0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

یوتیوب به سبک ایرانی!

 

در عصر حاضر دسترسی به جدیدترین اخبار، اطلاعات و حاشیه‌ها آن هم به شکل تصویری موضوعی است که به علاقه‌مندی بسیاری از کاربران اینترنت تبدیل شده و در همین راستا سایت‌های متعددی به نمایش کلیپ‌های صوتی و تصویری اقدام کرده‌اند که این سایت‌ها مورد توجه چشمگیر واقع شده و کاربران بسیاری دارند.
 
در این میان یکی از پربازدیدترین و پرطرفدارترین این پایگاه‌ها «یوتیوب» است که به تازگی نمونه‌های مختلفی از آن نیز در ایران راه اندازی شده است.
 
بنا بر اعلام ویکی پدیا یوتیوب (YouTube)‏ سومین وب‌گاه پرطرفدار دنیا پس از فیس‌بوک و گوگل و پیش از یاهو و به نوعی بزرگترین شاخهٔ گوگل محسوب می‌شود که در زمینه بارگذاری و تماشای ویدئو فعالیت دارد.
 
این وب گاه در واقع برای نمایش انواع ویدئوها مانند کلیپ‌های فیلم، کلیپ‌های تلویزیون و کلیپ‌های موسیقی و هم چنین فیلم‌های وبلاگ‌ها و فیلم‌های اوریجینال ایجاد شده‌ و بدین ترتیب برای کاربران امکانی ایجاد می‌کند تا ویدئوها را برروی صفحات وب، وب‌نوشت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند.
 
اما این سایت که در مجموع از سیاست‌های شرکت گوگل پیروی می‌کند در موارد متعدد به دلیل موضع‌گیری‌هایی که داشته در کشورهایی مانند چین، مراکش، تایلند، برای مدتی دو ساله در ترکیه، پاکستان، لیبی، برزیل و عربستان فیلتر شده و در کشور ما نیز از سال 88 به بعد امکان دسترسی به آن مسدود شده است.
 
به دنبال فیلتر شدن یوتیوب در ایران، برخی شرکت‌ها و افراد در پی آن برآمدند که با طراحی نمونه‌های داخلی این سایت، به جذب کاربران داخلی بپردازند و بدین ترتیب چندین سایت با عناوین مختلف راه‌اندازی شد که در موارد متعدد این سایت‌ها سعی بر آن داشته‌اند که با بهره گیری از نام این شرکت دایره مخاطبان خود را گسترش دهند.
 
موضوعی که چندی پیش هم مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفت و در آنها مطلبی درباره یوتیوب ایرانی منتشر شد.
 
در این میان یکی از این سایت‌ها با عنوان سایت مهر نماد به نشانی mehr.ir مدتی است به عنوان یکی از اولین یوتیوب‌های ایرانی افتتاح شده و برروی پایگاه خود نیز به طور مستقیم یوتیوب را مورد اشاره قرار داده و حتی نام دیگر خود را یوتیوب ایرانی اعلام کرده است.
 
در این پایگاه اینترنتی کاربران می‌توانند علاوه بر قرار دادن فیلم‌های ویدئویی خود در قالب بسته‌های کوتاه، از فیلم‌های مورد علاقه خود در صدا و سیما که دسترسی به آن‌ها مشکل است هم بهره‌مند شوند.
 
اما در این سایت که در حال حاضر به طور آزمایشی فعال است، تاکنون بیش از 3300 فیلم، بیش از 5600 عکس و بالغ بر 2500 مورد شنیداری بارگذاری شده و این پایگاه علاوه بر قابلیت پخش همزمان برخی رویدادها، امکانی نیز فراهم آورده تا کاربران بتوانند از ای‌میلی که با نام رایانامه مهر فعال شده نیز بهره‌مند شوند.
 
نکته جالب در ارتباط با این پایگاه آن که برای عضویت در آن لازم است کاربر اطلاعات متعددی از آدرس پست الکترونیکی گرفته تا نام و نام خانوادگی، شماره تماس و آدرس خود را هم اعلام کند.
 
سایت آپارات دیگر سایتی است که بنا بر اعلام خودش حدود 256 هزار ویدئو در بخش‌های مختلف را به نمایش گذاشته و شامل بخش‌های مختلفی چون شخصی، طنز، آموزشی، تفریحی، فیلم، مذهبی، موسیقی، خبری، سیاسی، علمی، ورزشی، حوادث، طبیعت، حیوانات، تبلیغات، هنری، کارتون و ... می‌شود.
 
این سایت که در نام یا نشانی خود اشاره‌ای به یوتیوب ندارد، در عمل کاربردی مشابه یوتیوب دارد و برای کاربران خود قوانین خاصی در نظر گرفته و از آن‌ها خواسته است در فیلم‌هایی که بارگذاری می‌کنند مواردی مانند دلخراش و آزار دهنده نبودن، مغایرت نداشتن با شئونات اخلاقی و عرف جامعه، اهانت آمیز نبودن، نداشتن موزیک متن غیرمجاز، عدم ایجاد تنش و التهاب سیاسی در سایت، عدم تمسخر یک شهروند، اهانت آمیز نبودن به اقلیت‌های قومی و مذهبی را مورد توجه قرار دهند.
 
همچنین بر روی این پایگاه اعلام شده است که با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی، مسوولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده کاربران است.
 
در این سایت شما نه تنها قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید بلکه می توانید با به وجود آوردن یک کانال ویدئو، دیگر کاربران را به صورت اختصاصی از ویدئوهای خود مطلع کنید.
 
اما اگر در فضای مجازی جست‌وجویی کوتاه درباره یوتیوب فارسی داشته باشید با سایتی به نشانی www.youtube.ir مواجه می‌شوید که پس از وارد شدن به این آدرس با سایتی به نام فارسی تی وی مواجه می‌شوید.
 
بنا بر اعلام این سایت تاکنون هفت هزار و 190 کلیپ تصویری و بیش از 3 هزار و 500 کلیپ صوتی منتشر کرده و دیگر سایتی است که با عنوان یوتیوب فارسی اقدام به انتشار صوت و تصویر در زمینه‌هایی چون آموزش، اخبار سیاست ،حوادث، سرگرمی، شخصی، طبیعت، طنز،علمی، متفرقه، مذهبی، مهارت‌های زندگی، نظامی و ورزشی کرده است.
 
این سایت تا کنون بنا بر اعلام خودش حدود 7,410 کلیپ تصویری و 3,726 کلیپ صوتی منتشر کرده است.
 
اما علاوه بر این سایت‌ها چندی پیش هم در نشستی مشترک میان مدیران شرکت مخابرات و مسوولان بخش رسانه‌های مجازی سازمان صدا و سیما تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی شبکه مهر به امضای طرفین رسید تا پس از طی مراحل لازم شرایطی ایجاد شود که کاربران کشور بتوانند از خدمات تلویزیون‌های تعاملی نیز بهره‌مند شوند.
 
لطف‌الله سیاهکلی - معاون رسانه‌های مجازی سازمان صدا و سیما - در آن مراسم با تاکید بر نیاز به راه‌اندازی کمیته‌ای مشترک میان مخابرات و تلویزیون با بیان این‌که رسانه‌های نوین و از جمله شبکه‌های اجتماعی از قبیل فیس‌بوک و یا یوتیوب در تلاش هستند که با تجمیع صوت و تصویر دیتا به کاربران خود خدمت‌رسانی کنند گفته بود: تمام کسانی که در این عرصه فعالیت می‌کنند باید تلاش کنند بتوانند خدمات خود را به شکل متراکم و تجمیع شده ارائه دهند. چرا که تراکم، قدرت عمل می‌آورد و اکنون ما در تلاشیم برای این تلویزیون‌ها این نکته را مورد توجه قرار دهیم.
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به قابلیت‌های IP مدیا اشاره کرد و گفت: متاسفانه گاه در این پروژه عنوان IPTV اطلاق می‌شود در حالی که این دو مورد تفاوت‌های مهمی با یکدیگر دارند. از جمله آن‌که IPمدیا منحصر به تلویزیون نیست در حالی که IPTV تنها به تلویزیون محدود می شود.
 
اما در راستای راه‌اندازی این نوع سایت‌ها و تلویزیونهای تعاملی که راهی دیگر برای انتشار صوت و تصویر در فضای مجازی به شمار می رود، یکی از مسائل مهم و اساسی بحث سرعت اینترنت است که باید در حدی باشد که امکان بارگذاری و پخش مناسب این کلیپ‌ها فراهم شود.
 
نکته مهم دیگر هم بحث امنیت این بخش است که در این زمینه معاون رسانه‌های مجازی سازمان صدا و سیما می‌گوید: راه‌اندازی این رسانه مانند سفره بزرگی است که آحاد جامعه می‌توانند از‌ آن استفاده کنند و برای راه‌اندازی چنین رسانه‌ای لازم است که حتما امنیت بالایی وجود داشته باشد چراکه اگر تلویزیون حتی یک لحظه برفک داشته باشد، کاربران اعتراض خواهند کرد حال چه برسد به قطعی.
 
در واقع اگر در این رسانه حتی برای ثانیه‌ای خدمت‌رسانی متوقف شود، اتفاق ناخوشایندی صورت گرفته که مشکلات متعددی به دنبال خواهد داشت.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:17 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تمرکز بودجه 92 وزارت ارتباطات بر اتمام شبکه ملی اطلاعات

 

معاون وزیر ارتباطات گفت: علیرغم انقباضی بودن بودجه کشور در سال 92 سعی کردیم بودجه ICT حداقل به اندازه سال 91 و بدون کاهش باشد که بودجه قابل‌توجه امسال وزارت ارتباطات، باعث اتمام پروژه شبکه ملی اطلاعات می‌شود.
 
عبدالمجید غریب رضا در گفت‌وگو با FarsNws اظهار داشت: دولت در هفته گذشته بودجه‌های پیشنهادی دستگاه‌های اجرایی را بررسی و تصویب کرده است.
 
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص تفاوت بودجه امسال وزارتخانه نسبت به سال گذشته، گفت: بودجه کل کشور در سال 92 انقباضی است؛ اما با این حال سعی کردیم تا در  سال 92 مشکلی برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش‌نیاید و بودجه این بخش حداقل به اندازه سال 91 باشد و کاهش نداشته باشد؛ ضمن اینکه در برخی ردیف‌ها رشد مختصری داشته است.
 
غریب رضا تصریح کرد: به این ترتیب در سال 92 بودجه وزارت ارتباطات رقم قابل توجهی است و باعث می‌شود که شبکه ملی اطلاعات در سال 92 به اتمام برسد.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:18 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مرکز رسانه های دیجیتال به رگولاتور محتوا تبدیل خواهد شد

 

بر اساس این مصوبه محتوای پیامک ها، تم موبایل،آهنگ پیشواز، بازی های موبایلی و سایر حوزه های مرتبط در این راستا ساماندهی می شود.
با تصویب آیین نامه ساماندهی محتوای سرویس های ارزش افزوده توسط شورای عالی فضای مجازی،مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در همکاری با این شورا رگولاتور محتوا می شود و اپراتورها نیز باید مجوز ارائه خدمات محتوایی ارزش افزوده موبایل رادریافت کنند.
 
حسن علیزاده، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه موبایل، تبلت و تلفن های هوشمند با سرعت خوبی در حوزه رسانه های دیجیتال در حال توسعه است، اظهار داشت: اگر تا چندی پیش فقط سرویس مکالمه اهمیت داشت در شرایط حاضر نقش این سرویس روز به روز در حال کمتر شدن است و خدمات ارزش افزوده در این حوزه با سرعت بیشتری درحال کاربردی شدن است.
 
وی با اشاره به اینکه مرکز رسانه های دیجیتال نهاد اصلی نظارت بر مسایل فرهنگی، محتوایی و نرم افزارهای تلفن همراه است، گفت: متاسفانه در سال های قبل به دلیل نداشتن قوانین مشخص نظارت در این حوزه به خوبی اعمال نمی شد و باید گفت که کارهای نظارتی طی چند ماه اخیر شروع شده است.
 
وی با اشاره به اینکه آیین نامه ای به صورت پیش نویس آماده شده و در کمیسیون محتوای شورای عالی فضای مجازی در حال بررسی است، اظهار داشت: با اجرایی شدن این آیین نامه وضعیت محتوایی سرویس های ارزش افزوده ساماندهی می شود.
 
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با تاکید بر اینکه سعی داریم تا پایان سال جاری این مصوبه نهایی شود، گفت: در این راستا مرکز رسانه های دیجیتال به رگولاتور محتوا تبدیل خواهد شد.
 
علیزاده با بیان اینکه تاکنون نهاد رگولاتوری در حوزه محتوا وجود نداشته؛ تصریح کرد: بر اساس این مصوبه محتوای پیامک ها، تم موبایل،آهنگ پیشواز، بازی های موبایلی و سایر حوزه های مرتبط در این راستا ساماندهی می شود.
 
وی خاطر نشان کرد: بر همین اساس شرکت های فعال در این حوزه و اپراتورهای تلفن همراه باید مجوز لازم را از مرکز رسانه های دیجیتال اخذ کنند.
 
وی افزود:این پیش نویس پس از تصویب به همه شرکت های فعال در این حوزه و اپراتورها ابلاغ خواهد شد.
 
رییس مرکز رسانه های دیجیتال با تاکید بر اینکه این خدمات به حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، خدمات شهری و سایر بخش های دیگر مرتبط می شود، گفت: اگرچه تلفن همراه می تواند فرایند زندگی بشر را تسهیل کند ولی در کنار خود می تواند عوارض منفی نیز داشته باشد.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:19 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

هشت شهر برتر تکنولوژی کدامند؟

 


citys.jpg

 پیشرفته جهان در استفاده از تکنولوژی‌های دیجیتالی و ارائه اینترنت رایگان به شهروندان در رقابت شدیدی قرار دارند 
سرعت اینترنت در حد نور، دسترسی به فناوری اینترنت بی‌سیم با سرعت بالا، آموزش و فرهنگ فناوری، پتانسیل آینده و محل تولد گجت‌های محبوب فناوری از ویژگی 8 شهری هستند که جلوه‌هاي فناوری مدرن در آن به اوج خود رسیده است. 
 
 
دانلود روزنامه‌های صبح با سرعت نور، انجام کارهای معوق هنگام صرف یک فنجان قهوه در کافی شاپ، رفتن به خرید و پرشدن حافظه گجت همراهتان با برنامه‌هاي سودمند تنها جلوه‌هاي کوچکی از شهرهایی هستند که سرعت اینترنت در آنها در بالاترین حد قرار دارد، در این شهرها فروشگاه‌ها پراز گجت‌ها و برنامه‌هاي اجرایی و نرم‌افزارهایی است که حتی گجت‌های جیمزباند در مقابل آن هیجان چندانی ندارد. به گزارش خبرگزاری مهر، باید این نکته مورد توجه قرار گیرد که این فهرست 8 شهر برتر فناورانه در جهان به ترتیب خاصی ارائه نشده است، این فهرست معیارهایی چون سرعت اینترنت، هزینه، دسترس‌پذیری، دسترسی به اینترنت بی‌سیم، انطباق با فناوری و حمایت از فناوری، آموزش و فرهنگ فناوری، پتانسیل آینده، در دسترس بودن گجت‌ها و معیارهای دیگری را در نظر گرفته و براساس آن بزرگ‌ترین شهرهای فناورانه در دنیا را معرفی کرده است.
توکیو، اتصال بی‌نقص 
توکیو یک تابلو نقاشی از زندگی با فناوری بالا و بی‌تردید درمیان مهم‌ترین شهرهایی است که از بالاترین فناوری‌های موجود بهره مي‌گیرند. از گجت‌های فناورانه گرفته تا نسل آینده تماس‌های تلفنی، سیستم سریع حمل‌ونقل عمومی، دستگاه‌هاي الکترونیک پیشرفته، ریزتراشه‌هاي کوچک‌تر، پارک اتومبیل روباتیک، سیستم حمل و نقل با معیارهای جهانی و ویژگی‌هایی است که همه آنها در توکیو مشاهده مي‌شود. نکته‌اي که اشاره به آن مي‌تواند قابل توجه باشد سرویس‌های بهداشتی دیجیتال است که امروزه حتی آنلاین هم شده‌اند. این شهر محل تولد و خانه صنایع فناوری بزرگ چون سونی، نیکون و پاناسونیک است. مساله اتصال در این شهر به نوعی است که استفاده آن توسط ده‌ها میلیون نفر از دفاتر اداری تا خانه‌ها بی‌نقص است و در همین نقاط، توکیو ذائقه شگفت انگیزی برای فناوری دارد و از سوی دیگر از زیرساختی برخوردار است که از توسعه سریع پشتیبانی مي‌کند. دسترسی به اینترنت با توجه به سرعت آن ارزان و برای همه اقشار جامعه قابل پرداخت است. 
سانفرانسیسکو، قلب تکنولوژی
این شهر شاخصی در نقشه فناوری جهان است. سیلیکون ولی «Silicon Valley» مي‌تواند شهر مورد توجه علاقه‌مندان فناوری باشد، چراکه میکروپردازشگرها و میکرورایانه‌ها نخستین بار در این شهر تولید شد. ساکنان این شهر به اتوبوس‌هایی دسترسی دارند که به اینترنت متصل است و هنگامی که سوار این اتوبوس‌ها مي‌شوند، مي‌توانند از Wi-Fi رایگان و نقشه‌هايي که صفحه‌هاي لمسی دارند، استفاده کنند. این شهر درنظر دارد برای 2/4 میلیون نفری که در آن زندگی مي‌کنند Wi-Fi رایگان فراهم کند. 
سئول و سرعت بی‌پایان
سئول درحال حاضر برحسب نفوذ پهنای باند، خدمات، سرعت و ظرفیت دانلود در جهان یکی از شهرهای پیشرو تلقی مي‌شود. سرعت فناوری در این شهر بسیار بالا است و دستگاه‌هاي قابل حمل و قابل اتصال به اینترنت ضربان قلب شهر را تشکیل داده‌اند.
سئول با داشتن آپارتمان‌هایی که دارای کابل فیبر نوری هستند، وسايل آنها قابلیت دریافت برنامه از دستگاه‌هاي موبایل را دارند، سرعت سریع تلویزیون‌های دیجیتال قابل حمل و دسترسی به اینترنت در سیستم مترو در میان شهرهای بزرگ فناورانه در جهان جای مي‌گیرد. کره‌جنوبی از نظر نفوذ پهنای باند در صدر جدول جهانی قرار گرفته است و ضریب نفوذ آن 83 درصد تلقی مي‌شود. سئول شهری پر از کافی نت، هات اسپات‌های بی‌سیم و محوطه‌هاي بازی آنلاین است.
دسترسی به اینترنت در این شهر بسیار ارزان است. اینترنت با سرعت 10 مگابایت در ثانیه در این شهر 20 دلار در ماه هزینه دارد که این سرعت بیش از 4 برابر و این قیمت نیمی از آن چیزی است که یک اتصال پهن باند در ایالات متحده سرعت و هزینه دارد. برخی از مناطق سئول سرعت اینترنت تجاری را به بیش از 100 مگابایت در ساعت با قیمت 30 دلار در ماه رسانده اند به طوری که با این سرعت مي‌توان یک فیلم با کیفیت دو ساعته را در عرض 5 دقیقه دانلود کرد.
این شهر در جدیدترین پروژه خود که با بودجه 439 میلیون دلار اجرایی مي‌شود، قصد دارد دسترسی اینترنت/ شبکه Wi-Fi را به متروها با هزینه 20 دلار در ماه بیفزاید.
سیاتل، محبوب بزرگان 
وقتی پای پیشرفت‌های فناوری به میان مي‌آید نمی‌توان از شهر سیاتل به عنوان یکی از شهرهای بزرگ آمریکا نام نبرد. تنها داشتن موزه‌هاي برتر علمی تخیلی در این شهر دستاورد فناوری محسوب نمی‌شود، بلکه کل شهر مقصد مطلوبی برای دوستداران فناوری و گجت‌ها محسوب مي‌شود. در تمام ساعات روز و شب سیاتل مي‌توان آنلاین بود و این شهر یکی از شهرهای مهم فناورانه در آمریکای شمالی توصیف شده است.
تایپه، اینترنت همه جا 
تایپه یکی از بهترین شهرهای سایبری دنیا است. این شهر دارای بزرگ‌ترین شبکه WiFi است. شرکت کیو ویر کراپ، یک شبکه بی سیم با هزینه 70 میلیون دلار متشکل از 20 هزار نقطه دسترسی و برد کافی ساخته تا برای 90 درصد جمعیت شهر تایپه خدمات ارائه کند. درحال حاضر در یک محوطه 270 متر مربعی در تایپه بیش از 6/2 میلیون نفر زندگی مي‌کنند. دسترسی سراسر شهر به شبکه WiFi با یک هزینه اندک ماهانه که از 50/4 تا 12 دلار متغیر است، صورت مي‌گیرد.
سنگاپور 
سنگاپور مدینه فاضله فناوری است. پهنای باند بی سیم در این شهر برای همه رایگان و بی هزینه است. این شهر قرار است به زودی به نخستین شهر دنیا تبدیل شود که با زیرساخت کابل نوری پوشیده خواهد شد و در نتیجه آن اتصالات اینترنتی به قدری سرعت مي‌یابد که دانلود یک دی وی دی ظرف چند ثانیه صورت مي‌گیرد. این شبکه جدید با هزینه 700 میلیون دلاری دولت صورت مي‌گیرد و به این کشور کمک مي‌کند در رقابت‌های بین‌المللی برای ارائه سرعت بیشتر پهنای باند که درحال حاضر میان چند کشور آسیایی درجریان است، رتبه اول را از آن خود کند. سنگاپور یکی از نقاط مهم در عرصه جهش فناوری در دنیا است و انتظار دارد که بال‌های آي تی خود را طی ده سال آینده گشوده‌تر کند که در نتیجه آن مشاغل جدید، نفوذ پهنای باند بیشتر و بهبود ابزارهای فناوری اطلاعات و تجدید و افزایش توانایی‌های زیرساخت‌های پهن‌باند برای افزایش سرعت به 1 گیگابیت در ثانیه شکل مي‌گیرند.
استکهلم ، شهر سایبرکافه
اینترنت در استکهلم با سرعت بالا در همه جا وجود دارد. این شهر نقطه اوج بازار اینترنت اروپای شمالی است.
تلیاسونرا، شرکت پیشگام ارتباطات راه دور سوئد و فنلاند ارائه کننده خدمات اینترنت 24 مگابیت بر ثانیه با قیمت 50 دلار در ماه است. در شهری چون استکهلم سوئد که هزینه‌هاي زندگی نسبتا بالا است پرداخت چنین مبالغ ماهانه‌اي برای داشتن اینترنت با سرعت بالا بسیار به صرفه محسوب مي‌شود. نکته جالب درباره این شهر وجود بزرگ‌ترین سایبرکافه‌هاي بازی در دنیا است. مساله استثنايی درباره این شهر اروپایی نوع متفاوت فناوری اینترنت بی‌سیم است، این شهر به جای استفاده از هات اسپات‌های WiFi از وایمکس استفاده مي‌کند و راه‌های قرار دادن تمام شهر در یک شبکه وایمکس را مورد بررسی قرار داده است.
بنگلور، مرکز فناوری هندوستان
بنگلور سیلیکون ولی هندوستان است، این شهر مرکز فناوری هندوستان محسوب مي‌شود و پوشش اینترنت WiFi در قسمت اعظم شهر وجود دارد. بنگلور دارای تعداد بیشماری دانشکده مهندسی برجسته است که اقتصاد فناوری اطلاعات این شهر را تغذیه مي‌کنند.
شرکت‌های برجسته و صاحب نامی چون مایکروسافت، اینوسیس، WIPRO، اچ پی و 3M دفاتر مهم خود را در این شهر راه‌اندازی کرده‌اند. زیست فناوری از دیگر ویژگی‌های این شهر است که درمیان شرکت‌های بزرگ بنگلور درحال پیشرفت و گسترش است.
این کلان شهر در مسیر تبدیل شدن به یک شهر الکترونیک قرار دارد، چرا که درحال حاضر نیز طوفان شرکت‌های آي‌تی و نرم‌افزاری این شهر را دربرگرفته است. بین 35 تا 45 درصد از استعدادهای فناوری اطلاعات هندوستان در این شهر فعالیت مي‌کند. سهم بزرگی از تولید ناخالص ملی هندوستان در دستان بنگلور است. این شهر برای نخستین بار از سه دهه پیش شکوفایی را آغاز کرد و اکنون با بازارهای جهانی و شهرهای بزرگ فناوری رقابت مي‌کند. 

 

پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

نارضایتی بیل گیتس از نوآوری‌های کنونی مایکروسافت

 

اگرچه حدود ۵ سال می‌شود که «بیل گیتس» (Bill Gates) از نقش اصلی خود در شرکت مایکروسافت کناره‌گیری کرده، اما همچنان فعالیت این شرکت را که با دستان خود تاسیس کرده است به دقت دنبال می‌کند و همواره از آنچه که در روند حرکت مایکروسافت به سمت جلو می‌بیند راضی نیست. 
 
به گزارش وب سایت news.cnet، گیتس گفت‌وگویی با «چارلی رز» (Charlie Rose) از خبرگزاری CBS This Morning انجام داده و در خصوص میزان رضایتمندی خود از فعالیت‌های «استیو بالمر» (Steve Ballmer) به عنوان مدیرعامل کنونی صحبت کرده است. او توضیح داده است که طی چند سال گذشته اتفاقات جالب و مورد توجهی تحت مدیریت بالمر در شرکت مایکروسافت رخ داده است، اما او از نوآوری‌هایی که در شرکت مایکروسافت رخ می‌دهد راضی نیست. 
گیتس در این مصاحبه گفت: «او و من جزء افرادی هستیم که از خودمان بسیار انتقاد می‌کنیم. باید توجه داشت که استیو طی سال گذشته اتفاقات جالب و قابل ملاحظه فراوانی را انجام داده است. ویندوز ۸ یک کلید اصلی برای آینده محسوب می‌شود و رایانه Surface اتفاقی مهم است. مردم به دنبال موتور جست‌وجوی بهتر می‌گردند و Bing در اختیار آ‌ن‌ها قرار گرفته است و کنسول بازی Xbox محبوبیت زیادی دارد». 
او در ادامه گفت: «اما... این کافی است؟ نه! او و من در حالت کلی از این شرایط راضی نیستیم. ما از آنچه که در شرکت مایکروسافت برای توسعه فناوری‌های مختلف رخ داده است راضی نیستیم». 
 «بیل گیتس» به طور کلی از موقعیت مایکروسافت در بازار جهانی گوشی‌های هوشمند احساس رضایت نمی‌کند و طبق آمارهای منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی IDC این شرکت تنها ۴/۲ درصد از بازار جهانی گوشی‌های هوشمند را در دست دارد.

 

پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اطلاعات جدیدی از بازی ایرانی قهرمانِ ما منتشر شد

 

بازی ایرانی "قهرمانِ ما" که در اواسط بهمن ماه رونمایی شد، دارای داستان فانتزی و ویژگی‌های منحصر به فردی است. داستان در "شهر بزرگ" اتفاق می‌افتد. یک پروفسور دیوانه با تغییرات شیمیایی، مایعات فاضلاب‌ها را دستخوش تغییر کرده و به آن‌ها جان بخشیده است. جکی، شخصیت اصلی بازی یک لوله بازکن ساده است که به صورت کاملا اتفاقاتی درگیر اتفاقات شهر می‌شود.
 
به گزارش گروه بازی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)،‌ در ادامه جکی بایستی برای جلوگیری از پیشرفت این اتفاقات دست به کار شده و با رد کردن موانع اوضاع را به حالت اول بازگرداند. معماهای بازی درجات سختی متفاوتی را شامل می‌شود. اما در مجموع معماها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که تعادل در درجه‌ی سختی آن‌ها حفظ شود. قهرمانِ ما در مجموع از 5 لوکیشن متفاوت و 60 پس‌زمینه‌ تشکیل می‌شود که تنوع بالایی به بازی داده است. هم‌چنین با پیش‌روی در بازی قابلیت‌های جدیدی به بازی‌باز داده می‌شود که جذابیت بازی را افزایش خواهد داد.
 
هم‌چنین در پایان هر مرحله غولآخر وجود دارد که برای از بین بردن آن‌ها باید دست به مبارزات اکشن بزنید. بازی "قهرمان ما" که توسط استودیوی آنو ساخته می‌شود، در تابستان 92 برای رایانه‌های شخصی و هم‌چنین تبلت‌های مجهز به اندروید و iOS عرضه خواهد شد.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:21 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سونی، پلی استیشن ۴ را بدون نمایش سخت‌افزارش معرفی کرد

 

ساعاتی پیش شرکت سونی در مراسم ویژه‌ای در شهر نیویورک نسل جدید کنسول بازی خود را معرفی کرد. پلی استیشن ۴ که طی هفته‌های گذشته شایعات مختلفی درباره آن منتشر شده بود، امروز در حالی از سوی سونی معرفی شد که این شرکت در کمال تعجب همگان ترجیح داد در طول کنفرانس دو ساعته خود از ظاهر و سخت‌افزار دستگاه پرده‌برداری نکند. در واقع تنها قطعه سخت‌افزاری‌ای که در این مراسم از آن رونمایی شد، دسته بازی جدید این کنسول بود.

bc3f7d1f-0fb1-4ff1-be7d-5e47cd68c71e.jpg

به گزارش وبلاگینا به نقل از سی نت، طبق گفته سونی، پلی استیشن ۴ از معماری PC برای پردازنده خود استفاده می‌کند. این شرکت تصمیم گرفته است از یک پردازنده هشت هسته‌ای X86 برای این کنسول استفاده نماید. همچنین این شرکت با به کار بردن ۸ گیگابایت حافظه GDDR5 تلاش کرده است تا دستگاهی با قدرت کامپیوترهای امروزی را به‌عنوان کنسول بازی تولید کند.

6c052fe2-278a-4a12-a683-7c86f657220e.jpg

کنسول جدید سونی از دسته بازی DualShoick 4 همراه با تاچ پد استفاده می‌کند. اعلام این موضوع نشان می‌دهد که شایعاتی که پیش از این پیرامون این مورد منتشر شده بودند، حقیقت داشتند.

9f94e981-faa4-4dda-bae1-36817ad780e3.jpg

پلی استیشن ۴ با داشتن یک چیپ ثانویه به کاربران اجازه می‌دهد بازی‌ها را در حین دانلود نیز بازی کنند. سونی قول داده است که شبکه جدید کنسول بازی‌اش، سریع‌ترین شبکه ممکن برای بازی باشد. کاربران در این شبکه قادر خواهند بود بازی‌ها را قبل از خرید، آزمایش کنند. این کار از طریق فناوری Streaming Game انجام خواهد گرفت.

در پلی استیشن ۴، امکان نمایش و اجرای بازی‌ها روی کنسول Vita نیز وجود دارد. این ویژگی سبب می‌شود تا در عمل، بازی‌های PS4 در حالت دو نمایشگر اجرا شوند.

sony-playstation-4-ps4-knack-preview-006-645x250.jpg

سونی در بخش اشتراک گذاری نیز تلاش‌های جدیدی روی پلی استیشن ۴ کرده است تا جایی که با کاربران اجازه می‌دهد بخش‌هایی از بازی دوستان دیگر خود را روی شبکه مشاهده کنند. همزمان با معرفی پلی استیشن ۴، سونی اولین عناوین اختصاصی برای این کنسول را نیز معرفی کرد. Knack نام یکی از این بازی‌هاست که سبک فانتزی اکشن دارد. علاوه بر آن، Killzone: Shadowfall، The Witness، Infamous: Second Son و Driveclub از دیگر بازی‌های معرفی شده برای این کنسول هستند.

کنفرانس معرفی پلی استیشن ۴ بیشتر به معرفی بازی‌های جدید برای این کنسول و شرکای تجاری سونی اختصاص یافته بود و هنوز کسی از ظاهر سخت‌افزاری دستگاه خبری ندارد. طبق زمان‌بندی اعلام شده، سونی قرار است این کنسول را در تعطیلات آینده سال جاری میلادی روانه بازار کند اما هنوز مشخصات کامل سخت‌افزاری و از همه مهم‌تر، قیمت کنسول جدید اعلام نشده است و کسی نمی‌داند چرا سونی در کنفرانس رونمایی از پلی استیشن ۴، از پلی استیشن ۴ رونمایی نکرد!

پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

چین بزرگترین بازار دستگاه‌های الکترونیکی هوشمند جهان شد

 

کشور چین سرانجام توانست با پیشی گرفتن از آمریکا توانست به بزرگترین بازار جهان در زمینه گوشی‌های هوشمند فعال تبدیل شود.
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطا (ایستنا)، مرکز تحقیقاتی Flurry برای انجام این بررسی روزانه بیش از 4/2 ابزار موبایلی را مورد بررسی قرار داد و در نهایت دریافت که تعداد مشترکان دستگاه‌های الکترونیکی گوشی‌های در چین بیشتر از آمریکا است. تعریف این مرکز از دستگاه‌های الکترونیکی هوشمند، رایانه‌های لوحی و گوشی‌های هوشمندی بوده است که مبتنی بر سیستم‌عامل iOS یا اندروید مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند. لازم به ذکر است که دیگر سیستم‌های عامل از جمله ویدوز و بلک‌بری در این بررسی محاسبه نشده‌اند.
 
 
این مرکز در گزارش خود توضیح داده است که تا ژانویه 2013 در دو کشور آمریکا و چین 222 و 221 میلیون دستگاه الکترونیکی هوشمند استفاده می‌شده است. اما از آنجایی که چین با سرعت بیشتری نسبت به آمریکا در این رقابت حرکت می‌کند، تا پایان این ماه چین از آمریکا جلو می‌زند. طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا پایان فوریه 2013 در کشور چین 246 میلیون دستگاه الکترونیکی هوشمند فعال وجود خواهد داشت که این رقم برای آمریکا 230 میلیون دستگاه محاسبه شده است.
 
 
تا پایان ژانویه 2013 ده کشور برتری که بیشترین تعداد دستگاه‌های الکترونیکی هوشمند را داشته‌اند به‌ترتیب آمریکا، چین، بریتانیا، کره جنوبی، ژاپن، آلمان، فرانسه، کانادا، روسیه، هند، برزیل و اسپانیا بوده‌اند.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رگولاتوری: کاربران حوصله شکایت از مشکلات اینترنتی خود را ندارند!

 

دنیای اقتصاد : سازمان تنظیم مقررات می‌گوید: بسیاری از کاربران حال و حوصله شکایت از مشکلات اینترنتی خود را ندارند 
و آمار شکایت‌ها رو به كاهش است.
 
استفاده از سرویس اینترنت در ایران گره خورده است با اختلالات گاه و بیگاه و قطع و وصل‌های مکرر. همیشه هم یا پای یک لنگر کشتی در میان است و به‌تازگی هم رخ دادن زلزله در اطراف مسیرهای جایگزین پهنای باند در کشورهای همسایه. طی چند سال گذشته آن‌قدر این اتفاقات در این حوزه افزایش یافت که مسوولان سازمان تنظیم مقررات به فکر ایجاد طرح‌های گوناگونی برای رسیدگی به شکایات کاربران در بخش سرویس‌های اینترنتی افتادند. شکایاتی که در نهایت هیچ نتیجه‌ای هم برای کاربران به دنبال نداشته است. شاید هم همین امر باعث شده که اگر تا چند سال پیش بیشترین شکایت ثبت شده کاربران در سایت سازمان تنظیم مقررات، مربوط به کندی سرعت در زمان اتصال سرویس باشد، حالا کمتر کاربری نسبت به ثبت شکایات خود در سایت اپراتور مربوطه یا سایت سازمان تنظیم مقررات رغبت نشان 
دهد. 
در شرایطی که این روزها کمتر کاربر اینترنتی را می‌توان پیدا کرد که از سرعت و کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت خود راضی باشد، برخی فعالان شرکت‌های اینترنتی و مسوولان سازمان تنظیم مقررات، عدم آگاهی و اطلاع کاربران نسبت به سرویس خریداری شده و همچنین عدم تمایل آنها نسبت به ثبت و پیگیری شکایتشان را دلیل به وجود آمدن نارضایتی آنها نسبت به سرویس اینترنتی خریداری شده می‌دانند.
دانش و اطلاع کم کاربران 
به باور حسن رضواني، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همیشه دلیل کندی سرعت اینترنت یا مشکل در سرویس خریداری شده از سوی کاربر، به مشکلات زیرساختی یا شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت باز نمی‌گردد؛ چرا که در بسیاری از موارد عدم اطلاع کاربران نسبت به سرویس خریداری شده خود یا عدم توجه به مفاد قراردادشان باعث می‌شود از سرویس اینترنتی خود آن طور که باید استفاده نکنند. وی در این خصوص می‌گوید: «در حال حاضر کاربران اطلاع دقیقی از سرویسی که خریداری می‌کنند، ندارند و انتظار هم دارند که با یک کلیک کارشان به سرعت انجام شود. این در حالی است که نمی‌شود از سرویس اینترنت 128 کیلو بیتی که بین 9 نفر به اشتراک گذاشته شده چنین انتظاری را داشت.»
رضوانی در ادامه می‌افزاید: «اطلاعات کاربران در بخش فناوری اطلاعات بسیار سطحی است. برای مثال در همین ماه بهمن حدود 61 شکایت به سازمان در این زمینه ارجاع داده شده که نزدیک به 50 درصد این شکایات مربوط به عدم ارائه یا ارائه نامطلوب خدمات پشتیبانی بوده است. اما وقتی همین شکایات را بررسی کنید متوجه می‌شوید که مثلا دلیل کندی سرویس اینترنت کاربر به خرابی مودم یا مشکلات کامپیوتر شخصی‌اش باز می‌گردد.» وی تصریح می‌کند که در بسیاری از مواقع کاربر اعلام می‌کند که سرعت و کیفیت سرویس اینترنتی که خریداری کرده پایین است، اما وقتی از او سوال می‌شود که آیا با اندازه‌گیری و استفاده از سرعت سنج به این نتیجه رسیده است، می‌گوید: از روی احساسش به این نتیجه رسیده است. رضوانی دلیل به وجود آمدن چنین دیدگاهی در بین کاربران را جو به وجود آمده در این حوزه و عدم اطلاع رسانی دقیق شرکت‌ها و زیرساخت در صورت به وجود آمدن مشکل در سرویس‌هایشان عنوان می‌کند و می‌گوید: «اگر در زمان بروز مشکل در بخش‌های زیرساختی یا شبکه شرکت‌های فعال اینترنتی، این گروه به صورت روشن دست به اطلاع‌رسانی بزنند دیگر با به وجود آمدن هر مشکلی کاربران از خود سلب مسوولیت نمی‌کنند.»
صرف نظر کردن کاربران از شکایت
با افزایش قطعی‌های مکرر فیبرنوری از یک سو و مشکلاتی که ارائه‌دهندگان سرویس‌های اینترنتی با آن روبه‌رو بودند بحث حقوق مصرف‌کننده بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفت. به طوری که بعدها قرار داد کیفیت سطح خدمات (SLA) نهایی و مورد تصویب سازمان تنظیم مقررات قرار گرفت. به دنبال این قرار داد کاربران اینترنت در کشور می‌توانستند نسبت به کیفیت نامطلوبی که دریافت می‌کردند شکایت کرده و در صورت احراز مشکل از شرکت ارائه‌دهنده خدمات خسارت دریافت کنند. همچنین به جز این قرارداد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز سال گذشته با راه‌اندازی سامانه‌هایي به نام سامانه دریافت، ثبت و پاسخگویی به شکایات در حوزه سرویس‌های فناوری اطلاعات، تلاش کرده به شکایات کاربران این حوزه سر وسامان بدهد.
در قدم اول برای استفاده از امکانات این سامانه شاکی به سایت اپراتور سرویس‌دهنده‌ای که از آن شکایت دارد مراجعه کرده و پس از درج نوع شکایت خود، کد17 رقمی پیگیری شکایت را از سایت اپراتور مربوطه دریافت می‌کند. در این راستا اپراتور باید طبق توافق انجام شده با رگولاتوری، در مدت زمان مشخص و تعیین شده به شکایت شاکی پاسخ دهد. درصورت عدم رسیدگی به شکایت شاکی در مدت زمان تعیین شده، شاکی می‌تواند با مراجعه به سامانه جامع سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیويی و وارد کردن کد 17رقمی که از سایت اپراتور دریافت کرده، موضوع شکایت و عدم پاسخگويی اپراتور را پیگیری کند. اما در بخش دوم کارآیی سامانه از طریق این سامانه، سازمان كاملا به شبكه اپراتورها وصل است و ديگر نيازي به گزارش‌گيري به صورت غيرالكترونيكي از اپراتورها وجود نخواهد داشت. همچنین اطلاعات مورد نظر به صورت الكترونيكي در اختيار رگولاتوري خواهد بود.
اما مسوولان سازمان تنظیم مقررات اعلام می‌کنند که این روزها کاربران حتی در مطرح کردن شکایت خود از طریق این سامانه نیز تعلل می‌کنند و در حال حاضر برخی از کاربران که در دریافت سرویس خود با مشکل مواجه می‌شوند، تلاشی برای مطرح کردن شکایت خود نمی‌کنند. رضوانی در این خصوص می‌گوید: «به اعتقاد من بسیاری از کاربران این روزها خیلی حال و حوصله مطرح کردن شکایت خود را به سازمان تنظیم مقررات یا شرکت‌های فعال در این زمینه ندارند. بیشتر کاربران منتظر هستند فرد یا ارگانی مانند رگولاتور چون نظاره‌گر این حوزه است یک تنه وارد میدان شود و مراقب باشد که حق و حقوق فردی ضایع نشود.» به باور وی با این شرایط نمی‌توان انتظار داشت که خاطیان اصلی این بازار مشخص و با آنها برخورد شود. به باور برخی کاربران طولانی بودن مراحل رسیدگی به شکایات که در نهایت نیز نتیجه‌ای برایشان ندارد عامل اصلی صرف‌نظر کردن آنها از شکایتشان است.
رضوانی در خصوص طولانی بودن مراحل رسیدگی به شکایت کاربران اینترنتی می‌گوید: «اما مدت رسیدگی به شکایات ارتباطی، بستگی به موضوعات مختلفی دارد که از سوی کاربران مطرح می‌شود. برای مثال ممکن است برخی شکایات در کمتر از 48 ساعت یا یک هفته مورد رسیدگی قرار بگیرند و برخی شکایات به خاطر پیچیدگی که دارند بین یک تا دوماه برای بررسی آنها زمان گذاشته شود، اما در کل اپراتورها و سازمان منطقی‌ترین زمان ر ا برای بررسی شکایات کاربران در نظر می‌گیرند.» 
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:23 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اریکسون پایگاه CDN خود را در کنگره جهانی تلفن همراه معرفی خواهد کرد

 

اریکسون یک پایگاه شبکه ارائه محتوا (CDN) یکپارچه جدید را در کنگره جهانی تلفن همراه بارسلونا معرفی خواهد کرد. شبکه ارائه رسانه اریکسون جهت یکپارچه سازی ارائه محتوای مدیریت شده و غیر مدیریت شده از طریق شبکه های ثابت و همراه با استفاده از قابلیت های تجهیزات رادیویی و هسته ای اریکسون با ذخیره سازی همگرا در ترکیب با لایه های ارائه سرویس و مدیریت جدید برای کنترل هوشمند و توانمندسازی مدل تجاری طراحی شده است.
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، به گفته اریکسون از طریق این پایگاه اپراتورها می توانند با ارائه تصاویر ویدئویی سودآور به زنجیره ارزش رسانه ای وارد شوند. به علاوه این پایگاه قابلیت دسترسی سودمند را برای موسسات و ارائه دهندگان محتوا فراهم می کند و کیفیت تجربیات را در سراسر تمام شبکه ها، با ارائه تصاویر ویدئویی، محتویات وب و دانلود برنامه های کاربردی تضمین می کند.
 
در کنگره جهانی تلفن همراه، اریکسون مقایسه عملکرد و قابلیت های یک شبکه استاندارد و یک شبکه با امکانات شبکه ارائه رسانه ای را به نمایش خواهد گذاشت. مواردی که اریکسون نمایش می دهد شامل کاهش اثر شبکه، هزینه ها و سرمایه گذاری های مرتبط با آن از طریق ارائه محتوای یکپارچه شامل ذخیره سازی اینترنت شفاف (TIC)، ذخیره OTT محتوا می شود به گونه ای که اپراتورها بتوانند درآمدهای جدیدی را ایجاد کنند و ارائه دهندگان محتوا بتوانند کیفیت تجربه را تجربه کند؛ به حداکثر رساندن فروش محتوای اپراتورها را از طریق توانایی ارائه محتوای بنابر تقاضا و همچنین محتوای خطی و ترافیک در CDNهای چندگانه از طریق فن آوری انتخاب CDN هوشمند را بهینه سازی می کند.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:23 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بررسی موضوع ورود رایتل به مدارس در مجلس

 

رایتل یکی از ابعاد فناوری‌های جدید است که هم در جامعه و هم به تبع آن در مراکز آموزشی یعنی آموزش و پرورش و به طور طبیعی در آموزش عالی هم مطرح است.
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بحث ورود رایتل به مدارس، با حضور صاحب‌نظران فرهنگی و دینی و کارشناسان فناوری به زودی در کمیسیون فرهنگی بررسی خواهد شد.
 
جمشید جعفرپور در گفت‌وگو با ایسنا ، درباره ورود رایتل در مدارس و دانشگاه‌ها از سال آینده خاطر نشان کرد: رایتل یکی از ابعاد فناوری‌های جدید است که هم در جامعه و هم به تبع آن در مراکز آموزشی یعنی آموزش و پرورش و به طور طبیعی در آموزش عالی هم مطرح است.
 
او ادامه داد: اگر رایتل با فرهنگ مناسب وارد نشود ممکن است باعث ضرر و زیان‌های فرهنگی و اجتماعی زیادی شود اما باید با توجه و دقت وارد فضای کاربردی اجتماعی و آموزشی کنیم و به همین خاطر یکی از حساسیت‌های که ابراز شد درباره رایتل بود و کمیسیون فرهنگی هم این مسئله را بررسی می‌کند تا آثار و طبعات مثبت و یا منفی ورود رایتل به فضای اجتماعی و مخابراتی کشور بررسی شود.
 
نماینده مردم لارستان از بررسی رایتل در کمیسیون فرهنگی خبر داد و گفت: ما در کمیسیون فرهنگی قرار است در آینده نزدیک این موضوع را با حضور افرادی که به لحاظ فناوری و کارشناسی‌های فنی می‌توانند ابعاد قضیه را باز کنند و صاحب نظران فرهنگی و دینی بررسی خواهیم کرد تا از مجموع این بررسی‌ها بتوانیم تصمیم‌مان را اعلام کنیم.
 
او تاکید کرد: رایتل هم مثل همه فناوری‌های کارکرد مثبت و منفی دارد و نیاز داریم آن را در یک بستر و پیوست فرهنگی وارد جامعه کنیم؛ اگر پیش‌بینی‌های لازم را انجام ندهیم و به گونه‌ای پیش برود که ابعاد قضیه مشخص نشوند در میانه راه با مسائلی مواجهه می‌شویم؛ اگر بتوانیم قبل از اینکه رایتل یک جریان فراگیر شود همه مسائل مربوط به آن را تبیین کنیم و راجع به نحو و حدود استفاده آن تصمیماتی بگیریم با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
 
جعفرپور درباره حضور رایتل در مدارس و فضاهای آموزشی هم گفت: مدرسه تابعی از تصمیم کلی ما برای جامعه است اما چون در مدرسه سن استفاده‌کنندگان پایین‌تر است باید از حساسیت بالاتری برخوردار شویم ولی به طور عام رایتل نقاط منفی و مثبت زیادی دارد که در جامعه قابل پیگیری است؛ در نظام آموزشی هم باید ببنیم کدام بخش این فناوری می‌تواند در خدمت نظام تربیتی و آموزشی باشد و کدام بخش‌ها به آن آسیب می‌رساند. 
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:24 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

انتشار دستخط فتاوی مراجع اعظام تقلید در خصوص خدمات مکالمه ویدئویی

 

به گزارش تعامل به نقل از فارس ؛اپراتور سوم تلفن همراه با نام «رایتل» در حالی در چند استان راه اندازی شده است كه با قابلیت ارسال مستقیم تصاویر طرف‌های مكالمه، به عنوان یك خطر بالقوه ولی جدی كیان خانواده‌ها و نسل جوان جامعه را تهدید می‌كند. با تأملی هرچند كوتاه و حتی سطحی به امكاناتی كه این تكنولوژی به سادگی و در سطح وسیعی، در اختیار دختر و پسر معصوم كشور قرار می‌دهد، می‌توان مضرات خانمان براندازی را برای آن برشمرد.

در این رابطه برخی از مراجع عظام تقلید نیز با صدور فتاوایی مخالفت خود با رایتل را اعلام كردند كه در پی متن فتاوایی این مراجع به همراه دستخط آنان می‌آید.

متن فتوای مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله العظمی مكارم شیرازی: «به یقین مفاسد این كار از فوائد آن بیشتر است و منشاء مفاسد جدیدی در جامعه ما كه متاسفانه درگیر مفاسد مختلفی است خواهد شد و با توجه به این كه ضرورتی برای اصل این كار نیست بنابراین شركت‌های خصوصی و دولتی باید از آن خودداری كنند».

 

مخالفت مراجع تقلید با رایتل/ دستخط

 

متن فتوای مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله العظمی علوی گرگانی: «نظر به اینكه نسل سوم اپراتور تلفنهای همراه با آموزه های دینی در تضاد است و می تواند عفت عمومی جامعه و نظم حاكم بر آن را خدشه دار و خانواده ها را به ورطه ی نابودی اخلاقی و بنیانی بكشد و لذا نصب و راه اندازی این اپراتور  چه از طرف دولت و چه از جانب بخش خصوصی بصلاح نیست و هرگونه اقدامی در این مسیر خلاف شرع است. البته لازم بذكر است كه ما در صدد تخطئه ء اصل فن آوری نیستیم بلكه از آن جهت كه این صنعت زیان و ضرر های فراوانی می تواند برای جامعه اسلامی چه از جهت امنیت اخلاقی و چه از جهت سیاسی و دینی داشته باشد و تهدید كننده بنیان خانواده است ، راه اندازی این اپراتور را جایز نمی دانیم».

مخالفت مراجع تقلید با رایتل/ دستخط

 

متن فتوای مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله العظمی سبحانی: «قرار گرفتن چنین گوشی های موبایل در دست جوانان اعم از دختر و پسر مفاسد زیادی دارد، یاید از خرید و فروش آن جلوگیری شود و نباید دولت چنین امكاناتی در اختیار مردم قرار دهد . قواید جزئی در مقابل این مضرات بسیار كوچك است.»

مخالفت مراجع تقلید با رایتل/ دستخط

 

 

متن فتوای مرجع عالیقدر شیعه، آیت الله العظمی نوری همدانی: «با توجه به اینكه مفاسد این كار زیاد است و امكان از هم گسستن اساس خانواده ها نیز هست به علاوه اینكه عفت عمومی را مورد تهدید قرار میدهد بنابراین اقدام به انجام آن جایز نیست».

 

مخالفت مراجع تقلید با رایتل/ دستخط

پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:25 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ماجراي ورود رايتل به مدارس چه بود؟

 

روزنامه ابتکار : در پي انتشار اخباري مبني بر تصويب ارائه سيم‌کارت‌هاي رايتل به دانش‌آموزان در آموزش و پرورش، يک عضو کميسيون فرهنگي مجلس اعلام كرد كه بحث ورود رايتل به مدارس، با حضور صاحب‌نظران فرهنگي و ديني و کارشناسان فناوري به زودي در کميسيون فرهنگي بررسي خواهد شد. اين در حالي است كه شركت رايتل اعلام كرد هيچ مذاکره‌اي با آموزش و پرورش نداشته و به هيچ عنوان فروش سيم‌کارت دانش آموزي نخواهيم داشت.
جمشيد جعفرپور عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت‌وگو با ايسنا درباره ورود رايتل در مدارس و دانشگاه‌ها از سال آينده خاطر نشان کرد: رايتل يکي از ابعاد فناوري‌هاي جديد است که هم در جامعه و هم به تبع آن در مراکز آموزشي يعني آموزش و پرورش و به طور طبيعي در آموزش عالي هم مطرح است.او ادامه داد: اگر رايتل با فرهنگ مناسب وارد نشود ممکن است باعث ضرر و زيان‌هاي فرهنگي و اجتماعي زيادي شود اما بايد با توجه و دقت وارد فضاي کاربردي اجتماعي و آموزشي کنيم و به همين خاطر يکي از حساسيت‌هاي که ابراز شد درباره رايتل بود و کميسيون فرهنگي هم اين مسئله را بررسي مي‌کند تا آثار و طبعات مثبت و يا منفي ورود رايتل به فضاي اجتماعي و مخابراتي کشور بررسي شود.نماينده مردم لارستان از بررسي رايتل در کميسيون فرهنگي خبر داد و گفت: ما در کميسيون فرهنگي قرار است در آينده نزديک اين موضوع را با حضور افرادي که به لحاظ فناوري و کارشناسي‌هاي فني مي‌توانند ابعاد قضيه را باز کنند و صاحب نظران فرهنگي و ديني بررسي خواهيم کرد تا از مجموع اين بررسي‌ها بتوانيم تصميم‌مان را اعلام کنيم.در واكنش به اين خبر مدير کل برند و ارتباطات اين شرکت خاطرنشان کرد: تاکنون رايتل هيچ مذاکره‌اي با آموزش و پرورش نداشته و ما به هيچ عنوان فروش سيم‌کارت دانش آموزي نخواهيم داشت. شاهين آرپناهي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار کرد:‌ اين موضوع به يکباره از سوي آموزش و پرورش مطرح شده و در اين زمينه هيچ مذاکره‌اي با شرکت رايتل صورت نگرفته است.وي ادامه داد: بنا بر قانون، فروش سيم‌کارت به افراد زير 18 سال ممنوع است و به همين دليل ما به هيچ عنوان به اين مساله ورود نخواهيم کرد ضمن اين‌که مسائل فرهنگي مربوط به دانش‌آموزان براي اپراتور سوم نيز از اهميت برخوردار است.به گزارش ايسنا، به تازگي رئيس آموزش و پرورش شهر تهران از طرح ارائه «تبلت دانش‌آموزي» خبر داده و در اين باره گفته بود: «تبلت دانش‌آموزي» يکي از برنامه‌هايي است که مرکز آمار و فناوري وزارت آموزش و پرورش آن را در دستور کار قرار داده و اجراي آزمايشي آن از مدارس شهر تهران آغاز خواهد شد.وي در عين حال گفته بود: با توجه به برآورد هزينه‌هايي که براي راه‌اندازي اين طرح و همچنين توليد محتوا بايد صورت بگيرد، مقرر شده ورود تبلت و رايتل يا همان موبايل تصويري در دستور کار قرار بگيرد که در صورت تامين زيرساخت‌ها و اعتبار آن، از سال 92 به صورت آزمايشي اجرا خواهد شد.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رایتل: به هیچ عنوان فروش سیمکارت دانش آموزی نخواهیم داشت

 

در پی اخباری که مبنی بر ارائه سیم‌کارت‌های رایتل به دانش‌آموزان مطرح شده، مدیر کل برند و ارتباطات این شرکت خاطرنشان کرد: تاکنون رایتل هیچ مذاکره‌ای با آموزش و پرورش نداشته و ما به هیچ عنوان فروش سیم‌کارت دانش آموزی نخواهیم داشت. 
 
شاهین آرپناهی، اظهار کرد:‌ این موضوع به یکباره از سوی آموزش و پرورش مطرح شده و در این زمینه هیچ مذاکره‌ای با شرکت رایتل صورت نگرفته است. 
 
وی ادامه داد: بنا بر قانون، فروش سیم‌کارت به افراد زیر 18 سال ممنوع است و به همین دلیل ما به هیچ عنوان به این مساله ورود نخواهیم کرد ضمن این‌که مسائل فرهنگی مربوط به دانش‌آموزان برای اپراتور سوم نیز از اهمیت برخوردار است. 
 
آرپناهی در پایان خطاب به رسانه‌ها و مسوولان خاطرنشان کرد: کاش چنین اخباری پیش از انجام بررسی‌های همه جانبه، در جامعه منتشر نشود تا با این نوع جریان سازی ها شاهد نگرانی مردم نباشی
 
روز گذشته سیدعلی یزدی‌خواه - رییس آموزش و پرورش شهر تهران - از طرح ارائه «تبلت دانش‌آموزی» خبر داده و در این باره گفته بود: «تبلت دانش‌آموزی» یکی از برنامه‌هایی است که مرکز آمار و فناوری وزارت آموزش و پرورش آن را در دستور کار قرار داده و اجرای آزمایشی آن از مدارس شهر تهران آغاز خواهد شد. 
 
وی در عین حال گفته بود: با توجه به برآورد هزینه‌هایی که برای راه‌اندازی این طرح و همچنین تولید محتوا باید صورت بگیرد، مقرر شده ورود تبلت و رایتل یا همان موبایل تصویری در دستور کار قرار بگیرد که در صورت تامین زیرساخت‌ها و اعتبار آن، از سال 92 به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد. 
 
اعلام این موضوع واکنش نمایندگان مجلس را به دنبال داشته و امروز جمشید جعفرپور - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس - در این زمینه اعلام کرده است: بحث ورود رایتل به مدارس، با حضور صاحب‌نظران فرهنگی و دینی و کارشناسان فناوری به زودی در کمیسیون فرهنگی بررسی خواهد شد.
پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

لفن‌های هوشمند به کنترل از راه دور زندگی بدل می‌شوند

 

تلفن‌های هوشمند دیگر تنها یک کامپیوتر قابل حمل در جیبتان نیستند. کم کم می‌توان گفت که این گجت‌ها تبدیل به کنترل از راه دور زندگی شما شده‌اند. می‌خواهید چراغ‌ها را خاموش کنید، قفل در ورودی را باز کنید یا فشار خون‌تان را اندازه بگیرید؟ همه این کار‌ها را  می‌توانید با اپلیکیشن‌های موبایلی که با لوازم جانبی سنسور دار یا اتصال به اینترنت کار می‌کنند، انجام دهید.

20130111-ces-slideshow-slide-J7CG-articleLarge-v4.jpg

به گزارش وبلاگینا به نقل از نیویورک تایمز سالیان سال شرکت‌های فناوری وعده خانه‌های متصل (که با نام Connected Home معروف شدند) و ماشین‌هایی را می‌داندند که با سرعت زیاد سرویس‌های مختلفی را مبتنی بر‌ شبکه ارائه دهند و این موضوع تنها در حد وعده باقی مانده بود. اما سال گذشته لوازم جانبی متکی بر اپلیکیشن، مکانیسمی ارائه کردند که این رویا را به حقیقت بدل کرد. این موضوع تا حدی به این خاطر است که مردم مدام با تلفن‌های هوشمند سر‌ و‌ کار دارند و آن‌ها را کنار نمی‌گذارند اما دلیل مهم‌تر این است که سنسورهای وایر‌لس کوچک‌تر و ارزان‌‌تر شده اند و به راحتی در دسترس هستند.

شرکت‌های بزرگ با برند‌های معتبر به شدت موارد استفاده این گجت‌ها را تبلیغ می‌کنند. شرکت جنرال موتورز در ویدئوی تبلیغ شورلت مالیبو اکو، شخصی را نمایش می‌دهد که روشن کردن اتومبیل با تلفن هوشمند را به والدین خود نشان می‌دهد. یکی از دلایل اصلی فروش دماسنج معروف نست (Nest) توانایی آن در کنترل دمای دیگ از فاصله بسیار زیاد و  از طریق اسمارت‌فون است.

راس رابین، تحلیل‌گر Reticle Research می‌گوید: "حالا که مصرف کنندگان همراهشان وسیله‌ای دارند که با آن می‌توانند روی همه کارهایی را که انجام می‌دهند از طریق اینترنت و به صورت مجازی نظارت کنند، چرا نباید امکان نظارت و کنترل از راه دور را داشته باشند؟"

بیل شفلر، مدیر توسعه بازرگانی Z-Wave Alliance، مجموعه شرکت‌های تولیدکننده کانکتد دیوایس‌ها (محصولاتی که از طریق ارتباطات سلولار فعالیت می‌کنند) معتقد است "شاید ایده خاموش کردن لامپ‌ها با تلفن هوشمند مثل یک حقه به نظر برسد اما مصرف‌کنندگان از این اپلیکیشن‌ها استقبال می‌کنند." وی می‌گوید وضعیت کنونی مثل زمانی است که شیشه‌های برقی روی اتومبیل‌ها کار گذاشته شدند یا زمانی که تلویزیون‌های کنترل‌دار وارد بازار شدند.

"ممکن است مردم بگویند چه لزومی به استفاده از کنترل تلویزیون وجود دارد وقتی می‌توانیم بلند شویم و کانال را عوض کنیم؟ این یعنی تکامل. شرکت‌هایی مثل ، AT&T، بلک اند دکر، و هانی‌ول، فروش محصولات متکی بر اپلیکیشن را شروع کرده‌اند".

20130111-ces-slideshow-slide-KBAA-articleLarge-v2.jpg

در نمایشگاه CES گذشته، ده‌ها شرکت لوازم جانبی که می‌توانند گجت‌های دیگر را با لوازم منزل تولیدی‌شان ارتباط دهند تا به طور مثال با اسمارت‌فون‌‌ها کار کنند به نمایش گذاشتند و خیلی از شرکت‌ها دستگاه‌های پوشیدنی‌ای ارائه کردند که به افراد کمک می‌کنند اطلاعات مربوط به سلامتی‌شان را روی تلفن‌های هوشمندشان بررسی کنند. (شاید در این رابطهخواندن این مطلب در وبلاگینا نیز برایتان جالب باشد.) بعضی از این محصولات توسط شرکت‌های بزرگی ارائه شدند. شرکت AT&T متخصص تکنولوژی بی‌سیم اعلام کرده است که در ماه مارس فروش یک سیستم امنیتی وایر‌لس به نام «دیجیتال لایف» را شروع خواهد کرد. این سیستم به افراد امکان می‌دهد تا دوربین، آژیر خطر و حتی قهوه‌جوش را با استفاده از موبایل یا تبلت کنترل کنند.

برای مثال وقتی سارق از روی یکی از سنسور‌های داخل منزل عبور کند، یک پیام متنی برای کاربر ارسال شده و سپس با پلیس تماس گرفته می‌شود. کاربران می‌توانند خدمات سیستم بی‌سیم، AT&T را به سایر لوازم خانه نیز تعمیم دهند؛ وسایلی از جمله لامپ‌ها، قفل‌ در‌ها ، ترموستات و دوربین‌های امنیتی که از طریق اپلیکیشن موبایل این شرکت قابل کنترل و نظارت هستند.

رالف دلا وگا، مدیر اجرایی AT&T در مصاحبه‌ای عنوان کرد که سیستم امنیت خانگی شانس بزرگ ما برای افزایش سود شرکت بود. تنها ۲۰ درصد خانه‌ها سیستم امنیتی دارند و این یعنی میلیون‌ها صاحبخانه، خریداران بالقوه ما هستند.

آقای دلا وگا افزود :"فکر می‌کنم این سیستم به طرز چشمگیری نگاه مردم به خانه‌شان و همین‌طور میزان احساس امنیتی که بیرون از خانه دارند را تغییر می‌دهد. به نظرم فروش این سیستم کار ساده‌ای است. شرکت هنوز برای این محصول قیمتی تعیین نکرده است".

شرکت Ingersoll Rand که محصولات صنعتی تولید می‌کند، یک استارتر‌کیت و نرم‌افزار ۳۰۰ دلاری برای ارتباط مصرف‌کنندگان با خانه‌هایشان ارائه کرده بود. این مجموعه شامل یک قفل، یک لامپ و یک پل وایرلس یا پایه برای اتصال دستگاه‌ها به اینترنت است. این مجموعه را می‌توان با یک اپلیکیشن به نام Nexia Home Intelligence روی تلفن هوشمند یا تبلت کنترل کرد. به علاوه مصرف کنندگان برای استفاده از مجموعه باید ماهیانه حداقل ۹ دلار حق اشتراک پرداخت کنند.

20130111-ces-slideshow-slide-P3E5-articleLarge-v3.jpg

محصولات بسیاری از شرکت‌های دیگر نیز، از مزایای سنسور‌های تلفن‌های هوشمند و اتصال به اینترنت برای نظارت بر سلامت مصرف کنندگان بهره می‌جویند. شرکت IHealth مانیتورهایی را به همراه یک اپلیکیشن برای کنترل فشار‌خون می‌فروشد. در نمایشگاه لوازم الکترونیکی، این شرکت یک دستگاه اندازه گیری قند خون وایرلس با نام اسمارت‌گلوکزمتر را معرفی کرد که به مصرف‌کنندگان امکان می‌دهد میزان قند خونشان را اندازه‌گیری کنند. کاربر نمونه خونش را روی نوار تست قند گذاشته و نوار را روی قطعه جانبی که به اسمارت‌فون متصل است می‌گذارد و در نهایت یک اپلیکیشن میزان قند موجود در خون را سنجیده و نمایش می‌دهد.

آدام لین، مدیر‌عامل شرکت آی‌هلس از بیان تعداد دقیق محصولات فروخته شده توسط شرکتش سر‌ باز زد اما گفت که این فروش بیش از ۱۰۰.۰۰۰ محصول بوده است. محصولات آی‌هلس در فروشگاه‌های اپل، ترگت و بست بای فروخته می‌شوند.

علاوه بر افرادی که به سلامتی شان اهمیت می‌دهند، شرکت‌های بیمه هم از این محصولات استقبال می‌کنند. آقای لین اظهار داشت آی‌هلس جهت ارائه این محصول به بیماران، به منظور کاهش هزینه‌های مراجعه به پزشک با دو شرکت بیمه هم مذاکره کرده است.

20130111-ces-slideshow-slide-2XE5-articleLarge-v2.jpg

در کنار این مجموعه‌ها، شرکت AliveCor کار جالبی برای آی‌فون انجام داده است؛ وقتی موبایلتان را در دست می‌گیرید، یک اپلیکیشن ضربان قبلتان را بررسی کرده و نوار قلبی‌تان روی اسکرین موبایل ظاهر می‌شود. این شرکت توانسته است پشتیبانی مالی شرکت Khosla Ventures، سرمایه‌گذار برجسته منطقه Silicon Valley را به دست آورد. همچنین نایکی، Jawbone و Fitbit دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی‌ای می‌فروشند که افراد می‌توانند به وسیله آن‌ها حرکاتشان را روی تلفن هوشمند بررسی و پیگیری کنند. شرکت فیت‌بیت که در سن‌فرانسیسکو واقع است یک دستگاه گام‌شمار جیبی به نام فیت‌بیت‌وان می‌فروشد که تعداد قدم‌های فرد و طبقاتی را که بالا می‌رود می‌شمارد. به علاوه الگوی خواب فرد را هم ثبت می‌کند. جدیدترین محصول این شرکت که فیت‌بیت‌فلکس نام دارد، یک دستگاه گام‌شمار و ثبت الگوی خواب است که دور مچ دست بسته می‌شود. این دستگاه برای ارائه اطلاعات به کاربر همراه با یک اپلیکیشن روی تلفن هوشمند فعالیت می‌کند.

Woody Scal، مدیر‌مالی ارشد فیت‌بیت می‌گوید شرکت محصولاتش را در ۱۰۰۰۰ فروشگاه در سراسر ایالات‌متحده به‌فروش می‌رساند. فیت‌بیت‌وان پر‌فروش‌ترین دستگاه ورزشی در فروشگاه آنلاین آمازون است. از نظر Scal  علت پرطرفدار شدن این گجتِ پوشیدنی تناسب‌اندام، کوچک شدن سنسور‌ها و افزایش عمر باتری آن است که دستگاه را باریک‌تر، شیک‌تر و استفاده از آن را آسان‌تر کرده است.

آقای اسکال افزود: "علت پرطرفدار بودن این دستگاه‌ها این است که آن‌ها بر‌خلاف سایر محصولات موجود در بازار مثل تلویزیون‌ها،  پاسخگوی نیاز‌های اصلی و پایه‌ای افراد هستند".

وی در ادامه گفت: "در آخر، وقتی صبح از خواب بیدار می‌شوم و خودم را جلوی آینه می‌بینم، از خودم سوال نمی‌کنم که تعداد پیکسل‌های تلویزیونم کافی هست یا نه. در‌عوض به این فکر می‌کنم که به حد کافی ورزش می‌کنم ، عادات‌غذایی بهتری دارم، خوب می‌خوابم و وزنم را علی‌رغم همه مسائلی که در زندگیم هست کنترل می‌کنم".

مطمئنا آینده تلفن‌های هوشمند با وجود گجت‌های جانبی که برای ترکیب کارایی با آن‌ها تولید می‌شوند می‌تواند نوید زندگی ایده‌آل‌تری را به ما بدهد. البته نباید فراموش کرد که دیجیتالی شدن زندگی در مناطق مختلف جهان تعاریف متفاوتی دارد و ممکن است سال‌ها طول بکشد تا آنچه در آمریکای شمالی و اروپا به‌عنوان یک فرهنگ و ایده‌ای جدید معرفی می‌شود، به سایر مناطق دیگر در دنیا صادر شود.

 

پنج شنبه 3 اسفند 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها