0

فقط استقلالي ها بيان تو...

ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

ماجدی: باز هم تیم ملی مصدوم روی دستمان گذاشت

میرشاد ماجدی ، درباره آخرین وضعیت اردوی آبی پوشان در کیش اظهار داشت: تمرینات طبق برنامه پیش می رود و بازیکنان فشار زیادی را تحمل می کنند که البته در این برهه این وضعیت باید باشد تا بتوانند در ادامه لیگ با قدرت در مسابقات حضور داشته باشند.

وی افزود: منتظر اضافه شدن دو تن از دیگر بازیکنان مان برهانی و هلمکه به اردوی تیم هستیم تا با تعداد نفرات کاملتری این دوران را به پایان برسانیم. قرار بود برهانی امروز به تهران برگردد و بلافاصله به کیش بیاید که هنوز خبر تازه تری در این باره از وی نداریم. هلمکه هم در حال انجام کارهایش در تهران است تا به کیش برسد.

سرپرست استقلال در ادامه با اشاره به مشکل بوجود آمده برای هاشم بیک زاده گفت: متأسفانه عصر دیروز از این موضوع مطلع شدیم و خیلی سریع برای پیگیری علت و میزانم مصدومیتش با کسانی که می شناختیم تماس گرفتیم اما موفق نشدیم با او صحبت کنیم و با مدیر برنامه هایش حرف زدیم که وی این مشکل را تأیید کرد اما همین که متوجه شدیم دستش دچار آسیب دیدگی شده و مشکلی برای پای او بوجود نیامده است باز هم خیال کادر فنی از این بتبت راحت شد که پس از مدتی میس تواند به تیم برگردد.

ماجدی ادامه داد:این رویه اخیر تیم استقلال است که بازیکنانش را سالم تحویل تیم های امید و ملی می دهد و آسیب دیده پس می گیرد. پیش از این هم حیدری، یعقوب کریمی، همین بیک زاده و بازیکنانی از این دست را داشتیم که با مصدومیت از تیم های ملی تحویل گرفته بودیم.

وی درباره اینکه گفته شده قلعه نویی راضی به بازی با پدیده مشهد نبوده هم گفت: البته ما در برنامه مان در آن مقطع بازی تدارکاتی نبود اما وقتی سرمربی استقلال ا اصرار مسئولان تیم پدیده مواجه شد با اینکه نفرات مان در اوج دوراتن بدنسازی بودند و تعدادشان هم خیلی کم بود با این همه به خواسته دوستان مان در تیم پدیده پاسخ مثبت دادیم و بازی کردیم و اتفاقا چقدر هم خوب شد که این بازی را برگزار کردیم. این دیدار عیار تیم مان را نشان داد و در کل کادر فنی از برگزاری آن راضی بود.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

پنج شنبه 18 دی 1393  12:40 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

افشارزاده: مردانگی قلعه نویی بود که با پدیده بازی کرد/تیم ملی همیشه برای ما سوغاتی دارد

افشارزاده: مردانگی قلعه نویی بود که با پدیده بازی کرد/تیم ملی همیشه برای ما سوغاتی دارد مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: بازی استقلال با پدیده در این شرایط که بازیکنان در دوران بدنسازی هستند به صلاح تیم نبود و خطر آسیب دیدگی نفرات مان وجود داشت.

بهرام افشارزاده ، درباره آخرین وضعیت استقلال اظهار داشت: من هر روز پیگیر وضعیت تیم و باشگاه هستم. خدارا شکر تمرینات استقلال هر روز در دو یا سه نوبت برگزار می شود تابازیکنان خود را آماده ادامه مسابقات نمایند.

وی در خصوص بازی دوستانه استقلال مقابل پدیده مشهد بیان کرد: پس از بازی با مسئولان باشگاه صحبت کردم. ما با کمترین موجودی مان در کیش و در دوران سخت بدنسازی بازی را برگزار کردیم. از نظر من به عنوان مسئول باشگاه استقلال برگزاری این بازی سنگین در این مقطع می توانست به ضرر تیم باشد چون احتمال آسیب دیدگی بازیکنان وجود داشت اما امیر قلعه نویی مردانگی و با برگزاری چنین بازی موافقتش را اعلام کرد.

مدیرعامل استقلال در مواجهه با خبر آسیب دیدگی هاشم بیک زاده اظهار تعجب کرده و گفت: واقعا مگر بیک زاده مصدوم شده است. ما هر زمان بازیکن به تیم ملی می دهیم بیشتر از اینکه دنبال موفقیت بازیکنان باشیم نگران مصدوم شدنش هستیم. تیم ملی هر بار یک سوغاتی خوب برای ما به همراه می آورد و فکر می کنم تنها باشگاهی هستیم که بیشتری ملی پوش را داریم اما متأسفانه هر بار که آنها به تهران برمی گردند به دلیل آسیب دیدگی تعداد آنها کمتر می شود.

افشارزاده در ارتباط با وضعیت هلمکه توضیح داد: در این باره با آقایان نظری و توفیقی صحبت کردم. قرار شد اگر امکان دارد این بازیکن به اردوی استقلال اضافه شود و پس از بازگشت من از مسافرت در اولین فرصت قسط اول پولش را پرداخت کنیم.

وی درباره وضعیت کرار جاسم عنوان کرد: درباره این بازیکن بگویم که او بازیکن خوبی است که تنها مشکلش این است که زود از اتفاقات کوچک دلخور می شود. خدا را شکر با درایت توفیقی مشکلش حل شدو او نیز به اروی کیش اضافه شد.

مدیرعامل استقلال در این باره که چه زمان به تهران برمی گردد گفت: ظرف کمتر از 10 روز در تهران خواهم بود و دوستان کارهایم را در غیابم به خوبی انجام می دهند. تنها چیزی که باعث تعجب من می شود این است که شما خبرنگاران چطور مرا پیدا می کنید.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

رضا عنایتی : اگر احساس کنم بستن بازوبند کاپیتانی یک درصد دشمنان استقلال را شاد می‌کند، آن را نمی‌بندم

رضا عنایتی :  اگر احساس کنم بستن بازوبند کاپیتانی یک درصد دشمنان استقلال را شاد می‌کند، آن را نمی‌بندم
من نمی‌دانم این چه جوی است که راه افتاده و می‌گویند امیرحسین صادقی از بستن بازوبند کاپیتانی من ناراحت می‌شود؟ من خیلی رک هستم و در زندگی سعی کرده‌ام حرفم را همان اول بزنم، مگر من قبلا کاپیتان استقلال نبودم؟ این افتخار قبلا نصیب من شده است و اگر یک درصد بفهمم که کسی می‌خواهد دشمنی کند یا شخصیت صادقی را خرد کند، بازوبند را نمی‌بندم.

رضا عنایتی درباره بازی روز گذشته تیمش مقابل پدیده و اولین گلی که در این فصل برای استقلال به ثمر رساند صحبت‌های زیر را انجام داد.
**** ابتدا از بازی صحبت کن، به نظر خیلی هم محکم بود...
همان‌طور که می‌دانید این بازی به اصرار زیاد مسئولان پدیده برگزار شد و ما 13 نفر بیشتر در اختیار نداشتیم. تمرینات خیلی پرفشار بود و در طول هفته مدام کار هوازی و قدرتی انجام دادیم. فکر می‌کنم این لطف قلعه‌نویی بود که چنین مسابقه‌ای را انجام دادیم. دو تیم خیلی خوب بازی کردند و کرار هم که تازه دیروز به جمع ما اضافه شد و مربیان مجبور شدند از او بازی بگیرند. فکر می‌کنم برای ما که بعد از چند سال به استقلال برگشتیم، بازی خوبی بود و همین ابتدا بگویم که خیلی به آینده امیدوار شدم و نمی‌خواهم حرف بی‌ربطی بزنم، اما درس‌های خوبی از این بازی گرفتیم و مطمئنا با برگشت ملی‌پوشان تیم خوبی در نیم‌فصل دوم خواهیم داشت.
**** باز هم گل زدی و به نظر می‌رسد با این رویه ثابت می‌کنی که دود از کنده بلند می‌شود؟
من سعی کردم هر جا که هستم موفق باشم و قبلا هم گفته‌ام که برای هر تیمی که بازی می‌کنم، جانم را می‌دهم. حالا هم امیدوارم که دعای هواداران پشت‌سر من باشد تا در استقلال هم خوب نتیجه بگیریم.
**** صفحه اینستاگرامی که در این فضای مجازی وجود دارد متعلق به خودت است؟
بله، «رضاعنایتی10» صفحه اینستاگرام من است.

**** ظاهرا مردم خیلی در این مدت در این صفحه از تو حمایت کردند، درست است؟
واقعا باید از آنها تشکر کنم، چون اگر این کار را انجام ندهم بی‌معرفتی کرده‌ام. هواداران چند سال بود که دوست داشتند من به استقلال بیایم و این موج مثبت من را بیشتر ترغیب کرد که این اتفاق بیفتد. اعتقاد دارم انسان باید جایی کار کند که شرایطش مهیا باشد. خودتان بهتر می‌دانید حضور در استقلال با این سن و سال یک ریسک خیلی بزرگ است، ولی شاید یک عده آتش‌بیار معرکه بودند که مثلا من به استقلال بیایم یا نیایم؟ اما از اینکه اکثریت مردم خوشحال هستند، من هم خوشحالم. اما خواهشم از همه هواداران استقلال این است که از من رضا عنایتی توقع بیش از اندازه نداشته باشند، من تمام تلاش خودم را انجام می‌دهم، اما این خواهش را از آنها دارم.
**** یک سوال شفاف از شما بپرسیم؟
بفرمایید.
**** بازوبند کاپیتانی برای شما مهم است؟
به خداوندی خدا، یک‌هزارم درصد هم بازوبند کاپیتانی برایم مهم نیست. شما در باشگاه‌های دیگر هم من را دیده‌اید و می‌دانید که علاقه‌ای به بستن بازوبند نداشتم و نه اینکه خدای نکرده این بازوبند بی‌ارزش باشد، چون اعتقاد دارم این افتخار نصیب هر کسی نمی‌شود، اما اگر احساس کنم بستن این بازوبند یک درصد دشمنان استقلال را شاد می‌کند، آن را نمی‌بندم. من نمی‌دانم این چه جوی است که راه افتاده و می‌گویند امیرحسین صادقی از بستن بازوبند کاپیتانی من ناراحت می‌شود؟ من خیلی رک هستم و در زندگی سعی کرده‌ام حرفم را همان اول بزنم، مگر من قبلا کاپیتان استقلال نبودم؟ این افتخار قبلا نصیب من شده است و اگر یک درصد بفهمم که کسی می‌خواهد دشمنی کند یا شخصیت صادقی را خرد کند، بازوبند را نمی‌بندم.

**** به نظرت بازگشت بازیکنان باتجربه به استقلال چه تاثیری در نیم‌فصل دوم خواهد داشت؟
همیشه تلفیق تجربه و جوانی موثر بوده است. جوانان استقلال می‌توانند در آینده حرف‌های زیادی بزنند و خودتان هم می‌دانید تیمی که پنج ملی‌پوش دارد هیچ چیزی کم نخواهد داشت. امیدوارم این تلفیق تجربه و جوانی برای استقلال موثر باشد.
**** به عنوان سوال پایانی، شما به هواداران استقلال قول قهرمانی می‌دهید؟
من در زندگی‌ام هیچ‌وقت عادت نداشتم قولی بدهم، فوتبال بازی لحظه‌ها است؛ ممکن است در یک ثانیه نتیجه مسابقه عوض شود. من قول نمی‌دهم، اما آرزویم این است که هواداران استقلال آخر فصل شاد شوند، ولی این قول را می‌توانم به آنها بدهم که ما با تمام وجودمان بازی می‌کنیم.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:46 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
پنج شنبه 18 دی 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

قلعه نویی : با عادل فردوسی پور قهر نیستم / رضا عنایتی را فقط برای کاپیتانی آوردم استقلال !

قلعه نویی :  با عادل فردوسی پور قهر نیستم / رضا عنایتی را فقط برای کاپیتانی آوردم استقلال !
امیر قلعه‌نویی هر فصل یک تجربه جدید و طاقت‌فرسایی با مدیریت‌های استقلال دارد. فصل گذشته مهره‌های اصلی تیم به قطر رفتند و در این فصل هم پس از نتیجه بد هیات‌مدیره رخ از ژنرال برگرداند تا قلعه امیر پایه‌هایش لرزان شود. نبود ملی‌پوشان و پایین آمدن کیفیت‌ آنها هم یکی از دردسرهای دیگر ژنرال آبی‌هاست. قلعه‌نویی که در آستانه جام مقدماتی آسیا داغ دلش تازه شده و هنوز از جفاهایی که معتقد است در حق او صورت گرفته دلخور است در گفت‌وگویی تفصیلی درباره تمام حاشیه‌ها و مسایل روز استقلال و همچنین تیم ملی صحبت کرد، قلعه‌نویی در این گفت‌وگو به جناح‌های سیاسی هم تاخت و خودش را یک قربانی در بحث ملی قلمداد کرد. سرمربی استقلال در مورد رابطه‌اش با عادل و مشکلات اقتصادی جامعه تا اطرافیانش صحبت کرد.

بازی ایران و عراق را دیدید؟
نه متاسفانه فرصت نشد؛ فقط شنیدم بردیم و خوشحال شدم.
بعد از این پیروزی گفته می‌شود تیم ملی باید قهرمان آسیا شود به نظر شما این نظریه کارشناسی است؟
من کلی صحبت می‌کنم. نباید یک جوری صحبت کنیم که روی تیم ملی فشار بیاید اما از طرفی هم نباید به مردم دروغ بگوییم. به اعتقاد بنده در تاریخ فوتبال ایران این حجم حمایت از تیم ملی بی‌سابقه بوده است. همه مردم ایران کمک کردند تا تیم‌ ملی در جام‌ملت‌ها موفق باشد. واقعا در برگزاری این همه اردو، تعطیل کردن بازی‌های لیگ و در اختیار گذاشتن سربازها که جا دارد از دکتر فیروزآبادی و سردار کمالی تشکر کنم. اگر تمام بسترهایی که برای موفقیت تیم ملی فراهم شد را در نظر بگیرید در تاریخ فوتبال ایران بی‌سابقه می‌شود.
تمام تاریخ فوتبال را نمی‌دانیم اما نسبت به زمان شما بهتر عمل شد؟
اصلا اینطور نیست. زمان ما فوتبال ایران تعلیق بود و رییس فدراسیون نداشتیم همین آقای ابراهیمی شاهد است که زمین کمپ تیم ملی خشک بود و چون چاه در کمپ نداشتیم مجبور شدیم از شهرداری کمک بگیریم. ما در کمپی تمرین می‌کردیم که آب نداشت. ما آن زمان هدف‌مان ایران و ایرانی بود. هدف خدمت کردن به مملکت بود. در این باره صحبت زیاد شده اما دوست دارم مردم خیلی مسایل را بدانند و آن وقت تیم ملی زمان ما را از نظر کیفیت با تیم ملی فعلی مقایسه کنند. آن زمان من با استقلال در آسیا بودم که آقای هاشمی پیشنهاد داد و گفت شرایط این‌طوری است و باید به مملکت خدمت‌ کنی من هم قبول کردم اما گفتم برای این‌که تیم ملی درست شود باید سه سال به بنده وقت بدهید اما نه تنها وقت ندادند بلکه سر ما هم معامله کردند تا اساسنامه تصویب شود. ما با این‌که پول نداشتیم و امکانات لازم وجود نداشت تیم ملی «ب» را هم درست کردیم؛ با بلاروس و مکزیک هم بازی انجام دادیم و به تورنمنت امارات هم رفتیم.
پس چرا الان تیم ملی با بحران بازی‌های دوستانه مواجه است؟
ما که در شرایط تعلیق بودیم با امارات، مکزیک و بلاروس بازی انجام دادیم این آقای کی‌روش که مطرح هستند و ارتباطات بین‌المللی دارند و وزنی برای خودشان در عرصه بین‌الملل به حساب می‌‌آیند چطور نتوانستند چند بازی دوستانه مهیا کنند. ما که وزنی نداشتیم چند بازی مناسب برگزار کردیم آن هم در شرایط تعلیق به اعتقاد من جا دارد از زحمات مصطفوی قدردانی شود. مصطفوی در آن دوران کلی دعوتنامه از کشورهای مختلف برای ما آورد و توانست از ارتباطاتش به خوبی استفاده کند. من تعجب می‌کنم که این حرف‌ها را می‌زنند و می‌گویند بازی دوستانه جور نشده این‌ها دنبال مسابقه تدارکاتی نیستند، فقط دوست دارند اردو برگزار کنند که دلیلش را نمی‌دانم...
شما می‌گویید ایران پشت تیم ملی کی‌روش بود. اما قهر علی کریمی باعث شد تیم ملی با حاشیه به استرالیا برود؛ به نظر شما علی کریمی مقصر است یا کی‌روش؟
من یک سال با علی در تیم ملی بودم. آن چیزی که برخی‌ها از علی برای خودشان تصویرسازی می‌کردند نبود. علی بعضی وقت‌ها یک حرف‌هایی می‌زد اما منظم بود. این شناختی بود که من از علی داشتم؛ همیشه به موقع سرتمرین حاضر بود این‌که حالا چه اتفاقی افتاده من از آن خبر ندارم.
می‌گویند کی‌روش مربیان ایرانی را قبول ندارد و برخورد خوبی با آنها ندارد... 
من چند جلسه با کی‌روش داشتم و در آن جلسات اینطوری که شما می‌گویید نبود. در جلساتی که با کی‌روش داشتم نگاه او از بالا به پایین نبود.
اما به نظر می‌رسد اعتقادی به لیگ ایران و مربی ایرانی ندارد؟
اتفاقا تیم ملی با افکار ایرانی و لیگ ایران در مقدماتی جام‌جهانی موفق ظاهر شد. تیم ملی به پشتوانه خط دفاع استقلال و افکار لیگی توانست به جام‌جهانی برود. شاید یک عده بخواهند ایران و ایران را خار کنند مثل یکی از برنامه‌های رادیو که چند وقت پیش طوری صحبت کردند که من متاسفم اسم آن آقا را ایرانی بگذارم. درست است زحمات کی‌روش بود اما تیم ملی با پشتوانه همین لیگ به جام‌جهانی صعود کرد. شاید از نظر امکاناتی خوب نباشیم اما به لحاظ نیروی انسانی می‌توانیم همزمان 3 تیم ملی داشته باشیم.
جواد نکونام در آستانه شکستن رکورد دایی است و دایی بابت این موضوع به جواد تبریک گفته و کاپیتان فعلی تیم‌ملی هم پاسخ مناسبی به او داده و گفته با 200بازی ملی هم علی دایی نمی‌شود...
من کلی صحبت می‌کنم. وقتی رکوردی شکسته می‌شود افتخارش برای مملکت است. این نامه دایی هم روح بزرگ علی را نشان می‌دهد و به علی بابت این شخصیت ممتازش تبریک می‌گویم.
در اختلاف‌نظری که میان شما و پورحیدری به وجود آمد فکر می‌کنید چرا پورحیدری که مدیر فنی بود همان زمان به شما نگفت یا خود شما با او تماس نگرفتید؟ چرا الان این مسایل مطرح می‌شود؟
من هم از صحبت‌های او تعجب کردم و این سوال من هم هست که چرا همان موقع که ایرادی دید به خود من نگفت. من با خودش صحبت نداشتم اما می‌توانست بگوید.
پورحیدری به عنوان مدیر فنی با مصاحبه‌ای که انجام داد یک موج تازه علیه شما راه افتاد و رفتن رحمتی را به ضرر استقلال دانست. آن زمانی که شما رحمتی را نخواستید مگر پورحیدری در کنار شما نبود؟
پورحیدری الان مدیر فنی نیست. من اعتقادم این است که وقتی در جایی دیگر مسوولیت ندارم درباره آنجا صحبت نکنم. زمانی که در سپاهان یا تراکتور بودم بارها درباره استقلال از من پرسیدند اما گفتم مصاحبه نمی‌کنم. آدم در جایی که مسوولیت ندارد دلیلی هم ندارد درباره‌اش صحبت کند. شما الان نگاه کن لمپارد بهترین بازیکن تاریخ چلسی به منچسترسیتی رفته آیا او کاری که ما ایرانی‌ها می‌کنیم را انجام می‌دهد. مورینیو به هر دلیلی او را نخواست آیا هر روز علیه او یک سناریو می‌چیند. مگر همین آقای مورینیو باعث نشد کاسیاس گلر دوم رئال شود کاسیاس هر روز مصاحبه کرد؟ 
اصولا تصمیمات شما همواره با واکنش‌های انتقادی مواجه بوده است.
وقتی مهم رضایت آن بالایی باشد اینکه دیگران چه می‌گویند مهم نیست. مهم این است که کار برای خدا باشد. برخی افراد حال و روزشان مشخص است و اینکه چه می‌گویند کوچک‌ترین اهمیتی برای من ندارد. قهرمان هم شویم حرف و حدیث درست می‌کنند چون تصمیم آنها برای خدمت نیست. الان دو سال است یک اردوی 20نفره نداشته‌ایم و نمی‌دانم ملاک بازی در تیم‌ملی چیست. خلعتبری و بازیکنان آماده لیگ بیرون هستند اما بازیکن ما که مصدوم بوده به تیم‌ملی دعوت می‌شود. 
حالا که خودتان بحث را به اینجا کشیدید فکر می‌کنید ملی‌پوشان شما به‌خاطر اینکه می‌دانند تحت هر شرایطی در تیم‌ملی حضور دارند برای استقلال خوب کار نمی‌کنند؟
34سال است که در فوتبال هستم و همه‌جوره آن را دیده‌ام. چطور می‌شود بازیکن مصدوم ما به اردوی تیم‌ملی دعوت می‌شود؟ دو اردوی قبل را می‌گویم. کی‌روش اگر می‌خواست به فوتبال ما خدمت کند وقتی می‌دید بازیکن مصدوم است یا خوب بازی نمی‌کند دعوتش نمی‌کرد. امیدوارم کاری که کی‌روش با ملی‌پوشان استقلال کرد لجبازی نباشد. من هیچ زمان درباره همکارم قضاوت نمی‌کنم اما ما در تیم‌ملی چطور رفتار کردیم، دیگران چگونه رفتار می‌کنند. یک روز رسول کربکندی زنگ زد و گفت فلان بازیکن این‌جوری مشکل دارد و نیاز دارم با ما باشد. خدا شاهد است زنگ زدم به بازیکن و گفتم اجازه داری برای باشگاهت بازی کنی و حتی ایستادم تا با خود بازیکن به امارات بروم. تلفن کربکندی چقدر برای ما ارزش داشت اما در تیم‌ملی ملاک آقای کی‌روش دعوت از بازیکنان بازی‌نکرده است که بازیکن استقلال را دعوت می‌کند. البته من به توانایی‌های ملی‌پوشان استقلال اعتقاد دارم و این دلیل عناد من با آنها نیست. 
به نظر شما این رفتار کی‌روش به دلیل نتایج نیم‌فصل اول است؟
این رفتارها به تیم ملی هم ضربه می‌زند. حیف که بازی‌های تیم ملی زمان ما را چون با من خوب نیستند نشان نمی‌دهند وگرنه بگذارند تا مردم ببینند و آن‌وقت تیم‌ملی الان باامکانات را با تیم‌ملی زمان ما که در تعلیق هم بودیم قیاس کنند. 
جدا از امکانات، شما و کی‌روش از نظر قیمتی هم تفاوت زیادی داشتید...
برای من و گروهم افتخار بود که یک‌ماه مانده به جام‌ملت‌ها قراردادمان تمام شود اما به‌خاطر ایران و ایرانی بدون قرارداد به جام‌ملت‌ها رفتیم. آقایان تازه به ما گفتند بروید جام‌ملت‌ها اگر خوب بودید آن‌وقت قرارداد می‌بندیم که به‌طور میانگین از هر بازی دو امتیاز جمع کردیم. نتایج من با تیم‌ملی خوب نبود، عالی بود. باید بگویم تا مردم بدانند امیر قلعه‌نویی آن زمان قربانی اختلافات سیاسی بود. من قربانی اختلافات اصولگرایان و اصلاح‌طلبان شدم. گفتند قلعه‌نویی را بردارید تا ما هم اساسنامه را تایید کنیم.
اما آن زمان صفایی‌فراهانی که یک اصلاح‌طلب بود با شما مشکل داشت در حالی که شما رابطه خوبی با رییس‌جمهور خاتمی داشتید.
من ایرانی هستم و عاشق وطنم، هرکسی خدمت کند دستش را هم می‌بوسم. من آدم سیاسی نیستم اما به ایرانی‌ بودنم افتخار می‌کنم. آقایان بدانند مردم مشکل دارند و تحت فشار هستند. 
یکی از دلایل دوری مردم از فوتبال همین گرفتاری‌ها و شرایط بد اقتصادی است. 
بله، مردم ما را گرفتار کرده‌اند. مردم دلخوشی ندارند. ما دو بهشت داریم یکی دنیوی و دیگری اخروی. آرامش برای دنیا و آسایش برای آخرت که مردم الان آرامش ندارند. حق مردم ایران بیشتر از این‌هاست.
برگردیم به استقلال. اینکه شما رضا عنایتی را کاپیتان اعلام کردید باعث نمی‌شود امیرحسین صادقی بازهم نتواند از نظر روحی‌ و روانی به خودش مسلط باشد؟
من رضا را آوردم تا یک کاپیتان واقعی در داخل زمین باشد. چه داخل زمین باشد یا نباشد بچه‌ها او را دوست دارند و اعتبار دارد. من رضا را به‌خاطر قدرت رهبری و مسوولیت‌پذیری که داشت آوردم.
یعنی فقط او را آوردید تا تیم یک کاپیتان داشته باشد؟
بله، رضا را فقط برای همین به استقلال آوردم.
داخل تیم بنا به گفته شما با آمدن عنایتی درست شده اما گویا اختلاف نظری و توفیقی در کادر اداری باشگاه باعث مشکلاتی شده است؟
همه عالم می‌دانند که نظری سالیان سال است که برای استقلال زحمت کشیده و حتی خیلی مواقع از جیب هزینه کرده است. من با توفیقی هم در ارتباط هستم اما یک‌جاهایی که می‌خواهند قانونی عمل کنند فشار می‌آید. به اعتقاد بنده در هیات‌مدیره همدلی وجود دارد. 
اما هواداران با شنیدن این اخبار نگران هستند و شما فکر می‌کنید استقلال در نیم‌فصل دوم بتواند جبران گذشته را بکند؟
هواداران و ما نگران هستیم. در طول این مدت یک اردو نداشتیم که 15بازیکن در اختیار داشته باشیم. در همین اردوی کیش 12بازیکن داریم که دو تای آن گلر است و چند نفر هم زیر 23سال. ما به دنبال این بودیم مسلمان و رضایی را هم اضافه کنیم که نشد. 
مشکل همین‌جاست که توفیقی حاضر نشده مبلغ رضایتنامه این دو بازیکن را بپردازد تا آبی‌پوش شوند و گفته می‌شود سناریوی رحیمی- دایی برای شما و افشارزاده رقم می‌خورد.
مطمئن هستید توفیقی این کار را کرده؟ اگر توفیقی این کار را کرده من در جریان نیستم. اگر این دو بازیکن را جذب می‌کردیم شرایط بهتر می‌شد. من قبل از فصل نقل و انتقالات نامه‌ای به افشارزاده دادم که تیمی ببندیم که در نیم‌فصل دوم مشکلی نداشته باشیم، بدون نیاز به ملی‌پوشان.
یعنی شما در نیم‌فصل دوم روی ملی‌پوشان حساب نمی‌کنید؟
بله، می‌خواستیم بدون نیاز به ملی‌پوشان تیم را آماده کنیم. در طرح و برنامه من برای نیم‌فصل دوم استقلال متکی به ملی‌پوشان نبود. من مطمئن هستم ملی‌پوشان از جام‌ملت‌ها برگردند فرسوده‌تر از جام‌جهانی هستند و برای همین چنین طرح و برنامه‌ای داشتم. البته جز محسن فروزان و ابراهیمی روی بقیه ملی‌پوشان 90دقیقه‌ای نمی‌توانم حساب کنم و می‌خواستیم اصلاحات صورت دهیم. شاید باشگاه پول نداشته که نتوانسته این دو بازیکن را جذب کند. 
حالا که این اصلاحات رخ نداده باید منتظر انتقادات باشید...
در این مملکت می‌خواهند ریشه‌ام را بزنند چون سالم کار می‌کنم.
گویا شما با عادل فردوسی‌پور صحبت کرده‌اید و سوءتفاهمات برطرف شده؟
من با کسی قهر نبودم که حرف نزنم. صحبت من با عادل هم اتفاقی بود.
اگر برنامه90 از شما دعوت کند به این برنامه می‌روید؟
صحبت من با 90 کلی است. هر بار که در گذشته دعوت کرده‌اند رفته‌ام اما می‌گویم هرکس به مردم خدمت کند را باید دوست داشته باشیم. من خط‌مشی خودم را دارم و عادل هم خط‌مشی خودش را... من مثل بعضی از مربیان نیستم که با یک برد به برنامه آشپزی هم می‌روند. به نظر من این رفتارها در مربیگری کار قشنگی نیست. 
امیر قلعه‌نویی اصولا زود عصبانی می‌شود و زود هم آرام می‌شود. برای همین است که با اکثر دشمنان‌تان آشتی می‌کنید...
من اگر حرفی می‌زنم به‌خاطر این است که امیدم به آن بالایی است. هرگز منافع خودم را در نظر نمی‌گیرم. منافع گروه و باشگاه برایم در ارجحیت است. هرجا هم که بودم این‌گونه رفتار کرده‌ام. خدا شاهد است روزهایی که باخت آوردیم به بچه‌ها گفته‌ام نمی‌خواهم به نفع من مصاحبه کنید حتی به آنها گفته‌ام روز مرگ من است که شما بخواهید به توصیه‌ من برای من مصاحبه کنید. من مثل برخی از مربیان نیستم که بازیکن مربی آنها بشود. 
نیم‌فصل دوم را چطور می‌بینید؟
من کلی می‌گویم. هرکسی در این 13بازی شرایط آرمانی داشته باشد و خوب تمرین کند به میدان می‌رود حالا بازیکن امید باشد یا ... چون دیگر جای ریسک نداریم و باید برای قهرمانی تلاش کنیم.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:49 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

تاخیر دربرگزاری تمرین استقلال به خاطر بازی دوستانه پیکان

تاخیر دربرگزاری تمرین استقلال به خاطر بازی دوستانه پیکان
دیدار دوستانه پیکان در کیش تمرین استقلال را به تعویق انداخت.

قرار بود تمرین امروز تیم استقلال از ساعت 18 در ورزشگاه المپیک کیش برگزار شود اما برگزاری مسابقه دوستانه تیم پیکان با تیم منطقه آزاد کیش،برگزاری تمرین آبی پوشان را با تاخیر روبرو کرد.

استقلالی ها ساعت 17:45 امروز به ورزشگاه المپیک رسیدند اما پس از اطلاع از بازی دوستانه پیکان،در انتظار اتمام این مسابقه نشستند.

این در حالی است که امیر قلعه نویی ترجیح داد همراه با کادر فنی خود پایین نیاید و تا پایان بازی دوستانه پیکان در جایگاه ویژه باقی بماند.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:51 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

هاشم بیک زاده مدافع استقلالی تیم ملی فوتبال کشورمان از تیم ملی خط خورد.

هاشم بیک زاده مدافع استقلالی تیم ملی فوتبال کشورمان از تیم ملی خط خورد.
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در تمرین ظهر امروز (چهارشنبه) تیم ملی در ملبورن هاشم بیک‌زاده از فهرست تیم ملی بیرون رفت
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در تمرین ظهر امروز (چهارشنبه) تیم ملی در ملبورن هاشم بیک‌زاده با مصدومیت شدیدی از ناحیه دست روبه‌رو شد که پس از معاینه‌هایی که صورت گرفت این بازیکن از فهرست تیم ملی بیرون رفت.

مصدومیت بیک‌زاده از ناحیه کف دست بسیار نگران‌کننده بود که باعث شد کادر پزشکی تیم ملی او را به بیمارستانی در ملبورن ببرند و پس از گرفتن عکس مشخص شد استخوان کف دست او شکسته است. پس از قطعی شدن شکستگی استخوان کف دست این بازیکن، سرمربی تیم ملی بلافاصله محمدرضا خانزاده را جایگزین او کرد.

کارهای مربوط به سفر خانزاده نیز بلافاصله امروز انجام شد تا وی امشب راهی استرالیا شود و به اردوی تیم ملی در ملبورن ملحق خواهد شد.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:51 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

یعقوب کریمی: استقلال مثل پارسال نمی‌شود

یعقوب کریمی: استقلال مثل پارسال نمی‌شود
استقلالی ها به انجام تمرینات سخت و پرفشاری در کیش می‌ پردازند. هافبک این تیم امیدوار است که تاثیر زحماتی که می‌کشند را در نیم فصل دوم ببینند.

یعقوب کریمی در مورد شرایط اردوی تیمش گفت: فشار روی ما خیلی بالاست، تمرینات فشرده ای را انجام می‌ دهیم به این امید که ثمره اش را بعدا ببینیم.

او در مورد تساوی مقابل پدیده در بازی تداکارتی دیروز ادامه داد: ما خیلی دویدیم اما فشار بالا روی بدن هایمان باعث شد که نتوانیم آن کارایی لازم را داشته باشیم اما مطمئنا نتیجه اش را بعد از اتمام این تعطیلات خواهیم دید. در کل اردوی خیلی خوبی داریم امیدوارم این شرایط به ما کمک تا از اولین بازیمان بعد از شروع تعطیلات که یک بازی فوق حساس با سپاهان است دست پر برگردیم.

کریمی در پایان در مورد اینکه می‌ تواند نتیجه ای که پارسال استقلال گرفت را می‌ توانند جبران کنند افزود: انشاالله طوری بازی کنیم که قهرمان شویم. امیدوارم که اتفاقات پارسال دیگر هیچ وقت تکرار نشود. با کمک و همدلی کادرفنی و سایر بچه های تیم به هدفی که در سر داریم خواهیم رسید.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

هلمکه برای حضور در اردوی استقلال شرط گذاشت !!!

هلمکه برای حضور در اردوی استقلال شرط گذاشت !!!
هندریک هلمکه بازیکن جدید برزیلی - مانی استقلال تهران، برای حضور در اردوی آبی پوشان در کیش، 50 درصد مبلغ قراردادش یعنی 180 میلیون تومان می خواهد.
هلمکه بازیکن جدید استقلال تهران است که در فصل نقل و انتقالات نیم فصل به آبی پوشان پیوسته است. 
هلمکه بعد از ثبت رسمی قرار داد خود با استقلالی ها به منظور گذراندن تعطیلات ایام کریسمس راهی کشورش شد و دوشنبه هفته جاری برای دادن تست پزشکی و پیوستن به جمع استقلالی ها به تهران بازگشت.

در حالی که امیرقلعه نویی منتظر پیوستن بازیکن جدید اش به جمع آبی ها بود اما وی از باشگاه استقلال تهران 50 درصد مبلغ قراردادش را طلب کرد و پیوستن به جمع آبی پوشان را منوط به دریافت این مبلغ دانست.

بر اساس این گزارش، طبق قراردادی که هلمکه با استقلالی ها منعقد کرده، باشگاه موظف است در ابتدای کار، 50 درصد مبلغ قرارداد را به وی پرداخت کنند. مساله ای که تا کنون محقق نشده است.

پنج شنبه 18 دی 1393  12:54 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

حضور بازیکن استقلال با سگش در اردو؟!

میرشاد ماجدی در مورد اینکه می‌گویند یکی از بازیکنان استقلال سگ خودش را به اردوی کیش برده است، گفت: من اصلاً ترجیح می‌دهم در مورد این موضوع حرف نزنم. واقعاً این شایعه فقط در حد یک فیلم کمدی خنده‌دار است و نمی‌دانم چطور این شایعات درست می‌شود.

وی در ادامه در مورد مشکلات مالی بازیکنان که صدای آنها را درآورده است، تأکید کرد: من مسئول مسائل مالی باشگاه نیستم و مثل خیلی‌های دیگر از باشگاه استقلال حقوق می‌گیرم. این موضوع به مدیران استقلال مربوط می‌شود ولی به هر حال مشکلات مالی هم باید برطرف شود و بازیکنان باید قبل از شروع مجدد لیگ برتر قسمتی از حق و حقوق خود را دریافت کنند تا انگیزه و روحیه بالایی برای ادامه بازی‌ها داشته باشند.

ماجدی در مورد تمرینات پرفشار در اردوی کیش ادامه داد: واقعاً تمرینات خوب و منظمی برگزار شد و بدن‌های بازیکنان در شرایط خوبی قرار گرفت. در این دو بازی دوستانه هم واقعاً ثابت شد که جنگندگی و دوندگی بازیکنان استقلال بالا رفته است. امیدوارم نتایج مثبت این اردو را در بازی‌های لیگ برتر ببینیم.

سرپرست تیم استقلال همچنین در واکنش به اظهارات سید مهدی رحمتی گفت:‌ من دوست ندارم وارد این بازی‌های رسانه‌ای شوم، چون مجبور می‌شوم حرف‌هایی بزنم که شأن و شخصیت خودم پایین بیاید.

وی تصریح کرد: من فردی مستقل در فوتبال هستم و سابقه‌ام روشن است، در ضمن اصلاً دوست ندارم به مسائل حاشیه‌ای بپردازم. اگر هم سؤالی در ذهن‌ها مانده است، فکر می‌کنم آقای حبیب کاشانی می‌تواند در موردش حرف بزند

پنج شنبه 25 دی 1393  5:18 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

صدای اعتراض بازیکنان استقلال درآمد!

تیم استقلال که در کیش اردوی خود را برپا کرده است، از سوی هیات فوتبال آبادان برای برگزاری یک دیدار دوستانه جهت بزرگداشت مرحوم غلامحسین مظلومی به این شهر دعوت شده است.

طی نامه نگاری هایی که باشگاه استقلال با هیات فوتبال آبادان داشته است قرار شده آبی پوشان 25 دی از کیش راهی آبادان شوند و روز 26 دی این بازی دوستانه برگزار شود.

قرار است شاگردان قلعه نویی شنبه از آبادان به تهران بازگردند تا بازیکنان چند روز در تهران استراحت کنند اما این برنامه صدای آبی ها را در آورده است.

استقلالی که ها از طولانی بودن اردوی کیش رضایت ندارند، اعلام کرده اند بهتر است بلافاصله پس از بازی در آبادان به تهران بازگردند و دلیلی ندارد پس از اردوی بلند مدت کیش، یک روز هم در آبادان سپری کنند.

آبی ها ساعت 15 روز جعمه در آبادان بازی می کنند و ساعت 19 شنبه به تهران باز خواهند گشت.

پنج شنبه 25 دی 1393  5:18 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

امتیاز به مطلب 4 نفر

خسرو حیدری: در تهران هم این همه تماشاگر برای تشویق تیم ملی نمی‌آیند/باید امارات را ببریم

ورزش > فوتبال ملی - خسرو حیدری با رفع مصدومیتش بالاخره توانست برای تیم ملی بازی کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ خسرو حیدری بازیكن تیم ملی پس از برد ایران مقابل قطر گفت: «خوشحالم كه بالاخره مصدومیتم خوب شد و به این مسابقه رسیدم. در مسابقه اول نمی‌توانستم بازی كنم و كاملا آماده نبودم. ولی در این مسابقه خوشبختانه به میدان رفتم.»
او در مورد حضور پرتعداد تماشاگران ایرانی گفت: «خوشحالیم كه این همه هوادار به استادیوم می‌آیند. اگر تیم ملی در ورزشگاه آزادی تهران هم بازی می‌كرد این همه تماشاگر برای حمایت از تیم ملی به استادیوم نمی‌آمد. این تماشاگران حتی وقتی كه گل نزده‌ایم هم ایران را تشویق می‌كنند و خوشبختانه حمایتشان جواب داد و این بازی را بردیم. در بازی بعدی هم باید برای شكست دادن امارات به میدان برویم.»

پنج شنبه 25 دی 1393  5:25 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

حیدری: خوشحالم برای ایران بازی کردم

دیدار تیم ملی ایران و قطرمدافع هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: خوشحالم که بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت برای تیم ملی بازی کردم.

به گزارش خبرنگار اعزامی از استرالیا خسرو حیدری بعد از پیروزی تیم ملی برابر قطر اظهار کرد: خوشحالم که بعد از مصدومیتی که برایم پیش آمده بود به تمرینات پیش از بازی با بحرین رسیدم و امروز هم این فرصت نصیبم شد تا در برابر قطر  بازی کنم.

وی با اشاره به حضور پرتعداد تماشاگران ایران در ورزشگاه گفت: شاید اگر در ورزشگاه آزادی بازی می کردیم اینقدر تماشاگر برای حمایت از تیم ملی نمی آمد. از حمایت همه هواداران ممنونم که حتی وقتی که گل نزده بودیم ما را تشویق کردند.

مدافع  تیم ملی در پایان درخصوص بالا رفتن شانس قهرمانی ایران در جام ملت ها گفت: ما به قهرمانی امیدوار هستیم ولی اول باید به فکر حریفان پیش روی خود باشیم.

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود در جام ملت های آسیا امروز پنجشنبه به مصاف قطر رفت و با یک گل برابر این تیم به پیروزی رسید تا ضمن صعود به مرحله بعدی جام ملت ها قطر را از این مسابقه حذف کند.

پنج شنبه 25 دی 1393  5:26 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: در ورزشگاه آزادی هم بازی می‌کردیم این همه تماشاگر نمی‌آمد.

به گزارش ایفنام و به نقل از فارس، خسرو حیدری پس از پیروزی یک بر صفر مقابل قطر در جمع خبرنگاران گفت: چند روز قبل از بازی با بحرین با تیم تمرین کردم اما شرایط بازی برای مسابقه با بحرین را نداشتم اما در این مسابقه ٢٠-٣٠ دقیقه بازی کردم و خداراشکر که مصدومیتم تمام شد. وی در مورد اینکه بازی انگار در ورزشگاه آزادی تهران بود، گفت: در ورزشگاه آزادی هم بازی می‌کردیم این همه تماشاگر نمی‌آمد، ایرانی‌های حاضر در استرالیا واقعاً تیم را حمایت می‌کنند حتی وقتی گل هم نمی‌زنیم تشویقمان می‌کنند و این حمایت‌ها نتیجه داد و امروز هم مقابل قطر پیروز شدیم و به هدفمان رسیدیم. حیدری در مورد اینکه ایران امیدوار به قهرمانی است، گفت: بله به قهرمانی امیدوار شده‌ایم البته می‌خواهیم ابتدا در گروهمان اول شویم. بازیکن تیم ملی در مورد اینکه در ترکیب اصلی تیم ملی حضورش ثابت شده است، گفت: این دیگر نظر کادر فنی است و من خودم را برای مسابقات آماده می‌کنم.

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: در ورزشگاه آزادی هم بازی می‌کردیم این همه تماشاگر نمی‌آمد.

به گزارش ایفنام و به نقل از فارس، خسرو حیدری پس از پیروزی یک بر صفر مقابل قطر در جمع خبرنگاران گفت: چند روز قبل از بازی با بحرین با تیم تمرین کردم اما شرایط بازی برای مسابقه با بحرین را نداشتم اما در این مسابقه ٢٠-٣٠ دقیقه بازی کردم و خداراشکر که مصدومیتم تمام شد. وی در مورد اینکه بازی انگار در ورزشگاه آزادی تهران بود، گفت: در ورزشگاه آزادی هم بازی می‌کردیم این همه تماشاگر نمی‌آمد، ایرانی‌های حاضر در استرالیا واقعاً تیم را حمایت می‌کنند حتی وقتی گل هم نمی‌زنیم تشویقمان می‌کنند و این حمایت‌ها نتیجه داد و امروز هم مقابل قطر پیروز شدیم و به هدفمان رسیدیم. حیدری در مورد اینکه ایران امیدوار به قهرمانی است، گفت: بله به قهرمانی امیدوار شده‌ایم البته می‌خواهیم ابتدا در گروهمان اول شویم. بازیکن تیم ملی در مورد اینکه در ترکیب اصلی تیم ملی حضورش ثابت شده است، گفت: این دیگر نظر کادر فنی است و من خودم را برای مسابقات آماده می‌کنم.

پنج شنبه 25 دی 1393  5:27 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

نماینده استقلال در بازی مقابل قطربه میدان می رود!

اعضای تیم ملی بدون بازیکنان سرخابی توانستند بازی اول را با برد پشت سر بگذارند اما این در حالی است که کی روش از عملکرد تیم ملی راضی بود و نتیجه نیز برای وی کاملا ایده آل به ثمر رسید به همین دلیل این مربی از عملکرد نفراتش نیز راضی است اما عنوان می شود وی قصد دارد تغییرات جزئی را در ترکیب ایجاد کند.

گفتنی است این مربی در ابتدای بازی ها چند بازیکن خود را به دلیل مصدومیت از دست داد و نتوانست از آنها استفاده کند اما برای آماده شدن این بازیکنان اصرار دارد. این مربی از پزشکان تیم خواسته است تا بازیکنان مصدوم را آماده کنند تا در زمان نیاز دست وی برای استفاده از تمام بازیکنان تیمش باز باشد و این اتفاق برای بازی با قطر قرار است رخ دهد زیرا تیموریان و حیدری بنا به اعلام پزشکان در یک تست حاضر می شوند و پس از آن برای بازی آماده می گردند زیرا اعلام شده که این دو بازیکن برای بازی کردن بدون مشکل هستند.

حیدری در جریان تمرینات و تیموریان بدلیل فشار بازی ها با مشکل مواجه شدند و به همین دلیل استقلال در دیدار اول نماینده نداشت و حیدری بازی نکرد اما قرار است در دیدار با قطر ایندو در ترکیب تیم ملی قرار بگیرند تا بازیکنان استقلال و تراکتور نیز برای تیم به میدان بروند.

پنج شنبه 25 دی 1393  5:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها