0

فقط استقلالي ها بيان تو...

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

این ها استتوس هایی است که در این چند روزه در فضای مجازی و به ویژه در فیس بوک منتشر شده است. آخرین کل کل های بازی امروز:

-الو ﻣﻨﺰﻝ ﺁﻗﺎﯼ ﺯﺍﯾﺪ ؟ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺑﺎ ﺁﻗﺎ ﺍﯾﻤﻮﻥ ﮐﺎﺭ

ﺩﺍﺷﺘﻢ !

+ ﺍﯾﻤﻮﻥ ﻧﯿﺴﺘﺶ . ﺭﻓﺘﻪ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﺰﻧﻪ ﺯﻭﺩ

ﺑﯿﺎﺩ !

- ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﮐﯽ می آﺩ ؟

+ ﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻃﻮﻝ ﻧﻤﯿﮑﺸﻪ ﺯﻭﺩ می آﺩ !

یکی از فانتزیام اینه که گزارشکر داربی استاد منوچهر اسماعیلی باشن آخر بازی به سبک فیلم مادر بگن که ((قرمزته آبی آبلیموجات)) (محمد موحد)

***********************)

میگن یه فرشته هم هست بنام ((سولاخیل)) که کارش رسیدگی به امور استقلالیاس

..!!

استقلال: ما دو بار قهرمان آسیا شدیمشما حتی یه بارم به نیمه نهایی نرسیدیدپرسپولیس: این دیگه از بی سوادی شما کیسه کشاست که نمیدونید ما هم دو بار به فینال رسیدیماستقلال: ما از الغرافه ٥ تا نخوردیمپرسپولیس: از ما که ٦ تا خوردیداستقلال: ما زودترین گل تاریخ لیگ برترو تو ٨ ثانیه از مس سرچشمه نخوردیمپرسپولیس: اولا" ٨ ثانیه نبود گل غلامرضا رضایی سریعترین گل لیگ برتره بعدشم ما هم تو ده دقیقه از یهتیم ده نفره از یه نفر سه تا گل به سه شکل مختلف نخوردیماستقلال: ما پر افتخار ترین تیم آسیاییمپرسپولیس: اولا" پر افتخار ترین تیم آسیا پوهانگ استیلرز کره جنوبیه دوما" ما هم پر طرفدار ترین تیم آسیاییماستقلال : ما دیگه افتخارامون ته کشیدپرسپولیس: تیم ما ٢ هتریکی تو داربی دارهاستقلال :پرسپولیس: تیم ما سه تا از بازیکناش مرد سال فوتبال آسیا شدناستقلال :پرسپولیس: تیم ما بیشترین لژیونرو تو آسیا داشتهاستقلال:پرسپولیس: آقای گل جهان پرسپولیسهاستقلال:پرسپولیس: اسطوره های ما علی دایی که به میلان و چلسی تو لیگ قهرمانان گل زده مهدوی کیا هم به یوونتوس گل زدهاستقلال: بابام صدام کرد بای

به یه استقلالی میگن از 1 تا 10 بشمار!!!میگه : 1, 2 , 3 ,4 ,5 , خدا بگم چیکارت کنه پرسپولیس, 7 , 8 , 9 , 10.

طوری شده فغانی بازیکن پرسپولیس رو هم اخراح کنه استقلالیا میگن، فغانی با پرسپولیس تبانی کرده بود.

فیسبوکمون شده حموم عمومی یه عده عکس لنگ گذاشتن یه عده عکس کیسه(دانیال رسولی)

ترکیب احتمالی پرسپولیس در داربی ۷۷ لو رفت: فغانی مامور مهار مجیدی

*********8

1

2

3

4

5

اس دق لال

7

8

9

10

11

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

یک شنبه 25 آبان 1393  2:29 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﺳﯿﺎ ﺁﺳﯿﺎ !!

ﻣﯿﮕﻢ ﺷﯿﺶ ﺗﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ52 ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ 10ﺩﻗﯿﻘﻪ 10 ﻧﻔﺮﻩ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻧﺎﯼ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﭼﻨﺪﺗﺎﺵ ﺍستقلالی

ﺑﻮﺩ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﻦ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ

ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺩﯾﻨﺸﻮ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﯾﻦ ﺭﻭ ﺑﮕﻮ

ﮐﻪ ﺍﻻﻥ ﺍﺛﺮﯼ ﺍﺯﺵ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﺑﺠﺰ ﻧﺎﺻﺮﺣﺠﺎﺯﯼ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩﺀ ﺩﯾﮕﻪ

ﺩﺍﺭﯾﻦ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﯾﺎﺩﺗﻪ ﺩﻭﭘﯿﻨﮓ ﯾﺎﺩﺗﻪ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﻫﺎ ...ﺳﮑﻮﺕ

ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺗﺮﺍﻧﺴﻔﺮﯼ ﺑﻪ ﺗﯿﻤﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺭﻭﭘﺎ

ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺁﺳﯿﺎ

ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ...ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ 4ﺭﻭ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﯼ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ

ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﺗﻮ ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺖ 4ﺑﺎﺭ ﺍﺳﺘﻐﻼﻝ ﺭﻭ ﺑﺮﺩ ﻭ

ﺣﺘﯽ ﺩﺭﺑﯽ ﻫﺸﺘﻢ ﺳﺎﻝ50

4ﺑﺮ 1 ﺳﻮﺭﺍﺧﺘﻮﻥ ﮐﺮﺩ ...ﺳﮑﻮﺕ

ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﻣﯿﮕﻢ ﭼﯽ ﺑﮕﻢ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻧﮑﻨﯽ ... ﺑﺎﺯﻡ ﺳﮑﻮﺕ

ﻣﯿﮑﻨﻪ

ﮔﻔﺘﻢ ﺑﯿﺎﻭ ﺗﻮﺑﻪ ﮐﻦ ﻭ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯽ ﺷﻮ .....

ﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺷﮏ

ﻣﯿریزَه

هر داربی که می رسد، دلم به حال صندلی های کنده شده و سکوهای گاز زده شده ورزشگاه و اتوبوس های تیکه پاره شده شهرداری می سوزد. فرهنگتون توو حلقم.

دکتر شریعتی (مصطفی عظیم زاده)

هواداری از تیم های فوتبال یه بیماریه:

- هواداری از پرسپولیس مثل سرماخوردگی می مونه؛ بیمار رو کسل می کنه ولی زود خوب می شه.

- هواداری از استقلال یه درد بی درمونه، مثل سرطان، مثل قانقاریا...

- هواداری از استقلال یه نوع مرضه که آدم روش نمی شه به این و اون بگه، مثل بواسیر و واریکوسل!

امیر جعفری الان در برنامه زنده شبکه بندرعباس : رتبه پرپسولیس رو به دوستم پیامک زدم فکر کرده بود که براش شارژ سیم کارت فرستاده ام

یک شنبه 25 آبان 1393  2:30 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

کاشکی ته جدول هم مثل ته دیگ باحال و خوشمزه بود !

"اندر اعترافات یک پرسپولیسی”

.

.

.

پیشنهاد رسمی پرسپولیس به استقلال برای بازی داربی :

از ۱۱ تا بازیکن فقط سید جلال رو میذاریم دفاع ،

خلعتبری رو هم میذاریم نوک حمله ؛ داورم که طبق معمول ازخودتون !

.

.

.

ما که رفتیم یک چهارم

بقیه هم موندن در حسرت سهمیه چهارم !

.

.

.

بابا دیگه شورشو درآوردین از بس طرفداری های یک جانبه کردین !

اصن جفتشون سوراخن ، هم پرسپولیس هم پیروزی … والا

.

.

.

خون سرخ بدون رگ هایی آبی لخته ای بیش نی

یک شنبه 25 آبان 1393  2:33 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

ﻨﻮﺯﻡ ﺩﯾﺮ ﻧﺸﺪﻩ ﻫﺎ !!!

ﺗﺎ ﺟﻤﻌﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭقت ﻫﺴﺖ ، ﺑﯿﺎﯾﻦ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯽ/استقلالی ﺑﺸﯿﻦ !

.

.

.

یادتون بمونه بالاست پرچم کی

مگه رتبه تون تو جدول زیر ده نی

دقیقه اول کی گل خورد از ما

بسه دیگه جمع کن برو لنگی

.

.

.

یک شنبه 25 آبان 1393  2:34 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

هواداران به پا خیزید از امروز /  حمایت ها کنید از تیم پیروز

طرفداران آبی کوه وارند / همیشه رنگ دریا دوست دارند

طرفداران قرمز در زوال اند / که میدانی زقومی بیخیال اند

طرفداران قرمز یک حسودند / نمیدانی مگر بی کاره بودند

بیا ما هم به قرمز ها بخندیم / و در ها را به رویشان ببندیم !

.

یک شنبه 25 آبان 1393  2:35 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

عکس/ آقای گل سابق استقلال در کنار آقای گل امسال استقلال

بانک ورزش- در این عکس رویارویی آقای گل تاریخ لیگ برتر با بهترین گلزن این فصل استقلال به تصویر کشیده شده تا روی سایت رسمی باشگاه استقلال قرار بگیرد.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

یک شنبه 7 دی 1393  2:18 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

قلعه‌نویی: بازیکن «خدا تومان» پول می‌گیرد و انتظار دارد به او بگویم عزیزم!/ آقای حیدری! چند بار از مردم عذرخواهی کردی؟

امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگویی تفصیلی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت استقلال، بحث‌هایی که در مورد رابطه وی با ملی‌پوشان این تیم می‌شود، اظهارات منصور پورحیدری و ... صحبت‌هایی انجام داد که در زیر می‌خوانید:

* تسنیم: روند نقل و انتقالات استقلال طبق همان چیزی که می‌خواستید، پیش می‌رود؟

یارگیری در نیم فصل سخت است اما بهرام افشارزاده، علی نظری جویباری و دیگر دوستان زحمت می‌کشند تا سایر بازیکنان مدنظر جذب شوند و بتوانیم تیم را برای نیم فصل دوم تقویت کنیم.

* تسنیم: سعید آذری مدیرعامل ذوب‌آهن اعلام کرد که چرخشی درباره پیوستن محسن مسلمان به استقلال نداشته است. کار پیوستن این بازیکن به کجا رسید؟

در تلاش هستیم که مسلمان را جذب کنیم. مسلمان هافبک خوبی است و می‌تواند به تیم ما کمک کند، هر چند میلاد نوری و یک هافبک آلمانی جذب کرده‌ایم تا کمی از دغدغه‌های کرار جاسم در میانه میدان کم شود. حضور این هافبک خارجی می‌تواند به کیفیت بازی کرار کمک کند چون بار زیادی روی دوش او بود.

* تسنیم: در مورد امیر حسین صادقی به صورت قطعی اعلام کردید که بهتر است او فضای جدیدی را تجربه کند اما بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با تسنیم اعلام کرد صادقی بازیکن کلیدی استقلال است و اگر قلعه‌نویی خواستار جدایی این بازیکن است، باید درخواست کتبی دهد. به نظر می‌رسد که بین شما و افشارزاده بر سر جدایی صادقی رودربایستی وجود دارد. قبول دارید؟

بحث رودربایستی نیست. افشارزاده، عزیز و بزرگ ما است و 50 سال در ورزش کار مدیریت را انجام داده و به پدر ورزش ایران معروف است. با توجه به علاقه‌ای که به او دارم، هر چیزی بگوید، انجام می‌دهم اما در مورد صادقی، روز گذشته تلفنی با افشارزاده صحبت کردم و گفتم که بهتر است از جمع ما جدا شود. قرار است امروز درخواست کتبی‌‌ام را به افشارزاده بدهم.

* تسنیم: با جدایی آندرانیک تیموریان، امیرحسین صادقی و جدایی احتمالی هاشم بیک‌زاده، هواداران استقلال نگران تیم‌شان هستند. نگران نیستید که دچار مشکل شوید؟

تیموریان شرایط خاص خودش را داشت. در جلسه‌ای که منصور پورحیدری و برادر آندو (سرژیک) حضور داشتند، سرژیک اعلام کرد که یا باشگاه به تعهداتی که داده عمل کند یا آندو از استقلال جدا شود. در مورد صادقی هم اعلام کردیم که بهتر است فضای جدیدی را تجربه کند.

* تسنیم: بحثی که مدتی مطرح شد، این بود که به خاطر برخوردهایی که با ملی‌پوشان استقلال داشتید، برخی از آنها در زمین کم‌کاری می‌کردند تا به نوعی امیر قلعه‌نویی خراب شود. خودتان به این موضوع پی برده بودید؟

بحث کم‌کاری نبود اما تلاش‌ ملی‌پوشان در زمین همین بود. نوع بازی آنها باعث شد که نگرش من نسبت به آنها عوض شود. جام جهانی برای من حداقل درس عبرت شد که چرا بازیکنان ملی‌پوش استقلال و سایر تیم‌ها پس از بازگشت از این مسابقات کیفیت‌شان پایین آمد. این تجربه باعث شد به این نتیجه برسیم که شاید پس از بازی‌های جام ملت‌های آسیا هم کیفیت‌شان همین باشد.

در گزارش و برنامه‌ای که به باشگاه ارائه دادم، اعلام کردم تیمی می‌بندیم که متکی به ملی‌پوشان نباشد. اگر بازیکنان ملی‌پوشی که در استقلال هستند، پس از جام ملت‌های استرالیا کیفیت‌شان پایین باشد، روی سایر بازیکنان سرمایه‌گذاری می‌کنیم. واقعا متوجه نشدم که چرا کیفیت ملی‌پوشان پس از جام جهانی پایین بود و چه مشکلاتی داشتند که این گونه بازی می‌کردند.

دیگر نمی‌توانیم ریسک کنیم و با همان کیفیت به بازیکنان ملی‌پوش بازی دهیم. ضمن اینکه برای جام ملت‌های آسیا دو مسئله وجود دارد. اول اینکه اگر تیم ملی در استرالیا نتیجه بگیرد، ممکن است تا چند وقت ملی‌پوشان در فضای آنجا قرار داشته باشند. دوم اینکه در صورت عدم نتیجه‌گیری، ممکن است به ملی‌پوشان ما که تعدادشان در تیم ملی زیاد است، لطمه بخورد.

* تسنیم: گفته می‌شد برخورد شما با ملی‌پوشان در رختکن تحقیرآمیز بوده است. قبول دارید که با بازیکنان «تند» صحبت می‌‌کنید؟

موضع یکی از رسانه‌ها نسبت به من مشخص است و اگر در مورد من واقعیت را بنویسد، باید تعجب کرد. اگر بازیکن اشتباه می‌کند به قول فیروز کریمی نمی‌توانیم بگوییم «عزیزم، فدات شوم» این اشتباه را نکن! اگر صحبتی در مورد ملی‌پوشان می‌شود به خاطر این است که توقع از آنها بیشتر است. طبیعی است که وقتی تیم شکست می‌خورد مربی با بازیکنانش صحبت می‌کند و حتی ممکن است به آنها «تَشر» بزند.

* تسنیم: خسرو حیدری در مصاحبه‌ای گفته بود که قلعه‌نویی به جای انتقاد از ملی‌پوشان، حمایت کند. این اظهار نظر بازیکن باعث شده که بگویند برخورد شما با ملی‌پوشان درست نیست.

حیدری بگوید که مربی چطور باید صحبت کند؟ آقای حیدری! وقتی تیم شکست می‌خورد، مسئولیت آن برعهده من است یا بازیکن؟ حمایت را چطور باید انجام داد؟ آیا حیدری در این فصل در حد و اندازه‌های خودش بود؟ وقتی تیم در هفته‌های اخیر نتیجه نگرفت، انتقادات به سمت من رفت. نمی‌توانم به بازیکنی که «خدا تومان» پول می‌گیرد و خوب بازی نمی‌کند بگویم عزیزم قربانت بروم، اشکالی ندارد. نگرش ما در نیم فصل دوم این است که به غیر از چند ملی‌ پوش جوان، خیلی روی ملی‌پوشان حساب باز نکنیم. حیدری کلاهش را قاضی کند که چند امتیاز با آنها گرفته‌ایم و چند امتیاز بدون آنها؟ از حیدری سوال دارم که پس از کدام بازی اعلام کرد که در حد خودش نبوده و از مردم عذرخواهی کرده است؟

بارها اعلام کرده‌ام که مسئولیت شکست برعهده من است ولی متاسفانه نسل فعلی بازیکنان همین است، در صورتی که در گذشته بازیکن به پیراهنش عرق داشت ولی بازیکن فعلی 10 درصد خودش هم نیست. اگر بازیکنی فکر می‌کند که برخورد بدی با او دارم و آرامش ندارد و نمی‌تواند با من سازگاری داشته باشد، تیمش را معرفی کند و برود.

* تسنیم: در رابطه با رفتارهای شما حرف‌های زیادی مطرح می‌شود. منصور پورحیدری در اظهارنظری گفته بود که اطرافیان قلعه‌نویی او را از رسانه‌ها دور کرده‌اند.

از پورحیدری توقع نداشتم که این صحبت‌ها را انجام دهد. خدا، قلم را تعریف کرده و گفته است از کسانی که عدالت را نمی‌نویسند، دور شویم. روحیات من مثل برخی‌ها نیست که با یک پیروزی در هر کانال تلویزیونی حضور داشته باشند و اگر وقت کنند در برنامه آشپزی هم شرکت می‌کنند. زمانی که پایان فصل شد و تیم به قهرمانی رسید، به مردم توضیح می‌دهم که چه برنامه‌ریزی‌هایی داشته‌ایم.

بهرام شفیع مجری برنامه ورزش و مردم بارها از من خواسته در برنامه‌اش شرکت کنم ولی به او گفتم در فرصت مناسب به این برنامه می‌روم. منصور پورحیدری ابتدا باید رسانه را تعریف می‌کرد. در ضمن من اطرافیانی ندارم که او صحبت از اطرافیان من کرده است. همه اطرافیان من در باشگاه مسئولیت دارند. از پورحیدری تعجب می‌کنم که توجه نکرده برای برخی‌ رسانه‌ها ریختن آبروی افراد مهم نیست. من از رسانه‌ها دور نیستم ولی هر فردی برای خودش جایگاهی دارد.

* تسنیم: انتقاداتی به عملکرد محسن فروزان می‌شود و پورحیدری گفته بود مهدی رحمتی نباید از استقلال جدا می‌شد.

فرض کنیم که اشتباه من بود که فروزان جذب شد اما آیا سرمربی تیم ملی هم اشتباه کرده که او را به تیم ملی دعوت کرده است؟ تعجب من از اظهارات پورحیدری این است که چرا الان این صحبت‌ها را می‌کند و اول فصل حرفی نزد؟ تمام مسئولیت تیم برعهده من است و فروزان جزو 3 گلر تیم ملی در جام ملت‌های استرالیا است. آقایانی که نفس و قلب‌شان برای مربی خارجی می‌تپد، بدانند که ما اگر اشتباه کردیم، چرا سرمربی تیم ملی دروازه‌بان ما را به تیم ملی دعوت کرد؟ ما اشتباهی نکرده‌ایم اما نیم فصل دوم در حال تقویت تیم هستیم.

* تسنیم: در تمرین روز گذشته به بازیکنان گفتید که اگر خودشان باشند، 3،4 هفته به پایان لیگ قهرمان می‌شوید. با توجه به عدم نتیجه‌گیری در نیم فصل هنوز هم روی قول قهرمانی‌تان هستید؟

فوتبال با آدم حرف می‌زند. در هفته‌هایی که نتیجه نگرفتیم، روی قدرت تیمی حریف نبود، بلکه روی اشتباهات فردی خودمان گل می‌خوردیم. طبیعتا این مشکلات برطرف شود و بدشانسی نیز دست از سر ما بردارد، تیمی خواهیم داشت که نسبت به نیم فصل اول بهتر باشد. بازیکنان ملی را کم می‌کنیم و با جذب بازیکنان جدید درصدد تقویت تیم خواهیم بود.

* تسنیم: انتقاد دیگری که به استقلال می‌شود این است که تیم به لحاظ بدنی مشکل دارد.

اصلا مشکل بدنی نداریم. گل‌هایی که نیم فصل دریافت می‌کردیم ربطی به مسائل بدنی نداشت و روی اشتباهات فردی بود. طبق آنالیزی که داشتیم، برخی از بازیکنان ما از جمله هاشم بیک‌زاده بالای 10،11 کیلومتر در زمین می‌دویدند.

* تسنیم: کارلوس کی‌روش در گفت‌وگویی گفته که امکانات برای او فراهم نشده و شاید سرنوشت وینگادا در انتظار او باشد.

مردم همه واقعیت‌ها را می‌دانند. در تاریخ فوتبال ایران هیچ‌وقت اتفاق نیفتاده که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با سرمربی تیم ملی این همه هماهنگ باشند و امکانات خوبی برای سرمربی تیم ملی فراهم کنند. بی‌انصافی است که گفته شود برای تیم ملی کاری انجام نشده است. کفاشیان همه گونه کاری با تیم ملی را انجام داده است.

پیش از اینکه کی‌روش این مصاحبه را انجام دهد، من قبل بازی با استقلال خوزستان گفتم که به فولاد خوزستان نگاه ویژه‌ای شود و با توجه به اینکه برخی از بازیکنان این تیم نمی‌توانند بازی کنند بازیکنان کمکی برای لیگ قهرمانان آسیا داده شود. الان هم محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان به سرلشگر فیروزآبادی نامه نوشته که مشکل بازیکنان سرباز تیم ملی حل شود تا به جمع تیم ملی اضافه شوند. خداوکیلی امکانات زیادی برای کی‌روش فراهم شده که بی‌سابقه بوده است.کی‌روش برای فوتبال ایران زحمت کشیده و تیم ملی را به جام جهانی برده ولی دلیل مصاحبه‌اش را نمی‌دانم.

یک شنبه 7 دی 1393  2:21 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

مسلمان از ليست پرسپوليس خارج شد

در حالی که پرسپولیسی ها مدت ها قبل خواهان به خدمت گرفتن محسن مسلمان بوده و نامه نگاری هایی نیز در این رابطه با باشگاه ذوب‌آهن انجام داده بودند، اما به نظر می‌ رسید سعید آذری مدیرعامل ذوب‌آهن بیشتر از آنکه راغب به انتقال محسن مسلمان به پرسپولیس باشد، ترجیح می‌ داد تا این بازیکن نیم فصل دوم در استقلال توپ بزند.

بر همین اساس آذری وارد مذاکرات مستقیم با مدیرعامل آبی ها شد. به گونه ای که درخشان و پرسپولیسی ها نیز وقتی با واکنشی از سوی ذوبی ها بابت درخواستشان برای انتقال مسلمان به پرسپولیس مواجه نشدند، تصمیم گرفتند به دنبال مذاکره با باشگاه دیگر بر سر انتقال یک هافبک چپ پا باشند.

به هر حال به نظر می‌ رسد پیش‌بینی پرسپولیسی ها و حمید درخشان به واقعیت نزدیک شده و مسلمان از بیشترین شانس برای حضور در استقلال برخوردار باشد

یک شنبه 7 دی 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

زوج خط حمله استقلال در نیم فصل دوم/ برهانی - قاضی زوج نیمکت نشین؟

ترافیک در خط حمله استقلال زیاد شده و هواداران منتظرند تا ببیند امیر قلعه‌نویی در نیم فصل دوم کدام بازیکنان را در خط آتش تیمش به کار می‌گیرد.
به گزارش بانک ورزش، بعید به نظر می‌رسد قلعه‌نویی سجاد شهباززاده را با آمار گلزنی خوبی که از خود به جا گذاشت نیمکت نشین کند. او از عملکرد قاضی و برهانی رضایت ندارد و با توجه به اضافه شدن عنایتی، به نظر می‌رسد این مهاجم با تجربه در کنار شهباززاده، خط حمله ثابت استقلال را تشکیل دهند و دو مهاجم دیگر به صورت تعویضی به کار گرفته شوند.
البته این روزها اخباری هم در خصوص جدایی احتمالی قاضی از جمع آبی‌پوشان شنیده می‌شود.

یک شنبه 7 دی 1393  2:26 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

محمد قاضي در راه پرسپوليس

قاضی که دو فصل پیش به واسطه اتفاقاتی که بین او و علی دایی رخ داد، از این تیم جدا شد. به استقلال رفت و بازی های خوبی را نیز از خود به نمایش گذاشت. حال با توجه به جذب چند مهاجم توسط قلعه‌نویی در استقلال او در فکر جدایی از این تیم است.

قاضی ظهر امروز برای پیگیری مطالباتش و جدایی از استقلال راهی این باشگاه شد اما به دلیل برگزاری جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال موفق به دیدار با افشارزاده نشد. گفتنی است که قاضی مطالبات زیادی از آبی‌پوشان تهرانی دارد.

در همین ارتباط شنیده می‌ شود که او با پیشنهاد پرسپولیسی ها به عنوان بازیکن آزاد مواجه شده و قرار است طی امروز یا فردا مذاکرات نهایی اش را با درخشان و طاهری مدیراجرایی باشگاه پرسپولیس انجام دهد.

یک شنبه 7 دی 1393  2:29 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

آخرین وضعیت پیوستن حدادی فر به پرسپولیس و محسن مسلمان به استقلال
مدیرعامل ذوب آهن گفت: من از شنيدن اين اخبار تعجب مي‌كنم. قاسم حدادي‌فر سمبل ذوب‌آهن است و پرسپوليس يا هر باشگاه ديگري بايد بداند ما به اين راحتي اجازه جدايي به اين بازيكن نمي‌دهيم.دیروز (شنبه) جلسه مجمع فدراسیون فوتبال برای انتخاب دو عضو جدید هیأت رئیسه و رسیدگی به ابهامات مالی این فدراسیون در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد. یکی از شرکت‌کنندگان در این انتخابات سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن بود که درباره اخبار متفاوت پیرامون این باشگاه با وی گفت‌وگو کردیم.

در جلسه مجمع چه گذشت؟ ابهامات برطرف شد؟
بله، ابهام خاصي نبود. به نظرم بيشتر بي‌نظمي مالي بوده تا تخلف. گزارش مشروطي هم ارائه و قرار بر اين شد ابهامات به زودي رفع شود.

مسعود حسن‌زاده هم از تيم ملي اعزامي به جام ملت‌هاي آسيا خط خورد تا ذوب‌آهن هيچ نماينده‌اي در اين رقابت‌ها نداشته باشد. نظري نداريد؟
فوتبال، ورزش سليقه‌هاست. اين نشان مي‌دهد كه ما بايد بيشتر كار كنيم، هرچند معتقدم يكي، دو بازيكن ما هم مي‌توانستند مسافر استراليا شوند.

مثلاً كدام بازيكنان؟
قاسم حدادي‌فر و همين مسعود حسن‌زاده. البته تأكيد مي‌كنم الان وقت گلايه نيست و همه ما بايد همدل باشيم و با يك عزم ملي از تيم كشورمان حمايت كنيم تا ان‌شاءا... بعد از جام ملت‌هاي 1976 دوباره كاپ قهرماني را بالاي سر ببريم.

حالا كه اسم حدادي‌فر آمد، مي‌خواهيم بپرسيم ماجراي پيوستن او به پرسپوليس چيست؟
من از شنيدن اين اخبار تعجب مي‌كنم. قاسم حدادي‌فر سمبل ذوب‌آهن است و پرسپوليس يا هر باشگاه ديگري بايد بداند ما به اين راحتي اجازه جدايي به اين بازيكن نمي‌دهيم.

حميد درخشان هم به ما گفته كه خوشحال مي‌شود اگر بتواند حدادي‌فر را بگيرد.
طبيعي است. حدادي‌فر بازيكني است كه هر مربي‌اي دوست دارد او را در تركيب تيمش داشته باشد اما قاسم بايد بماند تا در پايان فينال جام حذفي، كاپ قهرماني را بالاي سر ببرد. (به شوخي ادامه مي‌دهد) به قول معروف چراغي كه به خانه رواست، به مسجد حرام است!

داستان پيوستن محسن مسلمان به استقلال به كجا كشيده شد؟
من هم به آقاي نظري و هم نماينده آقاي افشارزاده اعلام كردم كه بايد مبلغ 500 ميليون تومان به حساب باشگاه ذوب‌آهن بريزند تا مسلمان در اختيار آنان قرار بگيرد اما تا به حال كه اين اتفاق نيفتاده است. اتفاقاً با مسلمان صحبت كردم و به او هم گفتم كه استقلالي‌ها جا زده‌اند و اين‌طور نيست كه همه باشگاه‌ها به دنبالت باشند. متأسفانه وقت عمل كه مي‌رسد، خيلي‌ها جا مي‌زنند

دوشنبه 8 دی 1393  9:13 AM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

آذری: بابت مسلمان به استقلال تخفیف دادم

سعید آذری  باتوجه به احترام زیادی که برای افشارزاده قائل هستم و به خاطر دوستی صمیمانه‌ای که سالهاست با قلعه‌نویی دارم سه بار به باشگاه استقلال مراجعه کردم تا و ضعیت محسن مسلمان را مورد بررسی قرار دهیم حتی در مورد مبلغ قرارداد این بازیکن نیز تخفیف‌های لازم را به آبی‌پوشان پایتخت داده‌ام اما شواهد نشان می‌دهد که استقلالی‌ها تمایل زیادی برای جذب محسن مسلمان ندارند ولی درهرصورت وضعیت قطعی مسلمان فردا با جواب استقلالی‌ها مشخص خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کاوه رضایی، مهدی‌پور و ولید اسماعیلی بازیکن برزیلی تیم ملی لبنان را برای ذوب آهن جذب نمودیم و توانستیم خلاء فنی تیم را با به خدمت گرفتن این سه بازیکن جبران کنیم.

دوشنبه 8 دی 1393  9:14 AM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

برترین بازیکن فوتبال جهان معرفی شد

در سال 1954 در چنین روزی در مسابقه نهایی تنیس جام دیویز‌ در شهر سیدنی، آمریکا سه بر دو استرالیا را مغلوب کرد.

در سال 1955 در چنین روزی در دیدار نهایی چهل و چهارمین دوره رقابت‌های جام دیویزدر شهر نیویورک‌ ، استرالیا 5 بر1 از سد آمریکا گذشت.

در سال 1968 در چنین روزی در دیدار پایانی پنجاه و هفتمین دوره رقابت‌های تنیس جام دیویز‌ در شهر آدلایر، آمریکا 4 بر 1 از سد استرالیا گذشت.

در سال 1972 در چنین روزی روبرت پالاکیوس بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال پرو متولد شد. روبرت پالاکیوس طی سال‌های 1992 تا 2009 در 127 بازی برای تیم ملی پرو، 19 گل زد وی در سال‌های 1994 تا 1996 ، سه بار مرد سال فوتبال  پرو شد.

در سال 1979 در چنین روزی جیمز‌ یلیک‌ ستاره تنیس آمریکا متولد شد یلیک‌ که در زدن ضربات هند مستقیم و پر قدرت تبهر دارد در سال 1999 وارد عرصه حرفه‌ای تنیس شد وی که در سال 2006 به رتبه چهارم رده بندی تنیس بازان جهان صعود کرد در سال 2007 با تیم آمریکا، فاتح رقابت‌های جام دیویز شد.

در سال 1998 در چنین روزی نشریه معتبر ورود ساکر چاپ انگلیس زیدان ستاره تیم  ملی فوتبال فرانسه را به عنوان برترین بازیکن جهان در سال 1998 معرفی کرد.

در سال 1385 در چنین روزی در پایان پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر شطرنج باشگاه‌های ایران جام اندیشمندان  تیم راه آهن تهران به مقام قهرمانی رسید. در این  مسابقات تیم‌های پتروشیمی بندر امام و سایپا تهران دوم و سوم شدند.

در سال 1387 در چنین روزی تیم  ملی فوتبال ایران در  مسابقه‌ای دوستانه مقابل منتخب ایالات گالیسیای‌ اسپانیا 3 بر2 مغلوب شد. در این بازی که در ورزشگاه ریازور شهر لاکروینا انجام شد محمد نوری و محمد رضا خلعتبری گلزنان تیم ایران بودند.

در سال 1388 در چنین روزی تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدارش در رقابت‌های چهار جانبه قطر مقابل قطر 3 بر2 مغلوب شد  در این بازی که با حضور دو هزار تماشاگر در ورزشگاه خلیفه دوحه انجام شد میلاد زیندپور‌ و حاج صفی  گلزنان  تیم ایران بودند.

در سال 1389 در چنین روزی تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه در مقابل قطر به تساوی بدون گل رسید این بازی در ورزشگاه خلیفه دوحه انجام شد.

دوشنبه 8 دی 1393  9:15 AM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

جاسوس استقلال توسط ملی پوشان بایکوت شد!

در اردوی آفریقا، اکثر صحبت هایی که در جمع ملی پوشان استقلال و پیرامون تیم و آینده اش مطرح می شد، یا به رسانه های منتقل می شد و یا به گوش مدیران باشگاه و کادرفنی تیم می رسید. اینطور بود که ملی پوشان از حضور یک جاسوس که در بین شان بود مطلع شدند.

ملی پوشان استقلال این بازیکن را شناسایی و او را بایکوت کرده اند و دیگر در حضور او، در خصوص هیچ قضیه ای صحبت و اظهارنظر نمی کنند.

دوشنبه 8 دی 1393  9:16 AM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

چه‌کسی از لیست استقلال خارج می‌شود؟

درحالی امروز (دوشنبه) قرار است تکلیف حضور محسن مسلمان در استقلال مشخص شود که اوضاع جالبی در لیست نفرات این تیم وجود ندارد.

علاقمندان به این تیم به خاطر دارند که ابتدای فصل و تنها ساعاتی پیش از اتمام وقت نقل و انتقالات، استقلالی ها موفق شدند یعقوب کریمی را به خدمت بگیرند و با توجه به پر بودن لیست شان احمد جمشیدیان را از لیست خارج کردند. اقدامی که واکنش های مختلفی را هم برانگیخت اما این اتفاق افتاد و جمشیدیان تا نیم فصل بدون تیم ماند.

حالا کافی است یکبار دیگر به لیست استقلال نگاهی بیاندازیم. این تیم درحال حاضر با میلاد سلیمان فلاح، میلاد نوری، وحید طالب لو، رضا عنایتی و فردریک هلمکه قرارداد بسته و در آن طرف آندرانیک تیموریان، پژمان نوری، مهدی کریمیان و رافائل داسیلوا از این تیم جدا شده‌اند. به عبارت ساده تر استقلال درحال حاضر یک نفر بیشتر از ظرفیت لیستش را در اختیار دارد و لاجرم باید یک بازیکن دیگر هم از این تیم جدا شود.

فرض بگیریم امیرحسین صادقی جدایی اش از استقلال قطعی باشد و در این صورت لیست استقلال تکمیل می شود اما مشکل زمانی ایجاد می شود که قرار باشد مسلمان به استقلال بیاید و اینجا هم باید یک بازیکن از استقلال جدا شود. در این میان سه گزینه ظاهرا شانس بیشتری برای جدایی دارند، گزینه اول محمد قاضی است که از فولاد با پیشنهاد جدی روبه رو است اما استقلالی ها ظاهرا تمایلی به جدایی او ندارند و گزینه دوم هم هاشم بیگ زاده است که با توجه به جدایی صادقی، استقلال نمی گذارد او جدا شود، در نهایت به سومین و اصلی ترین گزینه می رسیم، میلاد سلیمان فلاح.

ظاهرا اتفاقی که برای جمشیدیان در ابتدای فصل رخ داد، در اینجا برای سلیمان فلاح رخ می دهد و اگر مسلمان استقلالی شود یا اگر صادقی در استقلال ماندنی شود، این بازیکن از آبی پوشان جدا خواهد شد.

شاید مطرح شود که با جدایی طاحونی و کرمانی مقدم، مشکل لیست استقلال باید حل شده باشد اما باید توجه کرد که این دو بازیکن در لیست امیدهای استقلال حضور داشتند و عدم حضور آنها این مشکل را مرتفع نمی کند و دلیل جدایی کرمانی مقدم این بوده که استقلالی ها مثل سایر تیم ها نمی توانستند بیشتر از 6 بازیکن جذب کنند و استقلال با حضور او، هر 6 سهمیه اش را پر کرده بود و حالا تک سهمیه باقی مانده اش را برای مسلمان نگه داشته و البته با حضور این بازیکن، احتمالا سلیمان فلاح از این تیم جدا خواهد شد.

دوشنبه 8 دی 1393  9:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها