0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ایرانیان چگونه به اینترنت وصل می‌شوند؟

 

طبق جدیدترین آمارهای ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت کشور به حدود 60 درصد رسیده و در این میان محبوب‌ترین شیوه کاربران برای اتصال به دنیای مجازی اینترنت موبایل است.
 
طی 6 ماه اول سال جاری 36.46 درصد بالغ بر 27 میلیون و500 هزار نفر از طریق گوشی‌های تلفن همراه خود (GPRS) از اینترنت استفاده کرده‌اند.
 
اما پس از GPRS، دایال آپ دومین شیوه مورد علاقه کاربران برای اتصال به دنیای مجازی بوده است و در شرایطی که دائم از گسترش دسترسی مردم به ADSL گفته می‌شود همچنان Dial up دومین شیوه دسترسی کاربران به شمار می‌رود و حدود هفت میلیون نفر از این شیوه استفاده کرده‌اند.
 
اما بنا برآمارهای ارائه شده برروی سایت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) طی شش ماهه اول امسال اتصال از طریق فیبرنوری سومین شیوه محبوب اتصال به دنیای مجازی بوده و 8.07 درصد از کاربران که بالغ بر شش میلیون نفر می‌شود از این طریق وارد اینترنت شده‌اند.
 
در این میان تنها 4.65 درصد از دسترسی‌ها از طریق ADSL (اینترنت پرسرعت) بوده است و تنها حدود 3.5 میلیون کاربر این شیوه را امتحان کرده‌اند. اما طبق این آمارها کمترین میزان اتصال از طریق وایمکس بوده و تنها 1.15 درصد از جمعیت یعنی حدود 900هزار نفر از این شیوه بهره گرفته‌اند.
 
در سال 90، 18.85 درصد اتصالات از طریق GPRS، 9.17 درصد از طریق Dial up ، 8.07 درصد از طریق فیبرنوری، 5.99 درصد با ADSL و 1.15 درصد از طریق وایمکس به اینترنت دسترسی داشته‌اند و ضریب نفوذ اینترنت کشور 43.23 درصد بوده است.
 
در این میان نکته جالب اینکه طی سال 90 و شش ماه اول سال 91 میزان اتصال از طریق شیوه‌هایی مانند Dial up یا وایمکس و فیبرنوری هیچ تغییر نکرده و بیش از همه GPRS است که میزان دسترسی را درسال 91 افزایش داده است چرا که میزان بهره‌گیری از این روش در سال 91 تقریبا دو برابر شده است.
 
نکته آخر آنکه درصد استفاده از ADSL در شش ماه اول سال جاری نسبت به سال قبل حدود 1.5 درصد کاهش داشته است.
دوشنبه 21 اسفند 1391  4:13 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تصویر روابط کشورها با ایمیلهای ارسالی

 

تصاویر منتشر شده توسط محققان دانشگاه های استنفورد، کورنل و موسسه تحقیقات رایانه ای قطر و وب سایت یاهو نشان دهنده طرح جامعه روابط بین الملل در عصر ارتباطات است.
 
به گزارش مهر، یک گروه از محققان رایانه ای ده ها میلیون نامه الکترونیک از سایت یاهو میل را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده اند که نامه های الکترونیک اغلب بین کشورهایی رد و بدل می شود که دارای شباهتهای خاصی با هم هستند.

گروهی از محققان میلیونها نامه الکترونیک را بررسی کرده و میزان تبادل آنها را میان کشورهای مختلف تحلیل کرده اند

این تحقیق که توسط محققان از دانشگاه های استنفورد، کورنل، سایت یاهو و موسسه تحقیقات محاسبه ای قطر انجام شده نشان می دهد که چه تعداد نامه الکترونیک بین دو کشور تبادبل می شود و این امر وابسته به تولید ناخالص ملی کشور متبوع، زبان و روابط تجاری است.

این تحقیق همچنین مشخص کرده است که کشورهایی که روابط ملموسی چون مرز مشترک، پروازهای متصل به هم و روابط تجاری نزدیک دارند، میزان تبادل ای میل آنها بسیار بالا است.

محققان در مجله ArXiv که نتایج تحقیقات خود را در آن منتشر کرده اند نوشته اند : نتایج این تحقیقات به طور تعجب برانگیزی از این ایده پشتیبانی می کند که جغرافی، حمل و نقل و تصمیمهای اجرایی عامل تعیین کننده مهمی میان ارتباطات بین کشورها هستند و فاصله تراکم را کاهش می دهد درحالی که انجام پروازهای مستقیم تراکم را افزایش می دهد.

وضعیت ارسال نامه های الکترونیک از آمریکا به سایر کشورهای جهان


کشورهای آمریکای لاتین در مرکز این تصویر به مثابه یک جزیره به نظر می رسد

این درحالی است که نتایج این تحقیقات در برخی مواقع شگفت انگیز هم بوده است. این تحقیق نشان می دهد که مردم در کشورهای مختلف منطقه اقتصادی اروپا کمتر از چیزی که محققان پیش بینی کرده بودند نامه های الکترونیک رد و بدل می کنند. این تحقیق همچنین نشان می دهد که مردم در کشورهایی که روابط استعماری دارند به همین دلیل به یکدیگر نامه الکترونیک ارسال نمی کنند.

محققان یادآور شده اند که نتایج آنها در مدل اصلی با توجه به مرزهای مجاور و عضویت منطقه اقتصادی اروپا تعجیب برانگیز بوده است چرا که میزان رد و بدل نامه های الکترونیک در این منطقه به جای افزایش کاهش داشته است.

 

دوشنبه 21 اسفند 1391  4:17 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

قطع VPN دلیل احتمالی اختلال در اینترنت است/ بررسی اختلال در مجلس

 

رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس از بررسی قطع و اختلال در دسترسی برخی سایتهای اینترنتی پربازدید خبر داد و گفت: اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به سایتهایی مانند یاهو و گوگل در دستور کار کمیته ارتباطات مجلس قرار گرفته است.
رمضانعلی سبحانی فرد در گفتگو با مهر، با اشاره به اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به برخی سایتهای اینترنتی که از چند روز گذشته بروز پیدا کرده است، اظهار داشت: بررسی دلایل بروز این مشکلات و سیاستهای مدنظر در این زمینه در دستور کار کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس قرار گرفته است و ظرف 2 روز آینده اطلاع رسانی می‌شود.
 
وی با بیان اینکه پیگیری ها نشان می دهد که مشکل به وجود آمده در دسترسی برخی کاربران به سایتهای اینترنتی احتمالا به دلیل قطع استفاده از پورتهای VPN غیرمجاز باشد، ادامه داد: ظرف چند روز گذشته پورتهای VPN غیرقانونی در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها VPN های قانونی و ثبت نام شده، قابلیت استفاده خواهند داشت؛ در این راستا این احتمال وجود دارد که قطع ورودی VPN ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است که البته در این زمینه باید بررسی های بیشتری صورت گیرد.
 
سبحانی فرد با اشاره به پیاده سازی سیاستهای شورایعالی فضای مجازی در این زمینه و دستورالعمل های اجرایی خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در این زمینه پاسخگو بوده و اطلاع رسانی لازم را برای بیش از 35 میلیون کاربر اینترنت ارائه دهد.  
 
به گزارش مهر، دسترسی بالغ بر 30 میلیون کاربر ایرانی به سایتهای پربازدیدی همچون گوگل و یاهو در چند روز گذشته با اختلالات بسیار همراه است و بسیاری از این کاربران امکان استفاده از موتور جستجو و پست الکترونیک خود را ندارند.
 
پیش از این نیز و در مهرماه امسال نیز دسترسی به پست الکترونیک جی میل به مدت یک هفته در ایران غیرممکن شده بود.
دوشنبه 21 اسفند 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اختلال در دسترسی به اینترنت در ایران

 

کاربران اینترنت در ایران در هفته اخیر از کندی سرعت اینترنت و قطع‌شدن برخی پروتکل‌های اینترنتی مانند اچ تی تی پی خبر داده‌اند که دسترسی آنها را به سرویس‌های ای‌میل مانند جی‌میل و یاهو مختل کرده است.
به گزارش همشهری در روز گذشته نیز بسیاری از کاربران اینترنت در تهران از اختلال در برخی‌ ای اس پی‌ها گلایه‌مند بودند. یک کاربر اینترنت در این زمینه به خبرنگار ما گفت که شرکت خدمات‌دهنده اینترنتی در پاسخ به اعتراض من اعلام کرده است که قطع برخی از پروتکل‌ها از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گرفته و زمان برطرف‌شدن این اختلال مشخص نیست و ما در حال پیگیری برای رفع این مشکل هستیم.
 
چندی است که کاربران اینترنت در دسترسی به سایت‌های مختلف اینترنتی، از سایت‌های خبری و داخلی گرفته تا موتورهای جست‌وجوی خارجی و پست‌های الکترونیک خود با مشکلات متعددی چون کندی سرعت، قطعی و مسدودی روبه‌رو هستند و در اغلب مواقع شاید ساعت‌ها برای آنچه می‌خواهند در اینترنت بیابند باید زمان بگذارند. در همین حال خبرگزاری دانا گزارش کرده که دلایل کاهش سرعت اینترنت را می‌توان در اموری چون مسائل فنی و مالی یا حتی مسائل مدیریتی جست‌وجو کرد.
 
همچنین خبرگزاری ایتنا گزارش داده که مدیرعامل یک شرکت خدمات اینترنتی در مورد کندی سرعت اینترنت و مباحثی که تحت عنوان کم‌فروشی توزیع پهنای باند اینترنت در کشور مطرح می‌شود، اظهار داشت: چنانچه مشترکان تمامی شرکت‌های سرویس‌دهنده اینترنت در دسترسی به اینترنت خود با مشکل مواجه شوند و ناراضی باشند به‌طور قطع شرکت سرویس‌دهنده نمی‌تواند مقصر باشد. وی گفت: اینکه کاربران اینترنت نمی‌توانند ای‌میل‌های خود را چک کنند یا دسترسی به اکثر سایت‌های اینترنتی به کندی صورت می‌گیرد موضوعی نیست که مربوط به کیفیت سرویس اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت باشد.
 
محمدحسن شانه‌ساززاده با اشاره به فعالیت ۱۱ شرکت دارای مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در عرصه اینترنت پرسرعت و نظارت این سازمان بر فعالیت این شرکت‌ها تأکید کرد که کاربران اینترنت مستقل از اینکه از چه شرکتی سرویس اینترنت می‌گیرند از وضعیت سرعت دسترسی خود ناراضی هستند و این مسئله نشان می‌دهد که سرویس‌دهنده مقصر نیست. وی با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دورزدن فیلترینگ از شبکه‌های VPN استفاده می‌کنند، ادامه داد: این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایت‌های اینترنتی می‌شود.
 
وی راه‌اندازی اینترنت ملی را باعث افزایش سرعت دسترسی کاربران به سایت‌های داخل کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه اینترنت ملی تأثیری بر کیفیت دسترسی کاربران به صفحاتی مانند ای‌میل‌های خارجی ندارد اما با وجود این،این شبکه ملی کمک می‌کند کمی از پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت آزاد شود تا کاربران به یکسری از سایت‌های داخل کشور با سرعت بیشتری دسترسی داشته باشند.
 
شانه‌ساززاده تأکید کرد که اینترنت ملی باعث خواهد شد محتوای مربوط به داخل کشور بدون پرداخت هزینه پهنای باند و گیت‌وی بین‌الملل به کاربران ارائه شود که این موضوع نه‌تنها کاهش هزینه اپراتورها را در پی خواهد داشت بلکه باعث می‌شود ارائه‌هندگان خدمات اینترنت با هزینه کمتر و با سرعت و کیفیت بهتر امکان دسترسی کاربران به اینترنت را فراهم کنند. سرپرست بخش پشتیبانی یک شرکت دیگر خدمات اینترنتی در این باره به خبرگزاری دانا گفت: طبق مدل ارزشیابی مارکتینگ کانو یک محصول ممکن است در یک دوره زمانی محصول خوبی باشد اما این محصول مختص همان دوره است.
 
براساس این مدل اگر زمانی کمربند ایمنی ارزش ا‌فزوده برای یک خودرو بود اما در حال حاضر لازمه محصول است. سعید رستم‌اف ادامه داد: درباره سرعت اینترنت هم وضعیت به همین منوال است در دوره‌ای که سرعت اینترنت خانگی 64یا 128تصویب شد هنوز بحث آموزش آنلاین، اتوماسیون اداری و دورکاری قوت نگرفته بود اما امروزه که این مسائل عملی شده است لازم است که تجدید نظری در سرعت اینترنت برای کاربران خانگی و همچنین شرکتی انجام گیرد.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

فوربس معرفی کرد: قدرتمندترین زنان عرصه تکنولوژی

 

ترجمه ندا لهردی - دنیای تجارت و صنعت هر روز در حال تغییر است و رشد آن تضمینی برای رشد و توسعه اقتصادهای بزرگ و کوچک دنیا است. در واقع این روزها رونق اقتصادی هر کشور تا حد زیادی وابسته به رشد و توسعه تجاری و صنایع آن کشور است. 
 
در دهه‌ها و سال‌های اخیر زنان حضور موثر و قدرتمندی در عرصه‌های مختلف تجارت، صنعت و تکنولوژی داشته و به این ترتیب است که حالا بسیاری از شرکت‌های بزرگ و شناخته شده جهان با مدیریت این زنان قدرتمند به موفقیت‌های مختلف رسیده‌اند. در عرصه تکنولوژی به عنوان یکی از بخش‌های مهم و تاثیرگذار بر اقتصاد کشورها هم زنان حضور موفقی را در این سال‌ها داشته‌اند.در همین راستا مجله فوربس به تازگی و به بهانه هشتم مارس و روز جهانی زن فهرستی از قدرتمندترین زنان جهان در عرصه تجارت را منتشر کرده است که مدیران و فعالان عرصه تکنولوژی سهم قابل توجهی از آن را در اختیار گرفته‌اند و از این فهرست بیست نفری، 8 جایگاه را به خودشان اختصاص داده‌اند. با این اوصاف قدرتمندترین زنان جهان در عرصه تجارت و تکنولوژی به ترتیب عبارتند از:
1- شریل سندبرگ: اولین زن عضو هیات‌مدیره شرکت فیس‌بوک و یکی از تاثیرگذارترین مدیران این شرکت که سهم زیادی در موفقیت‌های تبلیغاتی و مالی این شرکت داشته و کمک زیادی به ورود جنجالی و 100 میلیارد دلاری این شرکت به بازار بورس کرده است.
4- ویرجینیا رومتی: کارمند قدیمی شرکت بزرگ و شناخته شده IBM بالاخره بعد از سی سال حضور فعال در این شرکت در ماه اکتبر سال 2011 و بعد از کناره‌گیری «سام پالمیسانو» به عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و معرفی شد.
 
5- اورسلا برنز: ريیس و مدیرعامل شرکت قدیمی و شناخته شده Xerox که حالا سیزده سال از عمر فعالیتش به‌عنوان مدیرعامل این شرکت می‌گذرد. او یکی از قدیمی‌ترین کارمندان این شرکت بوده است که از زمان دانشجویی در آن کار می‌کرد و بالاخره در طول سال‌ها توانست رشد و پیشرفت کند تا به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب شود. او در سال‌های اخیر تلاش زیادی کرده است که زیراکس را از یک فروشنده مستقیم دستگاه‌های کپی و پرینتر به یک شرکت تجاری ارائه‌دهنده خدماتی مانند مدیریت کارت‌های الکترونیکی مربوط به تراکنش‌های مالی، ابزارهای نقشه خوانی و خدمات پارک الکترونیک خودرو تبدیل کند. 
6- مگ وایتمن: ريیس و مدیرعامل قبلی بزرگ‌ترین حراجی آنلاین جهان یعنی شرکت eBay در سال 2011 به بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده کامپیوترهای شخصی جهان آمد تا به‌عنوان مدیرعامل تغییرات و اصلاحات مختلفی را در این شرکت ایجاد کند. او در این مدت تمرکز زیادی بر بخش تحقیق و توسعه در شرکت HP کرده و مهم‌ترین تصمیم او در این مدت حفظ تجارت کامپیوترهای شخصی و ورودی به عرصه‌های جدید در این زمینه بوده است. 
8- ماریسا مایر: بیستمین کارمند گوگل و یکی از قدیمی‌ترین آنها از ماه جولای گذشته به‌عنوان مدیرعامل شرکت رقیب یعنی Yahoo انتخاب و معرفی شد تا به این بهانه برای همیشه از گوگل برود. او در این مدت سعی کرده است که تمرکز بیشتری بر نفوذ و قدرت سرویس ایمیل، فایننس و اسپورت یاهو داشته باشد. 
10- سوزان وجيسکی: یکی از مدیران ارشد شرکت گوگل که در واقع چهره پشت پرده تمام محصولات مربوط به آگهی‌ها و تبلیغات مانند AdWords، AdSense و Analytics است. به این ترتیب او مسوولیت 96 درصد از درآمد این شرکت را که در سال 2011 برابر 9/37 میلیارد دلار بوده است، به عهده دارد. او و خواهرش «آن» که همسر سرگی برین یکی از موسسان گوگل است، در واقع همان کسانی هستند که اولین دفتر شرکت گوگل یعنی همان گاراژ معروف را به لری پیچ و سرگی برین اجاره دادند.
11- آریانا هافینگتون: یکی از موسسان روزنامه آنلاین Huffington Post که در اوایل سال 2011 به شرکت AOL فروخته شد، حالا سایت پر بازدیدکننده او اولین جایزه پولیتزر خودش را گرفته است و هافینگتون سعی دارد نسخه‌های این روزنامه آنلاین را به کشورهایی مانند اسپانیا و ایتالیا هم ببرد.
19- سافرا کیتز: یکی از کارمندان قدیمی شرکت نرم‌افزاری بزرگ Oracle که در حال حاضر ريیس هیات‌مدیره و مدیر ارشد مالی این شرکت هم هست. وي پیش‌بینی کرده است که شرکت اوراکل امسال بالاترین میزان سودش را از محل فروش سهام به دست خواهد آورد. 
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

چالش تولید محتوا در فضای مجازی

 

طاهره ساعدی : صاحب‌نظران فضای سایبر معتقدند مهم‌ترین چالش فضای سایبر فارسی کمبود تولید محتواست.
  این مطلب را اغلب متخصصان ارتباطات در ششمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات که روز 12اسفند در هتل المپیک تهران برگزار شده بود تأیید کردند. این همایش با حضور مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت سهامی مخابرات ایران، شرکت‌های اپراتور تلفن همراه و همچنین کارشناسان این حوزه برگزار شد. البته به‌نظر می‌رسد در این همایش جای اعضای کنسرسیوم تولید محتوا که چندی پیش با حضور مسئولان شش نهاد دانشگاهی و کتابخانه ملی و کتابخانه آستان قدرس رضوی تشکیل شد خالی بود؛ چرا که متولی اصلی تولید محتوا این کنسرسیوم است. هرچند این تشکل هنوز گزارشی از فعالیت‌های خود طی چند سال اخیر منتشر نکرده و عملکرد آن به گرفتن چند عکس یادگاری خلاصه شده است.
 
دکتر داوود زارعیان، دبیر شورای سیاستگذاری همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با توسعه دانش ارتباطات و اطلاعات و نیاز روزافزون به تولید محتوا و ارائه خدمات متنوع‌تر در این حوزه، دبیرخانه دائمی همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع ششمین همایش را به خلاقیت و نوآوری در سرویس و محتوا اختصاص داد.
 
وی با اشاره به غفلت کشورهای درحال توسعه از تولید محتوا در فضای مجازی افزود: هم‌اکنون امکان ارائه بیش از 250سرویس بر مبنای تلفن همراه و حداقل 200سرویس روی تلفن ثابت وجود دارد که نشان‌دهنده ظرفیت بسیار مناسب برای تولید و عرضه محتوا بر بسترهای مخابراتی است. وی تأکید کرد: در شرایط کنونی شرکت‌های تلفن ثابت و همراه قادر به حیات نخواهند بود مگر اینکه به فکر توسعه خدمات ارزش افزوده باشند. زارعیان با اشاره به اینکه چالش پیش‌روی کشور، چالش تولید محتواست افزود: کشورهای در حال توسعه در زمینه توسعه زیرساخت‌ها فعالند اما در حوزه فرهنگسازی و تولید محتوا موفق نیستند.
 
دبیر شورای سیاستگذاری همایش گفت: اگر می‌خواهیم حوزه ICT از خدمات تلفن و خدمات پایه فراتر رود باید به چهار نکته اساسی توجه شود. وی ادامه داد: این نکات عبارتند از توسعه زیر ساخت‌های فنی با نگاه غیرانحصاری ، توسعه زیرساخت‌های محتوا با نگاه مدیریت بر ICT، توسعه زیرساخت‌های فرهنگی با نگاه ICT برای همه و کاربرد آن توسط همه و در نهایت توسعه زیر‌ساخت‌های کاربردی. دکتر زارعیان با بیان اینکه خلاقیت و نوآوری در سرویس و محتوا نیاز امروز همه دستگاه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور است، اظهار امیدواری کرد این همایش به اهداف خود دست پیدا کند.
 
محتوا در دنیای کنونی از جنس سلطه است
 
معاون فناوری و امور بین‌الملل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دنیای کنونی محتوای فضای مجازی از جنس سلطه است و باید در جنگ و رقابت محتوا در فضای مجازی، توپ را به زمین حریف و سلطه‌گران ببریم تا با شکستن انحصار محتوایی در دنیا از مرزهای مجازی کشور حفاظت کنیم. دکتر محمد کرم‌پور اظهار داشت: در کشور ما به دلایل مختلف محتوا ساماندهی و سازماندهی مناسب ندارد و تولید‌کنندگان محتوا در کشور هنوز جایگاه خود را نشناخته‌اند و نمی‌دانند بایدچه کاری انجام دهند. وی گفت: محتوا یکی از مباحث مهم فرهنگی اما از فرهنگ پراهمیت‌تر است؛ همچنین محتوا ازجمله مسائل مهم اقتصادی است که در عین حال از اقتصاد نیز مهم‌تر است. متغیرهای زیادی در بحث محتوا وجود دارد که آن را پیچیده می‌کند و پیچیدگی موضوع محتوا به‌دلیل متغیرهای فراوان درونی و بیرونی در این موضوع است. کرم‌پور گفت: موضوع محتوا فراتر از اقتصاد، مسائل اجتماعی و فرهنگی است و در دنیای کنونی محتوا از جنس سلطه است؛ زمانی که محتوا در فضای مجازی قرارمی‌گیرد از جنس سلطه می‌شود.
 
وی در ادامه با پاسخ به این سؤال که چه کنیم تا این سلطه برداشته شود؟ گفت: یکی از موارد راهبردی در دنیای کنونی ICT است. در بین موضوعات ICT راهبردی‌ترین مطلب ، محتواست و در نتیجه محتوا راهبردی‌ترین پدیده امروزی است. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از این‌رو باید در کشور شعاری طراحی و تولید شود و پیشنهاد می‌کنم نقشه فرهنگی کشور را ترسیم کنیم و در این نقشه فرهنگی مسئله محتوا در فضای مجازی را بزرگنمایی شده ببینیم. وی ادامه داد: در این نقشه باید ساختار محتوا ، تهیه‌کنندگان محتوا، رویکرد محتوا و ابعاد اقتصادی محتوا دیده شود و بهترین کار این است که جنگ و رقابت در فضای مجازی را به زمین سلطه‌گران ببریم. وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت مرزداری و مرزبانی الکترونیک گفت: مرزداری و مرزبانی و مرزشناسی فضای مجازی امروز بسیار حائز اهمیت است و این کار باید در زمین حریف انجام شود.
 
انحصار در حوزه ICT تبعات خوبی به‌دنبال ندارد
 
عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار نیز در این همایش با تأکید بر نتایج منفی حاصل از انحصار در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌تواند در بخش‌های مختلف موجب رشد کشور شود. وی افزود: در این میان اینکه چگونه می‌توان از این ظرفیت‌ها بهره برد، موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
یوسف‌پور به موضوع پهنای باند اینترنت و قیمت آن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حتی با قیمت ارز آزاد ، قیمت تأمین پهنای باند در ایران حدود پنج‌برابر کشوری مانند کره است که این قیمت بالا نوعی محدودیت محسوب می‌شود که از توسعه و رشد صنعت ICT جلوگیری می‌کند. وی ادامه داد: بحث سرعت اینترنت یکی‌دیگر از موضوعات مهم است که در این‌باره مدتی است رگولاتوری توجه ویژه داشته و با مصوبه‌ای که چند‌ماه پیش صادر کرده است، تا حدی این مشکل را برطرف کرده اما در این میان بحث محدودیت‌های زیرساختی وجود دارد و برای شکوفایی صنعت ICT کشور لازم است زیرساخت‌ها در اسرع وقت بهبود پیدا کنند.
یوسف‌پور همچنین به بحث محدودیت در تولید محتوا اشاره و خاطرنشان کرد: لازم است در این زمینه اقدامات مثبتی صورت بگیرد. وی عنوان کرد: از موضوعات مهم دیگر آن است که بهتر است شبکه ملی اطلاعات را در اسرع وقت سروسامان داده و تقویت کنیم؛ چرا که این شبکه از پتانسیل‌های بالقوه کشور است که می‌تواند منشأ تحولات مثبت باشد.
 
یوسف‌پور در ادامه به کمک‌هایی که از طریق گسترش فناوری اطلاعات صورت می‌گیرد اشاره کرد و گفت: با رفع محدودیت‌های محتوایی می‌توانیم از صنعت ICT از جنبه‌های مختلفی چون زیست‌محیطی، ایجاد شغل، کاهش هزینه‌ها و... بهره‌مند شویم که این موارد از پتانسیل‌های این صنعت محسوب می‌شود که اگر سرمایه‌گذاری مناسبی صورت بگیرد، می‌توان از این صنعت برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز 1404در بخش‌های مختلف بهره‌گرفت. عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار در بخش دیگری از صحبت‌های خود به گسترش دانش ICT در میان مردم کشور اشاره کرد و یادآور شد که در حال حاضر ایران در این زمینه حتی از کشوری مانند ترکیه نیز پیشی گرفته است و رتبه بالاتری دارد. وی جمعیت جوان و متقاضی بهره‌مندی از فناوری اطلاعات را دیگر نکته مهم دانست و یادآور شد: در حال حاضر در زمینه پهنای باند ما نسبت به دنیا عقب‌ماندگی داریم و کشور ما به‌دلیل انحصاری که سال‌ها وجود داشته اکنون دچار این نوع مشکلات شده است. وی گفت: در زمینه موبایل، اپراتور دوم سال 85 وارد میدان شد و پس از آن می‌شد اپراتور سوم ما در سال 87آغاز به‌کار کرده و دوره انحصار آن تا سال 89به پایان برسد اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و در نهایت انحصار‌هایی در این بخش‌ها وجود دارد که تبعات خوبی بر ارزش افزوده ICT برای مردم به ارمغان نمی‌آورد.
 
ارائه 10مقاله و برگزاری میزگرد تخصصی
 
در ششمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات 10مقاله تخصصی توسط کارشناسان ارائه شد. نوآوری در ارائه سرویس و مقوله‌های تنظیم مقررات آن توسط مهندس نسیم کاظمی‌فر و مهندس علی سپهری‌راد، نقش شبکه نسل سوم در توسعه خدمات نوآورانه توسط مهندس سیدرضا جوکار نراقی، ویژگی‌ها، الزامات فنی و چالش‌های ارائه سرویس‌های باند پهن همراه توسط دکتر سیدحسن سیدموسوی، بررسی ارائه محتوا در کشور؛ نیازسنجی و کشش فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی توسط مهندس حسن جند، دستاوردهایIT در مدیریت شهری شهرداری مشهد توسط مهندس حمید مستوفی، توسعه نرم‌افزارهای اندروید؛ فرصت‌ها، محدودیت‌ها و راهکارها توسط مهندس سیاوش تفضلی، Software Defined Network (SDN) and Network Virtualization توسط پروفسور سیوارامان دانشیار دانشگاه UNSW سیدنی استرالیا، سرویس‌های نوین پستی توسط مهندس حسن احمدوند، IMS و استقرار آن در شرکت مخابرات استان خراسان رضوی مقاله مشترک مهندس علیرضا صهبائی لطفی، مهندس علی اکبر شاهی و مهندس حسین محرابی و مطالعه تطبیقی شاخصه‌های اعتماد الکترونیک ایران توسط سعید نوری‌آزاد عنوان مقالات ارائه شده در این همایش بودند. همچنین میزگردی با عنوان بررسی مشکلات سرویس و محتوا در کشور با حضور نمایندگان بخش‌های خصوصی، دولتی و کمیته علمی همایش برگزار شد.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

عینک گوگل افراد را از روی نوع لباس پوشیدن شناسایی می‌کند

 

عینک هوشمند گوگل یکی از محصولاتی است که همه اهل فن‌آوری و رسانه‌ها منتظر انتشار آن هستند. خبرهای جدید حاکی از این است که یکی از قابلیت‌های این عینک، شناسایی افراد از روی نحوه لباس پوشیدن آن‌هاست.
این عینک هم اکنون در حال آزمایش توسط مهندسین گوگل است و اخبار غیررسمی در مورد قابلیت‌های آن هرروز در رسانه‌ها منتشر می‌شود. به تازگی وب‌سایت New Scientist خبر داده گوگل در حال همکاری برای ساخت یک اپلیکیشن به نام Insight‌ است که می‌تواند افراد را از نوع لباس پوشیدن‌ آن‌ها شناسایی کند.
 
این قابلیت در مواقعی که از فرد مورد نظر دور هستید و قابلیت شناسایی چهره کارایی ندارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اپلیکیشن با در اختیار داشتن چند تصویر از فرد مورد نظر یک فایل به نام Spatiogram می‌‌سازد که در دفعات بعدی برای شناسایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
آزمایش‌های انجام شده با حضور 15 داوطلب نشان می‌دهد که این اپلیکیشین در 93 درصد مواقع می‌تواند افراد را از پشت سر شناسایی کند.
 
گفتنی‌است عینک گوگل جدیدترین پروژه این شرکت است و با سیستم عامل اندروید و چندین اپلیکیشن کاربردی به فردی که آن را به چشم دارد قابلیت‌هایی نظیر مسیریابی را ارائه می‌دهد.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رشد «خیره کننده» دانشجویان علوم رایانه در آمریکا

 

برآوردهای یک موسسه پژوهشی نشان می‌دهد در سال گذشته میلادی تعداد کسانی که در آمریکا برای تحصیل در رشته‌های مرتبط با علوم رایانه ثبت نام کرده‌اند، افزایش خیره کننده‌ای داشته است. 
 
به گزارش وب سایت itworld، برآورد‌های صورت گرفته توسط انجمن پژوهش‌های رایانه‌ای (CRA) نشان می‌دهد تعداد کسانی که در سال تحصیلی ۱۲- ۲۰۱۱ در آمریکا در رشته‌های مرتبط با علوم رایانه ثبت نام کرده‌اند در مقایسه با سال قبل از آن ۳۰ درصد افزایش داشته است. سی آر‌ ای این افزایش را خیره کننده توصیف کرده است. این انجمن در پیمایش خود همچنین دریافته در سال تحصیلی گذشته مدارس نیز شاهد افزایش ۲۳ درصدی دانش آموزانی بوده‌اند که در رشته علوم رایانه ثبت نام کرده‌اند. 
تحلیلگران انجمن پژوهش‌های رایانه‌ای در تفسیر این یافته‌ها گفته‌اند دانش آموزان و دانشجویان از اهمیت علوم رایانه آگاهند و در عین حال می‌دانند تحصیل در این رشته‌ها شغل پردرآمدتری برای آن‌ها فراهم خواهد کرد. 
بر اساس این گزارش، در حال حاضر هر موسسه دانشگاهی در آمریکا سالانه به طور متوسط ۳۰۰ دانشجوی جدید را در رشته‌های مرتبط با رایانه ثبت نام می‌کند. این رقم در اواخر دهه ۱۹۹۰ حدود ۴۰۰ دانشجو بود، اما بعد از وقوع پدیده حباب دات کام و ورشکستگی بسیاری از شرکت‌های اینترنتی این تعداد به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت. 
یکی دیگر از موارد قابل توجه در گزارش‌های مربوط به تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های رایانه این است که زنان سهم اندکی در این میان دارند. انجمن پژوهش‌های رایانه‌ای در گزارش جدید خود دریافته است که از میان کسانی که در سال تحصیلی گذشته در آمریکا از رشته رایانه فارغ التحصیل شده‌اند، 9. 12 درصد زن بوده‌اند که این رقم در سال قبل از آن 7. 11 درصد بوده است. نسبت زنانی که به طور خاص از رشته مهندسی رایانه فارغ التحصیل شده‌اند، از ۱۱ درصد به 6. 10 درصد کاهش یافته است.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

کسب و کار‌ها در محاسبه هزینه راهکارهای پردازش ابری اشتباه می‌کنند

 

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بسیاری از کسب و کارها قادر نیستند هزینه استفاده از فناوری‌های پردازش ابری را به طور دقیق پیش‌بینی کنند. 
 
به گزارش وب سایت zdnet، مطالعه شرکت سوگاتاک تکنولوژی (Saugatuck Technology) نشان می‌دهد بسیاری از کسب و کار‌ها برآوردهای غلطی از هزینه‌های مالی پردازش ابری دارند و به همین جهت معمولاً هزینه استفاده از این فناوری‌ها را کمتر و یا بیشتر از هزینه واقعی آن برآورد می‌کنند. کسب و کار‌ها معمولاً با این استدلال به سراغ فناوری‌های پردازش ابری می‌روند که معتقدند استفاده از این فناوری‌ها باعث صرفه جویی در هزینه آن‌ها خواهد شد، اما وقتی در پیش‌بینی این هزینه‌ها اشتباه می‌کنند، عمدتاً دچار ضرر و زیان‌هایی می‌شوند. 
بر اساس این گزارش، یکی از دلایل ناتوانی کسب و کار‌ها در ارزیابی دقیق هزینه استفاده از فناوری‌های پردازش ابری این است که نمی‌توانند حجم کارهایی را که قرار است با این فناوری‌ها صورت گیرد، به طور دقیق محاسبه کنند. تحلیلگران این شرکت گفته‌اند انتخاب فناوری‌های پردازش ابری از سوی کسب و کار‌ها باید بر مبنای حجم کاری آن‌ها صورت گیرد. کسب و کارهایی که حجم کار اندکی در این زمینه دارند می‌توانند با استفاد‌ه از از فناوری‌های پردازش ابری عمومی بین ۶ تا ۷۰ درصد در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند. شرکت‌هایی نیز که حجم کاری بیشتری دارند می‌توانند با استفاده از فناوری‌های پردازش ابری خصوصی بین ۵ تا ۲۰ درصد در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند. 
بر اساس گزارش سوکاتاک، اگر کسب و کار‌ها نتوانند حجم کاری را که قرار است با فناوری‌های پردازش ابری انجام دهند، به طور دقیق محاسبه کنند، معمولاً هزینه لازم برای استفاده از این فناوری‌ها را به طور نادرست پیش‌بینی خواهند کرد و در نتیجه ممکن است استفاده از فناوری‌های پردازش ابری در عمل به افزایش هزینه‌ها بینجامد و نه صرفه جویی مالی. 
تحلیلگران این شرکت همچنین تاکید کرده‌اند که فروشندگان راهکارهای پردازش ابری باید برای محاسبه حجم کاری کسب و کار‌ها همکاری بیشتری با آن‌ها داشته باشند.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:50 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رگولاتوري زمان لازم الاجرا شدن پروانه شبكه هاي انتقال داده نوري را اعلام كرد

 

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي اعلام كرد: با وصول حق‌الامتياز، شرايط لازم‌الاجرا شدن پروانه ايجاد و بهره‌برداري از شبكه انتقال داده نوري و دسترسي كاربران با استفاده از فيبرنوري (FTTX) فراهم شده است.
 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني افزود: اين اپراتور از 9 دي ماه 91 به مدت 18 ماه فرصت دارد تا شبكه فيبرنوري را در كشور پياده‌سازي و مورد بهره‌برداري تجاري قرار دهد.
 
وي دوره حفاظت چهار ساله براي ايجاد و بهره‌برداري از شبكه فيبرنوري را فرصت مناسبي براي اين اپراتور بيان كرد و گفت : با لازم‌الاجرا شدن پروانه بهره‌برداي از شبكه فيبرنوري، فعاليتهاي نظارتي منسجم و برنامه‌ريزي شده‌اي در اين زمينه از سوي رگولاتوري آغاز شده است.
رضواني اظهار اميدواري كرد شرايط لازم براي بهره‌مندي مردم از مزاياي فيبرنوري در زمان پيش‌بيني شده فراهم شود.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تداوم اختلال در دسترسی به سایت های اینترنتی/حکیم جوادی: اختلالی گزارش نشده است

 

وی تصریح کرد: قطعی و مشکل خاصی در دسترسی به سایتهای اینترنتی از سوی سازمان فناوری اطلاعات گزارش نشده و امکان دسترسی به سایت هایی همچون گوگل و یاهو نیز برای کاربران وجود دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پی اختلالات موجود در دسترسی کاربران اینترنت به برخی سایتها اعلام کرد که گزارشی در مورد اختلال اینترنت به این سازمان گزارش نشده است.
به گزارش مهر، دسترسی اغلب کاربران ایرانی به سایتهای پربازدیدی همچون گوگل و یاهو در چند روز گذشته با اختلالات بسیار همراه است و بسیاری از این کاربران امکان استفاده از این موتورهای جستجو، پست الکترونیک – ایمیل – و چت  را ندارند؛ این در حالی است که تاکنون متولیان بخش اینترنت و فضای مجازی کشور اطلاع رسانی در زمینه دلایل بروز این اختلالات نداشته اند.
 
در این باره علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفتگو با مهر، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایتهای اینترنتی را تایید نکرد و گفت: هیچ گزارشی در این باره به ما ارائه نشده است.
 
وی تصریح کرد: قطعی و مشکل خاصی در دسترسی به سایتهای اینترنتی از سوی سازمان فناوری اطلاعات گزارش نشده و امکان دسترسی به سایت هایی همچون گوگل و یاهو نیز برای کاربران وجود دارد.
 
روز گذشته و در پی اختلالات موجود، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس از بررسی قطع و اختلال در دسترسی برخی سایتهای اینترنتی پربازدید خبر داد و گفت: اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به سایتهایی مانند یاهو و گوگل در دستور کار کمیته ارتباطات مجلس قرار گرفته است.
 
رمضانعلی سبحانی فرد در گفتگو با مهر با بیان اینکه بررسی دلایل بروز این مشکلات و سیاستهای مدنظر در این زمینه در دستور کار کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس قرار گرفته و ظرف 2 روز آینده اطلاع رسانی می‌شود، خاطرنشان کرد: پیگیری ها نشان می دهد که مشکل به وجود آمده در دسترسی برخی کاربران به سایتهای اینترنتی احتمالا به دلیل قطع استفاده از پورتهای VPN غیرمجاز باشد.
 
به گفته وی ظرف چند روز گذشته پورتهای VPN غیرقانونی در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها VPN های قانونی و ثبت نام شده، قابلیت استفاده خواهند داشت؛ در این راستا این احتمال وجود دارد که قطع ورودی VPN ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است که البته در این زمینه باید بررسی های بیشتری صورت گیرد.
 
به گزارش مهر، قطع ارتباط و اختلال در سایتهای بربازدید خارجی همچون یاهو و گوگل پیش از این نیز سابقه داشته است به نحوی که در مهرماه امسال نیز دسترسی به پست الکترونیک جی میل به مدت یک هفته در ایران غیرممکن شده بود.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:53 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

میزان اعلامی صادرات نرم‌افزار در سال گذشته دقیق نیست

 

ایلنا - معاون توسعه فناوری و تجارت الکترونیکی وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد مرکز آمار ایران متولی محاسبه شاخص رشد تجارت الکترونیکی در کشور شده است و نهادهای دیگر نیز باید اطلاعات دقیقی را مربوط به حوزه فناوری اطلاعات منتشر کنند.
 
محمد صادق مفتح در ادامه با اشاره به اختلاف نظر موجود بین گمرک و صادرکنندگان درباره نحوه قیمت‌گذاری نرم‌افزارهای صادراتی گفت: براساس آمار سازمان توسعه تجارت، صادرات نرم‌افزار در سال گذشته به حدود 100 میلیون دلار رسید که البته این رقم چندان دقیق نیست. وی افزود: مرکز آمار ایران متولی محاسبه شاخص رشد تجارت الکترونیکی در کشور شده است و نهادهای دیگر نیز باید اطلاعات دقیقی را مربوط به حوزه فناوری اطلاعات منتشر کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه طبق اهداف برنامه پنجم توسعه باید 20 درصد از تجارت داخلی و 30 درصد از تجارت خارجی کشور به شکل الکترونیکی انجام شود گفت:‌ ایجاد هر شغل در صنعت فناوری اطلاعات به حدود 20 هزار دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد؛ در حالی که این رقم در صنایع پتروشیمی و فولاد به ترتیب به 380 و 250 هزار دلار می‌رسد.
مفتح با اشاره به مزیت کشور در حوزه صادرات نرم‌افزار عنوان کرد: باید تا پایان برنامه پنجم توسعه دو درصد از تولید ناخالص داخلی کشور به ارزش 10 میلیارد دلار و یک و نیم درصد از صادرات غیر نفتی کشور به ارزش 800 میلیون دلار از طریق صنعت فن‌آوری اطلاعات تامین شود.
نخستین همایش بین‌المللی صنعت و صادرات فناوری اطلاعات، اردیبهشت سال‌ آینده با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار می‌شود. 
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:54 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیشبینی کاهش قیمت لپ‌تاپ‌های مبتنی بر ویندوز 8

 

شرکت مایکروسافت که به تازگي جدیدترین نسخه سیستم عامل ویندوز خودش را به بازار عرضه کرده است، امید زیادی به موفقیت این سیستم عامل در بازار کامپیوترهای شخصی و ابزارهای دیجیتال شخصی دارد. 
 
مسوولان این شرکت معتقدند که لذت کار با ویندوز 8 در کار با لپ‌تاپ‌های لمسی مبتنی بر این سیستم عامل بیشتر هم خواهد بود. با این حال اما قیمت نسبتا بالای این لپ‌تاپ‌ها باعث شده است تا کاربران کمتر دنبال اين محصولات بروند.
این در حالی است که این روزها شایعات جدیدی در این مورد شنیده می‌شود که گویا مایکروسافت قصد دارد قیمت لیسانس ویندوز 8 را برای لپ‌تاپ‌های لمسی کاهش دهد تا با این کار شرکت‌های تولیدکننده کامپیوترهای شخصی بتواند لپ‌تاپ‌های مبتنی بر ویندوز 8 را با قیمت کمتری عرضه و وارد بازار کنند.بعضی از فعالان بازار معتقدند که این کاهش قیمت حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد خواهد بود. از طرف دیگر لپ‌تاپ‌های مجهز صفحه لمسی حدود ۱۰ درصد فروش لپ‌تاپ‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و پیش‌بینی شده است که کاهش قیمت آنها به رشد فروش این محصولات تا ۲۰ درصد منجر خواهد شد.
با تمام اینها اما هنوز شرکت مایکروسافت تاریخ مشخصی را برای کاهش قیمت این محصولات اعلام نکرده است و تنها قرار است این کاهش قیمت‌ها از ماه‌های آینده در بازار اعمال شوند. کارشناسان بازار انتظار دارند این اتفاق باعث کاهش قیمت تبلت‌های مبتنی بر ویندوز 8 هم بشود.
علاوه بر اینها کارشناسان و تحلیلگران بازار معتقدند از آنجایی فروش ویندوز 8 مایکروسافت تا حالا چندان خوب پیش نرفته در حال حاضر کاهش قیمت محصولات مبتنی بر این سیستم عامل برای افزایش فروش آنها ضروری است و قیمت مناسب برای لپ تاپ های لمسی ویندوز 8 حدود ۵۰۰ دلار است و این عددی است که مشتری‌ها را به سوی خرید جذب خواهد کرد. 
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:56 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

آقای حکیم جوادی، من به شما گزارش می‌دهم!

 

دکتر حمید ضیایی‌پرور - روزنامه همشهری : اختلال در دسترسی به سایت‌های اینترنتی طی هفته اخیر همچنان ادامه دارد و در این میان متولیان فناوری اطلاعات و ارتباطات به جای پذیرش مشکل و تلاش در جهت رفع آن، به تکذیب‌درمانی روی آورده‌اند.
از‌جمله علی حکیم‌جوادی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با مهر، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایت‌های اینترنتی را تأیید نکرده و گفته: هیچ گزارشی در این‌باره به ما ارائه نشده است!آقای حکیم‌جوادی، بنده به‌عنوان یکی از کاربران اینترنت در ایران اکنون به‌طور رسمی و علنی موضوع را به شما گزارش می‌کنم:حقیر دو اشتراک اینترنت پرسرعت در منزل دارم؛ یک اشتراک 256کیلو بیت از طریق ‌ای‌دی‌اس‌ال مخابرات و یک اشتراک وایمکس ایرانسل 512کیلوبایتی و این علاوه بر اینترنتی است که در محل کارم به آن دسترسی دارم.
 
شب گذشته نیاز به ارسال فایلی برای یکی از دانشجویانم داشتم. فایل مذکور 400کیلو بود. جی‌میل باز می‌شد اما امکان ارسال فایل وجود نداشت. بیش از 45دقیقه معطلی به نتیجه‌ای نینجامید. به سراغ ای‌میل‌های داخلی رفتم. بنده بعد از گذراندن هفت خوان رستمی که خودتان بهتر می‌دانید مدتی پیش موفق به اخذ ای‌میل ملی ایران دات آی‌آر شدم.
 
در کمال تعجب با اینکه این سرویس که ای‌میل ملی نام گرفته است و از پروتکل اچ‌تی‌تی‌پی‌اس هم استفاده نمی‌کند، امکان ارسال فایل مذکور را نداشت، به سراغ شناسه‌ام در سایت چی‌میل یا همان چاپار رفتم که اخیرا شورای‌عالی اطلاع‌رسانی راه‌اندازی کرده است. ارسال با این شناسه هم ممکن نشد. چند ای‌میل داخلی دیگر نیز داشتم که با همه آنها تست کردم و بعد از حدود دو ساعت معطلی و خرد شدن اعصاب موفق به ارسال یک فایل ساده از طریق اینترنت نشدم.
 
بنده نه قصد بازدید سایت خاصی را داشتم نه از وی‌پی‌ان یا فیلترشکن استفاده می‌کنم و نه دانلود یا آپلود سنگین داشتم، فقط یک ای‌میل ساده! یک ای‌میل دانشگاهی! این بار اول نیست که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، همین الان هم که این یادداشت را ملاحظه می‌فرمایید اگر به چند تن از دوستان خود زنگ بزنید یا از چند نفر از مردم نظرسنجی کنید به شما خواهند گفت که اینترنت مشکل دارد. اگر شما به‌عنوان متولی سازمان فناوری اطلاعات کشور از این مشکل مطلع نیستید باید به کانال‌های اطلاع‌گیری خودتان شک کرده و در آن تجدیدنظر کنید. اگر اینترنت کشور مشکل دارد و به شما گزارش نمی‌کنند احتمالا مسیرهای ارسال گزارش به شما اشکال دارد.
 
آقای حکیم‌جوادی! برای حل هر مشکلی نخستین راهکار، پذیرش مشکل است. تا وقتی شما مشکل را نپذیرید احتمالا برای حل آن نیز اقدامی نخواهید کرد. وقتی یک کاربر با حداقل دو اشتراک پرسرعت اینترنت نمی‌تواند یک ای‌میل بزند تکلیف بقیه کاربرانی که بخش عمده آنها از طریق دایل‌آپ به اینترنت متصل می‌شوند روشن است.
 
من نمی‌دانم آن پشت چه خبر است؟ آیا قرار است اینترنت ملی را راه‌اندازی کنید؟ آیا دارید یک نرم‌افزار جدید را تست می‌کنید؟ یا اینکه واقعا قصد دارید تا اطلاع ثانوی اینترنت را به‌صورت قطره‌چکانی به مردم بدهید؟ اما می‌دانم که در مهر‌ماه گذشته نیز وقتی سرویس جی‌میل به‌طور کلی قطع شد مسئولان ذی‌ربط در ابتدا به‌طور کامل نسبت به این مسئله اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند اما بعدا مجبور شدند آن را بپذیرند و رفع مشکل کنند.آقای حکیم‌جوادی! اکنون شما یک گزارش دریافت کرده‌اید. لطفا اقدام لازم را مبذول فرمایید.
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پليس فتا: از پاسخ دادن به پيامک های با موضوع برنده شدن در قرعه کشي بپرهيزيد

 

در پي اعلام چندين فقره کلاهبرداري با استفاده از پيامک هايي با موضوع برنده شدن در قرعه کشي پليس فتا سيستان و بلوچستان به شهروندان هشدار داد .
 
به گزارش پايگاه خبري پليس ، پليس فتا سيستان و بلوچستان بدنبال چندين مورد كلاهبرداري افراد سودجو از شهروندان به مردم در خصوص اين پيامك ها كه تحت عنوان اپراتورهاي ايرانسل و همراه اول با موضوع " شما در قرعه کشي برنده يک دستگاه لپ تاپ و يا برنده مبلغي پول شده ايد " هشدار داد . 
اين گزارش حاکيست ، اين افراد كلاهبردار پس از برقراري اولين تماس طعمه با شماره تلفن هايي كه در پيامك هاي ارسالي مشخص شده است با به کارگيري ترفندهايي اقدام به گرفتن شماره کارت بانکي و يا شماره حساب به همراه رمز هاي اول و دوم کارت هاي اشخاص کرده و سپس مبالغي هنگفتي از حساب هاي بانکي طعمه هاي خود بر مي داشتند . 
بنابر اين گزارش ، در عملي مشابه نيز اين افراد پس از تماس شخص فريب خورده به طور اينترنتي اقدام به اخذ شماره کارت هاي بانکي و رمز هاي آنان از افراد ساده لوح کرده و پس از آن مبالغي را از حساب بانکي افراد فريب خورده سرقت کرده اند. 
بدنبال اين كلاهبرداري ها پليس فتا سيستان و بلوچستان به شهروندان هشدار داد و از آنان خواست كلاهبرداري كارت به كارت به عنوان رايج ترين شيوه براي فريب و خالي كردن حساب عابر بانك هموطنان است. 
وي افزود: اخيرا برخي افراد سود جو و فرصت طلب با ارسال پيامك با مضمون اينكه "در يك قرعه كشي برنده جايزه شده ايد " و يا با معرفي خود در قالب كارمند اپراتور تلفن همراه ، با شماره تلفن اعتباري ضمن تماس با شهروندان شماره حساب يا شماره كارت عابر بانك آنها را به قصد واريز وجه، دريافت كرده و پس از مدتي طي تماس تلفني با قرباني از او مي خواهند تا حساب بانکي خود را كنترل كند در حاليكه هيچ مبلغي به حساب قرباني واريز نشده است. 
وي اظهار داشت: در ادامه فرد کلاهبردار با اعمال شيوه هاي متقلبانه، قرباني را به پاي دستگاه عابر بانك كشانده و با اعلام اينکه داراي حساب ارزي مي باشد از وي مي خواهند زبان دستگاه ATM را به انگليسي تغيير دهد. 
اين مقام مسئول بيان كرد: فرد كلاهبردار با سوء استفاده از عدم تسلط و آشنايي قرباني به زبان انگليسي با شگرد خاصي ،رمز اينترنتي حساب بانكي قرباني را گرفته كه باعث انتقال مبلغي به حسابي كه كلاهبردار آن را "كد" معرفي مي كند، مي شود. 
سرهنگ "عطار " در پايان هشدار داد: به هيچ عنوان، به اين گونه تماس ها اعتنايي نکرده و توجه داشته باشيد براي واريز وجه به حساب عابر بانك نيازي به حضور صاحب كارت در کنار دستگاه خودپرداز نيست و عنوان اين موضوع که" در انتقال وجه با استفاده از شبكه شتاب اشكالي رخ داده" ، صرفاً شگردي است كه كلاهبرداران از آن براي خالي كردن حساب عابر بانك و تحصيل رمز دوم شهروندان استفاده مي كنند ضمن اينكه اينگونه افراد بيشتر از شماره هاي اعتباري براي تماس استفاده مي كنند ،پس در پاسخگويي به اين شماره ها بيشتر دقت كنيد!!
سه شنبه 22 اسفند 1391  2:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها