0

نکاتی براي تهيه ترشي !

 
mr1368
mr1368
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 546
محل سکونت : هرکجا باشم

نکاتی براي تهيه ترشي !

نکاتی براي تهيه ترشي 

 

اولين عامل موثر در تهيه ترشي خوب سرکه آن است که بايد
خالص و بدون آب باشد و بهترين سرکه از انگور يا کشمش گرفته مي شود . در 
صورتيکه از خوبي و خالص بودن سرکه اطمينان نداشته باشيم بهتر است سرکه را 
قبل از تهيه ترشي چند جوش بدهيم چون علت کپک زدن ترشي خالص نبودن سرکه آن 
است .
سبزيهائي را نيز که در تهيه ترشي بکار ميروند بايد قبلا تميز کرد و
شست و کاملا خشک کرد و مصرف نمود انواع ميوه ها ئيکه به مصرف ميرسد بايد 
در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشي درست کرد ، ظرفي که ترشي در آن 
نگاهداري ميکنيم بايد داراي در محکم باشد و ترشي را بايد در جاي خشک محفوظ 
نگاهداشت تا خراب نشود .
اغلب اين سئوال پيش ميآيد که چرا قديم ترشيها و
مرباها محفوظ ميماندند و بآساني خراب نميشدند ، واضح است که وضع 
ساختمانهاي امروزي طوري است که با وجود بخاري و شوفاژ هوا هميشه گرمتر از 
ساختمانهاي سابق ميشود زير زمين هاي وسيع و خشک سابق نيز که براي نگاهداري 
اغذيه و ترشي ها از آن استفاده ميشد ، امروز وجود ندارد . بهر حال براي 
نگاهداري اين مواد بايد از يخچال و يا جاهاي خنک خارج از ساختمان مانند 
بالکن ها يي که آفتاب نمي گيرند استفاده کرده و انواع ترش و مربا را در آن 
نگاهداري نمود .
قاشق يا ملاقه اي که با آن ترشي بر ميداريم بايد تميز 
باشد چرب و آلوده نباشد . ممکن است ترشي را با آب غوره و آب ليمو تهيه کرده
و ميوه هاي پخته و چرخ شده و سبزي هاي ترشي را بشرحي آماده نمود و بجاي 
سرکه روي آنها آب غوره يا آب ليمو ريخت در اينصورت آب غوره بايد قبلا 
جوشانيده شود و آماده گردد .
 

 

یا علی   
سه شنبه 29 اسفند 1391  5:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها