0

دفاع از حقیقت گویا جز لاینفک این مردم است

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

خدا اولین ها را دوست دارد ، خودش می گوید : "السابقون الاولون" این مردم همیشه در دفاع از حق اولین بوده اند.

اولین مردمی که به داد قوم موسی (ع) رسیدند و آن ها را دوباره به سرزمینشان بازگرداندند.

اولین مردمی که به مسیح ایمان آوردند حتی قبل از آنکه به دنیا بیاید دو نفر ایرانی بودند که به دنبال حقیقت به فلسطین رفتند.

اولین مردمی که خارج از اهل بیت پیامبر بودند اما نشان و مدال درجه یک لیاقت را به سینه زدند:

سلمان منا اهل البیت.

مردمی که اعراب مسلمان ، علی ابن ابی طالب (ع) را به خاطر اینکه آنها زیاد دور او بودند سرزنش می کردند و علی را علاقه مند به مجوسان(بخوانید ایرانیان مسلمان و محب اهل بیت) می دانستند.

می گویند بیشتر سپاه مختار را همینان تشکیل می دادند.

و خلاصه مردمی که تا امروز عَلَم انبیا را به دوش می کشند.

خودمانیم داستانی دارند این مردم !!!

و اکنون چند وقتی است که به شکر خدا سینه در مقابل صهیونیزم سپر کرده اند، مرادم از "چند وقتی " یعنی سی و چهار سال. و البته چند وقتی است که به شکر خدا جوانان نسل سه و چهار به میدان نبرد با این عروسک های خیمه شب بازی ابلیس آمده اند، مرادم از "چند وقتی" یعنی سه چهار سال.

پارسال همین موقع ها بود که یک پژوهشگر فرانسوی ضد صهیونیست (سامبا) می خواست از آخرین یافته هایش برایم بگوید. با یکی از دانشجویان در لابی هتل با او صحبت می کردیم .که بنده خدا گفت :

آیا می دانید مهم ترین نماد این صهیونیست ها ستونی سنگی است به نام "آبلیسک"؟

آیا می دانید اسلام تنها جایی بود که به آن حمله می شد (رمی جمرات) ؟

آیا می دانید وهابی ها دور آن را دیوار کشیده اند؟ تا به دستور اربابانشان از آن محافظت نمایند؟

اصلا می دانید آبلیسک چیست؟

در اثنی این گفتگو این دانشجوی عزیز آیپدش (نمی دانم شاید فرهنگستان به آن بگوید رایانک دست مالیدنی ) را در آورده بود و با اینترنت هتل فیلم ها و عکس های شاهکار دو سال پیش جوانان مسلمان ایرانی را برایش آماده کرد.

باید چهره این بنده خدا را می دیدید(عجب فعلی) چشم هایش چهار تا شد و کلی خجالت کشید که زیره به کرمان آورده بود.

داستان این آبلیسک به آتش کشیدن و این پرسش معروف "why iranian burn obelisk" داستان آتش کشیدن یک تکه استوانه چوبی نیست .

بلکه داستان اولین بودن است ، اولین در راه مبارزه با هرآنچه بوی ابلیس دهد.

این صرفا یک نماد نیست که مثل خیلی چیز های دیگر به خودشان منتسب کرده باشند بلکه داستان هوشیاری و جلو تر از زمان بودن این مردم است.

مردمی که گویا خدا هم پارسال در این جشنشان یک هدیه داشت و یک همراهی ویژه دقیقا در همان زمان :

ترک خوردن بزرگ ترین آبلیسک جهان

نمی دانم شاید یک رکورد جدید هم به دست آورده ایم :

"بیشترین آمار ساخت آبلیسک در جهان در طول یک سال"

البته به قصد آتش زدن.

راستش اندکی نگرانم که این حرکت پاک و الهی آرام ،آرام به انحراف کشیده شود.

مسابقه بگذارند تا هر سال ارتفاعش را بیشتر کنند

مسابقه ای شود برای خودنمایی ...

برای نفوذ شیطان در دلهای شیفتگان مهدی فاطمه(علیهما سلام)....

مسابقه ای شود برای به نام خود تمام کردن ها...

آه ای برادران ، ای آنانی که دغدغه دشمن ستیزی دارید خوب است اول بت بعل نفستان و نفسمان را بکشید و بکشیم.

شرمنده امام زمان شدم وقتی بحث هایی را در برخی تارنما ها در باره به نام خود کردن ها و دعوا سر "منیت " دیدم.

قرار بود و هست که همه در کنار هم مصاف نام بگیریم همه و همه ، جنبش یعنی همین یعنی همه دانشجویانی که در تمام دانشگاه هایشان برنامه می گیرند،

یعنی آن کودک 5 ساله که به حقیر می گفت به خاطر امام زمان دیگر بنتن نگاه نمی کنم

یعنی آن پیرزن قمی که هر از گاهی زنگ می زند و برای همه مان دعا می کند (دقت کنید همه ما) .

یعنی تمام بزرگوارانی که در فضای سایبری ، بی ریا و گمنام می جنگند و نامشان را ضد شیطان گذاشته اند. و چقدر زیباست برای مولا گمنام جنگیدن.

یعنی آن جوان .... که با اشک هایی پاک، روان بر گونه ، می گوید می خواهم شیعه شوم.

یعنی آن دانشمند اسپانیایی که به محبت اهل بیت می رسد.

مصاف من نیستم مصاف همه شما هستید ...

یعنی خانمی که هر ماه مقداری از حقوقش را برای کمک به این جریان نذر کرده است حقوق پرستاری از یک سالمند.

مصاف یعنی فریاد های خشم ده دقیقه ای یک جوان مشهدی که پس از فیلم موهن علیه رسول الله در پیغام گیر گوشی تلفن همراهم از خود به یادگار گذاشت.

مصاف همه شما هستید...

مگر نه اینست که کار را برای خدا باید کرد؟

مبا دا نماد شیطان را به آتش بکشی و خودت در آتش ابلیس بسوزی !!!

وای بر آن روزی که ابلیس ، آبلیسک هایش را در دل هایمان بکارد(و تو خود بهتر میدانی آبلیسک نماد چیست).

برای تسلای دل بازماندگان عرض می کنم :

برای رسیدن به مهدی باید از خود بگذریم ، مهربان باشیم و بخشنده و فقط به این بیاندیشیم کاری که می کنیم چه با دل فرزند زهرا می کند ، آرام یا ...

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت حجت (عج) که صد البته نزدیک است.

شنبه 5 اسفند 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mostafams
mostafams
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

پاسخ به:دفاع از حقیقت گویا جز لاینفک این مردم است

همه ازدواج كردن،شازده، عباس، منصور، آق قندي، حبيب، صمد، سعادتي، شير فرهاد، >>تو موندي و مش قربون!

چشمم وقتي زيباست كه پر از اشك باشه . اشك وقتي زيباست كه براي عشق باشه . عشق وقتي زيباست كه واسه تو باشه. تو وقتي زيبايي كه واسه من باشي!

فرشته از سنگ ميپرسه چرا از خدا نميخوا ي كه تو رو انسان كنه؟؟؟سنگ ميگه هنوز اونقدر سخت نشدم كه انسان بشم!!!!!

اگه يه روز چشمات پر اشك شد و دنبال يه شونه گشتي كه گريه كني صدام كن . بهت قول نمي دم كهساكتت كنم...ولي قول مي دم كه پا به پات گريه كنم.

گليم بخت من را از سياهي بافتند/بناي عمر من را ازتباهي ساختند/ شكسته دل خسته ام از زندگي/نسيب من رنج وازردگي / حالا ديگه آرزو مي كنم واسه خودم مرگ و آسودگي / بعضي ها بايد باشند هميشه گريون /بعضي تو بختشون نوشته زندون / بعضي خاكشون از غم /بعضي سهمشون ماتم/ من مي خواستم شب وروشن ببينم/ازدلم رنج و غم وغصه رو بيرون كنم

چند وقته ميخوام يه چيزي بهت بگم، ولي رووم نميشه! اين بار ديگه ميخوام بگم. دو... دوس.. دوسه.... دوست..... دو سه تا 6 تا ميشه

ارتباط ريش و تيغ قبل از انقلاب و بد از انقلاب :

قبل از انقلاب با تيغ ريش ميزدن .. بد از انقلاب با ريش تيغ ميزنن!!

فكر ميكني كه عاشقي؟؟ اصلاً ميدوني عاشق به كي ميگن؟؟ چند درصد فكر ميكني كه عاشقي؟؟ تمومزندگيت به اون وابسته ست؟؟؟ همه جا اونو ميبيني؟؟ اون به زندگيت معني ميده؟؟ اگه يه روزي همين عشقت بره با يكي ديگه ! چيكار ميكني؟؟؟ اگه بفهمي ديگه هيچ وقت هيچ وقت نميتوني بهش برسي چي؟!اون وقت چي كار ميكني؟؟؟ خودتو ميكشي! اونو ميكشي!؟ و يا ...... اما بزار يه چيز رو بهت بگم اگه اين كار رو ميكني مطمئن باش عاشق نيستي پس معني واقعي عاشقي رو خراب نكن چون زماني ميتوني بگي عاشقشم كه فقط وجودش برات مهم باشه نه حضورش در كنار تو!!

دايناسور به دوست دخترش ميگه بيا بريم سينما دوست دختره ميگه نميام ميگه بريم رستوران ميگه نه ميگه بريم خونه ي من ميگه نه بهش ميگه همين كارها رو كردي كه نسلمون مونقرض شد!

بهت  smsميفرستم! جهان بيش از 6 ميليارد نفر جميت دارد..........يكي نيست به من خل بگه چرا واسه تو.

بخشندگي را از درخت بياموز كه حتي سايه اش را از هيزم شكن هم دريغ نميكند!!

خيلي دوستت دارم...يه روز ميام دنبالت ...باهم ميريم يه جا ي دور كه دست هيشكي بهتنرسه.......قربانت عزراييل!

تو خود نمره ي بيستي... تو خوده نمره بيستي ... زوق نكن هيچ گهي نيستي !

اگر رفتم تو يادم كن. اگر مردم تو خاكم كن. اگر ماندم در اين دنيا، به مهر خود تو شادم كن!

وقتي از مادر متولد شدم ..صدايي در گوشم طنين انداخت كه بعد از اين با تو خواهم بود . بهش گفتم توكيستي؟ گفت :غم! فكر كردم غم عروسكي خواهد بود كه من بعدها با اون باز ي خواهم كرد . ولي بعدهافهميدم!! كه من عروسكي هستم در داستان غم.

عشق اون نيست كه يه نفر با تو، تو بارون راه بره تا هر دوتاتون خيس بشين ... عشق اونه كه يه نفر توبارون چتر تو بشه تا تو خيس نشي و تو نفهمي چرا خيس نشدي!...

روي تو يه حساب ديگه ميكردم ... ناراحت نشو.... ولي همه راست ميگن تو يه آدم دو  رويي... يه روتماهه ، و روي ديگت گل ...

به كوه گفتم عشق چيست؟ لرزيد . به ابر گفتم عشق چيست؟باريد . به باد گفتم عشق چيست؟ وزيد . بهپروانه گفتم عشق چيست؟ ناليد . به گل گفتم عشق چيست؟ پرپر شد . و به انسان گفتم عشق چيست؟ اشك از ديدگانش جاري شد و گفت؟ ديوانگيست!!!

حقوق كارمندا مثل پريود خانوماست! به سه دليل:

1)ماهي يك بار بيشتر اتفاق نمي افته . 2)دو روز بيشتر دووم نمياره . 3)تموم كه بشه ترتيبت رو ميده!

تو زيبا ،تو ماه، تو دوست داشتني، تو مهربون، تو جذاب، تو بهترين، تو يه فرشته ... ولي من چي؟ يهآدم خالي بند!!

20 بار ديدمت . 19 بار بهت خنديدم . 18 بار به من اخم كرد ي. 17 بار از دستم خسته شد ي. ولي 16 بار ديگه سعي كردم و 15 جمله عاشقونه را 14 بار به 13 زبان و 12 لهجه و 11 روز و روزي 10 بار به كمك 9 نفر به تو گفتم . اما تو 8 بار قهر كرد ي. 7 بار صورتت رو از من برگردوندي و من 6 بار برات مردم . 5 بار قربونت رفتم و 4 بار نازتو كشيدم . تو 3 بار ناز كرد ي و 2 بار خنديدي و جونمو به لب رسوندي تا 1 بار بگي دوستم داري!

مي دوني چه قد دوست دارم 3 دنيا: اين دنيا اون دنيا دنياي عشق و مستي

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و دوم شهریور 1389ساعت 18:53  توسط ehsan r  |  نظر بدهید

روز پنجم

زندگي 3چيز بيشتر نيست:

1. به اجبار به دنيا آمدن!

2. با غم زيستن!

3. با آرزو مردن!

اگه تيپ بزنيم، ميگن با كي قرار داري؟ اگه لباساي معمولي بپوشيم ميگن تو اصلا سليقه نداري !

اگه دير بريم خونه ميگن كدوم گوري بودي؟ اگه زود بريم خونه ميگن چه غلطي كردي زود اومدي؟ !! اگه زياد بگيم دوست دارم، ميگن باز چه نقشه اي تو سرته؟ ! اگه نگيم دوست دارم، ميگن پاي یکی ديگهوسطه؟ ! اگه زياد بهشون زنگ بزنيم، ميگن اعتماد نداري؟ ! اگه يه مدت زنگ نزنيم، ميگن مثل اينكه سرت خيلي شلوغه ! اگه تو خونه زياد بخنديم، ميگن ديوونه شدي؟ اگه نخنديم، ميگن چه مرگته لندهور!! اگه شام بخوايم، ميگن همه اش به فكر شمكه . اگه شام نخو ايم، ميگن زليل مرده معلوم نيست شام با كي كوفت كرده!! اگه... اگه... اگه... ولي هرچي ميخوان بزار بگن.

((خدا زمين را آفريد گفت عجب قشنگ ! مرد رو آفريد گفت عجب قشنگ ! زن را آفريد، يكمي فكر كردگفت مهم نيست آرايش ميكنه قشنگ ميشه!))

دنيا اومدي داشت بارون مي اومد . اما اون روز هوا باروني نبود .... اين فرشته ها بودن كه داشتن گريهميكردند. آخه يكي ازشون كم شده بود...

ميدوني شباهت دختر خوب با دايناسور چيه؟ .............. اينه كه نسل هردو منقرض شده!

ازم پرسيد به خاطره كي زنده هستي؟ با اينكه دوست داشتم با تمام وجودم داد بزنم "بخاطر تو "، بهشگفتم : "بخاطر هيچكس " پرسيد : پس به خاطره چي زنده هستي؟ با اينكه دلم داد ميزد "به خاطر دل تو"، با يه بغز غمگين بهش گفتم "بخاطر هيچي" ازش پرسيدم : تو بخاطر چي زنده هستي؟ در حالي كه اشك تو چشمش جمع شده بود گفت : بخاطر كسي كه بخاطر هيچ زندست.!

دروغ نگو (حتي اگر مجبور بود ي) غيبت نكن (حتي اگر به تو بد كرده بود ) تهمت نزن (حتي اگر دشمن تو بود)زياد حرف نزن (حتي اگر خيلي حرف داشتي)گريه نكن (حتي اگر دلت خيلي پر بود ) با كسي صميمي نباش(حتي اگر خيلي دوسش داشته باشي)!!! اين يك نصيحت بود.

- گويند كه مكتب عشق را 10 كلاس است 1-نگاه 2-عشق 3-مهر و محبت 4-عاطفه و احساس 5-دوستي 6-خواستن 7-بوسه 8-ازدواج 9-زندگي 10 -مرگ!!!

ميدوني چرا وقتي گريه ميكني چشمت رو مي بندي؟وقتي ميخواي بخندي،وقتي ميخواي كسي رو بوسكني،وقتي ميخواي تو رويا بري چشمت رو مي بندي؟چون قشنگترين چيزي اين دنيا ديدني نيستند!

به شيشه گفتم 'دوستت دارم ' شكست، به گل گفتم 'دوستت دارم ' پژمرد . به دريا گفتم 'دوستت دارم 'خشكيد. حالا به تو ميگم 'دوستت دارم'، هواي خودت رو دشته باش!!

رفتم پيش يه پيشي گفتم زن من ميشي؟ گفتش پرو نميشي؟ گفتم مث شيپيشي. گم شي پيدا نميشي. گفتش چه قدر سريشي. گفتم اگه زنم شي از دستم راحت ميشي!

بزرگترين آرزويم اين بود كه كوچك ترين آرزوي تو باشم.

دلم ميخ واد اونقدر كوچيك بشم قد يك پرنده،اونوقت پر بزنم بيام پيش تو !... دلم ميخواد اونقدر بزرگبشم قد يك نهنگ، اونوقت تو رو بخورم تا هميشه پهلوم باشي!...

ترين ها:

مهربان ترين آدم دنيا: مادر

شيرين ترين لحظه زندگي: عيدي گرفتن يك بچه

بهترين دوست نوجواني: تنهايي

بهترين هديه ي جواني: نگاه

فتنه انگيزترين چيز توي زندگي: دروغ

بهتريم هديه دوران عاشقي: بوسه

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و یکم شهریور 1389ساعت 18:33  توسط ehsan r  |  نظر بدهید

اين سند تو آل اگه جنبه اش رو داريد بخونيد سياست دختراي ايراني :

1.سينه جلو،باسن عقب،دماغ سر بالا 2.همشون ميگن به هيچ پسر ي اعتماد ندارن اما با 10000 تا پسر دوستن 3.همشون قبل اينكه شون ماله خودشونه،خودشون ماله همه 5.هيچ وقت روز تولدت يادشون نيست 6.خيلي اتفاقي وقتي باهاشون دوست بشي 4 روز بدش تولدشونه 7.هميشه كيف پولشون رو تو خونه جا گذشتن 8.فوق تخصص آرايش زننده ۹.همشون از دم مريم مقدس

سه ثانيه نگاه،سه دقيقه خنده،سه ساعت صفا،سه روز آشنايي،سه هفته وفاداري،سه ماه بيقراري،سه سال انتظار سي سال پشيماني!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گل، خورشيد، جوووووونم

اسمت رو گذاشتم گل ترسيدم پژمرده بشي،گذاشتم خورشيد ترسيدم غروب كني،گذاشتم جونم كه اگه خدايي نكرده رفتي منم برم.

وقتي معلم پرسيد عشق چند بخشه؟ زود دستم رو بالا گرفتم گفتم: يك بخش. اما از وقتي كه تو رو شناختم فهميدم عشق 3 بخشه : عطش ديدن تو .....شوق با تو بودن .....و اندوه بی تو بودن.

ميشه بازي ها رو مثل اشك از چشمات بندازي ...... اما نمي توني جلوي اشكي رو بگيري كه با رفتن بازي ها از چشمات جاري ميشه!

دروغ هاي دخترا:

1. وقتي ميگن تو اولين دوست پسرمي، بدون قبل از تو با صد نفر دوست بودن!!

2. وقتي بهت ميگن نظرت راجع به سكس چيه، يعني تو ميخواي با من سكس داشته باشي يابو

3. وقتي ميگن امروز خيلي مشكل دارم نمي تونم سر قرار بيام، بدون با يه نفر ديگه قرار دارن!!!

4. وقتي ميگن من از تو هيچي نميخوام، يعني يه كادوي گرون برام بخر!! (سعي كن گل نخري!)

5. وقتي زنگ ميزن ميگن دلم برات تنگ شده، منظور جيب شما هستش ! (يعني بيا بريم بيرون شام مهمون!)

ناپلئون ميگه حرفي رو بزن كه بتوني بنويسي ... چيزي رو بنويس كه بتوني پاشو امضاء كني ... چيزي رو

امضاء كن كه بتوني پاش بايستي!

ناپلئون ميگه وقتي سيبي رو گاز زدي و ديدي كرم درسته اي توش بود، خوشحال باش ! اما اگه سيبي رو گاز زدي و كرم نصفه اي توش بود، اوون وقت ناراحت شو از خوزدن اون كرم!!

حسادت چاشني عشقه ... فقط مراقب با شيد كه توي اين زمينه به كارخونه ي چي توز پرچم قرمز نشون ندين!

وقتي تو رو از دست دادم، اشكي نريختم! چون تموم اشكهام رو براي بدست آوردنت ريخته بودم.

زندگي 3 چيز است:

اشكي كه خشك ميشود........ لبخندي كه محو ميشود..........و يادي كه در عالم فراموشي مي ماند....

راز آرامش درون در داشتن وجداني پاك است. به آرمان هايت پاي بند باش.

آیا میدونی family یعنی چی؟

F:Father……..A:And………M:Mother…….I:I……..L:Love……..Y:You

هر موقع خواستي از كسي جدا بشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار، شايد طرف مقابلت ناراحت بشه و قلبش بشكنه ولي بهتر از اينه كه منتظر بمونه...

به اندازه موهاي سرم دوستت دارم، به اندازه موهاي ريخنه شده ام عاشقتم، به مقدار دفعه هايي كه شونه كردم بهت وفادارم. شناختي؟..........منم منم حسن كچل!

عشق مثل...

ساندويچي كه 2 نفر از 2 طرف شروع ميكنن به خوردن، وقتي بهم ميرسند كه تموم شده!

+ نوشته شده در  شنبه بیستم شهریور 1389ساعت 18:30  توسط ehsan r  |  نظر بدهید

کار سوم

زندگي 3 بار بهت دروغ ميگه

1 - وقتي به دنيات مياره ........ 2 - وقتي عاشقت ميكنه .......... 3- وقتي زندگيت رو ازت .........ميگيره تا بهت بگه همش خوابي بود و بس!!

پاييز را دوست دارم چون فصل غم است غم را دوست دارم چون گريه دل است دل را دوست دارم چون عشق را به من آموخت عشق را دوست دارم چون تو را دوست دارم چون تو را دوست دارم!!

ميگن شمشير تيز همه چيز رو دوتا ميكنه. بنازم شمشير عشق رو كه 2 تا رو يكي ميكنه!!

يك بار بهت گفتم دوست دارم، هزار بار گفتم خدايا غلط كردم!!

يكي ميدونه كه دوستش داري، يكي نميدونه دوستش داري! بيچاره اوني كه فكر ميكنه دوستش داري!!

بزرگترين آرزويم اين بود كه كوچك ترين آرزوي تو باشم.

دلم ميخواد اونقدر كوچيك بشم قد يك پرنده،اونوقت پر بزنم بيام پيش تو !... دلم ميخواد اونقدر بزرگ بشم قد يك نهنگ، اونوقت تو رو بخورم تا هميشه پهلوم باشي!...

جدي نگيريد!

اين جواب يكي از دوستان كه خصوصيت پسرا رو نوشته بود هست و آخرش هم نوشته بود(هه هه):

خصوصيت دختر ايروني: 1-دماغ عمل شده 2-هميشه يادشون ميره پل همراهشون باشه 3-آرايش هفت قلم 4-پر افاده ،خالي بند 5-هميشه از يك پسري نارو خوردن كه ولشون كرد 6-دستو پاي اپيلسيون نشده (پست حساس ) 7-دوست پسرشون فقط مال خودشونه ، خودشون ماله 100 تا پسر (اي بابا) 8-با تو هستن ولي به ديگران نگاه مي كنند 9- خودشون زيادين با دوستشون هم سر قرار

ميان{كه ما هم داريم } 10 -وقتي با تو هست از هر لباسي خوشش مياد {كه براش بخر ي ديگه } 11 -آخر از همه بي معرفت هستند ميدوني براي چي وقتي باهات قهر كنن فردا با يكي ديگه ميان جلوت!!!!!!!!!!(هه هه هه هه)

مخفف عبارات: Love

درياچه ي غم) ) Lake of sorrow

اقيانوس اشك) ) Ocean of tears

دره مرگ) ) Valley of death

آخر زندگي)! ) End of life

سه كبريت روشن ميكنم اولي براي ديدنه چشمانت دومي براي ديدن لبانت سومي براي ديدن صورتت بعد تاريكي، تا هر چه ديده ام به ياد بياورم.

كاشكي كه مانيتورت بودم، هميشه رخ به رخت بودم ..... كاشكي كه كيبردت بودم، هميشه لمسمت بودم، mouse ت بودم، هميشه روي لبت بودم ..... كاشكي كه vocie ميكردي  ..... كاشكي كه پسوردت بودم، هميشه توي فكرت بودم ..... كاشكي كه كامپيوتر بودم، هميشه عاشقم بودي!

هميشه بايد عكس دوست دخترت رو توي كيف پولت بزار ي. هر وقت دچار مشگل بزرگي شدي ، بهش

نگاه كن . اون وقت احساس ميكني كه هيچ كدوم از مشکلاتت به اندازه ي اين يه دونه وحشتناك

نيستند !!!

در 4سالگي موفقيت يعني :خيس نكردن شلوار ... در 12 سالگي موفقيت يعني :پيدا كردن دوست ... در

18 سالگي موفقيت يعني :داشتن گواهينامه ... در 20 سالگي موفقيت يعني:سالم بودن ... در 25 سالگي

موفقيت يعني :ازدواج ... در 30 سالگي موفقيت يعني:داشتن پول ... در 40 سالگي موفقيت يعني :خوب

تربيت كردن بچه ها ... در 50 سالگي موفقيت يعني :ثروتمند بودن ... در 70 سالگي موفقيت يعني :ازدوج

دوباره... در 80 سالگي موفقيت يعني خيس نكردن شلوار...!! "هميشه و در هر حالي موفق باشيد"

يكی از بهترين ها مي گويد : اگر كسي واقعاً يكي را دوست داشته باشد، بيشتر از اينكه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش، پس مواظب خودت باش.

عميق ترين درد در زندگي مردن نيست،بلكه نداشتن كسي است كه الفباي دوست داشتن را برايت تكرار كند،و تو از اون رسم محبت بياموزي.

بخونيد ولي جفت نكنيد...!!! (من اغفال شده بيدم!)

اينقد تنگي كه وقتي ميكنم توت احساس ميكنم داري پاره ميشي .پاره نشي كه فقط تو يكي رو دارم جوراب جون

اول شلوارتو در ميارم بعد ميكشمت جلو بعد بوست ميكنم بعد پوشكتو عوض ميكنم ني ني كوچولوي من

دستانم را بر كمرت حلقه ميزنم .لبانم را بر لبانت ميگذارم و از عصاره وجودت ميمكم با تمامه وجود فرياد ميزنم،دوستت دارم شيشه نوشابه!!!!!!

يه روز ميميري به خاك سپرده ميشي بعد يه علف ميشي و يه گاوه مياد تورو مي خوره .بعد تورو ميرينه بعد گوه ميشي بعد من نگات ميكنم ميبينم اصلا عوض نشدي

آخه يكي به من بگه چيكار كنم!!!!!

وقتي گريه كردم گفتند بچه اي

وقتي خنديدم گفتند ديوونه اي

وقتي جدي بودم گفتند مغروري

وقتي شوخي كردم گفتند سنگين باش

وقتي حرف زدم گفتند پر حرفي

وقتي ساكت شدم گفتند عاشقي

حالا هم كه عاشقم مي گويند: گناهه

يه نصيحت شاعرانه.

هميشه يادت باشه چيزي كه امروز دار ي شايد آرزوي ديروزت بوده و بزرگترين آرزوي فردات . پس هميشه سعي كن قدر چيزي كه امروز داري رو خوب بدوني !!!

اصفهاني ها رو از 3 تا چيز ميشه شناخت : 1)بستني ليوان ي كه ميخورند حتماً درش رو ميليسند ! 2)هر قلپ نوشابه كه ميخورند به شيشه نگاه ميكنند ببينند تا كجاش رفته 3)جلو در واي ميستند به جاي اينكه بگند بفرمايين تو ميگن حالا چرا نمي ياين تو ؟

ميشي بيام كه با هم On دلم ميخواد بهت بگم دوست دارم روم نميشه آف ميزارم ....دلم ميخواد تا هوا داد بزنم من Chat Voice ميشم....دلم ميخواد تو Off ميشي من On چت كنيم روم نميشه تا بهت موبايلم رو بدم net ميد ي رد ميكنم ...دلم ميخواد تا پشته Voice عاشقم عاشق تو روم نميشه تا روم نميشه بهت ميگم موبايل ندارم ...حالا كجاي ي كه ببين ي من چجور ي روم ميشه سند تو آل كنم كه عاشقم عاشق تو عزيزم

3 ركن اصلي

دنيا 3 ركن داره : 1)اصلاً عاشق نشو . 2)اگه عاشق شد ي واسه معشوقت بمير . 3)اگه مرد ي خاك بر سره

بي جنبه ات كنند!

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم شهریور 1389ساعت 13:47  توسط ehsan r  |  نظر بدهید

عاشقي آن است كه بلبل با رخه گل ميكند ... 100 جفا از خار ميبيند باز هم تحمل ميكند ... يا تحمل

ميكند يا تكيه بر گل ميكند ... عاشقي پنهان نماند عاقبت گل ميكند و به اننكه د ر هجران و انتظار

روزگار گذراندند بفهمان كه مرگ در تنهايي و قريبي بسيير ناگوار تر و تلخ تر از انتظار بي انجام است.

چند ضرب المثل آپ ديت شده:

1.گربه دستش به گوشت نميرسيد ميگفت عيبي نداره بجاش سويا ميخورم ! 2.يك سوزن به خودت بزن

نباشه! 3.با حلوا حلوا كردن مرده خور سير نميشه ! 4.خر ما از كره گ ي HIV ولي مواظب باش آلوده به

بود ! 5.مرغ همسايه سوخاريه ! 6.يارو پول نداشت خونه بسازه ميگفت شهردار ي تراكم abs ترمزش

نميده! 7.يكي رو تو ده راه نميدادن سراغ گرين كارت رو ميگرفت!

چند گفته از شكسپير:

سعي كنيد آن چيزي را كه دوست داريد بدست اوريد، وگرنه بايد آن چيزي را كه بدست مياوريد دوست

بداريد.

داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است، ولي نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است

.

اسگل رو خوندي؟ حالا اينم ازگل!

اسگل حيواني (يا پرنده اي !!) است كه هيچوقت از تابستون رو صرف جمع آوري آذوقه نمي كنه، اما

تمام طول زمستون رو دنبال اوون ميگرده!!

گر نكن زندگي رنگارنگه ... يه وقتايي دور شدنم قشنگه ...

شايد اگه همش بودي كنارم... يه روز ميديدم كه دوست ندارم...

3 تا ميمون از باغ وحش فرار ميكنن ! اوليش ميره آفريقا دوميش ميره هند سوميش هم داره اين

پيغام رو ميخونه

شايد باورت نشه، اما تورو به اندازه ي دوتا چشمام دوست دارم.... از طرف موش كور!

هروقت تونستي برف رو سياه كني ... پر كلاغ رو سفيد كني .... آتش رو بوس كني ... توي آب يه نفس

عميق بكشي...

اون موقعس كه من ميتونم فراموشت كنم...

قلب من كوچك بود ...عشق تو ليك بزرگ ..من ز اندازه قلبم بيرون ...عاشقت بودم و از عشق تو سرشار

ولي...ساليان بسيار ...مانده ام عاشق تو ...تا كه اندازه اين عشق ترا ...در دلم جاي دهم ...و هنوزم

باميد...عاشقت خواهم بود ...گرچه تو رفتي و دل تنها شد ...گرچه اين عشق بدون تو غمي بر ما شد

جيگرم! نفسم! عشقم! نازم! زندگيم!خشگلم!ماهم! فدات بشم !بميرم برات الهي! خب ديگه بهتره از

جلوي آينه برم كنار!!!

سخترين چيز در زندگي : اگر 2 نفر از هم خوششون بياد ولي نتونند به هم ابراز علاقه كنند . خيلي بده  

هم ديگرو دوست دارن از ته دل ولي غرور بيجا نميزاره كه اين 2 وانمود كنند و اين سكوت و غرور بيجا

اين 2 رو از هم دور ميكنه.

كاش مي دانستيم زندگي كوتاست كاش از ثانيه هاي زندگي لذت مي برديم كاش قلبي رو براي شكستن

انتخاب نمي كرديم كاش همه را دوست داشتيم كاش معني صداقت را ما هم مي فهميديم كاش

هيچ كودك فقيري ديگر خواب نان تازه وداغ را نمي ديد كاش دلهايمان دريايي مي شد كاش مي

فهميديم زندگي زيباست و لذت مي برديم تا نهايت كاش ميدانستيم كه ما نمي دانيم فردا برايمان

چه اتفاقي مي افتد كاش بهانه اي براي ناراحت كردن دلهاي زخم خورده نبود.

آسمان را مي نگرم تو را ميبينم خورشيد را مي نگرم تو را ميبينم ماه را مي نگرم تو را ميبينم خوب

مسخره از جلوم برو كنار ديگه!

آخه چرا؟!!

اي كه در را به رويم بستي و پا روي عشقم گذاشتي بابا جون دستم لاي در مونده.

اي كه از كوچه معشوقه ما ميگذري بگذر بگذر كه كوچه بن بست است و برو بچ محل ته كوچه

منتظرت

يه روز يه تركه با يه لره با يه قزوينيه با يه تهرونيه با يه رشتيه با يه خارجيه با يه اصفهانيه با من

تصميم گرفتيم تو رو بذاريم سره كار كه گذاشتيم

خيلي دوست دارم با تو برم ماهي گيري چون عقيده دارم تو خيلي كرم داري!

دوست واقعي

دوست واقعي كسي است كه دستان تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند

...يش داره

نيني كه از خواب پا ميشه جيش داره .... زنبور كه رو گل ميشينه نيش داره .....چوپون كه تو بيابونه ميش

داره.....اين ماهواره كه ميبين ي رو پشت بومه ديش داره ..... حاجي كه از مكّه مياد ريش داره ......شطرنج

كه بازي ميكني كيش داره..... اينقدرم چت ميكني آخره ماه فيش داره

خواب من...

شبي خواب ديدم با خدا كنار ساحل قدم ميزنم،رد پاي هردوي ما روي ساحل بود،وقتي برگشتم و به

گذشته نگاه كردم ديدم در موقع سخت ي تنها يك رد پا كناره ساحل است، پس به خدا گله كردم و

گفتم:خدايا چرا در موقع سخت ي مرا تنها گذاشتي، خدا لبخندي زدو گفت :فرزندم در آن موقع تو بر دوشه

من بودي

از يك ديوونه ميپرسن چرا ديوونه شد ي؟ ميگه : من يه زني گرفتم كه يه دختره 18 ساله داشت، دختر

زنم با بابام ازدواج كرد، در نتيجه، زن من، مادرزن پدرشوهرش شد، از طرفي دختر زن من كه زن بابام

پسري به دنيا آورد كه ميشد برادر من و نوه ي زنم،پس نوه ي منم ميشد، در نتيجه من پدربزرگ برادر

ناتني خودم بودم،چند روز بعد زن من پسر ي به دنيا اورد كه زن پدرم، خواهر ناتني پسرم و مادربزرگ او

شد،در نتيجه پسرم، برادر مادربزرگ خودش بود، از طرفي چون مادر فعلي من يعني دختر زنم،خواهر

پسرم بود، در نتيجه من خواهرزاده ي پسرم بودم!!

زندگي مال تو مرگ مال من، راحتي مال تو. گرفتاري مال من، شادي مال

تو غم مال من، همه چيز مال تو ولي تو مال من

مرا بياد داشته باش

من غريبه ي ديروز ...آشناي امروز ...و فراموش شده ي فردايم ...پس در آشنايي ه امروز مينويسم ...تا در

فرداي تلخ جدايي بياد آوري مرا...

عادت كن هميشه حتي وقتي كه ناراحت هستي، خودرا سرحال نشان دهي!

من كه باهاش موافقم!!

عشق ناتمام مي گويد: من تو را دوست دارم چون به تو نياز دارم.

عشق تمام مي گويد : من به تو نياز دارم چون تو را دوست دارم.

تفاوت مردها و زن ها در عشق نسبت به يكديگر

مردها همواره دوست دارند كه اولين عشق يك زن باشند اما زن ها دوست دارند كه آخرين عشق يك

مرد باشند.

روزت مبارك عزيزم!!

فردا روز جهاني ميراث فرهنگيه! عتيقه روزت مبارك

هرگاه ديدي گناهي آنقدر بزرگه كه نميشه ببخشيش، بدون كه اوون از كوچيكي قلبته نه از بزرگي گناه!!

يه قلب تو دنيا هست كه فقط به خاطر تو مي تپه .........آره.......... و مطمئن باش اون فقط قلب خودته

نه كسي ديگه اي!!!!!!

ندارم رو با دوري از من / طاقت ندار ي ببيني،ميدونم/اين همه طاقت و صبو ي از من /ستاره ها ميگن

پشيمون شدي/ميخواي بگي كه غرق نوري از من / فكر نكنم بشه با صد تا دريا /اين همه نفرت رو

بشوري از من !/نميدونم ميخو اي با قلب سنگي،دل ببري بازم چجوري از من / پشيموني فايده نداره

ديگه،چشمات بايد بارون بباره ديگه!

زندگي دفتر ي از خاطر هست . يك نفر در شب كم، يك نفر در دل خاك، يك نفر همدم خوشبختي هاست،

يك نفر همسفر سختي هاست، چشم تا باز كنيم عمرمان ميگزرد ما همه همسفريم...

اگر روز ي ماردم تابوتم را سياه كنيد تا همه بدانند سياه بخت بودم . بر روي سينه ام تكّه يخي بگزاريد تا

به جا ي معشوقم برايم گريه كند . چشمانم را باز بگزاريد تا همه بدانند چشم انتظار معشوقم بودم .و

آخرين خواسته ي من از شما اينكه دستانم را ببنديد تا همه بدانند خواستم ولي نتوانستم.

اون كه ميگفت جونش به جونت بنده، حالا داره به گريه هاتت ميخنده !....اون كه ميگفت بدون تو

ميميره، دروغ ميگه دلش جنس كويره ....دروغ ميگه تو گوش نده به حرفش ....نگو هنوز ميخوا ي بمون ي

باهاش...خيال نكن بدون اون ميميري....بزار بره....نباشه جون ميگيري!

گفتم اي دل بي پناهم چون زراقي گم كرده راهم، بي هم زبانم، كو آشيانم، خسته دلي بي نام و نشانم،

دور از دياران ديدار ياران هر دم به ياد عزيزانم، ابره گريانم ا ي دلم ! اي دل چون شعله هاي پريشان م، اه !

سوزانم اي دلم اي دل زخمي دست رفاقتم. 

ديروز كه فرياد زد ي دوستت دارم،گفتم نميشنوم لطفاً بلندتر !!!!!!!!! امروز كه به ارومي گفتي ديگر

دوستت ندارم، گفتم هيس چرا داد ميزني؟

نظر یادتون نره

+ نوشته شده در  دوشنبه پانزدهم شهریور 1389ساعت 15:12  توسط ehsan r  |  نظر بدهید

من دل به زيباي ي، به خوب ي ميسپارم؛دينم اين است من مهربان ي را ستبيش ميكنم ؛آيينم اين است .

من رنجها را با صبور ي ميپذيرم؛ من زندگ ي را دوست دارم؛ انسان و باران و چمن را ميستايم انسان و

باران و چمن را ميسرايم ،،،در اين گزرگه ... بگزار خود را گم كنم ......... بگ زار از اين ره بگزرم با

دوست...با دوست....

راه هاي شناخت يك جواد : 1] اگه ديدي همه لباساش لويس ه بدون كه طرف .... 2] اگه ديدي گوش ي

رو اسپرت كرده بدون كه P.K موبايلش 6600 (جواد 00 )هست بدون كه طرف .... 3]اگه ديدي يارو

طرف.... 4] اگه ديدي يك ي عاشق تايتانيك ه بدون كه طرف .... 5] اگه ديدي وقتي جنّيفر لپز رو مي بينه

از هال ميره بدون طرف ... 6] اگه ديدي كس ي لكه قرمز زده بدون كه طرف ... 7] اگه ديدي يك ي اين آفف

رو خوند بدون كه طرف.... !!!

خدائيش قديميا يه چيزي حاليشون بوده!

آلبرت انيشتين ميگه ؛ عشق مثله يه ساعت شن ي مي مونه ، همزمان كه قلبت رو پر ميكنه عقلت رو

خالي ميكنه.

مثل يه آدامسه !!!~~~~> 1.داشتن يك بسته آدامس هميشه بهتر از داشتن فقط (gf/bf)يه دوست

يك آدامسه ! 2.فراموش نكنين كه پايان هر آدامس ي سطل آشقاله پس براي هيچ آدامس ي قيمت

زيادي پرداخت نكنين ! 3.هيچوقت آدمس نيمخرديه كسي رو به دهن نزاريد ! 4.جويدن ط ولاني هر

آدامسي به جز بيمزّه شدنش حاطلي نداره ! 5.حسرت آدامس ي كه دور انداختيد رو نخوريد چون آدامس

هاي خوشمزه تر هميشه پيدا ميشن ! 6.ازدواج مثل قورت دادن آدمس هست هيچ احمقي آدمسش رو

قورت نميده !!!!!! <<قابل توجه و تفكر>> اگه خوندي كه ....

ديگه نزديك من نيا!

نزن،ديگه نزديكه من SMS نزن،ديگه Tel نده،ديگه سلام نكن، ديگه Off ديگه به من

نيا،ديگه.................... آخه من مرض قند دارم دكتر گفته از شيريني مثل تو بايد دوري كنم;)

دوست واقعي

دوست واقعي كسي است كه دستان تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند

...يش داره

نيني كه از خواب پا ميشه جيش داره .... زنبور كه رو گل ميشينه نيش داره .....چوپون كه تو بيابونه ميش

داره.....اين ماهواره كه ميبين ي رو پشت بوم ه ديش داره ..... حاجي كه از مكّه مياد ريش داره ......شطرنج

كه بازي ميكني كيش داره..... اينقدرم چت ميكني آخره ماه فيش داره

خواب من...

شبي خواب ديدم با خدا كنار ساحل قدم ميزنم،رد پاي هردوي ما روي ساحل بود،وقت ي برگشتم و به

گذشته نگاه كردم ديدم در موقع سخت ي تنها يك رد پا كناره ساحل است، پس به خدا گله كردم و

گفتم:خدايا چرا در موقع سخت ي مرا تنها گذشت ي، خدا لبخند ي زدو گفت :فرزندم در آن موقع تو بر دوشه

من بودي

ميدوني 21593 يعن ي چ ي؟؟؟ ميا ي ما تا بشيم دقيقه باهم باشيم ماه ديگه 3تا بشيم؟؟

(nd 2 @113)

از يك ديوونه ميپرسن چرا ديوونه شد ي؟ ميگه من يه زن ي گرفتم كه يه دختره 18ساله داشت، دختر

زنم با بابام ازدواج كرد، در نتيجه، زن من، مادرزن پدرشوهرش شد، از طرفي دختر زن من كه زن بابام بود،

پسري به دنيا آورد كه ميشد برادر من و نوه ي زنم،پس نوه ي منم ميشد، در نتيجه من پدربزرگ برادر

ناتني خودم بودم،چند روز بعد زن من پسر ي به دنيا اورد كه زن پدرم، خواهر ناتني پسرم و مادربزرگ او

شد،در نتيجه پسرم، برادر مادربزرگ خودش بود، از طرف ي چون مادر فعلي من يعني دختر زنم،خواهر پسرم

بود، در نتيجه من خواهرزاده ي پسرم بودم!!

واست ميرم گل فروش ي 10 شاخه گل ميخرم از اين 10 تا يكيش مصنوعيه تا وقت ي كه آخرين شاخه ی

گل خشك بشه دوستت دارم.

وقتي دار ي فكر ميكن ي كه من دارم فكر ميكنم كه تو دار ي فكر ميكني كه من به چ ي فكر ميكنم دلم

ميخواد كه فكر كني كه من به تو فكر ميكنم!!!

هيچوقت مغرور نشو ..... برگها وقتي مي ريزن كه فكر مي كنن طلا شدن

عزيزماگه زنبور نيشت زد ناراحت نشو چون خيلي گلي

فرشته ها حتما مي آيند فرشته ها آمده اند پايين همه جا پر از فرشته است از كنارت كه رد مي

شوند،مي فهمي؟ اسمت را كه صدا مي زنند، مي شنوي؟ دستشان را كه روي شانه ات مي گذارند ،حس

مي كني؟ خوب خيالاتي شديااااااااااااا

هر جا كه ديدي يا حسين ميگن بدون كه شام ميد ن اما اگر ديدي يا علي ميگن بدون كه ميخوان

ماشين هل بدن!

به ياد داشته باش هر وقت دلتنگ شدي به آسمان نگاه كن كسي هست كه عاشقانه تو را مي نگرد و

منتظر توست اشكهاي تو را پاك مي كند و دستهايت را صميمانه مي فشارد تو را دوست دارد فقط به

خاطر خودت و اگر باور داشته باشي مي بيني ستاره ها هم با تو حرف مي زنند باور كن كه با او هرگز

تنها نيستيفقط كافيست عاشقانه به آسمان نگاه كني.

شهرزاد كشيده پايين احمد رفته روش ...آخرين اخبار از بازار چاي!!

اگر خواستار مهاجرت به كانادا هستيد تا 30 سپتامبر با ما تماس بگيريد .....دسته ي غاز هاي وحشي

مهاجر!

اي تماشايي ترين مخلوق خاكي در زمينآسماني ميشوم وقتي نگاهت ميكنم.

دنيا هم به آدمهاي خوش بين نياز دارد هم به آدمهاي بد بين چون افراد خوش بين هواپيما

ميسازند،افراد بدبين چتر نجات!

رو فاصله و كسي كه الفبا رو اختراع كرد يه اشباهه خيلي خيلي بزرگي كرد و اونم اين بود كه ميون

انداخت!

من يه لال بيزبونم كه به لب رسيده جونم تا حالا كسي نديده رنگ خنده بر لبونم دختري رو دوست مي

دارم مني كه زبون ندارم آخه احساس دلم رو چه جوري به لب بيارم زبون چشمامو او نمي دونه ت و

نگاهم رازمو نمي خونه

سلام،ميدوني رفيق؟ اگه حماقت وجود نداشت دانايي هم معن ي نداشتاگه زشتي نبود زيبايي هم ب ي

معني بودميبيني؟ دنيا به تو هم نياز داره

يه لطفي برام بكن!

آخه ميخوام .?Ok سلام،خوبي؟ يه لطف ي به من ميكن ي؟ يه عكس تمام قد از خودت بگير برام سند كن

كارت بازي كنم ولي جوكر گم شده!

خبرِ جديد

"هاج"، زنبور عسل، مادرشو تو اوركات پيدا كرد!

گه يه خر تو رو بوس كنه بهتر از اينه كه يه بوس تو رو خر كنه !

فعلا بسه باشه برا بعدا بازم به ما سر بزنید.خواهشا نظر یادتون نره.در ضمن اگه چیزی در هر موردی خواستین تعارف نکنید بگین جیک ثانیه جیرینگی واستون آماده میکنم.

سه شنبه 20 فروردین 1392  7:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها