آیا با خانه تکانی دل در این روزهای پایانی سال موافق هستید؟
این روزها خانه تکانی ها شروع شده شما دوست دارید که خانه تکانی دل هم داشته باشید و ان همه کینه ، حسد و ... را که در طول این یکسال در روح و جسم شما خانه کرده بیرون بریزید ؟
پاسخ به:آیا با خانه تکانی دل در این روزهای پایانی سال موافق هستید؟
من خودم با این موضوع خیلی موافقم باید یه خانه تکانی روحی هم داشته باشیم چون اگر کینه ها غم ها و ... از روح و ذهنمون که یکسال درگیرش بوده جدا نکنیم باعث دوری افراد از هم میشه و نتیجه ش همین چیزی میشه که ما در دید و بازدید ها میبینیم و دیگه افراد به دلایل کینه هایی که ازهم دارند سعی میکنند دیگر با هم رفت و امد نکنند و به تدریج این سنت های قدیمی از بین میروند
بله من هم پایان هفته هاخودم روآنالیزمی کنم که باچه فردی اگرموجب ناراحتی ورنجش خاطرش شدم خودم رارفع کنم وعادتهای غلط رادرپایان سال ازخودمون دورکنیم همیشه مهربان باشم ونیت کمک کردن به دیگرانوداشته باشیم تاخداهم به دادمابرسد.باتشکر
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
به نظر خودم اولین ابزاری که برای خانه تکانی دل نیاز داریم گذشت است درست است که خاطرات قدیمی باعث رنجش و روح ادمی میگردد و شاید دردراز مدت باعث مشکلات روانی و روحی گردیم ولی با قرارگرفتن در استانه عید میتوان همانطور که خانه تکانی انجام میدهیم خانه تکانی دل را هم داشته باشیم و با گذشت خاطرات قدیمی را از ذهن خود دور کنیم و به زندگی با دیدی دیگر بنگریم
یادمان باشد خانهای زیبا و دوستداشتنیست که صاحبخانهاش دلی پاک، مهربان، آرام و خالی از تمامی بدیها داشته باشد. هیچگاه نباید از یاد برد نوبتی هم اگر باشد، امسال نوبت خانهتکانی دلهاست! خانه هرچند زیبا، خانه هرچند خوش آبورنگ و خانه هرچند شیک و مجلل، وقتی زندگی در آن لطف دارد که ساکنانی داشته باشد با دلهایی مهربان و خالی از تمامی بدیها. برای لذتبردن از خانهای که در آن روزگار میگذرانیم، امسال پیش از خانهتکانی، به سراغ دلهایمان برویم و خانهتکانی را از دلهایمان آغاز نماییم که مهمتر از خانهتکانی نوروزی، خانهتکانی دلهاست.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
این کار که مهم ترین کار توی این روز های آخره.