0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید

چند وقت پیش من این موضوع را مطرح کردم و گفته شد که پیگیری می شود ولی نشد

سوالم این بود:چرا نمی شود عکس پروفایل را تغیر داد و مدام گفته می شود که مجددا ارسال کنید

خواهشمندم رسیدگی کنید

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اندازه تصویر آواتار الزاما باید 85*85 پیکسل باشد، در اینصورت مشکلی در بارگذاری تصویر رخ نخواهد داد و پس از تائید آواتار توسط مدیریت کاربران، آواتار جدید نمایش داده خواهد شد.

موفق باشید

من بارها حجم و اندازه تصویر را تغییر داده ام ولی نمی شود؟یادم هست چند وقت پیش هم که موضوع را مطرح کردم یکی از کاربران هم مشکل من را داشت و شما پس از بررسی فرمودید که ایراد از سیستم شماست و پیگیری خواهد شد که نشد

من هم بابرنامه فتوشاپ و هم با برنامه Acd see اینکار را انجام داده ام

کاربر گرامی و همراه محترم سلام و عرض ادب

سیستم تست گردید و مشکلی مشاهده نشد، مطمئن باشید عرض و طول تصویر هر دو 85 پیکسل باشد. در صورت عدم موفقیت، تصویر مورد نظر را به ایمیل info@rasekhoon.net ارسال نمائید تا آواتار شما تغییر داده شود.

موفق باشید

اگر امکان دارد اموزش اینکار را بفرمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 28 فروردین 1392  3:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon yasbagheri rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید

چند وقت پیش من این موضوع را مطرح کردم و گفته شد که پیگیری می شود ولی نشد

سوالم این بود:چرا نمی شود عکس پروفایل را تغیر داد و مدام گفته می شود که مجددا ارسال کنید

خواهشمندم رسیدگی کنید

اندازه تصویر آواتار الزاما باید 85*85 پیکسل باشد، در اینصورت مشکلی در بارگذاری تصویر رخ نخواهد داد و پس از تائید آواتار توسط مدیریت کاربران، آواتار جدید نمایش داده خواهد شد.

موفق باشید

من بارها حجم و اندازه تصویر را تغییر داده ام ولی نمی شود؟یادم هست چند وقت پیش هم که موضوع را مطرح کردم یکی از کاربران هم مشکل من را داشت و شما پس از بررسی فرمودید که ایراد از سیستم شماست و پیگیری خواهد شد که نشد

من هم بابرنامه فتوشاپ و هم با برنامه Acd see اینکار را انجام داده ام

کاربر گرامی و همراه محترم سلام و عرض ادب

سیستم تست گردید و مشکلی مشاهده نشد، مطمئن باشید عرض و طول تصویر هر دو 85 پیکسل باشد. در صورت عدم موفقیت، تصویر مورد نظر را به ایمیل info@rasekhoon.net ارسال نمائید تا آواتار شما تغییر داده شود.

موفق باشید

اگر امکان دارد اموزش اینکار را بفرمایید.

کاربر گرامی ضمن عرض سلام و ادب

نرم افزار فتوشاپ را اجرا نمائید و تصویر مورد نظر را در آن باز نمائید، سپس از منوی Image گزینه image size  را کلیک نمائید، در پنجره باز شده، ابتدا تیک عبارت  Constrain Proportions را بردارید و سپس در کادرهای width و height  عدد 85 را وارد نمائید. دقت فرمائید کادر روبروی اعداد وارد شده، گزینه Pixels باشد. سپس Ok نمائید. در انتها و جهت ذخیره تصویر، کلید های ترکیای alt+ctrl+shift+s را فشرده و در پنجره ظاهر شده، پس از انتخاب عبارت jpeg از لیست کشویی بالای پنجره، کلید Save را فشرده و فایل را در محل دلخواه روی هارد دیسک ذخیره نمائید. سپس فایل ذخیره شده را به عنوان تصویر آواتار به سیستم معرفی نمائید.

با تشکر

چهارشنبه 28 فروردین 1392  4:59 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

نقل قول javad696

با سلام

من 2ساعت پیش عکس ها را جهت شرکت در جشنواره عکس ارسال کردم اما تا کنون هیچ پیامی دریافت نکردم

می خواستم ببینم عکس های اینجانب به دست شما رسیده است یا خیر؟

سلام

بله اگه به بخش مسابقه عكس برويد مي بينيد كه عكس هاي زيبايتان رسيده است.

انشاالله بنده هم امشب يا فردا صبح عكس هايم را ارسال مي كنم به نظر خودم بسيار زيبا هستند اميدوارم نظر ديگران هم اينگونه باشد

چهارشنبه 28 فروردین 1392  7:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javad696 haji2482 mahdi696 AliFanoodi
fatemeh_fnp_1997
fatemeh_fnp_1997
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 550

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول fatemeh_fnp_1997

من ایمیلی رو که موقع ثبت نام توی سایت راسخون  وارد کرده بودم الان قفل شده و به هیچ وجه هم نمی تونم باز کنم و از جهتی هم توی قسمت ویرایش پروفایل نمی شه ایمیل رو عوض کرد و من هم چند وقته پیش توی مسابقه برنده شدم و برای دریافت کد، باید به ایمیلم رجوع کنم !!

لطفا راهنماییم کنید!!

با سلام و تشکر

از طریق ایمیل info@rasekhoon.net درخواست خود را به همراه نام کاربری و ایمیل جدیدتان ارسال کنید تا ما برایتان انجام دهیم.

خیلی ممنون از اینکه مشکلم رو حل کردید!!!!

!!!!از دیروز پند بگیر برای امروز زندگی کن و به فردا امیدوار باش

چهارشنبه 28 فروردین 1392  7:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما عزیزان و بزرگواران در سایت راسخون که بی شائبه دارید زحمت می کشید بله از این به بعد کاملا توجه به قوانین دارم

البته تخلفی از سوی من صورت نگرفته بود بلکه  سایت شما یک سری معیار دیگه برای کاربران در بخش وبلاگ تعریف نموده

وگرنه که هر روز مطالب انواع هنرمندان هالییوود در همه سایتها پخش هستش  در ضمن برای من سوال هستش

که  آیا کلا از هالییوود نوشتن ممنوع هستش یا از خانم های بازیگر نباید نوشت یک نکته دیگه هم اینکه مثال آنجلینا جولی بازیگر سینما                                                                                                                   
یعنی نباید در مورد فعالیتهای سینماییش مطلب کار کنم و میتونم در مورد  اینکه فعالیتهای بشر دوستانه دارد مطلب کار کنم

یا کلا در همه بخش ها زنان بازیگر هالیوود ممنوع المطلب هستن تشکر

چهارشنبه 28 فروردین 1392  7:52 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi
azim88
azim88
کاربر طلایی3

باسلام

من عكسهايم را چون زياد بودند(تعداد 60عكس) آنها را در 3فايل و هر فايل 20عكس قرار دادم و در 3 ايميل به پست الكترونيكي forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال كردم، باشد كه رضايت شما عزيزان را جلب كند.

فايل اول را بوسيله جيميلم برايتان ارسال كردم ولي بدليل اشكال در آپلود جيميلم 2فايل ديگر را بوسيله ايميلم در ياهو ارسال كردم.

پنج شنبه 29 فروردین 1392  1:31 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول catcat

با سلام

باید  در وبلاگ راسخون چه برنامه هایی بگذاریم تا جز وبلاگ برتر محسوب می شویم/ تشکر

سلام

وبلاگ های برتر بر اساس فعالیت مداوم و انتشار پست های مفید در وبلاگ ، انتخاب می شوند . البته رعایت اصول کلی وبلاگ نویسی و امکانات مناسب وبلاگ هم تاثیرگذار هستند .

با تشکر از زحمات جنابعالی/موفق  باشید.

پنج شنبه 29 فروردین 1392  3:00 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog AliFanoodi rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول rashon

salam

چرا در این ماه نظر سنجی در سایت موجود نیست ؟

نه اینکه نظرسنجی نباشه اماتعدادان درمنوهای بالای سایت کمترشده

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 29 فروردین 1392  7:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول azim88

باسلام

من عكسهايم را چون زياد بودند(تعداد 60عكس) آنها را در 3فايل و هر فايل 20عكس قرار دادم و در 3 ايميل به پست الكترونيكي forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال كردم، باشد كه رضايت شما عزيزان را جلب كند.

فايل اول را بوسيله جيميلم برايتان ارسال كردم ولي بدليل اشكال در آپلود جيميلم 2فايل ديگر را بوسيله ايميلم در ياهو ارسال كردم.

ایمیلی از جنابعالی دریافت نشده است، ضمنا پیشنهاد می شود فایل های خود را در یک آپلودسنتر آپلود کنید و لینک دانلود آنها را به ایمیل مسابقات ارسال نمائید.

با تشکر   موفق باشید

پنج شنبه 29 فروردین 1392  8:16 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول hoseini1362

سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما عزیزان و بزرگواران در سایت راسخون که بی شائبه دارید زحمت می کشید بله از این به بعد کاملا توجه به قوانین دارم

البته تخلفی از سوی من صورت نگرفته بود بلکه  سایت شما یک سری معیار دیگه برای کاربران در بخش وبلاگ تعریف نموده

وگرنه که هر روز مطالب انواع هنرمندان هالییوود در همه سایتها پخش هستش  در ضمن برای من سوال هستش

که  آیا کلا از هالییوود نوشتن ممنوع هستش یا از خانم های بازیگر نباید نوشت یک نکته دیگه هم اینکه مثال آنجلینا جولی بازیگر سینما                                                                                                                   
یعنی نباید در مورد فعالیتهای سینماییش مطلب کار کنم و میتونم در مورد  اینکه فعالیتهای بشر دوستانه دارد مطلب کار کنم

یا کلا در همه بخش ها زنان بازیگر هالیوود ممنوع المطلب هستن تشکر

سلام

باز هم تشکر میکنم از حضور شما

ما از وبلاگ های متنوع و سرگرم کننده استقبال میکنیم ولی همانطور که عرض کردم موظف به اجرای قوانین وبلاگ های راسخون هستیم ؛ که طبق این قوانین ، نه فقط مطالب مربوط به هالیوود بلکه هر مطلبی که مغایر این قوانین باشد نباید در وبلاک ها منتشر شوند .

در ضمن ممنون میشوم اگر مطالب مربوط به وبلاگ ها را در تاپیک  انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1392  مطرح کنید .

پنج شنبه 29 فروردین 1392  9:34 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
azim88
azim88
کاربر طلایی3

نقل قول azim88

باسلام

ایمیلی از جنابعالی دریافت نشده است، ضمنا پیشنهاد می شود فایل های خود را در یک آپلودسنتر آپلود کنید و لینک دانلود آنها را به ایمیل مسابقات ارسال نمائید.

با تشکر   موفق باشید

سلام

اي واي واقعا نرسيده؟! يكبارديگر ايميل هايم را به forums_rasekhoon@yahoo.com  ارسال كردم چك كنيد ببينيد رسيده يا نه؟ اگر نرسيده باشد بگوييد تا در آپلودسنتري آپلودشان كنم

از شما و تلاش بي وقفه شما بسيار متشكرم

پنج شنبه 29 فروردین 1392  10:05 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مدیر محترم روابط عمومی راسخون

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم ، پیشنهاداتی  دارم که در ذیل به استحضار میرسانم :

1- برگزاری مسابقه با عنوان بهترین پیشنهادات و راهکارها جهت بهتر شدن و فراگیرتر شدن سایت راسخون .

2- این مسابقه بصورت پوستر و بنر و ... به ادارات اوقاف استانها و شهرستانهای سراسر کشور ارسال شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد و مختص تنها کاربران سایت نباشد .

3- جوایز در خور توجه ای برای بهترین پیشنهادات و راهکارها در نظر گرفته شود .

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران.

وقت عالی بخیر و شادی.

من نیز با پیشنهاد جناب mohammad_43 موافق هستم. در ضمن به نظرم در راستای فراگیر شدن سایت راسخون می توان در سال جدید برای والات روزانه جوایز متنوع تری در نظر گرفت تا از این حیث نیز قابلیت همه گیر شدن را دارا باشد.

با سپاس

بهترین ها و شادترین ها را برایتان خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 29 فروردین 1392  7:59 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi rasekhoon_m mohammad_43
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام.همان طور که گفته اید می خواهید کاربران برتر انجمن ها را در این دو ماه با هم اعلام کنید.پس اگه می شه ارزیابی کاربران برتر اسفند را زودتر انجام دهید تا نتایج سریعتر اعلام شوند.

با تشکّر.

cheeky

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 29 فروردین 1392  10:49 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

با سلام خدمت شما من هر بار در مسابقه شرکت می کنم  مقدار معینی امتیاز نمیده یکبار پنج و یکبار ده امتیاز از کجا بدونم برای جواب صحیح چند امتیاز باید پرداخت نمایم  تشکر 

پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:10 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام،

وقت بخیر.

خیلی خوب و سریع برم سر اصل مطلبم چون آنچنان وقت و حوصله و رغبتی به نوشتن ندارم!فقط میخوام منظورم رو برسونم و تمام!

چندوقتی است که سایت دچار رخوت زیادی شده است و دیگر آن جذابیت و نشاط گذشته را به خود نمیبیند! شاید در ظاهر با عرایض بنده موافق نباشید اما اگه باور ندارید تماس بگیرید تا شرح هر آنچه در ذهن و دلم هست بیان کنم!

قسمت های مختلف سایت که کاربر رو جذب میکرد و کاربر پسند بود دچار افت زیادی شده!! فروشگاه،انجمن ها و...

مشخصاً انجمن ها! احساس میکنم که از نظر هم کمی و هم کیفی خیلی افت داشته(کمی، تعداد پست ها و کیفی،کیفیت و مفید بودن و...پست ها)! خیلی از کاربرانی که اهل نقد و پیشنهادات خوب و به قولی ایده دار بودند دیکر ازشون خبری نیست و شما هم هیچ انگار نه انگار!

احساسم میگه درجه ی کاربر مداری سایت افول داشته!!

خیلی از مدیران انجمن که زمانی باهم خیلی خوب و با نشاط کار میکردیم متفرق شده اند و دیگر فقط در پایان ماه و آنهم برای معرفی کاربران برتر تالارشان میبینمشون!!

یه مدت روزهای جمعه جمع میشدیم دور هم در اتاق چت ،اما این هم دیگر تمام شد! به نظر دور هم جمع شدن فارغ از اینکه بحث مثبتی مطرح شود یا نه خودش اخوت و صمیمیت و انگیزه ی خوبی ایجاد میکرد!

خلاصه راسخون انگیزه رو ازمون نگیر×××

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:32 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 farshon rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها