0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

وزیر ارتباطات: تعرفه های تلفن همراه، ثابت و پست کاهش می یابد

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که تعرفه های تلفن همراه و پست در حال کاهش است گفت: این وزارتخانه در نظر دارد تا علاوه بر تعرفه های تلفن همراه و پست تعرفه تلفن ثابت را نیز کاهش دهد.

به گزارش  ایرنا،ˈمحمد حسن نامیˈ ظهر روز چهارشنبه در پایان نشست هیات دولت و در اولین گفت و گوی خود با خبرنگاران این مطلب را بیان کرد. 
نامی با بیان این که در حال حاضر تعرفه های پست 10 تا 30 درصد کاهش داشته است، افزود: قرار است در بخش اپراتورها نیز نشست هایی را برای بررسی کاهش این قیمت ها برگزار کنیم و به نوعی کاهش تعرفه ها را به دوره های بسیار قبل تر بازگردانیم. 
وی افزود: کاهش تعرفه های تلفن همراه و پست تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اختلالات اخیر در تلفن های همراه و ثابت اظهارداشت: به نظر نمی رسد اختلالاتی در تلفن های همراه و ثابت ایجاد شده باشد مگر آن که آن منطقه از لحاظ فنی دچار مشکل شده باشد. 
نامی خبر داد که VPN های موجود در کشور نیز به زودی شناسنامه دار خواهند شد تا بر این اساس ماهیت حقیقی و حقوقی بودن آنها مشخص شود. 
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:50 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

دخترها بیش از پسران گوشی هوشمند دارند!

 

نتایج یک بررسی جدید نشان داد تعداد دختران بین سنین 7 تا 15 سال که صاحب گوشی هوشمند هستند، بیش از پسران هم‌سن و سالشان است.
بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید مشخص شد دختران علاقه‌مند به فناوری در انگلیس بیش از پسرها گوشی هوشمند و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی موبایلی دارند.
به گزارش فارس به نقل از ایندیااکسپرس، تعداد دختران بین سنین7 تا 15 سال که صاحب گوشی هوشمند هستند بیش از پسران هم‌سن و سالشان است و 45 درصد دختران اعلام کرده‌اند که هر روز از گوشی هوشمند خود استفاده می کنند که این رقم برای پسرها 35 درصد گزارش شده است.
این بررسی همچنین نشان داد که احتمال داشتن دستگاه‌های چندرسانه‌ای همراه و لپ‌تاپ برای دخترها بیش از پسران است. در مقابل گفته شده است که احتمال داشتن رایانه شخصی رومیزی برای پسران بیشتر از دخترها بوده است.
"ساموئل گی"(Samuel Gee) یکی از محققان مرکز Mintel در این خصوص توضیح داد: «تفاوت موجود در این زمینه به خاطر این است که پسرها علاقه بیشتری دارند ابزارهای الکترونیکی بزرگ را در اختیار بگیرند».
وی توضیح داد که احتمال استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط دختران بیش از پسرها است، زیرا دختران تمایلی بیشتری برای استفاده از ابزارها و دستگاه‌های ارتباطی و همکاری دارند و پسرها در مقابل ترجیح می‌دهند دستگاه‌ها و ابزارهای سرگرمی را به کار گیرند.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:51 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ابزار موبایلی سازمان صلیب سرخ برای تشخیص زودهنگام گردباد

 

سازمان صلیب سرخ ابزار موبایلی جدیدی با نام Tornado App عرضه کرده که به ساکنان مناطق پرخطر کمک می‌کند احتمال وقوع گردباد و توفان‌ را پیش‌بینی کنند.
به گزارش فارس به نقل از رپیدسیتی‌ژورنال، این ابزار به صورت رایگان به دو زبان اسپانیایی و انگلیسی برای گوشی آیفون، رایانه لوحی iPad و تمام گوشی‌ها و رایانه‌های لوحی مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید عرضه شده و شامل بخش آژیر هشدار دهنده خطرناک و بخش "هشدار برای نزدیک شدن گردباد" می‌شود.
سیستم این آژیر به گونه‌ای طراحی شده است که حتی اگر ابزار مربوطه بسته باشد و گردباد در حال نزدیک شدن باشد، به صورت خودکار شروع به نواختن می‌کند.
هشدار دیگر که برای این ابزار در نظر گرفته شده است مربوط به وضعیت عادی و رفع خطر می‌شود. این هشدار زمانی به کار می‌رود که یک گردباد غیرفعال شده باشد و یا مسیر آن برای عبور از منطقه یاد شده تغییر کرده باشد.
"تینا لابلارت"(Tina Labellarte) مدیر منطقه سازمان صلیب سرخ در آمریکا گفت: «گردبادها معمولا در نیمه‌شب که مردم در خواب به‌سر می‌برند، اتفاق می‌افتند. سیستم هشداری که برای این ابزار در نظر گرفته شده است می‌تواند زندگی مردم را نجات دهد. حتی اگر کاربران در شرایطی باشند که نتوانند وضعیت آب و هوایی را بررسی کنند و از ابزارهایی مانند رادیو، تلویزیون و ... دور باشند، این سیستم آن‌ها را آگاه می‌کند».
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:51 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بر اساس عملکرد 9 ماهه؛ مخابرات تنها یک درصد از پیش بینی سود خود را محقق کرد

 

شرکت مخابرات ایران پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 30 اسفند 91 را مبلغ 412 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرد و از پوشش یک درصدی سود هر سهم در 9 ماه امسال خبر داد.
به گزارش ایسنا، شرکت مخابرات ایران که در سال جاری با افت شدید قیمت و کاهش ارزش بازار مواجه شده بود، در گزارش 9 ماهه خود پیش بینی سود سال جاری خود را کاهش داده و در این مدت توانسته است تنها یک درصد از سود خود را پوشش دهد.
به این ترتیب این شرکت بزرگ بورسی که زمانی بیشترین تاثیر را در رشد شاخص داشت پیش‌بینی سود هر سهم تلفیقی گروه (قبل از کسر سهم اقلیت) برای سال مالی 1391 را در شهریور، مهر و بهمن 91 و مطابق اطلاعیه اخیر مبلغ 472 ریال اعلام کرده است.
همچنین شرکت پیش‌بینی سود هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 1391 را در شهریور،مهر و بهمن مبلغ 416 ریال و مطابق اطلاعیه اخیر مبلغ 412 ریال اعلام کرده است.
در مفروضات پیش بینی درآمد هر سهم اخیر، سود هر سهم و سود نقدی هر سهم شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) برای سال 1391 بته رتیب مبلغ 911 تومان و 882 تومان پیش بینی شده است که این مبالغ با آخرین پیش بینی درآمد هر سهم شرکت ارتباطات سیار ایران (مبلغ 918 و 826 تومان) مطابقت ندارد.
همچنین در 6 ماهه دوم سال 91 تاکنون شرکت مخابرات ایران اقدام به فروش سهام شرکت ارتباطات سیار ایران کرده است لذا درصد مالکیت شرکت مخابرات ایران از سهام شرکت ارتباطات سیار ایران در تاریخ فعلی 90.09 درصد است که با درصد مزبور در پرتفوی شرکت (90.17 درصد) مطابقت ندارد.
در مفروضات پیش بینی سود هر سهم سال مالی 1391 شرکت اعلام کرده که است افزایش سرمایه به مبلغ 977ر872ر4 میلیون ریال در دستور کار هیئت مدیره شرکت قرار دارد این در حالی است که افزایش سرمایه شرکت منوط به اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب آن توسط مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام است.
شرکت در اطلاعات خود اعلام کرده است که سود نقدی هر سهم پیشنهادی به مجمع عمومی عادی سال مالی 1391معادل 90 درصد سود هر سهم شرکت است.
این در حالی است که سود نقدی هر سهم پیشنهادی به مجمع عمومی عادی سال 91 در بهمن 90 مبلغ 374 ریال، در شهریور و مهر 91 مبلغ 384 ریال و در بهمن 91 (مبلغ 338 ریال) و اطلاعیه اخیر (مبلغ 335 ریال) سود نقدی هر سهم پیشنهادی (معادل 90 درصد سود هر سهم) با فرض افزایش سرمایه شرکت است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مسعود مهردادی: همراه اول ۸هزار میلیارد تومان درآمد سالانه و ۳۷میلیون مشترک فعال دارد

 

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار گفت: 8 هزار میلیارد تومان سالانه عایدات شرکت ارتباطات سیار کشور است.

مسعود مهردادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بهبود و ارتقای شبکه‌های ارتباطات سیار و کیفیت خدمات به مشترکان و بهبود فنی و اهداف کمی و کیفی اظهار کرد: 8 هزار میلیارد تومان سالانه درآمد از محل فروش کارت شارژ، سیم‌کارت و دیتا از شبکه ارتباطات سیار عاید کشور می‌شود.
وی افزود: ؟ میلیون سیم‌کارت در دست مشترکان و 37 میلیون سیم‌کارت فعال است.
رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات کشور در خصوص استانداردهای جهانی گفت: نرم جهانی استاندارد خیلی خوب است و کشور ما در حال حاضر به 114 درصد ضریب نفوذ تلفن همراه رسیده است.
وی تصریح کرد: سهم ما سهم مناسبی است و هدف این است که مشترکان فعال در کشور را افزایش دهیم.
مهردادی گفت: در نظر است که فاصله سیم‌کارت‌های فروخته شده و سیم‌کارت‌های فعال را کم کنیم و سیم‌کارت جدید دانشجویی از سال 92 در سطح کشور واگذار شود و نحوه توزیع آن اعلام می‌شود.
وی در خصوص اهداف شرکت ارتباطات سیار در سطح کشور در ترسیم برنامه مدون آن گفت: خدمات ارزش افزوده، افزایش دیتا، فراهم کردن بسترهای فنی و حقوقی توسعه شبکه‌ای و خدمات دیتا را به مشترکین در آینده داریم.
وی با اشاره به خدمات نزدیک ارتباطات سیار در استان‌های شمالی کشور در ایام نورورز و حجم ترافیک سنگین آن گفت: تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده است که از جمله برای کاهش حجم ترافیک سنگین تلفن‌های همراه در استان‌های شمالی کشور بتوانیم به صورت مقطعی خلاءها را در سطح این استان‌ها پوشش دهیم و حدود 4 هزار سایت جدید در برنامه داریم تا مشترکان در ارتباطات دچار مشکل نشوند.
وی گفت: ارتباطات سیار هدفش این است که در بازار جایگاه خودش را ارتقاء ببخشد و نسبت به رقبای خودش جایگاه مناسبتری داشته است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

802.11ac اتصال بیسیم سریعتر با مصرف برق کمتر را ممکن میسازد

 

جام نوشت: با استفاده از تکنولوژی802.11ac می توانيد با سرعت بیشتر و مصرف شارژ کمتر به اینترنت وصل شوید
 
شرکت Qualcomm اولین سرویس دهنده ی نسل جدید ارتباطات بی سیم WiFi می باشد که از تکنولوژی 802.11ac برای تبادل اطلاعات استفاده می کند، این تکنولوژی در تلفن های همراه هوشمند که از پردازنده های شرکت یاد شده استفاده می کنند قرار گرفته و در جریان کنگره ی جهانی موبایل رسما رونمایی خواهد شد.
 
 در این تکنولوژی جدید نرخ انتقال اطلاعات بدون نیاز به نصب نرم افزار جانبی بالا رفته است و از آن می توان روی همه دستگاه های الکترونیکی با هر سیستم عاملی استفاده کرد.
 
این فناوری جدید حتی روی تلفن های همراهی که نسل سوم را پشتیبانی نمی کنند نیز قابل استفاده می باشد و از ویژگی های مهم آن علاوه بر سرعت بالا به مصرف اقتصادی برق و باتری نیز می توان اشاره کرد که با حداقل نیروی الکتریکی حداکثر استفاده را می توان از آن برد.
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:42 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مایکروسافت شرکت اتوماسیون پردازش ابری خرید

 

مایکروسافت یک شرکت ارایه دهنده خدمات اتوماسیون و مانیتورینگ مبتنی بر فضای پردازش ابری را خریداری کرد تا فناوری آن را به صورت رایگان روی پلتفورم Windows Azure ارایه دهد. 
 
به گزارش وب سایت theregister، این شرکت بزرگ نرم‌افزاری رسما اعلام کرد که مرکز MetricsHub را خریداری کرده است و در این راستا در نظر دارد فناوری Active Cloud Monitoring مرکز یاد شده را به صورت رایگان در اختیار کاربران پلتفورم Windows Azure بگذارد. 
این فناوری برای برنامه‌ریزی و مانیتورینگ سازمانی ساخته شده است و مایکروسافت خبر عرضه رایگان آن برای مشتریان خود را یک روز پس از ورود فناوری Trusted Advisor شرکت آمازون منتشر کرده است. 
مایکروسافت در این خصوص توضیح داد: «شرکت MetricsHub هم‌اکنون به کلیه کاربران پلتفورم Windows Azure نسخه اولیه فناوری خود را ارایه می‌دهد که این امر بدون هرگونه هزینه صورت می‌گیرد و کاربران می‌توانند از مرکز اینترنتی Windows Azure Store آن را دریافت کنند». 
در ادامه این توضیحات آمده است: «ما همچنین امکان استفاده رایگان از این سرویس را برای تمامی کاربرانی که مجبور به پرداخت هزینه هستند فراهم کرده‌ایم و فناوری MetricsHub امکان می‌دهد بتوانید ابزارهای از مبتنی بر فضای پردازش ابری به راحتی استفاده کنید».
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

میل‌چی؛ بازاریابی از طریق ایمیل

 

www.mailchi.in نام سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی است که با آن امکان ارسال ایمیل انبوه و تبلیغاتی برای کاربران فراهم شده است.
 
 
با این سرویس می‌توانید به آسانی ایمیل‌های زیبا طراحی کنید و با کمترین هزینه برای مشتریان خود بفرستید. برای شروع به کار باید در این سایت عضو شوید. پس از ثبت نام با ورود به میز کاربر می‌توانید گزارش‌هاي مربوط به روند ایمیل‌های ارسالی، تعداد بازدید، تعداد ایمیل‌های ناموفق و… را مشاهده کنید. شما می‌توانید با توجه به حوزه های مختلف و مشتریان متفاوت خود گروه‌هاي مختلفی از کاربران را بسازید و ایمیل‌های مربوط را در هر گروه اضافه کنید. 
با ساخت زیرگروه نیز می‌توانید کاربرانی که دارای ویژگی‌های مشترک هستند را در یک شاخه گردآوری کنید.
همچنین می‌توانید برای خبرنامه‌های خود فیلدهای ویژه تعریف کنید. برای مثال ممکن است بخواهید نام و نام خانوادگی گیرنده در متن ایمیل شما جای گیرد یا کارهایی از این دست. 
با سرویس میل چی می‌توانید به صورت رایگان به صورت ماهانه به ۵۰۰ نفر ایمیل ارسال کنید، اما برای ارسال به تعداد بیشتری کاربر باید مبلغی را به‌عنوان تعرفه ماهانه پرداخت کنید. 
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مایکروسافت در رویداد سالانه‌اش معرفی می‌کند: تخته سفید هوشمند و تعاملی

 

تکنولوژی هر روز نفوذ بیشتری در زندگی روزمره و امور مختلف افراد پیدا می‌کند و به این ترتیب است که کیفیت و سبک زندگی مردم را تغییر داده و ارتقا می‌دهد. علاوه بر کاربردهای مختلف در زندگی روزانه، این صنعت تا حد قابل توجهی بر سیستم‌های آموزشی و پرورشی تاثیر گذاشته و شیوه‌های جدیدی را در روش تدریس و آموزش به افراد ایجاد کرده است. 
 
این موضوع بازار جدیدی از ابزارهای آموزشی جدید و مبتنی بر تکنولوژی‌های روز را به وجود آورده است که شرکت‌های بزرگ و فعال سعی دارند برای کسب سهمی از این بازار محصولات متنوع و کاربردی را تولید و عرضه کنند.
شرکت مایکروسافت که سال‌هاست به عنوان غول نرم‌افزاری جهان شناخته می‌شود، در سال‌های اخیر تلاش زیادی برای حضور قدرتمند و تاثیرگذار در بازار محصولات سخت‌افزاری هم کرده است. بعد از تبلت سرفیس که جنجال زیادی در بازار داغ و پررونق تبلت‌ها ایجاد کرد، حالا گویا این شرکت تصمیم دارد یک ابزار خاص و منحصر به فرد را با هدف بازار محصولات آموزشی و پژوهشی وارد بازار کند. این شرکت که قبلا با عرضه محصولات نرم‌افزاری حضورش را در این بازار به اثبات رسانده بود، حالا می‌خواهد محصول سخت‌افزاری ویژه‌اش را هم معرفی و رونمایی کند. بسته نرم‌افزاری آفیس مایکروسافت با ارائه نرم‌‌افزار صفحه گسترده Excel و برنامه اسلاید PowerPoint توانسته به ابزاری مناسب برای سخنوران، استادان و افرادی تبدیل شود که می‌خواهند مفهوم یا موضوعی را در جلسه‌ای به شیوه‌ای جدید و البته موثر مطرح کنند و توضیح بدهند. حالا مهندسان مایکروسافت در حال آماده‌‌سازی بستر جدیدی هستند که بیش از پیش روند ارائه مطالب و محتوا را در چنین جلساتی ساده می‌کند؛ این محصول که با نام SketchInsight شناخته می‌شود قرار است این هفته در رویداد سالانه TechFest این شرکت که در آن محققان مایکروسافت به معرفی بعضی از پروژه‌های جدیدی که روی آن کار می‌کنند می‌پردازند، به‌طور رسمی معرفی شود.
SketchInsight در واقع تخته سفید مخصوصی است که ساختاری تعاملی داشته و برای امور مربوط به سخنرانی و ارائه مطالب و محتوا طراحی شده است. 
این سیستم تعاملی و هوشمند در حال حاضر به صورت یک طرح اولیه در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی مایکروسافت زیر نظر کارشناسان و مهندسان در حال بررسی و اجرا است تا در نهایت بتواند به محصولی با کاربری ساده، اما موثر تبدیل شود. این ابزار جالب و جدید به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از طرح‌های تعاملی و داده‌هایی که قبلا در بانک اطلاعاتی ذخیره کرده است، ارائه خوبی داشته و این اطلاعات و داده‌ها را به شکلی متفاوت و قابل درک روی تخته سفید ارائه کند. این ابزار می‌تواند طرح‌های مختلفی را که کاربران برای ارائه مطالب خودشان کشیده‌اند در قالب نمودارهای جالبی ارائه دهد تا درک مطلب را برای مخاطبانش راحت‌تر کند. 
این سیستم می‌تواند اطلاعات را از یک دیتابیس یا هر منبع اطلاعاتی دیگر استخراج کرده و بر اساس آنها گزینه‌های مختلفی از نمودارها، جداول و طرح‌های گرافیکی را به کاربر پیشنهاد دهد تا ارائه این مطالب را راحت‌تر کند. در واقع کارشناسان مایکروسافت بعد از تحلیل و بررسی دقیق ساختار قدیمی ارائه محتوا در جلسات و کلاس‌های درس، سعی دارند شیوه جدیدی را در این زمینه ابداع کنند که با ترکیبی جالب از سخت‌افزار و نرم‌افزارهای هوشمند بتواند به ارائه موثر و شفاف مطالب و اطلاعات کمک کند. 
هر چند این پروژه در مراحل اولیه اجرا و تولید قرار دارد، اما کارشناسان و محققان مایکروسافت معتقدند که این محصول در آینده نزدیک می‌تواند حضور پر رنگی در بازار داشته و فروش قابل توجهی را برای خودش به ثبت برساند. به طور کلی شرکت مایکروسافت بر اساس آخرین آمار منتشر شده 8/9 میلیارد دلار در سال مالی گذشته روی فرآیند تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کرده است. این رقم در مقایسه با سرمایه‌گذاری 5/10 میلیارد دلاری سامسونگ در این بخش کمتر بوده، اما از سرمایه‌گذاری 4/3 میلیارد دلاری اپل، سرمایه‌گذاری 6/4 میلیارد دلاری سونی و سرمایه‌گذاری 8/6 میلیارد دلاری گوگل در بخش تحقیق و توسعه بیشتر بوده است.
مایکروسافت در یک فایل ویدئویی در سایت خودش به معرفی این سیستم هوشمند پرداخته و در آن کارشناس این شرکت به خوبی نشان می‌دهد که چطور کاربران می‌توانند از این تخته سفید هوشمند و تعاملی برای ارائه‌ و جمع ‌بندی مطالب خود بهره برده و طرح‌های تعاملی را به انیمیشن‌های جذاب تبدیل کنند.
این پروژه را می‌توان بخشی از تمرکز مایکروسافت روی پردازش «داده‌های بزرگ» تلقی کرد، به شکلی که کاربر بتواند تنها با اشاره‌ نوک انگشت یا استفاده از قلم مخصوص داده‌های زیادی را ارائه کند. هرچند این نرم‌‌افزار و تخته سفیدش در حال حاضر یک مدل مفهومی یا کانسپت هستند، اما می‌توان امیدوار بود که در آینده‌ای نه چندان دور شیوه‌ ارائه در جلسات کاری و کلاس‌های آموزشی را متحول کنند. 
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

نام یک ایرانی در لیست برترین مدیران امنیت فن‌آوری اطلاعات در خاورمیانه

نام یک ایرانی در لیست برترین مدیران در حوزه امنیت فن‌آوری اطلاعات در خاورمیانه قرار گرفت.
 
ماهنامه انگلیسی زبان «چنل» هر ساله گزارشی باعنوان Channel Champions 50 منتشر می‌کند که در آن تاکید بر فعالیت‌های مدیران اجرایی شرکت‌هاست که نقش مهمی را در توسعه بازار فن‌آوری اطلاعات خاورمیانه ایفا می‌کنند و اقدامات آنها جامعه شبکه توزیع را از طریق برداشتن گام‌های بیشتر تحت تاثیر قرارداده است.
 
گزارش در پنج بخش تقسیم‌بندی شده است که در هر بخش 10 مدیر برتر و موفق در منطقه خاورمیانه معرفی شده است.
محمد مبصری، قائم‌مقام شرکت کامگارد یکی از این مدیران موفق است. 
کامگارد یکی از تخصصی‌ترین کمپانی‌های ایجاد راه‌حل‌های امنیتی در حوزه‌ IT است و متخصصان بسیاری در زمینه‌ فروش خدمات امنیتی در آن حضور دارند که مایلند وارد فضای SI و ایجاد راه‌حل بشوند. مبصری مهم‌ترین حلقه‌ ارتباط فروشندگان و استراتژی توسعه‌ کمپانی در منطقه است که کسب و کار پول‌سازی را برای همکارانش شکل می‌دهد.
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:50 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مدیران ثروتمند آی تی معرفی شدند

 

بیل گیتس همچنان با ۵۷ میلیارد دلار ثروت، دومین فرد ثروتمند دنیا و اولین در ایالات متحده است. به گزارش سایت zdnet، به نقل از مجله فوربس جایگاه اول مانند همیشه در اختیار کارلوس اسلیم مکزیکی با ۷۳ میلیارد دلار دارایی است.
 
لری الیسون مدیر اوراکل نفر پنجم با ۴۳ میلیارد دلار، جف بزوس موسس آمازون نفر نوزدهم با 2/25 میلیارد دلار، لری پیج و سرگی برن موسسان گوگل نفرات بیست و بیست‌ویکم با ۲۳ و ۲۲ میلیارد دلار نفرات بعدي هستند. جالب است بدانید که هر چند دارایی‌ها به دلار محاسبه شده است ولي با وجود اختلاف ارزش پول دو کشور، یک نفر از کشور چین نیز به این لیست ۱۰۰۰ نفره اضافه شده است: لی جان ملقب به استیو جابز چینی موسس شرکت تلفن همراه هوشمند Xiaomi با 75/1 میلیارد دلار دارایی در مقام ۸۶۸ قرار گرفته است.
 
دوشنبه 21 اسفند 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیوستن 64 گیم‌نت به شبکه ملی فرهنگ

 

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال از پیوستن 64 بازی سرا و مرکز بازی رایانه‌ای – گیم‌نت- به شبکه ملی فرهنگ خبر داد و گفت: افزایش کیفیت خدمات قابل ارائه در مراکز بازی‌های رایانه‌ای از مزایای اجرای طرح ساماندهی گیم نت‌ها است.
حسن علیزاده، در گفتگو با مهر، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال در سراسر کشور اظهار داشت: شبکه ملی فرهنگ با مجوز مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با هدف استفاده بهینه از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی به منظور تحقق اهداف فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران، نسبت به راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال در سراسر کشور اقدام کرده است.
 
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ادامه داد: از این رو امکانی فراهم شده تا موسسات فرهنگی دیجیتالی، موسسات فرهنگی هنری، گیم نت‌ها و سایر موسساتی که موضوع فعالیت‌شان در حوزه فرهنگ و رسانه‌های دیجیتال است بتوانند با پیوستن به شبکه ملی فرهنگ علاوه بر افزایش کیفیت خدمات قابل ارائه به شهروندان، از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.
 
علیزاده، با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح ساماندهی گیم‌نت‌ها و کافی نت‌ها به مهر گفت: تاکنون 64 گیم‌نت شرایط پیوستن به شبکه ملی فرهنگ را احراز کرده‌اند.
 
وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال جاری این تعداد گیم‌نت به شبکه ملی فرهنگ بپیوندند.
 
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ادامه داد: موسسات فرهنگی دیجیتال و سایر موسسات نیز نزدیک به 40 تقاضا به شبکه ملی فرهنگ ارسال کرده‌اند که از این تعداد 5 تقاضا شرایط را احراز کرده‌اند و مابقی تقاضاها در حال بررسی است.
 
پیش از این نیز دکتر علیزاده به مهر اعلام کرد: برای نظارت و تسهیل فعالیت این بخش، برنامه مدونی طراحی شده است که براساس این نظام‌نامه جدید تمامی گیم‌نت‌ها و کافی‌نت‌ها در قالب شبکه ملی فرهنگ ساماندهی خواهند شد و تمامی فعالان این صنف و نیز کسانی که قصد دارند از این پس وارد این عرصه شوند باید طبق نظام‌نامه جدید به فعالیت خود ادامه دهند.
 
به گفته وی پیوستن به شبکه ملی فرهنگ و نظام‌مند شدن کافی‌نت‌ها و گیم نت‌ها، گردش اقتصادی خوبی را برای این فعالان به دنبال خواهد داشت و براساس قانون تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی فعالان فضای فرهنگی کشور در چارچوب تشکیل موسسه، تشکل، مجمع و اتحادیه باید از این وزارتخانه مجوز دریافت کنند که این قانون کافی‌نت‌ها و گیم‌نت‌ها را نیز شامل می‌شود.
 
به گزارش مهر، طرح ساماندهی و نظارت بر مکان‌های عمومی اینترنتی و بازی‌های رایانه‌ای مانند کافی‌نت‌ها و گیم‌نت‌ها از آذرماه امسال آغاز شده و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی این حوزه، این طرح را در دستور کار قرار داد.
دوشنبه 21 اسفند 1391  4:03 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اخوان از درآمد 4000 میلیارد تومانی ICT برای کشور خبرداد

 

همزمان با اولین سالگرد تاسیس شورای عالی فضای مجازی، دبیر این شورا به ارائه توضیحاتی درباره دستاوردهای یک ساله این شورا پرداخت و با تشریح برنامه‌های آتی شورا این گونه عنوان کرد که در حال حاضر در حوزه فن‌آوری اطلاعات حدود چهار هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور وجود دارد.
 
مهدی اخوان بهابادی در توضیح بیشتر دراین باره اظهار کرد: طی یک سال گذشته اصل عملکرد شورای عالی فضای مجازی تمرکز بر روی ایجاد ساختارها و تشکل‌ها بوده و در کنار این موارد بر رصد فضای مجازی کشور نیز تمرکز لازم صورت گرفته تا ارزیابی شود که در این بخش در چه وضعیتی قرار داریم.
 
وی در عین حال عنوان کرد: براساس شناخت کامل و همه جانبه‌ای که از این بررسی‌ها به دست آمد و تحقیقات مفصلی که صورت گرفت در نهایت هفت طرح به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسید تا در دستور کار قرار گیرند.
 
اخوان بهابادی به ارتقای امنیت و توان دفاع سایبری کشور، ارتقای زیرساخت‌های فضای مجازی کشور، ارتقای خدمات فضای مجازی کشور (به عنوان مثال مواردی مانند موتور جست‌وجوی بومی، ایمیل بومی، انواع شبکه‌های اجتماعی و ...)، ارتقای تولید محتوای فضای مجازی (از جمله تولید بازی‌های رایانه‌ای برخط و صوت و تصویر) به عنوان چهار مورد از طرح‌های تصویب شده اشاره کرد.
 
وی از طرح تنظیم مقررات و ضوابط فضای مجازی، پژوهش، مطالعات راهبردی و فرهنگ‌سازی در فضای مجازی و همچنین توسعه فعالیت‌های برون مرزی در حوزه فضای مجازی به عنوان دیگر طرح‌های تصویب شده این شورا نام برد.
 
رییس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه صحبت‌های خود یادآور شد: اکنون پس از گذشت یک سال از تشکیل شورا، تصویری از مجموعه فعالیت‌هایی که می‌توان انجام داد و باید انجام داد به دست آمده است و از این پس ما در انتظار اقدامات و همکاری‌های دولت و مجلس هستیم تا انشا‌ء الله با اختصاص بودجه مناسب در سال 92 شاهد افتتاح طرح‌های مختلف باشیم.
 
اما اخوان در ادامه در پاسخ به این سوال که گویا برای شورای عالی فضای مجازی سهمی یک میلیارد تومانی در بودجه 92 دیده شده و برخی صحبت‌ها حکایت از عدم کفایت این بودجه برای این شورا دارد، این گونه اظهار کرد که به هر حال در لایحه بودجه دولت عددی در نظر گرفته شده که پیشنهاد دولت برای اختصاص بودجه به این بخش بوده است. اما به نظر می‌رسد که این رقم برای فعالیت‌های این شورا کافی نیست.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی در ادامه در پاسخ به این سوال ایسنا که پیش از این بارها تاکید شده است که شورای عالی فضای مجازی قصد ورود به مسائل اجرایی را ندارد در چنین شرایطی آیا اختصاص بودجه‌ای بالاتر از این رقم برای این شورا ضرورتی خواهد داشت توضیح داد: شورای عالی فضای مجازی منعی برای ورود به مسائل اجرایی ندارد اما با این وجود ما تلاشمان بر این است که به این مباحث ورود نکنیم.
 
او ادامه داد: اما در مورد بودجه برای اجرای طرح‌های این شورا رقمی لازم خواهد بود که عملا این رقم به سازمان‌های کشور و حتی بخش خصوصی هم تعلق خواهد گرفت و در قالب حمایت از بخش خصوصی بودجه‌ای در اختیار این بخش‌ها قرار خواهد گرفت که البته همان طور که گفتم بخشی از این بودجه نیز برای اجرای هفت طرح مدنظر شورا استفاده خواهد شد.
 
وی در عین حال یادآور شد: در حوزه فن‌آوری اطلاعات کشور با فعالیت‌های جانبی سالانه حدود چهار هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور وجود دارد که می‌توان از این درآمد بخشی را برای همین حوزه اختصاص داد که متاسفانه در حال حاضر این اتفاق در کشور نمی‌افتد.
دوشنبه 21 اسفند 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

جزئیات طرح ملی توسعه رمز در کشور

 

دبیر کمیته ملی رمز از تصویب طرح ملی توسعه رمز کشور در شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: بومی سازی الگوریتم رمزنگاری و جذب دانشجویان دکترا در حوزه رمزشناسی و رمزنگاری از جمله مهمترین اهداف این سند بالادستی است.
دکتر مرتضی براری در گفتگو با مهر، با بیان اینکه پروژه رمز ملی با همکاری چندین دانشگاه بزرگ کشور از جمله دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان و شهید بهشتی و در راستای توسعه ملی حوزه رمزنگاری تدوین و به مرحله اجرا درآمده است، اظهار داشت: این طرح با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری مطرح و در شورایعالی علوم تحقیقات و فناوری – عتف- به تصویب رسید.
 
وی تشکیل کمیته ملی رمز را با هدف اجرایی کردن طرح ها و تقسیم وظایف از جمله نخستین مصوبات این طرح ملی برشمرد که هم اکنون انجام شده است و گفت: نمایندگان این وزارتخانه ها و 6 عضو هیات علمی دانشگاه و نماینده انجمن رمز ایران در این کمیته حضور خواهند داشت.
 
دبیر کمیته ملی رمز، توسعه رمز ملی را از جمله اسناد بالادستی سند چشم انداز توسعه کشور و نیز برنامه پنجم توسعه برشمرد و گفت: براساس این طرح باید هرچه سریعتر علم و صنعت رمز در کشور ارتقا پیدا کند.
 
براری جذب دانشجویان دکترا، بومی سازی الگوریتم رمزنگاری و طراحی الگوریتم بومی و ارتقای صنعت بومی سازی در این حوزه را از جمله مهمترین وظایف این سند بالادستی عنوان کرد و به مهر گفت: هدف ما در این سند، دستیابی به رتبه اول منطقه در حوزه رمز و رمزنگاری است.
 
وی با بیان اینکه اهداف این سند ملی باید تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور نهایی و محقق شود، تصریح کرد: رمزنگاری و رمزشناسی از جمله صنایع و علوم استراتژیک کشور محسوب می شوند که کمک به ارتقای این صنعت و ایجاد شرکتهای دانش بنیان در این حوزه در این سند ملی تاکید شده است.
 
دبیر کمیته ملی رمز خاطرنشان کرد: تقویت امنیت فضای مجازی، هماهنگ سازی فعالیتهای دانشگاهی و تقویت دوره های تحصیلات تکمیلی و افزایش جذب دکتری پژوهش محور در حوزه رمزنگاری و رمزشناسی از جمله وظایف پیاده سازی طرح ملی توسعه رمز در کشور است که باید تا پایان سال 95 محقق شود.
 
وی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح خاطرنشان کرد: با توجه به تهدیدهای موجود علیه زیرساختهای مهم کشور، توسعه منابع انسانی، توسعه دانشگاهها، انجمنهای علمی، مراکز پژوهشی و شرکتهای دانش بنیان و همچنین توسعه بسترهای تخصصی در این طرح مورد توجه قرار گرفته است.
دوشنبه 21 اسفند 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تصویر روابط کشورها با ایمیلهای ارسالی

 

تصاویر منتشر شده توسط محققان دانشگاه های استنفورد، کورنل و موسسه تحقیقات رایانه ای قطر و وب سایت یاهو نشان دهنده طرح جامعه روابط بین الملل در عصر ارتباطات است.
 
به گزارش مهر، یک گروه از محققان رایانه ای ده ها میلیون نامه الکترونیک از سایت یاهو میل را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده اند که نامه های الکترونیک اغلب بین کشورهایی رد و بدل می شود که دارای شباهتهای خاصی با هم هستند.

گروهی از محققان میلیونها نامه الکترونیک را بررسی کرده و میزان تبادل آنها را میان کشورهای مختلف تحلیل کرده اند

این تحقیق که توسط محققان از دانشگاه های استنفورد، کورنل، سایت یاهو و موسسه تحقیقات محاسبه ای قطر انجام شده نشان می دهد که چه تعداد نامه الکترونیک بین دو کشور تبادبل می شود و این امر وابسته به تولید ناخالص ملی کشور متبوع، زبان و روابط تجاری است.

این تحقیق همچنین مشخص کرده است که کشورهایی که روابط ملموسی چون مرز مشترک، پروازهای متصل به هم و روابط تجاری نزدیک دارند، میزان تبادل ای میل آنها بسیار بالا است.

محققان در مجله ArXiv که نتایج تحقیقات خود را در آن منتشر کرده اند نوشته اند : نتایج این تحقیقات به طور تعجب برانگیزی از این ایده پشتیبانی می کند که جغرافی، حمل و نقل و تصمیمهای اجرایی عامل تعیین کننده مهمی میان ارتباطات بین کشورها هستند و فاصله تراکم را کاهش می دهد درحالی که انجام پروازهای مستقیم تراکم را افزایش می دهد.

وضعیت ارسال نامه های الکترونیک از آمریکا به سایر کشورهای جهان


کشورهای آمریکای لاتین در مرکز این تصویر به مثابه یک جزیره به نظر می رسد

این درحالی است که نتایج این تحقیقات در برخی مواقع شگفت انگیز هم بوده است. این تحقیق نشان می دهد که مردم در کشورهای مختلف منطقه اقتصادی اروپا کمتر از چیزی که محققان پیش بینی کرده بودند نامه های الکترونیک رد و بدل می کنند. این تحقیق همچنین نشان می دهد که مردم در کشورهایی که روابط استعماری دارند به همین دلیل به یکدیگر نامه الکترونیک ارسال نمی کنند.

محققان یادآور شده اند که نتایج آنها در مدل اصلی با توجه به مرزهای مجاور و عضویت منطقه اقتصادی اروپا تعجیب برانگیز بوده است چرا که میزان رد و بدل نامه های الکترونیک در این منطقه به جای افزایش کاهش داشته است.

 

دوشنبه 21 اسفند 1391  4:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها