0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

yasaman77
yasaman77
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 61

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

سلام. چرا پست های من را حذف کردید؟

مکن کاری که بر پا سنگت آیو                جهان با این فراخی تنگت آیو

چو فردا نامه خوانان نامه خوانند             تو را از نامـــه خواندن ننگت آیو

چهارشنبه 20 بهمن 1395  3:46 PM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 rasekhoon_m
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول yasaman77

سلام

ببخشید من جوابتون رو میدم....

....حرفهایی که معمولن ربطی به روابط عمومی نداره و .......!!!حذف میشنfrown

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 20 بهمن 1395  5:59 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول yasaman77

عرض سلام و وقت بخیر حضور شما. همراه گرامی ضمن سپاس از همراهی تان شایان ذکر است پستی از شما حذف نشده است لذا در پست های بالا هم پاسخ به پست های شما مشخص است. به استناد صحبت سرکار خانم برخوار هم اگر پستی بی ربط یا بی مورد باشد در هر جای انجمن ها طبق قانون حذف خواهد شد.

با تشکر و تبریک مجدد دهه مبارک فجر

پنج شنبه 21 بهمن 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 omiddeymi1368 borkhar salma57 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

مسوول محترم روابط عمومی جناب آقای قریشی

احتراماباستحضارمی رساند یه مشکلی درتالارهایی همچون لطیفه وطنزوجودداردوآن اینکه گاهی اوقات پستی توسط کاربری زده میشه واینجانب تاییدمی کنم باتوجه به حجم زیادپستهای ارسالی اینجانب پس ازتاییددیگروقت نمیکنم برگردم وپستهایی روکه گاها"کاربران عزیزویرایش می کنندببینم بنابراین کاربرگمان می کندکه یاپستش حذف شده ویاغیرفعال لطفا"تصمیمی دراین مورداتخاذشودتاازبوجودآمدن این مشکل  جلوگیری شود.باسپاس فراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 بهمن 1395  8:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya rasekhoon_m borkhar
yasaman77
yasaman77
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 61

پست اول من چندان بی ربط هم نبود و توقع پاسخ از مسئول مربوطه دارم نه از دیگران sad و چاپلوسی هم بلد نیستم.

مکن کاری که بر پا سنگت آیو                جهان با این فراخی تنگت آیو

چو فردا نامه خوانان نامه خوانند             تو را از نامـــه خواندن ننگت آیو

پنج شنبه 21 بهمن 1395  11:10 PM
تشکرات از این پست
mty1378 siryahya rasekhoon_m borkhar
ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

با سلام گرمی دوباره به بزرگوار

پیرو مطالب قبلی مدت 2 روز بود که هیچ مشکلی در رابطه با اتصال به راسخون و  دانلود فایلها چه از طریق اینترنت دانلود منیجر و چه بطور معمولی نداشتم ، اما از تاریخ  1395/11/22باز مشکلات شروع شده است و علاوه بر اینکه دانلود فایلها امکانپذیر نیست در بعضی مواقع نیز اتصال به سایت نیز مقدور نیست . لطفا بررسی نموده  و راهنمایی بفرمایید         با تشکر

جمعه 22 بهمن 1395  4:32 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 siryahya rasekhoon_m borkhar
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام برشما تسلیت میگم ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را

وتشکر میکنم از حضور چشمگیر امت حزب الله در پشتیبانی از پیام رهبر  برای خلق مرگ برآمریکایی دیگر

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

جمعه 22 بهمن 1395  6:36 PM
تشکرات از این پست
mty1378 yasaman77 omiddeymi1368 rasekhoon_m borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

احتراماباستحضارمی رساند یه مشکلی درتالارهایی همچون لطیفه وطنزوجودداردوآن اینکه گاهی اوقات پستی توسط کاربری زده میشه واینجانب تاییدمی کنم باتوجه به حجم زیادپستهای ارسالی اینجانب پس ازتاییددیگروقت نمیکنم برگردم وپستهایی روکه گاها"کاربران عزیزویرایش می کنندببینم بنابراین کاربرگمان می کندکه یاپستش حذف شده ویاغیرفعال لطفا"تصمیمی دراین مورداتخاذشودتاازبوجودآمدن این مشکل  جلوگیری شود.باسپاس فراوان

سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از موردی که مطرح کردید شایان ذکر است همانگونه که شما پست ها را مشاهده و مطالعه می کنید و حسب نیاز، حذف یا تایید می کنید مسئول واحد نظارت هم این کار را قبل یا بعد از شما انجام می دهند لذا شما مدیر گرامی تا جایی که امکان دارد این کار را انجام دهید مسئول نظارت هم پست های مورد تایید شما را تایید و پست های ویرایش شده را هم بررسی و تایید یا حذف می کنند. اما بهترین کار آن است که در هر فرصتی شما مدیر گرامی بررسی فرمایید و مسئول نظارت هم کمک شما موارد باقیمانده را بررسی کنند.

با تشکر از همراهی تان

شنبه 23 بهمن 1395  8:08 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول farshon

باسلام واحترام

سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از موردی که مطرح کردید شایان ذکر است همانگونه که شما پست ها را مشاهده و مطالعه می کنید و حسب نیاز، حذف یا تایید می کنید مسئول واحد نظارت هم این کار را قبل یا بعد از شما انجام می دهند لذا شما مدیر گرامی تا جایی که امکان دارد این کار را انجام دهید مسئول نظارت هم پست های مورد تایید شما را تایید و پست های ویرایش شده را هم بررسی و تایید یا حذف می کنند. اما بهترین کار آن است که در هر فرصتی شما مدیر گرامی بررسی فرمایید و مسئول نظارت هم کمک شما موارد باقیمانده را بررسی کنند.

با تشکر از همراهی تان

آخردوروزه که یکی ازمدیران که طرزبیانشون اشتباه بود معتقد بودند که پستشون حذف شده پس ازبررسی متوجه شدم که پست غیرفعال شده باتوجه به تشکراتی که درزیرپست بود مشخص بودکه بنده قبلا"فعال کرده بودم ازطرفی تشکرمسئول محترم نظارت هم زیرپست بود واین شبهه رابوجودآورده بود که احتمال داشته واحد محترم نظارت پست راغیرفعال کرده باشند پس ازپیگیریهای پیاپی وبه مدت 2روز یکی ازمدیران وبااعتراف ایشان متوجه شدم که خودایشان پست روویرایش نمودند برای اینچنین مشکلات وشبهات احتمالی ودرگیری خدمتتون عرض کردم تادرجریان کارباشید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول yasaman77

پست اول من چندان بی ربط هم نبود و توقع پاسخ از مسئول مربوطه دارم نه از دیگران sad و چاپلوسی هم بلد نیستم.

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی سعی ما بر این است پستی بی پاسخ نماند لذا اگر پاسخی در اینجا دریافت نشد زین سبب است که شما بزرگوار بدون مقدمه در میان پست عزیزانی که در مورد خاصی صحبت می کردند پستی ارسال کردید که به موضوع ربطی نداشت و جای پاسخ نبود!

اما با احترام به همه عزیزان و شما همراه گرامی، شما فرموده بودید"به نظرم سایت راسخون تعطیل بشه سنگین تر هست پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی". در پاسخ شایان ذکر است این مطلب بسیار کلی است و اگر خواستار دریافت پاسخ هستید نیاز است ابتدا از سوی شما مطلب باز شود و به دلایلی که ارایه می دهید نهایتا پیشنهاد دهید که راسخون تعطیل شود.  نکته ی دوم اینکه شما به عنوان کاربر تازه وارد این موضوع را مطرح کردید و پیشنهاد می شود بهتر است ابتدا با فعالیت خود تا رده ی بالاترین رتبه ی کاربران و مدیران خوب انجمن ها همراه ما باشید سپس هر پیشنهادی ارایه دهید که حداقل با امکانات و خدمات انجمن آشنا شوید هم چنین خدای ناکرده با این سخن تان به کاربر یا مدیر عزیزی بی احترامی نشده باشد. دیگر مورد اینکه قوانین، شرایط و نحوه همکاری علاقمندان به راسخون و انجمن ها مشخص است و هر عزیزی که مایل به همکاری است همراه ما خواهد بود و ما هم به پاس زحمات ایشان سعی کرده ایم شرایط را مهیا کنیم تا بهترین ها برایشان رقم بخورد لذا شما بزرگوار هم اگر راسخون را برای همراهی و فعالیت خود مثل دیگر بزرگواران همیشه همراه که منت نهاده و همراه ما هستند، مناسب می بینید بسم الله و اگر خدای ناکرده این سایت نتوانسته شما را به هر دلیلی قانع و همراه خود کند مختارید در همراهی یا عدم همراهی و امید که روزی برسد همه شما عزیزان، راسخون را همراه باشید و صد البته این یعنی اینکه راسخون توانسته همراه خوبی باشد...

نکته ی پایانی اینکه خدا را شاکریم که هر کاربر عزیزی که همراه راسخون است لطف ایشان است و با عشق و صفای درونی ما را همراه بوده و هست و خواهد بود ان شاالله

در پایان اگر مطلبی از سوی شما باشد گوش فرا می دهیم و امید که هر جا هستید همیشه های هنوز شاد و پیروز باشید

شنبه 23 بهمن 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

پیرو مطالب قبلی مدت 2 روز بود که هیچ مشکلی در رابطه با اتصال به راسخون و  دانلود فایلها چه از طریق اینترنت دانلود منیجر و چه بطور معمولی نداشتم ، اما از تاریخ  1395/11/22باز مشکلات شروع شده است و علاوه بر اینکه دانلود فایلها امکانپذیر نیست در بعضی مواقع نیز اتصال به سایت نیز مقدور نیست . لطفا بررسی نموده  و راهنمایی بفرمایید         با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لطفا راهکارهایی که در پست قبلی برای شما ارایه شد را اعمال کرده و نتیجه را اطلاع دهید هم چنین در زمانی که نمی توانید وارد سایت راسخون شوید اطمینان حاصل کنید که در دیگر سایت ها می توانید وارد شوید یا خیر. هم چنین لطفا همان موقع با ما تماس بگیرید تا در لحظه مشکل بررسی و ان شاالله رفع گردد.

با تشکر از همراهی تان

شنبه 23 بهمن 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ms57bd45

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لطفا راهکارهایی که در پست قبلی برای شما ارایه شد را اعمال کرده و نتیجه را اطلاع دهید هم چنین در زمانی که نمی توانید وارد سایت راسخون شوید اطمینان حاصل کنید که در دیگر سایت ها می توانید وارد شوید یا خیر. هم چنین لطفا همان موقع با ما تماس بگیرید تا در لحظه مشکل بررسی و ان شاالله رفع گردد.

با تشکر از همراهی تان

سلام و‌عرض ادب.

ببخشید سوال میکنم!

ساعت شش بعد از ظهر که موسسه تعطیل هست و یهویی سایت باز نمیشه در حالی که بقیه سایت ها باز میشن با چی و با کجا و‌چجوری تماس بگیریم که در لحظه باشه؟؟؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 23 بهمن 1395  9:46 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ms57bd45

با تشکر از همراهی تان

سلام و‌عرض ادب.

ببخشید سوال میکنم!

ساعت شش بعد از ظهر که موسسه تعطیل هست و یهویی سایت باز نمیشه در حالی که بقیه سایت ها باز میشن با چی و با کجا و‌چجوری تماس بگیریم که در لحظه باشه؟؟؟

سلام. خواهش می کنم. اول اینکه امید که مشکلی نباشه هم چنین شما تصمیم بگیرید خبر بدهید راهش پیدا خواهد شدsmiley دوم اینکه در زمانی که وقت اداری است مسئولین در خدمت عزیزان هستند زمانی هم که خارج از وقت اداری است می شود از طریق ایمیل info@rasekhoon.net، صندوق پیام، مسئول ارشد انجمن ها که معمولا آنلاین هستند و بسیاری راه های دیگر ارتباط برقرار کرد کمااینکه در صورت بروز مشکل اضطراری، مدیران عزیز با مسئول انجمن ها در ارتباطند و در صندوق پیام و دریافت شماره تلفن همراه در صورت نیاز مشکل را بررسی و به اطلاع مسئولین بالاتر خواهند رساند تا حل گردد.

ضمنا خدا را شاکریم که توانسته ایم در میان بسیاری از سایت هایی که در قالب انجمن خدمات ارایه می دهند بیشترین ارتباط را با کاربران خود داشته باشیم. چون معتقدیم کاربران عزیز سرمایه های واقعی راسخون هستند.

با تشکر

شنبه 23 بهمن 1395  10:17 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 omiddeymi1368 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

یعنی کلا همه چی رو باز انداختین به عهده مسئول ارشد انجمن ها.

ببخشیدا.

گفتم شش بعد از ظهر چون دو‌روز پیش همین ساعت نمی تونستم وارد سایت بشم.

وارد که نشم عملا صندوق پیام و ...... غیر قابل دسترس میشن.

عکس گرفتم که بعدش بفرستم.

دیدم نیم ساعت بعدش سایت درست شد.

میدونید خیلی با موبایل سخت میشه عکس بگیری، آپلود کنی و بعد هم بذاری تو پست.

ما هم که به این قطعی ها عادت کردیم دیگه هر روز هر روز نمیایم مشکل رو با رسم شکل توضیح بدیم

خدا هدایت کنه مسئولین رو‌که یه فکری برای وضع آپلود سنتر نمیکنن.

خب چی میشه یه گزینه اضافه کنید که من با کلیک روش بتونم راحت عکسی که گرفتم بذارم تو پستم!!!!!؟؟؟؟؟

علیرغم سختی اپلود عکس ارور مربوطه رو‌میفرستم.

راهنمایی های اچ تی تی پی اس و www   و غیره رو همیشه حفظم و اعمال میکنم

برین از واحد فنی بپرسین اون موقع داشتن چی رو دستکاری میکردن، دیگه این کار رو نکنن.

خواستین عکس ساعت شش رو هم میفرستم که هنوز مشکل به قوت خود باقی بود

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 23 بهمن 1395  10:29 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ms57bd45

با تشکر از همراهی تان

سلام و‌عرض ادب.

ببخشید سوال میکنم!

سلام. خواهش می کنم. اول اینکه امید که مشکلی نباشه هم چنین شما تصمیم بگیرید خبر بدهید راهش پیدا خواهد شدsmiley دوم اینکه در زمانی که وقت اداری است مسئولین در خدمت عزیزان هستند زمانی هم که خارج از وقت اداری است می شود از طریق ایمیل info@rasekhoon.net، صندوق پیام، مسئول ارشد انجمن ها که معمولا آنلاین هستند و بسیاری راه های دیگر ارتباط برقرار کرد کمااینکه در صورت بروز مشکل اضطراری، مدیران عزیز با مسئول انجمن ها در ارتباطند و در صندوق پیام و دریافت شماره تلفن همراه در صورت نیاز مشکل را بررسی و به اطلاع مسئولین بالاتر خواهند رساند تا حل گردد.

ضمنا خدا را شاکریم که توانسته ایم در میان بسیاری از سایت هایی که در قالب انجمن خدمات ارایه می دهند بیشترین ارتباط را با کاربران خود داشته باشیم. چون معتقدیم کاربران عزیز سرمایه های واقعی راسخون هستند.

با تشکر

سلام آقای قریشی.

آنلاین ؟؟ آهان منظورتون آنلاین بود....frowncheeky

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 23 بهمن 1395  10:31 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57
دسترسی سریع به انجمن ها