0

خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به javid1000

سلام خدمت شما مدیر خوب و فعال بخش انجمن ها

دوست عزیز منظور بنده از کرایه تاکسی و .... این بود که شما برای گارانتی یک محصولی لازمه خودتون شخصا به نمایندگی یا محلی که آن را تهیه کرده اید، مراجعه کنید و فروشنده به هیچ عنوان هزینه جابه جایی شما را پرداخت نمی کنه، حتی در برخی مواقع هزینه پست محصول شما به تهران یا جاهای دیگه واسه گارانتی را نیز از شما دریافت می کنند...پس راسخون نیز نمی تواند هزینه پست محصول شما را پرداخت کنه ولی در عوض ارسال مجدد آن را به صورت رایگان انجام می دهیم.

دوستان و همکاران ما و خود بنده، راه های مختلفی را برای حل مشکل شما بررسی کردیم و تلاش داشتیم تا محصول دیگری را برایتان جایگزین کنیم اما این کار واقعا مقدور نبود. چون قیمت اسپیکر مورد نظر شما بیشتر از ارزش اسپیکر خریداری شده بود. اگر پیگیری دوستان ما در بخش فروشگاه نبود، همین محصول نیز برای شما آماده نمی شد. اما انتظار داشتیم اگر به خاطر این تلاش و حس مسئولیت همکاران، از آن ها تشکر نمی کنید، لااقل این دوستان را متهم به رفتار نامناسب و .... نیز نکنید....

سه شنبه 22 اسفند 1391  7:41 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000 hasantaleb mahdi522 mehdi0014 AliFanoodi rashon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ بهrasekhoon_m

سلام و ادب خدمت مدیر گرامی

قبلش بگم که من از نوشتن این مطلب هیچ قصد و قرضی نداشتم و هیچ کسی را متهم نکردم،فقط چیزی که دیدم رو میگم:

بعد از 2 روز پس از ثبت فاکتور گفتین این محصولی که ثبت کردین تموم شده ، با یه محصول دیگه عوض میکنیم ! در حالیکه بعد از چند روز گفتین نمیشه ، شما حتما در ارتباط نیستین با مدیر فروشگاهتون هماهنگ بشین!!! بازم گفتم مساله هزینه محصول یا پیشتاز نبود همون اول با مدیر فروشگاه قرار بر این شده بود مابقی هزینه ریالی محصول رو به حساب کاربری اضافه نمایم...(که فقط 4 تومن بود و من کلا 80 اندی و با 30حسنه خرید داشتم)

درحالیکه از مدل آبی محصول خرید کرده بودم و در قسمت نظرات هم فرمودین فقط از مدل آبی از این مدل موجوده ولی مدلی که برای من فرستاده بودید سفید رنگ بود با اون مـشکلات عجیب غریب ، اگر قرار بر این بود که همون محصولو تعمیر کنیم میتوانستیم همینجا بقول شما با صرف هزینه!کمتر و بدون صرف اینهمه وقت اضافی تعمیر میکردیم و...

در حالیکه تو فروشگاه ها و مراکز بزرگ اینترنتی مثل البسکو یا... فرصت  تعویض وجود دارد ،گفتم شاید بدلیل معیوب بودن محصول با یه مدل دیگه از همین محصول تعویض شود که چنین و چنان شد،و در حالیکه هر روز با پیگیریهایی که داشتم چنان با لحن تندی صحبت کردید که خدا میداند پشت تلفن عرق کردم نیم ساعت همینجوری تو فکر فرو رفته بودم...(گویی خدای ناکرده قتلی صورت گرفته باشد..)

و شما همون محصول تعمیری رو فرستادین که اصلا از نظر یه محصول سالم و کامل به حساب نمیاید...(هرچندبطور موقت درست شده باشد )

در حالیکه طی یک سال عضویت و فعالیت در انجمنها تابحال سابقه این همه تماس پیاپی در هر روز انهم بطورمتوالی،به این صورت نداشتم،در حالیکه این باید شما باشید که پیگیری کنید،نبوده محصول مشکل کاربر نمی باشد بلکه مشکل فروشگاه است...

پیروز باشید.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 22 اسفند 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 melisa_queen hasantaleb mahdi522 Mohebbane_zahra mehdi0014 hamed_yurdum rasekhoon_m siasport23 rashon
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

پاسخ به:خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید

انگار اين مسابقه خاطره نويسي داره تبديل ميشه به گله نويسي و گپ و گفتگوهاي بي مورد. و اين در صورتيست كه به گفته خودتان مهلت شركت به قرار زير بود:

د)زمان شرکت در مسابقه:
کاربران گرامی تا زمانی که این مطلب در قسمت ویژه نامه های صفحه اصلی سایت وجود دارد می توانند در این تاپیک شرکت و شانس خود را برای انتخاب به عنوان مطلب برتر امتحان نمایند .

و اين مطلب در صبح شنبه از صفحه اصلي سايت برداشته شد. پس از كاربر bivafa بايد حذف شود الي آخر
لطفا هم اين پست را قفل كنيد و هم برندگان را هرچه سريعتر اعلام كنيد
باتشكر
سه شنبه 22 اسفند 1391  6:01 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mehdi0014 farshon rashon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

سلام دوست عزیز من فقط در مسابقه شرکت کردم،هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد...طی این مدت که توانایی حذف پستهایی از کاربران را داشتم تابحال پستی از کاربری که حتی شاید پست تکراری ایجاد کرده باشد را حذف نکرده ام و تنها به غیر فعال کردن و اطلاع رسانی به کاربر اکتفا کردم که مبادا امتیازی از کسی کسر شودو...بعد از دوست و کاربر عزیز bivafa چندین نفر دیـگر با زحمت به صورت دست نویس مطالبی را نوشته اند حال چطور میتوان حق بقیه را نادیده گرفت و مطالب آنها را حذف کرد ؟!؟ اگر شما هم سوالاتی دارین به اتفاق این موضوع را تو محل مناسب خود یعنی انتقاد و سوال خود راجب فروشگاه ویا...میتوانیم بپردازیم.و اول هم گفتم من فقط در مسابقه شرکت کردم ولی در صورت نیاز این مساله را میتوانم بطور کامل در جای مناسب مطرح کنم.

موفق باشید

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 22 اسفند 1391  11:00 PM
تشکرات از این پست
hasantaleb mahdi522 mina_k_h Mohebbane_zahra mehdi0014 hamed_yurdum siasport23 rashon
abbas88
abbas88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 329

سلام.

در مدت عضویتم در سایت، چندین بار مدل گوشی ام را تغییر دادم و هر بار به بخش موبایل مراجعه کردم و برنامه های متناسب با مدل گوشی ام را انتخاب کردم. در حال حاضر که اندروید مد نظرم است، و فقط ورژن های بالاتر را تهیه می کنم. خاطراتم با راسخون بیشتر به تنوع مدل های گوشیم و برنامه های موبایل راسخون خلاصه می شود و خوشحالم که برنامه های موبایل سایت هر روز بروزتر می شود. 

چهارشنبه 23 اسفند 1391  11:29 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum rasekhoon_m rashon
دسترسی سریع به انجمن ها