0

فقط استقلالي ها بيان تو...

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

اسطوره پرسپولیس: جلوي استقلالي شدن پسرم را نگرفتم
بهترين گلزن باشگاهي تاريخ فوتبال کشورمان گفت: «به پیش بینی من عباس زاده در مسابقات لیگ امسال برای پرسپولیس 15 گل می‌ زند.»ز، فرشاد پیوس که در تيم خونه به خونه بابل مربيگري مي‌ کند، درباره حضور پسرش در تيم ب استقلال نگرشي کاملا حرفه اي دارد. وی در این خصوص گفت: «من خودم تا 100 سالگی هم تحت هیچ شرایطی حتی با بهترین پیشنهاد مالی از سمت باشگاه رقیبم عبور نمی کنم اما این دلیل نمی شود که به پسرم بگویم به استقلال نرو، ماهان در پاسخ پیشنهاد حاج آقا جباری مدیر محترم استقلال ب که بارها برای پیوستنش به مجموعه استقلال ب اصرار داشت، جواب مثبت داد و به این تیم رفت. سن او در حال بالا رفتن بود و احساس  می‌ کردم حضورش در تیم من با ایجاد حساسیت های بی مورد توانایی هایش را مخفی نگه دارد.»

پیوس درباره نتایج این روزهای پرسپولیس گفت: «کسب 7 امتیاز از 3 تیم پایین جدولی کمترین انتظاری است که می‌ توان از پرسپولیس داشت و چه بسا برابر این سه تیم در تهران باید 9 امتیاز می‌ گرفتیم. ما وقتی می‌ توانیم از عملکرد مجموعه جدید کادرفنی پرسپولیس تحلیل درستی داشته باشیم که نتیجه این تیم در اصفهان برابر سپاهان مشخص شود. اگر پرسپولیس برابر تیم سپاهان در اصفهان برنده شد آن وقت اولین کسی که از عملکرد حمید درخشان تقدیر خواهد کرد خودم هستم.»

فرشاد پیوس در پاسخ به یکی از سوالات همیشگی ما جوابی متفاوت دارد: «در حال حاضر معتبرترین مهاجم پرسپولیس عباس زاده است، درست است که 2 گل از 4 گلش را از روی نقطه پنالتی زده اما او به پیش بینی من در مسابقات لیگ امسال برای پرسپولیس 15 گل می‌ زند. ضمن اینکه شنیده ام محسن خلیلی آمادگی خوبی در تمرینات پرسپولیس دارد و می‌تواند در نیم فصل برای تیم مثمرثمر باشد.»

پیوس به خاطر رابطه پسرش با پیام صادقیان از اوضاع و احوال هافبک مهاجم محروم سرخپوشان آگاه است. او می‌ گوید: «پیام صادقیان هر دو هفته یک بار وضعیت آمادگی جسمی و ذهنی خود را برایم تشریح می‌ کند و این روزها در حال تمرین روی تمرکز ذهنی خود است تا هیچ وقت رفتارش از کنترل خارج نشود. مطمئن باشید بهترین صادقیان سال های اخیر فوتبال ایران را در روزهای آینده و بعد از محرومیتش خواهیم دید.»

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

یک شنبه 6 مهر 1393  12:16 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

جاسم کرار در طول هفته گذشته مصدومیتی جزیی داشت و همین دلیل موجب شد قلعه نویی، او را از ابتدا به میدان نفرستد. اما او وقتی در نیمه دوم به میدان آمد باز هم با بازی زیبایش هواداران تیمش را به وجد آورد.

به گزارش افکارنیوز، نگاهی به آمار بازیکنان استقلال که در انتهای صفحه نخست سایت بانک ورزش هم قابل مشاهده است می بینید که کرار با ۲ گل و ۳ پاس گل، تاثیرگذارترین بازیکن استقلال تا اینجای مسابقات است. پس از او، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده و قاضی با سه گل زده و یک پاس گل، چهار امتیازی هستند و در رده های بعدی تاثیرگذارترین بازیکنان استقلال. برهانی نیز با یک گل و دو پاس گل در رده پنجم این لیست است.

پس قلعه نویی باید از این به بعد بیشتر مواظب ستاره نه چندان جوان تیمش باشد. چرا که تیمش بیش از هر کسی به این بازیکن عراقی وابسته است و نبودش امتیازات زیادی از این تیم خواهد گرفت.

یک شنبه 6 مهر 1393  12:18 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

استقلال شده بنگاه رفیق بازی (شوت)

یک شنبه 6 مهر 1393  12:18 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

بازی خیلی خوبی مقابل ذوب آهن داشتیم. فکر می کنم این یکی از بازیهای خوب لیگ بود که دو تیم یک فوتبال زیبا را به نمایش گذاشتند. من اگر یک سری از حرفها را بزنم که دوباره تکراری می شود. من از بچه هایم راضی هستم.اگر همه موقعیتهای ما گل می شد.نتیجه طور دیگری رقم می خورد. من به تیم ذوب آهن هم تبریک می گویم.

قلعه نویی و مصاف با گل محمدی

قلعه نویی در تمام رویارویی هایش مقابل قلعه نویی در لیگ پیروز میدان بوده است . وقتی که در این مورد از قلعه نویی سوال کردیم . خیلی کوتاه پاسخ داد «به هر حال فوتبال است دیگر، پیش می آید!»

با استقلال مورد نظر من فاصله داریم

من چندین بار خدمت شما گفتم که  این استقلال با  استقلالی که من مدنظر دارم هنوز خیلی فاصله دارد. ما هنوز حتی در یک بازی بات تمام موجودیمان بازی نکردیم.مخصوصا در بحث دفاعی که ما از بازیکنانی در پستهای غیر تخصصیشان استفاده کردیم.بازیکنان ملی ما هنوز به شرایط آرمانی نرسیدند. این در حالی است که بازیکنانی که از ابتدا با ما تمرین می کردند را ببینید، کلی فرق معامله است.

74% پاس سالم دادیم

دکتر کاظمی بعد از بازی با فولاد آماری را در اختیار من قرار داد که نشان می دهد استقلال عملکرد قابل قبولی در لیگ داشته است.بازیکنان ما در دیدار با فولاد 107 کیلومتر دویدند.این در حالی بود که در سالهای 92-93 میزان دوندگی بازیکنان ما در هر بازی حدود 11 کیلومتر بود.یا آمار پاسهای ما به 560 پاس در هر بازی رسیده که از مقدار 74%  درصد سالم است. این نشان می دهد که اگر ما همه نفراتمان را در اختیار داشته باشیم.قطعا نتیجه بهتری هم می گیریم و در حال حاضر دست و بالمان بسته است.

این همه هیاهو برای چیست!

من نمی دانم که این همه هیاهو برای چی هست؟! استقلال هنوز تیم دوم جدول است. ما 10 بازی کردیم که 6 تا از آنها خارج از خانه بوده است. تازه حتی در یک بازی اتفاق نیفتاده که ما همه نفرات را داشته باشیم یا کسانی که من روی آنها حساب ویژه ای باز کردم.مطمئن باشید که اگر همه مصدومان برسند و ملی پوشان هم خودشان را از لحاظ بدنی برسانند، شما استقلال متفاوتی را می بینید. این برای من خنده دار است .یک عده که تا دیروز خودشان را قایم کرده بودند.کارهای برنامه ریزی شده انجام می دهند، آنها حتی وقتی استقلال مب برد هم از ما ایراد می گیرند .در حالی که من به این استقلال خیلی امیدوار هستم .

تیم ملی امید

شما ببینید یعقوب کریمی را در دفاع چپ به کار گرفتیم. بعد که دارد در ترکیب جا می افتدبلند شده رفته  تیم ملی امید. حالا اگر می گفتیم نرود تیم ملی نتایج را گردن ما می انداختند. الان که اجازه دادیم برود، مصدوم تحویل مان دادند.

نمی دانم در رختکن چه بگویم

خدا را گواه می گیرم که نمی دانم در رختکن چه بگویم. اینهمه موقعیت از حریفان می گیریم.حتما ایراد فنی داشتیم که باختیم.وقتی بازی تمام می شود تازه کار آنالیزور ها شروع می شود. ما دراین 3 بازی بالای 16 موقعیت داشتیم. کرنل ، ضربه آزاد و..اما متاسفانه نتوانسته ایم به گل برسیم. هر چند که فکر می کنم اگر ملی پوشان تلاش کنند. مشکلات کم کم حل می شود.

یک شنبه 6 مهر 1393  12:20 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

آتیلا حجازی از انتخاب علی کریمی به عنوان مربی تیم ملی انتقاد و این قضیه را شبیه به فیلم های هندی عنوان می کند.

حجازی در این خصوص گفت: «من و خانواده ام خیلی کریمی را قبول داریم اما برای من که از بیرون به این قضیه نگاه می کنم، این انتخاب اصلا منطقی نیست. بهتر بود که کریمی با دریافت مدرک روی نیمکت می نشست. شک ندارم که اگر با کسب تجربه مربی تیم ملی می شد، خیلی راحت جای کی روش را در تیم ملی می گرفت.»

وی افزود: «فکر می کنم فقط در اینجا است که یک نفر بدون مدرک مربی می شود. با وحید هاشمیان که صحبت می کنم، از تلاش شبانه روزی اش برای دریافت مدرک مربیگری اش می گوید. آنجا خیلی سخت می شود مربی شد و اصلا درستش هم همین است.»

حجازی در ادامه تاکید كرد: «شک ندارم که کی روش برای اینکه از محبوبیت کریمی استفاده کند او را به عنوان دستیارش انتخاب کرده است. کریمی نباید اجازه بدهد که از او استفاده ابزاری شود. کی روش گفته که یک سورپرایز دیگر هم دارد و مطمئنم که انتخاب بعدی اش مجیدی است تا به نوعی توازن سرخابی ها را روی نیمکتش به وجود بیاورد و هم از محبوبیت کریمی استفاده کند و هم مجیدی. کی روش خوب می داند که دارد چکار می کند.»

او معقتد است که محبوبیت کریمی می تواند به دو چندان شدن موفقیت کی روش کمک کند: «بدون شک با انتخاب کریمی، خیلی از مخالفان کی روش همسو با او شدند. به هر حال کریمی در فوتبال مان یک چهره محبوب است. دقیقا به همین خاطر هم انتخاب شد. اما حالا که مربی تیم ملی شده است، باید این فرصت را غنیمت بشمارد تا به زودی او را به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم ملی کشورمان ببینیم.»

109

یک شنبه 6 مهر 1393  12:21 AM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3243

آبشک: داور براي استقلال سنگ تمام گذاشت

محمد آبشک هم ديگر اخراجي تيم راه‌آهن در مقابل استقلال‌خوزستان بود که بسيار هم به عملکرد داوري معترض است.

آبشک در مورد این دیدار به "ورزش سه" گفت: ما آمده بودیم که ببریم اما صحبت های ویسی قبل از بازی در مورد داوری کار خودش را کرد و داور این دیدار همه جوره برایشان سنگ تمام گذاشت. ما دقایق اول روی غفلت خودمان پنالتی دادیم اگرچه من  می‌ گویم پنالتی نبود.

او در مورد عملکرد داوری ادامه داد: به نظر من بازی از دست داور در رفته بود. ما شده ایم موش آزمایشگاهی مدام داورهایی که اولین بار است  می‌خوهند در لیگ‌برتر سوت بزنند را برای ما  می‌گذارند. تیم ما عالی کارکرد اما به مدد داور باخت. کجای دنیا وسط زمین تمارض  می‌گیرند؟ او سر همین به من اظهار داد 4 دقیقه بعدش هم کارت زرد دوم را داد و در نهایت اخراج شدم.

آبشک این‎باره افزود: حمیدخان استیلی علاوه بر فوتبال روی مسائل اخلاقی هم خیلی تاکید دارد و ما هم همیشه اخلاق را رعایت می‌کنیم اما داور سوت های بی مورد  می‌زد. همه دیدند که او با تیم ما چه کار کرد من چیزی ندارم که بگویم در این 11 بازی که انجام دادیم 8 تا از آنها داورانی قضاوت کرده اند که تجربه کافی نداشتند.

بازیکن راه‌آهن در مورد پنالتی هایی که برای حریف گرفته شد نظرش را اینگونه بیان کرد: هیچ کدام از آن دو پنالتی که گرفته شد صبح نبود چون من دقیقا در همان زاویه ای بودم که بازیکن حریف قرار داشت ولی بازیکن ما اصلا او را نزد داور از لحاظ روحی روانی تیم ما را بهم ریخت ما حتی وقتی 10نفره هم بودیم  می‌ توانستیم بازنده بازی نباشیم در واقع باید بگویم که ما حریف داور نشدیم.

جمعه 11 مهر 1393  6:59 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

قاضي چگونه گل مي زند ؟ (عکس)

محمد قاضي که با زدن گل هاي تاثيرگذار، 4 گل به ثمر رسانده، در تيم استقلال 2 شريک دارد؛ 2 مرد تازه وارد يعني اميد ابراهيمي و سجاد شهباززاده که آنها هم 4 گل به ثمر رسانده اند.

به گزارش "ورزش سه"، به ثمر رساندن 4 گل توسط این سه مرد و 3 گل توسط جاسم کرار و زدن تنها یک گل توسط آرش برهانی نشان از آن دارد که فوتبال به نیرو و غنای جوانی زنده است.

محمد قاضی مهاجم بزرگی است که البته چندان گلزن نیست، او طی 194 بازی رسمی در تیم های فولاد، ذوب‌آهن، پرسپولیس و استقلال سر جمع 41 گل به ثمر رسانده که آمار جذابی نیست او در 12 بازی ملی هم 3 گل زده است. با این حال او با کمک به سایر بازیکنان و توانایی های دیگر همواره خود را در اندازه های یک مهاجم بزرگ نگه  می‌دارد. مثل همین صحنه ها ؛ شور و اشتیاق او را در پرش هایش ببینید.

جمعه 11 مهر 1393  7:03 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

اخراجي هاي ليگ برتر به پنج رسيد

صبح جمعه، يک صبح طوفاني براي مربيان ليگ برتر بود و در کمتر از 12 ساعت دو مربي، شغل خود را در ليگ از دست دادند.

به گزارش "ورزش سه"، اول نصرت ایراندوست سرمربی ملوان که از ابتدای فصل پیش بینی می شد که اخراج بشود، با حکم مدیرعامل ملوان اخراج شد و دوم مهدی تارتار بعد از شکست روز گذشته مقابل پدیده شغل خود را در تبریز از دست داد. این دو مربی با آرزوهای بزرگ و با شعار جوانگرایی کار خود را آغاز کرده بودند اما در نهایت موفق به حفظ جایگاه خود نشدند. با اخراج این دو مربی تعداد مربیان اخراجی لیگ برتر به 5 رسید. در لیگ امسال علی دایی (پرسپولیس)، زلاتکو کرانچار (سپاهان)،  مجید باقری نیا (نفت مسجد سلیمان) و تارتار و ایراندوست از سمت های خود اخراج شده اند. این در حالی است که تنها 11 هفته از لیگ برتر امسال می گذرد.

با توجه به تعطیلی دو هفته ای لیگ، بازی های امروز هم می توانند قربانی داشته باشند. البته فقط یک مربی دیگر در معرض تصمیم احتمالی اخراج است.

جمعه 11 مهر 1393  7:03 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

صحنه جنجالي بازي استقلال ملوان (عکس)

هنوز چيزي از آغاز مسابقه استقلال و ملوان نمي گذشت که جلال رافخايي و محسن فروزان به هم پيچيدند.

به گزارش "ورزش سه" ، این صحنه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان داوری، پنالتی بود و داور باید محسن فروزان را به احتمال زیاد با کارت قرمز از زمین اخراج می کرد، البته این اعتقادی نیست که داور بازی داشت و بنابراین بازی بدون آنکه سوت خاصی داشته باشد، از سوی داور ادامه پیدا کرد. شما هم می توانید درباره این صحنه اظهارنظر کنید. اینکه پنالتی بود یا نه.

جمعه 11 مهر 1393  7:05 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

هافبک استقلال عليه سرطان (عکس)

ورزش سه- اميد ابراهيمي چهره‌اي که بي حاشيه در ترکيب استقلال جا افتاده بعد از گلي که ديروز زد شادي خود را با اين پيراهن نوشت با هم تيمي ها تقسيم کرد. نوشته اي تبليغاتي عليه بيماري سرطان که به شدت به دل هوادارن فوتبال نشست.

جمعه 11 مهر 1393  7:07 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

کرار مهره قهرماني قلعه نوعي

جاسم کرار بازيکن عراقي استقلال ديروز دوباره بازگشتي فوق العاده به ترکيب سابق استقلال داشت از عوامل برتري سه گله تيم اش مقابل ملوان بود.

به گزارش "ورزش سه"، همین بازی نشان داد که بود و نبود این بازیکن طراح و پاسور چه تاثیر ویژه ای در حرکت تیمی آبی ها دارد.

قلعه نوعی که هفته گذشته قول قهرمانی در لیگ را داده بود لابد روی هنر فوتبال جاسم کرار حساب ویژه باز کرده است. یک عراقی یاغی که البته در استقلال هیچ نشانی از ناسازاری های سابق را ندارد.

جمعه 11 مهر 1393  7:08 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

نمايش قدرت فرهاد مجيدي(عکس)

ورزش سه- فرهاد مجيدي که مهمان ويژه بازي استقلال و ملوان بود به شدت مورد تشويق هواردان استقلال و سرمربي تيم ملي قرار گرفت. به هر حال وي در آينده سرمربي استقلال خواهد شد، صد البته بخاطر همين پشتوانه مردمي کم نظير.

جمعه 11 مهر 1393  7:08 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

شهباززاده: به خاطر نتايج اخير تحت فشار بوديم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به خاطر نتايج اخيرمان تحت فشار بوديم و به اين پيروزي احتياج داشتيم.

سجاد شهباززاده بعد از پیروزی 3 بر یک استقلال مقابل ملوان اظهار داشت: به خاطر نتایج اخیرمان تحت فشار بودیم و به این پیروزی احتیاج داشتیم. خوشبختانه امروز از موقعیت‌هایمان استفاده کردیم و نظم دفاعی هم بهتر بود.

به گزارش تسنیم، وی در خصوص اینکه چرا روی بازیکنان فشار وجود داشته، تصریح کرد: بعد از شکست در 3 بازی آن هم در تیمی مانند استقلال فشار وجود دارد اما خوشحالم که این مسئله تمام شد و قبل از تعطیلات پیروزی خوبی کسب کردیم.

مهاجم استقلال درباره خوشحالی پس از گلش با جاسم کرار عنوان کرد: پاس گل کرار خیلی خوب بود و من خواستم از او تشکر کنم.

جمعه 11 مهر 1393  7:13 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

قلعه‌نويي: پيشکسوت واقعي امثال مجيدي است

امير قلعه نويي اعتقاد دارد تيمش در بحران نبوده که حالا با يک برد از بحران خارج شود.

به گزارش "ورزش سه"، امیر قلعه نویی در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل ملوان گفت:

به مدال آوران تبریک می گویم
به خاطر مدال های خوب کاروان ایران در بازی های آسیایی تبریک می گویم.اولا از هواداران خوب مان بابت حمایت هایی که کردند تشکر می کنم.یک تشکر هم از مجیدی می کنم. نشان داد پیشکسوت و معرفت دارد.

آقایان در روزنامه ها بحران درست می کنند
 آقایان در دفترها و روزنامه هایشان بحران درست کردند.تیمی که دوم است و خوب بازی می کند چه بحرانی دارد.برخی که مردم آنها را نمی شناسند با مصاحبه می خواهند معروف شوند.در این بازی 11 موقعیت داشتیم.پیشکسوت واقعی امثال مجیدی است که در شرایط بحرانی به تیم کمک می کنند یا اگر کمک نمی کنند ضربه نمی زنند. یک سری آقایان هم هستند که در دفتر خودشان بحران درست می کنند.بحران برای چی؟بحران برای زمانی است که تیم هشتم و نهم جدول است.این ها خودشان را استقلالی می دانند.

همه از تماشای بازی استقلال لذت می برند
او در ادامه در رابطه با مسائل فنی هم صحبت کرد: به هر دو تیم تبریک می گویم. ملوان به رغم اینکه شرایط خوبی نداشت ولی دنبال این بود که فوتبال بازی کند. استقلال روز خوبش نبود با این وجود هنوز از دو-سه بازیکن گلایه دارم. ما می توانستیم گل های بیشتری بزنیم. خوشحالم هر کسی بازی های استقلال را می بیند لذت می برد. تیم مقابلش مهم نیست. من بازی استقلال با ذوب آهن را دیدم سرعت تیمی خیلی خوب بود. بازی فولاد اوج بدشانسی ما بود که بدون کرنر بازی را باختیم. این بازی را هم خدا را شکر می کنیم که به پیروزی رسیدیم. امیدوارم در دو هفته آینده تیم را از نظر بدنی به شرایط مطلوب برسانیم. من قبول ندارم تیمم مقابل تیم های بزرگ مشکل دارد.
قلعه نویی به تعطیلی لیگ انتقاد کرد و گفت: بعید می دانم در آلمان تا افغانستان چنین اتفاقی بیافتد.

جمعه 11 مهر 1393  7:13 PM
تشکرات از این پست
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2

ياثي: دروازه‌بان استقلال بايد اخراج مي‌شد

رئيس سابق کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: در دقيقه 12دروازه‌بان استقلال بايد اخراج و يک پنالتي هم به سود ملوان گرفته مي‌شد.

سیدرضا غیاثی در مورد نحوه قضاوت سیدحسین زرگر دربازی استقلال و ملوان گفت:‌ متأسفانه باز هم شاهد یک روز بد داوری بودیم. قضاوت این داور در نتیجه بازی اثرگذار بود. زرگر داوری است که دیگر خصوصیات خوب قبلی خود را ندارد. او قبلاً خوب می‌دوید و نزدیک به صحنه‌ها بود اما دراین بازی دیدیم که دیگر نزدیک به صحنه‌ها نیست و در قطر زمین هم دیگر حرکت نمی‌کند و در جای‌گیری‌ها هم دچار اشتباه است و به خوبی صحنه را نمی‌بیند.

به گزارش فارس، وی افزود: به خاطر همین مسائل است که در دقیقه 12 نتوانست خطای آشکار محسن فروزان دروازه‌بان را روی سیدجلال رافخائی تشخیص بدهد. خطای فروزان روی مهاجم استقلال یک پنالتی آشکار بود و باید دروازه‌بان استقلال هم از زمین اخراج می‌شد زیرا رافخائی با عبور از فروزان به راحتی می‌توانست دروازه استقلال را باز کند.

رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال ادامه داد: در دقیقه 21 مسابقه زرگر به درستی به فخرالدینی بازیکن استقلال که قصد فریبش را داشت کارت زرد نشان داد او در دقیقه 34 مسابقه هم به درستی به سود استقلال اعلام پنالتی کرد.

قیاسی افزود: در نیمه دوم هم دقیقه 54 ضربه کاشته ارسالی بازیکنان ملوان اگر به دست هاشم بیک‌زاده خورده باشد یک پنالتی دیگر به سود ملوان است البته بر روی قید اگر تأکید می‌کنم زیرا صحنه شلوغ بود و نمی‌شد به درستی تشخیص داد که توپ به دست بیک‌زاده خورده یا نه ولی اگر توپ به دست بیگ‌زاده خورده باشد پنالتی بوده زیرا فاصله توپ با دست او نزدیک نبود.

وی در مورد اینکه اگر بخواهد به عنوان یک ناظر به زرگر نمره بدهد چه نمره‌ای به او می‌دهد، گفت: اشتباهات زرگر در این مسابقه تأثیرگذار بود و اگر بخواهم مثل ناظران از 10 به او نمره بدهم با سه اشتباه‌ تأثیرگذاری که داشت از 6 بیشتر نمره نمی‌گیرد.

وی گفت: من در مورد نحوه قضاوت جباری در پرسپولیس هم گفتم که این داور تأثیرگذار داشت که عسگری رئیس دپارتمان حرفم را رد کرد اما در برنامه 90 مشخص بود که حق با من بوده است برای اطلاع عموم و علاقه‌مندان فوتبال داوری را کارشناسی می‌کنم و به عنوان یک کارشناس نظرم را می‌گویم و این نظر هیچ تغییری هم در نتیجه ایجاد نمی‌کند ولی بهتر است دوستان و مخصوصاً برخی از هواداران که جوان هم هستند ما را متهم به حمایت از یک تیم خاص نکنند.

جمعه 11 مهر 1393  7:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها