0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول AliFanoodi

با سلام.یه پیشنهاد:اگه می شه توی قسمت ویرایش پروفایل 
، قسمتی به نم ایمیل پشتیبان نیز باز کنید تا اگه ایمیلمون خراب بود،با ایمیل های پشتیبان هم بتونیم کارهای ضروریمون رو نشون بدیم.

با تشکّر.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از حضور و مشارکت فعال جنابعالی، مراتب جهت ارزیابی و اقدام لازم به واحد فنی ارجاع شد.

موفق باشید

شنبه 24 فروردین 1392  10:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohamadaminsh

با سلام و ضمن خشته نباشيد چرا در قسمت مشاوره سوالاتي كه ارسال كردم نمايش داده نمي شود بعدا اگر امكانش هست در قسمت پرو فايل پيگيري هاي مشاوره را هم قرار دهيد يا علي يعني مشاوره هاي ارسالي

با تشکر از حضور و مشارکت فعال جنابعالی، در صورتی که در زمان ارسال مشاوره نوع آن را خصوصی تعیین کرده باشید، پس از پاسخگویی در لیست مشاوره ها نمایش داده نخواهد شد، در ارتباط با درخواست افزوده شدن سوابق مشاوره به پروفایل کاربری،مراتب جهت ارزیابی و اقدام لازم به واحد فنی ارجاع شد.

موفق باشید

شنبه 24 فروردین 1392  10:34 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول meysam001

سلام آقای کیانی.

یه انتقادی از سایت راسخون دارم که به هیچ وجه نمیتونید ردش کنید یا بهونه بیارید !!!.

بخش محتوای چند رسانه ای سایت در مورد دفاع مقدس به نظر من خیلی ضعیف عمل میکنه و به هیچ وجه در حد نام سایت راسخون نیست و بر خلاف قسمت مقالات که فوق العاده هستش این قسمت فیلم ها و موارد خیلی پیش رو اضافه میکنه و که شاید خیلی برای کاربران جذاب نباشه در حالیکه یکی از قسمتهای بسیار مهم سایت هستش.

یه پیشنهاد دارم اونم اینکه فیلمهای سینمایی دفاع مقدس که نسبتا قدیمی هستن رو توی سایت درج کنید مثل "حمله به اچ3" یا "مهاجر" و امثال این فیلمها چون هم من و هم خیلی از افرادی رو میشناسم که از دیدن این فیلم ها سیر نمیشن . و خیلی جالبه که این فیلم ها اصلا روی اینترنت پیدا نمیشه و فیلمهای غربی جای همه چیز رو پر کرده اند و از یک داستان خیالی مثل آرگو یا کشتی جنکی اونقدر استفاده میشه و روش مانور داده میشه تا مردمشون باور کنن که این فیلم ها از روی واقعیت ساخته شده . در حالیکه خودمون صاحب بزرگترین گنجینه های فرهنگی هستیم و غافل از اینکه اونها رو تا حدی رسانه ای کنیم. ببه عقیده من بهتره این فیلم ها در سایت درج بشه تا این حرکت رسانه ای فرهنگی از همینجا و از راسخون شروع بشه و قطعا صدا و سیما با شما همکاری های لازم برای درج فیلمهای با کیفیت دفاع مقدس را خواهد داشت.

البته ببخشید من همیشه توی این تالار پر حرفی میکنم . امیدوارم به این پیشنهاد فکر کنید. با تشکر

با تشکر از حضور و مشارکت فعال جنابعالی، لازم به ذکر است مجموعه محتوای واحد چندرسانه ای در ارتباط با دفاع مقدس، یکی از غنی ترین مجموعه ها در فضای مجازی است، اما در این ارتباط همواره جای فعالیت بیشتر وجود دارد و همه کوشش واحد چند رسانه ای در راستای اغنای بیشتر محتوای این واحد می باشد. در ارتباط با بارگذاری فیلم های دفاع مقدس، بهتر است آگاه باشید بسیاری از این فیلم ها به جهت رعایت حق مالکیت معنوی اثر، امکان بارگذاری ندارند اما همواره سعی شده است  رایزنی لازم جهت بارگذاری این فیلم ها با مسئولین ذیربط انجام گردد.

از نقطه نظرات جنابعالی سپاسگزاریم و امیدواریم بهره برداری شایسته از آنها انجام شود.

موفق و سلامت باشید

شنبه 24 فروردین 1392  10:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول samanehtajafary

با عرض سلام و خسته نباشید چرا کاربران برتر اسفند ماه91 را اعلام نکردید؟

مقرر شده است، کاربران برتر اسفند ماه 91 و فروردین 92 بطور همزمان اعلام گردد.

همچنین خواهشمندیم سئوالات، انتقادات و پیشنهادات خود در ارتباط با انجمن ها را در تاپیک ذیل مطرح نمائید:

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

موفق باشید

شنبه 24 فروردین 1392  10:54 AM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول meysam001

سلام آقای کیانی.

یه انتقادی از سایت راسخون دارم که به هیچ وجه نمیتونید ردش کنید یا بهونه بیارید !!!.

بخش محتوای چند رسانه ای سایت در مورد دفاع مقدس به نظر من خیلی ضعیف عمل میکنه و به هیچ وجه در حد نام سایت راسخون نیست و بر خلاف قسمت مقالات که فوق العاده هستش این قسمت فیلم ها و موارد خیلی پیش رو اضافه میکنه و که شاید خیلی برای کاربران جذاب نباشه در حالیکه یکی از قسمتهای بسیار مهم سایت هستش.

یه پیشنهاد دارم اونم اینکه فیلمهای سینمایی دفاع مقدس که نسبتا قدیمی هستن رو توی سایت درج کنید مثل "حمله به اچ3" یا "مهاجر" و امثال این فیلمها چون هم من و هم خیلی از افرادی رو میشناسم که از دیدن این فیلم ها سیر نمیشن . و خیلی جالبه که این فیلم ها اصلا روی اینترنت پیدا نمیشه و فیلمهای غربی جای همه چیز رو پر کرده اند و از یک داستان خیالی مثل آرگو یا کشتی جنکی اونقدر استفاده میشه و روش مانور داده میشه تا مردمشون باور کنن که این فیلم ها از روی واقعیت ساخته شده . در حالیکه خودمون صاحب بزرگترین گنجینه های فرهنگی هستیم و غافل از اینکه اونها رو تا حدی رسانه ای کنیم. ببه عقیده من بهتره این فیلم ها در سایت درج بشه تا این حرکت رسانه ای فرهنگی از همینجا و از راسخون شروع بشه و قطعا صدا و سیما با شما همکاری های لازم برای درج فیلمهای با کیفیت دفاع مقدس را خواهد داشت.

البته ببخشید من همیشه توی این تالار پر حرفی میکنم . امیدوارم به این پیشنهاد فکر کنید. با تشکر

با تشکر از حضور و مشارکت فعال جنابعالی، لازم به ذکر است مجموعه محتوای واحد چندرسانه ای در ارتباط با دفاع مقدس، یکی از غنی ترین مجموعه ها در فضای مجازی است، اما در این ارتباط همواره جای فعالیت بیشتر وجود دارد و همه کوشش واحد چند رسانه ای در راستای اغنای بیشتر محتوای این واحد می باشد. در ارتباط با بارگذاری فیلم های دفاع مقدس، بهتر است آگاه باشید بسیاری از این فیلم ها به جهت رعایت حق مالکیت معنوی اثر، امکان بارگذاری ندارند اما همواره سعی شده است  رایزنی لازم جهت بارگذاری این فیلم ها با مسئولین ذیربط انجام گردد.

از نقطه نظرات جنابعالی سپاسگزاریم و امیدواریم بهره برداری شایسته از آنها انجام شود.

موفق و سلامت باشید

عرض بنده این بود که فیلمهایی جهت استفاده در سایت انتخاب شوند که از صدا و سیما پخش شده اند لیکن مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت. همچنین معمولا کپی رایت فیلمهای سینمایی تا مدت محدودی مثلا 5 ساله می باشند و بعد از آن میتوان آنها را انتشار داد البته فقط با ذکر نام و موسسه تولید کننده.

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

شنبه 24 فروردین 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

با سلام

در ماه  فروردین  وبلاگ برتر داریم.

شنبه 24 فروردین 1392  1:55 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1

پیشنهادی دارم : اگر کاربری برنده می شود جایزه اش از فروشگاه می باشد واز اعتبارحسنه  را کم کنید.

(نفر اول  و دوم)

شنبه 24 فروردین 1392  2:16 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول catcat

با سلام

در ماه  فروردین  وبلاگ برتر داریم.

سلام

وبلاگ های برتر بصورت هفتگی در تاپیک  وبلاگ های برتر 92 معرفی می شوند .

شنبه 24 فروردین 1392  3:31 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

پیشنهادی دارم : اگر کاربری برنده می شود جایزه اش از فروشگاه می باشد واز اعتبارحسنه  را کم کنید.

(نفر اول  و دوم)

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اگر منظور شما را بدرستی متوجه شده باشیم، شما خواهان انتخاب جوایز به دلخواه کاربر از محصولات فروشگاه هستید(بر اساس ارزش ریالی جایزه) و حسنه نیز از حساب کاربر کسر گردد.

لازم به ذکر است امکان اعطای اعتبار ریالی به کاربران تحت هیچ شرایطی وجود ندارد، اما تمهیداتی در راستای جوایز در نظر گرفته شده است که بزودی اجرا خواهد شد.

موفق باشید

شنبه 24 فروردین 1392  3:42 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 rasekhoon_m
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول catcat

(نفر اول  و دوم)

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اگر منظور شما را بدرستی متوجه شده باشیم، شما خواهان انتخاب جوایز به دلخواه کاربر از محصولات فروشگاه هستید(بر اساس ارزش ریالی جایزه) و حسنه نیز از حساب کاربر کسر گردد.

لازم به ذکر است امکان اعطای اعتبار ریالی به کاربران تحت هیچ شرایطی وجود ندارد، اما تمهیداتی در راستای جوایز در نظر گرفته شده است که بزودی اجرا خواهد شد.

موفق باشید

باتشکر

خودش یک پیشنهاد بود و انتخاب جوائز در اختیار سایت راسخون  میباشد و اگر اجرا نمی شود برای  من مهم نیست@

شنبه 24 فروردین 1392  7:06 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
thatman
thatman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 155

با عرض سلام و خسته نباشید 

میخواستم بدونم معیار های لازم برای پذیرفتن پست ها و نظرات توسط سایت به چه صورته؟

ممنون 

من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق         چهار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست

یک شنبه 25 فروردین 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon catcat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول thatman

با عرض سلام و خسته نباشید 

میخواستم بدونم معیار های لازم برای پذیرفتن پست ها و نظرات توسط سایت به چه صورته؟

ممنون 

حضور شما را در انجمن های راسخون ارج نهاده و از انتخاب شما سپاسگزاریم.

دوست گرامی فعالیت در انجمن ها و ارسال مطالب در آن، تابع قوانین ذیل است، آنها را مطالعه فرمائید:

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

نظرات ارسالی نیز باید سازنده بوده و جنبه کاربردی داشته باشند، در حالت کلی، هر نوع فعالیتی که صرفا جهت کسب امتیاز باشد و رشد و تعالی علمی، فرهنگی، ادبی و ... راسخون، انجمن ها و کاربران در آن مطرح نباشد، مورد تائید نیست.

موفق باشید   منتظر استمرار حضور شما هستیم

دوشنبه 26 فروردین 1392  10:07 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 AliFanoodi
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام وعرض خسته نباشید

چرا پستهای تاریخ 92/1/22 بنده امتیازشان داده نشده است درصورتی که تاریخ بعد از ان محاسبه و به حساب کاربری افزوده شده .لطفا پیگیری نمایید .

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

دوشنبه 26 فروردین 1392  3:24 PM
تشکرات از این پست
salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول yasbagheri

با سلام وعرض خسته نباشید

چرا پستهای تاریخ 92/1/22 بنده امتیازشان داده نشده است درصورتی که تاریخ بعد از ان محاسبه و به حساب کاربری افزوده شده .لطفا پیگیری نمایید .

با سلام و تشکر

در حال حاضر کلیه پست ها بررسی و امتیاز آن ها لحاظ شده است. اگر پست خاصی را مطمئن هستید که امتیاز آن داده نشده، اعلام بفرمائید.

دوشنبه 26 فروردین 1392  4:35 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
asdf258
asdf258
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 75

با سلام درگاه بانک ملت چند ماه است که با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه  بر  درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی  ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت  خرید نمایندلازم بذکر است از تمامی مرورگرها  و راهکارهایی که  حتی آنهایی که پیشنهاد داده بودید استفاده نمودم ولی باز مشکل برطرف نشد با تشکر

دوشنبه 26 فروردین 1392  5:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها