0

قویترین فیلتر شکن دنیا

AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

ایمیلتان اسلامی کنید

ایمیل تان را اسلامی کنید!

ایمیل

دین اسلام دینی جامع است و برای همه فعالیت های بشر برنامه دارد. اگر بخواهیم سعادتمند شویم لازم است حتی در نکات ریز و بسیار کوچک هم به سراغ این برنامه کامل و جامع برویم تا به بهترین وجه ممکن با آداب و اعمال خود آشنا شویم. تا بحال فکر کرده اید آیا اسلام درباره نامه نوشتن! هم برنامه ای دارد یا نه؟! شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در اسلام برای نوشتن نامه آدابی ذکر شده است که رعایت آنها می تواند بسیار ثمربخش و نیکو باشد. به ویژه آن که در این میان برخی از کارهای لازم و ضروری نیز وجود دارد! پس با ما همراه باشید تا از این به بعد نامه های خود را چه از نوع کاغذی و چه از نوع الکترونیکی و ایمیل! اسلامی بنویسید!!

نامه نوشتن راهی برای مهربانی!

از حضرت امام صادق (علیه السلام) منقول است که فرمودند مهربانی در میان برادران مؤمن در حضر به این است که به دیدار یکدیگر بروند و در سفر به این است که برای یکدیگر نامه بنویسند. پس اگر در شهر دوری از دوستان و خانواده هستی هرگز نوشتن نامه و فرستادن ایمیل (ببخشید رایانامه!) را فراموش نکن! البته نکته ظریفی در این میان هم وجود دارد و آن این است که مبادا به بهانه آن که به ارحام و نزدیکان خود نامه می نویسی و ایمیل می زنی و پیامک می فرستی و البته بعضاً تلفن می کنی، دیدارشان را به فراموشی بسپاری! حتماً توجه داری که در حضر (منظور این است که اگر به خودت زحمت بدهی و از این ور شهر به اون ور شهر بری!) دیدار دوستان و برادران مؤمن نشانه مهربانی است و نه فقط نامه نوشتن به آنها! (عجب نکته بین و ظریف!!)

نامه واجب!

از دیگر مسائل مهم درباره نامه نوشتن آن است که بعضی وقت ها نه فقط نشانه مهربانی که البته آن هم لازم است بلکه اصلاً نوشتن نامه واجب می شود! حتماً می پرسید چطور؟! در حدیثی صحیح از امام صادق (علیه السلام) منقول است که فرمودند جواب کتابت نوشتن واجب است مانند جواب سلام گفتن! پس اگر کسی برایت نامه نوشت (مؤکّداً عرض می کنم از هر نوعی ولو ایمیل و پیامک) و منتظر جواب شما بود مثل جواب سلام که واجب است باید فوراً پاسخ نامه اش را مرحمت فرمایید!! وگرنه بنابر این حدیث شما یک واجبی را ترک فرموده اید! (حالا البته عجله نکن! وقت هست برای جواب رایانامه های! رسیده را بدی! مقاله ما را تا آخر بخوان!!)

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در اسلام برای نوشتن نامه آدابی ذکر شده است که رعایت آنها می تواند بسیار ثمربخش و نیکو باشد. به ویژه آن که در این میان برخی از کارهای لازم و ضروری نیز وجود دارد!

اول خدا، یادت نره!

از دیگر آداب نامه نگاری که از معارف اسلامی ما بدست می آید نوشتن بسم الله الرحمن الرحیم در ابتدای نامه است که توصیه شده است هرگز ترک نشود تا جائی که از امام علی النقی (علیه السلام) نقل است که فرمودند: اگر بگویم کسی که گفتن و نوشتن بسم الله را در کارها و نوشته ها ترک می کند مثل کسی است که نماز را ترک کند، هر آینه راست گفته ام! و البته حتماً بسیار شنیده اید که در حدیث آمده است کاری که بدون بسم الله باشد ابتر می ماند. (شاید همین رمز بسیاری از کارها و نامه ها و... بی سر و ته ما باشد که بسم الله هایش فراموش می شود!!)

نامه های بی برو برگرد!

دعا

اگر نامه و نوشته ای را برای طلب حاجت و درخواستی می نویسی و می خواهی حتماً آن درخواست اجابت شود (مثل طومار نامه هایی که برای اداره جات! می نویسی و البته پاسخش...!) یک راه حل ساده وجود دارد که در حدیثی فرموده اند با قلم بدون مداد در بالای آن نامه بنویسید: بسم الله الرحمن الرحیم؛ إنّ الله وَعَدَ الصّابرین المَخرج ممّا یکرهون و الرّزقَ مِن حیثُ لایَحتَسِبون، جَعَلَنا الله و إیّاکم مِن الّذین لاخوفٌ علیهم و لا هم یَحزَنون. و البته در همان حدیث از قول راوی نقل شده است که هرگاه چنین می کردم حاجتم برآورده می شد!

نامه های واگذاری!

در حدیث دیگری نقل است که امام صادق (علیه السلام) فرمودند که به جایی نامه ای بنویسند. وقتی نامه را نوشتند به دست آن حضرت دادند. حضرت فرمودند: چگونه امید دارید که به آنچه در نامه نوشته اید عمل کنند در حالی که إن شاء الله را در جاهایی که مناسب است ننوشته اید؟!

گفتن و نوشتن إن شاء الله به این معنی است که شما ایمان دارید که هر امری به خواست و مشیت الهی انجام می گیرد و افراد مختلف در مناصب و پست های گوناگون تنها وسایل انجام مشیت الهی هستند. این موضوع سبب می شود برآورده شدن و یا نشدن حاجت را به خود خدا واگذار نمایید.

بدین ترتیب علاوه بر تقویت ایمان خود و حفظ آن از دستبردهای شرک آمیز، نوعی آرامش حقیقی را تجربه خواهید نمود! باور ندارید؟! امتحان کنید!

در حدیث دیگری نقل است که امام صادق (علیه السلام) فرمودند که به جایی نامه ای بنویسند. وقتی نامه را نوشتند به دست آن حضرت دادند. حضرت فرمودند: چگونه امید دارید که به آنچه در نامه نوشته اید عمل کنند در حالی که إن شاء الله را در جاهایی که مناسب است ننوشته اید؟!

کاغذ نامه ها!

کاغذ

این قسمت هم برای وقتی که نامه نگاری های کاغذی رونق گرفت و البته سایر نوشته هایی که نام خدا را دارند! در حدیثی از امام موسی کاظم (علیه السلام) پرسیدند که کاغذهای نامه را (که نام خدا بر آنها دارد) می توانیم با آتش بسوزانیم؟ حضرت فرمودند: نه بلکه اول آنها را با آب بشویید. در حدیث صحیح دیگری هم از امام صادق (علیه السلام) نقل است که کاغذها را نسوزانید بلکه آنها را پاره کنید و (نام خدا بر آنها را) محو نمایید.

البته این موضوع در مورد نامه های جدید و مدرن امروزی چندان مشکل به نظر نمی آید. چون به راحتی می توانید با دکمه Delete رایانامه هاتون را پاک کنید! پس به فکر شستن رایانه هاتون نیفتید!

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

پنج شنبه 30 خرداد 1392  10:11 PM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

کار اوباما + عکس

کار اوباما + عکس

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

شنبه 1 تیر 1392  9:14 PM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

هوش

سلام بچه ها به این سوالا جواب بدین و جواب رو به صورت نظر خصوصی واسم بفرستین.

سوال اول)اینو باید بدون ماشین حساب جواب بدین. تو مغزتون حلش کنین.

حالا سوال:
۱۰۰۰ تا بگیر و ۴۰ تا بهش اضافه کن.
حالا ۱۰۰۰ تای دیگه بهش اضافه کن.
حالا ۳۰ تا اضافه کن.
۱۰۰۰ تای دیگه اضافه کن.
حالا ۲۰ تا اضافه کن.
حالا ۱۰۰۰ تای دیگه هم اضافه کن.
حالا ۱۰ تا بهش اضافه کن.مجموعش چقدر شد؟

سوال دوم)پدر نانو 6تا دختر داره.

نانا-نونو-نی نی-نی نا-نورا

اسم دختر  ششم چیه؟

سوال سوم)اگه توی یه مسابقه از نفر دوم سبقت بگبرید نفر چندم میشید؟

سوال چهارم)اگه توی مسابقه ی دو از نفر آخر سبقت بگیرید نفر چندم میشید؟

سوال پنجم)جای علامت سوال چه عددی باید بزاریم؟

1=3

2=9

3=27

4=81

؟=

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

شنبه 1 تیر 1392  9:16 PM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

ولادت حضرت ولی عصر(عج)

او می گوید شب نیمه شعبان سال 255 هجری قمری حضرت امام حسن

عسگری(ع) مرا خواست و فرمود امشب نیمه شعبان است. لطفا نزد ما

باش، ضمناً خدایتعالی امشب مولودی را متولد می کند که حجت او در روی 

زمین است.

عرض کردم: مادرش کیست؟ فرمود: نرجس علیها سلام.

گفتم: فدایت گردم! اثری از حاملگی در نرجس خاتون (ع) نیست.

فرمود: همین است که می گویم.

سپس به خدمت حضرت نرجس خاتون رفتم، سلام کردم و نشستم. او خواست لباس مرا عوض کند و کفشهای مرا بیرون آورد.

فرمود: بانوی من شب بخیر.

گفتم: بانوی من بانوی خاندان ما توئی.

فرمود: نه، من کجا و این مقام بزرگ.

گفتم: دختر جان امشب خدایتعالی پسری به تو عنایت می کند که سرور دو جهان خواهد بود.

وقتی این کلام را از من شنید با کمال حجب و حیا سر را به زیر انداخت و رفت گوشه ای از اطاق نشست. من نماز مغرب را خواندم و افطار کردم و خوابیدم. ولی منتظر مقدم ولی خدا بودم. خبری نشد، سحر برای اداء نماز شب بیدار شدم. دیدم باز هم حضرت نرجس(ع) خوابیده است. با خودم فکر می کردم که چگونه امام هادی(ع) فرمود که امشب فرزندش متولد می شود؟

ناگهان صدای امام حسن عسگری(ع) بلند شد و فرمود عمه جان تعجب نکن که وقت تولد فرزندم نزدیک است. من وقتی صدای آنحضرت را شنیدم مشول سوره الم سجده شدم و سپس سوره یس را خواندم که ناگهان دیدم حضرت نرجس(ع) از خواب پریده، مضطرب است. نزد او رفتم.

گفتم: آیا چیزی احساس می کنی؟

گفت: بلی.

گفتم: دلت را محکم نگه دار. این مولود همان مژده ای است که به تو دادم. پس از آن هر دو نفر خوابیدیم. من خوابم برده بود. وقتی بیدار شدم، دیدم طفل متولد شده و صورت روی زمین گذاشته و خدا را سجده می کند. آن ماه پاره را در آغوش گرفتم. دیدم پاک از جمیع آلودگیهائیکه سایر کودکان دارند، می باشد. بعد از آن حضرت امام حسن عسگری(ع) از آن اطاق صدا زد که عمه جان، فرزندم را نزد من بیاور. من او را نزد امام حسن عسگری(ع) بردم. امام دست زیر رانها و پشت بچه گرفتند و پاهای او را به سینه چسباندند و زبان به دهان او گذاشتند و دست بر چشم و گوش و بندهای او کشیدند و فرمود: پسرم با من حرف بزن. آن طفل زبان باز کرد و گفت:

اشهد ان لا اله ال الله وحده لا شریک له و اشهد ان محمد رسول الله و سپس بر امیر المومنین و ائمه اطهار(ع) صلوات فرستاد. وقتی به نام پدرش رسید چشمهایش را باز کرد و سلام را داد.

پس از آن حضرت عسگری(ع) به من فرمودند: عمه جان او را نزد مادرش ببر تا به او هم سلام کند و بعد او را نزد من بیاور. من او را نزد مادرش بردم، چشم باز کرد و به مادرش هم سلام کرد و مادرش جواب سلام را داد و او را به من باز گرداند و من او را نزد پدرش بردم و تحویل دادم. حضرت عسگری(ع) فرمود:

عمه روز هفتم ولادتش نیز بچه را به نزد من بیاور. صبح روز 22 شعبان که به خدمت امام رسیدم، روپوش از روی او برداشتم، ولی بچه را ندیدم. عرض کردم: فدایت گردم، بچه چه شد؟

فرمود: عمه جان او را به کسی سپردم که مادر موسی فرزند خود را به او سپرد و به نقلی دیگر چون روز هفتم به حضور امام شرفیاب شدم، فرمود: عمه فرزندم را بیاور. او را در قنداقه پیچیده نزد حضرت بردم. امام مانند بار اول فرزند دلبندش را نوازش فرمود و زبان مبارک بر دهان او که گوئی شیر و عسل به او می خوراند سپس فرمود: فرزندم با من سخن بگو.

گفت: اشهد ان لا اله الا الله آنگاه به پیغمبر خاتم(ص) و امیر المومنین(ع) و یک یک ائمه و پدر بزرگوارش درود فرستاد و سپس این آیه شریفه را تلاوت فرمود: و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین و نمکن لهم فی الارض و ... سوره قصص آیه 4.

اللهم عجل لولیک الفرج

التماس دعا

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

شنبه 1 تیر 1392  9:19 PM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

چرا وقتی تو هستی دنبال کسی دیگر روم

اگر

چیزی را با ایمان از خدا بخواهید،

حتما با شما عطا خواهد شد.

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

شنبه 1 تیر 1392  9:21 PM
تشکرات از این پست
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

خدایا دهانم را بو کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا
دهانم را بو کن
ببين، بوي سيب نميدهد
من هيچ وقت حوايي نداشتم که برايم سيب بچيند
ميداني يک آدم بدون حوايش چقدر " تنها"ميشود؟
ميداني محکوم بودن چقدر
سخت است وقتي که گناهي نکرده باشي و
حتي سيبي را نبوييده باشي؟
ميداني حواي بعضي از آدم هايت ميگذارند وميروند؟!
ميداني که ميروند و جلوي چشم آدم، حواي ديگري ميشوند؟! نميداني!
تو که حوا نداشته اي هيچ وقت!
ولي اگر ميداني و باور کرده اي خستگی ام را، اين آدم راببر پيش خودت
خسته ام از زندگي...دهانم را بو کن…!
ببين بوي سیب نميدهد..   

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

شنبه 1 تیر 1392  9:21 PM
تشکرات از این پست
baghodrat
baghodrat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 13

پاسخ به:قویترین فیلتر شکن دنیا

خیلی جالب نوشته بودید  فلم خوبی دارید برای نوشتن .

جمعه 7 تیر 1392  4:32 PM
تشکرات از این پست
salmanmohamadinia
salmanmohamadinia
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8
سه شنبه 11 تیر 1392  9:30 PM
تشکرات از این پست
gholamalih
arash_b2
arash_b2
کاربر برنزی