پاسخ به:قویترین فیلتر شکن دنیا
سلام
جالب بود ولی مطلبش یه کم قدیمی اگه تونستی یه مطلب جید در این باره بذار
با تشکر
فکر کنم بهترین فیلتر برای رسیدن به خدا همین باشه
ایول خیلی جالب بود!
اگه گفتید این سوره اشتباهش تو كجاشه؟
اگه گفتید این سوره اشتباهش تو كجاشه؟ بسم الله الرحمن الرحیم - قل هو الله احد - الله الصمد - لم یلد و لم یولد - ولم یكن له كفوا احد. خووووب دقت کن بچه :// ... بسم الله الرحمن الرحیم - قل هو الله احد - الله الصمد - لم یلد و لم یولد - ولم یكن له كفوا احد. تو آیه پایین که خیلی مشخصه اشتباهش : بسم الله الرحمن الرحیم - قل هو الله احد - الله الصمد - لم یلد و لم یولد - ولم یكن له كفوا احد. خوب دیگه نگردین، اشتباهی نداره، ثواب یه ختم قرآن رو بردید . قبول باشه
ya ali
فیلتر شکن قدیمی شده اینو ببین
http://fotogallery.ir/gallery.php?al=2013-08-19-05-18-43-5211a7fb48407
احسنت
اندر آیینه ی دل عکس شهی می طلبم به حریم حرم دوست رهی می طلبم روز و شب ناله زنان ، ندبه کنان ، اشک فشان از خدا دیدن رخسار مهی می طلبم
ممنون. جالب بود
عالی بود فقط خدا کنه عمل کننده داشته باشد.
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست
گر بگذری زخاکم و گویی تو را که کشت؟!؟! فریاد خیزد از کفنم " آرزوی تو"!
نماز ستون دین است .
نماز روش اولیا و انبیا خداوند باریتعالی ست.
نماز بازدارنده از گناه است.
نماز ذکر و یاد خالق هستی ست.
من طلبني وجدني و من وجدني عرفني و من عرفني احبني و من احبني عشقني و من عشقني عشقه و من عشقه قتله و من قتله فعلي ديته و من علي ديته فانا ديته»(خداوند فرمود): هر كس مرا طلب كند، مرا مي يابد و هر كه مرا بيابد، مرا مي شناسد و هر كه مرا بشناسد، مرا دوست دارد و هر كسي مرا دوست بدارد، عاشقم مي شود و هر كه عاشقم بشود، عاشقش مي شوم و هر كس را كه عاشقش بشم، او را مي كشم و هر كس را بكشم، ديه او به گردن من است و هر كس كه به گردن من ديه دارد، من خودم ديه او هستم.
خدایا
شرمسارم که بر درو دیوار شهرم همه جا نام توست اما دریغ از اینکه در رفتار و کردارها بتوانم ترا بیابم
عالی بود ممنون
زود این متن را فیلترش کنید وگرنه بچه ها میرن اونا دانلود میکنن