سلام،
وقت بخیر.
خیلی خوب و سریع برم سر اصل مطلبم چون آنچنان وقت و حوصله و رغبتی به نوشتن ندارم!فقط میخوام منظورم رو برسونم و تمام!
چندوقتی است که سایت دچار رخوت زیادی شده است و دیگر آن جذابیت و نشاط گذشته را به خود نمیبیند! شاید در ظاهر با عرایض بنده موافق نباشید اما اگه باور ندارید تماس بگیرید تا شرح هر آنچه در ذهن و دلم هست بیان کنم!
قسمت های مختلف سایت که کاربر رو جذب میکرد و کاربر پسند بود دچار افت زیادی شده!! فروشگاه،انجمن ها و...
مشخصاً انجمن ها! احساس میکنم که از نظر هم کمی و هم کیفی خیلی افت داشته(کمی، تعداد پست ها و کیفی،کیفیت و مفید بودن و...پست ها)! خیلی از کاربرانی که اهل نقد و پیشنهادات خوب و به قولی ایده دار بودند دیکر ازشون خبری نیست و شما هم هیچ انگار نه انگار!
احساسم میگه درجه ی کاربر مداری سایت افول داشته!!
خیلی از مدیران انجمن که زمانی باهم خیلی خوب و با نشاط کار میکردیم متفرق شده اند و دیگر فقط در پایان ماه و آنهم برای معرفی کاربران برتر تالارشان میبینمشون!!
یه مدت روزهای جمعه جمع میشدیم دور هم در اتاق چت ،اما این هم دیگر تمام شد! به نظر دور هم جمع شدن فارغ از اینکه بحث مثبتی مطرح شود یا نه خودش اخوت و صمیمیت و انگیزه ی خوبی ایجاد میکرد!
خلاصه راسخون انگیزه رو ازمون نگیر×××