0

فاصله ی ما با جامعه ی آرمانی

mehrayaneh
mehrayaneh
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

فاصله ی ما با جامعه ی آرمانی

سلام

نمیتونم چنین تاپیکی داشتیم یا نه به هر حال من داشتم درباره ی جامعه ی آرمانی و فاصله ی ما با اون فکر میکردم دیدم نه کار یکی دو روزه و نه کاره یکی دو نفر اومدم تا از همه ی دوستان نظرات اونها رو بگیرم و ضمنا اگه اینجا مطلبی گفته شد به کسی برنخوره بیشتر مطالبی که میگم سعی میکنم اختلاف خودم با آدمای جامعه ی آرمانی باشه ضمنا هر کس اگه یه جمله هم بود بگه بیشتر دوست دارم هیچ کس از این صفحه بدون مطلب نوشتن دادن خارج نشه.

پنج شنبه 3 اسفند 1391  12:27 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer farshon
mehrayaneh
mehrayaneh
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

پاسخ به:فاصله ی ما با جامعه ی آرمانی

اولین مطلب رو هم خودم میزارم

در جامعه امروز ما این طور داره رواج پیدا میکنه که مردم کسب علم میکنند تا پول درآورند در حالی که در سالهای اوج اسلام مردم از نان شب با لباس نو یا .. میزدند تا به علمشون چیزی اضافه بشه. در واقع هدف از کسب علم در ما تغییر کرده، میشنویم بعضی ها میگن جدایی دین از سیاست، اتفاقی که  افتاده جدایی دین از زندگی روز مره هست (البته این نظر شخصی منه و منظورم در همون گروهیه که این اتفاق براش رخ داده و اگه کلیت داشت جامعه ما مثل جامعه اروپایی میشد و دیگه ما وضعمون روز به روز بهتر نمیشد و منم این مطلبو نمینوشتم).

مسئله اینه که ما از علم دور شدیم چون فکر میکنم از خدا دور شدیم در جامعه آرمانی هدف همه ی کارها رضای خداست شناخت خداست تو هر علمی که جلو برن خداشناس تر میشن با ایمان تر میشن بعضی اوقات بعضی آدما رو تو هر علمی یا سر هر کاری چون ممکنه اصلا بیسواد باشن وقتی حرف میزنن معلومه، بعضیاشون یه جوری حرف میزنن انگار دارن از معجزه میگن بعضیاشون یه جوری میگن انگار دارن به چند تا اتفاق عادی که خود به خود پیش اومده اشاره میکنن دو دیدگاه مختلف تو تن صداشون موجوده.

ببخشید قلم ما تا همین قدر کشش داشت

پنج شنبه 3 اسفند 1391  12:30 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer farshon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mehrayaneh

ضمن سلام و خیر مقدم

امیدوارم تاپیکی که ایجاد کرده اید با پیگیری آن، با استقبال همراه گردد. البته چارچوب را مراعات بفرمائید که ناچار به حذف یا قفل تاپیک نشویم.

در مورد علم و کسب آن، متاسفانه علم به معنای واقعی آن که انسان را به خداوند نزدیک می کند وجود ندارد یا خیلی محدود است. در واقع مدرک و مدرک گرایی جای علم و علم آموزی و رسیدن به درجات بالاتر را گرفته است. مدرک گرایی جنبه مادی دارد اما علم نه. و این تفاوت ما و فاصله ما با نیکوکاران واقعی است.

موفق باشید.

شنبه 5 اسفند 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من هم بااین ایده ونظرات موافقم یکی دیگرازمعضلات فرهنگی جامعه ماازبین رفتن وکمرنگ شدن معرفتهاست بقول یکی می گفت "محبت هم قدیمی شده" رفاقتهاوصمیمیتهاضعیف شده همه به فکرخودشونندچراجامعه به اینسمت کشیده شده است واقعا"راه چاره چیست؟ چراصله رحم ورفت وآدهای خونوادگی کمرنگ شده درحالیکه این امردرروستاهاوشهرهای کوچک وشهرستانهاهمچنان پابرجاست.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 7 اسفند 1391  1:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها