0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

با سلام

مسابقه جشنواره عکس دقیقا تا چه روزی فرصت دارد؟چون من بعد از دهها بار ارسال عکس به ایمیل مربوطه متاسفانه هنوزعکس هایم به دستتان نرسیده است.!!!!

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
دوشنبه 26 فروردین 1392  9:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

سلام خدمت شما بزرگواران عرض کنم که بنده یک وب تفریحی روزانه درست نمودم در راسخون واقعا هم خوب جواب داد و بازدید کننده ها نسبت به درگاه های دیگه بیشتر بودن عرض کنم بنده یک نکته رو ذکر کنم امروزه جووونها بیشتر دنبال مد و آرایش و تیپ های روز هستند همان طوری که مذهبی ها هم دنبال ساختن اشعار مداحی جدید هستند پس باید به فراخور روز عمل نمود تا بتوان منطبق شد بنده عکسها و تصاویر مختلف هنرمندان را کار نمودم به بنده عرض نمودین که از بازیگران هالیوودی استفاده نکنم اطلاعت نمودم خب در ادامه به ارسال تصاویر هنرمندان اقدام نمودم با ذکر منبع و تصاویر جالب مثل درگذشت ملکه انگلستان مارگارت تاچر و یک سری ارسالهای دیگر ولی با توجه به اینکه نخواستم خاطر شما مکدر گردد تصاویر صفحه اول رو کنار گذاشتم در ارسال های جدید و کلیه عکسها را بدون کم و کاست و دست کاری با ذکر منبع در ادامه مطلب قرار دادم و شما به این نکته توجه ننمودین یعنی من به نظر شما احترام گذاشتم و مسائل مرتبطه را رعایت نمودم عرض کنم که به دلیل اینکه تازه شروع نموده ام هنوز مطالب به هم ریخته و مختلف هستش و ممکنه حتی آنچنان جالب توجه نباشد خب طبیعی هستش زیرا هنوز نیاز مخاطبان راسخون برام اشنا نیست ولی دارم باهاشون اشنا میشم واقعیتش این هست که گالری عکس هنرمندان در سایت های مختلف هستش ولی من سعی کردم که مناسب ترین ها رو در وب قرار بدهم تا مشکلی پیش نیاید آنچه مهم است بدانید این هستش که مثال فروش دختران مذهبی در بلغارستان به همراه داشتن تصاویر دخترانی که با لباس مناسب و پوشیده از لحاظ اصولی و بعضا داشتن کلاه بر سر و پوشیده بودن موها دارای ابتذال نیست البته یکی دو پست در مورد فائقه آتشین ارسال نمودم که چون طلبید ارسال کردم و تستی بود و در مورد حجاب داشتنش و آن یکی در مورد حضور در مراسم سینه زنی از قول کارگردان حاضر در ایران نقل شده بود که هیچکدام از این دو تصویر مبتذل نبوده و تک عکس از خودش بوده و عریان نیست این بازیگر و همسر سابق مسعود کیمیایی که در نوع خودش یاداوری خاطره های قدیمی برای کاربران راسخونی نیز هست و جالب و دوست داشتنی است . به هر جهت من بعد بیشتر گالری عکس هنرمندان سینمای ایران و هند مثل شاهرخان و ایشوریا رای کار خواهم کرد زیرا در مور بالیوود ایرادی نبوده نسبت به من و اینکه تصاویر و اخبار هنرمندان هم ادامه خواهد داشت و باید به روز بودن را حفظ کنم تا بازدید بالا داشته باشم البته اینکه انواع و اقسام چادر ملی و پیراهن ملی و اینگونه موارد همرا در نظر دارم ولی خب هنوز نتونستم سایت مناسبی پیدا کنم که مدلهای جدید را به نمایش گذاشته باشه در آخر اگر محتوای پستی مشکل دارد یا عکس آن مطلب مشکل دارد و محتواش مشکل ندارد بی زحمت این نکته را در همان مطلب ذکر کنید که مثال : عکس مورد نظر را عوض کنید یا این مطلب را ویرایش یا حذف کنید با سپاس فراوان

دوشنبه 26 فروردین 1392  10:10 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m rasekhoon_weblog
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام برای شرکت در جشــنـواره عــکــس هـمـــراه   ویـژه نـــــوروز 1392 باید حتما عکسهایی که می فرستیم به وسیله تلفن همراه گرفته شده باشند؟

سه شنبه 27 فروردین 1392  6:32 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول prompet

سلام برای شرکت در جشــنـواره عــکــس هـمـــراه   ویـژه نـــــوروز 1392 باید حتما عکسهایی که می فرستیم به وسیله تلفن همراه گرفته شده باشند؟

با سلام کاربر گرامی، شما با هر دوربینی که میتوانید عکس بگیرید برای ما عکسهایتان را ارسال کنید.  با تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1392  7:51 AM
تشکرات از این پست
prompet
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول asdf258

با سلام درگاه بانک ملت چند ماه است که با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه  بر  درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی  ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت  خرید نمایندلازم بذکر است از تمامی مرورگرها  و راهکارهایی که  حتی آنهایی که پیشنهاد داده بودید استفاده نمودم ولی باز مشکل برطرف نشد با تشکر

با سلام

کاربر گرامی، مشکل شما دقیقا در کدام قسمت است؟ چه پیغامی دریافت می کنید؟ چون هم اکنون این درگاه بررسی شد و مشکلی وجود نداشت. ضمن آنکه روزانه تعداد زیادی از کاربران، مبالغ خود را بدون هیچ گونه مشکلی واریز و از فروشگاه خرید می کنند. مشکل خود را دقیقا شرح نمائید. چون مطمئن هستیم این مورد فقط برای شما اتفاق افتاده است.

سه شنبه 27 فروردین 1392  8:01 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول javad696

با سلام

مسابقه جشنواره عکس دقیقا تا چه روزی فرصت دارد؟چون من بعد از دهها بار ارسال عکس به ایمیل مربوطه متاسفانه هنوزعکس هایم به دستتان نرسیده است.!!!!

با سلام

این مسابقه تا پایان فروردین ماه فرصت دارد. شما می توانید عکس های خود را در سروری آپلود نموده و آدرس یا لینک آن را برای ما ارسال کنید.

سه شنبه 27 فروردین 1392  8:03 AM
تشکرات از این پست
frinaz
frinaz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 289

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول javad696

با سلام

با سلام

این مسابقه تا پایان فروردین ماه فرصت دارد. شما می توانید عکس های خود را در سروری آپلود نموده و آدرس یا لینک آن را برای ما ارسال کنید.

سلام براي بنده هم همين اتفاق افتاده هرباركه ارسال مي كنم از اين آدرس MAILER-DAEMON@yahoo.com يك ايميل برام مياد كه ميگه به دست شما نرسيده است. حالا بنده با كدام سرورآپلود برايتان بفرستم بهتر است؟

سه شنبه 27 فروردین 1392  11:36 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول hoseini1362

سلام خدمت شما بزرگواران عرض کنم که بنده یک وب تفریحی روزانه درست نمودم در راسخون واقعا هم خوب جواب داد و بازدید کننده ها نسبت به درگاه های دیگه بیشتر بودن عرض کنم بنده یک نکته رو ذکر کنم امروزه جووونها بیشتر دنبال مد و آرایش و تیپ های روز هستند همان طوری که مذهبی ها هم دنبال ساختن اشعار مداحی جدید هستند پس باید به فراخور روز عمل نمود تا بتوان منطبق شد بنده عکسها و تصاویر مختلف هنرمندان را کار نمودم به بنده عرض نمودین که از بازیگران هالیوودی استفاده نکنم اطلاعت نمودم خب در ادامه به ارسال تصاویر هنرمندان اقدام نمودم با ذکر منبع و تصاویر جالب مثل درگذشت ملکه انگلستان مارگارت تاچر و یک سری ارسالهای دیگر ولی با توجه به اینکه نخواستم خاطر شما مکدر گردد تصاویر صفحه اول رو کنار گذاشتم در ارسال های جدید و کلیه عکسها را بدون کم و کاست و دست کاری با ذکر منبع در ادامه مطلب قرار دادم و شما به این نکته توجه ننمودین یعنی من به نظر شما احترام گذاشتم و مسائل مرتبطه را رعایت نمودم عرض کنم که به دلیل اینکه تازه شروع نموده ام هنوز مطالب به هم ریخته و مختلف هستش و ممکنه حتی آنچنان جالب توجه نباشد خب طبیعی هستش زیرا هنوز نیاز مخاطبان راسخون برام اشنا نیست ولی دارم باهاشون اشنا میشم واقعیتش این هست که گالری عکس هنرمندان در سایت های مختلف هستش ولی من سعی کردم که مناسب ترین ها رو در وب قرار بدهم تا مشکلی پیش نیاید آنچه مهم است بدانید این هستش که مثال فروش دختران مذهبی در بلغارستان به همراه داشتن تصاویر دخترانی که با لباس مناسب و پوشیده از لحاظ اصولی و بعضا داشتن کلاه بر سر و پوشیده بودن موها دارای ابتذال نیست البته یکی دو پست در مورد فائقه آتشین ارسال نمودم که چون طلبید ارسال کردم و تستی بود و در مورد حجاب داشتنش و آن یکی در مورد حضور در مراسم سینه زنی از قول کارگردان حاضر در ایران نقل شده بود که هیچکدام از این دو تصویر مبتذل نبوده و تک عکس از خودش بوده و عریان نیست این بازیگر و همسر سابق مسعود کیمیایی که در نوع خودش یاداوری خاطره های قدیمی برای کاربران راسخونی نیز هست و جالب و دوست داشتنی است . به هر جهت من بعد بیشتر گالری عکس هنرمندان سینمای ایران و هند مثل شاهرخان و ایشوریا رای کار خواهم کرد زیرا در مور بالیوود ایرادی نبوده نسبت به من و اینکه تصاویر و اخبار هنرمندان هم ادامه خواهد داشت و باید به روز بودن را حفظ کنم تا بازدید بالا داشته باشم البته اینکه انواع و اقسام چادر ملی و پیراهن ملی و اینگونه موارد همرا در نظر دارم ولی خب هنوز نتونستم سایت مناسبی پیدا کنم که مدلهای جدید را به نمایش گذاشته باشه در آخر اگر محتوای پستی مشکل دارد یا عکس آن مطلب مشکل دارد و محتواش مشکل ندارد بی زحمت این نکته را در همان مطلب ذکر کنید که مثال : عکس مورد نظر را عوض کنید یا این مطلب را ویرایش یا حذف کنید با سپاس فراوان

سلام و تشکر بخاطر اینکه سرویس وبلاگ دهی راسخون را برای فعالیت انتخاب کرده اید ؛

همانطور که مستحضر هستید هر سیستم وبلاگ دهی قوانین خاص خود را دارد که وبلاگ نویسان محترم ملزم به رعایت آنها هستند .

در مورد وبلاگ شما (که همانطور که فرمودید وبلاگ به روز و پر بازدیدی هم هست) ، برخی از تصاویر و مطالبی که قرار داده بودید مشکل محتوایی داشتند یا با قوانین سایت راسخون مغایرت داشتند که حذف یا ویرایش شدند و خدمتتان اطلاع داده شد .

امیدوارم از این به بعد با آشنایی بیشتر ، بتوانیم با هماهنگی بهتری در خدمت شما باشیم .

سه شنبه 27 فروردین 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

نقل قول frinaz

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول javad696

با سلام

با سلام

سلام براي بنده هم همين اتفاق افتاده هرباركه ارسال مي كنم از اين آدرس MAILER-DAEMON@yahoo.com يك ايميل برام مياد كه ميگه به دست شما نرسيده است. حالا بنده با كدام سرورآپلود برايتان بفرستم بهتر است؟

با سلام و خسته نباشید.

کاربر گرامی برای ارسال عکسهاتون از آدرس forums_rasekhoon@yahoo.com استفاده نمایید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 27 فروردین 1392  12:18 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m javid1000 ravabet_rasekhoon ali_81
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مدیر محترم روابط عمومی راسخون

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکاران محترم ، پیشنهاداتی  دارم که در ذیل به استحضار میرسانم :

1- برگزاری مسابقه با عنوان بهترین پیشنهادات و راهکارها جهت بهتر شدن و فراگیرتر شدن سایت راسخون .

2- این مسابقه بصورت پوستر و بنر و ... به ادارات اوقاف استانها و شهرستانهای سراسر کشور ارسال شود تا در معرض دید عموم قرار گیرد و مختص تنها کاربران سایت نباشد .

3- جوایز در خور توجه ای برای بهترین پیشنهادات و راهکارها در نظر گرفته شود .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 27 فروردین 1392  12:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi fatemeh_75 javid1000 ravabet_rasekhoon abdo_61 mina_k_h farshon ali_81
frinaz
frinaz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 289

نقل قول mina_k_h

نقل قول frinaz

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول javad696

با سلام

با سلام

با سلام و خسته نباشید.

کاربر گرامی برای ارسال عکسهاتون از آدرس forums_rasekhoon@yahoo.com استفاده نمایید.

باسلام مجدد

با توجه به نظر كاربر محترم عكسهايم را به ايميلي كه ايشان فرمودند ارسال كردم آيا به دستتان رسيد؟

سه شنبه 27 فروردین 1392  12:32 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi ravabet_rasekhoon ali_81
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

نقل قول rasekhoon_m

با سلام

در مورد جوائز مدیران و کاربران برتر، مدیر ارشد انجمن ها صاحب اختیارات هستند و با نظر ایشان تصمیم گیری می شود. اما هدف ما این است که از دادن هدیه که در اکثر مواقع کاربران برتر، قبلا آن را به نحوی از سایت دریافت کرده اند، جلوگیری کنیم. بدین ترتیب که با دادن امتیازات ویژه، این انتخاب را به خودتان بدهیم که هرآنچه به هر تعداد لازم دارید از فروشگاه تهیه فرمائید. البته این را متذکر می شویم که منبع محصولات فروشگاه و جوائزمشترک است، و به زودی فروشگاه متنوع و جذابی را شاهد خواهید بود.

با سلام و خسته نباشید

الان نزدیک 9 ماه است که در سایت راسخون فعالیت دارم و همیشه گفته اید

که به زودی شاهده فروشگاهی جذاب خواهیم بود!

پس این به زودی، کی خواهد آمد؟

نه فلش های با حجم زیاد هست و نه هارد جانبی PC & NoteBook

واقعا ایا محصولات فروشگاه آپدیت و وسایل جدیدی اضافه خواهد شد؟

با تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1392  12:55 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi rasekhoon_m AliFanoodi frinaz javid1000
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

با سلام

عكسهاي من براي مسابقه عكس نوروزي تقريبا 50مگابايت هستند آيا اشكالي ندارد آنها را در 2 ايميل برايتان ارسال كنم؟ چون فكر كنم هر ايميل حداكثر 25مگابايت ضميمه مي شود كرد

سه شنبه 27 فروردین 1392  5:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

salam

چرا در این ماه نظر سنجی در سایت موجود نیست ؟

سه شنبه 27 فروردین 1392  6:16 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon farshon
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

با سلام

باید  در وبلاگ راسخون چه برنامه هایی بگذاریم تا جز وبلاگ برتر محسوب می شویم/ تشکر

سه شنبه 27 فروردین 1392  6:41 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها