید.

البته هر چند این امتیاز هم خود به نوعی تشکر راسخون از همراهی دوستان است ولی می توان گفت چون راسخون در تمامی پست های ارسالی کاربران امتیاز اهدا می کند دوستان هم می توانند به این پیشنهاد جامه ی عمل بپوشانند و امتیازی از این طریق دریافت نکنند تا هم این صله ی رحم برای دریافت امتیاز صورت نگرفته باشد و هم هر کس دوستدار راسخون است بی منت در اتاق فعالیت کند و خداپسندانه رفاقت و صداقتمان را به رخ همه بکشیم.

ارادتمند، قریشی

عطف به هایلایتِ سوّم!!!!

سلام آقای قریشی، چرا هر کسی که از راه میاد و یه حرفی میپَرونه، شما سریعاً طرفداری ازون شخص میکنید؟ هر چی میگه شما -مستقیم یا غیر مستقیم- میگید: "آره، حق با شماست!". توی متن بالا که کلاً ماها رو شستین به سلامتی!!!! ضمناً تا حالا کسی توی اتاق چت حرف غیرفرهنگی زده عایا (عطف به جملات هایلایت اول و دوم)؟؟؟!!! اصن بچه های اینجا اونجور شخصیتی دارن که بیان اینجا هرزگی کنن؟؟؟ نه پسراش اونجوریَن و نه دختراش اونجوری!!!!!!!!! هر کسی که از بیرون بیاد فک میکنه مُشتی ساخِف(=کسی که حرفای سخیف میزند!!!!!) دور هم جمع شدیم و حرکاتِ سخافت گونه انجام میدیم!!!!! حرفای شما نباید مُهر تأییدی بر بی فکری یه عده باشه. در این مواقع باید به اون شخص فهموند که داری اشتباه میکنی و نه اینکه ازش دفاع کرد. این طور حرکات فقط به سوت و کور شدن راسخون منجر میشه.

در ضمن، پست بنده رو کلاً حذف میکردین بیشتر خوشال میشدم!!!!!! اتفاقاً الآن میبینم اول که سکوت کردم کار بسیار درستی کردم، چون سرکار خانم salma57 بطور جامع و کامل مطالبو بیان کردن! باید حرفاشونو بَنِر کرد بجای تبلیغاتِ سایت در صفحات مختلف سایت قرار داد!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 3 اسفند 1395  2:09 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 ravabet_rasekhoon farshon rezamzd borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نمیدونم چرا هر هفته یه نفر پیدا میشه و جمع ما رو به هم میریزه و پس لرزه های بعدشم که خودش مصیبته. باید همش در حال سرکه صاف کردن باشیم!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 3 اسفند 1395  2:17 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 ravabet_rasekhoon farshon rezamzd borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ayeneh

سلام شب بخیر 

ارادتمند، قریشی

عطف به هایلایتِ سوّم!!!!

سلام آقای قریشی، چرا هر کسی که از راه میاد و یه حرفی میپَرونه، شما سریعاً طرفداری ازون شخص میکنید؟ هر چی میگه شما -مستقیم یا غیر مستقیم- میگید: "آره، حق با شماست!". توی متن بالا که کلاً ماها رو شستین به سلامتی!!!! ضمناً تا حالا کسی توی اتاق چت حرف غیرفرهنگی زده عایا (عطف به جملات هایلایت اول و دوم)؟؟؟!!! اصن بچه های اینجا اونجور شخصیتی دارن که بیان اینجا هرزگی کنن؟؟؟ نه پسراش اونجوریَن و نه دختراش اونجوری!!!!!!!!! هر کسی که از بیرون بیاد فک میکنه مُشتی ساخِف(=کسی که حرفای سخیف میزند!!!!!) دور هم جمع شدیم و حرکاتِ سخافت گونه انجام میدیم!!!!! حرفای شما نباید مُهر تأییدی بر بی فکری یه عده باشه. در این مواقع باید به اون شخص فهموند که داری اشتباه میکنی و نه اینکه ازش دفاع کرد. این طور حرکات فقط به سوت و کور شدن راسخون منجر میشه.

در ضمن، پست بنده رو کلاً حذف میکردین بیشتر خوشال میشدم!!!!!! اتفاقاً الآن میبینم اول که سکوت کردم کار بسیار درستی کردم، چون سرکار خانم salma57 بطور جامع و کامل مطالبو بیان کردن! باید حرفاشونو بَنِر کرد بجای تبلیغاتِ سایت در صفحات مختلف سایت قرار داد!!!!

سلام. بزرگوار زود قضاوت نکنید بنده از کسی دفاع نکردم و طرفداری هیچ کس رو هم نکردم. بنده هیچ وقت نگفتم حق با شماست چه مستقیم چه غیرمستقیم!!!

بنده هم اتفاقا در عرایضم اشاره کردم که ورای صحبتای همه صحبت می کنم و در تایید صحبتای خانم سلما مواردی رو اشاره کردم که در دفاع از اصل اتاق و کاربران بود البته به گونه ای متفاوت تر از سرکار خانم سلما این رو بیان کردم که همه رهنمود گونه آن را استفاده کنیم وگرنه می شود بسیار خشک و تند و... جبهه گرفت و نه تنها مشکلی حل نکرد بلکه دلخوری هم به وجود آورد.

لذا شما مشاهده نمی کنید ولی بنده همان موقع به کاربر خاطی به طور خصوصی عرض کردم که کارشان اشتباه بوده است و مراتب عذرخواهی خود را اعلام کنند. کما اینکه کاربر خاطی کت کت که شما دیدید اصلا در حضور شما اتفاقی نیفتاد و بنده به صورت کلی از همه شما دفاع کردم اما در اصل ایشان را به اشد مجازات محکوم کردم.

لطفا زود قضاوت نکنید و جبهه نگیرید، هم چنین همه چیز را نشاید گفت.

بیاییم کمی اسلامی تر رفتار کنیم.

با تشکر

سه شنبه 3 اسفند 1395  2:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 ravabet_rasekhoon farshon rezamzd nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نمیدونم چرا هر هفته یه نفر پیدا میشه و جمع ما رو به هم میریزه و پس لرزه های بعدشم که خودش مصیبته. باید همش در حال سرکه صاف کردن باشیم!!!!

بزرگوار کی، کجا، چجور، هر هفته یک نفر پیدا شده و این کار رو انجام داده!!! ؟؟؟

بنظرم ما باید انقدر محکم باشیم که به هم نریزیم اولا، ثانیا بتونیم با رفتارمون و با عملمون به اون یه نفرهایی که میفرمایید نشون بدیم چه هستیم و چگونه هستیم.

ارجاع به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بسیاری از مواقع حساس.

هم چنین در این مورد خاص ارجاع به نظر جناب فرشون در اتاق چت که قبلا هم اشاره کردم: من میام، فعالیت می کنم و نشون میدم به کسایی که میگن....

(به خود آییم...)

موفق باشید

سه شنبه 3 اسفند 1395  2:33 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 ravabet_rasekhoon farshon rezamzd nazaninfatemeh borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

بزرگوار کی، کجا، چجور، هر هفته یک نفر پیدا شده و این کار رو انجام داده!!! ؟؟؟

بنظرم ما باید انقدر محکم باشیم که به هم نریزیم اولا، ثانیا بتونیم با رفتارمون و با عملمون به اون یه نفرهایی که میفرمایید نشون بدیم چه هستیم و چگونه هستیم.

ارجاع به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بسیاری از مواقع حساس.

هم چنین در این مورد خاص ارجاع به نظر جناب فرشون در اتاق چت که قبلا هم اشاره کردم: من میام، فعالیت می کنم و نشون میدم به کسایی که میگن....

(به خود آییم...)

موفق باشید

آره دقیقاً، باید به هم نریزیم. من که کاملاً موافقم. و به بعضیا هم نشون میدیم که اتاق چت رو پُربارتر میکنیم. اصن کلّ سایت رو پربار میکنیم! کلّی هم پست میذاریم. ولی مثل قبل: (1) فرهنگی کار میکنیم و همچنانکه فرهنگی کار میکردیم و حرف ناجور و غیر اخلاقی(!!!!!!!) زده نمیشد و نمیزنیم، همچنان راهمونو ادامه میدیم. (من موندما این غیراخلاقی و غیرفرهنگیه از کجا در آمد؟؟!!!!! خدایا توبه!!!! ماهیت این سایت برای بعضیا هنوز روشن نیست!!!!). (2) برا امتیاز نمیایم و صد البته بیشتر از قبل میایم. تازه به نظرم خیلی فعالیت ماها الآن کم شده! Yes

حالا آقای قریشی بیاین این شعرو با همدیگه بلند بخونیم:

«از چی‌ بگم؟ از دلی‌ که فقط اسمش دله؟
یا عمری که نصفش اشکه نصفش گله؟
یا از روحِ توی زندون که جسمش وله؟
آدم مجبوره که با شرایط وفقش بده!
از چی‌ بگم؟ بگو از یه روح زخمی
که باید یک‌تنه بره توی قلبِ کوه سختی
ولی‌ قسم به خدا، قسم به روحِ تختی!
که من بدون ترس میرم به سو‌ی تقدیر!»

دیگه فک کنم از این شعره حالِتون داره بهم میخوره! خخخخخ

بعضی از جریانات به آدم انگیزه میده!     روزتون بخیر و شادی.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 3 اسفند 1395  2:50 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mty1378 farshon rezamzd borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها