پاسخ به:اشعار کودکیمان!!!(یادش به خیر)
دختره اینجا نشسته گریه میکنه زاری میکنه از برای من یکی و بگیر یکیو نگیر
خرگوش من چه نازه گوشاش چقد درازه مثل بخاریگرمه چه خوشگل و چه نرمه دستاشو پیش میاره به روی هم میزاره میخوره برگ کاهو میپره مثل آهو
هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله
رفتم به باغی دیدم کلاغی کلاغ زاغی سنگ و برداشتم زدم به پایش پایش خون آمد بردمش دکتر دکتر دوا داد آب انار داد امروز دادم خورد فرداش دیدم مرد
دویدم و دویدم سرکوهی رسیدم دوتا خاتون را دیدم یکیش به من آب داد یکیش به من نان داد نان را خودم خوردم آب را دادم به زمین زمین به من علف داد علف را دادم به بزی بزی به من پشگل داد :| بقیه قصرو بیخیال فقط میخوام بدونم نویسنده پیش خودش ما رو چی فرض کرده بود :| بعد ما پیش خودمون چی فکر میکردیم که پشگلُ رفتیم دادیم نونوا
عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رخت خواب مخمل آبیش خوابیده عروسک من چشماتو باز کن وقتی که شب شد اونوقت لالا کن....
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
بزبزی پرید تو ایون نامه نوشت به مامانش
ای مامان عزیزم دیروز رفتم به جنگل
شیرو کلافه کردم با این شاخای تیزم
شیکمشو پاره کردم
تاب تاب خمیر شیشه و پنیر
دست کی بالاست ؟
دست ........
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
قورباغه سبز با پاي بسته از روي برگي در آب جسته بالا و پايين مي پرد دائم هرگز نباشد بي حال و خسته گاهي به آب است يكدم به خشگي گاهي به جستن يكدم نشسته
ما گلهاي خندانيم فرزندان ايرانيم ايران پاك خود را مانند جان مي دانيم ما بايد دانا باشيم هشيار و بينا باشيم از بهر حفظ ايران بايد توانا باشيم آباد باشي اي ايران آزاد باشي اي ايران از ما فرزندان خود دلشاد باشي اي ايران
خوشحا ل و شاد و خندانم قدر دنیا رو میدانم خنده کنم من پا بکوبم من شادانم
عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیاین شادی کنیم ......
آدامسي و آدامسي
تو مبصر كلاسي
از خانم كالباسي
نمره ي بيست مي خواستي
حالا كه شدي رفوزه
دلم برات مي سوزه
گريه نكن زار زار
مي برمت لاله زار
مي فروشمت چار زار (چهار ريال )
چار زار قديمي
خاك ............
توپولويم توپولو/ صورتم مثل هلو/ مامان خوبي دارم/ ميشينه كنج خونه/ مي دوزه دونه دونه/............./ مي پوشم خوشگل مي شم/ مثل دسته گل ميشم/