0

فقط استقلالي ها بيان تو...

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

تیموریان در میهمانی افطار به رئیس جمهور چه گفت

تیموریان گفت: «مراسم بسیار خوبی با حضور آقای رئیس جمهور برگزار شد و بسیار خرسندم که توانستم در خلال این مراسم صحبت‌های کوتاهی هم با آقای دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم کشور عزیزم ایران داشته باشم.»

وی افزود: «بنده به سهم خودم بابت حمایت‌هایی که آقای دکتر روحانی از تیم ملی فوتبال و به طور کلی ورزش داشته‌اند تشکر و قدردانی کردم. دیگر تشکر من بابت مراسم افطاری زیبایی بود که ایشان ترتیب داده بودند. به آقای روحانی گفتم که امیدوارم خدا برکت را در زندگی‌تان بیشتر کند. می‌دانم که برگزاری چنین مراسمی چه ارج معنوی بالایی دارد و حتما کسانی که بانی برگزاری مراسم افطار هستند نزد خداوند جایگاه خاصی خواهند داشت. در ادامه صحبت‌هایم برای آقای دکتر در عرصه سیاست آرزوی موفقیت کردم و به ایشان عرض کردم که امیدوارم شما را در مدارج بالاتر ببینیم.»

تیموریان در پایان حرف‌هایش گفت: «امیدوارم حمایت‌های آقای دکتر روحانی از تیم ملی فوتبال ایران ادامه پیدا کند تا در جام ملت‌های آسیا که دی ماه در استرالیا برگزار می‌شود موفق باشیم.»

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:35 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

نقل قول fatemexry

خطری كه از بیخ گوش مدافع استقلال گذشت

حنیف عمران زاده درباره آسیب دیدگی خود عنوان کرد: «فعلا در حال فیزیوتراپی هستم. فکر می کنم بر اساس برنامه ای که ریخته ایم تا هفته سوم و بازی با سپاهان به میدان برمی گردم. برخی دوستان نگران بودند که این زمان طولانی تر می شود اما خوشبختانه تا آن زمان که بازی حساسی است به میدان برمی گردم. امیدوارم امیرحسین صادقی هم هر چه سریعتر بهبود خود را پیدا کند و برگردد.»

وی درباره اینکه چرا برای جام جهانی تیم ملی را همراهی نکرد گفت: «این مساله تصمیم مربی است. فکر می کنم نیم فصل دوم نیم فصل خوبی داشتم ولی این نظر کی روش بود که به تیم ملی نروم.»

مدافع تیم استقلال درباره جدای مهدی رحمتی از جمع آبی پوشان اظهار داشت: «من و مهدی ۳، ۴ سال زندگی کردیم. چه در اردوها و چه در زندگی. قسمت این بود که رحمتی به پیکان برود. امیدوارم در همه مسابقات موفق باشد غیر از بازی با استقلال که شوخی بردار نیست.»

عمران زاده درباره شرایط آبی ها برای فصل جاری گفت: «ما امسال را خوب شروع کردیم و دوران آماده سازی را به خوبی طی کردیم. ملی پوشان هم تمدید کردند که جزو اتفاقات خوب است. امیدوارم با کمک هواداران نتایج خوبی بگیریم. خوشبختانه مشکل مالی هم نداریم.»

وی درباره اینکه آیا مصدومیت نگرانش کرده بود اظهار داشت: «همین طور است. من در صحفه شخصی ام هم نوشته بودم که مردم دعایم کنند. اگر یک ذره بیشتر تاندون پایم پاره شده بود باید فوتبال را کنار می گذاشتم. خدا را شکر اتفاق بدی نیفتاد و توانستم به فوتبال ادامه بدهم.»

عمران زاده درباره بحث ممنوع الخروجی اش به دلیل قرارداد با باشگاه پرسپولیس گفت: «وکیلم زنگ زده بود که ممنوع الخروجی و به من گفتند که باشگاه پرسپولیس از طرف تو مالیات رد کرده است و ۳۰ میلیون باید برای قراردادت با پرسپولیس مالیات بدهی. خوشبختانه رحیمی نامه ای داد که من اصلا بازیکن پرسپولیس نبودم و مشکل حل شد.»

سلام

كاربر محترم

براي چندمين بار هست كه به شما تذكردادم تا اين پست ها را در تالار اصلي استقلال درج بفرماييد.

بعد از اين باعرض معذرت اگر پست هاي خود را در تالار مربوطه درج نكنيد پست شما حذف ميگرددو اسم شما به عنوان تخلف از قوانين تالار به مدير ارشد ارجاع خواهدشد.

سپاس

سه شنبه 7 مرداد 1393  4:58 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

ماشین جدید پسر قلعه نویی+عکس

هوتن قلعه نویی که پیش از این هم با انتشار تصاویری از خودش نشان داده که علاقه فراوانی به ماشین های خاص دارد این بار از جدیدترین برند پورشه رونمایی کرده است

169519 803  ماشین جدید پسر قلعه نویی+عکس

پنج شنبه 23 مرداد 1393  2:30 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

گرفتن مصاحبه ازفتح الله زاده توسط برهانی..!!
البته نمیدونم این عکس ماله چه زمانیه..آخه حیف نیست بازیکن به این خوبی ازاستقلال بره؟؟زودترباهاش تمدیدکنین دیگه..این تیموکی میخوان جمع کنن خدامیدونه..(هستی)

پنج شنبه 23 مرداد 1393  5:48 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

سلام

ههههههی چی بگم دربی که اصلا برام لذتی نداشت .باید قلعه نویی زودتر فرها مجیدی رو وارد زمین میکرد .به هر حال دیگه مساوی شد .

من بیوگرافی آرش برهانی رو گذاشتم میدونم شاید خیلیاتون خونده باشین ولی یه وبلاگ هواداربرهانی

باید بیوگرافی ایشون رو  داشته باشه.

نام :آرش برهانی

تاریخ تولد: بیست و سوم شهریور سال هزار و سیصد و شصت و دو 1362/6/23

محل تولد : کرمان – محله خواجو

6 برادر و 2 خواهر داره. فرزند یکی مونده به آخره.  برادر کوچکتر از خودش هم فوتبالیسته و خیلی شبیه آرشه

قد: 178

وزن : 74

پست تخصصی : مهاجم

وضعیت تاهل :مجرد

مدل ماشین: بی ام و

مدرک تحصیلی: دیپلم

پیانو می نوازد.

ادکلن مورد علاقه:chanel bleu

بازیگران مورد علاقه : پوریا پور سرخ
بهترین تفریح : بیلیارد
بهترین فیلمی که دیده ام : -
بزرگترین آرزو : بازی در اروپا
کتاب : چگونه می توان به موفقیت رسید
بهترین شهر دنیا : بارسلون
مادر : شریک تنهایی
پدر : صبور
اگر فوتبالیست نمی شدم : مهندس
غذا : اسپاگتی
پرسپولیس : رقیب
استقلال : عشق
تیم ملی : آرزوی هر بازیکن

بزرگترین شجاعت : دروغ نگفتن
دوست صمیمی : پژمان آینده
ایران : وطن
بهترین بازی : با پیکان دور رفت لیگ برتر 1387
بهترین لحظه ورزشی : قهرمانی با استقلال در لیگ برتر 1387

الگوی اخلاقی : یحیی گل محمدی (این تیپ گل محمدی بدجور رفته تودلم .به آرش بگم  یه بارمثل گل محمدی لباس بپوشه البته برهانی خودش خوشتیپ هست )

نام پدر: داریوش

کد ملی : 02981211295

کد موبایل: .... 5 – 0912

شروع فوتبال : از سال 78 از شهرداری

باشگاه ها : پاس تهران – النصر امارات – استقلال

شماره پیراهن : ابتدا 17 بعد از آن شماره 6 از فصل 88-87 به بعد

شماره 9 را بر تن می کند.

ارش ابتدا در تیم میلاد کرمان دروازه بان بود اما بعد از مدتی به خط حمله امد
ارش در فصل 81_82 لیگ برتر ایران پدیده فوتبال معرفی شد
به خاطر سرعت بالا و تکنیکش برانکو او را به تیم ملی دعوت کرد
بهترین گل ملی ارش گل او به تیم ملی قطر در بازیهای مقدماتی جام جهانی 2006 المان است
او همراه تیم ملی ایران به جام جهانی 2006 المان راه پیدا کرده است
دنیای او به گفته خودش سفید است
از دروغ متنفر است
عاشق ماکارونی است
ارش میگوید تا اخر فوتبال قصد ازدواج ندارد

آرش برهانی در فصل نقل و انتقالات سال ۱۳۸۶ با توجه به این که زمزمه پیوستن او به پرسپولیس تهران شنیده می‌شد، با استقلال تهران قرارداد بست و به این تیم منتقل شد.او در اولین فصل از حضورش در استقلال توانست ۱۰ گل برای این تیم به ثمر برساند اما انتقاد زیادی به وی از لحاظ خراب کردن موقعیت‌های مناسب گلزنی در آن فصل شد. اما او در فصل بعد و دومین فصل حضور در استقلال به روزهای اوج خود بازگشت و گل‌های فراوانی را برای این تیم ثمر رساند.

آرش برهانی در دوره هشتم لیگ برتر باشگاهای کشور در تاریخ ۶ آبان ۸۷ با زدن ۳ گل پیاپی (هت ریک) به پیکان از لحاظ زمان یک رکورد به خود اختصاص داد او در کمتر از ۹ دقیقه ۳ گل به تیم پیکان زد تا اگر اتوئو سریع‌ترین هت‌تریک ۱۰ سال اخیر بارسلونا را انجام داده، برهانی با نصف زمان مهاجم کامرونی، سریع‌ترین هت‌تریک تاریخ استقلال و لیگ برتر باشد

البته از زندگی آرش برهانی ناگفته هایی هم هست که من سپیده .این اجازه رو به خودم نمیدم که بگم

پنج شنبه 23 مرداد 1393  6:03 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

درس گفتی دمت گرم بیا حال این پرسپولیسیا رو بگیریم

جمعه 24 مرداد 1393  12:08 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

نقل قول francesco10

استقلال بهترین تیم تاریخ فوتبال ایرانه و ما تو این تیم کسی رو داریم که همه آرزوشو دارن...

اون فرهاد مجیدی که حیف شد که رفت               درود بر او و اس اس

جمعه 24 مرداد 1393  12:30 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

فرهاد مجیدی در کنار خودروهای لوکس در اسپانیا+عکس

فرهاد مجیدی در کنار خودروهای لوکس در اسپانیا+عکس

پنج شنبه 30 مرداد 1393  11:37 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

استقلال - سایپا البرز؛ اینفوگرافیک بازی

http://www.8pic.ir/images/8v7qr8aiu7g0nwturefb.jpg

پنج شنبه 30 مرداد 1393  11:45 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

امیر آبادی در جمع استقلالی ها دیده شد + عکس

رخی بازیکنان و مربیان استقلال در مراسم افتتاح یک رستوران حضور یافتند که در این بین حضور مهدی امیر آبادی بازیکن سابق استقلال نیز جالب بود .

عمرانزاده امیر آبادی

عمرانزاده امیر آبادی

عمرانزاده امیر آبادی

پنج شنبه 30 مرداد 1393  11:50 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

طنز/ چند بخش منتشرنشده از دوئل قلعه نویی و نکونام+ حواشی جشن آشتی‌کنان!

در جدیدترین این دوئل های فرحبخش، کاپیتان جواد نکنونام رودرروی ژنرال امیر قلعه نویی قرار گرفته است. ضمن مرور برخی از دیالوگ های احتمالی یک ماه آینده این دو، فرجام این دوئل را هم می‌خوانیم:

نکونام در پاسخ به هجده قدم نیوز: 
اون موقع که سرگروهبان هم نبودی، من از پشت 30 متر گل می زدم. بعدشم من که میدونم کارت پایان خدمتم نداری ولی میگی ژنرالم! شما مجموع بازی های ملی ات اندازه دندون های سالم من نیست بعد حرف از تربیت بازیکن می زنی؟

*

قلعه نویی در مصاحبه با مافیا پرس: 
ببین بزرگوار! شما تو قنداق داشتی {...}دی، من چشم بسته روپایی می زدم و اندازه همه پوشک هایی که تا همین چند سال پیش خراب کردی هم گل زدم. حیف یادت رفته اولین بار بازوبند کاپیتانی رو به ساق پات بستی حالا قیافه می گیری.

*

نکونام در گفتگو با روزنامه شیر سماور:

چهار ماه بدون پول بازی کردم، حالا به من میگه پولکی؟ من کار نکنم ماهی 8 میلیون تومن درآمد دارم. من پولو واسه خودم نمی خواستم که واسه بچه های تیم می خواستم که تازه اومدن میخواستم استقلال خراب نشه. حالا آقای پورسانتیان واسه ما از دزدگیر حرف میزنه. آقای سرجوخه شما خودت پات گیره، بی خیال دادگاه انقلاب!

*

قلعه نویی در گفتگو با سوراخ آنلاین:

به قرآن این حرفا گفتن نداره ولی یه شب پول تو جیبی ش رو هم از من گرفت گفت به کسی نگو. بعدشم ما که حسابمون پاکه و دلمون سیره دنبال روغن ترمز نیستیم تا پول گیرمون بیاد وگرنه تا الان 20 تا پیشنهاد تیزر داشتم رد کردم. ریا نباشه دو تا مسجد دارم میسازم واسه نازی آباد هر هفته هم می رم جمکران. قرارداد زیر میزی هم ندارم ولی نگو بدون پول بازی کردی بچه جون!

*

نکونام در پاسخ به جوگیر نیوز:

چهار بار هیئت راه انداختند آمدند جلوی منزل ما با سلام و صلوات که من برم استقلال. خود آقای سرمربی هم برای من اس ام اس داد که «جواد بیا حله!» من گفتم عمرا نمیام. چون می دونستم اینا حرفشون حرف نیست. بعدشم که انقدر اوضاع بیریخت بود...مثلا یکی بود هر روز میومد یه چیزی از ما میگرفت. یه روز سیم کارت. یه روز گوشی موبایل. حتی یه روز اومد گفت 300 دستی داری به من بدی؟ برای من این حرفا مهم نیس، توی دادگاه همه چیزو میگم چون اینا کلا واسه من عددی نیستن از گندهه تا همین یارو شیتیلی.

قلعه نویی در گفتگو با روزنامه آفساید:

من اس ام اس دادم؟ اصلا من شماره موبایلتو ندارم! شما برو نذار دهن من وابشه. نذار بگم خانواده ت اومده بودن میگفتن جواد رو اخراج نکن ما جلوی فامیل قیف اومدیم که بچه مون تو استقلال کاپیتانه. نذار بگم من با کیروش لابی کردم که بازوبند رو بده بهت. مال این صحبتا نیستی که بیای دادگاه، وگرنه خیلی چیزا معلوم میشه، پول میدادی به بچه ها که به تو پاس بدن تو بزنی تو گل رو همه میدونن فقط به روت نمیارن. تو با مترو میای سر تمرین که پول خرج نکنی، اونوقت یکی هر روز میومده پیشت پول میگرفته ازت؟!

یک ماه بعد...

در شبی بارانی، در هتل المپیک و در ضیافت شامی شکوهمند، امیر و جواد با هم آشتی می کنند و جلوی دوربین ها همدیگر را در آغوش می کشند و می گویند: همه این جنجال ها زیر سر خبرنگارها بود.

جواد رو به دوربین:

من شاگرد امیرخان هستم. هرچی دارم از امیرخانه. اصلا همه تیم ملی هرچی داره از امیرخانه. امسال تو جام جهانی هم اون یه امتیاز رو از امیر خان داریم. بذار دستتو ببوسم امیرخان...(قلعه نویی دولا می شود و اجازه نمی دهد و بعد سر جواد را می بوسد.)

امیر رو به دوربین:

بسم الله الرحمن الرحیم. این پسر تو این فوتبال ناپاک، نمونه نداره. حتی تو اون فوتبال ناپاک هم نمونه نداره. من به نظرم هیچ وقت استقلال مثل زمانی که جواد جان توی تیم بود، سرپا نبود. هم کارش درسته هم اخلاقش ردیفه. کاش تو ایران 5 تا مث جواد داشتیم.

یک شنبه 2 شهریور 1393  10:42 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

به نام خدایی که ماهی قرمز رامحتاج دریای بیکران ابی کرد

چهارشنبه 12 شهریور 1393  10:37 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

طفلی لنگیا موندن چیکار کنن...

برن از لیگ یا بمونن ...

اگه برن استقلال کی و 4تایی کنه و اگر بمونن که ابروی خودشون میره...لنگ باشی سوراخم داشته باشی...

چهارشنبه 12 شهریور 1393  10:38 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

قرمز تههههههههه

رنگ هاست

چهارشنبه 12 شهریور 1393  10:39 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

بالاتر از آبی که رنگی نیست ولی خیلی پایین تر از آبی قرمزه

چهارشنبه 12 شهریور 1393  10:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها