0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392

501 0
چهارشنبه 21 فروردین 1392   9:01 AM
توسط:ealia1496

چرا نظرات ارسالي اين تاپيك نشون داده نميشه؟؟!!! اگه قراره براي اين تاپيك نظر داده نشه لطفا قفلش كنيد. با تشكر!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 21 فروردین 1392  9:50 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام  لطفا در قسمت پركاربردترين ارسالها پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392 رو به جاي پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1391 جايگزين كنيد. با تشكر.

چهارشنبه 21 فروردین 1392  10:02 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392مگر چی بود شکایت می کنید  لطفاً پست های اخیر زود حذفش کنید!!!!!!!!!

چهارشنبه 21 فروردین 1392  11:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

سلام

با تشکر از شما که به سوال بنده پاسخ دادی؟

ممنونم از شما

چهارشنبه 21 فروردین 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

با سلام و عرض ادب ، سال پيش در دي ماه يك سري پيشنهاداتي دادم كه به خيلي از آنها عمل شد و جا دارد اين جا از شما تشكر كنم . پيشنهادات من به شرح زير بود : 

----------------------------------------------------------

1- هزینه خرید از فروشگاه را با توجه نوع کاربر در نظر بگیرید مثلاً (کاربر تازه وارد یک قیمت برای پست - کاربر برنزی یک قیمت دیگر و ... ) ( انجام نشد)

2- جست و جو را در انجمن سعی کنید در نسخه بعدی سایت فعال کنید (انجام شده است به نوعي چرا كه هدف جلوگيري از ارسال پست تكراري بوده است كه با تاييد امتياز بعد از پست اين كار انجام شده است )

3- مسابقات بیشتری را بگزارید ( هفتگی - وبلاگ نویسی(مثلاً : مسابقه وبلاگ نویسی دهه فجر ) - عکس و جدول و ... ) (به صورت عالي انجام شد)

4- سعی کنید بعد از فعال سازی ارسال مطلب امتیاز پست زدن در انجمن را بالا ببرید تا از ارسالی های انجمن کم نشود ( به نظر نمي رسد بخش ارسال مقاله براي سايت فعال شود)

5-برای آموزش ها و نکات و ... هایی که خود کاربران تهیه می کنند امتیاز ویژه دهید (انجام شد)

6- اگر نرم افزار جاوا و اندروید برای وب طراحی شود فوق العاده می شود (انشاالله عملي شود)

7- سعی کنی نرم افزاری تهیه کنید که بصورت خودکار قالب های میهن بلاگ را به راسخون تبدیل کند (قالب هاي زيادي توسط كاربران ترجمه شد)

8- دادن جایزه به کاربران برای ارتقا خوب است ( از طلایی 3 به 2 و... ) (پيشنهاد جالبي به نظر خودم نيست)

9- سعی کنید بجای قرار دادن آموزش های زبان اصلی دوبله هایش را تهیه کنید (برای مثال نرم افزار راز های فتوشاپ دوبله اش در بازار وجود دارد ) (انجام نشد)

10- سعی کنید بخشی برای تبلیغات از بهترین ارسالی های انجمن بسازید (انجام شد)

11-سعی کنید زمانی را خاص به جواب گویی کابران به صورت آنلاین در چت رم کنید (بخش جواب گويي نيازي به اتاق چت روم ندارد پاسخگويي شما و مسئول انجمن ها و ... واقعاً عالي و كامل و صحيح است)

12- فعال سازی بخش ارسال اس ام اس آنلاین شود ( یعنی فرد آنلاین تصویر شناسنامه اش را آپلود کند - قوانین را تایید کنید و این بخش برایش فعال شود ) ( به نظر مي رسد اين مورد به بخش فني انتقال يافته است و در دست آماده سازي است)

13 - سایت از رتبه ای خوب برخوردار است و به راحتی می توانید از شرکت های معتبر تبلیغات دریافت کند و این کار باعث افزایش بودجه می شود و می توانید خدمات بهتری را به کاربران ارسائه دهید . (شايد آن موقع كه اين پست را مي گزاشتم (سال 91) به صورت كامل با شيوه كاري سايت آشنا نبودم )

14- بعضی از مکان های سایت مشکلات فنی دارد امید است در نسخه بعدی سایت رفع شود  ( انجام شد و مشكلات رفع شده اند)

15- فروشگاهم که خودتان می دانید همه به دنبال تقویت آن هستند ! ( فعاليت فروشگاه واقعاً بهتر شده است و با توجه به گفته آقاي كياني بايد منتظر فروشگاهي جديد و متنوع باشيم)

16- اگر آپلود سنتر عکس یا فایل ایجاد شود کمک بسیاری به سایت می کند . ( در برنامه كاري سايت قرار دارد )

17- سعی کنید مجله روز را راه اندازی کنید و خبرنامه روزانه برای کاربران ارسال کنید . (انجام نشده است)

18- ببینید پاسخ سوالات در سایت هایی قرار می گرفت ولی اگر بتوانید جلوگیری کنید بهتر است به جای آن می توانید پاسخ سوال را در یک متن در وب قرار دهید . (اجام شد)

19- راه های جدیدی برای امتیاز دهی بارگزاری کنید . ( انشالله به زودي)

20- برنامه های اختصاصی ارائه دهید ( مانند برنامه سکته (آنتی پارازیت)) (انجام نشده است ولي به نظر خودم پيشنهاد جالبي است)

---------------------------------------------------------------

با توجه موارد فوق واقعاً از نظر خود بنده فعاليت در تمام زمينه ها علي بوده است و اميد است اين روال ادامه داشته باشد و مواردي كه انجام نشده اند ولي به نظرتان پيشنهاد خوبي هستند را در حيطه كاري قرار دهيد

با سپاس فراوان      موفق و مويد باشيد

چهارشنبه 21 فروردین 1392  1:21 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

پیشنهادی دارم در بین کاربران ، هر کاربری که اعتبارحسنه بیشتر می کند یک هدیه کوچکی تعلق می گیرد .(بصورت هفتگی)

حالا نوشتن متن از نظر دستوری خوب یا هنوزمشکل داره

با سلام.

بايد بنويسيد: پيشنهادي دارم :  در بين كاربران، به هر كاربري كه اعتبار حسنه بيشتري دارد يك هديه كوچك تعلق بگيرد. (به صورت هفتگي)

وقتي مي خواين به صورت محاوره اي بنويسين بايد كسره را به صورت (ه )و ضمه را به صورت (و) بنويسين. مثلا بنويسين از نظر دستوري خوبه. يا وقتي حرف را حذف ميشه مثل پست خودم را تبديل ميشه به پست خودمو

البته (من را) منو ببخشيد.  قصد جسارت ندارم. فقط راهنمايي كردم.

چهارشنبه 21 فروردین 1392  1:28 PM
تشکرات از این پست
azim88 mina_k_h AliFanoodi rasekhoon_m
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام.می خواسم بگم که شما گفتید که تا هفته ی دیگر تابلو های نمایشگاه اصفهان در فروشگاه بارگذاری(آخر فهمیدم بارگزاری غلطه) می شوند و چون می خواهید که کاربران برتر اسفند و فروردین را با هم مشخص کنید،پیشنهاد می دهم از این تابلو ها نیز برای جایزه ی کاربران استفاده کنید.اگر هم می شه حتما جایزه رو اعلام کنید تا اگه داشتیمش یا نیاز نداشتیم،نگریمش یا به جاش حسنه بگیریم.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 21 فروردین 1392  4:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب ، سال پيش در دي ماه يك سري پيشنهاداتي دادم كه به خيلي از آنها عمل شد و جا دارد اين جا از شما تشكر كنم . پيشنهادات من به شرح زير بود : 

----------------------------------------------------------

1- هزینه خرید از فروشگاه را با توجه نوع کاربر در نظر بگیرید مثلاً (کاربر تازه وارد یک قیمت برای پست - کاربر برنزی یک قیمت دیگر و ... ) ( انجام نشد)

2- جست و جو را در انجمن سعی کنید در نسخه بعدی سایت فعال کنید (انجام شده است به نوعي چرا كه هدف جلوگيري از ارسال پست تكراري بوده است كه با تاييد امتياز بعد از پست اين كار انجام شده است )

3- مسابقات بیشتری را بگزارید ( هفتگی - وبلاگ نویسی(مثلاً : مسابقه وبلاگ نویسی دهه فجر ) - عکس و جدول و ... ) (به صورت عالي انجام شد)

4- سعی کنید بعد از فعال سازی ارسال مطلب امتیاز پست زدن در انجمن را بالا ببرید تا از ارسالی های انجمن کم نشود ( به نظر نمي رسد بخش ارسال مقاله براي سايت فعال شود)

5-برای آموزش ها و نکات و ... هایی که خود کاربران تهیه می کنند امتیاز ویژه دهید (انجام شد)

6- اگر نرم افزار جاوا و اندروید برای وب طراحی شود فوق العاده می شود (انشاالله عملي شود)

7- سعی کنی نرم افزاری تهیه کنید که بصورت خودکار قالب های میهن بلاگ را به راسخون تبدیل کند (قالب هاي زيادي توسط كاربران ترجمه شد)

8- دادن جایزه به کاربران برای ارتقا خوب است ( از طلایی 3 به 2 و... ) (پيشنهاد جالبي به نظر خودم نيست)

9- سعی کنید بجای قرار دادن آموزش های زبان اصلی دوبله هایش را تهیه کنید (برای مثال نرم افزار راز های فتوشاپ دوبله اش در بازار وجود دارد ) (انجام نشد)

10- سعی کنید بخشی برای تبلیغات از بهترین ارسالی های انجمن بسازید (انجام شد)

11-سعی کنید زمانی را خاص به جواب گویی کابران به صورت آنلاین در چت رم کنید (بخش جواب گويي نيازي به اتاق چت روم ندارد پاسخگويي شما و مسئول انجمن ها و ... واقعاً عالي و كامل و صحيح است)

12- فعال سازی بخش ارسال اس ام اس آنلاین شود ( یعنی فرد آنلاین تصویر شناسنامه اش را آپلود کند - قوانین را تایید کنید و این بخش برایش فعال شود ) ( به نظر مي رسد اين مورد به بخش فني انتقال يافته است و در دست آماده سازي است)

13 - سایت از رتبه ای خوب برخوردار است و به راحتی می توانید از شرکت های معتبر تبلیغات دریافت کند و این کار باعث افزایش بودجه می شود و می توانید خدمات بهتری را به کاربران ارسائه دهید . (شايد آن موقع كه اين پست را مي گزاشتم (سال 91) به صورت كامل با شيوه كاري سايت آشنا نبودم )

14- بعضی از مکان های سایت مشکلات فنی دارد امید است در نسخه بعدی سایت رفع شود  ( انجام شد و مشكلات رفع شده اند)

15- فروشگاهم که خودتان می دانید همه به دنبال تقویت آن هستند ! ( فعاليت فروشگاه واقعاً بهتر شده است و با توجه به گفته آقاي كياني بايد منتظر فروشگاهي جديد و متنوع باشيم)

16- اگر آپلود سنتر عکس یا فایل ایجاد شود کمک بسیاری به سایت می کند . ( در برنامه كاري سايت قرار دارد )

17- سعی کنید مجله روز را راه اندازی کنید و خبرنامه روزانه برای کاربران ارسال کنید . (انجام نشده است)

18- ببینید پاسخ سوالات در سایت هایی قرار می گرفت ولی اگر بتوانید جلوگیری کنید بهتر است به جای آن می توانید پاسخ سوال را در یک متن در وب قرار دهید . (اجام شد)

19- راه های جدیدی برای امتیاز دهی بارگزاری کنید . ( انشالله به زودي)

20- برنامه های اختصاصی ارائه دهید ( مانند برنامه سکته (آنتی پارازیت)) (انجام نشده است ولي به نظر خودم پيشنهاد جالبي است)

---------------------------------------------------------------

با توجه موارد فوق واقعاً از نظر خود بنده فعاليت در تمام زمينه ها علي بوده است و اميد است اين روال ادامه داشته باشد و مواردي كه انجام نشده اند ولي به نظرتان پيشنهاد خوبي هستند را در حيطه كاري قرار دهيد

با سپاس فراوان      موفق و مويد باشيد

با سلام.

به نظر من این پیشنهاد عملی نشده چون خودم چند وقت پیش یه پست رو دیدم که کاربری قبل از من داده بود و من هم همان را ده بودم ولی با این حال هر دو پست تایید شدذه بودذند.من هم مجبور شدم پستم رو عوض کنم.پس هنوز مطالب تکراری وجود داره.لازمه 2 روز صبح تا شب توی انجمن اشی تا ببینی چه قدر مطالب تکراری وجود داره.من توی عید امتحانش کردم.

بارگذاری نه بارگزاری!!!!

زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 21 فروردین 1392  4:32 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول FSTahami

نقل قول catcat

با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه کاربران سایت راسخون

دوست عزیز، catcat: بنده هم با نظر کاربر خوبمون FSTahami هم عقیده هستم. چون ممکن است منظور شما را از برخی پست ها متوجه نشویم و بی پاسخ بماند و خدایی نکرده از دست ما دلخور شوید... در خصوص نظرات و پیشنهاداتتان، مواردی را که تصور می کنید واقعا در پیشرفت سایت و اهداف کاربران، موثر می باشد را مطرح نمائید تا ما نیز بررسی های خود را انجام دهیم.

موفق باشید

سلام خدمت همه دوستان.

كساني كه با زباني غير از فارسي صحبت مي كنن موقع ترجمه فارسي دچار مشكل ميشن. دوستان خوب راسخوني بايد مدنظر داشته باشن اين نكته رو.. به نظرم دليل اينكه نوشته هاي دوست عزيز catcat از نظر دستوري مشكل داره همينه كه به زباني غير از فارسي صحبت مي كنن مثل عربي. زبان با لهجه متفاوته و لهجه رو ميشه به راحتي تبديل كرد ولي ترجمه زبان براي بعضي مشكله. من دوستان عرب زبان داشتم كه موقع فارسي حرف زدن گفته هاشون از لحاظ دستوري درست نبود. نمي دونم راه حل چيه ولي سعي كنيم مشكلات همديگر را درك كنيم.

با سلام و تشکر

فرمایش شما کاملاً صحیح است. ما کاربران مختلفی از سراسر ایران و جهان داریم و حتما شرایطی که شما گفتید را مد نظر قرار خواهیم داد و صحبت های کاربران را با صبر و حوصله حتی اگر به زبان های خارجی نیز باشد، مطالعه و بررسی می کنیم چون راسخون یک سایت جهانی است و متعلق به یک زبان و یک کشور نیست.

کاربر catcat نیز برخلاف نظر سایر کاربران و برخی همکاران، تک تک نظراتشان را مطالعه و پاسخ می دهم.

چهارشنبه 21 فروردین 1392  5:35 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام  لطفا در قسمت پركاربردترين ارسالها پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392 رو به جاي پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1391 جايگزين كنيد. با تشكر.

با سلام و تشکر از نظرتان

در قسمت پرکاربردها، پست هایی که بیشترین پاسخ را داشته اند، به صورت خودکار توسط سیستم معرفی می شود. إن شاالله اگر انتقادات و پیشنهادات روابط عمومی 92 نیز پاسخ های زیادی داشته باشد، در آن قسمت قراار خواهد گرفت.

چهارشنبه 21 فروردین 1392  5:37 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

مگر چی بود شکایت می کنید  لطفاً پست های اخیر زود حذفش کنید!!!!!!!!!

سلام

نگران نباشید، دوست عزیز شکایت و مشکلی نیست. 

چهارشنبه 21 فروردین 1392  5:39 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

پاسخ به onehamed

سلام و تشکر

بخشی از پیشرفت و و رفع مشکلات سایت را مدیون کاربران هستیم که با طرح ها و نظراتشان، همیشه ما را یاری کرده اند. از جمله شما دوست عزیز onehamed که همیشه جزو کاربران فعال و دلسوزان سایت بوده اید. ما هم مواردی که مطرح کردید را تا حد امکان اجرا و در برنامه قرار دادیم. برخی از ایده ها هست که نیاز به زمان و هزینه دارد. ممکن است آن ها نیز به ذهنمان رسیده باشد ولی در اولیت کاری قرار نگرفته.

همیشه آماده شنیدن نظرات و در صورت توان اجرای خواسته های شما کاربران هستیم.

چهارشنبه 21 فروردین 1392  5:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 azim88 AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1

سلام

دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه  با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم

چهارشنبه 21 فروردین 1392  8:42 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

سلام

دیگه هیچ سوالی مطرح نمی کنم فقط این ماه  با راسخون هستم و بعد از آن خداحافظی می کنم

چرا.شما باشید.ما بدون کاربر عزیزی مثل شما چه کار کنیم؟؟؟

زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 21 فروردین 1392  9:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57
catcat
catcat
کاربر طلایی1

نقل قول FSTahami

نقل قول catcat

یک پیشنهاد خوب :

کسی که اعتبارحسنه بیشتر کنه یه هدیه کوچکی به کاربران بدهید (مثلاً اعتبار حسنه بالای 50000)  بجای مسابقه هفتگی و.....

انشاءالله اجرا بشه

سلام د وست عزيز كاربر محترم catcat

لطفا نوشته هاي خود را بصورت گفتار عاميانه خود درج نفرماييد و آنها را بصورت صحيح و با فعل و مفعول و فاعل و نهاد و ... مناسب و در جاي دقيق خود كتابت فرماييد چون حداقل ما كاربران با اين طرز نوشتن شما خسته مي شويم ،حالا بنده خدا مسئولان سايت را نمي دانم.

و اينكه شما سعي كنيد پيشنهادات خودتان را جمع كنيد و همه را در يك پست ارسال كنيد و بصورت كوتاه كوتاه نفرستيد چون به نظر بنده شما با اين كار قصد داريد كه تنها امتيازاتتان را افزايش دهيد درصورتي كه بعضي از پيشنهاداتتان غيرعملي و نامفهوم است.

اميدوارم انتقاد خيرخواهانه مرا بپذيريد

باتشكر

یک پیشنهاد اشتباه :  خیلی ممنون

قبلاً متوجه نشدم به متن شما :  اگر امتیازم  بیشتر می شود میخوام چکاری باشم  نگران نباش مهندس نمی شوم یا هرچیز دیگر ....... من کاری به امتیازات وپست های بیشتر اصلاً ندارم اکثر سوالات من برای آموزش کامپیوترمطرح می کنم  چطور  فکر می کنید فقط خدا می داند!!!!

موفق ومؤید باشید

پنج شنبه 22 فروردین 1392  1:37 AM
تشکرات از این پست
salma57
دسترسی سریع به انجمن ها