0

فقط استقلالي ها بيان تو...

ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

عکس/ تماشاگری که به عشق صادقی 800 کیلومتر پیمود!

بانک ورزش - در تمرین امروز استقلال هواداری برای دیدن امیرحسین صادقی آمده بود.

کاپیتان استقلال که بازی‌های ضعیفش در این فصل مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان و هواداران بوده هنوز هم مورد توجه آبی‌دلان است.

البته اشتباهات مدافع استقلال در بازی مقابل سپاهان به خاطر برد شاگردان قلعه‌نویی زیاد به چشم نیامد. طرفداران تیم هم امیدوارند صادقی بار دیگر به شرایط فصل قبل برگردد.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

شنبه 18 بهمن 1393  8:19 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

امیدوارم کنار برهانی‌ و‌ عنایتی آقای‌

سجاد شهباززاده بار ديگر با گل سه امتيازي خود نقش منجي استقلال را برعهده گرفت و توانست تيمش را در ديدار سخت مقابل سايپا به برتري برساند. دهمين گل شهباززاده مي‌تواند نقش عمده‌اي در رسيدن او به عنوان آقاي گلي داشته باشد.

به گزارش "ورزش سه"، آقای گل فعلی تیم استقلال امیدوار است تیمش در پایان این فصل با ادامه این روند به قهرمانی دست یابد و خودش نیز نقشی در آن داشته باشد.

سجاد شهباززاده که پیش از حضور در آخرین تمرین تیمش برای دیدار برابر پیکان، فیزیوتراپی شانه‌اش را پشت سر می‌گذاشت در گفتگو با "ورزش سه"، به تشریح شرایط تیمش پرداخت.

شهباززاده با اعلام اینکه مشکلی برای دیدار برابر پیکان ندارد گفت: مصدومیت خاصی ندارم و به خاطر دردی که در شانه‌ام احساس می‌کردم فیزیوتراپی کردم و الان مشکلی ندارم.

وی درباره سه امتیازی که تیمش برابر سایپا کسب کرد نیز گفت: به تک تک امتیازات‌مان در بازی‌های آینده نیاز داریم تا به قهرمانی برسیم و خیلی خوشحالم که در دیدار برابر سایپا توانستم با گلی که زدیم سه امتیاز را کسب کنیم.

شهباززاده ادامه داد: برای بازگشت و حضور در کورس قهرمانی به این سه امتیاز نیاز داشتیم و در بازی‌های آینده هم به دنبال پیروزی خواهیم بود.

مهاجم 10 گله استقلال درباره دیدار این هفته تیمش مقابل پیکان گفت: به سه امتیاز این دیدار نیاز داریم و باید تمرکزمان را بالا ببریم تا این دیدار سخت را هم با برتری پشت سر بگذاریم. ما روی تمام امتیازات حساب باز کرده‌ایم.

وی درباره تقابل این هفته استقلالی‌ها سابق با این تیم در بازی فردا گفت: به هرحال این مسائل جزو اتفاقات فوتبالی است و جزو حاشیه‌ها به حساب می‌آید. اما چیزی که در زمین وجود دارد این است که 11 بازیکن از دو تیم مقابل هم قرار می‌گیرند و هر بازیکنی هم انگیزه خاص خودش را دارد. امیدوارم این به زیبا شدن این بازی کمک کند و مطمئنا هر کس بهتر عمل کند برنده بازی خواهد بود.

شهباززاده درباره اینکه با حضور عنایتی کمی بیشتر متمایل به وسط زمین شده نیز گفت: تغییر زیادی از نظر تغییر پست نداشتم و تقریبا شبیه همان نیم فصل اول است و البته کادرفنی هر خواسته‌ای از من داشته باشد باید در زمین انجام دهم و خواسته‌شان را پیاده کنم.

مهاجم استقلال درباره هماهنگی‌اش با جاسم کرار و اینکه محرومیت این هافبک عراقی چه تاثیری در بازی‌ او خواهد داشت گفت: شاید کمی تاثیرگذار باشد اما ما اکنون به معنای واقعی یک تیم هستیم که کاملا یکدست، متحد و هماهنگ است. نبود کرار نمی‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد و هر کسی که جایگزین او شود مطمئنا بهترین عملکرد خود را در زمین ارائه خواهد داد و همه ما در کارهای هجومی و تدافعی در شرح وظایف خود عملکرد خوبی داریم.

شهباززاده در برابر پیکان هم قول گلزنی خواهد داد: گل زدن قابل پیش بینی نیست و من در هر بازی تمام تلاش و تمرکزم را روی گل زدن قرار می‌دهم و بقیه ان به جریان و شرایط بازی برمی‌گردد. اگر موقعیتی فراهم شود مطمئنا تمام تلاشم را برای موفقیت تیمم انجام خواهم داد.

حضور در کنار برهانی و عنایتی که هر دو تجربه آقای گلی در لیگ برتر را دارند انگیزه‌های شهباززاده را بیش از پیش کرده است: دقیقا همینطور است. از تجربه این دو مطمئنا استفاده خواهم کرد تا منم این تجربه را داشته باشم و از آن استقبال می‌کنم. این اتفاق بزرگ و خوبی است ولی به نظرم آقای گلی در کنار قهرمانی استقلال لذت دیگری خواهد داشت.

شنبه 18 بهمن 1393  8:22 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

استقلال 5 اسفند به کیش می‌‌‌رود

تيم فوتبال استقلال اردوي چند روزه‌اي را در کيش برگزار خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، طبق اعلام افشارزاده، تیم فوتبال استقلال قصد دارد 5 اسفند راهی کیش شود تا به مدت 5 روز در این شهر اردوی خود را برگزار کند.

استقلال پس از دیدار روز جمعه هفته جاری با گسترش فولاد تبریز در اول اسفندماه، به دلیل آغاز بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به مدت 14 روز بازی نخواهد داشت.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  9:55 AM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

نمی دانم در این 5 سالی که در استقلال نبودم چه اتفاقاتی افتاده است.

رضا عنایتی درباره شرایط تیمش، برخی حاشیه های پیرامون استقلال، احتمال خداحافظی اش در پایان فصل و برخی مسائل دیگر صحبت هایی را انجام داد که ماحصل آن را در ادامه می خوانید:

*شرایط استقلال بعد از سه پیروزی متوالی چطور است؟

اوضاع خوبی داریم. تمرینات خود را به صورت منظم انجام می دهیم و با توجه به وقفه 10 روزه ای که ایجاد شده باید بتوانیم خودمان را از نظر بدنی در شرایط مطلوب حفظ کنیم.

*این وقفه به استقلال ضربه نمی زند؟

تیمی که می خواهد درمان شود باید از ثانیه ها بهترین استفاده را بکند. به هر حال بازی های لیگ قهرمانان آسیا در پیش است و چنین وقفه هایی در همه کشورها وجود دارد. امیدوارم تمرینات خوبی داشته باشیم تا بتوانیم روند موفقیت آمیزمان را ادامه دهیم.

*این روزها مسئولان برخی تیم ها مثل سپاهان هجمه های زیادی را علیه استقلال به راه انداختند. آنها معتقدند داوری به شکل عجیبی در بازی های گذشته به سود استقلال بوده است.

فوتبال جای اشتباه کردن است. از من بازیکن گرفته تا شمای خبرنگار اشتباه می کنیم. داورها هم انسان هستند و ممکن است اشتباه کنند، پس این شرایط برای همه تیم ها یکسان است. مطمئن باشید استقلال در بازی های اخیر از داوری ضربه هم خورده است.

*اما در برنامه 90 مشخص شد داوری به سود استقلال بوده است!

کارشناسی که در برنامه 90 حضور پیدا می کند یک نظر دارد و شما می دانید که در بین کارشناسان اختلاف نظر هم وجود دارد. در همین بازی با پیکان اگر آرش برهانی در دقیقه 15 آن تک به تک را به گل تبدیل می کرد دیگر کار به دقیقه 93، اشتباه داور و... به هر حال این صحبت ها همیشه وجود داشته است.

*بگذریم. صحبت های مهدی رحمتی درباره سرمربی استقلال مبنی بر اینکه وی در رختکن حرف های رکیک بر زبان می آورد را شنیده اید؟

من دوست ندارم درباره مسائل حاشیه ای صحبت کنم اما لازم است چند خط توضیح بدهم. نمی دانم در این 5 سالی که در استقلال نبودم چه اتفاقاتی افتاده است. فقط می گویم چه خوب است تا زمانی که در یک تیم هستیم درباره مسائل آن تیم صحبت کنیم.

خواهشم این است احترام همدیگر را حفظ کنیم تا وقتی در جایی با هم روبه رو می شویم، بتوانیم در چشم یکدیگر نگاه کنیم. فوتبال هر کسی روزی تمام می شود، آن چیزی که می ماند مسائل اخلاقی است. امیدوارم این بحث ها هر چه سریعتر تمام شود.

*شما شنیده اید که امیر قلعه نویی در رختکن الفاظ رکیک به کار ببرد؟

من چنین چیزی نشنیده ام و هیچ وقت درباره چیزی که خودم نشنیده ام اظهارنظر نمی کنم.

*روز گذشته حنیف عمران زاده عکسی از زمان حضورش در ملوان در یک دوئل با شما که پیراهن استقلال را بر تن داشتید منتشر کرد، آن عکس را دیدید؟

بله، عکس جالبی بود. 12 سال پیش آن عکس گرفته شده بود و فقط به این فکر کردم که حنیف چقدر پیر شده است. من که هیچ تغییری نکردم.(با خنده) به هر حال این عکس های قدیمی خاطرات روزهای خوبم را زنده می کند.

*آن زمان هنوز لقب دندان پوسیده را به شما نداده بودند.

بله. همه دندان هایم سالم بود. همین الان هم در 38 سالگی دندان هایم هیچ مشکلی ندارد.(با خنده)

*در این 12 سال چه چیزهایی برایتان به یادگار مانده است؟

من همیشه سعی کرده ام از اتفاقاتی که می افتد درس بگیرم. هیچ وقت اتفاقات بد را به این حساب نمی گذارم که کارم تمام شده و سعی می کنم تا زمانی که در فوتبال هستم از گذشته درس بگیرم. ناراحت نمی شوم و اعتقاد دارم اینها سرنوشت من است.

*کجای این راه را اشتباه رفتید؟

اشتباه نرفتم چون اگر اتفاق بدی برایم افتاده قسمتم بوده است. همه این مسائل را به فال نیک می گیرم و از هیچ چیزی در این فوتبال ناراحت نیستم.

*وقت خداحافظی تان هنوز فرا نرسیده است؟

فعلا که نه. تصمیمی هم برای خداحافظی در پایان فصل نگرفته ام. زمان برای فکر کردن به این موضوع زیاد است.                                          

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:43 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

گاف فردوسی پور درباره بازیکن استقلال

اطلاعات اعلام شده در برنامه 90 در مورد یکی از بازیکنان استقلال اشتباه بوده است.

در برنامه شب گذشته 90 اشاره شد که استقلال به غیر ازعنایتی، بازیکنانی را به خدمت گرفته که آمادگی لازم را ندارند و به عنوان مثال میلاد نوری که در دو سال اخیر گل یا پاس گل نداشته به این تیم پیوسته است.

این در حالی است که نوری در نیم فصل اول برای پیکان یک گل به ثمر رسانده و مدعی شده دو پاس گل هم داده است.

در برنامه 90 اعلام شدکه تنها رضا عنایتی با رزومه ای خوب استقلالی شده است و دیگر نفرات مثل نوری، طالب لو و سلیمان فلاح عملکرد خوبی در تیم قبلی نداشته اند.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:45 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

رفاوی: حکم کسر امتیاز از استقلال را دارم

:

سرمربی پیکان عنوان کرد: ۵ سال است که طلب من از باشگاه استقلال پرداخت نشده و این در شرایطی است که هم حکم کمیته انضباطی را دارم و هم حکم کسر امتیاز از استقلال ولی آن را به کسی نشان نداده‌ام.

صمد مرفاوی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل نفت تهران ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب گفت: محمدحسین زرندی مدیررسانه‌ای تیم ما قبل از صحبت‌های من اعلام کرد در مورد مسائل فنی اگر سوالی دارید بپرسید اما من می‌گویم مسائل فنی در فوتبال ما زیاد مطرح نیست که بخواهیم در موردش صحبت کنیم. هرچقدر تمرین کنیم و آنالیز داشته باشیم این مسائل دخیل نخواهد بود.

وی افزود: مسائل حاشیه‌ای در فوتبال ما تاثیرگذارتر است. در هفته جاری سه بار به سازمان لیگ آمدم و در کنفرانسی که داشتم از مسائل فنی صحبت کردم اما هیچ تغییری به وجود نیامد و هیچ چیز عوض نشد. بهتر است در مورد مسائل فنی صحبت نکنیم. بهتر است که از نوع برنامه‌ریزی‌ها و ناداوری‌ها بگوییم. گسترش فولاد روز ۱۵ بهمن با ما بازی کرده و پس از آن فردا به میدان می‌رود اما ما سه روز قبل با استقلال بازی کردیم و فردا هم به مصاف نفت تهران می‌رویم. ما هم چوب برنامه‌ریزی و هم چوب ناداوری را می‌خوریم.

سرمربی پیکان در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد: در فوتبال یک تیم باید چه کاری انجام دهد آیا غیر از این است که ما باید گل بزنیم و برنده شویم. شما در دیدار اخیر مقابل استقلال دیدید ما گل زدیم اما نادیده گرفته شدیم. قضاوتی که باید کیفیت بهتری می‌داشت بسیار بد انجام شد. ما می‌گوییم آن تصمیم داور اشتباه بوده است اما در مورد اینکه ۵ دقیقه وقت اضافه گرفته شد و بیشتر از زمان قانونی بود چه چیزی باید بگوییم. آیا این اشتباه داوری نیست. در ۱۲ روز اخیر سه بازی انجام دهیم. نمی‌دانم چه کسی باید جواب ما را بدهد. آن وقت مصاحبه می‌کنند و می‌گویند مرفاوی کم‌لطفی می‌کند چراکه بین بازی هیچ تیمی ۱۰ روز وقفه نیفتاده است. ما هم می‌گوییم عیبی ندارد هیچ تیمی با فاصله ۱۰ روز بازی نکرده اما شما هم برای ما ۷، ۸ روز یک بار بازی بگذاریم نه اینکه در ۱۲ روز سه مسابقه بگذارید تا هر کسی زور نگوید.

وی در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: نباید خودمان را به کوچه علی چپ بزنیم. کسی که تسبیح در دست می‌گیرد باید یاد خدا باشد نه اینکه خوابش ببرد و بی‌عدالتی کند. ما شاهد این ظلم هستیم تازه آن وقت برخی می‌گویند نکند اشتباه هفته قبل به ضرر ما شود. اتفاقا ما می‌ترسیم که به خاطر این بیانیه که دیروز داده شده علیه‌مان برنامه‌ریزی کنند. شما کارتان را به خوبی انجام می‌دهید و اصلا نگران نباشید و همه چیز به نفعتان است. ما باید نگران باشیم.

وی خاطرنشان کرد: من از مهدی تاج خواستم به این مسئله ورود کند که این اتفاق نیفتاد. شما ببینید ما سه روز قبل با استقلال بازی کردیم و فردا به مصاف نفت می‌رویم. در این مدت کم باید با تیم‌های اول تا سوم جدول بازی کنیم. آن وقت می‌ گویند ما کم‌لطفی می‌کنیم. تیمی که هوادار ندارد اول به خدا و سپس به وجدان داور امید دارد نه اینکه در زمین سرمان را ببرند. کاری به استقلال ندارم آنها سه امتیاز را گرفتند و نوش جانشان باشد. بحثم استقلال نیست و برخی برایشان سوءتفاهم نشود. بحث عدالت را می‌کنم چراکه یک تیم طی ۹۰ دقیقه زحمت می‌کشد و به گل می‌رسد اما آن گل را مردود می‌کنند بعد در شرایط مشابه همان گل و در صحنه‌ای که خطا اعلام شده گل حریف را سالم اعلام می‌کنند. داور آن خطا را نگرفت و متاسفانه این اتفاقات افتاد.

مرفاوی خاطرنشان کرد: اهل زد و بند و بده بستان نیستم. نه چیزی می‌دهم و نه چیزی می‌خواهم فوتبال ما را این بده بستان‌ها نابود کرده است. این اتفاقاتی که به ناحق می‌افتد و زد و بندها فوتبال ما را نابود کرده است. اگر دنبال زد و بند بودم طی این ۵ سال پولم را گرفته بودم. باید پول من از طریق سازمان لیگ پرداخت می‌شد اما وقتی اسممان می‌آید می‌گویند استقلال بدهکار است. آن وقت همین سازمان لیگ به استقلال پول می‌دهد و مدیرعامل استقلال ناراحت است که چرا به آنها پولی ندادند اگر پولی در سازمان لیگ دارند باید به ما داده شود.

وی افزود: من هم حکم کمیته انضباطی را دارم و هم حکم کسر امتیاز از استقلال در اختیارم است اما تا به حال آن را نشان ندادم. حقم را می‌خواهم نه ناحق. زحمت کشیدیم و باید پولمان پرداخت شود. متاسفانه ۵ سال است که سازمان لیگ این کار را نکرده است. بحث من سازمان لیگ فعلی نیست. اعضای این سازمان لیگ یکی دو سال است آمده است و سه سال قبل هم این شرایط وجود داشت. هرکسی که راه درست را می‌رود همیشه باید با این مشکلات مواجه می‌شود. باید با حاشیه و بی‌عدالتی برخورد شود. حرفی هم که بزنیم کمیته انضباطی علیه ما حکم می‌دهد اما برای برخی این اتفاقات نمی‌افتد و به راحتی می‌توانند حقشان را بگیرند.

وی تاکید کرد: ما باید برویم و بیاییم و کارمان را مخلصانه انجام دهیم اما جلوی کارمان را می‌گیرند. کسی که مخلصانه کار می‌کند را با این مشکلات روبرو می‌کنند. پس از اینکه مخلصانه کار کردم به پیکان آمدم. از من شکایت می‌کنند و می‌گویند نباید روی نیمکت بنشینم. دلیل این کار این است که ما صادقانه کار کردیم. پس در این شرایط حق چه می‌شود. همیشه فنی صحبت کردم اما برخی آقایان در مصاحبه‌های مطبوعاتی خود با گرفتن قیافه حق به جانب از حاشیه‌های فوتبال می‌گویند. صادقانه بگویم برخی خوابند.

سرمربی پیکان در ادامه انتقادات خود تصریح کرد: می‌گویند برنامه لیگ درست است. من می‌پرسم چه لطفی به ما شده که این گونه صحبت می‌کنند. همه برایم قابل احترام هستند.

مهدی تاج مدیر قابل احترامی است. چیزی که درست است را نمی‌توانم بگویم و همین جا اعلام می‌کنم تاج مدیر کاربلدی است اما نمی‌توانم حق را زیر پا بگذارم و واقعیت را بیان می‌کنم.

شما که می‌گویید همه چیز درست است چرا گسترش فولاد طبق برنامه ۲۳ بازی می‌کند و ما باید در ۱۲ روز سه بازی برگزار کنیم. آن وقت در این شرایط ۹۰ دقیقه تلاش کنیم و وقتی در دقیقه ۹۰ گل می‌زنیم مربی ما را اخراج می‌کنند و چند دقیقه بیشتر وقت اضافه می‌گیرند. همانطور که گفتم تیمی که هوادار ندارد امیدش به خدا است و پس از آن به وجدان داور امید دارند.

فراموش نکنید خودم در تیم‌های بزرگ مربیگری کردم. من در استقلال سرمربی بودم و سال‌ها در این تیم بازی کردم و خیلی از مسائل را می‌دانم. به خوبی می‌دانم چه کسی استقلالی است. ما باید یا راه درست را برویم یا در همین شرایط کار خودمان را بکنیم.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:46 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

مهاجم تیم فوتبال استقلال؛
عنایتی: نشنیدم قلعه نویی حرف رکیک بزند/ در 38 سالگی همه دندان هایم سالم است/ فرصت برای فکر کردن به خداحافظی زیاد است
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: نمی دانم در این 5 سالی که در استقلال نبودم چه اتفاقاتی افتاده است.
به این مطلب امتیاز دهید
0 1

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، رضا عنایتی درباره شرایط تیمش، برخی حاشیه های پیرامون استقلال، احتمال خداحافظی اش در پایان فصل و برخی مسائل دیگر صحبت هایی را انجام داد که ماحصل آن را در ادامه می خوانید:

*شرایط استقلال بعد از سه پیروزی متوالی چطور است؟

اوضاع خوبی داریم. تمرینات خود را به صورت منظم انجام می دهیم و با توجه به وقفه 10 روزه ای که ایجاد شده باید بتوانیم خودمان را از نظر بدنی در شرایط مطلوب حفظ کنیم.

*این وقفه به استقلال ضربه نمی زند؟

تیمی که می خواهد درمان شود باید از ثانیه ها بهترین استفاده را بکند. به هر حال بازی های لیگ قهرمانان آسیا در پیش است و چنین وقفه هایی در همه کشورها وجود دارد. امیدوارم تمرینات خوبی داشته باشیم تا بتوانیم روند موفقیت آمیزمان را ادامه دهیم.

*این روزها مسئولان برخی تیم ها مثل سپاهان هجمه های زیادی را علیه استقلال به راه انداختند. آنها معتقدند داوری به شکل عجیبی در بازی های گذشته به سود استقلال بوده است.

فوتبال جای اشتباه کردن است. از من بازیکن گرفته تا شمای خبرنگار اشتباه می کنیم. داورها هم انسان هستند و ممکن است اشتباه کنند، پس این شرایط برای همه تیم ها یکسان است. مطمئن باشید استقلال در بازی های اخیر از داوری ضربه هم خورده است.

*اما در برنامه 90 مشخص شد داوری به سود استقلال بوده است!

کارشناسی که در برنامه 90 حضور پیدا می کند یک نظر دارد و شما می دانید که در بین کارشناسان اختلاف نظر هم وجود دارد. در همین بازی با پیکان اگر آرش برهانی در دقیقه 15 آن تک به تک را به گل تبدیل می کرد دیگر کار به دقیقه 93، اشتباه داور و... به هر حال این صحبت ها همیشه وجود داشته است.

*بگذریم. صحبت های مهدی رحمتی درباره سرمربی استقلال مبنی بر اینکه وی در رختکن حرف های رکیک بر زبان می آورد را شنیده اید؟

من دوست ندارم درباره مسائل حاشیه ای صحبت کنم اما لازم است چند خط توضیح بدهم. نمی دانم در این 5 سالی که در استقلال نبودم چه اتفاقاتی افتاده است. فقط می گویم چه خوب است تا زمانی که در یک تیم هستیم درباره مسائل آن تیم صحبت کنیم. خواهشم این است احترام همدیگر را حفظ کنیم تا وقتی در جایی با هم روبه رو می شویم، بتوانیم در چشم یکدیگر نگاه کنیم. فوتبال هر کسی روزی تمام می شود، آن چیزی که می ماند مسائل اخلاقی است. امیدوارم این بحث ها هر چه سریعتر تمام شود.

*شما شنیده اید که امیر قلعه نویی در رختکن الفاظ رکیک به کار ببرد؟

من چنین چیزی نشنیده ام و هیچ وقت درباره چیزی که خودم نشنیده ام اظهارنظر نمی کنم.

*روز گذشته حنیف عمران زاده عکسی از زمان حضورش در ملوان در یک دوئل با شما که پیراهن استقلال را بر تن داشتید منتشر کرد، آن عکس را دیدید؟

بله، عکس جالبی بود. 12 سال پیش آن عکس گرفته شده بود و فقط به این فکر کردم که حنیف چقدر پیر شده است. من که هیچ تغییری نکردم.(با خنده) به هر حال این عکس های قدیمی خاطرات روزهای خوبم را زنده می کند.

*آن زمان هنوز لقب دندان پوسیده را به شما نداده بودند.

بله. همه دندان هایم سالم بود. همین الان هم در 38 سالگی دندان هایم هیچ مشکلی ندارد.(با خنده)

*در این 12 سال چه چیزهایی برایتان به یادگار مانده است؟

من همیشه سعی کرده ام از اتفاقاتی که می افتد درس بگیرم. هیچ وقت اتفاقات بد را به این حساب نمی گذارم که کارم تمام شده و سعی می کنم تا زمانی که در فوتبال هستم از گذشته درس بگیرم. ناراحت نمی شوم و اعتقاد دارم اینها سرنوشت من است.

*کجای این راه را اشتباه رفتید؟

اشتباه نرفتم چون اگر اتفاق بدی برایم افتاده قسمتم بوده است. همه این مسائل را به فال نیک می گیرم و از هیچ چیزی در این فوتبال ناراحت نیستم.

*وقت خداحافظی تان هنوز فرا نرسیده است؟

فعلا که نه. تصمیمی هم برای خداحافظی در پایان فصل نگرفته ام. زمان برای فکر کردن به این موضوع زیاد است

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:47 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

واکنش امیر قلعه نویی به مصاحبه مهدی رحمتی

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال دوست ندارد در مورد رحمتی حرفی بزند، او معتقد است در شرایط فعلی بهتر است روی تیمش تمرکز کند و طرفداران خودشان می‌ دانند چه کسی دنبال پول و چه کسی دنبال موفقیت استقلال.
به گزارش اترک نیوز به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، قلعه‌نویی در گفت‌وگو با "ورزش سه" گفت: خوشبختانه مردم خودشان تیم را می‌ شناسند و در بازی با پیکان همه از یک فوتبال جذاب با سرعت بالا، گردش توپ خوب، نظم دفاع و ایجاد موفقیت و پیروزی استقلال خوشحال شدند. شاید عده ای هم از آرامش و نتیجه گرفتن استقلال ناراضی باشند. مسلمان هایی که عمروعاص شدند و با قلم هایشان مترصد این هستند که زحمات و نتایج این تیم را هدر بدهند، قلم آنها بوی تعفن می‌ دهد.

بزرگترهای تیم برای استقلال بزرگتری کردند

خدا را شکر که لطف خدا و اهل بیت (ع) و زحمات بچه ها ما توانستیم به همدلی ای و آرامشی که در استقلال لازم داشتیم دست پیدا کنیم، هنوز خیلی مشکل داریم. نیاز داریم که بیشتر کار کنیم اما من فکر می‌ کنم که در نیم فصل دوم بازیکنان بزرگ ما برای تیم بزرگی کردند، مخصوصا بعد از جام‌ملت‌ها‌ تجربه خوبی به دست آوردند و الان کل تیم تمام فکر و ذکرش را گذاشته روی اینکه استقلال نتیجه بگیرد. اضافه شدن طالب لو و عنایتی هم باعث شده تیم بهتر از قبل باشد.

سیاست هیات مدیره و افشارزاده استقلال را از بحران عبور داد

طبیعتا هیات مدیره و آقای افشارزاده بعد از شرایط سختی که استقلال در نیم فصل اول داشت، سعی کردند با رفتارهای خودشان به تیم آرامش بدهند. تیم ما در شرایط بحرانی بود و همه هم این را می‌ دانستند اما سیاست هیات مدیره و مدیریت باشگاه آقای افشارزاده باعث شد که ما از آن مرحله بگذریم، در نیم فصل هم فرصت خوبی بود که بتوانیم تیممان را تقویت کنیم اما مترصد این بودیم که آرامش تیمی را در استقلال احیا کنیم.

مشکلات مالی حل شود شرایط ایده آل می‌ شود

من در نیم فصل اول هم می‌ گفتم که ما اختلاف کمی با صدرجدول داریم. قول قهرمانی نمی‌ دهم اما می‌ گویم توانایی قهرمان شدن را نشان دادیم. مسائلی هست که من به آقای افشارزاده و دوستانشان انتقال دادم و بازیکنان مشکل مالی دارند و باشگاه آن را برطرف کند. اگر این مشکلات حل شود استقلال شرایط ایده آلی دارد. البته در استقلال و پرسپولیس همیشه شرایطی ایده آل است که این تیم ها قهرمان شوند.

کرار به احساسات 30 میلیون آدم لطمه زد

اینقدر که من با کرار صحبت کردم تا به حالا با کل بازیکنان صحبت نکرده ام! کرار باید بداند این تیم متعلق به 30 میلیون آدم است نباید کاری کند که احساسات و عواطف 30 میلیون آدم لطمه بخورد. حالا گذشته از هم تیمی ها و باشگاه، عشق مردم را که نمی‌ توان نادیده گرفت. ما باید رفتار خودمان را کنترل کنیم و کاری کنیم که از لحاظ اخلاقی به مجموعه لطمه نزنیم اما کرار کاری کرد که این اتفاق افتاد و حتی بازی با پیکان را هم از دست داد. من قبل از این بازی به او توصیه کرده بودم. خود آقای فغانی هم خوب کار کرد و به صحنه ها نزدیک بود، اما کرار با کارش تیم را 10 نفره و یک بازی هم محروم شد، حالا در کمیته انضباطی استقلال قول داده که این مشکل برطرف شود.

حیف فکر من که به غیر از نتیجه گرفتن استقلال تلف شود

امیر قلعه‌نویی در جواب به این سوال که در مورد صحبت های مهدی رحمتی در برنامه نود چه حرفی می‌ زند پاسخ داد که؛ به سراغ سوال بعدی بروید تمرکز ما باید روی تیم مان باشد، طرفدارهای استقلال خودشان می‌ دانند که چه کسی دنبال پول و منافع است و چه کسی به سود استقلال کار می‌ کند. سر فرصت در یک برنامه مصاحبه های یک یک این افراد را می‌ گذارم تا تناقض گویی های آنها مشخص شود. حیف فکر من است که جای دیگری به غیر از نتیجه گرفتن استقلال تلف شود. من سر موقع پاسخ این مساله را می‌دهم متاسفانه بعضی ها دنبال این هستند که از بازی با استقلال برای خودشان تریبون درست کنند.

تماشاگران تهرانی از استقلال حمایت کنند

خیلی خوشحالم که طرفدارها به استقلال اعتماد کردند، شما ببینید در بازی های خارج از خانه مثلا در شهرهایی مثل کرج بیشتر از تهران تماشاگر داریم. این نشان می‌ دهد که مردم در شهرستان ها بیشتر به تماشای بازی استقلال می‌ آیند. اما امیدوارم که تهرانی ها هم بتوانند با توجه به نتایج خوبی که استقلال به دست آورده و آرامشی که در تیم حکم فرماست به استادیوم بیایند تا تیم را مورد حمایت خودشان قرار دهند.

بعضی ها قلمشان بوی تعفن می‌دهد

متاسفانه بعضی ها هم دنبال این هستند که تیم ما را به هم بریزند و آن آرامشی که حاکم است را خراب کنند همان مسلمان های عمروعاص! آنهایی که با قلمشان مترصد این هستند که زحمات و نتایج این تیم را هدر دهند و قلمشان بوی تعفن می‌ دهد.

تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

هترین هدیه تولدم آبی پوش شدنم بود

کاپيتان تيم ملي اميد که امروز وارد 22 سالگي شد اعتقاد دارد بهترين هديه سال هاي اخيرش را از استقلالي ها گرفته.
به گزارش نامه نیوز،  بهنام برزای در مورد آبی پوش شدنش  گفت: از اینکه به تیم محبوبم استقلال آمدم خوشحال هستم بالاخره بعد از مدت ها صبر و انتظار به تیمی آمدم که هر بازیکنی ارزوی پوشیدن پیراهنش را دارد. من سرشار از انگیزه هستم و دوست دارم هرچه زودتر برای تیمم به میدان بروم. انقدر انگیزه ام بالاست که امروز  با وجود تعطیلی تمرین اختصاصی تمرین کردم تا خودم را به شرایط سایرین نزدیک کنم.

او در همین رابطه ادامه داد: جا دارد از آقای قلعه نوعی بابت اعتمادش به خودم تشکر کنم. جواب اعتماد امیر خان را در مستطیل سبز می دهم وسعی می کنم بهترین بازی هایم را به نمایش بگذارم تا دل هوادران را شاد کنم. من مطمئنم تیمم به همین روند خوبش ادامه خواهد داد و اخر فصل قطعا جایگاه بسیار خوبی کسب می کنیم.

بازیکن استقلال در پایان افزود: خیلی خوشحالم که چند رروز مانده به تولدم به جمع آبی پوشان پیوستم چون این بهترین هدیه ای بود که می توانستم بگیرم.

تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

عکسی از فریدون زندی در تمرین استقلال
مثلث آنلاین: بازیكن سابق استقلال دیروز به تمرین این تیم رفته بود تا برای حفظ آمادگی بدنی اش با این تیم تمرین كند. امیر قلعه نویی هم به فریدون زندی اجازه داد تا در كنار سایر بازیكنان تمرین كند.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:49 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

قلعه‌نویی مخالف بود اما كرار به عراق برگشت
کرار در نیم فصل اول و در بازی ماقبل دربی هم با دریافت کارت زرد دوم داور از زمین اخراج شد تا استقلال بدون او به مصاف پرسپولیس برود.

فوتبال ايران- هافبک عراقی تیم استقلال برای رسیدگی به کارهای شخصی عازم نجف شد.

به گزارش سايت فوتبال ايران، پیرو اتفاقات رخ داده در خلال برگزاری بازی استقلال- سایپا در هفته نوزدهم لیگ برتر و اخراج کرار جاسم که با توهین به داور و محرومیت از یک جلسه همراهی استقلال توام بود این بازیکن با حضور در کمیته انضباطی باشگاه توضیحات لازم را به معاونت حقوقی استقلال ارائه کرد.پس از پایان این جلسه حکم کمیته انضباطی در ارتباط با تخلف کرار جاسم به صورت محرمانه در اختیار مدیرعامل باشگاه قرار گرفت و به رغم آنکه افشارزاده اعلام کرده بود این حکم را رسانه ای خواهد کرد هنوز این اتفاق رخ نداده است.

بر این اساس، اتفاق تازه ای که در خصوص این بازیکن رخ داد این بود که کرار جاسم روز گذشته و با ضمانت بهرام افشارزاده نزد امیر قلعه نویی تهران را به قصد سفر به نجف ترک کرد.این در حالی است که سرمربی استقلال به این مسافرت راضی نبود اما مدیرعامل باشگاه  شخصا ضمانت کرار را بر عهده گرفت که او عصر پنجشنبه در تمرین استقلال حضور پیدا کند. میرشاد ماجدی هم بلافاصله و با تلاش زیاد مقدمات سفر کرار به نجف را فراهم کرد.

امیر قلعه نویی در تازه ترین گفت و گوی خود با رسانه های اعلام کرده که همچنان از کرار جاسم دلخور است و این بازیکن دل 30 میلیون هوادار استقلال را به درد آورده است.

کرار در نیم فصل اول و در بازی ماقبل دربی هم با دریافت کارت زرد دوم داور از زمین اخراج شد تا استقلال بدون او به مصاف پرسپولیس برود. در آن برهه عنوان شد قرار است 10 درصد از قرارداد کرار به عنوان جریمه کسر شود اما در جلسه ای که این بازیکن با سیدپندار توفیقی در غیاب بهرام افشارزاده برگزار کرد به شکلی مبهم موضوع این جریمه از بین رفت. در حال حاضر هم کسی نمی داند که کرار برای تخلف در مصاف با سایپا، فحاشی به داور پس از خروج از زمین، عدم همراهی استقلال در مصاف با پیکان و یک جلسه غیبت غیرموجه در تمرین روز جمعه هفته گذشته چه جریمه ای را متحمل شده است.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:50 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

بازگشت نعمت اللهی به استقلال

بلندترين مدافع ليگ که چند وقت پيش به دلايلي از جمع آبي پوشان جدا شد دوباه به استقلال برگشت.

به گزارش "ورزش سه" احمد نعمت اللهی که پارسال در لیگ قهرمانان آسیا برای استقلال به میدان رفت و پدیده آن تیم شناخته شد چند روز پیش به تمرینات این تیم بازگشت البته او به دلیل مصدومیت جزئی که از ناحیه رباط صلیبی برایش پیش آمده فعلا استراحت می کند اما از دو هفته دیگر دوباره به تمریناتش ادامه می دهد.

چهارشنبه 22 بهمن 1393  7:52 PM
تشکرات از این پست
adam55
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

سلام و درود به استقلالی های همیشه سرافراز

چهارشنبه 22 بهمن 1393  8:08 PM
تشکرات از این پست
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

دوستان استقلال الان سهمیه خالی بزرگسال داره؟

فک کنم جای هلمکه بتونن بازیکن بگیرن ، باید حتما خارجی باشه؟

چهارشنبه 22 بهمن 1393  8:10 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

استقلال برنده اصلی تعطیلات لیگ استقلال برنده اصلی تعطیلات لیگ

استقلال برنده اصلی تعطیلات لیگ استقلال برنده اصلی تعطیلات لیگ
جام ملت های آسیا و حواشی آن هرچقدر هم برای قلعه نویی تنش و جنجال داشت، برای تیمش بسیار خوب و مفید بود و باعث شد تا در اوج اختلاف و حاشیه ای که استقلال به آن دچار شده بود، در لیگ وقفه بیافتد و پس از پنجاه روز تیمی که هیچ نشانی از تیم چند هفته پیش نداشت به خوبی حداکثر امتیازات لازم را کسب و خود را بار دیگر در قامت یک مدعی معرفی کند.

سه هفته اخیر لیگ برتر سه برد شیرین برای آبی پوشان پایتخت در پی داشت که آنها را به جمع سه تیم اول جدول رده بندی سوق داد. 
تعطیلات پنجاه روزه لیگ برتر فوتبال، فرصت خوبی برای تیم ها بود که خود را برای هفته های باقی مانده تجهیز کنند. در این بین برخی تیم ها به تقویت نفرات خود پرداختند و برخی با شرکت در اردوها و انجام بازی های دوستانه تیم شان را آماده حضور قدرتمندتر در ادامه راه کردند. در این بین استقلالی ها ضمن حضور در اردوی کیش و انجام چند بازی دوستانه چند بازیکن نیز به تیم شان افزودند که البته حضورشان با انتقاداتی هم همراه بود. 
اضافه شدن نفراتی چون رضا عنایتی و وحید طالب بو به جمع استقلالی ها در نیم فصل دوم منتقدان بسیاری داشت که عقیده داشتند حضور این بازیکنان جز بالا بردن میانگین سنی حاصل دیگری برای این تیم در پی نخواهد داشت. حمایت همه جانبه کادر فنی از این بازیکنان و البته عملکرد قابل قبول آنها در بازی های سه هفته اخیر کمی جو منفی علیه خریدهای نیم فصل را از این تیم دور ساخته و به نظر می رسد کادر فنی آبی پوشان در موجه نشان دادن خریدهایشان تا حد زیادی موفق بوده اند. 
آغاز بازی ها پس از وقفه طولانی و یک رویارویی حساس بین استقلال و سپاهان اوج هیجان لیگ برتر بود که استقلال با گل دقایق پایانی امید ابراهیمی فاتح این دیدار بزرگ شد. هفته نوزدهم و یک بازی سخت مقابل سایپا که همراه با یک برد شیرین دیگر برای شاگردان قلعه نویی بود آرام آرام استقلال را به صدر جدول نزدیک کرد. سومین برد پیاپی آبی های پایتخت در هفته بیستم مقابل پیکان و با گل ثانیه های واپسین شهباززاده رقم خورد که این تیم را در فاصله یک امتیازی صدر قرار داد. این سه پیروزی شیرین بعد از تعطیلات به کلی روزهای تیره استقلال را به فراموشی سپرد و اینک این تیم را می توان در کنار نفت و فولاد جدی ترین مدعیان قهرمانی دانست. 
جام ملت های آسیا و حواشی آن هرچقدر هم برای قلعه نویی تنش و جنجال داشت، برای تیمش بسیار خوب و مفید بود و باعث شد تا در اوج اختلاف و حاشیه ای که استقلال به آن دچار شده بود، در لیگ وقفه بیافتد و پس از پنجاه روز تیمی که هیچ نشانی از تیم چند هفته پیش نداشت به خوبی حداکثر امتیازات لازم را کسب و خود را بار دیگر در قامت یک مدعی معرفی کن

چهارشنبه 29 بهمن 1393  9:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها