0

قلعه نويي مربي برتر اخلاق هفته بيست و ششم نيست

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

قلعه نويي مربي برتر اخلاق هفته بيست و ششم نيست

علي عليپور مشاور فرهنگي سازمان ليگ در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا آنجايي كه من اطلاع دارم امير قلعه نويي بعد از ديدار با راه آهن در هفته بيست و پنجم ليگ برتر به عنوان مربي برتر اخلاق انتخاب شد. در اين باره مطمئن هستم اما براي آنكه اشتباهي پيش نيايد بهتر است از بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ نيز در اين مورد سوال كنيد.
مشاور فرهنگي سازمان ليگ ادامه داد: احتمالا اشتباه قلمي رخ داده است و امير قلعه نويي به عنوان مربي برتر اخلاق هفته بيست و ششم انتخاب شده است.نفرات برتر اخلاق ليگ در كميته اي 5 نفره انتخاب مي شوند كه من هم يكي از اعضاي آن هستم.
حجت ا... بهمني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد اينكه چرا برترين هاي اخلاق هفته بيست و پنجم از سوي سازمان ليگ اعلام نشده است گفت: ما اين نفرات برتر هفته بيست و پنجم را به روابط عمومي فدراسيون اعلام كرديم. شايد اشتباه تايپي باعث اين اتفاق شده است.
مدير روابط عمومي سازمان ليگ ادامه داد: امير قلعه نويي در هفته بيست و پنجم به عنوان مربي برتر اخلاق انتخاب شده اند و غلامحسين پيرواني مربي برتر اخلاق در هفته بيست و ششم است اما ساير انتخاب ها ظاهرا درست است.
سه شنبه 29 بهمن 1387  5:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها