0

فقط استقلالي ها بيان تو...

ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

پاسخ به:فقط استقلالي ها بيان تو...

مبلغ قرارداد عنایتی و طالب لو؟

تیم فوتبال استقلال در فصل نقل و انتقالات دو بازیکن سابق خود به نام های رضا عنایتی و وحید طالب‌لو را به خدمت گرفت.

البته هر دو نفر در هیات فوتبال مدعی شدند که با استقلال قرارداد سفید امضا کردند، ولی در نهایت باشگاه استقلال مبلغی بالغ بر 250 میلیون تومان برای نیم‌فصل برای این دو بازیکن در نظر گرفت.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

دوشنبه 15 دی 1393  8:42 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

تهدید مسوولان استقلال توسط جاسم کرار

کرار جاسم درباره اینکه باشگاه استقلال او را احضار کرده تا درباره علت غیبتش در اردوی کیش توضیح بدهد اظهار داشت: «اصلا لازم نیست به کسی توضیح بدهم. اول خود باشگاه باید به من توضیح بدهد که چرا پول مرا نمی دهد. این پول حق من است و به خاطرش کار کرده ام. اصلا من بد بازی کرده ام و نه پاس گل دادم نه گل زدم. وقتی باشگاه استقلال به من اعلام کرده پولم را می دهد باید بدهد.»

وی افزود: «من الان 4 ماه است که هیچ پولی دریافت نکرده ام و دارم از سرمایه خودم برای امورات زندگی ام هزینه می کنم. در این مدت دو تا ماشین فروختم. در نجف زمین فروختم ولی انگار نه انگار که باشگاه به من بدهکار است.»

هافبک عراقی استقلال که از شنیدن ناراحتی مسئولان باشگاه از خودش، بیشتر ناراحت شده بود گفت: «چرا ناراحت هستند؟ من باید ناراحت باشم که فقط وعده شنیده ام. دائم می گویند 10 روز صبرکن، 20 روز صبر کن، یک ماه صبر کن، یک کم دیگر صبر کن، این هفته پولت را می دهیم و... فقط وعده اما الان 4 ماه است که حقم را نمی دهند.»

کرار در این باره که چه میزان از طلبش را می خواهد عنوان کرد: «من اگر تا فردا از باشگاه 30 درصد از قراردادم را نگیرم می روم فدراسیون و قراردادم را یک طرفه فسخ می کنم چون این حق را دارم.»

این بازیکن در پاسخ به این سئوال که بر چه اساسی این کار را می تواند انجام دهد در حالی که طبق گفته خودش 50 درصد از قراردادش را دریافت کرده توضیح داد: «روزی که داشتم قراردادم را می بستم علی نظری حضور داشت و آنجا در قراردادم نوشته شد که اگر ظرف دو ماه پولی به من پرداخت نشود می توانم قراردادم را فسخ کنم. حالا هم اگر تا فردا 30 درصد پولم را بدهند که می روم کیش و با تیم تمرین می کنم اما اگر پولم را ندهند فردا جای کیش به فدراسیون می روم بعدش هم بلیت می گیرم و به نجف برمی گردم.»

از کرار سئوال کردیم اگر قلعه نویی به او تلفن بزند ممکن است نظرش تغییر کند که پاسخ داد: «نه، من با مربی و بازیکن کاری ندارم. مشکل من با باشگاه است که حقم را نمی دهند. الان علی رمضانی به خاطر بی پولی دو ماه با زانوی پاره زندگی کرد و پول نمی دادند تا زانویش را جراحی کند. اگر فردا من به کیش بروم و زانویم در بدنسازی مشکل پیدا کند از کجا معلوم پول جراحی مرا می دهند؟ این باشگاه است؟»

وی ادامه داد: «فکر می کنید قاضی چرا از استقلال رفت؟ او اینقدر به باشگاه رفت که پاهایش تاول زد ولی پولش را ندادند. 4 ماه است که این وضعیت را تحمل کرده ام. من دو ماه پیش می توانستم طبق همان بند قراردادم که باشگاه آن را امضا کرده قراردادم را فسخ کنم اما فقط صبر کردم ولی کسی جواب مرا نمی دهد... کسی پول مرا نمی دهد... من پولم را می خواهم و اگر پول نمی خواستم که بازی نمی کردم. من استقلال را دوست دارم وگرنه اول فصل پرسپولیس و تراکتور هم مرا می خواستند و من به خاطر علاقه ام به استقلال به این تیم آمدم اما نباید از این علاقه سوء استفاده شود.»

کرار تأکید کرد: «من معروف هستم و برای شهرت پیدا کردن به استقلال نیامدم. توفیقی باید بگوید چرا پول مرا نمی دهد. تا فردا هم صبر می کنم و اگر پولم به دستم نرسد می روم و قراردادم را فسخ می کنم.»

دوشنبه 15 دی 1393  8:43 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

کرار آشتی کرد!

هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال پس از مذاکره با مسئولان این باشگاه فردا (دوشنبه) به اردوی آبی‌پوشان در جزیره کیش اضافه خواهد شد.

کرار آشتی کرد!

به گزارش فرجام به نقل از تسنیم، پس از اینکه کرار جاسم، هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال به دلیل عدم پرداخت مطالباتش همراه استقلالی‌ها به اردوی کیش نرفت، امروز (دوشنبه) همراه مدیربرنامه‌هایش به باشگاه استقلال رفت تا در جلسه با پندار توفیقی و محسن بزرگی، معاون حقوقی باشگاه استقلال شرکت کند.

در این جلسه، کرار جاسم گلایه‌های خود را مطرح و اعلام کرد که مشکلات زیادی دارد. در سوی دیگر مسئولان استقلال شرایط باشگاه را برای هافبک عراقی تیمشان تشریح کردند.

پس از پایان جلسه، مسئولان استقلال قول دادند که با اولین پولی که به باشگاه ترزیق شود، مطالبات کرار را پرداخت کنند. با صحبت‌های مسئولان استقلال، قرار شد کرار جاسم فردا(سه‌شنبه) به اردوی آبی‌پوشان در کیش اضافه شود.

دوشنبه 15 دی 1393  8:44 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

واکنش تند منصور پورحیدری به مصاحبه قلعه نویی

سرمربی استقلال دوباره علیه منصور پورحیدری یکی از اسطوره‌های تاریخ باشگاه استقلال موضع گرفته و در جدیدترین حرف‌هایش گفته چرا پورحیدری ۳ سال پیش در مورد جدایی صادقی حرف نزد و آن زمان کادر فنی استقلال اجازه دادند که این بازیکن از استقلال برود.

صحبتهای منصور پورحیدری در خصوص حواشی اخیر این تیم را در ادامه بخوانید.

سرمربی استقلال گفته چرا شما گفته‌‌اید صادقی باید در استقلال بماند؟
من هیچ وقت نگفتم صادقی باید در استقلال بماند. حرف من این بود که امیرحسین از جوانی در استقلال بوده و در اینجا بزرگ شده است. هفته گذشته هم گفتم تکلیف او در باشگاه مشخص می‌شود. در ضمن ماندن یا جدایی بازیکن دست سرمربی است نه من.

او گفته چرا خودتان ۳ سال پیش صادقی را نگه نداشتید؟
من آن زمان نه مدیر فنی بودم و نه عضو هیأت‌ مدیره بلکه سرپرست بودم و مظلومی هم سرمربی بود. بهتر است سرمربی استقلال ۵ دقیقه فکر کند و بعد از گذشته حرف بزند. اگر به عقب برگردیم، معلوم می‌شود صادقی چرا از استقلال جدا شد و نیازی نیست این موضوع توسط من باز شود. حتی خود صادقی هم می‌تواند در این خصوص حرف بزند. جدایی صادقی آن زمان به دلیل مسائل فوتبالی و فنی نبود و اتفاقاتی افتاد که همه می‌دانند. من فکر می‌کنم اطلاعات آقایان در این زمینه کافی نبوده است، خودشان باید بدانند چرا صادقی از استقلال رفت. من زیاد دوست ندارم در مورد این مسائل حرف بزنم و به خاطر اینکه به رسانه‌ها احترام بگذارم، پاسخگو هستم. برای من فقط موفقیت استقلال مهم است.

در مورد تیم‌ ملی و جدایی علی کریمی صحبت کنید. فکر می‌کردید کریمی کناره‌‌گیری کند؟
او هنوز دلیل جدایی‌‌اش را نگفته و نمی‌توان قضاوت روشنی داشت ولی به‌ هر ‌حال سابقه نشان داده که کار کردن با کروش سخت است. با این حال باید بگویم کریمی بازیکن باشخصیتی بود و حالا هم حتماً برای این کارش دلیل دارد.

آیا تیم ‌ملی در جام ملت‌ها موفق می‌شود؟
متأسفانه تیم ایران مدت‌هاست در نوع بازی‌اش تغییر رویه داده و سیستم منسوخ شده‌ای را مورد استفاده قرار می‌دهد. ما در جام ‌جهانی هم با همین شیوه بازی کردیم و عملاً حرفی برای گفتن نداشتیم. وقتی کروش هیچ بازیساز قابل اتکایی را به استرالیا نبرده، پس مشخص است می‌خواهد همان برنامه‌های قبلی را تکرار کند که این برای فوتبال ما خوب نیست.

پس از نظر شما شانسی نداریم؟
اگر بخواهیم عقلانی به تیم ‌ملی نگاه کنیم، این تیم شانسی برای قهرمانی ندارد اما در جام ملت‌ها چیزی قابل پیش‌بینی نیست. شاید هیچ ‌کس گمان نمی‌کرد روزی عراق قهرمان آسیا شود و شاید درباره ایران هم این مسئله تکرار شود. نوع فوتبال تیم ایران بر اساس بازی فیزیکی است که این نوع فوتبال، بازیکنان جنگنده می‌طلبد. نقطه ضعفش هم خستگی بازیکنان است. با شناختی که از بازیکنان ایرانی دارم، اگر دور گروهی را هم با همین شیوه موفق پشت‌ سر بگذاریم، ‌در دور حذفی به مشکل می‌خوریم. چون این بازیکنان از دل لیگ با خستگی به مسابقات می‌روند و اگر قرار باشد ٩٠ دقیقه فوتبال فیزیکی انجام دهند، کم می‌آورند. تمرین خاصی هم انجام نداده‌اند که با این مورد مقابله کنند. من همیشه به سرمربی پرتغالی تیم‌ ملی انتقاد داشته‌ام و الان هم پای حرف‌هایم هستم. کروش برای فوتبال ایران اقدام مثبتی نکرده اما بهتر است حرف‌ها را بگذاریم برای پایان مسابقات جام ‌ملت‌های آسیا.

۳ ماه است از پورحیدری مشاوره نخواسته‌اند
سرمربی استقلال طی مصاحبه‌ای ضمن انتقاد دوباره از منصور پورحیدری مدعی شده که چرا پورحیدری در ابتدای فصل به او مشاوره نداده است. در همین خصوص ظهر دیروز یکی از مسئولان استقلال که نمی‌خواست نامش چاپ شود، گفت: از اواسط مهرماه به آن صورت دیگر مشاوره‌ای از پورحیدری نخواسته‌اند و او اغلب توانش را معطوف به هیأت مدیره کرده است. با توجه به کسوت منصورخان باید از او مشاوره بخواهند و خودش نمی‌تواند سرخود اقدام کند. البته حدود ۲۰ روز قبل جلسه‌ای میان پورحیدری و سرمربی برگزار شد اما آن نشست بیشتر مربوط به نقل و انتقالات بود نه امور تاکتیکی.

دوشنبه 15 دی 1393  8:44 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

•  
  • قلعه نویی خبرنگاران را بیرون کرد
  •  
  • ۱۷:۲۶ (دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳)

• آبی پوشان در کیش به تمرینات خود ادامه دادند.
  • خانواده بزرگ ورزش:آبی پوشان از ساعت 16:30 امروز تمرینات خود را در زمین شماره یک المپیک کیش پیگیری کردند.

*امیر قلعه نویی ترجیح داد در آغاز تمرین با بازیکنان صحبت نکند اما بر عملکرد آبی پوشان نظارت داشت.

*سرمربی استقلال در ادامه سیاست های جالب توجه قبلی خود،از ورود خبرنگاران و عکاسانی که قصد پوشش تمرینات آبی پوشان را داشته اند جلوگیری کرد.وی از مسولان هیات فوتبال کیش خواستار این شد که مجوز ورود خبرنگاران و عکاسان را به داخل ندهد.در همین حال،سرمربی استقلال حتی از مسولان حراست ورزشگاه خواست تا در صورتیکه خبرنگار و عکاسی در بین تماشاگران حضور دارد،او را به خارج منتقل کنند.

بدین ترتیب سیاست خبرنگار ستیزی امیر قلعه نویی کیلومترها دورتر از پایتخت و کمپ زنده یاد ناصر حجازی هم ادامه یافت.

*امیر عرب،بازرس ویژه باشگاه استقلال از تماشاگران تمرین بود.

*30 تماشاگر در زمین شماره یک المپیک کیش حضور یافتند تا تمرین تیم استقلال را تماشا کنند.

*حنیف عمران زاده از سرمربی استقلال خواست که شرایطی فراهم شود تا تیم به تورنمنت قائمشهر برود.
  •  

دوشنبه 15 دی 1393  8:46 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

جباری: بزرگوار، مشکلت را با پورحیدری حل کن/قلعه‌نویی در یارگیری عجله و دیر اقدام کرد

امیدوارم بزرگوار «قلعه‌نویی» یک نشستی با منصور پورحیدری داشته باشد تا مشکلات‌شان را بر طرف کنند تا در نهایت مشکلات بیشتری به وجود نیاید.

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: امیدوارم همایون‌خان بهزادی هر کجا هست سالم و تندرست باشد و مشکل افسردگی‌اش برطرف شود.

علی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به آخرین شرایط این باشگاه و اختلافات پیش آمده بین امیر قلعه‌نویی و منصور پورحیدری گفت: من امیدوارم بزرگوار «قلعه‌نویی» یک نشستی با منصور پورحیدری داشته باشد تا مشکلات‌شان را برطرف کنند تا در نهایت مشکلات‌بیشتری به وجود نیاید، چراکه علاقه‌مندان نمی‌خواهند تیم دچار مشکل شود.

وی افزود: این دو پیشکسوت استقلال «امیر قلعه‌نویی و منصور پورحیدری» به خاطر هواداران اختلافات را کنار بگذارند و به فکر اعتلای تیم باشند.

این پیشکسوت باشگاه استقلال درخصوص خریدهای این تیم در فصل نقل و انتقالات گفت: با توجه به منابع مالی باشگاه استقلال این تیم توانست نفرات مد نظر خود را به جز محسن مسلمان را جذب کند. نفراتی که جذب شدند این امیدواری را ایجادکردند تیم در نیم فصل دوم نتایج بهتری را کسب کند گرچه می‌شد بهتر از این عمل کرد.

جباری در پاسخ به این سوال که استقلال هنوز این شانس را دارد که عنوان قهرمانی لیگ‌برتر را تصاحب کند یا خبر؟ اظهار داشت: بله، استقلال این پتانسیل را دارد که عنوان‌قهرمانی را به دست بیاورد و فقط کادر فنی باید توجه ویژه‌ای به آمادگی‌جسمانی و همبستگی بازیکنان داشته باشد. البته امیر قلعه‌نویی یکی از بهترین مربیان چند سال اخیر لیگ بوده، اما امسال در یارگیری عجله و دیر اقدام کرد، همین موضوع باعث شد مشکلاتی برای تیم به وجود بیایید.

وی درخصوص درگیری لفظی قلعه‌نویی با ملی‌پوشانی مانند امیرحسین صادقی و خسرو حیدری نیز متذکر شد: امیر قلعه‌نویی آدم باهوشی است و می‌داند چه کار می‌کند. بازیکنان هم باید حرمت او را به عنوان سرمربی حفظ کنند، چراکه این اختلافات طبیعی است و به مرور زمان حل می‌شود. آنها به مانند یک خانواده هستند و در یک خانواده حرف بزرگ‌تر خریدار دارد.

این پیشکسوت فوتبال همچنین با اشاره به حضور تیم ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا بیان داشت: من امیدوارم تیم ملی بتواند از حیثیت فوتبال‌کشورمان دفاع کند. ما سال‌هاست از کسب عنوان قهرمانی باز مانده‌ایم، اما امیدوارم امسال این عنوان را به دست بیاوریم.

جباری در پایان درخصوص اینکه همایون بهزادی پیشکسوت پرسپولیس اعلام‌کرده به دلیل شرایط فعلی فوتبال کشور دچار افسردگی شده، بیان داشت: ان‌شاالله مشکلی برای همایون بهزادی پیش نیاید و همایون عزیز در سلامت کامل باشد. مشکلات فوتبال کم و بیش بوده و هست.

دوشنبه 15 دی 1393  8:46 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

گزارش تمرین استقلال: قلعه‌نویی در کیش هم خبرنگاران را راه نداد/غیبت بدنساز در سفر آماده‌سازی استقلال در جزیره

تمرین تیم فوتبال استقلال در نوبت عصر در حضور تعداد تماشاگر کمتری نسبت به روز گذشته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال در نوبت عصر ساعت 16:30 برگزار شد.

* امیر عرب با حضور در جزیره کیش در محل تمرین آبی پوشان حضور پیدا کرده بود.

* امروز تماشاگر کمتری نسبت به روز قبل در محل تمرین حضور پیدا کرده بودند. تماشاگران فکر می کردند تمرین استقلال ساعت 19 برگزار می شود به همین دلیل امروز حدود 40 نفر هوادار در ورزشگاه شاهد تمرینات استقلال بودند.

* بازیکنان به کارهای تاکتیکی پرداختند.نرم دوی و سپس آقا وسط و در نهایت بازی تحت فشار در دستور کار آبی پوشان بود. امیر قلعه نویی هم خود در این بازی درون گروهی داخل زمین شد و در مجموع با هیجان بازیکنان را زیر نظر داشت. این نوبت تمرینی آبی پوشان با شادابی و خنده های بازیکنان همراه بود.

* بعد از این تمرین پرفشار امیر قلعه نویی به بازیکنان استراحت داد. به هنگام استراحت برخی از بازیکنان از جمله عمران زاده و فخرالدینی به تمرین ضربات پنالتی و کری با وحید طالب لو مشغول شدند.

* میرشاد ماجدی سرپرست آبی پوشان با لباس شخصی در محل تمرین حاضر بود.

* امیر قلعه نویی در اقدامی جالب توجه در جزیره کیش هم اجازه نداد تا خبرنگارانی که در آنجا حضور دارند در محل تمرین حضور پیدا کنند. سرمربی آبی پوشان مدت هاست که در تمرینات تیم مردمی را به روی رسانه ها بسته است.

* نکته عجیب سفر استقلال به کیش غیبت پرویز حیدری بدنساز جدید آبی پوشان است. ظاهرا شغل حیدری به گونه ای است که نمی تواند به سفر برود. این درحالیست که استقلال به این سفر رفته تا خود را آماده تر کند.بازیکنان در جزیره زیر نظر مهریزی تمرین می کنند.

* امیر قلعه نویی پیگیر وضعیت جاسم کرار بود و می خواست بداند که او چه زمانی در تمرینات شرکت می کند.

* تیم استقلال فردا در سه نوبت تمرین می کند. آبی پوشان ابتدا صبح زود در ماسه کنار دریا و نزدیک ظهر در سالن وزنه و عصر ساعت 19:30 در زمین چمن تمرین می کنند.

* قرار است بعد از پایان تمرین استقلال تیم پدیده تمرین خود را آغاز کند.

سه شنبه 16 دی 1393  4:57 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

جباری: بزرگوار، مشکلت را با پورحیدری حل کن/قلعه‌نویی در یارگیری عجله کرد

امیدوارم بزرگوار «قلعه‌نویی» یک نشستی با منصور پورحیدری داشته باشد تا مشکلات‌شان را بر طرف کنند تا در نهایت مشکلات بیشتری به وجود نیاید.

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: امیدوارم همایون‌خان بهزادی هر کجا هست سالم و تندرست باشد و مشکل افسردگی‌اش برطرف شود.

علی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به آخرین شرایط این باشگاه و اختلافات پیش آمده بین امیر قلعه‌نویی و منصور پورحیدری گفت: من امیدوارم بزرگوار «قلعه‌نویی» یک نشستی با منصور پورحیدری داشته باشد تا مشکلات‌شان را برطرف کنند تا در نهایت مشکلات‌بیشتری به وجود نیاید، چراکه علاقه‌مندان نمی‌خواهند تیم دچار مشکل شود.

وی افزود: این دو پیشکسوت استقلال «امیر قلعه‌نویی و منصور پورحیدری» به خاطر هواداران اختلافات را کنار بگذارند و به فکر اعتلای تیم باشند.

این پیشکسوت باشگاه استقلال درخصوص خریدهای این تیم در فصل نقل و انتقالات گفت: با توجه به منابع مالی باشگاه استقلال این تیم توانست نفرات مد نظر خود را به جز محسن مسلمان را جذب کند. نفراتی که جذب شدند این امیدواری را ایجادکردند تیم در نیم فصل دوم نتایج بهتری را کسب کند گرچه می‌شد بهتر از این عمل کرد.

جباری در پاسخ به این سوال که استقلال هنوز این شانس را دارد که عنوان قهرمانی لیگ‌برتر را تصاحب کند یا خبر؟ اظهار داشت: بله، استقلال این پتانسیل را دارد که عنوان‌قهرمانی را به دست بیاورد و فقط کادر فنی باید توجه ویژه‌ای به آمادگی‌جسمانی و همبستگی بازیکنان داشته باشد. البته امیر قلعه‌نویی یکی از بهترین مربیان چند سال اخیر لیگ بوده، اما امسال در یارگیری عجله و دیر اقدام کرد، همین موضوع باعث شد مشکلاتی برای تیم به وجود بیایید.

وی درخصوص درگیری لفظی قلعه‌نویی با ملی‌پوشانی مانند امیرحسین صادقی و خسرو حیدری نیز متذکر شد: امیر قلعه‌نویی آدم باهوشی است و می‌داند چه کار می‌کند. بازیکنان هم باید حرمت او را به عنوان سرمربی حفظ کنند، چراکه این اختلافات طبیعی است و به مرور زمان حل می‌شود. آنها به مانند یک خانواده هستند و در یک خانواده حرف بزرگ‌تر خریدار دارد.

این پیشکسوت فوتبال همچنین با اشاره به حضور تیم ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا بیان داشت: من امیدوارم تیم ملی بتواند از حیثیت فوتبال‌کشورمان دفاع کند. ما سال‌هاست از کسب عنوان قهرمانی باز مانده‌ایم، اما امیدوارم امسال این عنوان را به دست بیاوریم.

جباری در پایان درخصوص اینکه همایون بهزادی پیشکسوت پرسپولیس اعلام‌کرده به دلیل شرایط فعلی فوتبال کشور دچار افسردگی شده، بیان داشت: ان‌شاالله مشکلی برای همایون بهزادی پیش نیاید و همایون عزیز در سلامت کامل باشد. مشکلات فوتبال کم و بیش بوده و هست.

سه شنبه 16 دی 1393  4:58 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

تغییر دوباره برنامه آبی‌پوشان/ استقلال-پدیده خراسان امروز در ورزشگاه المپیک کیش

تیم فوتبال استقلال امروز در دیداری دوستانه به مصاف پدیده خراسان خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس‏،تیم فوتبال استقلال که روز چهارم تمرینات آماده سازی خود را در جزیره کیش پشت سر می گذارد عصر روز گذشته یک جلسه تمرین تاکتیکی در زمین المپیک کیش برگزار کرد.

طبق برنامه قرار بود آبی پوشان امروز سه جلسه تمرین را پشت سر بگذارند اما توافق مربیان استقلال و پدیده به هنگام صرف شام باعث شد تا برنامه امروز آبی‌پوشان تغییر کند.

به این ترتیب استقلالی‌ها از ساعت 11 صبح در سالن وزنه به کار بدنسازی خواهند پرداخت و در نوبت عصر در دیداری دوستانه به مصاف پدیده خراسان خواهند رفت.

این بازی در ورزشگاه المپیک جزیره کیش برگزار خواهد شد.

سه شنبه 16 دی 1393  4:59 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

ر

کرار: برگشتم بايد پولم را بدهيد

بالاخره پس از کش و قوس هاي فراوان قرار است کرار جاسم به اردوي استقلال در کيش ملحق شود.

به گزارش " ورزش سه " کرار جاسم برای چندمین بار در طول این فصل با مسئولان استقلال به مشکل خورد. طبق معمول دلیل اختلاف هم اختلافات مالی بود. کرار جاسم درصدی از قراردادش را می خواست اما مسئولان استقلال پول قرارداد او را پرداخت نمی کردند. در نهایت هم کرار به کیش نرفت تا اعتراض خود را نشان بدهد.

برای کرار جاسم اما امروز جلسه ای برگزار شد. وکیل او به دیدار استقلالی ها رفت و نتیجه این شد که بعد از پایان اردوی استقلال در کیش، باشگاه به کرار پول بدهد. بر همین اساس قرار است کرار به کیش برود و به سایر بازیکنان ملحق شود. او در گفتگو با مسئولان باشگاه استقلال تاکید کرده که اگر بعد از اردوی کیش، باشگاه پولش را ندهد قراردادش را فسخ خواهد کرد!

سه شنبه 16 دی 1393  5:00 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

با وساطت علی جباری/پورحیدری و قلعه نویی آشتی می کنند

رییس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال از اقدام خود برای رفع سوءتفاهمات بین منصور پورحیدری و امیر قلعه نویی خبر داد.

به گزارش خبرنگار کاپ، پیرو بحث های موجود بین منصور پورحیدری و امیر قلعه نویی که در رسانه ها بوجود آمده است رییس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال از تمهیدات این کمیته برای از بین بردن سوءتفاهم ها بین این دو پیشکسوت باشگاه استقلال خبر داد.

سه شنبه 16 دی 1393  5:01 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

بياني: رنکينگ مربيان ايران را قبول ندارم/ قلعه نويي نظر شخصي اش را در کار دخيل نمي کند

شاهرخ بياني معتقد است که رنکينگ مربيان ليگ، معيار درستي ندارد. چراکه مساله نبود ملي پوشان استقلال در اردوهاي تيم در آن لحاظ نشده است.

بیانی در گفت و گو با "ورزش سه"، گفت:امیر قلعه نویی خیلی بزرگوار است و حتی کسانی را که از او انتقاد غیر منطقی می کنند را هم می بخشد. او هیچ وقت نظرات شخصی اش را با کار قاطی نمی کند.

در حال حاضر استقلال در اردوی کیش روزی سه جلسه تمرین بدنسازی انجام می دهد. این فرصت خوبی است برای بازیکنانی که مشکل بدنی داشتند که بتوانند از لحاظ بدنی به شرایط آرمانی برسند.

من رنکینگ را قبول ندارم

من این رنکینگ را قبول ندارم. من برای آقای فرکی و بقیه مربیان احترام قائل هستم. اما لطفا بنویسید که این انتخابات بر چه اساس انجام شده است. ما در دو سال اخیر که با آقای قلعه نویی در استقلال بودیم ملی پوشان هیچ وقت در اردوهای بدنسازی گروهی و یا برنامه های تاکتیکی حاضر نبودند. لطفا بنویسید که هواداران ما این مساله را بدانند. باید در این انتخابات این نکات هم مورد نظر قرار می گرفت که ملی پوشان استقلال یا نیستند و یا اینکه مصدوم هستندو ما همیشه تعداد 6،7 بازیکن را در اختیار نداشتیم.

جوانها انگیزه بیشتری دارند

من دیروز بازی تیم ملی را که دیدم از اینکه کی روش از جوانها بازی گرفته، خیلی خوشحال شدم. پیش بینی من از جام ملت ها این است که ما اگر به جوانها بازی دهیم آنها انگیزه بیشتری دارند. البته حضور با تجربه ها هم می تواند مثمر ثمر باشد. اما این جوانها هستند که آینده فوتبال ایران را می سازند.

قطعا عنایتی کاپیتان استقلال است

در مورد انتخاب کاپیتانی استقلال باید بگویم که امیر قلعه نویی عنایتی را انتخاب کرده است. من مطمئن هستم که آقای عنایتی چون هم تجربه حضور در استقلال را دارد و هم سن بالاتری دارد، می تواند تیم را جمع کند و افکار مربی را در زمین پیاده کند. ببینید مساله کاپیتانی معنی اش این است که بازیکنان باید او را دوست داشته باشند و از او حرف شنوی داشته باشند. سابقه هم مهم است. اما در فوتبال روز دنیا هم می بینیم که بازیکنی با دو سه فصل حضور در تیمی، کاپیتان شود. چون می تواند بچه ها را در زمین جمع و جور کند.

قلعه نویی نظر شخصی اش را در کار دخیل نمی کند

خیلی ها معتقد هستند که با این روند ممکن است صادقی در نیم فصل دوم حتی به بازی گرفته نشود. بیانی در این مورد پاسخ داد که بعضی ها دارند با این حرفهایشان خیلی مساله را بزرگ می کنند. امیرخان آدم بزرگی است و هیچ وقت نظرات شخصی اش را در کار دخیل نمی کند و همیشه برایش استقلال در اولویت اول است. او حتی بازیکنانی را که انتقادهای غیر منطقی ار او داشتند بخشیده و به تیم بازگردانده است.

سه شنبه 16 دی 1393  5:02 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

وکیل کرار: نمی دانم جاسم پول گرفت یا نه/کرار عاشق استقلال است

در این ملاقات بیشتر درباره مسایل کلی بحث شد و اصلا موضوع پول مطرح نبود.

وی در پاسخ به این سئوال که در این جلسه چه مسایلی مطرح شد و آیا جریمه 10 درصدی کرار بخشیده شد یا نه افزود:

بیشتر به خاطر سوءتفاهم هایی که بین باشگاه و این بازیکن بوجود آمده بود صحبت کردیم و اتفاقا جلسه خیلی خوبی داشتیم و شکر خدا همه چیز به خوبی به پایان رسید. بحث هایی مانند جریمه و این مسایل جزو جزییات بود.

وکیل کرار ادامه داد:

جاسم امروز ساعت 13:30 با بلیتی که باشگاه برایش تهیه کرده عازم کیش می شود تا در اردوی تیمش شرکت کند. احتمال هم دارد امروز در بازی با پدیده در ترکیب بازی کند ولی هنوز چیزی مشخص نیست. کرار تیم استقلال را دوست دارد و برای این باشگاه و هوادارانش احترام قایل است. همه این مسایل هم حل شد.

موسوی در این باره که توفیقی اعلام کرده به زودی پولی به حساب باشگاه واریز می شود و آن را بین بازیکنان تقسیم می کنند آیا کرار پولی از باشگاه دریافت کرده یا نه گفت:

در جلسه ای که من با آقایان توفیقی و بزرگی داشتم اصلا در باره ریز مسایل صحبتی نشد و درباره کلیات حرف زدیم. ابتدا من با آقایان جلسه داشتم و پس از آن ظاهرا از کرار هم دعوت شد تا به باشگاه برود و با خود او هم صحبت هایی داشته اند و من از باقی مسایل مطلع نیستم.

وی در ارتباط با مشکل بیماری همسر کرار هم عنوان کرد:

درمان همسرش در تهران تمام شده و به نجف برمی گردد.

سه شنبه 16 دی 1393  5:03 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

قلعه نویی به بازی تیم حجازی دعوت شد

امیر قلعه نویی برای حضور در دیدار خیرخواهانه تیم پیشکسوتان جام جهانی 1998 برابر تیم هنرمندان و فوتبالی ها دعوت شد.

به گزارش کاپ، برگزار کنندگان دیدار خیرخواهانه تیم های هنرمندان-ورزشکاران مقابل تیم پیشکسوتان جام جهانی 1998 فرانسه از سرمربی استقلال و اعضای این تیم برای تماشای این بازی دعوت بعمل آورده اند.

بر اساس این گزارش، مسئول و هماهنگ کننده این دیدار آتیلا حجازی و بهروز رهبری فرد هستند.

این بازی روز پنجشنبه هفته جاری شب ولادت حضرت محمد(ص) در ورزشگاه المپیک کیش برگزار و عواید مالی آن به کودکان سرطانی یکی از بیمارستان های تهران به نام علی اصغر تعلق خواهد گرفت

سه شنبه 16 دی 1393  5:03 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای

زرينچه: کاپيتاني عنايتي به صلاح استقلال است

.

زرینچه در گفت و گو با "ورزش سه" گفت: مطمئن باشید امیر قلعه‌نویی با کسی رودربایستی ندارد. اگر صادقی را نمی خواست در استقلال نگه نمی داشت. در نیم‌فصل دوم هر کسی بهتر باشد به زمین می‌رود.

نکات زندگی را به بازیکنان می گویم

در تمرینات استقلال در کیش، در زرینچه چند عکس در کمال جدیت برای بازیکنان صحبت می کند، او در پاسخ به این سوال که چه نکته ای را برای بازیکنان بازگو می رده جواب داد که به عقده من آن آدمهایی موفق هستند که از تجربه دیگران استفاده کنند. من هم همین تجربیات را به آنها انتقال می دهم که همه نکات زندگی هستند و چیز دیگری هم نیست.

دل نگرانی های استقلال

اردوی استقلال در کیش خیلی خوب پیش می رود. اما خب تیم ما از اول فصل همیشه ناقص بود. مشکلات و مصدوم و محروم ها همیشه باعث دل نگرانی ما بوده. امیدوارم که در ادامه بازیکنان ملی پوش هم با سربلندی به ما اضافه شوند.

جوانهای تیم ملی خوب بودند

من نیمه دوم بازی ایران مقابل عراق را دیدم. آقای کی روش بیشتر از جوانها استفاده کرده که چیزی از با تجربه ها کم نداشتند. آنها جواب اطمینان کی روش را دادند و فکر می کنم اگر از جوانها بیشتر استفاده کنیم و در کنار آنها هم 1،2 نفر با تجربه تیم را رهبری کنند. خیلی خوب است چون همین جوانها هستند که می توانند پشتوانه تیم ملی باشند.

یا فینالیست شویم، یا بازی درخشان انجام دهیم

پیش بینی من به عنوان کسی که سالها پیراهن تیم ملی را به تن کرده این است که با حضور تیمهایی مثل استرالیا، کره، ژاپن قهرمانی در آسیا کار سختی هست. همه این تیمها مدعیان قدرتمندی هستند. بازهای آسیایی در حقیقت سخت نیست. بلکه نگاه ما باید تغییر کند. دیگر کشورهای آسیایی به سختی کار می کنند و توانایی مالی بیشتری هم دارند و همین مساله باعث می شود که آنها پیشرفت کنند. ما هم استعدادهای خوبی داریم. باید بیشتر تلاش کنیم. من امیدوارم که بچه ها را در فینال بازیها ببینم. اگر نه بازهای درخشانی را از آنها در آسیا شاهد باشیم.

عنایتی تیم را جمع می کند

در مورد بحث کاپیتانی در استقلال باید بگویم که مساله خاصی نیست. صادقی به استقلال ورود و خروج کرده. عنایتی هم تجربه حضور در استقلال را دارد با این تیم آقای گا لیگ شده و تجربه بالایی هم دارد. ما در زمین کمبود یک رهبر را حس می کردیم که بتواند به عنوان یک بزرگتر تیم را جمع کند که عنایتی هم از لحاظ جمعی و هم از نظر فنی می تواند در زمین لیدر باشد و استقلال با حضور او کامل می شود.

کاپیتانی عنایتی به صلاح استقلال است

زرینچه در جواب این سوال که این برداشت از صحبت او می شود که صادقی نمی توانست استقلال را بعنوان یک کاپیتان در زمین هدایت کند. پاسخ داد که اینطور نیست. من مطمئن هستم که نه امیر حسین صادقی به این مساله توجه می کند و نه بازیکنهای دیگر . این حرفها همش حاشیه است. حرف اول و اخر را امیر قلعه نویی در استقلال می زند. او هم هدفی به غیر از منفعت استقلال ندارد.

در اینکه صادقی 9 فصل در استقلال بوده حرفی نیست. اما شما مطمئن باشد که خیر و صلاحی در تغییر کاپیتانی استقلال است. امیر قلعه نویی هم اگر نمی خواست با صادقی کار کند، حتما عذر او را می خواست. تمام هم و غم او این است که استقلال موق باشد . در این مقطع تجربه عنایتی بیشتر به ما کمک می کند.

عملکرد ضعیف ملی پوش ها

قله نویی با خود ملی پوش ها مشکلی ندارد بلکه با عملکرد آنها کار دارد. صادقی، هاشم، خسرو و آندو همه بچه های خوب و دوست داشتنی هستند. اما آنها در نیم فصل اوب به هر دلیلی عملکرد خوبی نداشتند. اما با وجود عملکرد ضعیف قلعه نویی از آنها حمایت کرد. حالا اینکه می گویند ممکن است قلعه نویی در نیم فصل دوم به صادقی بازی ندهد. باید بگویم که امیر قلعه نویی که با کسی رودربایستی ندارد. اگر نمی خواست اصلا صادقی را نگه نمی داشت. در نیم فصل دوم هر کس بهتر باشد در میان 11 بازیکن قرار می گیرد.

مشکلات مالی را حل کنیم

تا جایی که یادم می آید استقلال همیشه مشکلات مالی داشته که معمولا در گذشته با حمایت بازیکنان این مشکلات تمام می شد . اما امیدوارم که هر چه زودتر این مساله واگذاری شکل بگیرد و استقلال و پرسپولیس به سر و سامان برسند. تا ما هم بتوانیم به دور از حاشیه مثل تیمهای سپاهان و ذوب و استقلال صنعتی فقط روی فوتبال تمر کز کنیم و دیگر دردسر مسائل اقتصدی را نداشته باشیم

سه شنبه 16 دی 1393  5:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها