0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول shokoofeh

با سلام

میخواستم بدونم من کی کاربرنقره ای میشوم در حالی که بیشتر از 20000 حسنه دارم  ومیخواستم بدونم اگر با حسنه خرید کنم و حسنه من کم بشه به کاربر تازه وارد برمیگردم یا نه؟

با تشکر

سلام کاربرعزیز

اگرعجله داری برای کاربر نقره ایی  / برو سراغ رای دهی  امتیاز شما رابیشتر کن (امتیاز باید بالای 20000)،  اضافه کردن حسنه برای خرید کردن از فروشگاه میتوانید استفاده کنید.

موفق باشید

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  12:36 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

با سلام بنده از کجا متوجه بشوم که پاسخ مسابقات ی که درش شرکت نموده ام صحیح بوده است

یعنی من باید مدتها درگیری ذهنی پیدا کنم و کلی وقت صرف کنم تا متوجه بشم که سوال دیروز صحیح  یا نه

این که درست نیست لطفا پاسخ صحیح مسابقه روز قبل رو که مهلتش تمام شده مشخص نمایید با سپاس از لطف شما

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  5:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول catcat

با سلام

نحوه جوائز برندگان را عوض کنید جهت تنوع داشته باشد حداقل جایزه نفر اول نرم افزارهای کامپیوتر مثلاً آفیس 2013 ،ویندوز 7 یا 8 ، فتوشاپ وغیره

کاربرعزیز

بخش نرم افزارراسخون که بسیارپیشرفته است چرانرم افزارهای موردعلاقه تونوازاونجادانلودنمی کنید؟الحمدلله که راسخون جوایزروزانه اش همش شده نرم افزاردیگه ازاین بیشترهم ازراسخون انتظاردارید؟devil

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  7:51 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول catcat

نقل قول shokoofeh

با سلام

میخواستم بدونم من کی کاربرنقره ای میشوم در حالی که بیشتر از 20000 حسنه دارم  ومیخواستم بدونم اگر با حسنه خرید کنم و حسنه من کم بشه به کاربر تازه وارد برمیگردم یا نه؟

با تشکر

سلام کاربرعزیز

اگرعجله داری برای کاربر نقره ایی  / برو سراغ رای دهی  امتیاز شما رابیشتر کن (امتیاز باید بالای 20000)،  اضافه کردن حسنه برای خرید کردن از فروشگاه میتوانید استفاده کنید.

موفق باشید

با سلام

استفاده از ترفندهای افزایش امتیاز مثل رای دهی به یک مقاله بیش از یکبار را مجاز نمی دانیم. توصیه ما فعالیت در کلیه قسمت های سایت خصوصاً ارسال پست در انجمن ها و ارسال نظر برای بخش های مختلف است. 

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  8:12 AM
تشکرات از این پست
catcat
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

سلام قسمت ارسال پيامك خراب هست بررسي شود ياعلي

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  8:53 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m catcat
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362

با سلام بنده از کجا متوجه بشوم که پاسخ مسابقات ی که درش شرکت نموده ام صحیح بوده است

یعنی من باید مدتها درگیری ذهنی پیدا کنم و کلی وقت صرف کنم تا متوجه بشم که سوال دیروز صحیح  یا نه

این که درست نیست لطفا پاسخ صحیح مسابقه روز قبل رو که مهلتش تمام شده مشخص نمایید با سپاس از لطف شما

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، هنگامی که بر روی اسامی برندگان کلیک می کنید، در انتهای لیست دکمه ای با عنوان "نمایش سوالات و پاسخ های صحیح" مشاهده خواهید کرد که با انتخاب آن، سوال و پاسخ صحیح به رنگ سبز نمایش داده خواهد شد.

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  8:54 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohamadaminsh

سلام قسمت ارسال پيامك خراب هست بررسي شود ياعلي

سلام

سامانه بررسی شد. مشکلی وجود ندارد.

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  8:55 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohamadaminsh
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول catcat

با سلام

نحوه جوائز برندگان را عوض کنید جهت تنوع داشته باشد حداقل جایزه نفر اول نرم افزارهای کامپیوتر مثلاً آفیس 2013 ،ویندوز 7 یا 8 ، فتوشاپ وغیره

کاربرعزیز

بخش نرم افزارراسخون که بسیارپیشرفته است چرانرم افزارهای موردعلاقه تونوازاونجادانلودنمی کنید؟الحمدلله که راسخون جوایزروزانه اش همش شده نرم افزاردیگه ازاین بیشترهم ازراسخون انتظاردارید؟devil

خیلی ممنون

برای دانلود کردن نرم افزارها هم حجم آنها زیاد است وهم سرعت اینترنت خیلی کمه /موفق باشید

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  12:50 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول shokoofeh

با سلام

با تشکر

با سلام

استفاده از ترفندهای افزایش امتیاز مثل رای دهی به یک مقاله بیش از یکبار را مجاز نمی دانیم. توصیه ما فعالیت در کلیه قسمت های سایت خصوصاً ارسال پست در انجمن ها و ارسال نظر برای بخش های مختلف است. 

سلام

مگر من کار بدی کردم ، چرا قوانین سایت را اعلام  نمی کنید  تا هیچ  جوابی برای سایر کاربران  بدهیم.

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  1:19 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، هنگامی که بر روی اسامی برندگان کلیک می کنید، در انتهای لیست دکمه ای با عنوان "نمایش سوالات و پاسخ های صحیح" مشاهده خواهید کرد که با انتخاب آن، سوال و پاسخ صحیح به رنگ سبز نمایش داده خواهد شد.

این 200 امتیاز در چه صورتی به من داده خواهد شد  هر بار که پاسخ صحیح به مسابقه داده باشم خب اگر اینطور است که من امتیازم حدود 200 بود  یهو کشید بالای 700  علتش چی بوده  یعنی من برنده شدم و خبر ندارم  میشه بررسی بفرمایید بنده سال 92 تو مسابقات شرکت نمودم

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  2:39 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi catcat salma57
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با عرض سلام و خسته نباشید

چرا برای تالار های سینمایی و پزشکی مدیر انتخاب نمی کنید؟ نه آقای طالبی کاربر برتر

تالارشونو انتخاب می کنند و نه مدیر ارشد ارزیابی های لازم رو به عمل میرسونن!

با مراجعه به لینک زیر مشاهده می کنید که آخرین ارزیابی مال 6ماه پیشه که دور از انصافه ودر

حق کاربران عزیز و دیگر مدیران........!

http://www.rasekhoon.net/forum/show/53/page1/

frown

دوشنبه 2 اردیبهشت 1392  3:33 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h catcat rasekhoon_m salma57 javid1000
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام و تشکر

این 200 امتیاز در چه صورتی به من داده خواهد شد  هر بار که پاسخ صحیح به مسابقه داده باشم خب اگر اینطور است که من امتیازم حدود 200 بود  یهو کشید بالای 700  علتش چی بوده  یعنی من برنده شدم و خبر ندارم  میشه بررسی بفرمایید بنده سال 92 تو مسابقات شرکت نمودم

با سلام و تشکر

این 200 امتیاز فقط برای برنده شدن است و نه برای پاسخ صحیح. پس از ورود به سایت، با مراجعه به محیط کاربری در سمت پچ تصویر می توانید جزئیات امتیازاتی که کسب کرده اید را مشاهده نمائید.

برای ورود به محیط کاربری، بر روی شکلک آدم در نوار مشکلی رنگ بالا کلیک کنید./

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  7:47 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول shokoofeh

با سلام

با تشکر

با سلام

سلام

مگر من کار بدی کردم ، چرا قوانین سایت را اعلام  نمی کنید  تا هیچ  جوابی برای سایر کاربران  بدهیم.

سلام

کسی نگفت شما کار بدی کردید فقط پیشنهاد شما را اصلاح کردیم. کاربران می توانند از کلیه روش های کسب امتیاز به صورت صحیح استفاده کنند نه به صورت تقلب.

مثلا کاربری پست های متعدد تکراری در انجمن ارسال کند یا به یک مقاله ده ها بار رای دهد و ....!

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  7:49 AM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول shokoofeh

با سلام

با تشکر

با سلام

سلام

سلام

کسی نگفت شما کار بدی کردید فقط پیشنهاد شما را اصلاح کردیم. کاربران می توانند از کلیه روش های کسب امتیاز به صورت صحیح استفاده کنند نه به صورت تقلب.

مثلا کاربری پست های متعدد تکراری در انجمن ارسال کند یا به یک مقاله ده ها بار رای دهد و ....!

خیلی خیلی ممنون

1-اصلاً من اشتباه کردم جواب کا ربر  دادم مقصر منم نه کار تقلبی کردم ونه به  کاربران را مسخره  بکنم  .....!!

(دیگه هیچ سوالی یا جوابی قسمت پیشنهادات را مطرح نمی کنم)

2-   دیگه خودم کمتر از یکماه ازسایت راسخون خداحافظی می کنم

3- اگر حرف بد بود ببخشید  ببخشید ........................

سربلند وپیروز باشید  / یاعلی

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  10:24 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول shokoofeh

با سلام

با تشکر

با سلام

سلام

سلام

خیلی خیلی ممنون

1-اصلاً من اشتباه کردم جواب کا ربر  دادم مقصر منم نه کار تقلبی کردم ونه به  کاربران را مسخره  بکنم  .....!!

(دیگه هیچ سوالی یا جوابی قسمت پیشنهادات را مطرح نمی کنم)

2-   دیگه خودم کمتر از یکماه ازسایت راسخون خداحافظی می کنم

3- اگر حرف بد بود ببخشید  ببخشید ........................

سربلند وپیروز باشید  / یاعلی

سلام

دوست عزیز اگر منظور صحبت های ما رو متوجه شده باشید، اصلا نباید ناراحت شوید. چیزی که بنده عرض کردم کاملاً منطقی بوده و مخاطب آن اصلا شما نبودید.  ما از اینکه پاسخ کاربر را دادید خوشحال شدیم فقط آن را تکمیل و اصلاح کردیم. بهتر است کمی خونسرد باشید ابتدا از منظور حرف های گوینده مطمئن شوید و بعد تصمیم گیری کنید.

موفق باشید.

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  12:23 PM
تشکرات از این پست
catcat salma57
دسترسی سریع به انجمن ها