0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

سلام آقای قریشی، صبحتون بخیر؛

قبلاً گفته بودید که: «تصویر پروفایلی که توسط کاربران عزیز تغییر می یابد، مادامی که تایید نشده است همان تصویر قبلی نمایش داده می شود و دیگر به صورت قبل که بدون تصویر بود نمایش داده نمی شود.»، ولی هم برای خودم چنین اتفاقی نیفتاد و هم برای چندین نفر تا الآن دیدم که موقع تعویض تصویر حالت روح پیدا میکنن!!!

سلام و روز بخیر. همراه گرامی همانگونه که عرض شد تصویر قبلی باقی می ماند تا تایید شود و بدون تصویر نمی شود. شما هم بررسی بفرمایید. هم چنین بعضی از عزیزان که پذوفایل آنها بدون تصویر است تصویر آن تایید نشده است و یا خود تصویری قرار نداده اند.

سلام. همان طوری که امید گفتن وقتی تصویر یا امضا رو تغییر میدیم باز حالت روح پیدا میکنه

امروز صبح امتحان کردم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 26 بهمن 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar aligoharsamimi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

به نظرم میشه این سیستم تبلیغاتی رو بهینه کرد. یعنی میشه سیستمی رو طراحی کرد که به دلخواه باشه یعنی گزینه ای باشه که کاربر خودش انتخاب کنه که آیا مایل به دیدن تبلیغات هست یا نه

میشه یه کار دیگه ای هم کرد که کاربرا رو تشویق به دیدن تبلیغات کرد اونم اضافه کردن حسنه یا چیزی شبیه به حسنه که به درد کاربر بخوره و از این طرف هم چون تبلیغات سایت دیده شده اند هم به نفع سایت میشه و هم به نفع کاربر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 26 بهمن 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mty1378 ehsan007060 nazaninfatemeh borkhar aligoharsamimi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول siryahya
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

قبلاً گفته بودید که: «تصویر پروفایلی که توسط کاربران عزیز تغییر می یابد، مادامی که تایید نشده است همان تصویر قبلی نمایش داده می شود و دیگر به صورت قبل که بدون تصویر بود نمایش داده نمی شود.»، ولی هم برای خودم چنین اتفاقی نیفتاد و هم برای چندین نفر تا الآن دیدم که موقع تعویض تصویر حالت روح پیدا میکنن!!!

سلام و روز بخیر. همراه گرامی همانگونه که عرض شد تصویر قبلی باقی می ماند تا تایید شود و بدون تصویر نمی شود. شما هم بررسی بفرمایید. هم چنین بعضی از عزیزان که پذوفایل آنها بدون تصویر است تصویر آن تایید نشده است و یا خود تصویری قرار نداده اند.

سلام. همان طوری که امید گفتن وقتی تصویر یا امضا رو تغییر میدیم باز حالت روح پیدا میکنه

امروز صبح امتحان کردم

سلام. تایید تصاویر پروفایل را بنده و حاج آقا انجام میدهیم امروز از جانب شما و دیگر دوستی تغییر تصویر پروفایلی انجام نشده است! لذا لطفا اکنون هر دو بزرگوار تصویر پروفایل خود را تغییر دهید و اگر به مشکلی برخوردید من خدمت شما عزیزان هستم. شایان ذکر است بنده خود امروز این کار را انجام دادم و تصویر قبلی تا قبل از تایید به قوت خود باقی بود.

با تشکر

سه شنبه 26 بهمن 1395  11:56 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 farshon mty1378 nazaninfatemeh khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول siryahya
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

امروز صبح امتحان کردم

سلام. تایید تصاویر پروفایل را بنده و حاج آقا انجام میدهیم امروز از جانب شما و دیگر دوستی تغییر تصویر پروفایلی انجام نشده است! لذا لطفا اکنون هر دو بزرگوار تصویر پروفایل خود را تغییر دهید و اگر به مشکلی برخوردید من خدمت شما عزیزان هستم. شایان ذکر است بنده خود امروز این کار را انجام دادم و تصویر قبلی تا قبل از تایید به قوت خود باقی بود.

با تشکر

من فکر کردم کلا ویرایش پروفایل رو این طوری کردین که شامل امضا هم میشه ولی انگار نه فقط تغییر عکس پروفایل رو این طوری کردین

سه شنبه 26 بهمن 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول siryahya
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول omiddeymi1368

امروز صبح امتحان کردم

با تشکر

من فکر کردم کلا ویرایش پروفایل رو این طوری کردین که شامل امضا هم میشه ولی انگار نه فقط تغییر عکس پروفایل رو این طوری کردین

سلام. امضا هم در دست انجام است. با تشکر

چهارشنبه 27 بهمن 1395  9:45 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 ehsan007060 farshon nazaninfatemeh khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

پیگیری مشاوره رو غیر از کد رهگیری چطوری انجام بدم؟

چند روز طول میکشه تا جواب مشاوره داده بشه؟

خیلی طولانی بشه که فایده ایی نداره!

چهارشنبه 27 بهمن 1395  11:39 AM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

پیگیری مشاوره رو غیر از کد رهگیری چطوری انجام بدم؟

چند روز طول میکشه تا جواب مشاوره داده بشه؟

خیلی طولانی بشه که فایده ایی نداره!

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی پاسخ مشاوره از 3 تا 5 روز ممکن است به طول بیانجامد هم چنین از طریق مطرح نمودن کد پیگیری خود در قسمت سوال های متفرقه می توانید موضوع را پیگیری کنید. لذا اگر سوال و پیگیری خاصی است نیز می توانید به ایمیل info@rasekhoon.net موضوع را ارسال کنید تا به دست مسئول مربوطه برسد.

با تشکر

چهارشنبه 27 بهمن 1395  12:06 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 farshon ehsan007060 nazaninfatemeh khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

با سلام

خبری از نتایج دومین سوگواره عاشورایی راسخون نیست؟؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 27 بهمن 1395  3:09 PM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 rasekhoon_m mty1378 khodaeem1 borkhar aligoharsamimi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

با سلام

خبری از نتایج دومین سوگواره عاشورایی راسخون نیست؟؟؟؟

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی ضمن تشکر از مشارکت شما در سوگواره شایان ذکر است همانگونه که قبلا هم اشاره شد جوایز در دست تدوین است و هنوز مصریم اگر بشود اختتامیه به صورت حضوری برگزار کنیم اگر نشد هم نتایج را به زودی متعاقبا اعلام خواهیم کرد. این موارد از سوی دبیرخانه سوگواره در سایت راسخون و کانال انجمن ها اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر

پنج شنبه 28 بهمن 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh omiddeymi1368 mty1378 khodaeem1 borkhar rezamzd aligoharsamimi
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام خدمت برادران راسخونی

من امروز خواستم اطلاعات پروفایلم رو عوض کنم اما یه مشکلی بود و اینکه بنده از وقتی که عضو شدم تا الان از شماره تلفن همراه یعنی09398000604 استفاده کردم اما امروز رفتم و در کمال تعجب دیدم که شماره دیگه ای جای شماره خودم هست در حالی که بنده تاکنون هم چین شماره ای نداشتم و ندارم  و هیچ یک از آشنایان و اهل خانه و اقوام هم ندارند شرح در تصویر زیر

شنبه 30 بهمن 1395  4:43 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m khodaeem1 borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام خدمت برادران راسخونی

من امروز خواستم اطلاعات پروفایلم رو عوض کنم اما یه مشکلی بود و اینکه بنده از وقتی که عضو شدم تا الان از شماره تلفن همراه یعنی09398000604 استفاده کردم اما امروز رفتم و در کمال تعجب دیدم که شماره دیگه ای جای شماره خودم هست در حالی که بنده تاکنون هم چین شماره ای نداشتم و ندارم  و هیچ یک از آشنایان و اهل خانه و اقوام هم ندارند شرح در تصویر زیر

سلام و عرض ادب حضور شما. همراه گرامی به این قسمت از پروفایل خود فقط شما دسترسی دارید و اگر مشکلی پیش بیاید مسئولین هم می توانند به این قسمت مراجعه کنند. لذا نظر به اینکه در سال 91 هم عضو شده اید نیازی به ارسال کد برای شما نبوده است پس یا همان موقع این شماره برایتان ثبت شده و یا موقعی در این مدت ویرایش از سوی خودتان انجام شده و یا به مسئولین درخواست تغییر شماره داده اید. از این چند حال خارج نیست. الله اعلم!smiley

یک شنبه 1 اسفند 1395  8:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mty1378 farshon nazaninfatemeh aligoharsamimi borkhar omiddeymi1368
3220110487
3220110487
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 260

سلام میخواستم بپرسم چطوری میشه عکس داخل صفحه پست گذاشت لطفا کارهای ابزارش توضیح بدید ممنون میشم angel

yes

یک شنبه 1 اسفند 1395  11:47 PM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 rasekhoon_m omiddeymi1368 siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول 3220110487

سلام میخواستم بپرسم چطوری میشه عکس داخل صفحه پست گذاشت لطفا کارهای ابزارش توضیح بدید ممنون میشم angel

عرض سلام و روز بخیر حضور شما. همراه گرامی به صورت خلاصه عرض شود که جهت بارگذاری عکس در صفحه ی پست خود، نیاز است گزینه ی تصویر را در نوار ابزار همان پست کلیک کرده و آدرس عکس مورد نظر خود را که جایی آپلود کرده اید در آن کپی کنید و پس از تنظیم اندازه ی عکس، ارسال فرمایید. لذا پیشنهاد می شود به لینک زیر که توسط مدیر محترم جناب طاهرزاده تهیه شده و همین جا هم از ایشان قدردانی می نمایم جهت اطلاعات بیشتر و توضیحات مبسوط مراجعه فرمایید و اطلاعات بسیار خوبی کسب کنید.

با تشکر

آموزش ویدیویی نوار ابزار راسخون + امتیاز ویژه

دوشنبه 2 اسفند 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon nazaninfatemeh mty1378 aligoharsamimi siryahya
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام جناب. آیا تمایل به برگزاری جلسات مدیران تالارها ندارید؟

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

دوشنبه 2 اسفند 1395  11:20 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m mty1378 farshon aligoharsamimi siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

سلام جناب. آیا تمایل به برگزاری جلسات مدیران تالارها ندارید؟

سلام و عرض ادب. همراه بزرگوار این مهم به گونه ای دیگر طی امسال بررسی شده و بنا بر این شده که اتاق فکری ایجاد کنیم از مدیران و برترین های راسخونی. لذا تمایل در برگزاری هر برنامه و جلسه ای بوده و هست لیکن برآنیم از میان مدیران برتر و کاربران فعالی که تا پایان سال بررسی خواهیم کرد و از مدیران فعال و پرکار کمی و کیفی عزیزی که ما را همراهی کرده اند و در ارایه ی طرح و همکاری بسیار عالی داشته اند (مثل ویژه برنامه های فجرآفرینان راسخون)، در این اتاق استفاده کنیم تا روندی متفاوت و فعال تر را پیش رو داشته باشیم ان شاالله در سال آینده این جلسات را در قالب اتاق فکر راسخونی ها یا هیئت اندیشه ورز راسخونی ها با کمک همه ی شما بزرگواران، پویاتر و فعال تر اجرایی خواهیم نمود.

با تشکر از حسن همراهی شما

دوشنبه 2 اسفند 1395  2:49 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mty1378 rezamzd omiddeymi1368 farshon salma57 siryahya amirhossein1392
دسترسی سریع به انجمن ها