0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

نقل قول catcat

نقل قول FSTahami

نقل قول catcat

یک پیشنهاد خوب :

کسی که اعتبارحسنه بیشتر کنه یه هدیه کوچکی به کاربران بدهید (مثلاً اعتبار حسنه بالای 50000)  بجای مسابقه هفتگی و.....

انشاءالله اجرا بشه

سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat

لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.

و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.

اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد

باتشكر

یک پیشنهاد اشتباه :  خیلی ممنون

قبلاً متوجه نشدم به متن شما :  اگر امتیازم  بیشتر می شود میخوام چکاری باشم  نگران نباش مهندس نمی شوم یا هرچیز دیگر ....... من کاری به امتیازات وپست های بیشتر اصلاً ندارم اکثر سوالات من برای آموزش کامپیوترمطرح می کنم  چطور  فکر می کنید فقط خدا می داند!!!!

موفق ومؤید باشید

با سلام و تشکر

دوست عزیز catcat بنده خوب می دانم اگر هدف شما، کسب امتیاز بود می توانستید در قسمت های دیگر انجمن، مطلب قرار دهید. اما صرفا قصد ارائه نظرات و پیشنهادات و سوالات خود را دارید و ما نیز از این کار استقبال می کنیم. هیچ مشکلی برای حضور شما در راسخون، مطرح کردن پیشنهادات ونظراتتان از نظر ما وجود ندارد. مواردی که به تشخیص ما تکراری و قابل تذکر باشد، حتما به شما خواهیم گفت. پس نگران چیزی نباشید و با قدرت به فعالیت خود ادامه دهید.

پنج شنبه 22 فروردین 1392  7:44 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi meysam001
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول catcat

سلام

دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه  با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم

سلام . ببخشيد مثل اينكه از دست ما ناراحت شدين. وجود كاربران فعال مثل شما در راسخون باعث رونق انجمن ميشه. من قصد توهين و ناراحت كردن شما را نداشتم. اگر از من ناراحت شدين معذرت مي خوام.

لطفا به بزرگواري خود ما رو ببخشيد و يار و همراه هميشگي راسخون باقي بمانيد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 22 فروردین 1392  8:18 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول catcat

نقل قول FSTahami

نقل قول catcat

یک پیشنهاد خوب :

کسی که اعتبارحسنه بیشتر کنه یه هدیه کوچکی به کاربران بدهید (مثلاً اعتبار حسنه بالای 50000)  بجای مسابقه هفتگی و.....

انشاءالله اجرا بشه

سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat

لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.

و  اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است. 

اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد

باتشكر

یک پیشنهاد اشتباه :  خیلی ممنون

قبلاً متوجه نشدم به متن شما :  اگر امتیازم  بیشتر می شود میخوام چکاری باشم  نگران نباش مهندس نمی شوم یا هرچیز دیگر ....... من کاری به امتیازات وپست های بیشتر اصلاً ندارم اکثر سوالات من برای آموزش کامپیوترمطرح می کنم  چطور  فکر می کنید فقط خدا می داند!!!!

موفق ومؤید باشید

با سلام و تشکر

دوست عزیز catcat بنده خوب می دانم اگر هدف شما، کسب امتیاز بود می توانستید در قسمت های دیگر انجمن، مطلب قرار دهید. اما صرفا قصد ارائه نظرات و پیشنهادات و سوالات خود را دارید و ما نیز از این کار استقبال می کنیم. هیچ مشکلی برای حضور شما در راسخون، مطرح کردن پیشنهادات ونظراتتان از نظر ما وجود ندارد. مواردی که به تشخیص ما تکراری و قابل تذکر باشد، حتما به شما خواهیم گفت. پس نگران چیزی نباشید و با قدرت به فعالیت خود ادامه دهید.

با سلام. كاربر عزيز FSTahami

متاسفانه قوانين انجمن براي خاطيان كارساز نيست. معمولا افرادي كه ميان و تذكر ميدن به كاربران فعال و كساني كه قصدشان از زدن پست امتياز نيست تدكر مي دن. كاش سري به همه انجمن ها مي زديد و زدن پست براي كسب امتياز رو مي ديديد. كاربراني هستند كه در ساعت 90 يا 100 پست مي زنن و كسي به آنها كاري نداره. كسي هم به آنها تذكر نمي دهد. وقتي هم تذكر مي ديم مي گن ببخشيد با عرض معذرت از آوردن نام كاربر در ملا عام جلوگيري كنيد چون آبروي كاربر مي ره. يك پست و دو پست و ده پست جدا جدا اصلا كسب امتياز داره كه شما اينطور برخورد مي كنيد؟!!! نمي خواهم شما را ناراحت كنم ولي واقعا  نظرات و تذكرات بعضي كاربران  واقعا نابجاست.
با تشكر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 22 فروردین 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi doctor114
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با سلام و خسته نباشید.

در صورت تمایل پست زیر را در لینکهای چرخشی قرار دهید:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/735226/page1/

با تشکر.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:40 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
asdf258
asdf258
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 75

با سلام

چند ماه است که درگاه بانک ملت در شهر ما با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه  درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی  ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت  خرید نمایند  با تشکر

پنج شنبه 22 فروردین 1392  10:35 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi
javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

با سلام .می خواستم بدونم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دستتان رسیده است یا خیر؟ با تشکر

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
پنج شنبه 22 فروردین 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m AliFanoodi
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول javad696

با سلام .می خواستم بدونم عکس های اینجانب جهت شرکت در جشنواره عکس به دستتان رسیده است یا خیر؟ با تشکر

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

متاسفانه تصاویری از جنابعالی دریافت نشده است. در صورت لزوم می توانید تصاویر را به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال فرمائید.

با تشکر

پنج شنبه 22 فروردین 1392  12:06 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi javad696
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول asdf258

با سلام

چند ماه است که درگاه بانک ملت در شهر ما با مشکل روبرو است و اصلا" برای خرید درگاه باز نمیشود خواهشمند علاوه  درگاه بانک ملت درگاه دیگری مانند بانک ملی  ویا بانکهای دیگر ویا به صورت شماره حساب برای خرید از فروشگاه اعلام نمایید تا مشکل کاربران برای خرید حل شود تا دوچار مشکل نشوند و اعتبار ریالی خودرا افزایش دهند تا بتواند راحت  خرید نمایند  با تشکر

با سلام و تشکر

کاربر گرامی، درگاه استفاده شده در سایت ارتباطی با شهر محل سکونت و .... ندارد. فقط باید به اینترنت دسترسی داشته باشید. اگر صفحه افزایش اعتبار ریالی باز نمی شود یا مشکلی با آن دارید، مرورگر خود را تغییر دهید. توصیه ما استفاده از Internet explorer یا فایرفاکس است.

پنج شنبه 22 فروردین 1392  12:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول salma57

نقل قول catcat

سلام

دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه  با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم

سلام . ببخشيد مثل اينكه از دست ما ناراحت شدين. وجود كاربران فعال مثل شما در راسخون باعث رونق انجمن ميشه. من قصد توهين و ناراحت كردن شما را نداشتم. اگر از من ناراحت شدين معذرت مي خوام.

لطفا به بزرگواري خود ما رو ببخشيد و يار و همراه هميشگي راسخون باقي بمانيد.

سلام

این حرف ها چیه چیزی نشده ، خیالت راحت باشه / انشاءالله ازخدا بخشیده باشد .

باتشکر

پنج شنبه 22 فروردین 1392  1:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و عرض ادبو احترام خدمت همه ی راسخونی ها:

یکی از کاربران دراین لینک:

http://rasekhoon.net/forum/post/show/730533/1331625/

مشکلی داشته است . لطفا بررسی نموده و ایشان را راهنمائی کنید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 22 فروردین 1392  2:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام.یه پیشنهاد:اگه می شه توی قسمت ویرایش پروفایل 
، قسمتی به نم ایمیل پشتیبان نیز باز کنید تا اگه ایمیلمون خراب بود،با ایمیل های پشتیبان هم بتونیم کارهای ضروریمون رو نشون بدیم.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 22 فروردین 1392  8:22 PM
تشکرات از این پست
mohamadaminsh ravabet_rasekhoon
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

با سلام و ضمن خشته نباشيد چرا در قسمت مشاوره سوالاتي كه ارسال كردم نمايش داده نمي شود بعدا اگر امكانش هست در قسمت پرو فايل پيگيري هاي مشاوره را هم قرار دهيد يا علي يعني مشاوره هاي ارسالي

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

پنج شنبه 22 فروردین 1392  10:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

سلام آقای کیانی.

یه انتقادی از سایت راسخون دارم که به هیچ وجه نمیتونید ردش کنید یا بهونه بیارید !!!.

بخش محتوای چند رسانه ای سایت در مورد دفاع مقدس به نظر من خیلی ضعیف عمل میکنه و به هیچ وجه در حد نام سایت راسخون نیست و بر خلاف قسمت مقالات که فوق العاده هستش این قسمت فیلم ها و موارد خیلی پیش رو اضافه میکنه و که شاید خیلی برای کاربران جذاب نباشه در حالیکه یکی از قسمتهای بسیار مهم سایت هستش.

یه پیشنهاد دارم اونم اینکه فیلمهای سینمایی دفاع مقدس که نسبتا قدیمی هستن رو توی سایت درج کنید مثل "حمله به اچ3" یا "مهاجر" و امثال این فیلمها چون هم من و هم خیلی از افرادی رو میشناسم که از دیدن این فیلم ها سیر نمیشن . و خیلی جالبه که این فیلم ها اصلا روی اینترنت پیدا نمیشه و فیلمهای غربی جای همه چیز رو پر کرده اند و از یک داستان خیالی مثل آرگو یا کشتی جنکی اونقدر استفاده میشه و روش مانور داده میشه تا مردمشون باور کنن که این فیلم ها از روی واقعیت ساخته شده . در حالیکه خودمون صاحب بزرگترین گنجینه های فرهنگی هستیم و غافل از اینکه اونها رو تا حدی رسانه ای کنیم. ببه عقیده من بهتره این فیلم ها در سایت درج بشه تا این حرکت رسانه ای فرهنگی از همینجا و از راسخون شروع بشه و قطعا صدا و سیما با شما همکاری های لازم برای درج فیلمهای با کیفیت دفاع مقدس را خواهد داشت.

البته ببخشید من همیشه توی این تالار پر حرفی میکنم . امیدوارم به این پیشنهاد فکر کنید. با تشکر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

جمعه 23 فروردین 1392  2:12 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi bivafa salma57 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2436

سوال در خصوص کاربران برتر اسفندماه

با عرض سلام و خسته نباشید چرا کاربران برتر اسفند ماه91 را اعلام نکردید؟

شنبه 24 فروردین 1392  9:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادبو احترام خدمت همه ی راسخونی ها:

یکی از کاربران دراین لینک:

http://rasekhoon.net/forum/post/show/730533/1331625/

مشکلی داشته است . لطفا بررسی نموده و ایشان را راهنمائی کنید.

سپاس

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب واحترام

با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، پاسخ کاربر مورد نظر داده شد.

موفق باشید

شنبه 24 فروردین 1392  10:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 bavanat
دسترسی سریع به انجمن ها