نقل قول hakan_01
با سلام
چند سوال دارم لطفا قانع کننده جواب دهید
1) طبق قوانین سایت ( من درآوردی ) هیچ کاربری نمیتواند در یک تالار 2 ماه پی در پی کاربر برتر شود اینجانب بهمن ماه کاربر برتر بوده ام اما اسفند و فروردین ماه با اینکه معرفی شده ام شما بعنوان کاربر فعال نوشته اید چرا؟؟؟؟
2) کاربرهای زیادی را در لینک زیر خواهید یافت که پی در پی برتر شده اند شاید آنها با ما فرق دارند و از سیاره دیگری آمده اند . دلیل این انتخابهای سلیقه ای چیست ؟
3) از ما که گذشت انقدر این تبعیض ا را دیدیم که دیگر میلی به برتر شدن ندارم چون حوضه فعالیت بنده گسترده تر شده و در سایتهای دیگر فعالیت میکنم همواره در جایی فعالیت میکنم که ارزش قائل شوند حداقل برای کاربرهای دیگری که شب و روزشان را در این سایت میگذرانند ارزش قائل شوید.
4) اسم چند تن از کاربرانی که بطور مداوم برتر هستند را مینویسم به دوستان بر نخورد این انتخاب ها سلیقه ای است شما ببینید کاربر salmanjavan در محاسبه امتیازات پیش بینی لیگ برتر همواره فعال است اما 2 ماه است برتر نیست این اتفاقات را به حساب چه چیزی بگذاریم شاید این اتفاقات یک روز هم برایتان بیافتد.
|
نام کاربری |
کاربر برتر بهمن ماه 91 |
کاربر برتر اسفند و فروردین |
دلیل ؟؟ |
|
nazaninfatemeh |
جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، |
جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، |
؟؟ |
|
salamat595 |
نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها |
نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها |
؟؟ |
|
alifanoodi |
مطالب عمومی کامپیوتر، اقتصاد |
مطالب عمومی کامپیوتر، اقتصاد |
؟؟ |
|
yasbagheri |
ورزش |
ورزش |
کاربرای دیگر کلا در ورزش نیستند sadeghfafi - salmanjavan !!! |
|
|
|
|
|
لطفا پاسخ قانع کننده بدهید چطور ممکن دارد !!! فقط همین ؟؟ خیلی ها میدانم به مانند اینجانب در بهمن ماه بوده اند اما در فروردین و اسفند نیستند اگر بهمن ماه کاربر برتر شوم و فروردین نیز باشم این هیچ وقت 2 ماه پی در پی نیست اما شاید قانون جدیدی آمده خبر نداریم !!!
کاربران برتر بهمن ماه 91
کاربران برتر اسفند ماه 91 و فروردین 92
کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
با تشکر از مشارکت موثر و زحمات ارزنده جنابعالی در انجمن های راسخون، مجموعه روابط عمومی از این زحمات آگاه بوده و در یک دید کلی سعی بر تقدیر و قدردانی از آنها داشته است، خواهشمندیم با طرح چنین گفتاری زحمات خود را قیمت گذاری و کم ارزش نفرمائید.
تعداد 5 کاربر(2 نفر بیشتر از تعداد مجاز) به عنوان کاربران برتر تالار ورزش انتخاب شده است که همگی یا در بهمن ماه بعنوان کاربر برتر تالار ورزش انتخاب نشده اند و یا فعالیت برجسته آنها در سایر تالار ها منجر به معرفی آنها بعنوان کاربر برتر شده است و این در حالی است که شما فقط در تالار ورزش فعالیت داشته اید که این موضوع به جهت فعالیت در راستای تخصصتان جای تقدیر دارد اما به علت معرفی متعدد شما بعنوان کاربر برتر در ماه های قبل، فرصت را به کاربران دیگر داده ایم.
بعبارت دیگر، معرفی این کاربران بعنوان برتر به جهت فعالیت در سایر تالارها قطعی شده است و در انتها چون در تالار ورزش نیز معرفی شده اند، تالار ورزش نیز به آنها اضافه شده است.
موفق باشید