0

گوگل آنالیز را در داشبورد ورد پرس خود داشته باشید !

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

گوگل آنالیز را در داشبورد ورد پرس خود داشته باشید !

در این مقاله افزونه ای را معرفی می کنیم که وجودش لازم و ضروری نیست ؛ اما واقعا کارایی مفیدی دارد و توصیه می کنم حتما از آن استفاده کنید.همه شما بی شک با ابزار Google Analytics آشنایی دارید و یک اکانت در آن ساخته اید که به طور دقیق با آنالیزوبسایت شما می پردازد ؛ حال اگر به جای اتلاف وقت خود برای ورود به این اکانت ، آن را در قسمت داشبورد ورد پرستان داشته باشید به نظر من در زمان خود صرفه جویی کرده اید و همیشه این ابزار را در کنار خود دارید و به راحتی هرچه تمام تر می توانید مداوم اکانت خود و آنالیزوبسایت خود را چک فرمایید.ممکن است پیش خود بگویید وقتی ما پلاگین جت پک (Jetpack) را داریم چرا به سراغ افزونه های دیگر برویم ؟من پاسخ شما را می دهم ! جت پک به میزان قابل توجهی سرعت لود شدن و بارگذاری صفحاتوبسایت شما را پایین می آورد و شما با افت سرعت مواجه می شوید و به مرور زمان کلافه می شوید !

اما  من به شما نصب افزونه ” Google Analyticator” را پیشنهاد می دهم !

البته اگر بخواهم در بوته نقد هم دستی ببرم ؛ باید بگویم که دو تابع اصلی و دو هسته اصلی این افزونه ، آمار بازدید ورودی و خروجیوبسایت شماست که از نظر بنده حقیر ( تاکید می کنم که این فقط نظر من است ! ) کمی کهنه و منسوخ شده است ! اما نمایش خلاصه وار گوگل آنالیز که بخش دیگری از امکانات اصلی این افزونه است کاملا مفید و کار آمد است و وجود آن به صورت یک وید جت (وایدجت ) در داشبورد شما ضروریست.نصب و پیکربندی این افزونه را هم توضیح می دهدم.

آموزش نصب افزونه “Google Analyticator” برای سیستم ورد پرس »

از دایرکتوری افزونه های وردپرس ، افزونه “Google Analytics” را دانلود نمایید و سپس مسیر زیر را دنبال نمایید :

WordPress Admin > Plugins > Add New > Upload > And install the plugin

GoogleAnalyticator-Installation

به تنظیمات بروید و فعالسازی را انجام دهید.

پیکر بندی افزونه “Google Analyticator” برای سیستم ورد پرس »

طبق عکس زیر ، در اولین اقدام خود وارد اکانت گوگل آنالیز خود شوید ( که از قبل ساخته اید ) ؛ پس از اینکه از ورود به اکانت گوگل خود اطمینان حاصل کردید ، بر روی دکمه “Click Here” کیلیک فرمایید.

GoogleAnalyticator-Authentication1

پنجره ای به حالت “پاپ آپ” (pop up) برای شما نمایان می شود که از شما اجازه دسترسی می خواهد

GoogleAnalyticator-Authentication2

حالا گوگل به شما کد مربوطه را ارائه می نماید.شما کافیست کد ارائه شده را در قسمت تنظیمات افزونه “Google Analyticator” ( همانند تصاویر زیر ) وارد نمایید و پس از اطمینان از صحت کد بر روی دکمه “Save & Continue” کیلیک نمایید.

GoogleAnalyticator-Authentication3

GoogleAnalyticator-Authentication4

بسیار خوب ! حالا شما به تنظیمات دسترسی دارید.تا اینجا این دو تنظیم اساسی که گفته شد بسیار مهم است و نباید در تکمیل مراحل دچار اشتباه شوید.شما باید از صحت مراحل بالا اطمینان حاصل فرمایید و مطمئن شوید که پلاگین فعال باشد.برای تطبیق مناسب UID ، باید از منوی کشویی ، آن را انتخاب نمایید.

GoogleAnalyticator-Configuration1

پس از پایان کار روی “Save Changes” کیلیک نمایید.

مشاهده سرویس Google Analytics در داشبورد وردپرس شما »

در حال حاضر هنگامی که شما به داشبورد خود وارد می شوید ؛ شما باید  ویجت (واید جت) Google Analytics را مشاهده فرمایید.همانطور که ملاحظه می فرمایید یکسری نمودار و داده و آنالیز ازوبسایت شما برایتان فراهم شده ولی اگر بازهم راضی کننده نیست و شما آمار و اطلاعات عمیق تر و جامع تری مورد نیاز دارید ، بر روی لینک گزارش کامل کیلیک نمایید تا گزارش جامع تری برای شما ارائه شود.

GoogleAnalyticator-DashboardWidget

دانلود رایگان افزونه جت پک

دانلود رایگان افزونه Google Analytics

سه شنبه 22 اسفند 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟

کسی می تونه کمک کنه ورد پرس رو آسان و راحت استفاده کنم . برای وب لاگ راسخون میخوام . شنیدم خیلی محیط زیبای میتونا تولید کرد

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

چهارشنبه 23 اسفند 1391  11:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها