0

به نظر شما حسنه ها ...

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

به نظر شما حسنه ها ...

با سلام و عرض ادب ، دوستان راسخونی عزیز خواهشمند است به سوالات زیر که در مورد حسنه ها و امتیاز است پاسخ دهید :

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید .

باتشکر 

شنبه 5 اسفند 1391  3:36 PM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 ravabet_rasekhoon doctor114 nazaninfatemeh salma57 tahmores qodrat mehdi0014 yasbagheri mina_k_h AliFanoodi abotorab yaskabod SABOORI amirali123
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:به نظر شما حسنه ها ...

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب ، دوستان راسخونی عزیز خواهشمند است به سوالات زیر که در مورد حسنه ها و امتیاز است پاسخ دهید :

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ بهرحال حسنه هادرمناسبتهای مختلف مورداستفاده واقع می شوند.

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ بله صددرصداندک اندک جمع گرددوانگهی دریاشود.

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ هرطورکه مسئولین تصمیم می گیرندمطلوب است.

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . واگذاری لب تاب به مدیران جهت دسترسی 24ساعته به تالارمربوط به خودشون.smileyجدی گفتم.

باتشکر 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 اسفند 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon nikbakht88 onehamed tahmores mehdi0014 yasbagheri arman0098
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول onehamed

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ من بیشتر هدفم ارائه مطالب در سایت و نیز خواندن مطالب دوستان است البته حسنه خود نوعی تشویق محسوب میشود و بسیار رضایت بخش است

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ بله ولی بنده در فروشگاه مواردی را ملاحظه کرده ام که برای خرید کالا باید مبلغی هم پرداخت گردد که ایکاش فقط حسنه از کاربران کم گردد و این موارد باعث میشود که میزان خرید کم گردد

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟  قیمت برخی از اجناس واقعا بالاست و در کل محصولات فروشگاه باید بروزرسانی گردد شاید بنده به دلیل همین قیمتها امکان خرید برایم فراهم نگردیده و همچنین محصولات فروشگاه رضایت بخش نیست  

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . به نظر بنده اگر مسئولین محترم فروشگاه بتوانند اجناسی خریداری نمایند که مورد نیاز کاربران باشد و نیز در قبال ان پولی پرداخت نگردد ارزش حسنه ها افزایش پیدا میکند چون بعضا بنده شاهد بودم که سوالاتی از این باب از مدیران محترم پرسیده شده است  چون واقعا درموقع خرید مبالغ بالایی بعضی از کالاها دارند که کاربر را از ادامه خرید باز میدارد و اینجا دیگر ان حسنه به درد نمیخورد

باتشکر 

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 10 اسفند 1391  11:48 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 onehamed nazaninfatemeh tahmores mehdi0014 ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

نقل قول onehamed

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟  بعد از گذاشتن پست و قتی حسنه و امتیاز بالا میره  احساس رضایت مندی نسبت به کار میاره و باعث میشه بیشتر فعالیت کنه

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ ارزش مادی انچنانی ندارند اما از نظر من ارزش معنوی دارند چون حاصل تلاش و کار است

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ بعضی ها خوب بعضی ها بد من نظری که دارم اینه که قیمت ها افزایش پیدا کنه اما محصولات کیفیت بیشتری داشته باشند متاسفانه بعضی از محصولات کیفیت خوبی ندارند

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . خوب خرید بیشتر و  مزایای بیشتر  شرایطی فراهم بشه تا بشه  بعضی محصولات خوب روهم فقط با حسنه و امتیاز خریداری کرد

باتشکر 

پنج شنبه 10 اسفند 1391  12:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed nazaninfatemeh nikbakht88 mehdi0014 yasbagheri ravabet_rasekhoon
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

نقل قول onehamed

راستش زیاد به حسنه ها توجهی ندارم بیشتر رو امتیاز تمرکز میکنم تا شاید یه دفه مثل مرتاضهای هندی تمرکزم امتیازمو ببره بالا .ولی تاثیری نداره

چون نتیجه تلاش کاربر هست ارزشمنده ، ولی اگه موقع خرید بجای ریال ، حسنه ها هم معادل سازی میشد و ریالی میشد جالبتر و با ارزشتر میشد یا حداقل بجای هزینه پست از حسنه ها کم میکردند هم بهتر میشد

تنوع محصولات و کیفیت پایینه، به نظرم روزانه باید حداقل سه محصول جدید اضافه بشه و قیمت بالاست بایستی حسنه ها رو بیشتر کنند و مبلغارو کمتر،

علاوه بر آنچه که در گزینه های دوم و سوم بیان شد یه پیشنهاد دیگه ایی هم دارم که اگه بشه با پرداخت حسنه ، امتیاز بخریم هم خوبه 

با تشکر از شما دوست عزیز

باتشکر 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

پنج شنبه 10 اسفند 1391  4:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh onehamed nikbakht88 tahmores mehdi0014 yasbagheri ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول onehamed

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟من بیشتر  به امتیازم توجه دارم تا حسنه.البته حسنه هم برای تشویق بد نیست.

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ چون کاربر در بدست آوردن آن تلاش میکند بله ارزشمند است ولی کاش در فروشگاه با همین حسنه ها میشد خرید کرد نه اینکه مبلغی دوباره پرداخت گردد.

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ قیمت برخی کالاها خیلی بالاست و کاش با حسنه ها می شد کالایی را خرید کرد بدون پرداخت پول

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . مسئولین کالایی را خریداری کنند که هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم مورد نیاز کاربران باشد

باتشکر 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 10 اسفند 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
onehamed nikbakht88 tahmores mehdi0014 yasbagheri AliFanoodi ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول onehamed 

با سلام و عرض ادب ، دوستان راسخونی عزیز خواهشمند است به سوالات زیر که در مورد حسنه ها و امتیاز است پاسخ دهید 

ضمن سلام و تشکر 

وقتی به عضویت سایت درآمدم و متوجه شدم با افزایش فعالیت درجه کاربری افزایش میابد، خیلی اما الان نمی دونم چقدر امتیازیا حسنه دارم.

بی تاثیر نیستند. باعث افزایش انگیزه فعالیت می شوند. اما از لحاظ مادر خیلی ارزشمند نیستند.

قیمت ها با بیرون تفاوت خاصی ندارد. اما قرار دادن برخی محصولات که خرید آن با حسنه امکان پذیر است، طرح جالبی است. بنظرم در مورد محصولات فرهنگی و بخصوص محصولات تبلیغاتی خود سایت، بهتر است به صورت ریالی به فروش برسد اما در کنار آن و جهت تشویق کاربران، امکان تبدیل حسنه به قیمت ریالی آن هم فراهم گردد. 

این سوال را با سوال قبلی یکی بفرمائید که از تکراری بودن آن جلوگیری شود (قبلا سوال 4 مطرح شده بود) مثلا: به نظر شما حسنه ها در بهبود شرایط  و قیمت های محصولات فروشگاه، دخیل است و می تواند باعث بهبود شرایط گردد؟

باتشکر 

موفق باشید.

پنج شنبه 10 اسفند 1391  6:33 PM
تشکرات از این پست
tahmores onehamed mehdi0014 yasbagheri AliFanoodi ravabet_rasekhoon
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

خوبی راسخون اینه که هر کس با توجه به کاری که داره به قسمتی از سایت مراجعه میکنه و همزمان با  بازدید از قسمت مورد نظر میتونه حسنه و امتیاز بدست بیاره .

فعلا نه

با قیمت های بازار هیچ تفاوتی نمی کنه تازه بعضی وقت ها گرونتر هم هست .(گرونتر از این جهت که تو بازار تخفیف هم داده میشه .)

به نظر من قیمت محصولات در فروشگاه کمتر بشه و به جای قیمت کسر شده حسنه قرار داده بشه .(البته حسنه در حد قابل قبول نه خیلی زیاد)

پنج شنبه 10 اسفند 1391  9:48 PM
تشکرات از این پست
tahmores onehamed yasbagheri AliFanoodi ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول onehamed 

البته من امتنا می کردم از شرکت در این گونه مباحث.
چون دوستان از دراز گویی خوششون نمیاد.
ما هم بلد نیستیم خلاصه بگیم. 
اما چون دوستمون امر کردن ما هم اومدیم.

کم و بیش

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند؟

انقدر ارزش داشته که یه آدمی چندین سال ، روزانه هفت ، هشت ساعت وقت خودش رو بگذاره  و برای بدست اوردنش تلاش کنه.

خود امتیاز و به تبع اون حسنه خیلی حائز اهمیت نیست.

بلکه مواردی که با حسنه بدست میاد به اون رسمیت می بخشه .

با حسنه می تونید از فروشگاه خرید کنید.

با حسنه سطح کاربری شما افزایش پیدا می کند.

حالا متناسب با فراز و فرود هر یک از این دو (فروشگاه و سطوح کاربری ) ارزش حسنه متغییر هست.

یه زمانی می شد با حسنه لپ تاب خرید، اون موقع حسنه اهمیت بالاتری داشت.

یه زمانی هم با حسنه شما فقط می تونید مقداری از فرایند خرید رو انجام بدید نه همه فرایند رو.

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست؟

قیمت محصولات، متناسب با محدودیت های راسخون اعمال میشه.

شما فرض کنید. راسخون بگه از فردا تمام محصولات با حسنه.

چه اتفاقی می افته؟

همون اتفاقی که قبلا افتاد .

یه عده که امکانات داشتند، منبع (برای ارسال پست های متعدد) داشتند، وقت داشتند ....... .

به قول خودشون  از عدم وجود قانون استفاده کردند و ارسال پست انجام دادند.

حسنه اونا افزایش پیدا کرد، به فروشگاه مراجعه کردند و نیاز خودشون رو برطرف کردند.

اما نتیجه اون در دراز مدت مشخص شد یعنی الان.

نتیجه اینکه کاربران و مدیران عزیز دائم از پایین نیامدن قیمت محصولات گلایه نکنند.

جای گلایه دنیال روش جایگزین باشند.

اشکالی نداره که هر از چند گاهی مباحث تکراری رو دوباره مطرح کنیم.

از این بابت که ممکن هست با گذر زمان متناسب با وقایع، موارد جدیدتری برای طرح پیش بیاد. بالاخره اون موقع   افرادی که  تازه به جمع ما اضافه شدند نبودند و یا ممکن بود افرادی  یا حضور نداشتند. مشغله داشتند و ...... نتونستند در بحث شرکت کنند.

اما الان هستند و نظر هم دارند.

اما پشنهاد:

در وهله اول باید کسب امتیاز سخت صورت بگیره. البته متناسب با سطح کاربری.

دوم متناسب با سطح کاربری، جهت کسب امتیاز روش های مشخصی تبیین بشه.( برای هر سطح کاربری یا بهتر بگم برای هر کاربری متناسب با شرایطش روش کسب امتیاز در نظر گرفته بشه. (توضیح مفصل می طلبه).

سوم کاربران و مدیران عزیز توجه کنند که  در قیمت گذاری محدودیت های مالی مسئولین راسخون در نظر گرفته بشه.

اگر به این اجماع برسیم که قیمت محصولات و نوع اونها در اولویت هست. و تزریق بودجه به صورت جداگانه در فروشگاه صورت نمی تونه بگیره (با توجه به محدودیت ها)

بایستی از جاهای دیگه زده بشه  و هزینه های اون صرف اضافه کردن محصولات جدید، پایین اوردن قیمت ها و مواردی از این دست بشه.

البته مسئولین جهت رونق بیشتر فروشگاه و تشویق کاربران جهت فعالیت محتوایی، طرح هایی دارند که انشاالله باید ببینیم چه اتفاقاتی می افته.

جمعه 11 اسفند 1391  3:43 PM
تشکرات از این پست
onehamed yasbagheri nikbakht88 tahmores ravabet_rasekhoon kuoroshss
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ در حد توان و تايمي كه دارم.

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ معلومه!!!

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ خوبه. نسبت به بيرون بهتره. اما كاش ميشد با حسنه كل مبلغ رو پرداخت كنيم و فقط هزينه پست ريالي پرداخت بشه.

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . من فكر ميكنم تمام كاربران راسخون به ارزشمندي حسنه و امتيازات واقف هستند به همين دليل هم انجمن روز به روز پر بار تر ميشه.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 12 اسفند 1391  1:28 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 onehamed tahmores
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول onehamed

زیاد

بسیار

عالی ولی بعضیا تو شهر ما ارزون تره.

ندارم.

باتشکر 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 1 فروردین 1392  4:18 PM
تشکرات از این پست
tahmores
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نقل قول onehamed

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ اولش شوق داره ولی هرچقدر حسنه بیشتر میشه آدم بی علاقه تر میشه

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ میشه گفت یه کمی

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ زیاده باید به کاربران با حسنه بالا تخفیف های زیادتری بدهند

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید .ندارم

باتشکر 

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 29 تیر 1392  3:06 AM
تشکرات از این پست
tahmores
abotorab
abotorab
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

نقل قول onehamed

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ خیلی ، فرض کنید در سرچ گوگل یه کالا  دنبالش بودم که در فروشگاه راسخونه، حالا باید باید بیوم عضو شم تلاش کنم تا مثلا 2000 حسنه بدست بیارم ، یلی سخته

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ به عقیده بنده حسنه بیشتربه معنای اتلاف وقت بیشتره

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟ خوب به نظر میاد فکر کنم از بازار ارزون تره

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . سایت خیلی شلوغه به ویژه صفحه اول ، قسمت کاربران و همانان را جدا کنید

باتشکر 

پایداری همیشه جواب میدهد

دوشنبه 31 تیر 1392  3:02 PM
تشکرات از این پست
tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

حسنه هاوقتی ارزش خودشونشون میده که بعنوان مثال راسخون بیادودرفروشگاه "اب تاب"بذاره طبعا"کاربری که بیشترین امتیازلازمه روکسب کرده باشه میتونه اونوبخره البته هدف نبایدبرای کسب امتیازوارسال پستهای نجومی وتکه تکه باشه بلکه بارعایت قوانین تالارهاوسایت انجام شوددرموردپیشنهادهم پیشنهادی که میتونه کارسازباشه بنظرمن ازطریق ارسال ایمیل به کاربران عزیزهمین امان جدیدراسخون که دوروزه برقرارشده بعنوان مثال تاپیکی که  برای کسی ازطریق ایمیل به دوستان ارسال می نمائیم باامتیازباشه بهتره.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 1 مرداد 1392  10:59 AM
تشکرات از این پست
tahmores
qazwsx
qazwsx
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 576

به به

امضا بلدم  تنبلم انگشت میزنم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

چهارشنبه 6 شهریور 1392  5:43 PM
تشکرات از این پست
tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها