0

جدیدترین اخبار کانون ها

 
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

جدیدترین اخبار کانون ها

 

ا بهینه سازی فراغت جوانان با ارائه برنامه های اردویی ا

توجه به نیازمندی ها و پر کردن اوقات آزاد نسل های امروز می تواند خلأهای فکری و روانی آنان را بر طرف کند و کانون تخصصی گردشگری با چیدن برنامه های تفریحی و اردویی در صدد حل این مسئله است.

 

خبرگزاری شبستان: کانون فرهنگی هنری کوثر با در بر داشتن فعالیت های تخصصی پیرامون گردشگری، در سال 1384 با هدف احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تاسیسات شهری که امکان بهره وری فرهنگی را دارند تاسیس شد. این مکان در تهران، جاده خاوران، قیامدشت و در جوار مسجد جامع الزهراء(س) واقع است.

 

امیر بلانش آبادی، مدیر مسئول این کانون، خود از اعضای فعال مسجد الزهرا(س) بوده که پس از حضور مداوم در این مسجد چند سالی است مدیریت کانون کوثر را برعهده گرفته است. در گفت و گو با بلانش آبادی پیرامون اهدافش از فعالیت در این کانون و سپس چشم انداز کلی آن می پرسیم. بلانش آبادی می گوید: پیش از هر سخنی باید گفت اهداف تمامی کانون ها از جمله کانون فرهنگی هنری کوثر با برخورداری از محیط معنوی و روحانی مکانی به نام مسجد، تربیت افراد موفق، انقلابی و مستعد برای نقش آفرینی در جامعه اسلامی است.

 

وی معتقد است تمامی تلاش های مسئولین و مربیان کانون تخصصی کوثر، بهینه سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان به بهترین نحو است؛ تا جایی که مسجد در همه احوال برای این افراد خانه دوم محسوب شود. از دیدگاه بلانش آبادی، توجه به نیازمندی ها و پر کردن اوقات آزاد نسل های امروز می تواند خلأهای فکری، روحی و روانی آنان را بر طرف کند و این با هم بودن، نیاز به یک طراحی و برنامه ریزی صحیح و منظم دارد که کانون تخصصی گردشگری با چیدن برنامه های اردویی و تفریحی در صدد ارائه آن است.

 

برگزاری همایش ها و نشست های بصیرت افزایی که از ابتدای سال 90 تا کنون با موضوعاتی چون فلسفه زیارت عاشورا، آسیب شناسی استفاده از ماهواره و مشکلات اینترنتی برگزار شده است برخی از برنامه های عمومی کانون کوثر است که بلانش آبادی در رابطه با آن توضیح می دهد: در همایش هایی که هر چهارشنبه در مسجد برگزار می شود به صورت میانگین 130 تا 180 نفر شرکت می کنند؛ این استقبال نشان از این دارد که هر فرد ایرانی در درون خود به سنگر بودن مسجد اعتقاد دارد و در جهت تحقق این امر هیچ گاه تاثیر حضور خویش در مسجد را به عنوان مسئله ای تاثیر گذار بر خود و اجتماع فراموش نمی کند.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری کوثر برگزاری اردوهای مختلف تفریحی و زیارتی را از مهم ترین برنامه های کانون در راستای بحث گردشگری عنوان می کند و بازدیدهای اعضای کانون از موزه های ملی، سعدآباد، فرش، آبگینه و سفال و ... را از یرنامه های مستمر کانون می داند. او می گوید: در سال 91، در حدود سه نوبت اردوی زیارتی به قم و جمکران با شرکت 120 نفر و سفر به مشهدالرضا(ع) با حضور 20 نفر از اعضای کانون کوثر انجام شد؛ همچنین در اردوی استخر بیش از 300 نفر از فعالین این کانون، از استخرهای خانواده و متوسلیان استفاده کردند.

 

در کانون کوثر علاوه بر رسیدگی به بحث تخصصی گردشگری، کلاس های تئوری، وبلاگ نویسی، تقویت درسی، بصیرت افزایی، کامپیوتر، قرآن و بسیاری از کلاس های آموزشی دیگر نیز دایر است؛ همچنین به گفته بلانش آبادی این کانون هر هفته با برگزاری بازی های یارانه ای، مسابقات فوتبال دستی، پینگ پونگ، دارت، تفنگ بادی و ... به نهادینه کردن فعالیت های روزانه ورزشی در نوجوانان و جوانان نیز کمک های بسیاری می کند. وی اظهار می کند: طبق نامه نگاری های کانون با مدارس این منطقه، از تمامی دانش آموزانی که معدلی بالی 18 داشتند برای عضویت در کانون دعوت به عمل آمد و هر شب 3 تا 6 نفر از دانش آموزان بالای معدل 19 با دریافت جوایزی مانند لباس ورزشی از امام جماعت مسجد مورد تشویق قرار می گیرند.

 

اگر بودجه بیشتری داشتیم...

مدیر کانون تخصصی گردشگری کوثر، آینده خوبی را برای این کانون که تنها یک سال است به فعالیت های تخصصی مشغول است پیش بینی می کند. او می گوید: مشکلات کم و تعامل با امام جماعت، بسیج و هیات امنا در این مسجد کاملاً منصفانه و رضایت بخش است. تنها اگر مشکلات مالی این کانون کمتر می شد می توانستیم فعالیت هایمان را به صورت گسترده تری انجام دهیم.

 

وی با تاکید بر این که یکی از برنامه های قابل توجه کانون در آینده برگزاری کلاس های بصیرت افزایی، دوره های گردشگری و اردویی برای مادران است ادامه می دهد: در صورت اختصاص بودجه بیشتر برای انجام فعالیت های تخصصی کانون، می توان اقدام به کلاس های کامپیوتر با سیستم های بیشتری نسبت به اکنون و ارائه خدمات icdl کرد؛ همچنین به نمازگزاران مسجد خدمات مناسبی برای اردوها ارائه داد.

 

بلانش آبادی که با رضایتمندی از میزان استقبال جوانان و نوجوانان منطقه و حضور بیش از 300 عضو در کانون کوثر حرف می زند از علاقمندان به شرکت در فعالیت های کانون می خواهد به سایتwww. rey-kosar.ir مراجعه کنند. او در پایان تاکید می کند: در این کانون تامین مقدمات تحصیل و ورزش افراد مهم ترین هدف است.

پایان پیام/

 

 

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:44 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

پاسخ به:جدیدترین اخبار کانون ها

بسیج، روحانیون و کانون های مساجد سه رکن کابینه مسجدی ا

 


حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی، مشاور امور روحانیون معاونت استان های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات و راهکارهای وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای احیای کارکرد مساجد و جذب جوانان به این پایگاه معنوی، ایجاد کانون های فرهنگی هنری بوده است، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد در حال حاضر در انجام ماموریتی که برعهده دارند تاحدودی موفق عمل کرده اند اما ماموریت و هدف اصلی کانون های فرهنگی هنری مساجد باید تلاش در راستای تقویت نمازهای جماعت و مسجد باشد و موجب جدایی جوانان از مسجد و نمازجماعت نباشد.


وی با اشاره به اینکه کانون فرهنگی هنری که در کنار مسجد فعالیت می کند باید با امام جماعت مسجد هماهنگ باشد، بیان کرد: البته امام جماعت مسجد هم باید واقعیت های روز را درک کرده و مانعی برای حضور جوانان در مساجد نباشد. بنابراین با هماهنگی های لازم می توان در این زمینه به توفیقاتی دست یافت.


این مبلغ و استاد حوزه افزود: وقتی کلمه هنر به کار می رود ممکن است برخی هنرها همچون بازیگری، موسیقی وغیره به ذهن بیاید که با روح شرع مقدس همخوانی نداشته باشد بنابراین باید قداست مسجد حفظ شود. جمع بین مسائل هنری و مسجد کار مشکلی است که هم باید نظارت شرعی تمام در آن باشد و هم باید راه برای جذب جوانان باز باشد.


حجت الاسلام ادیب یزدی با بیان اینکه باید تلاش شود به وسیله کانون های مساجد، برنامه های دینی و منطبق با نیازهای روز برای جوانان انجام داد، تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید عاملی برای زنده کردن روح حماسی و غیرت دینی در جوانان باشد زیرا که یکی از موفق ترین اقداماتی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد این بود، که روح حماسی را در جوانان زنده می کردیم و دیگر کسی جلودار آنها نبود و خودشان با سرعت تمام به سمت اقامه نماز و احیای حقایق دینی حرکت می کردند کانون های فرهنگی هنری هم باید در حال حاضر همین کار را انجام دهد.


مشاور امور روحانیون معاونت استان های سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بیان کرد: باید با توجه به توصیه ها و تاکیدات مقام معظم رهبری و نیز بهره وری از زندگی نامه شهدا و بیدارمردان و علمای خودمان روح حماسه و غیرت را در جوانان تقویت کرد.


بنابرگزارش ستاد خبری بیستمین سالگرد تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، وی با تاکید بر تعامل و همکاری میان ارکان مسجد گفت: بسیج به عنوان پرچمدار بعد نظامی نهضت، روحانیت به عنوان نمایندگی شرع مقدس در مساجد و کانون های فرهنگی هنری به عنوان احیاکننده هنرهای اسلامی و جذب جوانان به مساجد، می توانند یک جمع منسجم تشکیل داده که حتی می توان از آن به عنوان کابینه مسجدی نام برد که با تعامل و همکاری باهم توفیقات قابل توجه ای را در مساجد داشته باشند. البته لازم است از لحاظ مالی نیز تقویت شوند تا به اهداف والایشان که همان احیای ارزشهای الهی است دست یابند.

پایان پیام/

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:47 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

پاسخ به:جدیدترین اخبار کانون ها

 تا پایان دولت دهم ۱۰۰ کانون به تعداد کانون‌های مساجد افزوده می‌شود ا

 

 

سیداحسان قاضی‌زاده، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران توسعه کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را یکی از سیاست‌های مهم این اداره عنوان کرد و گفت: در راستای توسعه کمی تلاش می‌شود تعداد 200 کانون فرهنگی هنری که در تهران تأسیس شده است را تا پایان دولت دهم به 100 کانون دیگر افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش برنامه‌های اوقات فراغت، برنامه‌های آموزشی، فرهنگی، هنری و ارتباط با کانون های فرهنگی هنری یکی از سیاست‌های کاری این اداره است، افزود: خوشبختانه تعداد کانون‌های تخصصی نسبت به قبل افزایش داشته است که تلاش می‌شود تعداد کانون‌های قرآنی در حوزه‌های آموزشی و هنری نیز افزایش یابد.

قاضی‌زاده با اشاره به ضرورت ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری در جوار مساجد بیان کرد: در صورتی که محوریت مساجد در فعالیت‌های فرهنگی هنری حفظ شود نقش ممتاز و برجسته‌ای خواهند داشت و به طور قطع منجر به این مسئله می‌شود که مسجد محل تجمع جوانان و نوجوانان و اقشار فرهنگی هنری ‌شود تا بتوانند در کنار مساجد دوره‌های آموزشی متنوعی را برقرار کنند.

بنابرگزارش ستاد خبری بیستمین سالگرد تاسیس کانون های مساجد کشور، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزاری دوره‌های هنرهای تجسمی، خوشنویسی، داستا‌ن‌نویسی، ادبیات، شعر و حوزه سایبر را از جمله رشته هایی عنوان کرد که ضرورت بسیاری دارد که در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار شود.

 

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:49 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

پاسخ به:جدیدترین اخبار کانون ها

 تربیت جوانان مسجدی متعهد؛ دستاورد اصلی ستاد عالی کانون های مساجد ا

 

خبرگزاری شبستان: دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور بر اساس مصوبه شماره 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی 18 اسفند1371 با هدف احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تاسیسات دستگاه های دولتی که امکان بهره وری فرهنگی دارند، تاسیس شد.
کانون های مساجد
بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از مهمترین وظایف این ستاد؛ راه اندازی ، توسعه و تجهیز کانونهای فرهنگی و هنری در مساجد سراسر کشور است. توزیع جغرافیایی این کانون ها که دارای برنامه های گسترده کلی آموزشی در حوزه های علوم قرآنی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و علمی هستند، به حدی است که در دور افتاده ترین نقاط مرزی اعم از روستایی و شهری شاهد فعالیت آنها با محوریت ائمه محترم جماعات و همراهی جوانان سخت کوش مسجد هستیم.
کتابخانه های مسجد
با تاسیس ستاد عالی نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد ، راه اندازی ، ساماندهی و تجهیز کتابخانه های مساجد، به عنوان نهاد مکمل فعالیتهای فرهنگی و در راستای اهداف کانونهای مساجد در سراسر کشور آغاز شد. ارتقای سطح علمی و فرهنگی اقشار جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان، آشنایی با مفاهیم و اصول اسلامی و نیز تربیت مبلغینی آگاه در حوزه عقاید اسلامی از جمله اهدافی است که در پیگیری و توجه به امور کتابخانه های مساجد مورد نظر بوده است. ارسال گسترده کتابهای کمک آموزشی را می توان از اقدامات بسیار ارزشمند در سالهای اخیر برشمرد.
خبرگزاری شبستان
خبرگزاری غیر دولتی شبستان با هدف انعکاس اخبار و رویدادهای مرتبط با حوزه دین و مسجد تاسیس شد . این خبرگزاری که از سال 1383 راه اندازی شد، که با مساعدت ارزشمند دولتمردان مسجد محور، در سال 1386 موفق شد به عنوان یک خبرگزاری تخصصی حوزه دین، فرهنگ و اندیشه مجوز رسمی خود را دریافت نماید. تهیه، تولید و انعکاس بالغ بر صدها هزار عنوان خبری از طریق سرویس های قرآن و معارف، اندیشه، مسجد و کانون های مساجد، سیاسی، اجتماعی، فرهنگ و ادب، بین الملل و دیپلماسی و استان ها در قالب خبر، مصاحبه، یادداشت، عکس و مقاله در سال های اخیر را می توان به عنوان شاخص ترین فعالیت این خبرگزاری برشمرد.
فعالیت های قرآنی
طرح تلاوت نور، تفسیر روزانه قرآن کریم، خانه های نور و حمایت از طرح های قرآنی عمده ترین عناوین فعالیت های ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در بخش قرآنی است.
تلاوت نور : ترویج طرح تلاوت یک صفحه قرآن در نمازهای جماعت مساجد سراسر کشور و اهدای صدها هزار جلد قرآن کریم به مساجد مجری این طرح یکی از شاخص ترین برنامه های قرآنی است.
تفسیر روزانه قرآن: اجرای همزمان طرح تلاوت نور با طرح احیای تفسیر روزانه قرآن کریم در قالب 15 جلد تفسیر همراه به عنوان تلاشی است که ضمن انس عمومی با قرآن و احیای فرهنگ قرائت روزانه قرآن کریم، قرآن پژوهی نیز از جریان صرفا تخصصی به جر یان عمومی و فراگیر مبدل می شود.

فعالیت های پژوهشی
تشکیل هسته های پژوهش در مساجد با هدف شناسایی، تربیت و حمایت از جوانان و نوجوانان دارای استعدادهای برتر، برگزاری میزگردهای تخصصی با رویکرد استفاده از تجربیات و نظرات ارزشمند کارشناسان و صاحب نظران و همچنین انتشار کتاب هایی با موضوع مسجد و حمایت از پژوهش های مسجدی از شاخص ترین فعالیتهای پژوهشی ستاد عالی کانون ها است.

فعالیت های آموزشی
اجرای پژوهش های مختلف آموزشی برای مخاطبین ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از شاخص ترین فعالیت های این مجموعه فرهنگی است. دوره های آموزشی مشترک ائمه جماعات و مدیران کانون ها و همچنین برگزاری دوره های تخصصی آموزش کتابداران، خبرنگاران و مدیران کانون های مساجد در قالب برنامه های متمرکز و غیر متمرکز به شیوه مکاتبه ای و حضوری را می توان از محوری ترین فعالیت های آموزشی عنوان کرد.

همایش خانه های آسمانی
اجرای برنامه های آموزشی، زیارتی و تفریحی برای زوج های جوان کانون های مساجد به صورت متمرکز (در مشهد مقدس) و غیر متمرکز (در مرز استان ها) از شاخص ترین فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این مجموعه است که برای اولین بار در سال 1386 در سطح کانونها اجرا شد.

جشنواره های جوانان مسجد
ستاد عالی کانون های مساجد با هدف شناسایی و تقویت استعدادهای ارزشمند جوانان مسجدی و ایجاد فضایی برای رقابت سالم بین این عزیزان نسبت به برنامه ریزی در جهت اجرای جشنواره ی های با موضوعات فرهنگی، هنری و علمی و رو یکردی کاملا دینی اقدام نموده است. برگزاری جشنواره های سراسری آواها و نغمه ها و قرآن، شعر و قطعات ادبی، فیلم کوتاه، عکس و نمایشنامه نویسی، نشریات تجربی، شیوه های نوین آموزشی و هنرهای تجسمی از شاخص ترین فعالیت های این حوزه است.

اوقات فراغت
ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در راستای تامین مفید اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با اجرای برنام های آموزشی و تفریحی و همچنین با استفاده از ظرفیت های بسیار گسترده کانون ها و کتابخانه های مساجد و نیز مراکز قرآنی وابسته طی سال های اخیر میلیون ها نفر از خواهران و برادران دانش آموز را تحت پوشش قرار داده است.

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:51 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

پاسخ به:جدیدترین اخبار کانون ها

ا کانون های مساجد ابزاری مهم برای تقویت مساجد/کمبود مسجد چالش بزرگ امروز ا

 

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات منصوری، رییس مرکز پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به نقش کانون‌های فرهنگی مساجد در احیای کارکرد مساجد به خبرنگار شبستان گفت: مساجد اصیل ترین و اصلی‌ترین پایگاه فرهنگی و دینی در اسلام بوده اند و به طور عام می‌توان گفت کمتر نهادی مقدس‌تر از مساجد می‌توان یافت که این‌گونه در خدمت فرهنگ دینی و اسلامی باشد.

 

وی با اشاره به اینکه ساخت و ساختار مساجد امری الهی است، بیان کرد: خداوند کسانی که اقدام به عمارت و آبادی مسجد می‌کنند را ستوده و تحسین کرده است، بنابراین هر چقدر ما بتوانیم مردم را به ساخت، تجهیز و حمایت از مساجد سوق دهیم به رشد اسلامی کمک کرده‌ایم.

 

حجت‌الاسلام سادات منصوری اظهار کرد: اما در عین حال ما باید به کارکرد مسجد نیز دقت داشته باشیم، مهم‌ترین کارکرد مسجد اقامه نماز جماعت است، خود تشکیل جماعت در یک مسجد و جمع‌شدن مردم برای انجام عبادت و فریضه نماز اصلی‌ترین وظیفه و کارکرد مسجد است که هیچ اقدامی با آن قابل مقایسه نیست، بنابراین باید از هر اقدام و کار جنبی که به جماعت مسلمانان صدمه‌ وارد کند، دوری شود و تمام آنچه پیرامون مساجد اتفاق می‌افتد باید برای تقویت جماعت در مسجد باشد. 

 

رییس مرکز پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به اینکه باید به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، این‌گونه نگاه شود که سازمان‌ و نهادی است که در کنار مساجد به منظور تقویت نقش اصلی مسجد که برقراری جماعت مومنین در مسجد ایجاد شده است، تصریح کرد: به صورت مستقیم نمی توان به مردم اعلام کرد که در نماز جماعت مساجد حضور یابند، بلکه هر کار فرهنگی و دینی که موجب افزایش تقوا و تدین مردم شود و تمایل‌ مردم را به حضور در نمازهای جماعت بیشتر می کند، جمعیت‌ مساجد را افزایش می دهد و این اقدامی شایسته است.

 

کانون های فرهنگی هنری تحت نظر امام جماعت فعالیت کنند

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: نگاه ما همیشه به کانون‌های فرهنگی هنری باید این‌گونه باشد که این مراکز جایگاهی هستند که می‌خواهند وظیفه اصلی و کارکرد اصلی مساجد را تقویت کنند، به همین دلیل این مسئله بسیار مهم است که کانون‌های فرهنگی هنری در خدمت و زیر نظر امام جماعت مسجد باشند، بنابراین تلاش این مجموعه باید در وهله اول حرکت در این مسیر باشد.

 

حجت‌الاسلام سادات منصوری با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری ابزارهای مهمی هستند که می‌توانند نقش مساجد را بیش از آنچه که در حال حاضر دارند برجسته کند، اظهار کرد: نبود بودجه و منبع درآمد کافی برای انجام وظایف، یکی از دغدغه های مهم در این مجموعه به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد تا این مراکز که به منظور احیای کارکرد مساجد ایجاد شده اند به جای در اولویت قرار دادن این مسئله در برنامه های خود، برای تامین بودجه درآمدزایی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

 

تعداد مساجد تناسبی با جمعیت ندارند

وی به چالش هایی که امروز در عرصه مساجد با آن روبرو هستیم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در سطح کشور و شهر تهران با کمبود مسجد مواجه هستیم که تناسبی با جمعیت کشور ندارد در وهله اول باید تعدا مساجد را افزایش دهیم.

 

رییس مرکز پاسخگویی به سوالات دینی کمبود امام جماعت برای مساجد را یکی دیگر از چالش‌های مهم نام برد و گفت: در صورتی که مسجد به تعداد جمعیت در تهران و کشور هم داشته باشیم آیا امام جماعت متناسب با جمعیت و فرهنگ امروزی شهرنشینی داریم، آیا حوزه‌های علمیه توانستند به اندازه کافی طلبه برای مساجد تربیت کنند؟ این مسئله یکی دیگر از چالش هایی است که در مورد مساجد با آن روبرو هستیم و باید در زمینه نیز برنامه اساسی داشت و طلابی را به همین منظور تربیت کرد.

 

 لزوم به روز شدن ائمه جماعات

حجت‌الاسلام سادات منصوری عدم بهره‌مندی برخی از ائمه جماعات از دانش و فرهنگ روز را یکی دیگر از چالش‌های امروز نام برد و تصریح کرد: این مسئله منجر به آسیب‌خوردن به روابط میان امام جماعت با جوانان می‌شود و همین موجب کمرنگ‌شدن استقبال جوانان از مساجد می‌شود، بنابراین آموزش ائمه جماعات به عنوان ضرورت باید در دستور کار باشد.

 

رییس مرکز پاسخگویی به سوالات دینی یکی از راهکارهای مهم در جذابیت مسجد را امام جماعت عنوان کرد و گفت: جذابیت معنوی امام جماعت نیاز بسیار مهمی است، امام جماعتی که معنویت بسیار داشته باشد به طور قطع می‌تواند همه را به مسجد جذب کند.

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:52 PM
تشکرات از این پست
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 730
محل سکونت : مرکزی-خمین

پاسخ به:جدیدترین اخبار کانون ها

ا کیفی‌سازی برنامه‌های آموزشی در سال ۹۲ پیگیری می‌شود ا

 

حجت‌الاسلام روح‌الله صاحبی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان تهران درباره ضرورت ایجاد کانون فرهنگی هنری در جوار مساجد به خبرنگار شبستان گفت: وقتی مسجد به عنوان جایگاه عبادت و پایگاه سیاست مطرح و به عنوان سنگر لحاظ می‌شود، قطعا باید مراکزی به عنوان محافل و کانون‌های آموزشی ایجاد شوند تا بتوانند استعدادها را ارزیابی کنند.

 

وی افزود: ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری می‌تواند زمینه حضور جوانان و نوجوانان در برنامه‌های آموزشی متعدد باشند و به ارتقای سطح فرهنگی و هنری جامعه کمک کند، ضمن اینکه حلقه‌ها و هسته‌های پژوهشی که در مساجد شکل می‌گیرد نیز توسط همین کانون‌های فرهنگی هنری اداره شود و به این وسیله می توان به سمت نظر و جهت ایجادکنندگان کانون‌های فرهنگی هنری هم دست یافت.

 

حجت‌الاسلام صاحبی بحث کیفی سازی برنامه‌ها را یکی از اولویت های کاری سال آینده این دبیرخانه نام برد و گفت:  تلاش می شود با ایجاد کانون های فرهنگی هنری و برگزاری برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و برنامه‌های متعدد حلقه‌های جوانان در کنار مساجد را حفظ کنیم.

وی با اشاره به اینکه در بحث کیفی سازی، مباحث بسیاری است که می‌توان در مورد آن نظر داد، بیان کرد: اینکه چگونه می‌توان کیفیت کانون‌های فرهنگی هنری را در عرصه فرهنگی و هنری ارتقا دهیم و یا اینکه برنامه ها و ایده های فعالان کانون‌های فرهنگی هنری در این زمینه دریافت می‌کنیم، از برنامه ها و سیاست های کاری این دبیرخانه است.

 

وی تلاش برای حرکت در مسیر سیاست‌ ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برای دست یابی به نتایج بهتر را از دیگر برنامه های این دبیرخانه در سال آینده عنوان کرد.

 

 

 

 

 

پنج شنبه 17 اسفند 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها