0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

كنسول‌هاي محبوب كدامند؟

 

بازي‌هاي کامپيوتري طي سال‌هاي اخير رشد کيفي چشمگيري داشته‌اند و به همين دليل بازار اين کالاها با انبوهي از مخاطبان در گروه‌هاي سني مختلف و رده‌هاي کاربري گوناگون (از مبتدي گرفته تا حرفه اي و فوق‌حرفه‌اي) مواجه است.
 
 
حقيقت اين است كه عرضه ابزارهاي مكمل كنسول‌هاي بازي نظير MOVE ، KINECT و... همچنين تجهيزاتي نظير فرمان‌هاي بازي و ... بازار اين كالا را گرمي و رونق بيشتري بخشيد و روزبه روز به مخاطبان اين بازار و به ويژه كاربران قديمي كنسول‌هاي بازي افزود.
اما دوران اين رونق و گرمي چندان طولاني نبوده و از حدود يكسال قبل تا كنون بازار اين كالا دستخوش تغيير و تحولات زيادي شده است.
فعالان بازار اعلام كرده‌اند در يكسال اخير بازار اين كالا تحت تاثير شديد مشكلاتي نظير رشد شديد قيمت‌ها و... قرار گرفته و بخش بزرگي از مخاطبان خود را از دست داده است. اما با اين حال با نزديك شدن به عيد نوروز و تعطيلات نوروزي كسبه بازار اين كالا به رونق در نيمه دوم اسفند ماه دل بسته‌اند. علي مقامزاده، يكي از كسبه بازار تجهيزات سرگرمي در پاساژ كامپيوتر پايتخت در اين باره به «دنياي اقتصاد» مي‌گويد، از حدود يكسال قبل بازار اين كالا با افت تقريبي تقاضا مواجه شد و از آن زمان تا كنون رنگ رونق را به خود نديده است. وي افزود: اما با اين حال ما در مورد ابزارهاي مكمل به ويژه بازي‌هاي حركتي به رونق اميدواريم؛ چرا كه خريد يك ابزار مكمل براي فردي كه كنسول دارد منطقي تر است تا اينكه فردي بخواهد در اين شرايط اقتصادي هم كنسول و هم ابزار مكمل براي انجام بازي حركتي خريداري كند.
عزيزي، يكي ديگر از كسبه بازار هم در اين باره مي‌گويد: امسال ما با مشکلات زيادي در بازار مواجه هستيم که مهم‌ترين آنها نوسانات نرخ ارز و رشد شديد قيمت‌ها است، اما به هر حال بازار اين کالا مشتريان خاص خود را حتي به صورت محدود دارد و اينك ما به بازار نيمه دوم اسفند ماه اميد بسته‌ايم. 
محبوب‌هاي بازار سرگرمي‌هاي ديجيتال
اگر چه فعالان بازار به رونق بازار كنسول‌هاي بازي اميد ندارند، اما چشم اميد آنها به بازار ابزارهاي مكمل است. به همين دليل در حال حاضر كسبه روي بازار اين كالا تمركز كرده‌اند.راستي،يكي از فعالان بازار در اين مورد به «دنياي اقتصاد» اعلام كرده است، ابزارهاي بازي موسيقي، مانند درام‌هاي بي‌سيم، گيتار بي‌سيم، بازي‌هاي حركتي مانند پينگ پنگ، تنيس و... فرمان‌هاي خودرو كه به كلاج و ترمز و... مجهزند نمونه‌هايي از اين ابزارهاي مكمل كنسول‌هاي بازي هستند که توسط شركت‌هايي چون لاجيتك، سوني، نينتندو، فراسو و... به بازار عرضه شده‌اند. اين ابزارها روي كنسول‌هاي بازي يا در كنار آنها در نقش مكمل به كار برده مي‌شوند و با قيمت‌هاي مختلفي در بازار خريد و فروش مي‌شوند و فكر مي‌كنيم بازار شب عيد امسال را به خود اختصاص دهند.عظيم‌زاده يكي ديگر از فعالان بازار هم در مورد محبوب‌هاي بازار سرگرمي‌هاي ديجيتال گفت: يکي از پرمخاطب‌ترين ابزارهاي مکمل کنسول بازي، بازي حرکتي KINECT است که روي کنسول X BOX نصب مي‌شود. به وسيله اين ابزارهاي حركتي مي‌توانيد به راحتي و به طور بي‌سيم در دنياي ويدئويي بوكس، تنيس، بولينگ، پينگ پنگ، بيسبال، گلف و... بازي كنيد. بازي جذاب MOVE هم که روي کنسول‌هاي PS3 نصب مي‌شود. به گفته وي، يكي ديگر از پرمخاطب‌هاي بازار بازي‌هاي کامپيوتري، شبه اتومبيلي است كه به يك فرمان، كلاچ و ترمز مجهز است و كاربر به وسيله آن مي‌تواند يك رانندگي واقعي را با سرعت بالاتجربه كند. اين ابزار سرگرمي با برندهاي مختلفي مانند لاجيتک، فراسو، کوآنتوم و... و براي كنسول‌هاي PS3،PS2 و PC طراحي شده است. فرمان‌هاي مسابقه‌اي لاجيتک جزو گران‌قيمت‌ترين‌هاي بازار است که با قيمتي حدود550تا 900 هزار تومان به فروش مي‌رسند. اين فعال بازار افزود: با توجه به اينكه خريداران معمولا بخش اعظم حقوق و پاداش خود را صرف خريد تجهيزات ضروري مي‌كنند، بازار تجهيزات لوكس و غير ضروري كه كنسول‌هاي بازي هم در رديف آنها هستند در انتهاي كار قرار دارند و معمولا در نيمه پاياني اسفند ماه رونق مي‌گيرد. فعالان بازار همچنين ميزان رشد قيمت‌ها را طي يكسال اخير در حدود 70 تا 100 درصد اعلام كرده و گفتند، قيمت‌ها دقيقا همپاي نوسانات نرخ ارز تغيير مي‌كند.
كنسول‌هاي محبوب بازار
اگر چه از بازار كنسول‌هاي بازي رونقي در حد بازار ابزارهاي مكمل انتظار نمي‌رود. اما به هر حال كسبه اعلام كرده‌اند كه بازار كنسول‌هاي بازي هم محدود مخاطبان خود را دارند. بر اساس اعلام فعالان بازار، از بين کنسول‌هاي مختلف بازي
X BOX، X BOX 360، WII، PSP، PS3، در حال حاضر کنسولx BOX360 جزو پرفروش‌ترين‌هاي بازار است و علت هم اين است که بازي معروف و هيجان‌انگيز KINECT روي اين کنسول نصب مي‌شود. اين کنسول همچنين قابليت پشتيباني از ساير ابزارهاي مکمل را دارد و اکثر بازي‌هاي حرکتي روي آن نصب مي‌شوند.
X BOX360 همراه با بازي محبوب KINECTدر ظرفيت‌هاي مختلف 4 تا 250 گيگابايتي به بازار عرضه شده است و قيمتي در حدود يك ميليون تا دو ميليون و 300 هزار تومان دارد. کنسول‌هاي PSP هم با قيمتي حدود 350 تا 900 هزار تومان به بازار عرضه شده است. پس از اين کنسول هم WII با قيمتي حدود 365 تا 400 هزار تومان در رديف پرفروش‌ها است. کنسول PS3 هم که در سطح جهاني فروش بالايي دارد به علت عدم نصب نرم‌افزارهاي قفل شکسته و غيراورجينال در ايران مخاطب چنداني ندارد. کنسول PS2 هم به علت تکنولوژي قديمي که دارد چندان مورد توجه نيست. 
دوشنبه 7 اسفند 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

عرضه نسخه جدید سیستم عامل اپل

 

شرکت اپل نسخه جدید سیستم عامل خود را با عنوان iOS 6.1.3 beta 2 برای استفاده شرکتها عرضه کرد.
 
این نسخه سیستم عامل فعلا برای کاربران عادی قابل استفاده نیست. و برای رفع مشکل گذرواژه iOS 6.1.2 ارائه داده شده است.
 
دسترسی افراد به آیفون کاربر و باز کردن قفل صفحه آن در نسخه قبلی کار بسیار ساده‌ای بود. سارقان می‌توانستند با ایجاد تماس ضروری (emergency call)‌ از وارد کردن گذرواژه سر باز زده، تماس تلفنی برقرار کنند، به پیام‌های صوتی گوش داده و تصاویر مخاطبان را در آیفون کاربر ببینند.
 
شرکت اپل با متذکر شدن این ایراد در هفته گذشته، اعلام کرد که به زودی در نسخه iOS 6.1.3 خود این ایراد را برطرف خواهد کرد.
 
به گزارش سی نت، نسخه بتای ‌iOS 6.1.3 که از آیفون، آی پد و آی پاد لمسی پشتیبانی می‌کند، تنها برای شرکت‌های ثبت شده قابل استفاده است.
دوشنبه 7 اسفند 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مخابرات: به دنبال ارائه ۱۰میلیون پورت اینترنت پرسرعت طی ۵سال آینده هستیم

 

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران گفت: هدف‌گذاری شرکت مخابرات ایران ارائه 10 میلیون پورت پرسرعت طی 5 سال آینده برای تحقق شعار «هر خانوار ایرانی یک خط اینترنت پرسرعت» است.
 
علیرضا صیدی با اشاره به هدف‌گذاری شرکت مخابرات ایران برای ارایه 10 میلیون پورت پرسرعت طی 5 سال آینده و هدف‌گذاری جدید مدیرعامل شرکت مخابرات مبنی بر "هر خانوار ایرانی یک خط اینترنت پرسرعت"، به ایلنا گفت: این اهداف را برای پاسخگویی به نیاز بازار ضروری است.
 
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: اگرچه برخی، ارائه سرعت‌های بالا در این حجم وسیع را نیاز بازار کشور نمی‌دانند، اما تجربه نشان داده است که این حوزه‌ها با نیاز جهشی برای دریافت این خدمات روبرو می‌شوند، تا چند سال پیش خدمات بانکداری الکترونیکی به میزانی که امروزه از آنها استفاده می‌شود، مورد توجه قرار نداشت. اما امروزه می‌بینیم که این خدمات به یکی از ضروریات زندگی مردم تبدیل شده است. همینطور اگر ما به نمودار افزایش پهنای باند بین‌الملل هم نگاهی بیاندازیم، چنین برداشتی را از خدمات باندوسیع خواهیم داشت.
 
وی همچنین توسعه محتوای بومی و خدمات بر بستر باندوسیع را یکی از ملزومات پیشرفت در این زمینه دانست و گفت: به نظر من، در صورتی که محتوای بومی و خدمات به اندازه قابل قبولی گسترش پیدا کند و استفاده از اینترنت برای خانوارها، بیش از هزینه پرداختی برای آن سود داشته باشد، حتماً درخواست برای استفاده از این خدمات به سرعت افزایش می‌یابد و حتی با استفاده از این خدمات می‌توان تأثیر چالش‌هایی نظیر نوسانات ارزی را نیز تا حدود زیادی از بین ببرد.
 
صیدی با تأکید بر نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه محتوا و کاربری‌های بومی افزود: در این راستا شرکت مخابرات ایران می‌تواند نقشی کلیدی در ایجاد بستر ارائه این خدمات ایفا کند. به همین دلیل ما در یکی از گام‌های خود برای توسعه محتوا و کاربری‌های بومی در کشور به سراغ توسعه دیتاسنترها به عنوان یکی از ارکان توسعه این بخش حرکت کرده‌ایم.
دوشنبه 7 اسفند 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

امکان امضای مجازی با استفاده از رایانش ابری روی سرویس FAX.ir ممکن شد

 

ICTna.ir - سرویس فکس دات‌آی‌آر امکان امضای مجازی با استفاده از رایانش ابری را برای مشترکان خود فراهم کرد.
 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این سرویس امکان تایید، امضا و یا پر کردن فرم‌های اداری در هر قالبی از جمله WORD، JPEG، TIFF، PDF و غیره را تماما روی بستر کلود (Cloud) مقدور می‌سازد.
دیگر تغییر و تحولاتی که بر اساس درخواست‌های کاربران این سرویس عرضه شده شامل بازنویسی User Interface از پایه، قابلیت reply و forward فکس‌ها، ارسال SMS خبررسانی به چند شماره موبایل، افزودن پوشه فکس‌های هرزنامه برای دریافت فکس‌های هرزنامه هیچ مبلغی از کاربر کسر نمی‌شود)، امکان تغییر فرمت فکس‌های بایگانی و ایمیل شده به PDF و یا TIFF و مشاهده فکس‌ها بدون نیاز به دانلود (preview) می‌شود.
با استفاده از سرویس فکس اینترنتی که از اوایل سالج اری با نام تجاری FAX.IR در دیتاسنتر مبتنی بر فناوری پردازش ابری افرانت راه‌اندازی شده، کاربران می‌توانند در هر زمان و از هر مکان و با هر دستگاه متصل به اینترنت مانند کامپیوتر، موبایل و تبلت بدون نیاز به دستگاه فکس، خط تلفن و یا نصب نرم‌افزار، نسبت به ارسال و دریافت فکس اقدام کنند
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مبارزه با کم‌فروشی اینترنت با تسهیل شرایط تجاری شرکت‌ها

 

رییس انجمن شرکت‌های اینترنتی شرایط سخت تجاری را عامل موثر در کم‌فروشی شرکت‌های اینترنتی دانست.
 
ریاضیات در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شرکت‌های اینترنتی به دلیل این‌که هزینه‌ی بالایی برای پهنای باند پرداخت می‌کنند، مجبورند خدمات را با قیمت‌های رقابتی ارائه دهند و این به کیفیت خدمات تاثیر نامطلوب می‌گذارد.
 
وی افزایش تامین پهنای باند را در کاهش میزان کم‌فروشی اینترنتی موثر دانست و افزود: کاهش قیمت ارائه‌ی اینترنت به شرکت‌ها علاوه بر کاهش کم‌فروشی در ارتقای کیفیت و سرعت اینترنت تاثیر مثبت خواهد داشت.
 
رییس انجمن شرکت‌های اینترنتی اظهار کرد: شبکه ملی اطلاعات در راستای پاسخ‌گویی به نیاز دسترسی به شبکه‌های داخلی هم‌چون بانک‌ها و سایر مراکز اطلاعاتی داخل کشور در حال راه‌اندازی است که در افزایش سرعت اینترنت موثر است.
 
وی محدودیت‌های حجمی اینترنت برای کاربران را یکی از مشکلات کنونی اینترنت دانست و گفت: اینترنت 128کیلوبایت ممکن است که برای کاربران عادی مناسب باشد، اما برای کاربرانی که مصرف جدی دارند این حجم از مصرف کافی نیست.
 
وی در رابطه با محدودیت دسترسی به مراکز اطلاعاتی گفت: فیلتر‌ینگ برای برخی ازاصطلاحات و عبارات بدون دلیل اعمال می‌شود و موجب محدودیت در دسترسی‌های علمی و پژوهشی برای کاربران می‌شود. با اصلاح این موضوع یکی‌ دیگر از مشکلات اینترنتی کشور حل خواهد.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:02 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

همکاران سیستم در لیست برترین‌های اقتصادی ایران

 

شرکت همکاران سیستم در لیست ۴۰۰ شرکت بر‌تر ایران قرار گرفت. 
 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، ۴۰۰ شرکت بر‌تر و بزرگ ایران که از آن‌ها به عنوان موفق‌ترین بنگاه‌های تجاری و صنعتی کشور یاد می‌شود در همایشی از سوی سازمان مدیریت صنعتی کشور معرفی شدند. 
شرکت همکاران سیستم که امسال برای اولین بار در این ارزیابی شرکت کرده بود، موفق شد در بین ۴۰۰ شرکت بر‌تر کشور قرار گیرد. 
آنچه در این میان جالب توجه است حضور گسترده مشتریان همکاران سیستم در این لیست است به طوری که بیش از ۴۰ درصد از شرکت‌های منتخب سال ۹۱ را مشتریان همکاران سیستم تشکیل می‌دهند. 
همکاران سیستم با دارا بودن ۹ هزار و ۵۰۰ مشتری بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری بخش خصوصی به شمار می‌رود.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پلی‌استیشن 3 معرفی شد + اطلاعات تکمیلی

 

کنسول بازی پلی استیشن 3 بالاخره پس از شایعات و گمانه زنی‌های بسیار معرفی شد اما بدون نمایش ظاهر کنسول و بسیاری اطلاعات مهم دیگر.
 
 
به گزارش گروه بازی‌های ویدئویی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مارک سرنی افسانه‌ای، مهندس ارشد کنونی سونی و طراح اصلی پلی‌استیشن 4 از این کنسول پرده برداری و قابلیت‌های کلی و جزئی از اطلاعات را منتشر کرد.
 
 
در این مراسم رونمایی عجیب، سونی فقط کنترلر و همچنین دوربین جدید خود را که در تعامل با Dual Shock 4 یا همان کنترلر جدید کنسول است نشان داد و خبری از سخت افزار کنسول نبود. کنترلر جدید سونی با تغییرات گسترده و رو به جلویی روبروست که از مهم‌ترین و چشمگیرترین آن‌ها، می‌توان به افزوده شدن یک تاچ پد به کنترلر و همچنین حذف دکمه‌های Start و Select اشاره کرد. علاوه‌بر آن، افزوده شدن کلید Share (که در سمت پچ تاچ پد و سمت راست Digital Pad ها قرار گرفته) به تعاملی‌تر شدن کنسول سونی کمک شایانی می‌کند و قابلیت‌های زیادی به شبکه پلی‌استیشن اضافه خواهد کرد. برای مثال با فشار دادن دکمه Share در هنگام بازی می‌توانید از فعالیت خود عکس و یا فیلم بگیرید و در پروفایل خود در PSN یا شبکه پلی‌استیشن آپلود کنید. در سمت راست تاچ پد و کنار Face Bottom ها یا همان دکمه‌های معروف با شکل‌های هندسی، دکمه‌ای با نام Option قرار گرفته که فعالیت‌های دو دکمه Start و Select با آن محول شده. اما دکمه Select رسالتی جداگانه از دکمه Start دارد و در اکثر بازی‌ها کاربرد در خود بازی دارد و مربوط به توقف بازی و یا دسترسی دادن به Interface کنسول نیست. البته طبق اخبار منتشر شده از وبسایت Engadget، کنترلر نیز همچنان در مرحله آزمایش و تولید قرار دارد و ممکن است تغییرات اندکی در آینده به خود ببیند. علاوه بر این مورد، آنالوگ‌ها نیز دستخوش تغییرات مثبتی شده‌اند. با اضافه کردن نوارد ضخیمی سرتاسر هر دو آنالوگ، تو رفتگی دلچسبی ایجاد شده که شباهت زیادی به کنترلر کنسول X360 پیدا کرده است. تریگرها یعنی دو دکمه پشتی L2 و R2 نیز تغییراتی در جهت شباهت به کنترلر X360 داشته‌اند و از حالت خسته کننده‌ی دسته PS3 خارج شده‌اند.
 
 
از اخبار جالب منتشر شده در بامداد پنج‌شنبه، پشتیبانی سونی از بازی‌های Free to Play و یا به عبارتی رایگان و همچنین اپیزودیک است. کنسول پیشین سونی و مایکروسافت از بازی‌های F2P استقبال چندانی نکردند و بازی‌های این سبک حضوری در این کنسول‌ها نداشتند.
 
اگر به یک اینترنت پرسرعت دسترسی دارید، می‌توانید از سخنرانی رئیس شرکت Gaikai در این مراسم لذت ببرید. Gaikai در پلی‌استیشن 4 نقش یک سامانه ابری را دارد. اگر دلتان برای عناوین PSone و پلی‌استیشن 2 و احتمالا در آینده‌ای نزدیک پلی‌استیشن 3 تنگ شده، می‌توانید با اتصال به سامانه گایکای، از بازی‌های هر 3 کنسول نام برده در PS4 خود لذت ببرید. اما نمی‌توانید با قرار دادن دیسک بازی‌های کنسول‌های پیشین در PS4 آن‌ها را تجربه کنید.
 
 
اگر اخبار اتصال دائم به اینترنت شما را هم نگران کرده، خیالتان راحت، سونی چنین مسئله‌ای را کاملا رد کرده و گفته که برای بازی با پلی‌استیشن 4 ابدا لازم نیست همیشه به اینترنت وصل باشید و در حالت آفلاین نیز می‌توان قسمت‌هایی از این کنسول را تجربه کرد اما مسلما بخش‌های اجتماعی این کنسول در حالت آنلاین در دسترس خواهند بود.
 
 
در نهایت، سونی وعده تعطیلات نوروزی 2013 را به طرفدارانش داد و قرار شد کنسول را در کمتر از 10 ماه دیگر و احتمالا در ماه نوامبر منتشر کند. هنوز اطلاعاتی از قیمت تمام شده‌ی کنسول و باندل‌های مختلف با امکانات متفاوت در دسترس نیست.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

قدرتمندترین کارت گرافیک دنیا در دستان ایسوس

 

شرکت ايسوس به تازگي و درست با فاصله کمي بعد از عرضه پردازنده گرافيکي GTX Titan توسط NVIDIA کارت گرافيک جديد خود را بر اساس اين پردازنده گرافيکي به بازار ارائه کرد.

 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اين پردازنده گرافيکي که بر اساس معماري NVIDIA Tesla K20X ساخته شده است از قابليت و کارايي بالايي برخوردار است که اين موضوع باعث شده تعبيه آن در کنار قطعات خوب و طراحي مناسبي که ايسوس در ساخت کارت‌هاي گرافيک از آن استفاده مي‌کند، اين محصول را به يک غول تمام عيار تبديل کرده است. بر اساس اطلاعات ارائه شده اين کارت گرافیک مجهز به 6 گيگابايت حافظه گرافيکي از نوع GDDR5 است که در فرکانس کاري 6000 مگاهرتز (1500 مگاهرتز پايه) فعاليت مي‌کند. اين حافظه‌ها با استفاده از رابط حافظه 384 بيتي با پردازنده گرافيکي اين کارت‌ که در فرکانس پايه 837 مگاهرتز و فرکانس 876 مگاهرتز (حالت 2 GPU Boost) فعاليت مي‌کند در ارتباط است.
 
پردازنده به کار رفته در اين کارت گرافیک  مجهز به 2688 واحد پردازشي CUDA است که اين موضوع باعث افزايش قدرت پردازشي آن در کاربرد‌هاي سه‌بعدي مي‌شود. اين پردازنده گرافيکي از فناوري‌هاي رابط Direct X 11.1 و Open GL  4.3  پشتيباني مي‌کند. امکانات ارتباطي که ايسوس در اين محصول در نظر گرفته شامل يک رابط DVI-I، يک رابط DVI-D، يک رابط HDMI و يک پورت Display Port است. 
ايسوس با ارائه  اين محصول قدرتمند قصد دارد قدرتمند ترین بازي‌ها کامپیوتری را در بالاترین وضوح تصویر موجود  را به چالش جدي بکشد.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تعداد تست‌های سنجش سرعت کاربران اینترنت در بهمن به ۱۹ هزار و ۳۰۰ تست رسید

 

کاربران ایرانی اینترنت در بهمن ماه امسال بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۰ تست سنجش سرعت انجام داده‌اند.
 
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، بنا بر اعلام مرکز متما با راه‌اندازی سامانه جدید سنجش سرعت و کیفیت اینترنت، کاربران ایرانی در بهمن ماه ۱۳۹۱ بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۰ تست سنجش سرعت انجام داده‌اند.
استفاده از شبکه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت سازمان فناوری اطلاعات ایران بیانگر اعتماد و علاقه کاربران به مشاهده سرعت ارتباطی خود توسط این شبکه است.
لازم به ذکر است نسخه آزمایشی سامانه جدید شبکه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت به نشانی http://ist.matma.ir در دسترس عموم است.
این سامانه دارای قابلیت‌های متعددی از جمله تست سرعت، تست صوت، تست تصویر و همچنین تست روتینگ (نمایشگر مسیر ارتباطی کاربر) است.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ارزان شدن اینترنت منتفی است

 

م.ر. بهنام رئوف - داستان نوسانات نرخ ارز در 6 ماهه گذشته بر حجم وسیعی از تقاضاهای موجود در بازار تاثیرگذار بوده است. 
 
جدا از کالاهای فیزیکی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اما اکنون اینترنت و خدمات ارتباطی نیز با این روند نابسامان دستخوش ضرر و زیان‌های بسیار شده است. در این بخش هم اکنون اپراتورهای تلفن همراه درگیر چگونگی محاسبه هزینه‌های خدمات رومینگ خود با توجه به نوسانات موجود هستند. همچنین گفته می‌شود که خدمات رومینگ به شکل کلی برای اپراتورهای تلفن همراه سود آور نبوده و صرفا به عنوان یک خدمات مکمل برای کاربران تلفن همراه لحاظ می‌شود، اما اکنون افزایش نرخ ارز در 6 ماهه گذشته باعث شده است تا این خدمات برای اپراتورها زیان آور شود. از سوی دیگر همین روند در بین ارائه‌دهندگان خدمات تماس‌های اینترنتی و به شکلی ارائه دهندگان خدمات اینترنتی نیز وجود دارد. این مهم چندی پیش نیز از سوی مسوولان شرکت زیرساخت هم عنوان شده بود. زیرساخت هم اکنون تنها متولی تامین پهنای باند کشور است که پس از خرید پهنای باند مورد نیاز آن را در اختیار شرکت‌های اینترنتی قرار می‌دهد. 
 
ارزان نشده گران شد!
در چند سال گذشته از سوی مسوولان ذی‌ربط بارها نوید کاهش قيمت خدمات اینترنتی در کشور داده شده بود. هر چند که در چند مرحله این کاهش رخ داد اما در قیمت نهایی برای مصرف‌کننده تاثیری آنچنان نداشت؛ چرا که شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی مدعی بودند قیمت پهنای باند تنها بخش کوچکی از هزینه‌های شرکت‌ها را شامل می‌شود که کاهش آن نمی‌تواند منجر به کاهش قیمت نهایی شود. 
با این حال اما رضا تقی پور، وزیر وقت ارتباطات چندی پیش و در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرده بود که از آغاز دولت دهم همیشه تلاش بر کاهش قیمت داشته‌ایم و در یک یا دو مرحله تلاش کرده‌ایم که در بخش‌هایی از جمله زیرساخت‌ها که مربوط به دولت می‌شود، هزینه‌ها را کاهش دهیم و به گونه‌ای اقدام کنیم که قیمت تمام شده برای کاربران پایین‌تر بیاید. تقی‌پور با اشاره به مطالعات متعددی که در این زمینه صورت گرفته، اظهار کرد: ما به طور قطع می‌توانیم بگوییم آنچه در تمام دنیا در زمینه اینترنت صورت می‌گیرد همواره همراه با یارانه‌های دولتی نیست و دولت کشورهای مختلف یارانه‌ای بابت این موضوع پرداخت نمی‌کنند، بلکه این تولیدکنندگان محتوا هستند که به کمک تامین‌کنندگان پهنای باند می‌آیند و با همکاری یکدیگر به گونه‌ای رفتار می‌کنند که با کاهش هزینه‌ها برای مخاطب بحث محتوا برجسته‌تر و به محور اصلی تبدیل شود.
وزیر اسبق ICT با اظهار امیدواری نسبت به پایین آمدن قیمت اینترنت با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر جلسه‌ها و تلاش‌های متعددی در زمینه کاهش قیمت اینترنت داشته‌ایم، اما هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده‌ایم که بخواهیم اعلام کنیم که این تعرفه‌ها تا چه حد کاهش می‌یابد.
تنها چند ماه پس از این صحبت‌ها، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه‌هایی جدید برای پهنای باند اینترنت تعریف کرد و به این ترتیب قرار بر آن شد که تعرفه پهنای باند 50 تا 70 درصد افزایش پیدا کند. دلیل این مهم هم همانطور که گفته شد به نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی باز می‌گشت که شرکت زیرساخت در این بخش با آن دست به گریبان بود. پیش از افزایش نرخ ارز قیمت هر STM1 برابر با 37 میلیون تومان بود که بعد از افزایش نرخ ارز این عدد به 54 میلیون تومان رسید. البته در پی انتقادات متعددی که نسبت به این تصمیم صورت گرفت، این تعرفه‌ها پیش از اجرایی شدن مورد بررسی مجدد قرار گرفته و در نهایت منجر به مصوبه‌ای شد که به تازگی از سوی سازمان تنظیم مقررات اعلام شده است. 
جدا از نوسانات نرخ ارز اما اظهار نظر دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز که چندی پیش صورت گرفته بود تیر خلاصی بود بر ارزان شدن قیمت اینترنت. وی چندی پیش کاربران اینترنت را مخاطب قرار داده و تاکید کرد: مردم از ما کاهش قیمت اینترنت را نخواهند بلکه افزایش کیفیت و سطح خدمات را بخواهند. مهدی اخوان بهابادی در ادامه صحبت‌های خود هم به بحث سرعت اینترنت پرداخته و با اشاره به حملات سایبری به کشور تصریح کرد: برخی از این حملات اعلام و بسیاری اعلام نمی‌شود ولی وقتی این حمله‌ها صورت می‌گیرد ما مجبور می‌شویم در درگاه بین‌المللی کشور ترافیک را کاهش دهیم، در آن مقطع اگر میزبانی سایتی در خارج باشد، احساس می‌کند که اینترنت کند شده است. البته رییس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه صحبت‌های خود هم اظهار امیدواری کرده بود که در آینده نه چندان دور با روی کار آمدن شبکه مجازی داخلی کاربران اینترنت سرعت و کیفیت بهتر و هزینه‌های کمتری را تجربه کنند.
 
باز هم مصوبه‌ای برای کاهش 
همانطور که گفته شد بعد از افزایش نرخ ارز و ضرر و زیان‌های شرکت زیرساخت، هر چند که قرار بر افزایش قیمت اینترنت بود، اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مصوبه 152 کمیسیون این سازمان را به تصویب رساند که بر اساس آن قرار شد قیمت مصرف‌کننده بر اساس حجم اینترنت مصرفی محاسبه شود. 
حسن رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی،با اشاره به اینکه اجرای این مصوبه رویه واحد و هماهنگی را در زمینه فروش اینترنت در بین شرکت‌های اینترنتی ایجاد کرده و آنها را موظف می‌کند که در یک چهارچوب تعریف شده به فروش حجمی اینترنت بپردازند، افزود:طبق این مصوبه مبلغی که کاربر نهایی باید پرداخت کند بر اساس حجم ترافیک مصرفی تعیین می‌شود. وی افزود: بنابراین کاربر می‌تواند بر اساس حجم موردنیاز خود ترافیک مناسبی را خریداری کند. از سوی دیگر با توجه به درنظر گرفتن قیمت پایین‌تر برای حجم‌های بالاتر در این مصوبه، می‌توان گفت که با افزایش مصرف کاربران، میانگین قیمت اینترنت کاهش پیدا می‌کند. وی با اشاره به شرایط رقابتی موجود در بین شرکت‌های اینترنتی اضافه کرد: «با توجه به سقف قیمت‌های ارائه شده، طبیعتا این شرکت‌ها به منظور جذب مشتری بیشتربه دنبال کاهش تعرفه با توجه به سقف و کف مطرح شده در این مصوبه برخواهند آمد. مشخص است که در جو رقابتی ایجاد شده، تعرفه‌ها به نفع کاربران نهایی کاهش خواهد یافت، البته این مصوبه قرار بود از 22 بهمن ماه گذشته اجرا شود، اما شنیده می‌شود که هم اکنون شرکت‌های ارائه دهنده خدمات نتوانسته‌اند زیرساخت‌های لازم برای محاسبه و به شکل کلی چگونگی اجرایی این مصوبه را عملی کنند. 
 
روزهای خوب میزبانی
جدا از ارائه دهندگان خدمات ارتباطی که این روزها درگیر حساب و کتاب‌های ضرر و زیان‌های خود و فرمول‌های جدید برای کاهش فشار بر مصرف کنندگان نهایی هستند، اما این افزایش قیمت نرخ ارز برای برخی از فعالان این صنعت سودآور هم بوده است. ارائه دهندگان خدمات میزبانی و به شکل کلی دیتاسنترها و هاستینگ‌های داخلی این بار توانسته‌اند به بهانه افزایش نرخ ارز و کاهش هزینه، مشتریان داخلی بیشتری را جذب کنند. بالارفتن نرخ ارز باعث شده بسیاری از سایت‌های داخلی میزبانی سرورهای خود را به داخل کشور منتقل کنند و این موضوع رونق کسب و کار ارائه‌دهندگان داخلی خدمات میزبانی را به همراه داشته است. این کار علاوه بر آنکه باعث بازگشت سرمایه گذاری آنها در بخش تاسیس دیتاسنترهای داخلی می‌شود از سوی دیگر می‌تواند در آینده نه چندان دور افزایش سرعت اینترنت در بخش دسترسی به محتوای داخلی را نیز در بر خواهد گرفت. در نتیجه جلوی بخش عمده‌ای از خروج ارز در کشور گرفته می‌شود. 
سال 89 هم در خبرها آمده بود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابتدای سال 89 و در یک بازه زمانی 6 ماهه به دستگاه‌های دولتی مهلت داد تا میزبانی سایت‌های خود را به داخل کشور منتقل کنند و حتی پیشنهاد مسدود کردن سایت‌هایی که میزبانی خود را تا مهلت تعیین شده به داخل کشور منتقل نکنند نیز مطرح شد. اگرچه آمار دقیقی از میزان انتقال سایت‌ها به میزبان‌های داخلی که تا قبل از نوسانات ارز انتقال روی آنها به صرفه نبود و همچنین دستاوردهای الزام انتقال سایت‌های دولتی به داخل در دست نیست، اما آنچه مسلم است نوسانات نرخ ارز و بخشنامه مذکور تاثیرات محسوسی در مهاجرت سایت‌های داخلی از خارج به داخل داشته است.
علی حکیم جوادی، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز چندی پیش درباره آخرین وضعیت اجرای طرح انتقال میزبانی سایت‌های دولتی به کشور گفته بود اکثر دستگاه‌ها نسبت به این مهم اقدام کردند؛ به نحوی که هم اکنون بالغ بر 96 درصد وبگاه‌های دستگاه‌های حاکمیتی میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده‌اند.
به هر حال انتظار می‌رود سرعت انتقال اطلاعات داخلی روی دیتاسنترهای ایرانی افزایش یافته و از سوی دیگر نهادهای ذی‌ربط راهی برای تفکیک پهنای باند داخلی و پهنای باند خارجی مصرفی از سوی کاربران را بیابند تا بتوان با این روش علاوه بر افزایش سرعت، از خروج ارز نیز جلوگیری و در نهایت قیمت برای مصرف کنندگان کاهش یابد. 
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

آغاز پخش برنامه‌های تلویزیونی با کیفیت 4k از جام جهانی 2014 در ژاپن

 

دولت ژاپن اعلام کرد از جولای سال آینده پخش تلویزیونی با کیفیت الترا (UHDTV) را آغاز خواهد کرد.
بر اساس گزارش تلگراف،‌ UHDTV (تلویزیون با کیفیت تصویری بسیار بالا) یا 4K وضوح تصویری چهار برابر تلویزیون‌های با‌کیفیت کنونی از خود به نمایش خواهد گذاشت.
 
سرویس پخش برنامه‌های تلویزیونی با این کیفیت بر اساس گزارشی که در روزنامه آساهی ژاپن منتشر شده، دو سال جلوتر از برنامه آغاز خواهد شد و انتظار می‌رود این‌ رویداد میزان تقاضا برای تلویزیون‌های 4K را افزایش دهد.
 
برنامه‌‌های تلویزیونی UHDTV از روی ماهواره‌های ارتباطاتی و همزمان با رقابت‌های جام‌جهانی برزیل آغاز به پخش خواهند کرد. در بریتانیا شبکه‌های BBC و SKY دوره‌های آزمایشی پخش UHDTV را با پخش رویدادهای ورزشی تکمیل کرده‌اند اما هنوز برنامه‌ای برای ارائه خدمات تجاری آن ندارند.
 
تقریبا تمامی تولید‌کنندگان بزرگ تلویزیون درحال تولید و ترویج استفاده از تلویزیون‌های UHDTV هستند، شرکت‌هایی از قبیل سونی، پاناسونیک، LG، شارپ و سامسونگ مدل‌های جدید خود را در نمایشگاه CES امسال عرضه کرده‌اند.
 
براساس گزارش Ofcom، تنها 42 درصد از مصرف‌کنندگان تلویزیون‌های HD تماشا می‌کنند و همچنین یک چهارم از آنها حتی دارای تلویزیون‌های دیجیتال نیز نیستند.
 
ژاپن قصد داشت ارائه خدمات UJDTV یا 4K را از سال 2016 آغاز کند اما به خاطر رقابت‌های جام جهانی برزیل برنامه خود را دوسال زود‌تر آغاز خواهد کرد و اکنون قصد دارد پخش برنامه تلویزیون‌های 8K را از سال 2016 آغاز کند.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:13 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

نرم‌افزار پیشخوان اول ویژه گوشی‌های اندرویدی معرفی شد

 

نرم‌افزار «پیشخوان اول» ویژه مشترکان همراه اول دارنده گوشی‌های هوشمند مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید، توسط شرکت راهکارهای همراه کارینا معرفی شد.

 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مشترکان همراه اول با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانند سرویس‌های مختلفی از جمله آوای انتظار، اینترنت همراه، پیامگیر صوتی، انتظار و انتقال مکالمه و انتقال اعتبار را بدون نیاز به وارد کردن کدهای دستوری فعال یا غیرفعال کنند. همچنین در صورت دسترسی گوشی مشترک به اینترنت، فهرستی از تازه‌ترین آواهای انتظار نیز در پیشخوان اول قابل مشاهده و فعال‌سازی است.
 
امکان فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی طر‌ح‌های تشویقی از جمله طرح همراهان اول یا خرید بسته‌های اعتباری از جمله بسته‌های پیامک، اینترنت، ایران‌زمین و دانش‌آموزی هم بدون نیاز به وارد کردن کدهای دستوری در این نرم‌افزار فراهم شده است.
 
براساس این گزارش امکانات دیگری نیز از جمله دریافت موجودی، خرید شارژ، همبانک و جیرینگ از طریق این نرم‌افزار قابل دسترسی هستند.
 
اطلاعات بیشتر در این باره و روش‌های دریافت برنامه از طریق نشانی اینترنتی http://pishkhanapp.com قابل مشاهده است.
دوشنبه 7 اسفند 1391  4:15 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

جداسازی اینترانت از اینترنت عملیاتی می‌شود

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز فاز دوم شبکه ملی اطلاعات قبل از ورود به سال ۹۲ خبر داد و گفت: جداسازی اینترانت از اینترنت در فاز اول به صورت آزمایشی انجام شده است و آمادگی این را داریم که در یک برنامه زمانبندی اینترانت از اینترنت تفکیک شود.
 
علی حکیم جوادی در گفت‌و‌گو با خانه ملت با اشاره به آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات بر اساس قانون برنامه پنجم در حال انجام است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه آنچه که در دو سال ابتدای قانون برنامه پنجم توسعه در خصوص شبکه ملی اطلاعات باید عملیاتی می شد مربوط به طراحی مفهومی شبکه ملی اطلاعات و اتصالات در دستگاه های اجرایی بود، افزود: خوشبختانه بخش عمده‌ای از دستگاه‌ها اتصالات مربوطه را انجام داده‌اند و سایر دستگاه‌ها که اتصالات شبکه ای خود را تکمیل نکرده اند تا پایان امسال برای اتمام این عملیات فرصت دارند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از بخش های شبکه ملی اطلاعات، ایجاد شبکه در بخش آموزش و پرورش و آموزش عالی بود که فاز اول آن در قالب شبکه عملی کشور افتتاح شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره زمان دسترسی مردم به شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: بحث دسترسی مردم به شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه در دستور کار است که خوشبحتانه عملیات فنی در این خصوص انجام شده است که در این راستا به صورت آزمایشی شبکه داخلی اینترانت از اینترنت جداسازی شد و آمادگی این را داریم که در یک برنامه زمانبندی اینترانت از اینترنت تفکیک شود.
وی در این‌باره گفت: بخشی ازاین دسترسی مربوط به خدمات G to G (ارتباط دستگاه های دولتی بایکدیگر) است که در حال انجام است و بخش دیگرنیز دسترسی G to C است که ارائه خدمات از دستگاه های دولتی به مردم را شامل می شود و با انتقال Host ها (میزبانی) به داخل کشور خدمات به مردم نیز آغاز شده است و ارائه این خدمات دیگر از طریق اینترنت برقرار نمی‌شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: مجموعه (IEX(information exchange یا همان محل تبادل اطلاعات نیز در حال ایجاد است که با ایجاد این مجموعه ارائه خدمات الکترونیک به مردم افزایش می یابد.
حکیم جوادی با بیان اینکه برنامه های مذکور در مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در دستور کار قرار داشت، گفت: فاز بعدی تکمیل شبکه ملی اطلاعات مربوط به سال آینده است که قبل از شروع سال ۹۲ مرحله دوم تکمیل این شبکه را آغاز کرده ایم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در توضیح مطلب فوق خاطرنشان کرد: مرحله دوم شبکه ملی اطلاعات بحث به اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاه های دولتی و حرکت به سمت ارائه خدمات الکترونیک دولتی است که خوشبختانه در این زمینه نیز تاکنون خدمات زیادی احصا شده و درحال انجام است که امیدواریم با تامین منابع مالی پروژه با توجه به ابعاد وسیعی که شبکه ملی اطلاعات دارد، در تکمیل این شبکه مشکلی نداشته باشیم.
چهارشنبه 9 اسفند 1391  2:15 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ویندوز آبی در راه است؟

 

بنا بر اخبار انتشار یافته در برخی از سایت‌های خبری چینی، ویندوز آبی که نسخهٔ به روز رسانی شده و کامل ویندوز ۸ است در ماه اوت سال ۲۰۱۳ روانهٔ بازارهای فروش خواهد شد. 
 
به گزارش سایت zdnet نسخهٔ RTM این سیستم عامل در ماه ژوئن معرفی و فروشش از ماه اوت آغاز خواهد شد. البته لازم به ذکر است که هنوز مایکروسافت این اخبار را تأیید نکرده است. فرضیات مربوط به انتشار ویندوز آبی از زمان عرضهٔ ویندوز ۸ و در زمان‌های مختلف مطرح شده است، اما تاکنون مایکروسافت به این تفاسیر واکنشی نشان نداده است. سیستم عامل ویندوز ۸ در ماه اوت سال گذشته معرفی و از ۲۶ اکتبر وارد بازار‌های فروش شد. به گزارش برخی از سایت‌های خبری، مایکروسافت قبل از معرفی نسخهٔ RTM محصولش یک تست بتای عمومی نیز برگزار خواهد کرد. 
باید منتظر ماند و دید که مدیران مایکروسافت به این اخبار چگونه پاسخ خواهند داد.
چهارشنبه 9 اسفند 1391  2:16 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اپلیکیشن‌های خطرناک در فیس‌بوک

 

یک هکر مدعی شده که وجود یک ایراد باعث شده است تا او بتواند به هر حساب کاربری در فیس‌بوک دسترسی پیدا کند.
 
این هکر امنیتی این حفره امنیتی را به تازگی کشف کرده است و معتقد است که از طریق آن هکرها می‌توانند از طریق اجازه‌های دسترسی در اپلیکیشن‌های مختلف به حساب کاربری هر فردی در فیس‌بوک نفوذ پیدا کنند.
اگرچه فیس‌بوک تلاش کرده است تا مشکلات اینچنینی را برطرف کند اما نیر گلدشلاگر که در زمینه امنیت اپلیکیشن‌ها متخصص است و به طور حرفه‌ای به دنبال حفره‌های امنیتی فعالیت می‌کند، به تازگی حفره‌های دیگری نیز پیدا کرده است که به اعتقادش فیس‌بوک باید آن‌ها را برطرف کند.
وی در وبلاگ خود در این خصوص می‌نویسد: اجازه‌های دسترسی در اپلیکیشن‌های فیس‌بوکی برای دسترسی به اطلاعات کاربران می‌تواند به راحتی از سوی هکرها مورد استفاده قرار بگیرد.
وی عنوان کرده است که چندین ایراد اینچنینی پیدا کرده است و در صورت پیدا شدن راه حل در مورد آنها خواهد نوشت.
به گزارش سایت خبری Cnet، فیس‌بوک تاکنون در خصوص ایراداتی که این هکر به آنها اشاره کرده اظهار نظری نکرده است.
چهارشنبه 9 اسفند 1391  8:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها