پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
با سلام و خسته نباشید
آیا ایمیل عکس های من به دستتان رسیده است ؟
سلام
چرا كسي جواب من را نمي دهد؟ آيا عكسهام رسيده؟ وقت خيلي كمه لطفا سريع جوابم را بدهيد خيلي براي عكسها زحمت كشيدم
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
ایمیل شما در پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com دریافت شده است و در حال دانلود تصاویر هستیم. در صورتی که مشکلی در فرآیند دانلود 3 فایل فشرده ارسالی شما رخ ندهد، تا پایان ساعات اداری امروز تصاویر شما بارگذاری خواهد شد.
با تشکر فراوان
سلام عليكم
مشكلي در دانلود پيش نيامد؟ امروز عكسهايم بارگذاري مي شوند يا فردا؟
از شما ممنون و متشكرم
کاربر گرامی ضمن سلام وعرض ادب و احترام
فایل های ضمیمه شده دانلود گردید، تصاویر بسیار زیبایی بود، از تماشای آنها بسیار لذت بردیم.
ان شاء ا...در ساعات اداری فردا تصاویر شما بارگذاری خواهد شد.
موفق باشید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
هیچ ایمیلی در این ارتباط از شما دریافت نشده است. لطفا مجددا به پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمائید.
موفق و سلامت باشید
با سلام خدمت شما
جناب کیانی ، مدیر bivafa چون در خدمت سربازی هستن به خاطر همون یه مقدار ما کم میبینمشون.
در مورد اینکه نظرات گفته بشه .
من فکر می کنم اگر جلسه ای تشکیل بشه با حضور شما و سایر مدیران، تا هم مدیران با شما و نظرات شما بیشتر آشنا بشن و هم مطالبی که دارن رو با شما در میون بگذارند.
چون هم اینجا محدودیت وجود داره و هم برخی موارد رو نمیشه اینجا مطرح کرد.
با احترام
با سلام و تشکر
اطلاعی از خدمت سربازی کاربر خوبمون bivafa نداشتم. البته برخلاف نام کاربریشون، خودشون دوست وفاداری هستند چون در اولین فرصت به سایت مراجعه می کنند....
امروز در جلسه ای با مدیر ارشد انجمن ها ، مقرر شد جلسات هفتگی مدیران را پیگیری کرده و مجدداً در برنامه کاری خود قرار دهند. شما این جلسات را برگزار کنید. در صورت نیاز بنده هم حضور خواهم یافت.
به نام خدا
با سلام و احترام حضور مدیر محترم روابط عمومی راسخون
ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم ، پیشنهاداتی دارم که در ذیل به استحضار میرسانم :
1- برگزاری مسابقه با عنوان بهترین پیشنهادات و راهکارها جهت بهتر شدن و فراگیرتر شدن سایت راسخون .
2- این مسابقه بصورت پوستر و بنر و ... به ادارات اوقاف استانها و شهرستانهای سراسر کشور ارسال شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد و مختص تنها کاربران سایت نباشد .
3- جوایز در خور توجه ای برای بهترین پیشنهادات و راهکارها در نظر گرفته شود .
من هم بامدیرمحمد_43موافقم مدتیه مسابقات وجوایزازسطح پایینی برخورداراست خصوصا"جوایزمسابقات روزانه. نمی دونم هرچی هم انتقادمیشه شایدفایده ای نداشته باشه ازطرفی درسال حماسه اقتصادی هستیم راسخونم که امکاناتشومی دونیم
شاید آن طور که شما تصور می کنید، از بودجه کافی برخوردار نباشیم. برای مسابقات روزانه، لیست جدیدی از جوائز در حال تهیه است. اگر جوائز خاصی مدنظر دارید بفرمائید تا به لیست اضافه شوند.
سلام حضور سرپرست محترم روابط عمومی جناب آقای کیانی .
با احترام و ضمن تشکر از زحمات شما ، جواب پیشنهادات بنده کی داده میشه ؟
امروز ایمیل های حاوی عکس های نوروزی را برایتان ارسال کردم اما ایمیل تایید همچنان به دستم نرسیده است ایا عکس ها به صندوق پستی شما رسیده است
¯°•º¤◆¤º•°¯ ※رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند※
¯°•º¤◆¤º•°¯
تماشاخانه اسعدیღ
ツ tค๓คŞhค khคຖē ツ
سرعت بالا آمدن سایت در بعضی از ساعات شبانه روز خیلی کم هست
بهتر هست بررسی کنید
با تشکر
من هم همین طور دیشب ارسال کردم برای هیچ کس نمی یاد یا ایمیل من نرسیده؟
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز جناب آقای قاسمی
پیشنهاد خوبی است. آن را در جلسه مسئولین سایت مطرح خواهم نمود. روابط عمومی سایت نیز طرح هایی در برنامه خود دارد و در زمان مناسب به پیشنهاد شما نیز خواهیم پرداخت.
چرا عكس هاي من را هنور بارگذاري نكرده ايد؟
با تشكر
با سلام
نحوه جوائز برندگان را عوض کنید جهت تنوع داشته باشد حداقل جایزه نفر اول نرم افزارهای کامپیوتر مثلاً آفیس 2013 ،ویندوز 7 یا 8 ، فتوشاپ وغیره
هر چیزی که همیشه ثابت بماند خسته کننده است .
به دلیل حجم بالای عکس ها، همکاران هنوز در حال آماده سازی و بارگذاری هستند. حتما امروز این کار تمام خواهد شد.
میخواستم بدونم من کی کاربرنقره ای میشوم در حالی که بیشتر از 20000 حسنه دارم ومیخواستم بدونم اگر با حسنه خرید کنم و حسنه من کم بشه به کاربر تازه وارد برمیگردم یا نه؟
قوم من ترنج را با پوست می خورند
راستی! کسی زلیخا را ندیده است؟
براي كاربر نقره اي شدن بايد امتيازتان به بالاي 10000 امتياز برسد و ربطي به حسنه نداره و اينكه اگر خريد كنيد تنها از حسنه شما كم مي شود و در امتياز و سطح كاربريتان تاثيري ندارد
سلام لطفا برگزيدگان مسابقه عكاسي را در سريعترين زمان ممكن اعلام بفرماييد و نگذاريد زمانش طولاني شود
از شما بسيار ممنون و متشكرم