0

فقط استقلالي ها بيان تو...

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

بختیار رحمانی: در ایران،فقط آبی می پوشم!

استقلال تیم محبوب من در ایران است و دوست دارم اگر شرایط رفتنم به اروپا مهیا نشد در خدمت تیم محبوبم باشم . من دوست دارم اگر فصل بعد در استقلال بودم مجتبی جباری نیز به استقلال باز گردد

بختیار رحمانی که این روزها پرسپولیس به دنبال جذب وی است در مصاحبه ای بی پروا اعلام کرده هوادار استقلال است و اگر سال بعد به اروپا نرود قطعا در این تیم بازی خواهد کرد

بازی با بلاروس رو چطور ارزیابی کردید و به نظر می رسید هنوز بدن بازیکنان تیم ملی سنگین است ؟

بله قبول دارم و خودم این مسئله را احساس کردم . با توجه به تمرینات سنگینی بدنسازی که از اردوی آفریقای جنوبی پشت سر گذاشتیم سنگین بودن بدن بازیکنان تیم ملی طبیعی بود و ان شا الله به زودی با تمرینات سبک تری که انجام خواهیم داد بدن بازیکنان تیم ملی به شرایط ایده آل خواهد رسید و مطمئنا کی روش با توجه به نیاز تمرینات سنگین بدنسازی را برای تیم ملی در نظر گرفته است .

تیم بلاروس را از لحاظ کیفی چگونه دیدید ؟

من فکر می کنم تیم های که در اردوی آفریقای جنوبی با آنها بازی کردیم بهتر از بلاروس بودند و فشار بیشتری به ما وارد کردند . با تمام احترامی که برای تیم بلاروس قائل هستم ما از این تیم بهتر بودیم و اگر بدن بازیکنان تیم ملی خسته نبود قطعا می توانستیم مقابل این تیم به پیروزی برسیم . 

تیم ملی در دوبازی آینده خود در اتریش با تیم های مونته نگرو و آنگولا بازی خواهد کرد ، این دو حریف تدارکاتی تیم ملی را چگونه می بینی ؟

قطعا تیم های مونته نگرو و آنگولا از بلاروس قوی تر هستند و تیم ملی هم تا بازی بعدی که دوشنبه مقابل مونته نگرو برگزار خواهد شد به شرایط مطلوب تری دست پیدا خواهد کرد و در بازی آخر در اردوی اتریش هم باید با آنگولا بازی کنیم که به نظر من قوی ترین حریف ایران در این اردو خواهد بود . تیم های آفریقای با توجه به توان بدنی بالا و استفاده از فاکتور سرعت می توانند فشار بیشتری به ما وارد کنند و این مسئله باعث خواهد شد ما به نقاط ضعف و قوت تیم ملی آشنا شویم.

وضعیت لژیونرهای تیم ملی چگونه است و آیا همه بازیکنان به تیم ملی اضافه شدند.؟

در حال حاضر تنها مسعود شجاعی با توجه به اینکه تیم لاس پالماس بازی دارد به اردوی تیم ملی اضافه نشده است . روز گذشته اشکان دژآگه نیز به تیم ملی اضافه شد و به خاطر خستگی در مقابل بلاروس بازی نکرد .با اضافه شدن تمام لژیونرها مطمئنا تیم ملی روز به روز به شرایط بهتر نزدیک خواهد شد.

با توجه به میزان دوندگی پایین بازیکنان در لیگ برتر این نگرانی وجود دارد در جام جهانی این مسئله برای تیم ملی مشکل ساز باشد ، آیا با توجه به پشت سر گذاشتن تمرینات بدنسازی میزان دوندگی بازیکنان بالاتر رفته است ؟

صد در صد با تمرینات سنگینی که در آفریقا پشت سر گذاشتیم به استاندارهای فوتبال اروپا نزدیک شدیم . خود من طبق صحبتی که با بدنسازی تیم ملی داشتم در یکی از بازیهای تدارکاتی تیم ملی در مقابل تیم های آفریقای در هشتاد دقیقه 12 کیلومتر دویده بودم و قطعا در جام جهانی با تمرینات کی روش و بدنساز تیم ملی به میزان دوندگی بالاتری دست پیدا خواهیم کرد.

از میان ملی پوشان تیم ملی 5 نفر باید خط بخورند این مسئله رقابت در تمرینات را بالا برده است ؟

رقابت وحشتناکی در تمرینات تیم ملی در جریان است و همه بازیکنان با انگیزه بالا سعی می کنند توانای خود را به کی روش نشان بدهند . ما می دانیم همه چیز دست کی روش است و فقط باید با عملکرد خوب مسافر جام جهانی شویم .

بختیار رحمانی به حضور در لیست نهایی تیم ملی امیدوار است ؟

اصلا به خط خوردن از تیم ملی فکر نمی کنم و ان شاالله بختیار رحمانی مسافر جام جهانی است .

این روزها صحبت های زیادی در خصوص تیم آینده تو به گوش می رسد ، بالاخره قصد داری فصل بعد در اروپا بازی می کنی یا در ایران خواهی ماند ؟

همانطور که قبلا گفته بودم دوست دارم فصل بعد در اروپا بازی کنم و مطمئنا حضور در جام جهانی و بازی کردن در این رویداد بزرگ  در حضورم در اروپا تاثیر مثبت خواهد داشت .من آدم درغگویی نیستم و می توانستم قبل از جام جهانی از طریق مدیر برنامه هایم با تیمی در اروپا قرارداد ببندم اما دوست دارم جایی بازی کنم که آنها من را بشناسند و از طریق شناخت از سبک بازی من به دنبال من باشند . حضور با تیم ملی در جام جهانی خیلی به من برای حضور در اروپا کمک خواهد کرد هر چند که نبستن قرارداد قبل از جام جهانی نیز ریسک بزرگی است.

از کدام باشگاه اروپایی پیشنهاد داری ؟

از تیم های عربی پیشنهاد دارم اما نمی خواهم در کشورهای حوزه خلیج فارس بازی کنم و از تیم های اروپایی نیز از لیگ فرانسه پیشنهاد دارم اما تا پایان جام جهانی صبر خواهم کرد.

سرپرست فولاد اعلام کرده است اگر رحمانی فصل بعد به اروپا نرود در فولاد خواهد ماند ؟

حسین این قاسم از زحمتکشان فوتبال ایران است و برای او احترام زیادی قائل هستم اما من سال گذشته حرفهای خود را با دهکردی و حسن فرکی زده بودم که امسال سال آخری است که در فولاد بازی خواهم کرد .در نیم فصل گذشته نیز با توجه به مشکلاتی که با تعدادی از هواداران فولاد داشتم قصد جدایی از این تیم داشتم که خدارو شکر مشکلاتم حل شد و با فولاد به قهرمانی رسیدم.من در نیم فصل گذشته بعد از باختی که آوردیم و صدر جدول را از دست دادیم احساس کردم یک نفر باید خود را فدا کند و در مقابل فحاشی آن تعداد اندک هواداران فولاد بایستد تا تیم لطمه نخورد .خدارو شکر من در اهواز با تیم فولاد به همه چیز رسیدم و یکی از کسانی بودم که به فولاد کمک کردم تا در مسیر قهرمانی حرکت کند.سال گذشته در ابتدای فصل که با فولاد قرارداد نداشتم  با توجه به اینکه فوتبال حرفه ای شده است به دیدار رویانیان رفتم  تا به پرسپولیس ملحق شوم و او حرف های خوبی به من زد . رویانیان به من اعلام کرد فولاد چشمه کوچکی است اما تیم های استقلال و پرسپولیس مانند دریا می مانند و این واقعا حرف درستی است . من با توجه به شرایط سنی که دارم دوست ندارم تمام فوتبال خود را در فولاد ادامه بدهم و اگر الان به یک تیم بزرگ ملحق شوم امکان پیشرفت برای من بهتر خواهد بود تا اینکه چند سال دیگر از این تیم جدا شوم.

پس قطعا در فولاد نخواهی ماند ، اما این روزها صحبت های از حضور تو در تیم استقلال می شود آیا این مسئله صحت دارد ؟

من نیم فصل لیگ گذشته بعد از مشکلاتی که با فولاد داشتم با امیر قلعه نویی صحبت هایی مبنی بر حضور در استقلال انجام دادم و ایشان خیلی به من لطف داشت و قسم می خورم که به من گفت سعی کن مشکل خود را با فولاد حل کنی و اولویت اولت این تیم باشد اما اگر قصد جدایی داشتی ما دوست داریم به استقلال بیایی و به ما کمک کنی و من همانجا بعد از این که مشکلم با فولاد حل شد به او قول دادم اگر فصل بعد به اروپا نروم به تیم محبوبم استقلال بپیوندم.

نگران نیستی با توجه به اینکه فوتبال حرفه ای شده است ابراز علاقه تو به استقلال برایت دردسر ساز شود ؟

استقلال تیم محبوب من در ایران است و دوست دارم اگر شرایط رفتنم به اروپا مهیا نشد در خدمت تیم محبوبم باشم . من دوست دارم اگر فصل بعد در استقلال بودم مجتبی جباری نیز به استقلال باز گردد و در کنار او و آندرانیک تیموریان بازی کنم تا به پیشرفت فوتبالم کمک شود.

بازگشت مجتبی جباری به استقلال با توجه به اینکه هم پست هستید برایت نگران کننده نیست ؟

اصلا اینطور نخواهد بود و من این توانایی را دارم در پست های دیگر بازی کنم و حضور جباری و بازی کردن کنار او قطعا به بالارفتن سطح فوتبال من نیز کمک خواهد کرد.

گفته می شود با فولاد قرارداد داری، نگران نیستی اگر به اروپا نروی مسئولان باشگاه اجازه جدایی به تو ندهند؟

من با فولاد  قرارداد دارم اما با توجه به بندی که در قراردادم وجود دارد می توانم از این تیم جدا شوم و مشکلی برای جدایی نخواهم داشت.

استقلال دچار تغییر و تحولات مدیریتی شده است این مسئله را چطور ارزیابی می کنید ؟

باور کنید اطلاع زیادی از اعضا هیات مدیره استقلال ندارم اما برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.

با توجه به صحبت های که انجام دادی آیا شایعه مذاکره تو با نزدیکان امیر قلعه نویی در پایان فصل در یکی از رستوران های تهران صحت دارد ؟

به خدا این صحبت ها صحت ندارد و من با توجه به تمرینات تیم ملی و بازی های آسیایی فولاد کی در تهران بودم که بتوانم با نزدیکان قلعه نویی و حتی شخص او مذاکره ای داشته باشم . اسم امیر خان در مورد این مسائل بد عنوان شده است و من اعلام می کنم هیچ دیداری با قلعه نویی و نزدیکان او بعد از پایان فصل نداشتم.

برای حضور در استقلال با بازیکنان ملی پوش این تیم صحبتی داشتی ؟

صحبتی نداشتم اما اگر بخواهم به استقلال بپیوندم حتما باید با چند نفر در این خصوص مشورت کنم و قطعا با جواد نکونام نیز صحبت هایی خواهم داشت .

نکونام در فصل گذاشته با استقلال دچار مشکل شد و از این تیم جدا شد ، فکر نمی کنم نکونام تو را از پیوستن به استقلال منصرف کند ؟

فکر نمی کنم آقا جواد بخواهد وارد این مسائل بشود و در خصوص مشکلات خود با من صحبت کند. او بازیکن حرفه ای است و قطعا بهترین مشورت ها را به من خواهد داد.

به شماره پیراهن خود در استقلال نیز فکر کردی ؟

من علاقه زیادی به شماره یازده دارم اما با توجه به حضور محمد قاضی باید در صورت حضور در این تیم به دنبال پیراهن دیگری باشم.

این روزها بحث شفافیت در اعلام قرارداد بازیکنان فوتبال حواشی زیادی را مطرح کرده است ، احساس نمی کنی مطرح شدن قرارداد بازیکنان باعث دلزدگی بیشتر مردم خواهد شد؟

من خودم به شدت از دهکردی در اعلام قراردادم ناراحت هستم . در ابتدای فصل گذشته ایشان به من اعلام کردند هیچ کس از قراردادت مطلع نخواهد شد و با توجه به محرمانه بودن قراردادها این کار اصلا درست نبود. اعلام قرارداد بازیکنان اصلا کار درستی نیست و باعث حساسیت های زیادی می شود. مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر یک بازیکنان 500 میلیون قرارداد می بندد باید 150 میلیون مالیات بدهد و این در حالی است که خیلی از بازیکنان به پول قرارداد خود نیز نمی رسند . من دوست ندارم مردم بدانند بختیار رحمانی چقدر دریافت داشته است . ما در جامعه ای زندگی می کنیم که خیلی از مردم پول های خوبی به دست می آورند اما هیچ کس از آنها نمی پرسد میزان درآمد شما چگونه است .این روزها 500 میلیون تومان پول یک ماشین است  و این در حالی است که در یک سال گذشته با توجه به فشردگی برنامه مسابقات تنها دو بار مادر و خانواده خود را دیدیم در حالی که از اهواز تا کرمانشاه چهار ساعت بیشتر نیست . در ده سال گذشته من از خیلی از علایق خود به خاطر فوتبال دست برداشتم و تمام وقتم در تمرینات ، مسابقات و مسافرت ها بوده است و خیلی چیزها را نیز از دست دادم.

قبول داری با مشخص شدن میزان سقف قرارداد برای باشگاه باز هم این مسئله رعایت نخواهد شد ؟

مطمئن باشید سقف قرارداد به هیچ عنوان رعایت نخواهد شد. از باشگاه فولاد باشگاه سالم تر در ایران  نداریم و قول می دهم این باشگاه نیز نمی تواند سقف قرارداد را رعایت کند .

با صحبت هایی که انجام دادی نگران واکنش هواداران فولاد نیستی ؟

قطعا هواداران فولاد من را درک خواهند کرد و حتی خیلی از اهوازی ها که من را در خیابان می دیدند دوست داشتند یا به پرسپولیس و یا به استقلال بپیوندم و مطمئنا تعدادی نیز ناراحت خواهند شد اما من در مدت حضورم در فولاد تمام توان خود را در این باشگاه به کار بردم و حالا احساس می کنم برای پیشرفت باید به باشگاههای بزرگ تر ملحق بشوم .

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

یک شنبه 22 تیر 1393  5:24 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

فروزان: استقلال تیم رویایی دوران کودکی ام بود !! 

فروزان با عقد قراردادی 3 ساله به باشگاه استقلال پیوست. این دروازه بان پیش از این به تراکتورسازی تبریز رفته بود اما با فسخ قراردادش با این باشگاه راهی استقلال شد تا جانشین مهدی رحمتی در این تیم شود.

محسن فروزان پس از پیوستن به تیم فوتبال استقلال در خصوص تصمیم جدیدش گفت: استقلال تیم رویای کودکی من بود و خوشحال هستم که به تیمی آمدم که از بچگی آن را دوست داشتم. الآن هم خیلی خوشحالم که به این تیم آمده‌ام و امیدوارم سال بسیار پرباری را دراین تیم داشته باشم.

وی در خصوص اینکه برای پیوستن به استقلال با چه کسانی مشورت کرد، گفت: من دوستان زیادی دارم که با آنها مشورت می‌کنم ولی یادتان باشد که من قبلاً شاگرد امیر قلعه‌نویی و کریم بوستانی بودم و خیلی خوشحالم که زیر نظر دو نفری کار می‌کنم که شدیداً به من اعتقاد دارند.

دروازه‌بان فصل گذشته تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چه زمانی در تمرینات تیمش حاضر می‌شود گفت: از امروز در تمرینات استقلال شرکت خواهم کرد.

فروزان در پایان با اعلام این موضوع که به هیچ عنوان در مورد جدایی‌اش از تراکتورسازی و مسائل دیگر صحبت نمی‌کند گفت: فقط این را بگویم که امیدوارم امسال جزو بهترین بازیکنان استقلال باشم

* اولادی و غلام نژاد فصل بعد در استقلال نخواهند بود / نکونام در لیست استقلال نیست

یک شنبه 22 تیر 1393  5:25 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

برخی‌ها می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند/ به خاطر آرامش استقلال و خودم سکوت می‌کنم

آرش برهانی ضمن گلایه از کسانی که مطلبی را تحت این عنوان« قلعه‌نویی می‌خواهد فوتبال من را نابود کند» از قول وی منتشر کرده‌اند، گفت: من در این چند روز با رسانه‌ای صحبت نکرده بودم و حتی شب گذشته هم بعد از پایان بازی به خبرنگاران اعلام کردم که قصد مصاحبه ندارم اما امروز متوجه شدم یکی از رسانه‌های اینترنتی از قول من مطلبی را منتشر کرده که اصلا صحت ندارد.

وی افزود: اگر قصد مصاحبه ندارم دلیل بر این نیست که حرفی هم ندارم ولی به خاطر آرامش استقلال و تمرکز خودم سکوت می کنم. استقلال این روزها به آرامش نیاز دارد و یک عده می‌خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند ولی من چون می‌خواهم تیم و خودم دچار حاشیه نشود حرفی نمی‌زنم.

مهاجم استقلال در پایان گفت: من همیشه صادقانه حرف زده‌ام و دوست ندارم در کلامم بی‌صداقتی دیده شود. به هیمن خاطر با وجود آنکه حرف دارم اما شرایط تیم را بر شرایط خودم ارجح می‌بینم و سکوت می‌کنم.

یک شنبه 22 تیر 1393  5:28 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

اردوی استقلال در استانبول روز هشتم خود را هم سپری می کند، حضور گهگاهی مرغ های دریایی در تمرینات استقلال صحنه های جالبی را به وجود می آورد.

حنیف عمران زاده از جمله بازیکنان تیم است که این روزها با انرژی و انگیزه فراوان مشغول آماده سازی است.

جمعه 27 تیر 1393  5:19 AM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

اتحاد دو استقلالی محبوب بر علیه قلعه نویی

مهدی رحمتی چند هفته پیش بود که بعد از جدایی از استقلال و پیوستن به پیکان علیه قلعه‌نویی مصاحبه کرد. او ادعا کرد که سرمربی استقلال از گریه‌اش برای ناصر حجازی ناراحت شده بود و این ناراحتی را به او انتقال داده بود! امروز هم نوبت نکونام بود که علیه قلعه‌نویی اتهاماتی را مطرح کند. اتهاماتی که به نظر می‌رسد برای قلعه‌نویی گران تمام شده و او را مجبور به شکایت از نکونام هم کرده است.
اما نکته جالب این ماجرا این است که رحمتی و نکونام که در تیم ملی و استقلال زیر نظر کی‌روش و قلعه‌نویی با هم همبازی بودند، هرگز روابط صمیمانه‌ای با هم نداشتند و در مقاطعی علیه یکدیگر هم مصاحبه‌های تندی انجام دادند. حالا دست سرنوشت این دو را به جایی رسانده که در فاصله زمانی کوتاهی علیه قلعه‌نویی دست به افشاگری می‌زنند. این شاید یک اتحاد ناخواسته میان دو بازیکنی است که زیاد از هم دل خوشی نداشتند.

دوشنبه 6 مرداد 1393  9:59 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

ماشین جنجالی ایمان موسوی /عکس

ه عقیده ایمان موسوی، همه مصائب این بازیکن در باشگاه استقلال از آنجایی شروع شد که او با یک ماشین مدل بالا در تمرین های این تیم حضور پیدا می کرد. او در مصاحبه جنجالی امروزش بارها به موضوع این ماشین اشاره کرده است.:« دومین مشکل من در استقلال، داشتن یک ماشین خوب بود. خیلی ها فکر می کنند فوتبالیست ها آدم های ثروتمندی هستند. وقتی با آن ماشین به تمرین استقلال رفتم بعضی ها فکر کردند من بچه پولدارم در حالی که نمی دانستند همان ماشین را قسطی خریده ام و پول زیادی ندارم. هر چه از نفت تهران گرفته بودم، سرمایه زندگی ام بود.» 

آغاز داستان شراکت این بازیکن و دوست خانوادگی قلعه نویی نیز از همین ماشین بوده است:«  اتفاقا رنگ ماشینم به عشق استقلال آبی بود.یکی از نزدیکان قلعه نویی که فکر می کرد چون چنین ماشینی سوار می شوم، پس پولدار هستم. و به من گفت چرا پولت را در بانک گذاشته ای، آن را به من بده تا سرمایه گذاری کنیم و پولی در بیاوریم. گفت پدرم در کار ماشین های سنگین کشاورزی است و می توانیم با هم شراکتی کنیم». 

همانطور که جواد در مصاحبه دیروزش گفته بود، ایمان نیز روایت قرض ندادن ماشین اش به دوست امیر را دلیل چپ افتادن او با خود دانست: «دوست نزدیک آقای قلعه نویی به من گفت تو که داری به خارج از ایران می روی، ماشینت را به من بده. منتهی با خودم فکر کردم ممکن است هزار و یک اتفاق بیفتد. ماشین هم که به اسم من است. آنوقت چه بلایی سر خودم بیاورم. ماشین را ندادم و از آنجا هم با من چپ افتادند».

دوشنبه 6 مرداد 1393  10:02 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

اقدام شايسته قلعه نويي و برهاني در حمايت از مردم غزه/ تصوير

سرمربی و مهاجم استقلال با انتشار عكسی حمایت خود را از مردم بی دفاع فلسطین اعلام كردند.

دوشنبه 6 مرداد 1393  10:05 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

موسوی:دوست قلعه‌نویی 50 میلیون از من گرفت

نزدیک به یک سال و اندی سکوت و ناگهان شکستن آن. سکوتی که وقتی می شکند در آن حرف های مهمی نفهته است. حرف از ایمان موسوی است و ناگفته های «کوچکی» که از دوران حضورش در استقلال به زبان می آورد. او بعد از مصاحبه جنجالی جواد نکونام با خبرورزشی، لب به سخن می گشاید و حرف هایی می زند که می تواند در تاریخ فوتبال ایران بسیار مهم و به یادماندنی باشد. او ماجرای پولی را تعریف می کند که نکونام کدهایش را داده بود؛ پولی که دوست نزدیک امیر قلعه نویی در استقلال از او گرفته بود. موسوی داستان هایی تعریف می کند که می گوید بخش کوچکی از آن اتفاقات هستند. از شبی می گوید که در بیمارستان بستری شد و تا مرگ رفت اما استقلالی ها سراغش نیامدند. این شما و این مصاحبه ای جنجالی از بازیکنی که روزهای تلخی را در استقلال سپری کرد.

جواد نکونام روز گذشته با خبرورزشی مصاحبه ای انجام داد و غیرمستقیم از اتفاقاتی که برای تو در استقلال رخ داد، حرف زد. دوست داریم از زبان تو صحت این ماجراها را بشنویم.

اول از همه بگویم برای من استقلال یعنی عشق. روزی که بازیکن این تیم شدم، انگار به تمام آرزوهای زندگی ام رسیده ام. بازی در تیمی که خیلی بازیکن بزرگ داشته و هرکسی شانس بازی در آنجا نصیبش نمی شود. مخصوصا امیر قلعه نویی من را خواسته بود. همیشه آرزو داشتم در این تیم بازی کنم، پس وقتی به آنجا رفتم انگیزه بسیاری داشتم. همه چیز از اولین مسابقه ای شروع شد که برای مقابل گهر گل زدم و خبرنگاری پرسید تو خیلی پاچه خواری امیر قلعه نویی را می کنی. کسی که من را می شناسد می داند علاقه ام را پنهان نمی کنم. اگر حرفی می زنم از روی علاقه است. همانجا گفتم من احتیاجی به پاچه خواری ندارم، با بازی کردن خودم را نشان می دهم. این حرف ها باعث شد تا برایم اتفاق تازه ای بیفتد. یک جورهایی می توانم بگویم روزهای تلخ من از همانجا شروع شد. در بازی بعدی مقابل آلومینویم هم گل سه امتیازی زدم ولی در بازی ساپیا نیمه اول تعویض شدم و بعد از آن رفتارها عوض شد. دیگر خبری از آن تماس ها نبود که ایمان جان ما تو را دوست داریم و می خواهیم به استقلال بیایی. دومین مشکل من در استقلال، داشتن یک ماشین خوب بود. خیلی ها فکر می کنند فوتبالیست ها آدم های ثروتمندی هستند. وقتی با آن ماشین به تمرین استقلال رفتم بعضی ها فکر کردند من بچه پولدارم در حالی که نمی دانستند همان ماشین را قسطی خریده ام و پول زیادی ندارم. هر چه از نفت تهران گرفته بودم، سرمایه زندگی ام بود.

کمی داستان را باز می کنی؟ جواد نکونام از پولی حرف زد که یکی از نزدیکان امیر قلعه نویی از تو گرفته است.

بعد از جدایی از نفت، تمام سرمایه ام 50 میلیون تومانی بود که از ته مانده قراردادم باقی مانده بود. ماشینم را قسطی گرفته بودم و باید قسطش را می دادم. اتفاقا رنگ ماشینم به عشق استقلال آبی بود.یکی از نزدیکان قلعه نویی که فکر می کرد چون چنین ماشینی سوار می شوم، پس پولدار هستم. و به من گفت چرا پولت را در بانک گذاشته ای، آن را به من بده تا سرمایه گذاری کنیم و پولی در بیاوریم. گفت پدرم در کار ماشین های سنگین کشاورزی است و می توانیم با هم شراکتی کنیم، از آنطرف ماهی 4،5 میلیون تومان به تو سود می رسد. من که شناخت زیادی از این آدم نداشتم ولی به اعتبار اینکه دوست امیر قلعه نویی است، اعتماد کردم. پول را دادم ولی هر چه گذشت دیدم هیچ اتفاقی نمی افتد. سه ماه گذشت و خبری نشد. قسط ماشینم مانده بود و هیچ پولی نداشتم. جیبم کاملا خالی بود، در حالی که همه فکر می کردند چون فوتبالیست هستم پول دارم. در آن سه ماه چیزی به دیگران نگفتم تا اینکه یک روز با جواد نکونام حرف زدم. پیش او رفتم و گفتم چنین مشکلی برایم پیش آمده. هیچ پولی ندارم و پولی را هم که از من گرفته اند، نمی دهند. کل داستان را هم برایش توضیح دادم. از همان روز آقا جواد افتاد دنبال کار من چون می دید چه وضعی دارم و بدهکار هستم. خیلی جالب است که بدانید تازه بعد از این اتفاق ها، یادم هست دو سه هفته قبل از دربی همین دوست قلعه نویی به من زنگ زد و گفت 6 میلیون چک دارم و بی پولم. اگر آن را پاس کنی در دربی در ترکیب ثابت هستی!  خلاصه نکونام به دوست امیر قلعه نوی گفت یا سودش را بدهید یا پولش را برگردانید. اگر هم ماشین خریده اید سندش را باید به اسمش بزنید. از همان روز شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد. به نکونام گفته بودند این پسر را بی خیال، با ما رفاقت کن و با او کاری نداشته باش. از آنطرف هم به ایمان گفته بودند جواد را بی خیال با ما رفاقت کن.  اما آقا جواد به شدت پیگیر کار من بود. همین مسئله هم باعث شد تا روزگاه من سیاه شود. از هر طرفی که فکر کنید آقایان برایم حاشیه سازی کردند. به من گفتند این مسئله را منکر شو، ما با تو هستیم. هر کاری از دستمان بربیاید برای تو می کنیم. شماره 10 تیم را به تو می دهیم و بازی می کنی. اتفاقا یک مدت اوضاع خوب شد ولی بعد فهمیدم که من را به بازی گرفته اند.

نقش امیر قلعه نویی در این داستان ها چه بود.

امیر قلعه نویی برای من یک اسطوره بزرگ بود. واقعا دوستش داشتم اما داستان این بود که وقتی او فهمید نکونام خودش را وارد قضیه کرده، با این بازیکن اختلاف پیدا کرد. من از قلعه نویی توقع بعضی رفتارها و برخوردها را نداشتم. بارها و بارها من را کوچک کرد. انگار من دشمن تیم بودم. بارها شنیدم که می گفتند اینها کلاس ندارند، بی کلاس هستند! در آن مدت خیلی کوچک شدم با این حال همیشه قلعه نویی را دوست داشتم.

چرا اینقدر زود به نزدیکان امیر قلعه نویی اعتماد کردی؟ یعنی از هیچکس سوال نپرسیدی؟

من از کجا می دانستم. امیر قلعه نویی را می شناختم، به اتکای او این کار را کردم. وقتی می دیدم هر روز با هم می روند و می آیند و رفت و آمد خانوادگی داشتند، چطور اعتماد نمی کردم؟ ولی مادرم قبل از اینکه پول را بدهم گفت وقتی پای پول وسط می آید، پدر و مادر هم وفا ندارند چه رسد به این آدم ها. واقعا نمی توانم خیلی از مسایل را باز کنم ولی تمام حرف های آقا جواد حقیقت داشت. من به خاطر این داستان ها تا پای مرگ پیش رفتم. خیلی ها را شناختم...

تا پای مرگ پیش رفتی؟ مرگ واقعی؟!

(سکوت) بگذارید یکسری مسایل را باز نکنم. ولی شما شرایط من را تصور کنید. دور از خانواده، تنها در تهران، بدون پول. پول هایم را گرفته بودند. قسط ماشینم عقب افتاده بود، باشگاه هم یک ریال به من پول نمی داد. شرایط وخیمی داشتم و هر روز باید کلی توهین و کنایه می شنیدم. به خاطر چی؟ چون پولم را از دوستان آقایان می خواستم و چرا ماجرا را به جواد نکونام گفته بودم. اوضاعم اینقدر خراب بود که کارم به بیمارستان کشید. اصلا نمیدانم این حرف ها را بگویم درست است یا نه. واقعا پدر و مادرم چقدر سختی کشیدند. شرمنده شان هستم. آن شب پول نداشتم من را در بیمارستان بستری کنند. همسایه ها من را به بیمارستان بردند، یک بیمارستان دولتی. خون زیادی از دستم رفته بود. مسئولان بیمارستان گفتند باید 5 میلیون تومان واریز کنید تا بستری بشود. نه پولی در بساط داشتم و نه بیمه بودم. به یکی از مسئولان استقلال هم زنگ زدم و گفتم دارم می میرم ولی گفت باید زودتر به ما می گفتی و کاری از دستمان برنمی آید! من فقط بعدها فهمیدم که پدر و مادرم به مسئولان باشگاه زنگ زده اند که مگر ایمان بازیکن شما نیست، مگر به او بدهکار نیستید، بروید و پول بیمارستان را بدهید. ولی انگار دستور رسیده بود کسی نباید سراغ ایمان موسوی برود. اصلا مگر ما چنین بازیکنی داریم؟ یک نفر هم از باشگاه سراغ من نیامد که موسوی زنده است یا مرده. آقای فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه این داستان ها را نمی دانست. این تازه بخشی از اتفاقاتی بود که تجربه کردم. اوضاع روحی بدی داشتم....

چه اتفاقات دیگری؟ چرا آنها را بازگو نمی کنی؟

شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد...روزی می رسد که خیلی چیزها را می گویم. اگر بدانید چقدر جو علیه من شد، چه تماس ها گرفتند که ایمان موسوی را بیرون بیاندازید، این که بازیکن نیست، چرا او را گرفته اید... جواد نکونام به من نشان داد که انسان است. هیچ پناهی نداشتم، پشت من ایستاد و حمایتم کرد. این داستان خیلی به ضرر او هم تمام شد. می توانست موقعیتش را خراب نکند و به زندگی اش ادامه بدهد ولی به خاطر من جلوی این آدم ها ایستاد. بلاهایی که سرم آمد گفتنی نیست. درگیری هایی شد، حرف هایی شد که اگر بگویم دل همه به درد می آید. خدا بزرگ است، من هم مدارکی دارم که اگر نیاز باشد به وقتش نشان همه می دهم تا ببیند سر یک بازیکن جوان در این فوتبال چه ها آمد. اگر آنها را بازگو کنم حالتان از فوتبال به هم می خورد... آن موقع شرایط من خیلی بد بود، توقع داشتم حداقل کسی که مرا آورده استقلال، از من دفاع کند. اما عوضش.... عیبی ندارد. در عوض جواد نکونام را الان کنارم دارم که واقعا مردم است. به خاطر من منافع خودش را به خطر انداخت. او با همه بازیکنان جوان اینطور بود.

یادمان هست که برای گرفتن رضایتنامه ات هم مشکل پیش آمد. آیا شایعات در آن زمان صحبت داشت؟

اگر بدانید چه بلایی سرم آمد. در لیست استقلال نبودم ولی رضایتنامه ام را نمی داند. مدام می گفتم رضایتنامه ام را بدهید ولی می گفتند قلعه نویی در خارج از ایران است و باید او اجازه بدهد. به امیری معاون باشگاه زنگ می زدم و گفتم چرا تکلیفم را روشن نمی کنید گفت ما تو را نمی خواهیم ولی قلعه نویی باید بگوید! دو سه روز مانده بود قبل از پایان نقل و انتقالات که سرانجام رضایتنامه من را دادند ولی بگذارید یک داستان خیلی جالب برایتان تعریف کنم. یک شب در خانه بودم که یکی از بازیکنان تیم به من زنگ زد. از دوستان نزدیک دوست قلعه نویی بود. به من گفت ایمان می خواهم تو را ببینم. گفتم اگر تنها هستی ایرادی ندارد. آمد پیش من و گفت که این داستان ها را تمام کن. دوست امیر هم زنگ زد و گفت که ایمان تو پشت جواد نکونام را خالی کن، با او نباش در عوض ما با تو رفاقت می کنیم. بیا با هم نکونام را له کنیم و امسال هم شماره 10 را به تو می دهیم و در استقلال پول خوب می گیری. به او گفتم یک تار موی جواد نکونام را به هزار تا مثل شما نمی دهم. گفتن از فوتبال خداحافظی می کنم، شماره 10 تان را هم نمی خواهم ولی آقا جواد را به شما نمی فروشم.

گفتی تماس گرفتند و گفتند موسوی را بیرون بیاندازید. منظورت زمانی است که در تبریز بودی یا حالا که در اهواز هستی؟

هر جا که می خواستم بروم زنگ می زدند و می گفتند چرا ایمان موسوی را می گیرید، این که بازیکن نیست. لفظ زشتی به کار برده بودند که شرمم می آید به یک آدم بگویم. مگر همه ما آدم نیستیم، شما فکر کرده اید آخرتی وجود ندارد؟ جالب است بدانید به فولادی ها گفته بودند ایمان موسوی با گسترش فولاد قرارداد دارد و نمی توانید او را به خدمت بگیرید. وقتی آقای اسکوچیچ شنید که قرارداد ندارم تعجب کرده بود. او در اوج نا امیدی ام به من پیشنهاد بازی در فولاد را داد و کفت فکر می کرد من بازیکن گسترش هستم.  در هر صورت امیدوارم بعضی ها جواب حرف هایشان را آن دنیا بگیرید. ولی با این حال می بخشمتان، من بخشیدمتان اگر خدا از گناه تان بگذرد.

ماجرای آن 50 میلیون به کجا رسید؟ پول را گرفتی یا نه؟

به خاطر جواد نکونام ریختند ولی آخرش به دست من پولی نرسید! بیشتر از این نخواهید موضوع را باز کنم. کاش هیچوقت آن پول را نمی دادم و این اتفاقات نمی افتاد. فقط می توانم بگویم کمرم شکست. باید از آقای اسکوکیچ مربی فولاد تشکر ویژه ای کنم که با من رفتار خوبی داشته است. به او زنگ زدند و گفتند ایمان موسوی را نگیر، او که بازیکن نیست. بهتر است ایمان را از تیمت بیرون بیاندازی. یک روز او به من گفت ایمان من تنها چیزهایی را که می بینم باور می کنم، نه چیزهایی را که می شنوم. باید از او واقعا تشکر کنم. مگر من جرمم چه بود؟ چون بچه ساده ای بودم و به شما پول دادم؟ کمر من را شکستید. یک روز منتظرم خدا حق من را از اینها بگیرد.

ماجرای ماشینت چه بود؟ گویا قبل از سفر قطر گفته بودند ماشینت را بده و برو در ترکیب!

بله، این داستان حقیقت دارد. دوست نزدیک آقای قلعه نویی به من گفت تو که داری به خارج از ایران می روی، ماشینت را به من بده. منتهی با خودم فکر کردم ممکن است هزار و یک اتفاق بیفتد. ماشین هم که به اسم من است. آنوقت چه بلایی سر خودم بیاورم. ماشین را ندادم و از آنجا هم با من چپ افتادند. چقدر من و نکونام را اذیت کردند. هزار جور حاشیه برایمان درست شد. فقط امیدوارم در فولاد دیگر مشکلی برایم پیش نیاید. چون در این شرایط بازیکن استرس می گیرد. امیدم به خداست و مطمئنم آقای اسکوچیچ هم حق را به حقدار می دهد.

ظاهرا باید در مصاحبه ای مفصل خیلی حرف ها را بزنی. آیا حرف خاصی مانده که بزنی؟

از من که گذشت، امیدوارم این بلاها سرهیچ آدمی نیاید. امیدم به خداست و از مردم می خواهم بابت این حرف هایی که زدم و آنها را ناراحت کردم، من را ببخشند. باید از طرفداران استقلال هم تشکر کنم که همیشه از من حمایت کردند. ولی این را بدانند ایمان موسوی در استقلال شرایط خوبی نداشت، اگرنه بازی های بهتری انجام می داد.

راستی آقای روشن هم در یک مصاحبه گفته بود برای استقلال امثال همین موسوی خوب هستند که پول بگیرند و بروند!

من آقای روشن را خیلی دوست دارم و برایش احترام زیادی قایل هستم. من ایشان را خیلی دوست دارم و برایش احترام خیلی زیادی قایل هستم. هنوز در آرشیو بعضی از گل هایش را دارم. اصلا از او دلگیر نیستم و می دانم این مسایل را نمی دانست. افتخار می کنم در تیمی بازی کردم که آقای روشن کاپیتان آن بود. افتخار می کنم در تیمی بودم که امثال او در این تیم بازی کرده اند.

دوشنبه 6 مرداد 1393  10:07 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
ghaem72
ghaem72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 541
سه شنبه 7 مرداد 1393  12:15 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

گزارش تمرين استقلالتيم فوتبال استقلال تهران امروز از ساعت 18 در کمپ ناصر حجازي يک جلسه تمرين کردند.

* فردين عابديني تنها بازيکني بود که از تيم بزرگسالان در اين تمرين حاضر شد و حدود 15 دقيقه به صورت انفرادي دويد.

* در تمرين امروز 8 بازيکن که تلفيقي از نفرات اميد و جوانان بودند در تمرين شرکت کردند.

* تمام اعضاي کادر فني در اين تمرين حاضر بودند.

* مجيد صالح با لباس غير ورزشي در تمرين حاضر شده بود و قرار بود بعد از تمرين به برنامه زنده تلويزيوني برود.

* حدود 15 تماشاگر در تمرين شرکت کردند.

* آرش برهاني و مهدي رحمتي با لباس غير ورزشي در تمرين شرکت کردند و با اعضاي کادر فني به صحبت پرداختند.

سه شنبه 7 مرداد 1393  1:47 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

افسوس شدید استقلال برای از دست دادن این ستاره

ساموئل افسوس شدید استقلال برای از دست دادن این ستاره

جی لوید ساموئل ، ملقب به الماس سیاه یکی از رانده شده‌های تیم جدید قلعه‌نویی است. بازیکنی که نیم‌فصل دوم فصل یازدهم به استقلال پیوست. شماره 3 را کسی باور نمی‌کرد با آن عقبه پررنگ در لیگ انگلیس در لیگ ایران ببیند. جی بیش از 270 بازی رسمی در لیگ جزیره انجام داده بود و انتخاب لیگ ایران از سوی این ملیتی ترینیداد توباگویی- انگلیسی عجیب و غیرقابل باور می‌نمود.

ساموئل بعد‌ها وقتی با این پرسش مواجه شد که چرا استقلال و لیگ ایران را برگزیده است چنین گفت: «چالش جدید!» او از این چالش به خوبی بیرون آمده بود. طی دو فصل و نیمی که او را در ترکیب استقلال دیدیم در پست‌های گوناگون به میدان رفت. گاهی دفاع چپ، گاهی دفاع میانی، گاهی هافبک دفاعی که بیشترین بازی‌هایش در ترکیب استقلال را در این پست انجام داده بود.

روزهای نخست او را برای ایستادن در خط دفاع و پر کردن خلأ‌های آن ناحیه به خدمت می‌گرفتند اما بعد‌ها پرویز مظلومی تشخیص داد که شماره 3 به دلیل سطح فنی مطلوبش قادر است در خط میانی هم بازی کند. همین شد که الماس سیاه را به خط میانی منتقل کردند و دیری نپایید که در آن نقطه پوست انداخت و بدل به مهره‌ای کلیدی در ترکیب آبی‌ها شد. بهترین بازی‌های جی مربوط می‌شود به فصل دوازدهم. فصلی که آبی‌ها قهرمان لیگ شدند.

در آن روزها شماره 3 در اوج سیر می‌کرد. بازیکنی بود که هم خط دفاع را سر و سامان می‌داد، هم از پس جنگ‌های میانه میدان برمی‌آمد و هم در فاز گلزنی موفق بود. یک سوپر بازیکن که در زمره بهترین خارجی‌های راه یافته به فوتبال ایران نیز قرار می‌گرفت. بازیکنی در قامت جانواریو، اشپیتیم آرفی، لئون استپانیان، آرمناک و انگشت‌شمار بازیکنان خارجی ممتازی که وارد فوتبال ایران شده بودند. ساموئل تافته‌ای جدا بافته نبود اما در همه این زمان که پیراهن شماره 3 استقلال را پوشید، کوشید بهترین نمایش ممکن را ارائه کند. اگرچه او را به واسطه گاهی بدقولی‌های مدیران باشگاه استقلال در پرداخت پولش معترض می‌دیدیم اما هرگز به یاد نداریم که جی وقتی با پیراهن استقلال به میدان می‌رفت کم‌کاری کند یا بی‌حوصله و کم‌انگیزه باشد.

ساموئل در فوتبال انگلیس آموخته بود که یک بازیکن هیچ گاه محق به کم کاری نیست به همین دلیل هرگاه وارد ترکیب استقلال می‌شد بی‌توجه به تاخیرهایی که در پرداخت دستمزدش می‌شد می‌کوشید بهترین نمایش ممکن را ارائه دهد.

تعریف درباره ساموئل زیاد است. بازیکنی که فصل بعد دیگر در ترکیب استقلال دیده نمی‌شود. او به پیکان رفته است و فصل آتی با لباس این تیم در لیگ دیده خواهد شد.

جی به غیر از پیکان تیم‌های دیگر را هم خواهان خود می‌دید. یکی‌اش سپاهان و دیگری پرسپولیس. امیر قلعه‌نویی اما دیگر اعتقادی به ساموئل نداشت. دلیل روشن نیست و تا امروز وی هیچ‌گاه درباره اینکه چرا بازیکنی که قادر بود در پست‌های گوناگون بازی کند را نخواست اظهارنظر نکرده است.

شاید هم تا امروز آنها که با امیر قلعه‌نویی مواجه شده‌اند هرگز چنین سوالی را برابرش قرار نداده‌اند. پرسشی که با مصدومیت توامان امیرحسین صادقی و حنیف عمران‌زاده جای بحث فراوان پیدا می‌کند. تصور کنید جی اکنون در ترکیب استقلال بود و امیر قلعه‌نویی به دلیل بی‌علاقگی شخصی این بازیکن را طرد نمی‌کرد، آنگاه آیا او دغدغه‌ای بابت پست حساس دفاع میانی داشت؟ آیا استقلال امروز نیاز داشت به تکاپو بیفتد و یک مدافع دیگر را به خدمت بگیرد تا جای خالی دو مدافع اصلی‌اش حس نشود؟ ابهام‌های بسیاری در پس جدایی این بازیکن وجود دارد.

ابهام‌هایی که همگی فنی است و حتی هواداران استقلال نیز جسته و گریخته در صفحات اجتماعی به آن اشاره می‌کنند. بی‌شبهه هیچ کس موافق جدایی این بازیکن نبوده جز خود قلعه‌نویی که روشن نیست دلایل سرمربی استقلال در کنار گذاشتن بازیکنی که قادر بود در 3 پست برای آبی‌ها بازی کند، چیست. امیر قلعه‌نویی را دعوت می‌کنیم به پاسخگویی. از امیر قلعه‌نویی می‌خواهیم پاسخ این پرسش مهم را بدهد. دلیل کنار گذاشتن بهترین خارجی سال‌های اخیر فوتبال ایران را.

گفته شده ساموئل با دریافتی 550 هزار دلار به پیکان رفته است. دستمزد او به ریال نزدیک به یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان می‌شود. چنانچه امیر قلعه‌نویی این بازیکن را در لیست خود قرار می‌داد قطعا با دستمزد کمتری با استقلال قرارداد می‌بست. شاید می‌شد ساموئل را با زیر یک میلیارد و نیم هم در استقلال حفظ کرد. آیا داشتن چنین بازیکنی ارزشمند نبود؟

بازیکنی که در 3 پست برای آبی‌ها بازی می‌کرد و همانطور که در سابقه‌اش می‌بینیم در فاز گلزنی نیز موفق بود. شاید بزودی از اردوگاه آبی خبرهایی بشنویم در این باب که ‌ای کاش ساموئل را از دست نمی‌دادیم. خبرهای مشابهی که از وقتی قلعه‌نویی به استقلال آمده کم به گوشمان نخورده است. اینجا لازم است به تکاپوی یارگیران استقلال برای بازگرداندن اسماعیل شریفات، علی حمودی و حتی فرزاد حاتمی اشاره کنیم. بازیکنانی که طرد شدند و قلعه‌نویی خیلی زود نادم شد.

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:20 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

نگفته‌هایی که دود از سر هوادران استقلال بلند خواهد کرد

سیدمهدی رحمتی مهمان امشب برنامه «نبش جنت آباد» شبکه سه بود که اجرای آن را مجری پرسپولیسی، سیدعلی ضیا بر عهده دارد.
رحمتی در پایان سخنانش از شرایط این روزهای پیکان صحبت کرد و وقتی با سوال ضیا در خصوص بازگشت احتمالی‌اش به استقلال مواجه شد، گفت: دوست ندارم در اول لیگ برای تیم محبوبم حاشیه درست کنم. هواداران متوجه خواهند شد که چه اتفاقاتی در این تیم رخ می‌دهد. جدایی من از این تیم چیزی بود که اتفاق افتاد و هواداران به مرور زمان همه چیز را متوجه خواهند شد.
جمله پایانی رحمتی اما هواداران این تیم را نگران کرد. دروازه بان فصل گذشته استقلال گفت: روزی که ناگفته‌ها گفته شود دود از گوش (!) هواداران بلند خواهد شد.
البته هواداران استقلال طی روزهای اخیر هم حرف‌های زیادی شنیده‌اند و بعید است چیز دیگری مانده باشد که دود از سر آنها بلند کند

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

مبلغ واقعی قرارداد این فصل آندو با استقلال

این روزها مبلغ قرارداد ملی پوشان استقلال خصوصا آندرانیک تیموریان به یکی از بحث های داغ محافل ورزشی تبدیل شده است.

در لیستی که در آن مبلغ قرارداد بازیکنان استقلال منتشر شد، مقابل نام ملی پوشان این تیم عدد یک میلیارد تومان قرار داده شده بود، مبلغی که به جرات می توان گفت که برای هیچ یک از اهالی فوتبال قابل قبول نبود و کسی باور نمی کند که ملی پوشان این تیم با این مبلغ قراردادشان را تمدید کرده باشند. خصوصا در مورد آندو که پیشنهادات زیادی هم داشت، این رقم عجیب تر به نظر می رسد.

خیلی ها دنبال این هستند تا به مبلغ واقعی قرارداد آندو پی ببرند. حرف و حدیث در این خصوص زیاد است و برخی از حتی از قرارداد سه میلیاردی تیموریان می گویند.

براساس خبر های رسیده، مبلغ قرارداد آندو 2 میلیارد و دویست میلیون تومان است. گویا این بازیکن زماني که سپاهانی ها با او وارد مذاکره شده بودند، از پیشنهاد 2 میلیارد و دویست میلیونی استقلال گفته و عنوان کرده که اگر آنها حاضرند بالاتر از این رقم را به او پرداخت کنند، سپاهانی می شود

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:26 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

یک اتفاق عجیب در آستانه لیگ

یک اتفاق عجیب در آستانه لیگ

در شرایطی که زمان نقل و انتقالات برای ثبت قرارداد مربیان و بازیکنان فوتبال به پایان رسیده، هنوز قرارداد مربیان استقلال در هیات فوتبال تهران به ثبت نرسیده است.

این اتفاق در شرایطی است که هفته نخست لیگ برتر از روز پنجشنبه آغاز می شود.

ثبت نشدن قرارداد مربیان استقلال می تواند ارتباطی با رقم قرارداد آنها داشته باشد، خصوصا حالا که عنوان می شود وزیر ورزش و جوانان از ارقام قرارداد مربیان و بازیکنان استقلال ناراضی است و گلایه های خود را نیز به افشارزاده اعلام کرده است.

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:29 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

افشاگری جدید علیه قلعه نویی درباره خداحافظی فرهاد مجیدی

یک عده می‌گویند مجیدی به تشخیص پزشک خود خداحافظی کرد، عده‌ای معتقدند حضور در دوره مربیگری پیشرفته باعث خداحافظی فرهاد شد، برخی می‌گویند فرهاد حوصله تحمل امیر قلعه‌نویی و اطرافیان او را نداشت، یک عده ادعا دارند تست‌های پی در پی دوپینگ فرهاد را آزار می‌داد و عده دیگری هم به مسائل خانوادگی این بازیکن اشاره دارند.

اما همزمان با افشاگری جواد نکونام علیه قلعه‌نویی، وقتی با یکی از بازیکنان سابق استقلال تماس گرفتیم تا صحت و سقم گفته‌های نکو را جویا شویم، طرف به این شرط که نامش فاش نشود، گفت: «جواد خیلی حرف‌ها را هم نزد. مثلا او به دلیل خداحافظی فرهاد اشاره نکرد. فرهاد به شدت از سوی قلعه‌نویی تحت فشار بود و امیر که دوست نداشت مجیدی در تیمش باشد و به اصرار فتح الله زاده، فرهاد را برگرداند.»

وی افزود: «بعد از هر بازی که مجیدی برای استقلال گل می‌زد، وقتی به رختکن می‌آمد، به جای تشکر از او، سر سایر مهاجمان فریاد می‌کشید و می‌گفت خاک توی سر شما که یک پیرمرد برای استقلال گل می‌زند. گلزنی این پیرمرد از بی‌عرضگی شماست!»

این بازیکن سابق استقلال همچنین مدعی شد: «امیر آن قدر این لقب را تکرار کرد که فرهاد یک روز خصوصی به دوستان خود در استقلال گفت من دیگر حوصله این آدم را ندارم و نمی‌توانم بمانم... باز هم ما باور نمی‌کردیم که او وسط فصل خداحافظی کند و برود اما مجیدی رفت تا از لحاظ روحی و روانی تحت فشار نباشد.»

سه شنبه 7 مرداد 1393  2:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها