سلام آقای کیانی.
یه انتقادی از سایت راسخون دارم که به هیچ وجه نمیتونید ردش کنید یا بهونه بیارید !!!.
بخش محتوای چند رسانه ای سایت در مورد دفاع مقدس به نظر من خیلی ضعیف عمل میکنه و به هیچ وجه در حد نام سایت راسخون نیست و بر خلاف قسمت مقالات که فوق العاده هستش این قسمت فیلم ها و موارد خیلی پیش رو اضافه میکنه و که شاید خیلی برای کاربران جذاب نباشه در حالیکه یکی از قسمتهای بسیار مهم سایت هستش.
یه پیشنهاد دارم اونم اینکه فیلمهای سینمایی دفاع مقدس که نسبتا قدیمی هستن رو توی سایت درج کنید مثل "حمله به اچ3" یا "مهاجر" و امثال این فیلمها چون هم من و هم خیلی از افرادی رو میشناسم که از دیدن این فیلم ها سیر نمیشن . و خیلی جالبه که این فیلم ها اصلا روی اینترنت پیدا نمیشه و فیلمهای غربی جای همه چیز رو پر کرده اند و از یک داستان خیالی مثل آرگو یا کشتی جنکی اونقدر استفاده میشه و روش مانور داده میشه تا مردمشون باور کنن که این فیلم ها از روی واقعیت ساخته شده . در حالیکه خودمون صاحب بزرگترین گنجینه های فرهنگی هستیم و غافل از اینکه اونها رو تا حدی رسانه ای کنیم. ببه عقیده من بهتره این فیلم ها در سایت درج بشه تا این حرکت رسانه ای فرهنگی از همینجا و از راسخون شروع بشه و قطعا صدا و سیما با شما همکاری های لازم برای درج فیلمهای با کیفیت دفاع مقدس را خواهد داشت.
البته ببخشید من همیشه توی این تالار پر حرفی میکنم . امیدوارم به این پیشنهاد فکر کنید. با تشکر