0

شما ایرانیها برای قدس چکار می کنید؟

papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

شما ایرانیها برای قدس چکار می کنید؟

روبروی کعبه نشسته بودیم ،اون به رسم اهل سنت که در وقت قران خوتندن بد نمی دانند که پاهاشون را دراز کنند دوتا پاهاش را دراز کرده بود و داشت قرآن می خواند،تازه موهای صورتش داشت در می آمد ،یادم نمی آید چطوری سر صحبت را باهاش باز کردم ولی شاید گفتم مثلا اهلا یا مثل این بعد با تبسمی که یعنی از اینکه یک جوان مسلمان دلبسته قرآن است خوشم آمده گفتم کجایی هستید؟

گفت فلسطین فبرام جالب بود آخه تا ما یادمون می آید فلسطین سر و سامانی نداره که بخواهد حجاج بفرسته عربستان گفتم چطوری آمدی گفت از طریق اردن گفتم کجا ساکن هستی گفت الخلیل گفت مرحبا با لبخند بهم گفت شما کجایی هستی گفتم ایران باز هم لبخند زد ،گفتم اسمت؟گفت منذر،گفتم منذر خیلی قران می خوانی گفت مثل اینکه اینطور گفت یک کم شک دارم گفت 20 جز قران را بدن مراجعه یعنی بدئن اینکه برگردم به قران نگاه کنم حفظ هستم و بقیه اش را نیز با مراجعه حفظ هستم.
منذر آدم جالبی بود ،گفتم منذر شرایط در الخلیل چطور است یادم نیست چی گفت ولی یادم می آید بحث کشید به نقش ایران در باره فلسطین گفتم نظرت در باره ایران چیه منذر؟گفت ایران هیچ کمکی به ما نمی کند ،گفتم چطور گفت ایران کمک کرد حزب الله لبنان آنجا را آزاد کرد ولی به فلسطین کمک نکرد که قدس آزاد بشه گفتم مگر ایران به حماس کمک نمی کنه نگر حزب الله لبنان به حماس کمک نمی کنه مگر همین مصر سربازهای حزب الله را دستگیر نکردند که داشتند برای حماس در جریان نبرد غزه کمک می کردند؟
منذر گفت ببینی من این کمک ها را اساسی نمی دانم اینها کمک نیست اگرایران واقعا می خواهد کمک کند خوب ارتش داره سپاه داره نیروی هوایی داره همه چیز دارد خوب بیاید بکوبد اسراییل را کار را تمتم کند گفتم منذر جان ایران همه اینها را داره ولی گوبیدن اسراییل که به این آسانی نیست اولا اسراییل یهنی امریکا یعنی روسیه یعنی همه غرب ما باید حساب بکنیم اگر ما بخواهیم اسراییل را بکوبیم دیگران که ساکت نمی ایستند ولی داریم کمک می کنیم دنیا آگاه بشه دنیا و مردم دنیا بشناسند اسراییل را بعد انشالله ایران هم کمک م یکنه تا قدس آزاد بشه.
منذر جوان بود و بی تجربه ،منذر نمی توانست باور کند ما بدون بیداری ملتها و بدون شناساندن حقبقت اسراییل و رسوایی کامل اسراییل نمی توانیم روی برد خودمان حساب  باز کنیم پس باید مردم داخل فلسطین این تکلیف سخت و فداکارانه را در خط مقدم با اسراییل انجام بدهند مقاومت کنند و سایر ملت ها نیز علاوه بر کمک های مختلف برای رسوایی اسراییل هر کاری که لازم است بکنند تا زمینه کوتهای دست یهود از قبله اول مسلمین و از مسلمانان کوتاه شود انشاالله.
kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

شنبه 29 آبان 1389  2:45 AM
تشکرات از این پست
fetrat
دسترسی سریع به انجمن ها