0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول azim88

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول azim88

باسلام

من عكسهايم را چون زياد بودند(تعداد 60عكس) آنها را در 3فايل و هر فايل 20عكس قرار دادم و در 3 ايميل به پست الكترونيكي forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال كردم، باشد كه رضايت شما عزيزان را جلب كند.

فايل اول را بوسيله جيميلم برايتان ارسال كردم ولي بدليل اشكال در آپلود جيميلم 2فايل ديگر را بوسيله ايميلم در ياهو ارسال كردم.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

ایمیلی از جنابعالی دریافت نشده است، ضمنا پیشنهاد می شود فایل های خود را در یک آپلودسنتر آپلود کنید و لینک دانلود آنها را به ایمیل مسابقات ارسال نمائید.

با تشکر   موفق باشید

سلام

اي واي واقعا نرسيده؟! يكبارديگر ايميل هايم را به forums_rasekhoon@yahoo.com  ارسال كردم چك كنيد ببينيد رسيده يا نه؟ اگر نرسيده باشد بگوييد تا در آپلودسنتري آپلودشان كنم

از شما و تلاش بي وقفه شما بسيار متشكرم

سلام لطفا بگوييد كه رسيده اند يا نه تا سريع آپلود كنم

جمعه 30 فروردین 1392  11:48 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مدیر محترم روابط عمومی راسخون

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم ، پیشنهاداتی  دارم که در ذیل به استحضار میرسانم :

1- برگزاری مسابقه با عنوان بهترین پیشنهادات و راهکارها جهت بهتر شدن و فراگیرتر شدن سایت راسخون .

2- این مسابقه بصورت پوستر و بنر و ... به ادارات اوقاف استانها و شهرستانهای سراسر کشور ارسال شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد و مختص تنها کاربران سایت نباشد .

3- جوایز در خور توجه ای برای بهترین پیشنهادات و راهکارها در نظر گرفته شود .

من هم بامدیرمحمد_43موافقم مدتیه مسابقات وجوایزازسطح پایینی برخورداراست خصوصا"جوایزمسابقات روزانه. نمی دونم هرچی هم انتقادمیشه شایدفایده ای نداشته باشه ازطرفی درسال حماسه اقتصادی هستیم راسخونم که امکاناتشومی دونیمsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 31 فروردین 1392  7:48 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m abdo_61 ali_81 mohammad_43
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول fatemeh_fnp_1997

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول fatemeh_fnp_1997

من ایمیلی رو که موقع ثبت نام توی سایت راسخون  وارد کرده بودم الان قفل شده و به هیچ وجه هم نمی تونم باز کنم و از جهتی هم توی قسمت ویرایش پروفایل نمی شه ایمیل رو عوض کرد و من هم چند وقته پیش توی مسابقه برنده شدم و برای دریافت کد، باید به ایمیلم رجوع کنم !!

لطفا راهنماییم کنید!!

با سلام و تشکر

از طریق ایمیل info@rasekhoon.net درخواست خود را به همراه نام کاربری و ایمیل جدیدتان ارسال کنید تا ما برایتان انجام دهیم.

خیلی ممنون از اینکه مشکلم رو حل کردید!!!!

سلام

ایمیل را ارسل کردید؟

شنبه 31 فروردین 1392  7:54 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نقل قول rashon

salam

چرا در این ماه نظر سنجی در سایت موجود نیست ؟

نه اینکه نظرسنجی نباشه اماتعدادان درمنوهای بالای سایت کمترشده

سلام

در هر بخش کنار صفحه یک نظر سنجی متناسب با موضوع آن قسمت قرار دارد که معمولا هر ماه عوض می شود.

شنبه 31 فروردین 1392  7:58 AM
تشکرات از این پست
farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362

با سلام خدمت شما من هر بار در مسابقه شرکت می کنم  مقدار معینی امتیاز نمیده یکبار پنج و یکبار ده امتیاز از کجا بدونم برای جواب صحیح چند امتیاز باید پرداخت نمایم  تشکر 

با سلام و تشکر

منظور شما را دقیقا متوجه نشدم. شرکت در مسابقه روزانه 5 امتیاز و برنده شدن در آن 200 امتیاز دارد

شنبه 31 فروردین 1392  8:17 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول abdo_61

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم ، پیشنهاداتی  دارم که در ذیل به استحضار میرسانم :

1- برگزاری مسابقه با عنوان بهترین پیشنهادات و راهکارها جهت بهتر شدن و فراگیرتر شدن سایت راسخون .

2- این مسابقه بصورت پوستر و بنر و ... به ادارات اوقاف استانها و شهرستانهای سراسر کشور ارسال شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد و مختص تنها کاربران سایت نباشد .

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران.

وقت عالی بخیر و شادی.

من نیز با پیشنهاد جناب mohammad_43 موافق هستم. در ضمن به نظرم در راستای فراگیر شدن سایت راسخون می توان در سال جدید برای والات روزانه جوایز متنوع تری در نظر گرفت تا از این حیث نیز قابلیت همه گیر شدن را دارا باشد.

با سپاس

بهترین ها و شادترین ها را برایتان خواهان و خواستارم.

با سلام و تشکر از از شما دوست عزیز

در خصوص تنوع جوائز، اگر پیشنهادی دارید حتما ذکر کنید.

شنبه 31 فروردین 1392  8:21 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 ali_81 mohammad_43
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،

وقت بخیر.

خیلی خوب و سریع برم سر اصل مطلبم چون آنچنان وقت و حوصله و رغبتی به نوشتن ندارم!فقط میخوام منظورم رو برسونم و تمام!

چندوقتی است که سایت دچار رخوت زیادی شده است و دیگر آن جذابیت و نشاط گذشته را به خود نمیبیند! شاید در ظاهر با عرایض بنده موافق نباشید اما اگه باور ندارید تماس بگیرید تا شرح هر آنچه در ذهن و دلم هست بیان کنم!

قسمت های مختلف سایت که کاربر رو جذب میکرد و کاربر پسند بود دچار افت زیادی شده!! فروشگاه،انجمن ها و...

مشخصاً انجمن ها! احساس میکنم که از نظر هم کمی و هم کیفی خیلی افت داشته(کمی، تعداد پست ها و کیفی،کیفیت و مفید بودن و...پست ها)! خیلی از کاربرانی که اهل نقد و پیشنهادات خوب و به قولی ایده دار بودند دیکر ازشون خبری نیست و شما هم هیچ انگار نه انگار!

احساسم میگه درجه ی کاربر مداری سایت افول داشته!!

خیلی از مدیران انجمن که زمانی باهم خیلی خوب و با نشاط کار میکردیم متفرق شده اند و دیگر فقط در پایان ماه و آنهم برای معرفی کاربران برتر تالارشان میبینمشون!!

یه مدت روزهای جمعه جمع میشدیم دور هم در اتاق چت ،اما این هم دیگر تمام شد! به نظر دور هم جمع شدن فارغ از اینکه بحث مثبتی مطرح شود یا نه خودش اخوت و صمیمیت و انگیزه ی خوبی ایجاد میکرد!

خلاصه راسخون انگیزه رو ازمون نگیر×××

با سلام و تشکر از اینکه صحبت های خود را صریح و گویا بیان کردید

خود شما که یکی از مدیران هستید، برای بنده نیز سوال بود، کاربر bivafa چرا حضور کمتری در سایت دارد. اگر کاستی در قسمتی مشاهده می کنید، علت آن را بیان کنید. در قسمت انجمن ها، برنامه هیچ تغییری نکرده و نظارت و مدیریت گذشته در حال ادامه است. قسمت فروشگاه از زیر مجموعه روابط عمومی خارج شده است و تحت نظر بنده حقیر نیست اما از نظر تنوع محصولات، قبول دارم اخیراً تغییری نداشته است. یکی از دلایل آن بخاطر بودجه این قسمت و سنگین تر شدن وظایف پرسنل آن است. برای انجمن ها، وبلاگ ها و سایر بخش از پیشنهادات ارزنده شما عزیزان حتما استفاده خواهیم کرد. طرح و برنامه سازنده ای اگر در ذهن دارید حتما اعلام کنید.

بهترین انگیزه، محتوای سایت و جمع شدن کاربران فعالی همچون شما کنار یکدیگر در سایت است. 

شنبه 31 فروردین 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
farshon qodrat mohammad_43
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول mohammad_43

به نام خدا

من هم بامدیرمحمد_43موافقم مدتیه مسابقات وجوایزازسطح پایینی برخورداراست خصوصا"جوایزمسابقات روزانه. نمی دونم هرچی هم انتقادمیشه شایدفایده ای نداشته باشه ازطرفی درسال حماسه اقتصادی هستیم راسخونم که امکاناتشومی دونیمsmiley

با سلام و تشکر

شاید آن طور که شما تصور می کنید، از بودجه کافی برخوردار نباشیم. برای مسابقات روزانه، لیست جدیدی از جوائز در حال تهیه است. اگر جوائز خاصی مدنظر دارید بفرمائید تا به لیست اضافه شوند.

شنبه 31 فروردین 1392  8:49 AM
تشکرات از این پست
farshon abdo_61 ali_81 mohammad_43
azim88
azim88
کاربر طلایی3

سلام

چرا كسي جواب من را نمي دهد؟ آيا عكسهام رسيده؟ وقت خيلي كمه لطفا سريع جوابم را بدهيد خيلي براي عكسها زحمت كشيدم

شنبه 31 فروردین 1392  10:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول bivafa

با سلام خدمت شما

جناب کیانی ، مدیر bivafa چون در خدمت سربازی هستن به خاطر همون یه مقدار ما کم میبینمشون.

در مورد اینکه نظرات گفته بشه .

من فکر می کنم اگر جلسه ای تشکیل بشه با حضور شما و سایر مدیران، تا هم مدیران با شما  و نظرات شما بیشتر آشنا بشن  و هم مطالبی که دارن رو با شما در میون بگذارند.

چون هم اینجا محدودیت وجود داره  و هم برخی موارد رو نمیشه اینجا مطرح کرد.

با احترام 

شنبه 31 فروردین 1392  10:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43
javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

سلام

جشنواره عکس دقیقا تا چه روزی فرصت دارد؟

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
شنبه 31 فروردین 1392  12:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

نقل قول azim88

سلام

چرا كسي جواب من را نمي دهد؟ آيا عكسهام رسيده؟ وقت خيلي كمه لطفا سريع جوابم را بدهيد خيلي براي عكسها زحمت كشيدم

سلام

پاسخ سوال شما در قسمت جوائز ومسابقات داده شده است.

متاسفانه هنوز عکس های شما هنوز به دستشان نرسیده است .زودترجهت ارسال عکس اقدام کنید

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
شنبه 31 فروردین 1392  12:10 PM
تشکرات از این پست
azim88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول azim88

سلام

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

ایمیل شما در پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com دریافت شده است و در حال دانلود تصاویر هستیم. در صورتی که مشکلی در فرآیند دانلود 3 فایل فشرده ارسالی شما رخ ندهد، تا پایان ساعات اداری امروز تصاویر شما بارگذاری خواهد شد.

با تشکر فراوان

شنبه 31 فروردین 1392  1:06 PM
تشکرات از این پست
azim88 javad696 AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول javad696

سلام

جشنواره عکس دقیقا تا چه روزی فرصت دارد؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام

جشنواره تا ساعت 24 امروز، 31 فروردین ماه 92 برگزار می باشد و آثار ارسالی کاربران تا این زمان مورد قبول واقع خواهد شد.

موفق باشید

شنبه 31 فروردین 1392  1:43 PM
تشکرات از این پست
azim88 AliFanoodi rasekhoon_m javad696
azim88
azim88
کاربر طلایی3

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول azim88

سلام

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

ایمیل شما در پست الکترونیکی forums_rasekhoon@yahoo.com دریافت شده است و در حال دانلود تصاویر هستیم. در صورتی که مشکلی در فرآیند دانلود 3 فایل فشرده ارسالی شما رخ ندهد، تا پایان ساعات اداری امروز تصاویر شما بارگذاری خواهد شد.

با تشکر فراوان

سلام عليكم

مشكلي در دانلود پيش نيامد؟ امروز عكسهايم بارگذاري مي شوند يا فردا؟

از شما ممنون و متشكرم

شنبه 31 فروردین 1392  2:34 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها