0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

آیکن لیست دامنه‌های مورد اختلاف را منتشر کرد

 

آیکان لیست دامنه‌های اینترنتی مورد اختلاف در جهان را منتشر کرد.
 
شرکت اینترنتی ناظر بر نام‌ها و شماره‌های واگذار شده اینترنتی (آیکان) در تازه‌ترین گزارش خود لیستی از دامنه‌های اینترنتی که بر سر آن‌ها اختلاف وجود دارد را منتشر کرد.
 
این لیست حاوی دامنه‌های اینترنتی است که مالکان آنها و یا متقاضیان ثبت آنها بر سر نام این دامنه‌ها به دلیل تشابه اسمی و معنایی دچار اختلاف هستند و طرفین دعوا معتقدند که کاربران را دچار سردرگمی می‌کنند.
 
این لیست حاوی صدها دامنه است که به دلیل تشابه اسمی از سوی طرفین دعوا به "بخش بررسی تشابه اسمی آیکان" گزارش شده‌اند و باید در خصوص آنها تصمیم‌گری شود.
 
به گزارش سایت خبری پی‌سی ورلد، نقش کمیته بررسی تشابه اسمی آیکان این است که این دامنه‌ها را مورد بررسی قرار داده و ببیند که آیا نام این دامنه‌ها در موارد شکایت شده باعث سردرگمی کاربران اینترنتی می‌شود یا خیر.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

توقف ارایه هفت محصول یاهو

 

شرکت یاهو قصد دارد تا هفت محصول خود را متوقف کند.
 
شرکت یاهو اعلام کرد که در حال تعطیل کردن ارایه هفت محصول خود از جمله اپلیکیشن موبایل برای تلفن‌های همراه هوشمند بلک‌بری است.
 
این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که ماریسا مایر، مدیر عامل یاهو، تلاش می‌کند تا محصولاتی که چندان موفق نبوده‌اند، را از چرخه فعالیت‌های این شرکت خارج کند.
 
یاهو این تصمیم را در وبلاگ خود اعلام کرد و گفت که این تصمیم در راستای تلاش‌های معمول این شرکت برای بازبینی محصولاتش بوده است.
 
این دومین اعلام شرکت یاهو برای توقف ارایه برخی از محصولات خود پس از روی کار آمدن خانم مایر به عنوان مدیر عامل یاهو بوده است.
 
خانم مایر پیش از آمدن به یاهو یکی از مدیران ارشد شرکت گوگل بود و در این شرکت آمریکایی به طور معمول هنگام بهار تولید برخی از محصولات متوقف می‌شد و گفته می‌شود که خانم مایر این تصمیم را از شرکت گوگل به یاهو آورده است.
 
به گزارش رویترز، شرکت یاهو از روز اول آوریل ارائه اپلیکیشن خود برای تلفن‌های همراه هوشمند بلک‌بری را متوقف خواهد کرد. در همین حال پشتیبانی از یاهو آواتارز نیز از روز اول آوریل متوقف خواهد شد.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تامین زیرساخت فنی بازی های رایانه ای در شبکه ملی اطلاعات

 

براساس تمهیدات پیش بینی شده در شبکه ملی اطلاعات، زیرساخت های مورد نیاز در حوزه های بازی های رایانه ای پیاده سازی می شود.
 
مهندس علی حکیم جوادی در نشست مشترک با بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یکی از برنامه های وزارت ارتباطات، ایجاد بسترهای مناسب دراین حوزه است تا بخش خصوصی بتواند فعالیت‌های موثری داشته باشد.
 
وی افزود: بر همین اساس، در شبکه ملی اطلاعات تمهیداتی در نظر گرفته‌ شده تا اطلاعات با پهنای باند بالا ارائه شود که در این میان یکی از بخش‌های این شبکه می‌تواند به بازیهای رایانه‌ای اختصاص داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که معتقدیم می بایست در حد امکان انجام کارها به بخش خصوصی سپرده شود تصریح کرد: در این خصوص نیز در زمینه تولید موتور بازی داخلی، ما حمایتهای لازم را به عمل خواهیم آورد تا با این حمایت‌ها موتورهای بازی ما به رتبه‌ای مناسب در منطقه دست پیدا کرده و صادرات ما در این حوزه افزایش یابد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت پرداختن به بازی های رایانه ای ادامه داد: امروز بحث بازیهای رایانه‌ای یکی از موضوعات بسیار مهمی است که چه از نظر فرهنگی و چه از دیدگاه اقتصادی اهمیت بسیار دارد و کشورهای مختلف دنیا در آن سرمایه‌گذاری می‌کنند چراکه در این حوزه بازگشت سرمایه نیز بسیار سریع اتفاق می‌افتد.
وی با اشاره به اشتغال‌زایی و درآمد بالایی که بازی‌های رایانه‌ای ایجاد می‌کند گفت: بحث فرهنگ سازی در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه این بازیها راه ورود فرهنگ‌های بیگانه هستند و کشورهای مختلف تلاش دارند در قالب این بازی‌ها جوانان و نوجوانان دیگر کشورها را هدف قرار دهند.
علی حکیم جوادی با بیان این مطلب که اگر فکر ریشه‌ای نداشته باشیم ممکن است در معرض تهدیدات آسیب‌های مختلف قرار بگیریم تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که در اجلاس های بین المللی از جمله نشست WSIS در یونسکو مطرح می شود، میزان استفاده از فرهنگ و زبان کشورها در فضای مجازی است که معتقدم از طریق بازی های رایانه ای می توان به عنوان یکی از ابزارهای موجود در این بخش استفاده کرد.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سبیت ۲۰۱۳ آغاز شد

 

سبیت‌، از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های تکنولوژی در جهان، کار خود را در شهر هانوفر آلمان آغاز کرد.
 
تمرکز نمایشگاه امسال بر سیستم‌های ذخیره‌سازی ابری و اقتصاد به‌ اشتراک‌گذاری داده‌ها در جهان مجازی است.
 
هر ساله در روزهای نخست ماه مارس، قلب دنیای فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در هانوفر می‌تپد. سبیت ۲۰۱۳ از عصر روز دوشنبه با سخنرانی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان، رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
 
از امروز و پس از برگزاری مراسم رسمی افتتاحیه نمایشگاه، بازدیدکنندگان پنج روز فرصت دارند که در غرفه‌های رنگارنگ سبیت بگردند و نظاره‌گر آخرین تحولات دنیای تکنولوژی و نوآوری‌های دیجیتال باشند.
 
مطابق رسم هر ساله که یک کشور به عنوان شریک برگزاری نمایشگاه سبیت انتخاب می‌شود، برای سبیت ۲۰۱۳ لهستان به عنوان کشور شریک این نمایشگاه برگزیده شده و کمپانی‌های لهستانی می‌توانند از این موقعیت ویژه برای ارتقای وجهه تکنولوژیک کشورشان در جهان بهره ببرند.
 
در نمایشگاه سبیت امسال که گفته می‌شود بیشتر بر شبکه‌های اجتماعی و اقتصاد مبتنی بر به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها و اطلاعات در این محیط‌های مجازی متمرکز خواهد بود، بیش از ۴۱۰۰ کمپانی از ۷۰ کشور جهان شرکت کرده‌اند. برگزارکنندگان نمایشگاه سبیت در گفت‌وگو با دویچه‌وله گفته‌اند که این اعداد تقریبا مشابه سال گذشته است.
 
سبیت در کنار نمایشگاه CES لاس‌وگاس و کنگره جهانی موبایل (GSMA) در بارسلونا که به تازگی به کار خود پایان داده، از مهم‌ترین رویدادهای دنیای فن‌آوری در جهان است و هر سال پذیرای شرکت‌های بزرگ و کوچک فعال در زمینه توسعه فن‌آوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی است.
 
به گزارش شبکه خبری دویچه وله، این نمایشگاه به نوعی حاصل‌ جمع همه‌ی نمایشگاه‌های بزرگ دنیای تکنولوژی است، چون حوزه‌های متنوعی را در بر می‌گیرد: از تامین زیرساخت‌های شبکه‌های ارتباطی، تجارت الکترونیک و امنیت اطلاعات گرفته تا دولت الکترونیک، بهداشت الکترونیک و کمپانی‌های گوناگون تولیدکننده نرم‌افزار و سخت‌افزار کامپیوتری و کنسول‌های بازی.
 
نمایشگاه امسال هم در چهار بخش پژوهشی (Lab)، حرفه‌ای (Pro)، زندگی (Life) و دولتی (Gov) برگزار می‌شود. سال گذشته، بیش از ۳۵۰ هزار نفر از ۱۱۰ کشور جهان از این نمایشگاه بازدید کردند و پیش‌بینی می‌شود که میزان بازدیدکنندگان سبیت ۲۰۱۳ نسبت به سال‌های گذشته ‌افزایش یابد.
 
یکی از ویژگی‌های مهم نمایشگاه سبیت، فراهم کردن فضای گفت‌وگو میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ابزارها و سرویس‌های تکنولوژیک در جهان است. در طول برگزاری سبیت ۲۰۱۳ بیش از هزار کنفرانس، سخنرانی، کارگاه و پنل‌های گوناگون بحث و آموزش برگزار خواهد شد.
 
این ششمین سالی است که کنفرانس‌ها و پنل‌های متعدد به صورت هدفمند در سبیت برگزار می‌شود، اما برنامه‌های جانبی سبیت ۲۰۱۳ نسبت به سال‌های گذشته تقریبا سه برابر شده است.
 
امسال بیش از صد سخنران بلندپایه از کمپانی‌های برجسته دنیا و تصمیم‌سازان صنعت ICT در این نمایشگاه حضور می‌یابند. مجموع سخنرانی‌ها و برنامه‌های جانبی سبیت ۲۰۱۳ بیش از ۷۵ ساعت خواهد بود.
 
در این برنامه‌های جانبی، علاوه بر دست‌آوردهای نو و نوآوری‌ها، درباره آینده جهان دیجیتال و چشم‌انداز جهان مجازی بحث‌های تحول‌سازی صورت می‌گیرد و حضور مدیران ارشد کمپانی‌ها نیز فرصتی استثنایی برای متخصصان و نمایندگان رسانه‌ها برای برقراری ارتباط با آنها فراهم می‌کند.
 
در نمایشگاه امسال برای کمپانی‌های جوان و استارت‌آپ‌های خلاقانه هم جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته شده تا متخصصان و ایده‌پردازان جوان بتوانند نوآوری‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. حضور پنجاه استارت‌آپ در کنار کمپانی‌های برجسته دنیای فن‌آوری، فرصتی کم‌نظیر برای همکاری‌های سازنده برای ارتقای دنیای دیجیتال فراهم خواهد کرد.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

راه اندازی نسخه آزمایشی موتور جستجوگر پارسی یاب

 

نسخه آزمایشی موتور جستجوگر پارسی یاب با ده ها هزار سند اینترنتی توسط گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان راه اندازی شد.
به گزارش  مهر، طراحی و پیاده سازی کامل موتور جستجوی بومی پارسی یاب با سرپرستی دکتر رضا ابراهیمی عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و گروهی از دانشجویان دانشگاه گیلان در قالب تیم نرم افزاری دانشکده فنی این دانشگاه انجام شده که هم اکنون نسخه آزمایشی آن با ده ها هزار سند اینترنتی به بهره برداری رسیده است.
 
طرح موتور جستجوی پارسی یاب - parsiab.guilan.ac.ir - از اردیبهشت 1391 و با ایده رسانه ای کلید خورد؛ ایده اولیه برای طراحی این موتور جستجو با توجه به امکانات محدود دانشجویی، تجمیع اطلاعات رسانه های داخلی کشور در بستر اینترانت ملی بود اما با گسترش طرح، بستری برای راه اندازی یک موتور جستجوی جامع فراهم شد.
 
فاز مطالعاتی اولیه، به جهت آشنایی اعضای گروه با معماری موتور های جستجو، در بازه 3 ماهه انجام شد؛ از مرداد 91 طرح های مطالعاتی به مرحله طراحی معماری رسید و پیاده سازی بخش های مختلف آن از قبیل خزنده، پایگاه های داده، ارتباطات وب، نمایه گذار (ایندکسر)، پردازنده پرس و جو، رتبه بندی، مدیریت ذخیره سازی، کنترلر، فرهنگ لغات، انباره تصاویر، پارسر، قوانین بهینه سازی (SEO)، بسترهای زبانی، خودکارسازی، توزیعهای ذخیره سازی و طراحی رابط کاربر به طور هم زمان آغاز شد.
 
تا پایان آذر 91 تقریبا تمامی این قسمتها به پیاده سازی نهایی خود در فاز اول رسیدند و کار ذخیره سایتها و اسناد وب در دستور کار قرار گرفت؛ هم اکنون با گذشت 45 روز از زمان ذخیره سازی در حدود 75 هزار صفحه ( 200 هزار سند اینترنتی) در پایگاه داده ذخیره شده است.
 
برخی از امکانات و نقاط قوت فعلی موتور جستجو پارسی یاب شامل مدیریت پردازش موازی بیش از 10 خزنده به طور همزمان، قابلیت پردازش دسته ای اسناد به طور آنلاین و آفلاین، سرعت قابل توجه در درخت پردازش، معناگرایی با تکیه بر زبان فارسی، ساختار نمایه گذار (ایندکسر) معناگرا ، ادغام سرویس رتبه بندی با سرویس نمایه گذار (ایندکسر) و پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی، عربی و ترکی می شود.
 
نقشه های اجتماعی (social map)- در فاز امکان سنجی، سرویس خبریاب مکانی (Location-Based News System)- در فاز پژوهشی، شبکه اجتماعی ورنا (نام کهن گیلان)- در فاز امکان سنجی، شهروند خبرنگار (سرویس ویدئوی آنلاین)- در فاز امکان سنجی، سرویس پست الکترونیک "پارس میل"- در فاز پیاده سازی و سرویس امنیتی چندلایه- در فاز پژوهشی (با همکاری انجمن رمز دانشگاه گیلان) از جمله
چشم اندازهای آینده و پروژه های در دست اقدام دانشگاه گیلان است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:43 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بررسی دلایل جایگاه نامناسب صنعت الکترونیک کشور

 

دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری یازدهمین دوره سمینار سالانه الکترونیک به بررسی دلایل نامناسب بودن جایگاه صنعت الکترونیک می‌پردازد.
میثم ملا شریفی- دبیر یازدهمین سمینار سالانه الکترونیک و فرصت‌های فرارو در گفتگو با مهر، با اشاره به وضعیت صنعت الکترونیک در کشور، افزود: این صنعت در کشور به دلایل نامعلومی از نظر صنعتی و عملی در جایگاه مناسبی قرار نگرفته است.
 
وی به مقایسه وضعیت ایران با سایر کشورها پرداخت و اظهار داشت: در کشوری مانند آمریکا شرکت‌هایی در زمینه صنعت الکترونیک تاسیس شده است که میلیاردها دلار کسب درآمد دارند در حالی که در ایران تاکنون این اتفاق رخ نداده است.
 
شریفی با تاکید بر اینکه در یازدهمین سمینار الکترونیک به دنبال دلایل این امر هستیم، خاطر نشان کرد: در این سمینار که از امروز آغاز شده قرار است وضعیت صنعت الکترونیک به چالش کشیده شود و در خصوص فرصت‌های پیش رو، کمبودها و کاستی آن بحث و بررسی شود.
 
دبیر این سمینا برگزاری کارگاه‌های آموزشی را از برنامه‌های این سمینار نام برد و یادآور شد: در این کارگاه‌های آموزشی با حضور متخصصان در حوزه‌های خودرو، پهباد و هواپیمای بدون سرنشین، هدایت اجسام پرنده، لامپ‌های LED، رادیو شناختی و سلول‌های خورشیدی بحث و بررسی خواهد شد.
 
وی ادامه داد: در این سمینار همچنین تلاش می‌شود تا جایگاه شایسته‌ای برای این صنعت تعریف کنیم.
 
شریفی با بیان اینکه این سمینار 3 روزه خواهد بود، اضافه کرد: برگزاری نمایشگاهی از دستاورهای محققان در حوزه الکترونیک از دیگر برنامه‌های این دوره از سمینار است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:44 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم راه اندازی می شود

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از راه اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم توسعه در کشور خبر داد.
 
ˈمحمدحسن نامیˈ روز دوشنبه در حاشیه آیین افتتاح چند طرح مخابراتی در شهرستان کاشان در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون بیشتر دستگاه های اجرایی کشور به این شبکه متصل شده اند.
 
وی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات، امکان تبادل اطلاعات بین دستگاه های دولتی را ایجاد می کند،افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی دارد با همکاری دستگاه های اجرایی کشور، آنها را به این شبکه ملی متصل کند.
 
وی بااشاره به این که شبکه های مختلفی در شبکه ملی اطلاعات تعریف شده اند، تاکید کرد: دستگاه های اجرایی مانند گمرگ، امور مالیاتی، ملی سلامت و دانشگاه های تهران از جمله این شبکه ها هستند.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: شبکه ملی اطلاعات تاکنون در بیش از 59 هزار مدرسه، وزارت کشور، بازرگانی و اصناف کشور به بهره برداری رسیده است.
 
نامی تصریح کرد، اتصال به شبکه ملی اطلاعات در کشور مرحله بندی شده است و در مرحله نخست دستگاه های اجرایی و در مرحله دوم خانواده ها به این شبکه متصل خواهند شد.
 
وی یادآور شد: در مرحله سوم این طرح، اشتراک گذاری اطلاعات دستگاه ها در شبکه عملیاتی خواهد شد.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف افتتاح چند طرح مخابراتی به شهرستان کاشان سفر کرده است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:44 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

کاهش نرخ دلار آزاد و چند دستگی قیمت در بازار لپ‌تاپ

 

کاهش نرخ دلار آزاد از رقمی حدود سه هزار و 700 تومان به سه هزار و 200 تومان در یک هفته اخیر باعث بروز تغییرات یا بهتر بگوییم آشفتگی‌هايي در بازار کامپیوتر و به ویژه لپ‌تاپ شده است. در این بین این سوال نیز نزد خریداران لپ‌تاپ پیش آمده است با توجه به کاهش قیمت دلار آیا قیمت لپ‌تاپ نیز کاهش یافته است و آیا اینک زمان مناسبی برای خرید این کالاهای محبوب و پر مخاطب است یا خیر؟
 
حقیقت این است که نوسانات نرخ ارز به آشفتگی بازار کامپیوتر دامن زده است و نمی‌توان به قیمت‌های ارائه شده در بازار اعتماد چندانی کرد. چرا که گروهی قیمت‌ها را در حدود 20 تا 50 هزار تومان کاهش داده و در مقابل خدمات اضافی را به خریدار ارائه داده و بهای آن را از وی اخذ می‌کنند. خدماتی نظیر نصب نرم‌افزارهای مختلف و افزایش ظرفیت رم و... که بابت انجام آن بهایی بیشتر از آن چیزی که باید از مشتری اخذ مي‌شود.گروهی نیز با توجه به شرایط بازار دست از معامله کشیده و منتظر ثبات نرخ ارز و... هستند.
بر اساس اعلام فعالان بازار، با توجه به کاهش شدید و چشمگیر تقاضا در بازار کامپیوتر طی دو هفته گذشته، برخی از کسبه بازار با مشاهده کاهش قیمت دلار آزاد اقدام به کاهش جزئی قیمت کالاهایشان در بازار کردند که چنین موضوعی با مقاومت گروه دیگری از عرضه‌کنندگان لپ‌تاپ به بازار که اکثرا شامل شرکت‌های عرضه‌کننده مي‌شود، توام شد.
به گفته آنها این موضوع (کاهش قیمت‌ها از جانب گروهی از عرضه‌کنندگان و مقاومت برخی از عرضه‌کنندگان در مقابل کاهش قیمت‌ها) منجر به به هم خوردن نظم قیمت‌ها در بازار شده و در حال حاضر بازار کامپیوتر و به خصوص لپ‌تاپ به شدت از لحاظ قیمت‌گذاری بی نظم و آشفته شده است.
به گفته موسی وند، یکی از فعالان بازار لپ‌تاپ در پاساژ کامپیوتر پایتخت، طی دو تا سه روز اخیر برخی از کسبه قیمت کالاهای خود را در حدود 20 تا 50 هزار تومان کاهش داده و گروهی قیمت‌ها را ثابت نگه داشته‌اند. 
به گفته وی اکثرا افرادی که قیمت‌ها را کاهش داده‌اند، فروشندگانی هستند که کالاهای موجود در انبار خود را با قیمت ارزان خریداری کرده و حالا با محاسبه سودی موردنظر با سوءاستفاده از شرایط بازار اقدام به فروش یا به قول خودشان حراج کالاهایشان کرده‌اند.
در این باره مسوول یکی از نمایندگی‌های فروش محصولات سونی با ضمانت شرکت ایران رهجو به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: اگر چه برخی از شرکت‌ها و برخی از فروشگاه‌ها به بهانه کاهش نرخ دلار آزاد قیمت‌ها را در بازار کاهش داده‌اند، اما این کاهش قیمت منطقی نیست و امکان ندارد واردکننده‌ای که لپ‌تاپ را با دلار آزاد و گران وارد کرده است حالا حاضر شود آن کالا را با قیمت کمتر و با ضرر به فروش برساند.
به گفته این فعال بازار، با توجه به شرایط خاص بازار و ضرر و زیانی که طی یکسال اخیر شامل حال فعالان این صنف شده است، تصمیم‌گیری سریع برای کاهش قیمت‌ها در پی کاهش سه چهار روزه نرخ دلار منطقی نیست. وی افزود: به نظر مي‌رسد نتایج این کاهش نرخ دلار را (در صورتی که روند نزولی قیمت دلار تداوم یابد) در یکی دو ماه آینده و پس از ورود کالاهای جدید با دلار ارزان در بازار مشاهده کنیم.
یکی دیگر از عرضه‌کنندگان لپ‌تاپ هم در بازار کامپیوتر پایتخت با تایید گفته‌های این فعال بازار به «دنیای‌اقتصاد» گفت: تا زمانی که نرخ دلار آزاد ثابت نشود نمی‌توان در مورد روند قیمت‌ها در بازار اظهار نظر کرد.
اما برخی از شرکت‌ها نیز به کاهش قیمت‌ها اقدام کرده‌اند. مدیرعامل شرکت زیگورات عرضه‌کننده لپ‌تاپ‌های دل با بیان این مطلب که روند قیمت‌ها در بازار کاملا تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز آزاد است، گفت: با توجه به این موضوع که قیمت دلار کاهش یافته است ما نیز همانند گروهی از فعالان بازار قیمت‌ها را به نفع مشتری کاهش داده‌ایم تا به این ترتیب خریداران لپ‌تاپ در شب عید دست خالی به خانه نروند.
بر اساس اعلام وی، زمانی که ما همگام با رشد نرخ دلار آزاد قیمت‌ها را افزایش می‌دهیم باید همگام با کاهش این نرخ نیز قیمت‌ها را کاهش دهیم. 
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

کسب و کارهای خاورمیانه ۱۹۳ میلیارد دلار در بازار راهکارهای آی تی هزینه می‌کنند

 

شرکت گارتنر پیش‌بینی کرده است کسب و کار‌ها در کشورهای خاورمیانه در سال جاری میلادی 9. 192 میلیارد دلار در بخش راهکارهای آی تی هزینه خواهند کرد. 
شرکت گارتنر پیش‌بینی کرده است امسال هزینه کرد کسب و کار‌ها در بخش آی تی با ۵. ۵ درصد رشد در مقایسه با سال گذشته به 9. 192 میلیارد خواهد رسید. گارتنر پیش‌بینی کرده این رقم تا سال ۲۰۱۶ به بیش از ۲۲۳ میلیارد دلار خواهد رسید. 
در گزارش جدید گارتنر، وضعیت هزینه کرد کسب و کارهای خاورمیانه در بازار راهکارهای آی تی به تفکیک مشخص شده است. پیش‌بینی می‌شود کسب و کارهای این منطقه در سال جاری بودجه‌های آی تی خود را صرف خرید و تامین سخت افزارهای آی تی، سیستم پایگاه‌های داده، نرم افزارهای آی تی، خدمات آی تی و خدمات مخابراتی کنند. 
بر اساس این گزارش، در سال جاری تقاضا برای راهکارهای آی تی به ویژه در میان سازمان‌هایی مثل بانک‌ها و نهادهای دولتی بیشترین افزایش را خواهد داشت. پژوهشگران گارتنر معتقدند از آنجا که کشورهای حوزه خلیج فارس می‌کوشند درآمدهای غیرنفتی خود را افزایش یابند، بیشتر به سمت استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی رو خواهند آورد. 
پیش‌بینی گارتنر نشان می‌دهد کسب و کارهای خاورمیانه در سال جاری بخش زیادی از بودجه خود را صرف تامین راهکارهای نرم افزاری مورد نیاز خود خواهند کرد. نرم افزارهای امنیتی، راهکارهای مدیریت ذخیره داده‌ها و راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری از جمله مهم‌ترین نرم افزارهای مورد تقاضای این کسب و کار‌ها در سال جاری خواهد بود. بنا بر این پیش‌بینی، از سال ۲۰۱۴ نیز تقاضای کسب و کارهای خاورمیانه برای ابزارهای یکپارچه سازی داده‌ها، داده‌های کلان، راهکارهای مدیریت محتواهای کسب و کار و ابزارهای کیفیت افزایی داده‌ها نیز افزایش خواهد یافت. 
گفتنی است پیش‌بینی‌های شرکت گارتنر از وضعیت بازار آی تی در کشورهای خاورمیانه از جمله شاخص‌هایی مهمی است که صاحبان صنایع آی تی بیش از ده سال است که  از آن برای شناسایی فرصت‌های پیش روی خود استفاده می‌کنند. گارتنر قرار است روز هفتم مارس با برگزاری سمپوزیمی تخصصی در دبی وضعیت بازار آی تی خاورمیانه را مورد بحث و بررسی قرار دهد.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:46 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سامسونگ می‌خواهد شارپ را بخرد

 

شرکت کره‌ای سامسونگ قصد دارد با پرداخت مبلغ ۸۲ میلیارد یورو سه درصد از شرکت شارپ را خریداری کند. 
به گزارش وب سایت fr.news، دو مقام آگاه این خبر را منتشر ساخته‌اند اما هنوز شرکت شارپ به این خبر واکنشی نشان نداده است. بر اساس این قرارداد خرید، شرکت شارپ برای مدت زمانی طولانی نیاز شرکت سامسونگ به صفحات نمایش ال سی دی را مرتفع خواهد کرد. 
 
Le coréen Samsung Electronics est au stade final de discussions avec Sharp, pour investir environ 10 milliards de yens (82 millions d'euros) dans une participation de 3% à son capital, selon deux sources proches des discussions. /Photo prise le 1er février 2013/REUTERS/Yuya Shino
 
شارپ و دیگر شرکت‌های الکترونیکی مانند سونی و پاناسونیک توانایی رقابت با رقیب آسیایی خود سامسونگ را ندارند و بهترین روش برای آن‌ها همکاری با این شرکت قدرتمند کره‌ای است. 
پیش از این در ماه ژانویه یکی از مدیران شارپ گفته بود که برای بهبود وضعیت مالی راهکارهایی در دست بررسی دارند اما از جزئیات آن اطلاعات دیگری منتشر نکرده است. در آن زمان شایعه شده بود که شارپ می‌خواهد بخشی از مالکیت خود را به اینتل واگذار نماید. 
شرکت شارپ در حال حاضر اوضاع مالی خوبی ندارد و زیان سالیانه‌اش حدود دو برابر شده است. این شرکت سال گذشته 4. 3 میلیارد یورو وام بانکی دریافت کرده است اما با این وجود مجبور شد ۱۰۰۰۰ نفر از نیروی کارش را تعدیل کند. 
اما خبر خوب دیگر برای این شرکت ژاپنی این است که علاوه بر سامسونگ شرکت آمریکایی کوالکوم نیز اعلام کرده است که قصد دارد ۱۲۰ میلیون دلار در شارپ سرمایه گذاری کند.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ايرانيان هر روز 3 ميليارد دقيقه با تلفن‌همراه صحبت مي‌كنند

 

قبض‌هاي بانکي را مي‌تواني با کمک آن پرداخت کني. دورکاري با وجود اين وسيله بسيار آسان‌تر مي‌شود. چند لحظه استفاده از آن، شما را از وقت تلف کردن در ترافيک مي‌رهاند، اگر از نوع«همراه» باشد، مي‌تواني با آن به همه جا بروي، حتي به دنياي اينترنت! اين امکان را به تو مي‌دهد که بازي کني، عکس بگيري و خلاصه ساعت‌ها سرگرم باشي. ‏
 
با همه اين حرف‌ها، تلفن هنوز کارکرد سنتي و اصلي خود را حفظ کرده است؛ وسيله‌اي براي صحبت‌هاي گاه و بي گاه با اقوام و آشنايان، که به خوبي مي‌تواند جاي ديدارهاي رودر رو را پر کند.‏
 
هر ايراني، دو خط تلفن!‏
 
اواخر فروردين ماه سال جاري، زماني که وزير وقت ارتباطات و فناوري اطلاعات، براي پاسخگويي به سوال نمايندگان در مجلس حضور يافته بود، در بخشي از سخنانش گفت: امروز 54 ميليون مشترک فعال تلفن همراه در ايران وجود دارد و 89 ميليون خط تلفن همراه واگذار شده است که با احتساب خطوط تلفن ثابت، در حال حاضر به ازاي هر فرد ايراني دو خط تلفن فعال در کشور وجود دارد.‏
 
تقي پور با بيان اين که سال گذشته 1100 ميليارد دقيقه مکالمه در کشور انجام گرفته، گفت: به صورت ميانگين مردم هر روز 3 ميليارد دقيقه با تلفن همراه صحبت کرده‌اند و 98 درصد اين مکالمات موفق بوده است. به عبارت ديگر، هر يک از کاربران تلفن همراه، روزانه به طور ميانگين 50 دقيقه مکالمه انجام مي‌دهد که اگر ميزان استفاده از تلفن ثابت را هم به آن بيفزاييم، با رقمي سرسام آور مواجه خواهيم شد.‏
 
شايد در نگاه اول به نظر برسد که اين آمار، وحشتناک است و مثل برخي اتفاقات ناخوشايند ديگر که معمولا کشورهاي جهان سوم، رتبه‌هاي اول وقوع آن را براي خودشان ثبت کرده اند، اين همه وقت گذراني با تلفن هم پديده‌اي جهان سومي است و بايد زنگ‌هاي خطر را براي مردم و مسئولان ما به صدا در بياورد. اما نگاهي به آمار جهاني نشان مي‌دهد که اين فرضيه درست نيست.‏
 
تلفن، محبوب‌ترين رسانه‌جهان
 
به نوشته روزنامه «ديلي نيوز»، چاپ آگوست 2012 ميلادي، مطابق آخرين نتايجي که از بررسي يک جامعه آماري 5000 نفره از 8 کشور آمريکا، انگلستان، چين، هند، کره جنوبي، آفريقاي جنوبي، اندونزي و برزيل به دست آمده است، 84 درصد از مردم نمي‌توانند حتي يک روز را هم بدون تلفن همراهشان سپري کنند. از هر 4نفر، يک نفر هر نيم ساعت يک بار، تلفن همراهش را چک مي‌کند و از هر 5 نفر، يک نفر هر10دقيقه يک بار اين کار را انجام مي‌دهد. ‏جيم ادواردز، سردبير ارشد «ادويک»(‏Adweek‏)- مجله مخصوص اخبار رسانه، تکنولوژي و تبليغات- در مقاله‌اي مي‌نويسد: چه کسي فکرش را مي‌کرد که روزي، تلويزيون ديگر محبوب‌ترين رسانه براي آمريکايي‌ها نباشد؟ اما وقتي از 1055 نفر پرسيديم چقدر از وقت خود را صرف استفاده از هر رسانه مي‌کنند، دريافتيم از مجموع 9 ساعتي که هرکس به طور ميانگين در هر روز به استفاده از رسانه‌ها مي‌گذراند، 26 درصد آن، با تلفن مي‌گذرد. مردم 141 دقيقه در روز تلويزيون مي‌بينند اما 144 دقيقه را صرف تلفن‌هايشان مي‌کنند.‏
 
داستان تلفن
 
به گفته سايت ويکيپديا، بعد از ظهر روز دوم ژوئن سال 1875 ميلادي، مصادف با 11خرداد1254 شمسي، الکساندر گراهام بل با همکاري دوستش «واتسن» موفق به اختراع تلفن شد و در ژانويه 1876ميلادي دستگاه تلفن «بل» به کار افتاد. دهم مارس 1876 ميلادي (1255 شمسي) بل از اتاق خود به‌وسيله اين دستگاه به دستيارش در اتاق ديگر گفت: «آقاي واتسن بياييد با شما کار دارم!»‏
 
تلفن، خيلي زود مورد استقبال همگاني قرار گرفت و سيم‌هاي آن از شهري به شهر ديگر کشيده شد. در سال 1891 ارتباط تلفني بين شهرهاي ليون و تهران برقرار شد. روزي که گراهام بل درگذشت (سال 1922) به احترام او ارتباط تلفني بر روي شبکه وسيعي که داراي 17 ميليون تلفن بود، به مدت يک دقيقه قطع شد. از سال 1896 دانشمندان توانستند ميان دو نقطه که حتي سيم‌کشي نشده بود، ارتباط برقرار سازند. ‏
 
اکنون در آستانه 20 سالگي ورود تلفن همراه به کشورمان هستيم. سابقه اولين تماس تلفن همراه در ايران به نوزدهم مرداد ماه سال 1372 خورشيدي بر مي‌گردد؛ درست 20 سال بعد از اولين تماس غير تجاري تلفن همراه در جهان که در سال 1973 ميلادي توسط «دکتر مارتين» انجام گرفت.‏
 
مردان بيشتر حرف مي‌زنند يا زنان؟
 
دختران بهتر و سريع‌تر زبان خارجي را ياد مي‌گيرند و هم‌اکنون در بيشتر نقاط دنيا شغل مترجمي بيشتر متعلق به زنان است.
 
اسکن‌هاي مغز نشان مي‌دهد که منطقه خاصي براي صحبت‌کردن در مغز اکثريت زنان وجود دارد که مردان فاقد آن هستند. درست به همين دليل است که عده‌اي معتقدند اکثر زنان بيش از مردان حرف مي‌زنند!‏
 
‎از سوي ديگر، محققان انگليسي بعد از مطالعه توانايي زباني زنان و مردان، به اين نتيجه رسيدند که زنان در طول روز کمتر از مردان صحبت مي‌کنند ولي توانايي برقراري ارتباط در آنها قويتر از مردان است!‏
 
نتايج اين تحقيق باورهاي قديمي را درباره اين که زنان بيشتر از مردان صحبت مي‌کنند، به چالش مي‌کشاند. از 65 تحقيقي که تا کنون درباره تفاوت‌هاي زباني زنان و مردان صورت گرفته است، 31 مورد به اين نتيجه رسيده است زنان بيشتر از مردان صحبت مي‌کنند. نتيجه 24 تحقيق نيز نشان مي‌دهد مردان بيشتر از زنان حرف مي‌زنند.‏
 
راهي براي فرار از روزمرگي
 
ليلا حسنوند ـ روان شناس، در توضيح مکالمات طولاني مدت زنان با تلفن مي‌گويد: هدف از اين مکالمات، حرکت برخلاف مسير کسل کننده زندگي است. دراين حالت، تلفن کاربرد خود را به عنوان وسيله‌اي براي يک مکالمه 3-2 دقيقه‌اي از دست مي‌دهد و به ميز مذاکره و تبادل نظر طرفين تبديل مي‌شود. خود من، متاهل هستم و يک پسر دارم، اما شما حتي اگر مدرس دانشگاه هم باشيد، به عنوان يک زن، انجام کارهاي خسته‌کننده منزل را بر عهده داريد. من هم بيشتر اوقات از اين که وقتم نمي‌تواند خيلي در اختيار خودم باشد، دلگير مي‌شوم و اين موضوع روحم را رنج مي‌دهد. در چنين مواقعي، اگر خانمي نتواند خودش را از شرايط تکراري رنج آور خارج کند، ممکن است براي فرار از اين اوضاع، به مکالمات تلفني طولاني مدت روي بياورد.‏
 
البته آقايان هم ممکن است با چنين چالشي روبه رو شوند. داستاني هست که مي‌گويد اگر يک شب شوهرتان براي بردن سطل زباله بيرون رفت و ديگر برنگشت، اصلا تعجب نکنيد‎!‎يعني همه آدم‌ها به دنبال فرار از يکنواختي و ايجاد تغيير و تنوع در زندگي خودشان هستند.‏
 
ياد يار مهربان‌آيد همي!‏
 
خانم حسنوند مي‌افزايد: تلفن‌هاي ثابت و همراه و ابزارآلات ديگري از اين دست، باعث سريع شدن جريان ارتباطات در ميان افراد شده است و ديگر نمي‌توان مفهوم مکان و زمان را به شکل قديمي اش تعريف کرد. در روزگار ما آدم‌ها خيلي راحت، به وسيله يک گفتگوي اينترنتي، با دوست اروپايي شان به درددل مي‌نشينند و ديگر مثل دوران کند و لاک پشتي گذشته، کسي کنار جوي موليان نمي‌نشيند تا نسيمي از دلبرش بيايد‎!‎
 
هرچند برخي معتقدند ما ايرانيان هنوز از مرحله مدرن هم عبور نکرده ايم، چه برسد به مرحله پست مدرن، اما من با خيلي از نشانه‌هاي تغيير طي روز برخورد مي‌کنم که مهم‌ترين شان، از ميان رفتن محوريت در هرزمينه‌اي است. الان ديگر کسي با سبکي که يک نفر ديگر ابداع کرده است، فکر نمي‌کند، راه نمي‌رود و حتي ممکن است آن را قبول نداشته باشد. 
 
هرکسي مي‌خواهد ساز خودش را بزند که بعضي مواقع بد هم نيست. کليشه‌ها از بين رفته‌اند و دنيا بعد از يک به هم ريختگي موقتي، به طرف يک موقعيت جديد در حرکت است. به اعتقاد من، در اين جريانات مدرن و پست مدرن، خانم‌ها جلوتر هستند و اصولا خانم‌ها با ظرافت‌هاي شخصيتي که دارند، در برابر تغييرات، انعطاف‌پذيري بيشتري از خودشان نشان مي‌دهند و خانمي که خود را به روز کرده است، اگر بخواهد با کسي درددل کند، در خانواده‌هاي سنتي ايراني کمتر شنونده‌اي پيدا مي‌کند، و به ناچار به افراد دورتري روي مي‌آورد که ارتباط با آنان روز به روز آسان‌تر و گسترده‌تر از پيش مي‌شود. ‏
 
خطرات مکالمات طولاني مدت
 
مرتضي کيارستمي، مسئول‎ MDF‎و ‏ADSL‏ مخابرات، درباره آثار مخرب گفتگوهاي طولاني مدت به وسيله تلفن مي‌گويد: اكثريت پزشكان تاييد کرده‌اند که به دليل خميده بودن آرنج هنگام مکالمات تلفني، طولاني شدن مدت آن مي‌تواند باعث نرسيدن خون به انگشتان دست شود.
 
همين طور وقتي با تلفن همراه، مکالمه طولاني داشته باشيد، گوشي گرم مي‌شود و فرکانس امواج مي‌تواند برايتان خطرساز شود. همين گرماست که مي‌تواند روي باروري مردان تاثير منفي داشته باشد و به همين دليل، آنها نبايد گوشي را به کمر خود ببندند.حتي امروزه، براي خانم‌هاي باردار نيز از سيستم غربالگري استفاده مي‌شود تا ميزان فرکانس‌هاي زايد داخل بدن که ممکن است به جنين آسيب برساند، اندازه گيري شود.‏‎ ‎‏ پزشکان معتقدند بهتر است گوشي تلفن همراه به هنگام خواب، بيش از يک متر با شما فاصله داشته باشد. در تلفن‌هاي معمولي، فرکانس‌هاي اضافي از طريق دستگاه تلفن گرفته مي‌شود اما گيرنده و فرستنده تلفن همراه، درون خود آن قرار دارد و فرکانس‌هايي که براي استفاده در نقاط کور، به سمت گوشي فرستاده مي‌شوند، مي‌توانند به بدن منتقل شوند و روي آن تاثير بگذارند. در حال حاضر، كارشناسان مخابرات، براي تضعيف فرکانس‌ها و حذف امواج مضر، از راهکارهاي خاصي استفاده مي‌کنند تا اين تاثير را هرچه کمرنگ‌تر ‌ سازند.
 
تکنولوژي روز به روز پيشرفت مي‌کند و به گفته آقاي کيارستمي، به زودي از طريق رايتل مي‌توان به شبکه‌هاي تلويزيوني هم دسترسي داشت، يعني شما با داشتن يک وسيله، مي‌توانيد از تمامي امکانات ديجيتال روز استفاده کنيد. اما بايد ازآسيب‌هايي که هر فناوري تازه‌اي مي‌تواند به همراه داشته باشد نيز آگاه باشيم.‏
 
تداخل خطوط و استراق سمع
 
درباره مشکل«خط روي خط شدن» مي‌پرسم. کارشناس ‏‎ ‎مخابرات، در پاسخ اين پرسش مي‌گويد: اين مشکل در اغلب موارد، به دليل استفـاده از تلـفن بي‌سيم است. 
 
در هر گـوشي تـلفن بي‌سيم، يک ‌اي سي(‏IC‏) وجود دارد. اگر دو گوشي در حدفاصل شعاع فعاليت همديگر قرار داشته باشند، احتمال خط روي خط شدن و شنود مکالمه شما بالا مي‌رود. به همين دليل، اداره مخابرات اعلام کرده است که استفاده از تلفن‌هاي سيار، به خصوص آنها که برد بالا دارند، ممنوع است. اين گوشي‌ها ممکن است با امواج شبکه‌هاي راديويي و تلويزيوني تداخل پيدا کنند و در اين صورت، صداي مکالمه کنندگان از شبکه‌ها شنيده خواهد شد! امواج اين گوشي‌ها حتي مي‌توانند در کار بي‌سيم‌هاي پليس، اخلال ايجاد کنند.‏اين امکان هم وجود دارد که کسي با تعويض‌اي سي و ديود در گوشي تلفن، برد آن را مثلا از 100 متر به 500 متر برساند و به وسيله موج ‏FM‏(اف.ام) راديو، به شنود مکالمات تلفني در گستره اطراف خود بپردازد. اگر مردم گزارش تداخل راديويي با مکالمات تلفني‌شان را ارائه كنند و يا از نصب آنتن بلند در ساختمان خبر بدهند، مخابرات، مورد يادشده را بررسي و ابزار ممنوعه را جمع آوري مي‌کند.‏
 
مي پرسم: خود کارکنان اداره مخابرات چطور؟ آيا ممکن است مثلا از روي بي کاري، مکالمات مردم را شنود کنند؟ آقاي کيارستمي قاطعانه پاسخ مي‌دهد: به لحاظ قانوني اصلا و تحت هيچ شرايطي چنين اجازه‌اي نداريم. اين استراق سمع است و ما به جز مواردي که به شکل قانوني و در پاسخ به درخواست مراجع ذي صلاح قانوني انجام مي‌شود، حتي حق نداريم شماره تلفن کسي را در اختيار ديگران، اعم از عوامل دولتي و غيردولتي، قرار بدهيم.‏
 
از کابل مسي تا فيبر نوري
 
پرسش ديگري که دارم، درباره قطع شدن خودکار مکالمات تلفني بعداز يک ساعت است. مي‌پرسم: با اين که طولاني‌تر شدن مکالمه، به نفع مخابرات است، قطع خودکار آن چه دليلي مي‌تواند داشته باشد؟
 
‏ آقاي کيارستمي پاسخ مي‌دهد: در سيستم‌هاي قديمي که به شکل آنالوگ و از طريق سيم‌هاي مسي کار مي‌کردند، قطعات وکارت دستگاه بعد از مدتي داغ مي‌شد و نياز به قطع شدن داشت تا خنک شود و آسيب نبيند. از طرفي تعداد کانال‌ها کم بود و ترافيک خط زياد، بنابراين زمان بندي مي‌شد تا کسي پشت خطوط نماند.‏
 
به طور کلي تجهيزات قديمي، براي نيروهاي شاغل در مخابرات نيز مشکل ساز بود. آن زمان، به خاطر سربي که بر اثر چرخش «سلکتور» در فضا پخش مي‌شد، به نيروهايي که در سالن دستگاه کار مي‌کردند، سهميه شير يا پول شير مي‌دادند، زيرا مصرف شير از مسموميت‌هاي ناشي از سرب جلوگيري مي‌کند.‏
 
در حال حاضر، در بسياري از مراکز به جاي کابل‌هاي مسي از فيبر نوري استفاده مي‌شود و سيستم‌ها ديجيتال است که اين اشکالات را ندارد. در عوض، تشعشعات مدارها در فرکانس‌هاي لازم براي آنتن دهي خطوط، بيشترند.‏
 
وسيله‌اي براي تنها شدن يا نشدن؟
 
آدم‌هاي روزگار ما، در وسايل نقليه دسته جمعي و مکان‌هاي عمومي هم تنها هستند. وقتي درهاي قطار مترو باز مي‌شود و مردم به سمت صندلي‌ها هجوم مي‌برند و مي‌نشينند، ديگر کمتر کسي سر صحبت را با بغل دستي اش باز مي‌کند. خيلي‌ها هدفون دارند و مشغول گوش دادن به موسيقي مورد علاقه خود هستند. يکي از معاني چنين حرکتي اين است كه «لطفا مزاحم نشويد!» بعضي‌ها هم بعد از نشستن، خودشان را با برنامه‌ها و بازي‌هاي تلفن همراهشان سرگرم مي‌کنند. عجيب است! وسيله‌اي که مي‌تواند تنهايي آدم‌ها را از راه دور از بين ببرد، مي‌تواند به وسيله‌اي براي تنهاتر شدن هم تبديل شود.‏
 
ارمغان زمان فشمي - روزنامه اطلاعات
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیش‌بینی سود مخابرات برای سال ۹۲: ۴۶۵ریال به ازای هر سهم

شرکت مخابرات ایران پیش‌بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 را برای نخستین بار به صورت حسابرسی نشده مبلغ 465 ریال اعلام کرده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، این شرکت پیش‌بینی سود هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 92 را در اسفند ماه امسال مبلغ 465 ریال اعلام کرده‌ است.
شرکت مخابرات ایران پیش‌بینی سود هر سهم تلفیقی گروه (قبل از کسر سهم اقلیت) برای سال مالی 92 را در اسفند ماه امسال 91 مبلغ 508 ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیات مدیره این شرکت اعلام کرد: در نظر دارد معادل 90 درصد از سود هر سهم را جهت تقسیم بین سهامدارن به مجمع سال 92 پیشنهاد کند.
افزایش پیش‌بینی سود هر سهم (مبلغ 465 ریال نسبت به مبلغ 412 ریال) عمدتا ناشی از افزایش سود حاصل از سرمایه‌گذاری در شرکت ارتباطات سیار ایران و شرکت‌های مخابرات استانی است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

با چشم خود گلکسی اس 4 را کنترل کنید

 

گوشی گلکسی اس 4 که قرار است هفته دیگر رونمایی شود، دارای فن‌آوری است که حرکت چشم‌ها را شناسایی می‌کند و مثلا در حین خواندن یک متن وقتی به پایان یک صفحه می‌رسید نمایشگر به طور خودکار به صفحه بعد می‌رود.
به گزارش تلگراف، این خبر را یکی از کارمندان سامسونگ به شبکه بلومبرگ گفته‌است. این منبع در مورد فن‌آوری به کاررفته در این قابلیت اطلاعاتی به بلومبرگ نداده‌است.
قابلیت شناسایی جهت چشم در گوشی گلکسی اس 3 نیز به کار رفته‌است و وقتی که کاربر به صفحه نگاه نمی‌کند نور نمایشگر برای کاهش مصرف باتری، کم نور می‌شود.
گوشی گلکسی اس 4 قرار است با نمایشگر دقیق‌تر و پردازشگری سریع‌تر به بازار عرضه شود. پیشتر عکس‌های احتمالی از این گوشی در وب‌سایت Sam Mobile‌ منتشر شده بود.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:49 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اپل آیفون 5S را شهریور ماه آینده به بازار می‌فرستد

 

ک وبلاگ تکنولوژی می‌گوید مدل جدید آیفون شرکت اپل، آیفون 5 اس که از لحاظ ظاهری شبیه آیفون 5 است اما پردازشگر سریع‌تر و دوربینی بهبودیافته دارد در ماه سپتامبر به بازار عرضه خواهد شد.
دیلی تلگراف نوشت: هنوز روشن نیست که مدل جدید دیگر ارزان‌قیمت‌تر آیفون که به گفته اپل قرار است در سال میلادی جاری به بازار بیاید، نیز به همراه آیفون 5 اس عرضه خواهد شد یا نه.
وبلاگ iMore به نقل منابعش می‌گوید اپل همچنین قصد دارد ماه آینده مدل‌های جدید آی‌پد را نیز به ارائه کند. این سایت می‌گوید اپل ممکن است آی‌پد نسل پنجم را به همراه یک آی‌پد مینی روزآمدشده در ماه آوریل (اواسط فروردین) به بازار بفرستد.
اگر قرار باشد که آی‌پد مینی جدید در ماه آینده به بازار بیاید، بعید است که دارای صفحه نمایش با وضوح بالای رتینا باشد.
وبلاگ iMore می‌نویسد: "اگر آی‌پد مینی بعدی در ماه آوریل عرضه نشود، احتمالا ارتقای عمده‌ای مانند صفحه نمایش رتینا یا یک مزیت فنی دیگر را خواهد داشت."
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:49 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

مخابرات: طول پالس کوتاه نشده

 

معاون شرکت مخابرات گفت: طبق قانون، تعرفه‌گذاری به عهده شورای رقابت است و مخابرات تعرفه شورا را اجرا کرده بنابراین مخابرات مجوزی برای کاهش طول پالس نداشته و تنها نرخ پالس از 44.7 ریال به 51.03 ریال تغییر کرده است.
داوود زارعیان در گفت‌وگو با FarsNews در پاسخ به این سوال که چرا شرکت مخابرات هر دو مجوز‌ شورای رقابت برای افزایش تعرفه پالس و مجوز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کاهش طول پالس را برای تغییر تعرفه‌ها اجرا کرده اظهار داشت: در سال گذشته تنها یک بار در تعرفه‌ها تغییر ایجاد شد که آن هم با مجوز شورای رقابت بوده است.
وی ادامه داد: زمانی که شورای رقابت مجوز تغییر تعرفه‌ها را به شرکت مخابرات داد، کمیسیون تنظیم مقررات به جای افزایش تعرفه، زمان پالس را کاهش داد.
معاون شرکت مخابرات ایران افزود: اما با توجه به اینکه شورای رقابت تعرفه را اعلام کرده بود و براساس مصوبات قانونی تعرفه‌گذاری به عهده این شورا است، مخابرات تعرفه شورای رقابت را اجرا کرد.
زارعیان تصریح کرد: شورای رقابت در سال 90 به شرکت مخابرات اجازه داده بود تا سقف 12 درصد افزایش تعرفه تلفن ثابت را اعمال کند.
معاون شرکت مخابرات ایران افزود: بنابراین تعرفه هر پالس از 44.7 ریال به 51.03 ریال افزایش یافت.
وی تاکید کرد: شرکت مخابرات تنها یک مجوز برای افزایش تعرفه داشت و آن هم مجوز شورای رقابت بود و مجوزی برای کاهش طول پالس نداشته است.
چهارشنبه 16 اسفند 1391  9:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها