0

فقط استقلالي ها بيان تو...

fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3243

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

هاشم بيک زاده: پنالتي نبود

هاشم بيک زاده درخصوص بازي مقابل ملوان و برد اين تيم صحبت کرد و اعتقاد داشت داور نبايد پنالتي مي گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، بیک زاده بعد از این بازی گفت: بازی خوبی بود و بعد از 3 باخت موفق شدیم ملوان را شکست دهیم. ما به این برد احتیاج داشتیم.دوار نباید پنالتی می گرفت و من مطمئن هستم پنالتی نبود. البته به نظر داور احترام می گذارم. در صحنه ای هم توپ به دستم خورد متوجه نشدم توپ به دستم خورده و توپ فاصله کمی با دستم داشت.در حال حاضر مشکلی نداریم و باید همین روند را ادامه دهیم.

او در مورد حضور مجیدی در ورزشگاه هم گفت: از مجیدی تشکر می کنم که به ورزشگاه آمد و به بازیکنان روحیه داد.

جمعه 11 مهر 1393  7:15 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

اولادي: دليلي ندارد پيش قلعه نويي بروم

مهرداد اولادي به بازي مقابل استقلال رسيد اما نتوانست در اين بازي گل بزند.

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن بعد از باخت به استقلال حاضر به مصاحبه نشد و فقط گفت: دلیلی ندارد پیش قلعه نویی بروم.

او فقط این جمله را گفت و حرف دیگری در مورد بازی و مصدومیتش نزد.

جمعه 11 مهر 1393  7:15 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

عمران‌زاده: بدشانسي‌هاي قبل را جبران کرديم

حنيف عمران‌زاده مدافعي که پس از چند بازي غيبت به دليل مصدوميت مقابل ملوان در ترکيب اصلي استقلال قرار گرفت پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: امروز خوشبختانه تمام بدشانسي هايي که در بازي هاي قبلي به دست آمده بود را جبران کرده و توانستيم با يک پيروزي شيرين از وضعيت بدي که داشتيم خارج شويم.

به گزارش "ورزش سه"، عمران‌زاده در مورد حضور فرهاد مجیدی در ورزشگاه گفت: آقا فرهاد تا پارسال در تیم ما بازی  می‌ کرد و امروز هم با حضور در ورزشگاه باعث افزایش روحیه کل تیم شد. به هر حال ایشان از بزرگان فوتبال استقلال هستند که حضورشان باعث افزایش روحیه ما  می‌ شود.

عمران‌زاده در پاسخ به اظهارنظر علیپور در مورد مصرف مواد مخدر توسط برخی از بازیکنان چنین گفت: چطور وقتی که در اول فصل تست پزشکی از بازیکنان  می‌ گیرند و دل و جگر بازیکن را در  می‌ آورند چنین صحبت هایی مطرح  نمی‌ شود، مگر می‌ شود بازیکنانی با آن همه تست های پزشکی موادمخدر هم مصرف کند! راستی مگر آقای علیپور هنوز در فدراسیون سمت دارد.

جمعه 11 مهر 1393  7:16 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

افشارزاده: از مجيدي تشکر مي کنم

افشارزاده بعد از برد برابر ملوان حاضر نشد در خصوص مساول مالي صحبت کند.

به گزارش "ورزش سه"، بهرام افشار‌زاده بعد از پیروزی سه بر یک استقلال مقابل ملوان گفت: بازی عالی بود و از عملکرد تیم راضی راضی هستم. اگر غیر از این باشد ناشکری کردیم.

او در مورد حضور فرهاد مجیدی عنوان کرد: مجیدی مرد بزرگی برای استقلال است و باید از او قدردانی کنیم. خوشحالم که او امروز به ورزشگاه آمد.عملکرد تیم خیلی خوب است و از اول هم اعتقاد داشتم که ما خوب بازی می‌کنیم.

او در مورد اینکه ایا بازیکنان استقلال به خاطر سه باخت قبلی جریمه شده بودند که با این گل بخشیده شوند ادامه داد: ما بازیکنان را اصلا جریمه نکرده بودیم که بخواهیم آنها را ببخشیم.

افشار‌زاده در مورد عملکرد ورزشکاران ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون هم صحبت کرد: ما در بوکس و یکی دو رشته دیگر مثل بسکتبال و ... شانس مدال داریم و فکر می‌کنم با کسب 22 یا 23 مدال طلا به کارمان پایان دهیم.

جمعه 11 مهر 1393  7:17 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

تشويق کرار به سبک آذري ها

جاسم کرار بازيکن عراقي استقلال بعد از درخشش در بازي با ملوان به شدت از سوي هواداران تيمش تشويق شد.

به گزارش "ورزش سه"، هواداران استقلال بعد از تعویض جاسم کرار او را به سبکی که هواداران تراکتورسازی در زمان حضور این بازیکن در تبریز او.را تشویق می کردند ، مورد تشویق قرار دادند.
علیرضا رمضانی در دقیقه نود جایگزین جاسم کرار شد.

جمعه 11 مهر 1393  7:17 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

استقلال3 ـ ملوان1؛ خروج از بحران با بال‎هاي قو

استقلال در شرايطي که بعد از 3 باخت وضعيت بحراني را پشت سر مي‌ گذاشت با پيروزي بر ملوان در روزي که فرهاد مجيدي هم در ورزشگاه حاضر بود از بحران خارج شد.

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه دیدارهای هفته یازدهم لیگ برتر استقلال از ساعت 18:30 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف ملوان رفت که این دیدار با برتری 3 بر یک شاگردان قلعه‌نویی خاتمه یافت.

هفته یازدهم لیگ‌برتر، ورزشگاه آزادی تماشاچی: 12هزار نفر
داور: حسین زرگر، کمک ها: رضا سخندان، بابک داوری

گل: ابراهیمی(33)، قاضی(40)، شهباززاده(85) استقلال، سیدجلال رافخایی(55 پنالتی)
اخطارها: هاشم بیک‌زاده، میلاد فخرالدینی (استقلال) رضا اعتمادی(ملوان)

استقلال: محسن فروزان، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، میلاد فخرالدینی، یعقوب کریمی، امید ابراهیمی، مهدی کریمیان(70 محمدرضا خرسندنیا)، کرار جاسم(89 علیرضا رمضانی)، سجاد شهباززاده، محمد قاضی
سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ملوان: ایمان صادقی، سیداحمد آهی، عزت الله پورغاز، عزیر معبودی، مرتضی فلاحی، مازیار زارع، سعید یوسف زاده، سهیل رحمانی(63 مهرداد اولادی)، رضا اعتمادی، محسن یوسفی(63 مهیار زحمتکش)، سیدجلال رافخایی

شرح گل:
1ـ صفر(استقلال): خطای مدافع تیم ملوان روی جاسم کرار و اعلام پنالتی توسط داور که این توپ توسط ابراهیمی زده شد و او این توپ را به گل کرد.
2 ـ صفر(استقلال): پاس سجاد شهباززاده به قاضی رسید و او با یک کنترل خوب این توپ را وارد دروزاه کرد.
2ـ1(ملوان): هاشم بیک‌زاده روی سهیل اعتمادی خطای پنالتی کرد که رافخایی پشت توپ ایستاد و دروازه فروزان را باز کرد.
3ـ1(استقلال): حرکت خوب جاسم کرار و پاس تو عمق و ضربه فنی سجاد شهباززاده در داخل شش قدم گل سوم را برای این تیم رقم زد.

جمعه 11 مهر 1393  7:18 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

تعظيم جاسم‌کرار به هواداران و افسوس اولادي

بازيکن عراقي تيم فوتبال استقلال پس از تعويض مقابل هواداران اين تيم تعظيم کرد.

جاسم کرار پس از تعویض در دقیقه 90 به سمت هواداران استقلال رفت و مقابل آنها تعظیم کرد. او سپس به سمت امیر قلعه‌نویی رفت و به او دست داد.

* مهرداد اولادی در جریان بازی وقتی شعارها و فحاشی علیه خودش را شنید به نشانه افسوس سرش را تکان می‌داد. او فصل گذشته در تیم استقلال بازی می‌کرد.

* کی‌روش و کریمی بعد از گل سوم استقلال ورزشگاه آزادی را ترک کردند.

* حنیف عمران‌زاده و مهدی امیرآبادی به سمت رختکن استقلال رفتند.

* فرهاد مجیدی به شدت از سوی هواداران استقلال تشویق شد.

* تمرینات تا عصر یکشنبه تعطیل شد.

* امیر قلعه‌نویی از سوی هواداران تشویق شد.

* اعضای هیأت مدیره استقلال در پایان مسابقه به رختکن رفتند.

* دروازه‌بان ملوان ایمان صادقی در پایان مسابقه دچار مصدومیت شد که پزشکان او را مداوا کردند.

* فرهاد مجیدی هم از تونل ورزشگاه خارج شد.

جمعه 11 مهر 1393  7:20 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

رکورد استثنايي رحمتي مقابل پرسپوليس

مهدي رحمتي با پيراهن تيم هاي مختلفي روبه‌روي پرسپوليس ايستاده و از اين ديدارها خاطرات متفاوتي دارد.

به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی، بدون هیچ تردیدی از بهترین دروازه‌بان های تاریخ فوتبال ماست، مردی که با انجام 76 بازی ملی در کنار عابدزاده و میرزاپور، بهره مند از بیشترین بازی های ملی در تاریخ فوتبال ماست؛ مهدی رحمتی با پیراهن تیم های شهیدسپاسی، سپاهان، استقلال و مس کرمان روبه‌روی پرسپولیس در لیگ ایران ایستاده و پیکان پنجمین تیمی است که او رقابت برابر پرسپولیس را تجربه می‌ کند.

1. تلخ ترین روز رحمتی
12 بهمن 90 تلخ ترین روز رحمتی برابر پرسپولیس در تاریخ فوتبالش بوده است، در این روز استقلال تا دقیقه 81 از پرسپولیس پیش افتاده بود اما از این دقیقه به بعد دنیا، پیش چشم رحمتی سیاه شد و ایمون زاید دو رگه ایرلندی ـ لیبیایی، با زدن 3 گل پرسپولیس 10 نفره را برابر استقلال 3 ـ2.

2. بهترین نتیجه رحمتی
روز 18 آذرماه سال 90، برای رحمتی روز خوبی بود. بهترین نتیجه رحمتی مقابل تیم پرسپولیس در این روز اتفاق افتاد، پرسپولیس و استقلال در یک چهارم نهایی جام‌حذفی سال 90 به مصاف هم رفتند و در حالی که بازی 2 تیم در اوقات قانونی صفر ـ صفر در جریان بود، در وقت اضافه، آبی ها 3 گل زدند و با نتیجه 3 ـ صفر برنده شدند. این بهترین نتیجه مهدی رحمتی با پیراهن تیم فوتبال استقلال و سایر تیم هایش برابر پرسپولیس بود.

3. بدترین نتیجه رحمتی
در روز 5مهرماه 1382 سیدمهدی رحمتی بدترین شکست تمام ادوار خود را برابر پرسپولیس به دست آورد پرسپولیس که در سال 82 ستارگانی چون ایلیچ، پیروانی، کریم باقری، استیلی، علی دایی، جواد کاظمیان و میناوند را داشت 5 ـ 2 شهیدسپاسی را برد، پرسپولیس در بازی اول 8 ـ 2 پگاه گیلان را برده و سپس در مشهد یک ـ صفر برابر ابومسلم پیروز شد.

4. سال های خوش رحمتی مقابل پرسپولیس، 11 ـ یک
طی سال های 1388 تا 1392، سالیان خوش رحمتی مقابل پرسپولیس رقم خورد و به جز یک باخت 3 ـ 2 با پیراهن استقلال در روز 12 بهمن سال 90، در سالیان دیگر، او با استقلال همیشه یا بالاتر از پرسپولیس ایستاد یا برابر سرخ ها نباخت. بازی رفت‌وبرگشت سال 88، بازی رفت‌وبرگشت سال 89 و جام‌حذفی، بازی رفت سال 90 و جام‌حذفی، بازی رفت‌وبرگشت 91 و بازی رفت‌وبرگشت 92، 11 دیدار بی شکست مهدی رحمتی برابر پرسپولیس بود، او در این بازی ها، 4 برد، 6 مساوی و یک باخت جلوی پرسپولیس داشت. البته او در این سال ها پیراهن سپاهان و استقلال را جلوی پرسپولیس پوشید.

5. تلخ ترین گل دریافتی
آبان ماه 85 زمانی بود که صمد مرفاوی، مهدی رحمتی را درون دروازه استقلال به جای وحید طالب لو قرار داد. باور کردنی نبود که بعد از گل اول استقلال، به ناگاه پرسپولیس از روی نقطه کرنر گل مساوی را بزند، معدنچی روی یک توپ ساده رحمتی را که آماتورگونه به سمت او و نقطه کرنر رفته بود را با یک توپ ساده و کم قدرت و از زاویه ای بسته مغلوب کرد.

6. توافقی که حاصل نشد
سال 1390، حمید استیلی اعلام کرد که مهدی رحمتی مهمترین بازیکنی است که پرسپولیس باید در بازار نقل و انتقالات جذب کند، کاشانی با رحمتی به مذاکره نشست و 3 شرط رحمتی را نپذیرفت. یک مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون که تا آن زمان مسابقه نداشت و دوم جذب جلال حسینی، سوم کنار گذاشتن تمام دروازه‌بان های پرسپولیس، کاشانی مدیرعامل نتوانست بازیکن محبوب سرمربی تیم خود را برآورده کند، استقلال پول مورد نظر را داد، محمد محمدی و طالب لو را کنار گذاشت اما نتوانست شرط سوم یعنی جذب جلال حسینی را برآورده کند و رحمتی برای دومین بار به استقلال رفت.

7. فراخوانده یک پرسپولیسی
سیدمهدی رحمتی توسط یکی از مهمترین مردان تاریخ پرسپولیس یعنی علی دایی گلر اول تیم‌ملی شد. جالب اینکه قبل از علی دایی هیچکدام از مربیان تیم‌ملی فوتبال، از بلاژویچ، همایون شاهرخی، برانکو و حتی قلعه‌نویی، رحمتی را به تیم‌ملی فرانخوانده بودند. قلعه‌نویی استقلالی هم از مهدی رحمتی استفاده نکرد اما علی دایی، مهدی رحمتی را تیم‌ملی برد، قلعه‌نویی، حسن رودباریان را دروازه‌بان اول تیم‌ملی کرد.

8. رحمتی، 7 تایی مقابل پرسپولیس
مهدی رحمتی در کل 13 سال حضورش در لیگ حرفه ای، تنها 6 بار برابر پرسپولیس بازنده شده است. 3 بار با تیم شهید سپاسی، 2 بار با استقلال و یک بار با مس کرمان کل باخت های مهدی رحمتی را برابر پرسپولیس ساخته است. نکته اینکه رحمتی در 10 سال اخیر تنها 3 بار برابر سرخپوشان پایتخت پذیرای باخت شده است.

9. 360 دقیقه بی گل
در 4 بازی متوالی آخری که رحمتی با پیراهن استقلال برابر پرسپولیس به ثمر رساندن نتایج صفر – صفر شده و پرسپولیس در هیچکدام از بازی ها به رحمتی گل نزده است.

10.  8 کلین شیت در 9 بازی
در 9 دیدار آخرین رحمتی برابر پرسپولیس او 8 کلین شیت داشته و تنها در یک بازی 3 گل خورده است.
90/2/25، سپاهان 0 – پرسپولیس 0 ، هفته 33 لیگ دهم
اردیبهشت 90، سپاهان 0 – پرسپولیس، یک چهارم جام‌حذفی
25 شهریور 90، استقلال 0 – پرسپولیس، هفته هفتم لیگ یازدهم
18 آذر 90، استقلال 3 – پرسپولیس، یک چهارم جام‌حذفی
12 بهمن 90، استقلال 2- پرسپولیس 3،  هفته 28 لیگ یازدهم
3 شهریور 90، استقلال 0- پرسپولیس0، هفته 6 لیگ دوازدهم
6 بهمن 91، استقلال 0- پرسپولیس 0، هفته 23 لیگ دوازدهم
15 شهریور 92، استقلال 0 – پرسپولیس 0 ، هفته 8 لیگ سیزدهم
27 دی 92، استقلال 0 – پرسپولیس 0، هفته 23 لیگ سیزدهم

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

پنج شنبه 8 آبان 1393  12:12 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

استقلال رسما خواهان تعويق تاريخ داربي شد

باشگاه استقلال طي نامه‌اي خواهان تعويق دربي 30 آبان اين تيم مقابل پرسپوليس شد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، علی نظری جویباری طی نامه ای به سازمان لیگ خواهان تعویق دیدار سی آبان استقلال برابر پرسپولیس شد.

این درخواست به این دلیل صورت می گیرد که تیم ملی ایران 27 آبان برابر کره جنوبی به میدان می رود و طبیعتا آبی پوشان به دلیل داشتن بازیکنان ملی پوش نمی توانند تمرینات آماده سازی خود را پشت سر بگذارند.

پنج شنبه 8 آبان 1393  12:13 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

مدافع استقلال مقابل رونالدو بازي مي‌کند

مدافع ارمني استقلال براي بازي تيمش مقابل پرتغال به اردوي تيم ملي ارمنستان دعوت شد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت arka ارمنستان، تیم ملی این کشور 14 نوامبر - 23 آبان - در مرحله انتخابی جام ملتهای اروپا باید به مصاف کریس رونالدو و هم تیمی هایش برود.

سرمربی سوئیسی ارمنستان برای این بازی 17 لژیونر را به اردوی تیم ملی دعوت کرده که نام هرائل مگوییان مدافع استقلال هم در آن دیده می شود.

پنج شنبه 8 آبان 1393  12:14 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

امیدواری برای رسیدن ستاره گلزن استقلال به صبا

امروز
چاپ

آمارهای «استقلال – صبای قم» را که مرور می‌کنیم باز هم به یک نقطه مشترک در تمام آمارهای بر جا مانده از استقلال می‌رسیم. نقطه‌ای به نام آرش برهانی ، مردی که رد پای گلزنی‌هایش در تمام بازی‌ها وجود دارد.

آرش برهانی که در اوج بی سلیقگی عادل فردوسی‌پور به‌عنوان گل نزن در اذهان عمومی جا افتاده گلزن‌ترین مهاجم فوتبال ایران و باشگاه استقلال در لیگ است.

هر جا که می‌نگری آثاری از گلزنی‌های برهانی دیده می‌شود و هنوز آرش بوی گلزنی می‌دهد به طوری که می‌شود در همین بازی هم از او انتظار گلزنی داشت اگر مصدومیتش بهبود یابد و اگر فرصت بازی داشته باشد. آرش با 8 گل زده به صبای قم گلزن‌ترین استقلالی به این تیم به شمار می‌رود و در میان بازیکنان صبای قم از زمان پیدایش در فوتبال ایران تا به امروز بابک ذوالرحمی (مربی فعلی شهرداری تبریز)، فریدون فضلی و رضا عنایتی (بازیکن فعلی پدیده شاندیز مشهد) هر یک موفق شده‌اند تنها 2 بار دروازه استقلال را باز کنند که این ارزش کار برهانی را بیشتر می‌کن

پنج شنبه 8 آبان 1393  11:24 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

ابهام جدید بین قلعه نویی و فرهاد مجیدی

امروز
چاپ

اظهارات امیر قلعه نویی علیه فرهاد مجیدی از آن ادعاهایی است که ذهن را مشوش می‌کند. از آن حرف‌هایی که تلی از ابهام مقابلت قرار می‌دهد و پی در پی برایت سوال می‌سازد. حرف‌های در لفافه امیر قلعه‌نویی درباره اتفاقات مرغوبکار که فرهاد مجیدی بازیگرش بوده ذهن را به هر اتفاقی راهنمایی می‌کند.

دعوای امیر قلعه نویی با فرهاد مجیدی دلیلی بر این ادعا است که حتما در مرغوبکار کاری خلاف با موازین اخلاقی از سوی شماره 7 سابق انجام شده است که او اکنون در پرده از آن وقایع می‌گوید و فرهاد را تهدید می‌کند که اگر به فاشگویی‌هایش ادامه دهد درباره آن اتفاقاتی که در مرغوبکار رخ داده توضیحات بیشتری می‌دهد. ماجرا چیست؟

در مرغوبکار چه رفتاری خارج از عرف ورزش، خارج از موازین اخلاقی رخ داده است. وقتی از مرغوبکار حرف می‌زنیم حداقل می‌دانیم که آنجا چاله میدان یا محلی برای بزهکاری نیست. مرغوبکار را اینگونه می‌شناسیم؛ محلی برای ورزش، تندرستی، ساختن جسم و روح.  

ادعای امیر قلعه نویی که چندین احتمال را در قبال کرده فرهاد در مرغوبکار برابرمان قرار می‌دهد، مدیران این مجموعه را هم زیر سوال می‌برد. بی شبهه اگر در مرغوبکار از سوی فرهاد مجیدی حرکت و رفتاری شایسته و موازی با اخلاق انجام گرفته بود سرمربی استقلال دورش پیله نمی‌ساخت و با لحنی تهدیدآمیز از آن سخن نمی‌گفت. پس در مرغوبکار رفتاری در تضاد با روحیه ورزشی انجام گرفته است. ابهامی که امیر قلعه‌نویی در قبال فرهاد مجیدی ایجاد کرده پیچیده، غامض و دور از فهم است و شاید بزرگترین سوال این روزهای فوتبال ایران باشد.

امیر قلعه نویی فاش نکرده که فرهاد در مرغوبکار چه کرده است که این علامت سوال را بزرگتر می‌کند. اظهارات امیر قلعه‌نویی بدون هیچ کد و نشانه‌ای بیان شده است و سوال این است که حالا چرا؟ چرا اکنون که فرهاد مجیدی با دنیای فوتبال خداحافظی کرده امیر به برخی اتفاقات اشاره می‌کند؟ چرا زمانی که فرهاد برای امیر بازی می‌کرد از این تهدیدها نبود؟

امیر قلعه نویی یا نباید به این صورت فرهاد مجیدی را در مظان اتهام‌های بزرگ قرار می‌داد یا باید دل را به دریا می‌زد و هر آنچه بود و نبود را رسانه‌ای می‌کرد. امروز فرهاد در میان انبوهی از اتهام‌ها گیر افتاده است که این نشات می‌گیرد از مصاحبه رمزدار امیر قلعه‌نویی. او کدهایی داده است اما به درستی پرده از حقیقت برنداشته که این برای فرهاد مجیدی اتفاق خوشایندی نیست و ایضا وجهه‌اش را میان اذهان عمومی تخریب می‌کند. شیوه مصاحبه امیر قلعه‌نویی درست مانند این می‌ماند که بنویسیم فلانی … است. به جای این سه نقطه و جای خالی می‌شود هر جمله‌ای را قرار داد. فلانی چیست؟ باشخصیت است، بی شخصیت است و هر کلمه‌ای که جای نگارشش اینجا نیست.

امروز بیش از آنکه لازم باشد پی به دلایل اختلاف دایی و مایلی‌کهن ببریم یا بدانیم ریشه اختلاف‌های علی فتح‌ا… زاده و واعظ آشتیانی چه بود باید پاسخ سوالی که امیر قلعه‌نویی برابرمان ایجاد کرده را دریابیم. نقطه مبهم همین است که امیر قلعه‌نویی گفت: «آقای مجیدی بگویم در مرغوبکار چه اتفاقی افتاد؟!»

پنج شنبه 8 آبان 1393  11:26 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، پرویز مظلومی یا همان پرویز سوبله - چوبله هواداران استقلال با رکوردی که بعید به نظر می‌رسد حالاحالاها بشکند، خیلی حرف‌ها زد.

* می‌خواهیم از جدایی پرویز مظلومی سؤال کنیم، جدایی از استقلال...

- رفتیم دیگه!

* رفتیم دیگه درست اما چرا؟!

- چه بگویم؟

* واقعیت!

- پس اجازه بدهید از اول شروع کنم. با آمار و ارقامی که در استقلال به دست آوردم نباید جدا می‌شدم و باید می‌ماندم. پرویز مظلومی با استقلال چهار دربی پشت سر هم را برد. وقتی هدایت استقلال را بر عهده گرفت با چهار بازیکن استارت زد، چهارده بازیکن قراردادشان به پایان رسیده بود. هیچ‌کس جرأت ریسک کردن و آمدن به آن استقلال را نداشت. قبل از اینکه با من صحبت کنند با نفرات دیگر حرف زده بودند ولی کسی حاضر به پذیرفتن این سمت نشد. استقلال را قهرمان جام حذفی کردم و...

* این‌ها کارهایی بود که برای استقلال کردید، پس دلیل جدایی‌تان چه بود؟

- حاج آقای فتح الله زاده مرا برای سال سوم می‌خواست. از من لیست گرفته بود. هیأت مدیره استقلال جلسه‌ای را برگزار کرد و من برنامه‌ام را در اختیار آنها گذاشتم. همه از عملکرد من رضایت کامل داشتند. هواداران استقلال دوست داشتند ادامه بدهم اما یک دفعه همه چیز در عرض 24 ساعت خراب شد!

* کامل‌تر توضیح می‌دهید.

- این سؤالی است که هیأت مدیره وقت باید توضیح بدهد. برای خود من هم پرسش است که چرا با تمامی این اقدامات پرویز مظلومی سال سوم نماند، تیمی که سهمیه آسیا نداشت و در پلی‌آف بود را به لیگ قهرمانان رساندم، استقلال را قهرمان جام حذفی کردم، عددی را برای استقلالی‌ها به یادگار گذاشتم که تا سال‌ها به یادگار خواهد ماند. خودم دنبال جواب این سؤال هستم. شاید جالب باشد بدانید در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا با سپاهان بازی داشتیم، آقای رسولی‌نژاد ظهر بازی تماس گرفت و گفت با هر نتیجه‌ای که خلق شود شما سال سوم هم می‌مانید. به من گفتند دو، سه عضو هیأت مدیره وقت استقلال شبانه به مربی‌ای زنگ زدند و به او حکم دادند. من هر وقت استقلال مرا خواست آمدم و به هوادار خدمت کردم. دنبال منافع خودم نبودم. سال 74 در عمان مربیگری می‌کردم، پورحیدری تماس گرفت و گفت بیا، به هزار ترفند قراردادم را فسخ کردم تا به استقلال بیایم، می‌دانید چرا؟!

* چرا؟!

- چون عمر من در استقلال گذشت. 13 سال در استقلال بازی کردم. 12 سال مربی بودم و دو سال سرمربیگری این تیم را بر عهده داشتم، 27 سال یعنی یک عمر. از استقلال هم طلب ندارم، مدیون استقلال هستم. اگر پرویز مظلومی شدم، موقعیت اجتماعی و مالی به دست آوردم از برکات نام استقلال بوده است. مردم بهترین قاضی هستند، همین که مرا در کوچه و خیابان می‌بینند و با احترام برخورد می‌کنند برایم کافی است.

* می‌خواهیم به یک ماه قبل از جدایی‌تان برگردیم، به روزی که در استادیوم دستگردی برای رفتن شما شمارش معکوس گذاشتند.

- بیشتر از یک ماه بود. رسانه ها عکس آن هواداران و پلاکارد را به چاپ رساند، استقلال در کورس قهرمانی بود، چند نفر آمدند و به دنبال به‌ هم زدن آرامش روحی - روانی تیم بودند، برای یک هوادار فرقی نمی‌کند چه کسی سرمربی استقلال باشد، برای هوادار واقعی موفقیت استقلال مهم است. آنها هوادار نبودند، لطفاً اسم هوادار روی آنها نگذارید، کلمه هوادار حرمت دارد، شاید جالب باشد بدانید یکی از آن افراد که پلاکارد را آوردند به جرم کلاهبرداری راهی زندان شد! من از یک چیز ناراحتم چرا هیچ ارگانی نمی‌آید تا با این افراد مسئله‌دار برخورد کند؟ به هر حال جواب این‌ها را خدا می‌دهد.

* ‌مهدی رحمتی در آن روزها می‌گفت با من تماس گرفتند و گفتند به دنبال تیم دیگری باش.

- قبل از بازی آسیایی استقلال بود، دیدم مهدی رحمتی در رختکن داد و بیداد می‌کند، فریاد می‌کشد، گفتم چی شده، گفت از طرف آقای ایکس تماس گرفتند و می‌گویند برای فصل بعد دنبال تیم دیگری باش. ما داریم برمی‌گردیم.

* شاید اگر قهرمان می‌شدید همه این اتفاقات از بین می‌رفت و سرمربی استقلال می‌ماندید.

- قهرمان شدیم، مگه نشدیم؟

* منظورم قهرمانی لیگ برتر است، در شرایطی که نیم‌فصل اول بودید در پایان قهرمان نشدید.

- در نیم‌فصل 6 امتیاز بیشتر از تراکتور و 9 امتیاز بیشتر از سپاهان داشتیم، آمارهایم عالی بود. جدایی فرهاد مجیدی شرایط را عوض کرد، فرهاد علاوه بر کاپیتان بودن عصای دست من بود، او تیم را مدیریت می‌کرد، پیش از فرهاد، ناصرخان حجازی این کارها را می‌کرد، از اسمش می‌ترسیدند، وقتی به رحمت خدا رفت مجیدی در تیم مدیریت می‌کرد، بازیکنان به او احترام می‌گذاشتند. رفتن مجیدی و در ادامه جاسم کرار با آسیب‌دیدگی جباری، تیموریان، کیانوش رحمتی، خسرو حیدری همراه شد و دست من خالی از بازیکن، با همه این تفاسیر با اختلاف یک امتیازی قهرمانی را از دست دادیم.

* از جدایی فرهاد مجیدی حرف زدید، او چرا رفت؟!

- من با فرهاد مجیدی خیلی راه آمدم، مجیدی فرزندانش خارج از ایران بودند، من هر دو هفته به او مرخصی می‌دادم، به فرهاد گفتم برو مشکلاتت را حل کن و برگرد، گفت مشکل حاد است.

* او در 90 گفت من به خاطر بچه‌هایم نرفتم.

- اجازه بدهید من وارد این ماجرا نشوم، او یک چیزهایی به من گفت که از خودش بپرسید.

* از دربی‌ها بپرسیم، پرویز سوبله - چوبله...

- این شیرین است، از این سؤالات بپرس (!) اول از همه بگویم من خوشحال می‌‌شوم یک استقلالی بیاید و رکورد چهار پیروزی متوالی مرا در دربی بشکند. از صمیم قلب امیدوارم این اتفاق شکل بگیرد، خدا را شکر پرویز مظلومی عددی را به یادگار گذاشت که هواداران می‌توانند برای رقیب کری بخوانند. این به نماد پیروزی‌های استقلال در دربی تبدیل شده است. اگر دربی‌ها را می‌بردیم مظلومی سهم کوچکی داشت، بقیه تلاش می‌کردند.

* از آن کابوس دربی بپرسیم، دربی سه بر دو...

- دست رو دلم نذار.

* چرا؟!

- برای اینکه می‌توانستیم دربی را ببریم اما برخی نگذاشتند، ما با اینکه در تبریز چند مصدوم و محروم دادیم و نفرات دیگر هم حضور نداشتند اما دو بر صفر جلو افتادیم، من الونگ الونگ را هافبک دفاعی گذاشتم و او این قدر در نیمه اول پاس اشتباه داد در نیمه دوم یوسفی را به زمین فرستادم، تیم را هجومی‌تر کردم، تیم 11 نفره پرسپولیس 82 دقیقه جلوی استقلال موقعیت گل نداشت. چطور در عرض چند دقیقه سه گل می‌زند؟

* چطور؟

- اگر یک بار دیگر فیلم این بازی را تماشا کنید خیلی چیزها را متوجه می‌شوید، حقایق آشکار خواهد شد، خیلی اتفاقات افتاد، دوست ندارم آن را باز کنم.

* فقط همین؟!

- برخی وقت‌ها اتفاقات نادر در فوتبال می‌افتد، اتفاقاتی که می‌توانم آن را به بازی استقلال و سایپا که ناصرخان حجازی سرمربی بود تشبیه کنم.

* یعنی خیانت چند بازیکن...

- یک بار دیگر هم می‌گویم فقط بروید فیلم بازی دربی را یک بار دیگر تماشا کنید. فقط یک بار دیگر، خواهشاً لحظه گل‌های زده پرسپولیس را با دقت ببینید.

* حرف زدن پرویز مظلومی می‌تواند افشاگری مهمی باشد، چرا نمی‌گویید؟

- نمی‌خواهم حرف‌هایی بزنم که باعث شود مردم و هواداران از فوتبال زده شوند. وقتی سرمربی استقلال شدم، صمد مرفاوی حرفی به من زد که باید آن را گوش می‌کردم، اشتباه بزرگی انجام دادم، او گفت وقتی به استقلال می‌روی سنگ‌فرش‌های استقلال را هم عوض کن، نتیجه اعتمادم را به بدترین شکل گرفتم، من وقتی از استقلال رفتم ظرف 24 ساعت عکسم را از دیوار پایین کشیدند، جالب است. آوردند به خودم دادند.

* یک بار از ماجرای خیانت در ازبکستان حرف زدید، ماجرا چه بود؟

- شب قبل از مسابقه آمدند به من گفتند برخی از بازیکنان ممکن است که کاری کنند، فتح الله زاده حضور داشت و یکی یکی نفرات را صدا کرد و با آنها حرف زد، او گفت‌ اگر خدای ناکرده ببازیم گذشت نمی‌کنم و بدترین جریمه‌ها را در نظر می‌گیرم، به خیر گذشت و دو بر صفر بردیم.

* این بازیکنان که می‌خواستند کم‌کاری کنند، چه کسانی بودند؟

- اگر می‌خواهید آنها را بشناسید فیلم دربی سه بر دو و بازی استقلال- سپاهان لیگ قهرمانان آسیا را تماشا کنید، همین...

* اگر مردم این بازیکنان را بشناسند بهتر است.

- این فیلم بازی‌ها را تماشا کنید همه چیز معلوم می‌شود، خدا جواب آنها را می‌دهد.

* ‌می‌خواستید سرمربی تراکتورسازی شوید اما این اتفاق شکل نگرفت.

- برخی از دوستان که نمی‌خواستند به تبریز بروم، مصاحبه‌ام را تحریف کردند و دست روی نقطه ضعف هواداران تراکتور گذاشتند، آنها جمله من را که گفته بودم آبی‌ام اما از امروز پیراهن تراکتور را بر تن می‌کنم، عوض کردند تا مرا روبه‌روی مردم خونگرم تبریز قرار دهند، بنده خدا جعفری ترسید و من با وجود اینکه قرارداد داخلی بسته بودم رسماً اعلام کردم از این حضور می‌گذرم.

* و مظلومی برمی‌گردد؟!

- به کجا؟!

* استقلال؟

- نمی‌دانم، شاید، اگر روزی در استقلال مرا بخواهند و بدانند می‌توانم کمک کنم برمی‌گردم، من همیشه عاشق استقلال بوده‌ام.

* اگر برگردید باز هم دربی‌ها را می‌برید؟

- من هیچ وقت از دربی نمی‌ترسم، شاید از بازی‌های کوچک بترسم اما دربی نه، همیشه تیمم را هجومی می‌چینم.

پنج شنبه 8 آبان 1393  11:27 AM
تشکرات از این پست
meysam69
meysam69
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 14
پنج شنبه 8 آبان 1393  3:44 PM
تشکرات از این پست
hamid_rb
hamid_rb
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 369