0

***** سال نو مبارک *****

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

***** سال نو مبارک *****

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

6 جدیدترین کارت پستال های تبریک نوروز 92

یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد .

مدیر بزرگوار جناب mohsenaa1138، اگر در طول سال 1391 قصوری از حقیر سرزده وبه هر جهت  از دست من رنجیده اید به بزرگواری خود ببخشید . امیدوارم با راهنمائیها و پیشنهادات و انتقادات خودتان بنده را در پیشبرد هرچه بهتر  تالار همسفران رهنمون باشید  .

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به  جنابعالی و خانواده محترم تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت ، ازدرگاه خداوند متعال  برای شما مسئلت مینمایم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 28 اسفند 1391  10:28 AM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:***** سال نو مبارک *****

سال نو مبارک

فرارسیدن سال نو بر شما دوستان گرامی و خانواده های محترمتان پیشاپیش مبارک باد!

سالی سرشار از پیروزی ، سلامتی تن و جان و شادابی و سرزندگی برای شما عزیزان آرزومندم.

www.sohagroup.com
www.sohagroup.com
www.sohagroup.com
www.sohagroup.com

ای خدای مهربان!
تو را شکر می‌کنم که هنوز فرصت مرا تمام نکرده‌ای و به این سال جدید واردم ساخته‌ای.
می‌دانم غفلت‌ها و کوتاهی‌ها و گناهان سال گذشته‌ام در دفتر آسمانی ثبت شده است،
زیرا که تو بهتر و بیشتر از من از آنها خبر داری و مرا مهلت داده‌ای تا بهتر از گذشته تو را خدمت و اطاعت و بندگی نمایم،
زیادتر معرفت تو را حاصل کنم، بیشتر رو به کمال روم و بهتر رضایت تو را بجویم.
یاری‌ام ده تا کمتر دل در گرو این جهان بندم و خود را هر روز بیش از پیش از قید و بند آن رسته، وجودم را برای ملکوت تو آماده سازم.
ای خدای مهربان ، گناهان و غفلت‌های گذشته‌ام را بیامرز
یاریم کن در این سال جدید در خدمت و اطاعت تو فعال‌تر و جدی‌تر باشم و فرصت باقی را از کف ندهم.
به همه دوستانم سلامتی و شادی عطا فرما و سال جدید برای آنها زیباترین و بهترین لحظات عمرشان قرار ده.
دعایم این است که سال جدید که را بر تمامی ابناء بشر مبارک فرمایی
عطا فرما که بغض و حسد و کینه‌جویی و جنگ و برادرکشی از بین ملل برچیده شود و بجای آن صلح و محبت در همه جا حکمفرما گردد.
دعایم این است که در این سال جدید برکات آسمانی و زمینی تو بر تمامی جهان ببارد و جمیع بندگانت در آسایش روحانی و جسمانی تو را پیروی و اطاعت و عبادت نمایند.
www.sohagroup.com

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 28 اسفند 1391  12:08 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
دسترسی سریع به انجمن ها