0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با سلام:

سوال 2 مسابقه ی امروز ایراد داره ! مگر مازندران کشوره که پایتخت داشته باشه !؟؟!؟!!؟!

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 10 فروردین 1392  1:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m sarhang
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول rashon

سلام

لطفا در صفحه اصلی سایت راسخون ساعت بگذارید.

با تشکر از سایت راسخون

با سلام و تشکر

پیشنهاد خوبی است. ممنونیم. حتما آن را با گروه فنی درمیان خواهم گذاشت.

منتظر ایده ها و پیشنهادات شما هستیم

شنبه 10 فروردین 1392  8:15 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon oranage57
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

نقل قول onehamed

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب 

امروز اولین روز کاری است ، کاربران برتر اسفندماه اعلام می شوند ؟

با سلام و تشکر

به دلیل تعطیلات نوروزی تصمیم بر این شد کاربران برتر اسفند و فروردین ماه به صورت مشترک و همزمان در پایان همین ماه اعلام می شوند.

تصمیم خوبی نیست ( نظر شخصی ) چرا که کاربرانی یک ماه فعالیت مستمر داشته اند و حال منتظر دریافت پاداش خود هستند و زمان زیادی است اگر بخواهیم تا پایان فروردین ماه صبر کنیم ، خواهشمند است تجدید نظر فرمایید و کاربران برتر را معرفی نمایید 

با سلام و خسته نباشید

اولا حالا که مدیران ارشد تصمیم گرفتن  کاربران برتر 2ماه اسفند و فروردین رو در

یک ماه اعلام کنن امیدواریم جوایز ارزشمندی رو لاقل ترتیب بدن که حداقل  این ماه

جوایز خوبی رو (با توجه به عید) از راسخون دریافت کنیم! 

دوما بعضی از مدیران و کاربران عزیز که چندین ساله در راسخون فعالیت دارن

تونستن حسنه های زیادی رو برای خودشون جمع کنن؛ ولی با تغییراتی که در قسمت

فروشگاه سایت ایجاد شد الان نه حسنه ها بدرد میخوره و نه چیزی!!!!!!!!!!!!!!!

اگرم بخوایم خرید کنیم فوقش 10000 یا 20000 حسنه لازمه!!

پس واسه من و امثال من، که حسنه ی زیادی  دارن پیشنهادتون چیه؟

یک شنبه 11 فروردین 1392  1:37 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi javid1000 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

کاری بکنید برای کاربران نوعی هدیه ارسال کنید مثلاً تاریخ تولد یا

روز عید وغیره /تا از راسخون جدانشویم  

با تشکر از سایت راسخون

یک شنبه 11 فروردین 1392  3:18 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m siasport23
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما:

دیروز پستی در این قسمت  ایجاد کرده بودم در مورد اصلاح یکی از سوالات مسابقات ، که ساری را به اشتباه ، پایتخت مازندران ذکر کرده بودید !!! الان آمدم ببینم جواب رو ، پست خودم را هم نمی بینم !!!!!! چرا؟!

مسئول محترم انجمن ها هم این پست را دیده و تشکر زده بودند ، حالا چرا این پست غیر فعال یا پاک شده است ؟!

برای چندمین مرتبه عرض میکنم ، اگر نمیخواهید کسی ازتون انتقاد کنه و خودتان را مبرا از اشتباه می دانید ،عنوان انتقادات را از این تاپیک بردارید.

بنده برای چندمین بار شاهد این عمکرد شما هستم !!! پذیرش اشتباه و سعی در جلوگیری از تکرار مجدد آن خودش شهامتیست بس بزرگ واین گونه  برخورد های شما به نظر من نشانه ی ضعف شماست.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 11 فروردین 1392  9:57 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi sadeghfafi snzarei javid1000 sarhang Zareinurse
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

دیروز پستی در این قسمت  ایجاد کرده بودم در مورد اصلاح یکی از سوالات مسابقات ، که ساری را به اشتباه ، پایتخت مازندران ذکر کرده بودید !!! الان آمدم ببینم جواب رو ، پست خودم را هم نمی بینم !!!!!! چرا؟!

مسئول محترم انجمن ها هم این پست را دیده و تشکر زده بودند ، حالا چرا این پست غیر فعال یا پاک شده است ؟!

برای چندمین مرتبه عرض میکنم ، اگر نمیخواهید کسی ازتون انتقاد کنه و خودتان را مبرا از اشتباه می دانید ،عنوان انتقادات را از این تاپیک بردارید.

بنده برای چندمین بار شاهد این عمکرد شما هستم !!! پذیرش اشتباه و سعی در جلوگیری از تکرار مجدد آن خودش شهامتیست بس بزرگ واین گونه  برخورد های شما به نظر من نشانه ی ضعف شماست.

سپاس

با سلام

بنده بیش از اینکه نپذیرفتن انتقاد را نشانه ضعف بدانم، زود قضاوت کردن را ضعف بزرگ تری می دانم.

من نیز از پست شما تشکر کرده بودم اما ظاهرا مسئول مسابقات سوال مذکور را به دلیل ایراد محتوایی، حذف کردند و بالطبع نظر شما نیز باید غیرفعال می شد چون به سوالی ارجاع می شد که حذف شده!  اگر هدف شما اصلاح ایرادات سایت است، نباید از این موضوع ناراحت شده باشید. چون موردی که متذکر شدید را ما بررسی و برطرف و طبق فرمایش خودتان، تشکر نیز کرده ایم.

در هر صورت بازهم از دقت نظر همیشگی شما قدردانی می کنم.

یک شنبه 11 فروردین 1392  2:04 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi doctor114
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

کاری بکنید برای کاربران نوعی هدیه ارسال کنید مثلاً تاریخ تولد یا

روز عید وغیره /تا از راسخون جدانشویم  

با تشکر از سایت راسخون

با سلام و تشکر از  پیشنهادات همیشگی شما برای سایت راسخون خصوصا قسمت روابط عمومی

حتما در این زمینه تصمیمی خواهیم گرفت.

یک شنبه 11 فروردین 1392  2:07 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول doctor114

با سلام:

سوال 2 مسابقه ی امروز ایراد داره ! مگر مازندران کشوره که پایتخت داشته باشه !؟؟!؟!!؟!

سپاس

سلام

به نظر بنده پايتخت به معني مركز هستش و هيچ اشكالي نداره همانطور كه ميگيم مركز ايران ،‍تهران مي باشد

یک شنبه 11 فروردین 1392  2:12 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با سلامی دوباره

بنده سوال کردم و میخوام که به سوالم پاسخ داده بشه

با زدن تشکر فکر نکنم سوال بنده جوابش معلوم بشه!!!!!

یک شنبه 11 فروردین 1392  4:22 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi sarhang
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siasport23

با سلامی دوباره

با سلام

دوست عزیز شاید بعضی از سوالات و پیشنهادات، نیاز به بررسی و تصمیم گیری داشته باشند. این فرصت را به ما بدهید تا در خصوص پیشنهادات و سوالاتتان مشورت های لازم را انجام دهیم. از نظر شما تشکر کردیم و مطمئن باشید کلیه این پست ها خوانده و پاسخ داده خواهند شد همانطور که تاکنون نیز چنین بوده.

در مورد جوائز مدیران و کاربران برتر، مدیر ارشد انجمن ها صاحب اختیارات هستند و با نظر ایشان تصمیم گیری می شود. اما هدف ما این است که از دادن هدیه که در اکثر مواقع کاربران برتر، قبلا آن را به نحوی از سایت دریافت کرده اند، جلوگیری کنیم. بدین ترتیب که با دادن امتیازات ویژه، این انتخاب را به خودتان بدهیم که هرآنچه به هر تعداد لازم دارید از فروشگاه تهیه فرمائید. البته این را متذکر می شویم که منبع محصولات فروشگاه و جوائزمشترک است، و به زودی فروشگاه متنوع و جذابی را شاهد خواهید بود.

یک شنبه 11 فروردین 1392  6:21 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول siasport23

با سلامی دوباره

با سلام

دوست عزیز شاید بعضی از سوالات و پیشنهادات، نیاز به بررسی و تصمیم گیری داشته باشند. این فرصت را به ما بدهید تا در خصوص پیشنهادات و سوالاتتان مشورت های لازم را انجام دهیم. از نظر شما تشکر کردیم و مطمئن باشید کلیه این پست ها خوانده و پاسخ داده خواهند شد همانطور که تاکنون نیز چنین بوده.

در مورد جوائز مدیران و کاربران برتر، مدیر ارشد انجمن ها صاحب اختیارات هستند و با نظر ایشان تصمیم گیری می شود. اما هدف ما این است که از دادن هدیه که در اکثر مواقع کاربران برتر، قبلا آن را به نحوی از سایت دریافت کرده اند، جلوگیری کنیم. بدین ترتیب که با دادن امتیازات ویژه، این انتخاب را به خودتان بدهیم که هرآنچه به هر تعداد لازم دارید از فروشگاه تهیه فرمائید. البته این را متذکر می شویم که منبع محصولات فروشگاه و جوائزمشترک است، و به زودی فروشگاه متنوع و جذابی را شاهد خواهید بود.

با عرض سلام و احترام ، يه خواهش بگوييد اين به زودي چه زمان است ؟؟؟

الان حدود يك سال است بخش ارسال مطلب قطع شده است ، در اين مدتي كه در راسخون بودم ( و هستم ) بار ها ديده ام كاربران در مورد فعالسازي اين بخش درخواست داده اند و شما هم به همه آنها جواب داده ايد ولي در اين مدت همگي جواب ها يكي بوده است "در اين مورد هنوز تصميم گيري هاي لازم انجام نگرفته است يا همان بزودي " خواهشمند است براي كاربران يك زمان ارائه دهيد مثلاً همين فروشگاه بگوييد در فلان مناسبت يا در فلان ماه شاهد فروشگاه متفاوت هستيد ...

یک شنبه 11 فروردین 1392  8:01 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi azim88 ravabet_rasekhoon siasport23
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول doctor114

سپاس

با سلام

بنده بیش از اینکه نپذیرفتن انتقاد را نشانه ضعف بدانم، زود قضاوت کردن را ضعف بزرگ تری می دانم.

من نیز از پست شما تشکر کرده بودم اما ظاهرا مسئول مسابقات سوال مذکور را به دلیل ایراد محتوایی، حذف کردند و بالطبع نظر شما نیز باید غیرفعال می شد چون به سوالی ارجاع می شد که حذف شده!  اگر هدف شما اصلاح ایرادات سایت است، نباید از این موضوع ناراحت شده باشید. چون موردی که متذکر شدید را ما بررسی و برطرف و طبق فرمایش خودتان، تشکر نیز کرده ایم.

در هر صورت بازهم از دقت نظر همیشگی شما قدردانی می کنم.

سلام بر شما:

به نظر بنده بهتر است در صورت رخداد چنین مواردی ، حداقل از طریق پیام کوتاه یا ایمیل به نگارنده ی پست اطلاع داده شود تا خدای ناکرده دلخوری ای پیش نیاید . شما خودتان را جای کاربر بزارید لطفا: دو انتقاد " به حق" که مسلما از سوی مسئولین عمدی هم این اشتباهات صورت نگرفته بوده، اما هر دو پاک یا غیر فعال می شوند !!! خب شما و هرکس دیگری هم باشید ، ناراحت خواهید شد.نمیتوانید بگوئیدکه قضاوت عجولانه بوده ، چون عملکرد خو شما مسئولین باعث این ایجاد ذهنیت می شود.بنده که هدفی جز رفع ایرادات نداشته و ندارم ، و برای بنده جالب است که چرا در این مورد شک دارید.

به هرحال برای شما  سال خوب توام با سلامتی و موفقیت خود و خانواده ی گرامیتان آرزومندم.

سپاس

دوشنبه 12 فروردین 1392  8:09 AM
تشکرات از این پست
sarhang rasekhoon_m Zareinurse
fatemeh_fnp_1997
fatemeh_fnp_1997
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 550

من ایمیلی رو که موقع ثبت نام توی سایت راسخون  وارد کرده بودم الان قفل شده و به هیچ وجه هم نمی تونم باز کنم و از جهتی هم توی قسمت ویرایش پروفایل نمی شه ایمیل رو عوض کرد و من هم چند وقته پیش توی مسابقه برنده شدم و برای دریافت کد، باید به ایمیلم رجوع کنم !!

لطفا راهنماییم کنید!!

!!!!از دیروز پند بگیر برای امروز زندگی کن و به فردا امیدوار باش

دوشنبه 12 فروردین 1392  3:03 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

با سلام

در سال 1392 مسابقات هفتگی یا ویژه بگذارید

دوشنبه 12 فروردین 1392  8:34 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi only110 rasekhoon_m oranage57
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

سلام

امروز پدربزرگ عزيزم عمرش را داد به شما و بسوي جدّش رسول الله پر كشيد.

خدا رفتگان همه شما را بيامرزد هركس كه اين مطلب را مي خواند اگر امكانش بود يك فاتحه براي شادي روحش قرائت كنيد

ممنونم

دوشنبه 12 فروردین 1392  11:19 PM
تشکرات از این پست
onehamed only110 AliFanoodi doctor114 mina_k_h hakan_01 mohsenezadi catcat sarhang rasekhoon_m ravabet_rasekhoon salma57 ayeneh
دسترسی سریع به انجمن ها