0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_M
rasekhoon_M
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول haji2482

با سلام

من برای  اولین بار کاربر فعال  شناخته شدم جایزه هم امتیاز می باشد آیا باید مشخصات کاربری جهت دریافت کد مدارک را ارسال کنم؟

با سلام و عرض تبریک

این امتیاز به صورت خودکار به نام کاربری شما افزوده خواهد شد. فقط برای جوائزی که از طریق پست ارسال می شوند، باید مدارک ارسال کنید.

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:14 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

نقل قول barcelona92

خواهشند دیگه از این به بعد اگر برنده شدم  از لیست برندگان را حذف کنید ،کاربر دیگری جانشین من  می شود!!!

باتشکر

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

اگر شما برنده جایزه ای در سایت شده اید، این جایزه حق شماست و به شما تقدیم خواهد شد.

اگر انتقاد، سئوال یا پیشنهادی دارید که فکر می کنید ما را در بهبود فرآیند برگزاری مسابقات و اعطاء جوایز یا سایر امور جاری یاری می رساند، مطرح بفرمائید تا مورد بررسی واقع شود.

منتظر استمرار حضور فعال شما هستیم

موفق باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_M AliFanoodi
rasekhoon_M
rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

سلام

لطفا لینک  آرشیو انتخاب کاربران برتر ماههای بهمن و دی ماه را بدهید میخواهم ببینم

با سلام

پست هایی که تاریخ آن ها می گذرد (معمولا پس از یکماه) آن ها را غیرفعال می کنیم. این مورد را برای چند ساعت برایتان فعال کردیم. از اینجا می توانید کاربران بهمن را مشاهده کنید.

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:20 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohamadaminsh

سلام كد رهيگيري كه در فاكتور من ثبت شده اشتباه مي باشد لطفا ويرايش كنيد

کد فاکتور مورد نظر اصلاح گردید.

با تشکر فراوان

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:20 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_M mohamadaminsh AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siasport23

نقل قول siasport23

با عرض سلام و خسته نباشید

چرا برای تالار های سینمایی و پزشکی مدیر انتخاب نمی کنید؟ نه آقای طالبی کاربر برتر

تالارشونو انتخاب می کنند و نه مدیر ارشد ارزیابی های لازم رو به عمل میرسونن!

با مراجعه به لینک زیر مشاهده می کنید که آخرین ارزیابی مال 6ماه پیشه که دور از انصافه ودر

حق کاربران عزیز و دیگر مدیران........!

http://www.rasekhoon.net/forum/show/53/page1/

frown

پست های بعده ما اکثرا جواب داده شدن ولی مال ما بی جواب موند!!!!

این چندمین باره تو روابط عمومی سوالام بی جواب موندن!

مدیران ارشدم دیگه مثل سابق به کاربرا و مدیرا بها نمیدن و جای بسی دل سردی

است!no

unlike

با تشکر از حضور و مشارکت فعال شما در انجمن های راسخون، اگر ناخواسته به پست های ارسالی جنابعالی پاسخ مناسب ارائه نشده است، عذرخواهی می نمائیم.

در ارتباط با موضوع ذکر شده، بزودی لیست مدیران محترم تالارها بروزرسانی و مدیران غیر فعال برکنار خواهند شد، اگر احساس می کنید موردی از حقوق شما نقض شده است، اطلاع رسانی نمائید تا پیگیری شود.

منتظر استمرار حضور شما در انجمن های راسخون هستیم...

موفق و سلامت باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:28 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_M mina_k_h AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohamadaminsh

با سلام و ضمن خسته نباشيددر تالار ورزش مي توانم نظر سنجي بگذارم و كاربران نظر خود را بنويسند و براي همه فرم نظر سنجي به 5 يا 10 نفر اول به قيد قرعه امتيازي داده شود نمونه فرم درلينك وجود دارد كاربراني كه موافق هستند تشكر كنند ياعلي در ضمن مهلت شركت يك روز و 9ساعت مي باشد  

16 بازی: اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، آلمان

ياعلي

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از مشارکت موثر و زحمات ارزنده جنابعالی

موضوع مطروحه از نظر روابط عمومی بلا مانع است، اما از آنجا که نظارت، اجرا و جمع بندی دقیق نتایج بر عهده مدیر محترم تالار ورزش می باشد، خواهشمند است اموری از این دست را از طریق تاپیک زیر با ایشان در میان بگذارید:

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات ...

موفق و سلامت باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  9:32 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_M mohamadaminsh
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

با سلام

چند سوال دارم لطفا قانع کننده جواب دهید

1) طبق قوانین سایت ( من درآوردی ) هیچ کاربری نمیتواند در یک تالار 2 ماه پی در پی کاربر برتر شود اینجانب بهمن ماه کاربر برتر بوده ام اما اسفند و فروردین ماه با اینکه معرفی شده ام شما بعنوان کاربر فعال نوشته اید چرا؟؟؟؟

2) کاربرهای زیادی را در لینک زیر خواهید یافت که پی در پی برتر شده اند شاید آنها با ما فرق دارند و از سیاره دیگری آمده اند . دلیل این انتخابهای سلیقه ای چیست ؟

3) از ما که گذشت انقدر این تبعیض ا را دیدیم که دیگر میلی به برتر شدن ندارم چون حوضه فعالیت بنده گسترده تر شده و در سایتهای دیگر فعالیت میکنم همواره در جایی فعالیت میکنم که ارزش قائل شوند حداقل برای کاربرهای دیگری که شب و روزشان را در این سایت میگذرانند ارزش قائل شوید.

4) اسم چند تن از کاربرانی که بطور مداوم برتر هستند را مینویسم به دوستان بر نخورد این انتخاب ها سلیقه ای است شما ببینید کاربر salmanjavan در محاسبه امتیازات پیش بینی لیگ برتر همواره فعال است اما  2 ماه است برتر نیست این اتفاقات را به حساب چه چیزی بگذاریم شاید این اتفاقات یک روز هم برایتان بیافتد.

نام کاربری کاربر برتر بهمن ماه 91 کاربر برتر اسفند و فروردین دلیل ؟؟
nazaninfatemeh جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، ؟؟
salamat595 نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها ؟؟
alifanoodi  مطالب عمومی کامپیوتر، اقتصاد  مطالب عمومی کامپیوتر، اقتصاد ؟؟
yasbagheri  ورزش ورزش کاربرای دیگر کلا در ورزش نیستند sadeghfafi - salmanjavan !!!

لطفا پاسخ قانع کننده بدهید چطور ممکن دارد !!! فقط همین ؟؟ خیلی ها میدانم به مانند اینجانب در بهمن ماه بوده اند اما در فروردین و اسفند نیستند اگر بهمن ماه کاربر برتر شوم و فروردین نیز باشم این هیچ وقت 2 ماه پی در پی نیست اما شاید قانون جدیدی آمده خبر نداریم !!!

کاربران برتر بهمن ماه 91

کاربران برتر اسفند ماه 91 و فروردین 92

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

شنبه 7 اردیبهشت 1392  10:31 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_M ravabet_rasekhoon AliFanoodi doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hakan_01

با سلام

1) طبق قوانین سایت ( من درآوردی ) هیچ کاربری نمیتواند در یک تالار 2 ماه پی در پی کاربر برتر شود اینجانب بهمن ماه کاربر برتر بوده ام اما اسفند و فروردین ماه با اینکه معرفی شده ام شما بعنوان کاربر فعال نوشته اید چرا؟؟؟؟

2) کاربرهای زیادی را در لینک زیر خواهید یافت که پی در پی برتر شده اند شاید آنها با ما فرق دارند و از سیاره دیگری آمده اند . دلیل این انتخابهای سلیقه ای چیست ؟

3) از ما که گذشت انقدر این تبعیض ا را دیدیم که دیگر میلی به برتر شدن ندارم چون حوضه فعالیت بنده گسترده تر شده و در سایتهای دیگر فعالیت میکنم همواره در جایی فعالیت میکنم که ارزش قائل شوند حداقل برای کاربرهای دیگری که شب و روزشان را در این سایت میگذرانند ارزش قائل شوید.

4) اسم چند تن از کاربرانی که بطور مداوم برتر هستند را مینویسم به دوستان بر نخورد این انتخاب ها سلیقه ای است شما ببینید کاربر salmanjavan در محاسبه امتیازات پیش بینی لیگ برتر همواره فعال است اما  2 ماه است برتر نیست این اتفاقات را به حساب چه چیزی بگذاریم شاید این اتفاقات یک روز هم برایتان بیافتد.

nazaninfatemeh جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، جهان،ایران شناسی و گردشگری، استان ها، کودک، عفاف و حجاب، شخصیت ها، ؟؟
salamat595 نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها نکات و ترفندها، دیدنی ها و شنیدنی هاپاتوق راسخونی ها ؟؟
yasbagheri  ورزش ورزش کاربرای دیگر کلا در ورزش نیستند sadeghfafi - salmanjavan !!!

لطفا پاسخ قانع کننده بدهید چطور ممکن دارد !!! فقط همین ؟؟ خیلی ها میدانم به مانند اینجانب در بهمن ماه بوده اند اما در فروردین و اسفند نیستند اگر بهمن ماه کاربر برتر شوم و فروردین نیز باشم این هیچ وقت 2 ماه پی در پی نیست اما شاید قانون جدیدی آمده خبر نداریم !!!

کاربران برتر بهمن ماه 91

کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از مشارکت موثر و زحمات ارزنده جنابعالی در انجمن های راسخون، مجموعه روابط عمومی از این زحمات آگاه بوده و در یک دید کلی سعی بر تقدیر و قدردانی از آنها داشته است، خواهشمندیم با طرح چنین گفتاری زحمات خود را قیمت گذاری و کم ارزش نفرمائید.

تعداد 5 کاربر(2 نفر بیشتر از تعداد مجاز) به عنوان کاربران برتر تالار ورزش انتخاب شده است که همگی یا در بهمن ماه بعنوان کاربر برتر تالار ورزش انتخاب نشده اند و یا فعالیت برجسته آنها در سایر تالار ها منجر به معرفی آنها بعنوان کاربر برتر شده است و این در حالی است که شما فقط در تالار ورزش فعالیت داشته اید که این موضوع به جهت فعالیت در راستای تخصصتان جای تقدیر دارد اما به علت معرفی متعدد شما بعنوان کاربر برتر در ماه های قبل، فرصت را به کاربران دیگر داده ایم.

بعبارت دیگر، معرفی این کاربران بعنوان برتر به جهت فعالیت در سایر تالارها قطعی شده است و در انتها چون در تالار ورزش نیز معرفی شده اند، تالار ورزش نیز به آنها اضافه شده است.

موفق باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  11:54 AM
تشکرات از این پست
salma57 hakan_01 AliFanoodi
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hakan_01

با سلام

کاربران برتر بهمن ماه 91

کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از مشارکت موثر و زحمات ارزنده جنابعالی در انجمن های راسخون، مجموعه روابط عمومی از این زحمات آگاه بوده و در یک دید کلی سعی بر تقدیر و قدردانی از آنها داشته است، خواهشمندیم با طرح چنین گفتاری زحمات خود را قیمت گذاری و کم ارزش نفرمائید.

تعداد 5 کاربر(2 نفر بیشتر از تعداد مجاز) به عنوان کاربران برتر تالار ورزش انتخاب شده است که همگی یا در بهمن ماه بعنوان کاربر برتر تالار ورزش انتخاب نشده اند و یا فعالیت برجسته آنها در سایر تالار ها منجر به معرفی آنها بعنوان کاربر برتر شده است و این در حالی است که شما فقط در تالار ورزش فعالیت داشته اید که این موضوع به جهت فعالیت در راستای تخصصتان جای تقدیر دارد اما به علت معرفی متعدد شما بعنوان کاربر برتر در ماه های قبل، فرصت را به کاربران دیگر داده ایم.

بعبارت دیگر، معرفی این کاربران بعنوان برتر به جهت فعالیت در سایر تالارها قطعی شده است و در انتها چون در تالار ورزش نیز معرفی شده اند، تالار ورزش نیز به آنها اضافه شده است.

موفق باشید

چه ربطی داره آخه چون در تالارهای دیگر برتر بوده در ورزش برتر باشد هر تالار مجزا است نظر من هم نه فقط ورزش بلکه همه تالارهاست چرا پی در پی انتخاب شده اند لیست بالایی رو ببینید من نمیدانم از این جوابی ک شما دادید چند نفر قانع شدند صورت مسئله پاک شد !!! در ضمن همواره دیده ام برای پاسخ در برابر انتقادها این را یاد آور میشوید که خواهشمندیم با طرح چنین گفتاری زحمات خود را قیمت گذاری و کم ارزش نفرمائید. خود شما آیا حاضرید بدون حقوق در راسخون فعال باشید ؟؟؟ حال آنکه اینها حقوق نیست جوایز به آنصورت گران قیمت نیستند که بگوییم متقابل این فعالیتمان است فقط جهت قدردانی است پس لطفا مقایسه نفرمایید من به دکتر مدیر محترم تالار ورزش هم از همان بهمن ماه گفته ام که من را بعنوان کاربر برتر معرفی نکند دیگر هیچ میلی به این عنوان ندارم فقط و فقط حضورم بخاطر یادگیری مطالب و یا پاسخ به سوالات کاربران در خصوص ورزش و باشگاه ها است من کپی پیست بلد نیستم که در تالارهای دیگر انجام دهم تخصص من در ورزش است پس حوضه فعالیتم نیز در ورزش خواهد بود

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

شنبه 7 اردیبهشت 1392  1:00 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi doctor114 ravabet_rasekhoon
shokoofeh
shokoofeh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 952

با سلام و خسته نباشید

چند وقتی میشه که پستای من در حال بررسی مونده نه تایید میشه نه رد لااقل یه کاری بکنید تکلیفمون رو بدونیم درحالی که پست ها روی سایت استفاده میشود

قوم من ترنج را با پوست می خورند

راستی! کسی زلیخا را ندیده است؟

شنبه 7 اردیبهشت 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
rasekhoon_M
rasekhoon_M
کاربر طلایی1

نقل قول shokoofeh

با سلام و خسته نباشید

چند وقتی میشه که پستای من در حال بررسی مونده نه تایید میشه نه رد لااقل یه کاری بکنید تکلیفمون رو بدونیم درحالی که پست ها روی سایت استفاده میشود

با سلام و تشکر

پست های روز پنجشنبه و جمعه در حال بررسی می باشند. اگر پست شما مربوط به تاریخ دیگری است، لطفاً اعلام کنید.

شنبه 7 اردیبهشت 1392  4:56 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام ، جناب کیانی سوالی داشتم ، شاید سوالم خیلی جالب نباشه ولی می پرسم :
چرا نام کاربری شما در بعضی از مواقع rasekhoon_m است و در بعضی موافع دیگیر rasekhoon_M ؟؟
ولی تعداد پست ها و زمان عضویت هر دو یکی است با این تفاوت که اولی امضا انجمن ندارد ولی دیگر دارد !! مسئول روابط عمومی تغییر کرده است ؟؟
شنبه 7 اردیبهشت 1392  5:07 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi Onehamed ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول onehamed

سلام ، جناب کیانی سوالی داشتم ، شاید سوالم خیلی جالب نباشه ولی می پرسم :
چرا نام کاربری شما در بعضی از مواقع rasekhoon_m است و در بعضی موافع دیگیر rasekhoon_M ؟؟
ولی تعداد پست ها و زمان عضویت هر دو یکی است با این تفاوت که اولی امضا انجمن ندارد ولی دیگر دارد !! مسئول روابط عمومی تغییر کرده است ؟؟

با اجازه از مسئول گرامی. شما هم امتحان کنید.یک بار با ONEhamed وارد شوید و پست بزنید و یک بار با onehamed.فقط کوچک و بزرگیشون فرق داره.مثلا من یک بار با نام کوچیک وارد شدم و پست زدم تازه بعدش هم از خودم تشکّر کردم!!!
نمونش.الان خودم از خودم تشکّر می کنم.

2e8ae9us53nw09in9rls.jpg

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 7 اردیبهشت 1392  6:10 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi rasekhoon_m
montaghed
montaghed
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام

قبل ازبیان انتقاداتم  از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم  بخاطر انتقادات  به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون  خیلی متنفرم  بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر  کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره  بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم

در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید  در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه  قاب شاسی  ..تعداد  برندگان هر روز 10 نفر 

اصلا و ابدا هم حرفی از امتیاز و ....  نفر اول و ..... به میان نیامده بود .

بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه  مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید  نوشته میشد !!!!  معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه  ساعتهای زیادی از  تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی  جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که  اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها  بخاطر یه مشت امتیاز  بدرد نخور و بی مصرف  وقت گرانبهاشونو حروم  کنند !

متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم  به جای پیشرفت برنامه ها  و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که  کمتر کسی از کاربران قدیمی  را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .

امیدوارم دست اندرکان  دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به  این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .

با تشکر

شنبه 7 اردیبهشت 1392  6:37 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول montaghed

سلام

قبل ازبیان انتقاداتم  از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم  بخاطر انتقادات  به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون  خیلی متنفرم  بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر  کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره  بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم

در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید  در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه  قاب شاسی  ..تعداد  برندگان هر روز 10 نفر 

اصلا و ابدا هم حرفی از امتیاز و ....  نفر اول و ..... به میان نیامده بود .

بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه  مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید  نوشته میشد !!!!  معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه  ساعتهای زیادی از  تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی  جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که  اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها  بخاطر یه مشت امتیاز  بدرد نخور و بی مصرف  وقت گرانبهاشونو حروم  کنند !

متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم  به جای پیشرفت برنامه ها  و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که  کمتر کسی از کاربران قدیمی  را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .

امیدوارم دست اندرکان  دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به  این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .

با تشکر

دوست عزیز.من با بیانات شما موافق نیستم.اگه قرار باشه مسئولینو ارزیابی کنیم که همشون عالین و حتّی بالاتر.دقّت کنید که جوایز راسخون هرگز حقیر نیستند بلکه گاهی اوقات تکراری اند برای مثال کاربران برتر این ماه جوایزشان تکراری هستند و شاید نیاز نداشته باشند.در مورد دروغ گویی هم مطمئن باشید که هرگز راسخونی ها دروغ گو نیستند.آخه واسه ی یک مسابقه بیان آخرتشونو خراب کنن؟ممکنه اشتبایی رخ داده باشه تازه در همون مسابقه ی دوم سوم بود که گفتند فقط جایزه ی نفر اوّل قاب شاسی است.احتمالاً شما متوجّه نشده اید.اینم لینکش:

http://rasekhoon.net/forum/post/show/730118/1322918/

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 7 اردیبهشت 1392  6:48 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m