0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ارائه پهنای باند بدون محدودیت به کاربران

 

چندی پیش مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفته بود که به‌زودی محدودیت در ارائه‌ حجم پهنای باند برای متقاضیان برداشته می‌شود که این بحث واکنش‌های مختلفی را به دنبال داشته است.
 
به گزارش ایسنا، پور‌رنجبر با بیان این‌که تلاش می‌شود با حداقل قیمت ممکن امکان برخورداری از پهنای باند بدون محدودیت برای متقاضیان فراهم شود، افزوده بود: ما محدودیتی برای هیچ شرکت ارائه‌دهنده‌ خدمات اینترنتی ایجاد نکرده‌ایم تا موجب انحصار برای شرکت خاصی شود، هر شرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند با انعقاد قرار‌داد و براساس ضوابط ارائه خواهیم کرد.
 
اما عضو هیات مدیره انجمن شرکت‌های اینترنتی با اشاره به نفوذ کاربرد اینترنت در زندگی اکثریت مردم جامعه در این باره معتقد است: با توجه به این‌که فرهنگ اینترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدودیت‌های حجمی و سرعتی برای کاربران بسیار مطلوب است.
 
طالب شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: برای انجام امور روزمره به صورت‌ آنلاین به رفع محدودیت‌های حجمی نیاز است و این موضوع در زمینه امنیت مشکلی به وجود نخواهد آورد.
 
همچنین ریاضیات - رییس انجمن شرکت‌های اینترنتی - محدودیت‌های حجمی اینترنت برای کاربران را یکی از مشکلات کنونی اینترنت دانست و گفت: اینترنت 128کیلوبایت ممکن است که برای کاربران عادی مناسب باشد، اما برای کاربرانی که مصرف جدی دارند این حجم از مصرف کافی نیست.
 
محمد کوروش مومنی نیز شرایط اینترنت در حال حاضر را مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به سایر کشورهایی که نیاز مشابه با ایران دارند، شرایط بهتری داریم و توزیع دسترسی به اینترنت روند رو به بهبود را طی می‌کند چرا که در همه شهرهای ایران و حتی روستاها نیز دسترسی به اینترنت وجود دارد.
 
عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای عنوان کرد: محدودیتی برای حجم مورد استفاده برای کاربران وجود ندارد و هر کاربری که نیاز به حجم بیشتری داشته باشد با درخواست افزایش حجم این خدمت به آن‌ها ارائه می‌شود.
 
اما عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور معتقد است رفع محدودیت حجمی برای مصرف‌کنندگان با عدم تغییر در تعرفه‌های قیمتی، ممکن است در ظاهر به نفع آنان باشد اما به صورت کلان این گونه نیست چرا که با رفع محدودیت حجمی سرعت پایین‌تر خواهد بود و در عمل بیش از سقف معینی قابل مصرف نیست.
 
مهرداد سیجانی در در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از وجود محدودیتهای حجمی اینترنت به عنوان نکته مثبت در مصرف کاربران یاد کرد و ادامه داد: این محدودیت‌ها باید وجود داشته باشد چرا که اگر محدودیت‌ها حذف شود، مصرف کاربران بیش‌تر می‌شود و پهنای باند محدود جوابگوی مصرف نخواهد بود.
 
وی در این باره افزود: علاوه بر کاهش کیفیت اینترنت و دشواری برای کاربران، رفع محدودیت‌های حجمی با این شرایط از نظر اقتصادی و تجاری نیز به زیان شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت خواهد بود.
 
سهیل مظلوم - کارشناس فن‌آوری اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محدودیت در پهنای باند کشور و کندی سرعت اینترنت را از مشکلات کاربران دانست و راه حل این مشکل را شبکه ملی عنوان کرد.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

شماره تلفن دائمی ملی چیست؟

 

شماره تلفن دائمی ملی در واقع معرفی یک شماره تلفن ثابت و منحصر به فرد است که حاوی بانک اطلاعاتی هر مشترک بوده و مشترک این شماره می‌تواند به دلخواه اطلاعات شخصی خود از جمله شماره تلفن همراه و یا شماره تلفن ثابت خود را در این بانک اطلاعاتی وارد کند.
 
به گزارش ایسنا مشترک شماره تلفن دائمی ملی می‌تواند برنامه دلخواه خود را براساس روز و ساعت مشخص به هر شماره‌هایی که در دسترس است هدایت، یا تماس‌ها را ذخیره کند.
 
یکی از مزیت‌های این شماره، بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، عدم تغییر آن با تغییر مکان یا تعویض شماره تلفن همراه یا سایر شماره‌های مشترک است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ائتلاف گوگل،‌فیس‌بوک و آمازون برای هک کردن سرطان

 

شرکت‌های گوگل، آمازون و فیس بوک به همراه گروهی از دانشمندان قصد دارند با طراحی یک بازی برای موبایل، به کاربران موبایل امکان دهند تا در جستجوی دارو علیه بیماری سرطان مشارکت کنند.
بر اساس گزارش تلگراف، این پروژه به کاربران اسمارت‌فونها امکان خواهد داد تا داده‌های علمی را همزمان با انجام یک بازی، مورد بررسی قرار دهند. اولین قدم در این پروژه مشارکت 40 برنامه‌ریز رایانه‌ای، برنامه نویس بازی، طراح گرافیک و دیگر متخصصان در گردهمایی به نام GameJam است تا با کمک آنها داده‌های ژنتیکی برای دانشمند شهروندان آینده به یک بازی تبدیل شوند.
 
به گفته کارلوس کالداس در مرکز مطالعات سرطان موسسه کمبریج، دانشمندان در زمینه درک دلایل ژنتیکی ابتلا به سرطان پیشرفت‌های زیادی داشته‌اند، اما دلیل اینکه چرا برخی از داروها موثرند و برخی نه در میان داده‌هایی پنهان شده‌اند که باید توسط انسان تجزیه و تحلیل شوند، و چنین کاری به سالها زمان نیاز خواهد داشت.
 
اما به گفته کالداس با استفاده از انرژی و توان شهروند دانشمندان می‌توان فرایند کشف شیوه‌های جدید تشخیص و درمان سرطان را سرعت بیشتری بخشید. پس از برگزاری GameJam، مراحل ساخت بازی رایانه‌ای آغاز شده و قرار است این بازی در اواسط سال 2013 وارد بازار شود.
 
دانشمندان به سختی در تلاش برای کشف و شناسایی جهش‌های ژنتیکی هستند که عامل ابتلا به سرطان به حساب می‌آیند تا به این شکل بتوانند به شیوه‌های جدید تشخیص و درمان بیماران به شیوهای متمرکز‌تر دست پیدا کنند. انجام این مطالعات حجم گسترده‌ای از داده‌های علمی را تولید می‌کند که نیازمند تجزیه و تحلیل هستند و با اینکه پیشرفت در تکنولوژی به معنای بالا رفتن سرعت تجزیه و تحلیل است، بیشترین بخش این داده‌ها باید به واسطه انسان و نه دستگاه‌ها بررسی شوند، زیرا چشم انسان از قدرت تشخیص کوچکترین جزئیات نیز برخوردار است درحالی که دستگاه ةای طراحی شده برای تجزیه داده‌ها چنین قدرتی ندارند.
 
به این شکل با قدرت جمعی صدها هزار انسان در سرتاسر زمین می‌توان به دانشمندان کمک کرد تا این حجم وسیع داده‌ها را با سرعتی بالاتر بررسی کنند. فیلیپ سو مدیر دفتر لندن فیس‌بوک می گوید شرکت فیس بوک معتقد است بهترین راه برای حل این مشکل گرد هم آوردن افراد هوشمند برای هک کردن راه‌حلی جدید است،‌هک کردن به همان اندازه که در مهندسی نرم‌افزار مجاز است،‌در علوم زیستی نیز مجاز به حساب می‌آید.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

نگاهی به اکسپریا تبلت زد

 

تبلت جدید ضد آب شرکت سونی با سیستم عامل آندروئید با نام اِکسپریا زی (Xperia Tablet Z) معرفی شد. گفته می‌شود این تبلت نازک‌ترین و سبک‌ترین تبلت است.
تبلت جدید شرکت سونی که سیستم عامل آن آندروئید است، یک دوربین هشت مگاپیکسلی دارد، ضد آب است و  می‌توان به مدت نیم ساعت آنرا در عمق نود سانتی متری آب نگه داشت.
 
Sony Xperia Tablet Z LTE
 
از دوربین دیگری در قسمت جلوی خود با شفافیت تصویر 2.2 مگاپیکسل استفاده می‌کند.
 
این تبلت جدید با استفاده از فناوری فول اِچ دی (10.1 Full HD display /1920 x 1080) در نمایشگر خود استفاده می‌کند.
 
صفحه نمایشگر اِکسپریا زی 10 اینچ و بسیار باریک است.  حدود ششصد گرم وزن دارد و گفته می‌شود ضخامت آن  از آپید مینی هم کمتر است.
 
اکسپریا زی از سه ماهه دوم 2013  به بازارهای جهانی عرضه خواهد شد.
 
سایر مشخصات:
 
1.5GHz quad-core processor; 2GB of RAM
6.9mm and 495g
Waterproof; NFC
8 megapixel camera
Android 4.1
Price: £399 (Wi-Fi)/£499 (Wi-Fi + 4G)
 
Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi
Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:53 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

چمدان مسافران عصر تکنولوژی

 

هفت صبح: این فهرست از پنج وسیله‌ای تشکیل شده که وزن خیلی زیادی به چمدان شما اضافه نمی‌کنند و قادرند یک مسافرت ساده‌تر و هوشمندانه‌تر را بسازند  
 
 می‌گویند آدم‌ها را باید در سفر شناخت. با این حال ما به شناخت مردمی ‌که در خارج از خانه می‌توانند همچنان سرعت و دقت خود را در سطح مطلوبی حفظ کنند، بیشتر علاقه داریم. می‌توانید اخم‌های‌تان را در هم ببرید و بگویید تعطیلات زمان مناسبی برای استراحت است. در جواب باید بدانید که تکنولوژی قادر است راهکارهای دقیق و مطمئن‌تری برای آسایش و راحتی در اختیارتان بگذارد. چه نظری خواهید داشت اگر بدانید با کمک یک دوربین سبک، نه چندان گران و پرقدرت می‌توان تمام خاطرات سفر را ثبت کرد؟ 
 
اصلا سفرتان بدون موسیقی خوش مي‌گذرد؟ پخش‌کننده موسیقی حاضر در این فهرست از قابلیت شارژ سریع برخوردار است و می‌تواند پس از تنها پنج دقیقه شارژ مدت زیادی کار کند. یک تلویزیون قابل حمل، یک شارژر جادویی و مودم‌های دوست‌داشتني  وایمکس دیگر گزینه‌های ما را تشکیل می‌دهند. در انتخاب آنها موضوع قیمت را در نظر گرفته‌ایم. همین‌طور وزنی که هرکدام از آنها به چمدان شما اضافه می‌کنند. امسال مسافرت ساده‌تر و هوشمندانه‌تری انتظارمان را می‌کشد.
 
تلویزیون قابل حمل
 
LED TV3190 HDTV Black
 
اولین باری که اسم Energy Sistem به گوش‌مان خورد نسبت به آن بی‌اعتماد بودیم. چطور کسی می‌تواند در حوزه تکنولوژی فعالیت کند و املای درست کلمه System را بلد نباشد؟ این برداشت تنها وقتی عوض شد که یکی از محصولات‌شان را از نزدیک دیدیم. حالا سوال ما تغییر کرده است: چطور کسی می‌تواند محصولاتی این قدر دقیق و ظریف بسازد و املای درست کلمه System را بلد نباشد؟
 
TV3190 یک تلویزیون قابل حمل در ابعاد 9 اینچ است. صفحه نمایش آن از تکنولوژی LED استفاده می‌کند و خوشبختانه به گیرنده دیجیتال مجهز است. انرژی دستگاه از طریق برق شهری تامین می‌شود در مسافرت می‌توان از کابل 12 ولتی استفاده کرد و تلویزیون را با کمک باتری اتومبیل روشن نگه داشت. 
 
باتری هم قادر است چیزی در حدود سه ساعت دوام بیاورد. بلندگوهای دستگاه خیلی هیجان‌انگیز نیستند اما از هیچ‌چی بهترند و تازه قرار نیست در سفر نقش یک DJ را بازی کنید. با کمک پورت USB که در کناره دستگاه وجود دارد می‌توان فایل‌های تصویری و صوتی را هم اجرا کرد. استفاده از MKV و Srt وجود نداشت بنابراین به ویدئوهای AVI یا DivX بسنده کردیم. تعداد خروجی‌هاي تصویر هم قابل قبول است. می‌توانید از HDMI استفاده کنید یا کابل‌های AV رابه کار ببرید.
 
قابلیت‌های ویژه: وزن سبک، پایه مخصوص اتومبیل انجام دهید: کابل 12 ولتی مخصوص اتومبیل را فراموش نکنید.
 
 
پخش‌کننده موسیقی
 
Walkman NWZ-B174
 
سفر بدون موسیقی؟ این یکی واقعا ممکن نیست! پخش‌کننده‌های سونی با اینکه از برخی جهات شبیه اسباب بازی‌های بچه‌ها به نظر می‌رسند اما بهترین گزینه برای سفر به حساب می‌آیند. چراغ‌های رنگارنگ در NWZ هم به چشم می‌خورند. آنها متناسب با نوع و ریتم موسیقی روشن و خاموش می‌شوند و یاد وخاطره سیرک را زنده می‌کنند. ضمن اینکه اشتهای بالایی برای مصرف باتری دارند!
 
 اگر از منوی تنظیمات آنها را خاموش کنید، NWZ به وسیله‌ای بی‌عیب و نقص تبدیل می‌شود. دیگر خبری از دردسرهای برنامه iTunes نیست و می‌توانید آلبوم‌های موسیقی را خیلی ساده به پخش‌کننده خود انتقال دهید. خالق iTunes چطور می‌تواند شب‌ها با خاطری آسوده بخوابد؟
 
شارژ سریع، قابلیت محبوب دیگری است که سری NWZ به آن مجهز هستند و باعث می‌شوند آنها را دوست داشته باشیم. با کمک شارژ سریع می‌توانید در پنج دقیقه باتری پخش‌کننده خود را با کمک برق یا وسیله‌های مجهز به پورت USB شارژ کنید و مدت زمان نسبتا طولانی دوباره به موسیقی‌های مورد علاقه‌تان گوش دهید.
 
قابلیت‌های ویژه: شارژ سریع یکی از بهترین اختراعات بشر است. اتصال دستگاه از طریق USB نیازی به کابل ندارد.
 
انجام دهید: فهرستی از موسیقی‌های محبوب‌تان تهیه کنید.
 
 
دوربین عکاسی 
 
Sony Cyber-Shot W610
 
W610 اگر چه هنوز از طراحی سنتی دوربین‌های سایبرشات سونی پیروی می‌کند، اما همچنان دوست داشتنی است. بدنه گوشه‌های نسبتا تیزی دارد و در ساخت آن از فلز خش‌دار استفاده شده است. وزن دستگاه به 113 گرم می‌رسد که باعث شده با یکی از کوچکترین و سبک‌ترین دوربین‌های بازار روبه‌رو باشیم. از نظر فنی W610 دوربینی Point to Shoot یا نشانه و عکس است، یعنی برای افرادی ساخته شده که فقط قصد دارند  دوربین خود را به سوی سوژه نشانه بروند و دکمه‌  شاتر را بفشارند تا بهترین و با کیفیت‌ترین عکس گرفته شود. این ویژگی در سفر عالی به نظر می‌رسد. حالت intelligent Auto این دوربین را به وسیله‌ای هوشمند تبدیل می‌کند که خودش توانایی تشخیص نوع صحنه، میزان و شرایط نوری و نقاط فوکوس را دارد. 
 
 
 
قابلیت‌های ویژه: ویژگی intelligent Auto می‌تواند در سریع‌ترين زمان ممکن بهترین عکس‌ها را ثبت کند.
 
انجام دهید: موقع خرید لوازم جانبی دقیق باشيد؛ کیفی را انتخاب کنید که برای تمام وسایل جانبی مثل باتری اضافه و شارژر جای کافی داشته باشد.
 
 
شارژر همراه
 
Sony CP-ELS
 
یک ابزار تکنولوژیکی خوب ابزاری است که به تمامی‌ امکانات مجهز باشد اما در کنار آن از يك باتری قدرتمند استفاده كند. در غیر این صورت مجبورید هر‌چند ساعت دنبال یک پریز برق بگردید. خبر بد اینکه فعلا وضع بر همین منوال است. تنها کاری که از دست ما بر می‌آید شاید صرفه‌جویی در مصرف انرژی باشد. راه حل دوم خرید یک باتری اضافه است. ما راه حل عاقلانه‌تری هم سراغ داریم که در آخرین بازدیدمان از بازار توجه‌مان را جلب کرد.
 
 
 
شارژر همراه سونی با پورت مینی USB کار می‌کند و برای دستگاه‌هایی مناسب است که به ‌این پورت مجهز شده‌اند. چراغ‌های LED موجود روی بدنه به کاربر باهوش اجازه می‌دهند برآورد نسبی از وضعیت انرژی موجود داشته باشد. تنها چیزی که نیاز خواهید داشت ذخیره کردن انرژی به کمک پورت USB کامپیوتر یا برق شهری است. برخلاف نمونه‌های بنجل موجود قهرمان می‌تواند پس از هر بار شارژ انرژی ذخیره شده خود را به مدت یک سال نگهداری کند. 
 
قابلیت‌های ویژه: برخلاف نمونه‌های بنجل و اعصاب خرد‌کن قبلی، CP-ELS واقعا کار می‌کند. این شگفت‌آور است!
 
انجام دهید: فهرست کاملی از دستگاه‌ها که می‌توانند توسط این وسیله نجات پیدا کنند، مشخص کنید.
 
 
اینترنت همراه
 
همچنان وایمکس 
 
می‌توانید بگویید آنها دچار بیماری شده‌اند و در دسته معتادان قرار می‌گیرند؛ با این حال بعضی‌ها نیاز دارند در مسافرت همچنان به ‌اینترنت دسترسی داشته باشند. قبلا با راهکارهای GPRS و EDGE آشنا بودیم. امسال خرسند هستیم که انتخاب دیگری به اسم 3G وجود دارد. هر سه آنها برای موبایل‌ها و تبلت‌ها عالی به نظر می‌رسند اما ما ترجیح می‌دهیم به خاطر قیمت و سرعت بیشتر همچنان روی وایمکس حساب باز کنیم. 
 
شاید تا دو سال پیش به معجزه شبیه بود اما حالا حقیقت دارد. مودم‌های جیبی هدیه الهه تکنولوژی هستند. امروز درباره آنها اطلاعات بیشتری داریم و می‌توانیم حساب شده‌تر تصمیم بگیریم. وزن کم، اندازه کوچک و بی‌نیازی به برق قابلیت‌های فوق‌العاده مودم‌های همراه است. مبین‌نت شهرهای زیادی را زیرپوشش دارد و به تازگی برای جبران نقطه ضعف مودم‌های جیبی، یک شارژر فندکی مخصوص مودم‌های رومیزی عرضه کرده است. ایرانسل هم در استان‌هایی مثل آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس حضور دارد. 
 
قابلیت‌های ویژه: لازم نیست هزینه تازه‌ای بتراشید؛ می‌توان از اشتراک خودتان استفاده کنید. مودم‌های رومیزی که قبلا با برق کار می‌کردند حالا به شارژر فندکی هم مجهز شده‌اند
 
انجام دهید: نقشه تازه‌ای از مناطق زیرپوشش خدمات‌دهنده وایمکس خود تهیه کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

گوشی‌های نوکیا ضدآب می‌شوند

 

نوکیا درصدد است با استفاده از مواد نانو قطعات داخلی گوشی‌هایش را ضدآب کند تا در برابر رطوبت و آب آسیب نبینند. 
 
 
بر این اساس همه قطعات داخلی گوشی در حالت خلأ قرار گرفته و با پوشش نانویی در برابر آب و رطوبت قابلیت ضدآب می‌یابد و تمامی سوراخ‌های گوشی مثل شکافت حافظه یا جک صوتی 5/3 میلی‌متری با درپوش‌هایی محافظت می‌شوند.
گزارش‌ها حاکی است نوکیا روی این فناوری کار می‌کند تا در سال 2013 گوشی‌هایی با قابلیت ضدآب راهی بازار کند. بر این اساس نوکیا با شرکت P2i همکاری می‌کند تا بتواند گوشی‌های ضدآبش را به زودی به بازار بفرستد.
شرکت P2i همچنین با شرکت آلکاتل همکاری کرده و گوشی‌های سری One Touch را با قابلیت ضدآب راهی بازار کرده است.
بر اساس این گزارش، شایع شده که نوکیا گوشی Lumia 1000 را با پشتیبانی از فناوری PureView با قابلیت ضدآب راهی بازار خواهد کرد. 
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رقیب جدید برای جهان تلفن همراه; حمایت ۱۷ اپراتوراز موبایل‌های فایرفاکسی

 

فایرفاکس سعی دارد سهمی از بازار موبايل‌هاي هوشمند را به دست بیاورد. گویا فایرفاکس شروع خوبی هم در این زمینه داشته و قرار است این سیستم‌عامل جدید با حمایت 17 اپراتور و 4 تولیدکننده گوشی حضور پر رنگی در بازار داشته باشد.
 
به این ترتیب اپراتورهایی مانند Deutsche Telekom، Etisalat، Smart، Sprint، Telefonica، America Movil، KDDI، Telecom Italia، Telenor، China Unicom، Qtel، SingTel، TMN و... در کشورهایی مانند برزیل، کلمبیا، مجارستان، مکزیک، مونتنگرو، لهستان، صربستان، اسپانیا و ونزوئلا قرار است موبایل‌های مبتنی بر سیستم‌عامل فایرفاکس را تحت پوشش خود قرار بدهند. 
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

لیست تبلت‌هایی که راحت تعمیر می‌شوند

 

هرچند دستگاه‌ها و ابزارهای دیجیتالی ظاهری ظریف دارند و گاهی آسیب‌پذیر به نظر می‌رسند، اما این گجت‌ها معمولا تا چند سال همراه کاربرانشان خواهند بود. در این میان اما قطعا مواردی پیش می‌آید که این گجت‌ها هر قدر هم مقاوم و مستحکم باشند، به تعمیر نیاز پیدا کنند.
 
 
درست به همین دلیل هم هست که کارشناسان مجله آنلاینiFixit با کالبد‌شکافی و بررسی دقیق دستگاه‌های مختلف، بسیاری از موضوعات مبهم و ناشناخته درباره تعمیر گجت‌ها را مشخص می کنند. 
این کارشناسان علاوه بر اطلاع از مشخصات دقیق قطعات سخت افزاری داخل دستگاه‌ها به آنها امتیازی از صفر تا ده هم می‌دهند. این امتیاز در واقع نشان دهنده میزان سختی تعمیر دستگاه مورد نظر است.
هر چه امتیاز یا عدد کمتر باشد، باز کردن، تعمیر و مونتاژ دوباره دستگاه کار سخت‌تر و پیچیده‌تری خواهد بود. در همین راستا به تازگی کارشناسان مجله iFixit فهرستی از سخت‌ترین و آسان‌ترین تبلت‌ها برای تعمیر را منتشر کرده است.
از نظر این کارشناسان تبلتXPS 10 از Dell راحت ترین تبلت برای تعمیر کردن بوده و تبلت شرکت مایکروسافت یعنی Surface RT هم سخت‌ترین دستگاه از این نظر است. با این اوصاف فهرست مهم‌ترین تبلت‌های بازار از نظر سختی کار تعمیر به ترتیب عبارتند از:
مدل XPS 10 از Dell: این بررسی‌ها نشان می‌دهد که این تبلت به راحتی باز می‌شود و باتری آن هم به سادگی از داخل بدنه جدا شده و دوباره جا گذاشته می‌شود. 
پیچ‌های رنگی و کد‌دار این تبلت امکان مونتاژ دوباره آن را بسیار راحت می‌کند و در این میان کابل‌های برچسب و شماره دار هم کمک زیادی می‌کنند. با این حال اما نقطه ضعف این تبلت ادغام و چسبیدن نمایشگر LCD آن به شیشه رویی است که کار تعمیر نمایشگر را کمی مشکل می‌کند. این تبلت از ده امتیاز، نه امتیاز را گرفته است.
مدل Kindle Fire از Amazon: این تبلت با امتیاز هشت از ده، ساختار نسبتا ساده‌ای دارد. این تبلت هم به راحتی باز شده و قطعات آن جدا می‌شوند. این تبلت در واقع هیچ پیچ یا قسمت محکم کننده اختصاصی و پیچیده‌ای ندارد.
 
 
به طور کلی طراحی بدنه این تبلت بسیار ساده بوده و با استاندارد شناخته شده پیچ‌های شرکت فیلیپس سازگاری دارد. البته درباره این تبلت هم بد نیست بدانید که شیشه مربوط به قسمت نمایشگر به قاب آن کاملا چسبیده است و جدا شدن آنها کار سختی برای تعمیر کاران به حساب می‌آید.
مدل Streak از Dell: امتیاز این تبلت هم هشت از ده است. این تبلت هم مانند مدل دیگر تبلت این شرکت ساختار ساده‌ای داشته و باز کردن آن برای تعمیر کاران راحت است. باتری این تبلت به راحتی بیرون آمده و جا می‌رود، اما درست مانند تبلت مدل XPS 10 این شرکت نمایشگر LCD آن به شیشه رویی کاملا چسبیده و جدا نشدنی است.
مدل Xoom از Motorola: این تبلت هم با امتیاز هشت در دسته تبلت‌هایی با طراحی ساده و قابل تعمیر قرار دارد. این تبلت با وجود طراحی خاص موتورولا هیچ بست و پیچ ناشناخته‌ای ندارد و باز کردن آن بسیار راحت است. نکته مهم و قابل توجه درباره این تبلت آن است که نمایشگر LCD آن با شیشه رویی کاملا از هم جداشدنی هستند.
با این همه اما وجود 57 پیچ مختلف در این تبلت طبیعتا کار مونتاژ دوباره و سرهم کردن آن را بسیار سخت و مشکل می‌کند.
مدل Galaxy Tab2 7.0 از Samsung: تبلت 7 اینچی و پر‌طرفدار شرکت سامسونگ هم با هشت امتیاز در میان تبلت‌های ساده قرار دارد. 
طراحی این تبلت به گونه‌ای است که از قسمت‌های کوچک زیادی ساخته شده که البته جدا کردن آنها از هم ساده و راحت است.
این تبلت هم مانند Xoom موتورولا دارای نمایشگر LCD مجزا از پنل شیشه رویی است.
با این همه اما بررسی‌های مختلف آن نشان می‌دهد که نمایشگر آن جایگاه خاصی دارد که بیرون آوردن و سرهم کردن دوباره آن کار مشکلی خواهد بود.
مدل Kindle Fire HD از Amazon: این تبلت در بررسی‌های مختلف این مجله آنلاین امتیاز 7 را گرفته است. 
این تبلت هم مانند مدل دیگر این شرکت ساختار ساده‌ای داشته و به راحتی باز می‌شود. 
باتری آن هم به راحتی درآمده و دوباره جا می‌رود. پیچ‌های این تبلت هم رنگی و کد دار بوده و کابل‌های برچسب دار آن هم باعث می‌شود کار مونتاژ دوباره آن برای تعمیر کاران راحت و سریع باشد.
 
البته نباید فراموش کرد که این تبلت هم مانند مدل قبلی آمازون مشکل چسبیدن نمایشگر به شیشه رویی را دارد که کار تعمیر نمایشگر را سخت می‌کند.
مدل Nook Simple Touch از Barnes & Noble: این تبلت امتیاز هفت از ده گرفته است و تنها با 12 پیچ باز کردن آن بسیار راحت خواهد بود. 
باتری این تبلت هم به راحتی بیرون آمده و جا می‌رود، اما بخش‌های نمایشگر، لامپ‌های LED و شیشه رویی آن کاملا به هم چسبیده‌اند.
مدل Nexus 7 از Google: این تبلت هم با باتری قابل بیرون آمدن و جا خوردن راحت امتیاز 6 را گرفته است. این تبلت پر طرفدار و کوچک دارای نمایشگری است که به پنل شیشه‌ای روی خودش نچسبیده و به این ترتیب کار تعمیر نمایشگر آن بسیار ساده است.
این در حالی است که فرآینده باز کردن آن نسبتا سخت است، چون هر کدام از قطعات و اجزای مختلف بکار رفته در این تبلت به وسیله دو پیچ به یکدیگر متصل شده‌اند.
مدل Kindle Fire HD 8.9 از Amazon: این تبلت با تنها چند گیره کوچک و کم بسیار راحت باز می‌شود و به این دلیل امتیاز 5 را در این بررسی‌ها گرفته است.
با این حال از آنجایی که نمایشگر LCD آن به پنل رویی کاملا چسبیده و متصل است، کار تعمیر نمایشگر در آن نسبتا سخت است. از طرفی باتری و کابل‌ها کاملا به کیس رویی بدنه چسبیده‌اند.
مدل Surface RT از Microsoft: باتری این تبلت به سادگی جدا می‌شود تا به این ترتیب این تبلت امتیاز 4 را در این بررسی به خودش اختصاص بدهد. با این حال به طور کلی این تبلت به سختی باز می‌شود و نمایشگر آن به شیشه رویی کاملا چسبیده است. 
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

با تولید یک باطری جدید تلفنها و اتومبیلها ظرف چند ثانیه شارژ می شوند

 

محققان دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس یک نوع باطری جدید را عرضه کرده اند که می تواند یک تلفن هوشمند و یا حتی یا اتومبیل را ظرف چند ثانیه شارژ کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، باطری جدید می تواند دستگاه ها را یک هزار مرتبه سریع تر از باطریهای عادی شارژ کند.
 
این باطری از یک لایه ضخیم تک اتمی ساخته شده که ساخت آن ساده است و به سهولت داخل گجتها قرار می گیرد و حتی می تواند ساخت تلفنهای بسیار کوچک تر را میسر سازد.
 
 
باطری میکرو – ابرخازنی که توسط این تیم ارائه شده از یک دستگاه ضبط دی وی دی  استفاده می کند. این باطریها می توانند یک هزار بار سریعتر از باطریهای سنتی عمل کنند
 
این تیم اعلام کرده است که دستاورد تحقیقاتی آن می تواند به شارژ سریعتر تلفنهای همراه و اتومبیلها و حتی ساخت گجتهای کوچکتر منتهی شود.
 
ریچارد کانر استاد علوم مواد و مهندسی در دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس اظهار داشت: ادغام واحدهای ذخیره انرژی با مدارهای الکترونیکی کار چالش برانگیز است و اغلب دارای محدودیتهای خاص خود است که در این مورد کوچک سازی کل سیستم است.
 
آنها برای ساخت این میکرو – ابرخازن از یک صفحه دو بعدی کربن که به گرافن مشهور است استفاده کردند، ضخامت این گرافن به صورت سه بعدی در حد یک تک اتم است.
 
این تیم همچنین راهی برای تولید باطریهای جدید با استفاده از یک دستگاه ضبط دی وی دی پیدا کردند.
 
براساس اظهارات ال کادی یکی از محققان این پروژه، روشهای سنتی ساخت میکروابرخازنها دربرگیرنده کار شدید تکنیکهای لیتوگرافی بود که برای ساخت دستگاه های مقرون به صرفه مشکل ساز است، از این رو کاربردهای تجاری آن محدود می شود؛ اما ما از دستگاه ضبط دی وی دی برای تولید میکرو ابر خازن گرافن استفاده کردیم که می تواند هزینه ساخت دستگاه ها را نیز کاهش دهد.
 
برای آنکه یک باطری ابرخازن مقرون به صرفه باشد، دو الکترود مجزا باید به گونه ای قرار گیرند که اندازه سطح بین آنها به آخرین حد ممکن برسد، این امر موجب می شود که ابرخازن ظرفیت بیشتری برای نگهداری شارژ داشته باشد.
 
این دستاور جدید همچنین می تواند طراحی باطریها را تغییر داده و آنها را کوچکتر کند، در نتیجه ساخت گجتهای کوچک تسهیل می شود.
 
محققان در طراحی های جدید خود الکترودهای را کنار هم قرار داده و از یک الگوی به هم متصل شده استفاده کردند به طوری که سطح در دستس بین هر دو الکترود افزایش یافت و مسیری که یونهای الکترولیتها برای پراکنده شدن  نیاز دارند را کاهش داد.
 
در نتیجه ابرخازنهای جدید ظرفیت شارژ بیشتری دارند و سرعت آنها نسبت به همتایان سنتی خود بیشتر است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:57 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بهترین ابزارهای ارتباطی همراه دنیا توسط GSMA معرفی شدند

 

با اتمام کنگره جهانی موبایل، مراسم اهدای جوایز سالانه این کنگره برگزار شد و طی آن بهترین دستگاه جدید موبایل، تبلت در سال 2013 و همچنین بهترین تلفن هوشمند انتخاب شد.
 
 
به گزارش مهر، کنگره جهانی موبایل بارسلون که طی روزهای 25 تا 28 فوریه در اسپانیا برگزار شده بود امسال جایزه بهترین تلفن هوشمند را به گلکسی S3 سامسونگ اهدا کرد.

اما در بخش بهترین دستگاه جدید تلفن یا تبلت جدید کنگره جهانی موبایل جایزه خود را به اچ تی سی وان ارائه کرد.

این درحالی است که بهترین تلفن همراه غیر هوشمند به نوکیا آشا 305 اهدا شد و سامسونگ بهترین تولید کننده سال شناخته شد.

اما در بخش بهترین تبلتها گوگل و ایسوس برای ارائه نکسوس 7 جایزه گرفتند.

کنگره جهانی موبایل بزرگترین نمایشگاه جهانی برای صنعت موبایل است که طی آن اپراتورهای موبایل، تولید کنندگان دستگاه های موبایل، ارائه دهندگان فناوری و فروشندگان سراسر دنیا در آن شرکت می کنند.

 

دوشنبه 14 اسفند 1391  4:57 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

برای پنجمین سال متوالی ایرانسل برترین عرضه‌کننده خدمات ارتباطی سال کشور شد

 

چهار تندیس زرین چهارمین دوره جشنواره ستاره‌های فناوری ایران، به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل اهدا شد و این شرکت برای پنجمین سال متوالی به ‌عنوان برترین ارائه‌دهنده خدمات ارتباطی کشور معرفی شد.
 
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی ایرانسل، در مراسم اهداء جوایز چهارمین دوره جشنواره ستاره‌های فناوری ایران که شامگاه روز چهارشنبه، 9 اسفندماه، با حضور جمع کثیری از فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، در مرکز مطالعات بهره وری و منابع انسانی سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، با رای هیئت داوران و براساس نتایج حاصل از اسناد، مدارک و نظرسنجی میدانی صورت گرفته و به سبب سرمایه‌گذاری متناسب، پوشش گسترده و عرضه گسترده ترین شبکه اینترنت همراه کشور، دستیابی به نرخ رشد بالا و عرضه خدمات نوین همگام با روندهای جهانی، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل را به‌عنوان «برترین ارایه‌دهنده خدمات ارتباطی کشور در سال 1391» اعلام و نشان زرین ستاره فناوری توسط دکتر بزرگیان -معاون نوسازی وتحول اداری ریاست جمهوری و رئیس کمیته تخصصی دولت الکترونیک- به مدیرکل پروژه ایرانسل اهداء شد.
 
هیئت داوران، به سبب ایجاد مزیت های نسبی متمایز و نوآورانه، ضریب نفوذ بالا در بازار هدف، ایجاد حس وفاداری در مشتریان، شناخته شدن به عنوان پیشتاز و راهبر در ارائه خدمات ارتباطی، استقرار سیستم مدیریت هوشمند برند و تغییر نگاه به مفهوم برندسازی به عنوان یک سرمایه گذاری ماندگار، برند "ایرانسل" را به عنوان "برترین برند خدمات ارتباطی کشور در سال 1391" معرفی کرد.
 
جشنواره ستاره‌های فناوری ایران، هرساله و با هدف معرفی برترین فعالیت‌ها، خدمات و کالاهای ارائه شده سال در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات، همزمان با سالروز آغاز انتشار هفته‌نامه تخصصی علم روز و با شعار «یادآوری و نمایش مجدد اعتبار فعالان حوزه فناوری ایران» برگزار می‌شود.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:58 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

همراه اول: گواهينامه كيفيت گرفتیم، اپراتور پيشرو در رعايت حقوق مصرف كننده شدیم، مديرعاملمان نشان مدی

 

در دومين جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات از همراه اول براي مديريت كيفيت در ارائه خدمات تلفن همراه تقدير شد.

به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، صبح روز چهارشنبه 9 اسفندماه در مراسم جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات جمهوري اسلامي ايران كه از سوي وزارت ارتباطات و فناروي اطلاعات و با حضور مقامات و مديران ارشد حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور در هتل اسپیناس تهران برگزار شد، تقديرنامه مديريت كيفيت در ارائه خدمات تلفن همراه با امضاء و تأييد دكتر محمد حسن نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به همراه اول اعطا شد.

گفتني است در اين دوره پس از ارزيابي هاي علمي صورت گرفته فقط 6 شركت موفق به دريافت گواهينامه اشتهار به كيفيت شدند و همراه اول تنها اپراتور تلفن همراه بود كه اين گواهينامه را دريافت كرد.
 
همراه اول اپراتور پيشرو در رعايت حقوق مصرف كنندگان
در دوازدهمين همايش ملي حمايت از حقوق مصرف كنندگان، همراه اول موفق به دريافت گواهينامه رعايت حقوق مصرف كنندگان شد.
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، طي مراسمي كه صبح روز چهارشنبه 9 اسفندماه همزمان با روز ملي حمايت از حقوق مصرف كنندگان در مركز همايش هاي بين المللي صداوسيما برگزار شد، همراه اول تنها شركت حوزه ارتباطات كشور بود كه موفق به دريافت گواهينامه رعايت حقوق مصرف كنندگان شد. 
در اين مراسم كه دكتر غنضفري وزير صنعت، معدن و تجارت، مهندس رحماني رئيس كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي، مهندس تقوي معاون وزير و رئيس سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان و جمعي از مديران شركت هاي توليدي و خدماتي كشور حضور داشتند، مهندس يوسف پور عضو هيأت مديره شركت ارتباطات سيار ايران لوح و گواهينامه رعايت حقوق مصرف كنندگان را دريافت كرد.
 
مديرعامل همراه اول نشان عالي مديريت گرفت
در اولين همايش ملي نشان عالي مديريت، از مديرعامل همراه اول با اهدا لوح و تنديس ويژه تقدير شد.
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، در اولين همايش ملي نشان عالي مديريت كه عصر روز جمعه 11 اسفند ماه در مركز همايشهاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، از مديران برتر شركت هاي صنعتي و خدماتي كشور تقدير شد.
در اين همايش از ميان 1000 مدير توانمند صنعتي و خدماتي كشور، پس از ارزيابي هاي عملكرد مديران در 
حوزه هاي مختلف، در بخش ارتباطات، مهندس وحيد صدوقي مديرعامل همراه اول نشان عالي مديريت دريافت كرد.
در تقديرنامه اين همايش كه به امضاء و تأييد دكتر پژويان رئيس شورا و مركز ملي رقابت رسيده، خطاب به مديرعامل همراه اول آمده است: «به شكرانه توفيق و به پاسداشت همـّت جنابعالي در اعمال مديريت و اجراي بهينه امور، حاكميت نظم و انضباط بر مجموعه تحت مديريت، حسن خلق، تعامل سازنده با كاركنان، ايجاد جوي صميمانه، درك بالا نسبت به مسائل كلان و راهبردي سيستم، خلاقيت، نوآوري، جديت و قاطعيت در امور، اين لوح تقدير را به حضورتان تقديم و از درگاه باري تعالي سلامتي و پيروزي روزافزودن شما را آرزومنديم». 
 
همراه اول باز هم برترين اپراتور تلفن همراه كشور شد
در سومين دو سالانه جوايز فناوري ايران، باز هم همراه اول به عنوان برترين اپراتور تلفن همراه ايران معرفي شد.
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، در مراسم سومين دوره جوايز فناوري ايران (ايتا) كه عصر روز شنبه 12 اسفندماه در هتل پارسيان آزادي برگزار شد، از همراه اول با اهدا تنديس ويژه تقدير شد.
اپراتور اول تلفن همراه كشور كه در دوره دوم ايتا نيز به عنوان برترين اپراتور تلفن همراه كشور معرفي شده بود، در مراسم روز شنبه در بخش "برترين اپراتور تلفن همراه" با كسب بيشترين امتياز نسبت به رقبا موفق به دريافت تنديس ويژه دوره سوم نيز شد.
در سومين دو سالانه جوايز فناوري ايران كه با حضور مهندس علي حكيم جوادي معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس سازمان فناوري اطلاعات ايران، مديران، مسؤولان و فعالان حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار شده بود؛ مهندس سيدحسن رضوي معاون عمليات مناطق همراه اول تنديس برتري اين اپراتور را دريافت كرد.
در جشنواره ايتا كه بصورت دو سالانه برگزار مي شود، برترين هاي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات ايران توسط كاربران و به صورت آنلاين انتخاب مي شوند. رأي گيري مردمي در اين جشنواره از 23 بهمن ماه آغاز شد و تا دهم اسفندماه ادامه داشت.

 

دوشنبه 14 اسفند 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بهارتی ایرتل سرویس های صوتی LTE را از طریق GSM عرضه می کند

 

اپراتور هندی بهارتی ایرتل از ارایه سرویس های صوتی برای مشترکان TD-LTE در Pune از طریق شبکه GSM موجود خبر داد.
 
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، این اپراتور شبکه های نوکیا-زیمنس را برای تامین تجهیزات این سرویس در این شهر انتخاب کرده است.
با استفاده از تجهیزات Circuit Switched FallBack (CSFB) شبکه این اپراتور می تواند صوت مشترکان را از پلتفرم GSM منتقل کند تا امکان ارسال و دریافت تماس های صوتی آنها فراهم شود و با حفظ ارتباطات دیتای موبایل روی LTE به سرویس voicemail نیز دسترسی داشته باشند.
جگبیر سینگ مدیر اجرایی گروه سرویس های شبکه بهارتی ایرانسل گفته است که این اپراتور در شبکه خود از فناوری های نسل دوم و سوم تلفن همراه بهره می برد و این انعطاف را داریم که از یکی از این شبکه ها یا هر دوی آنها برای پشتیبانی از سرویس های صوت روی پلتفرم TD-LTE استفاده کنیم.
نوکیا زیمنس پیش از این تجهیزات CSFB را که قرار است به بهارتی ایرتل عرضه کند به بیش از ۹۰ مشتری دیگر در سراسر جهان عرضه کرده بود.
دوشنبه 14 اسفند 1391  5:00 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رشد 5/14 درصدي دایری تلفن ثابت دراستان تهران پس از خصوصی سازی

 

پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران 896 هزار شماره تلفن در استان تهران دایر شد که با احتساب شماره های مذکور دایری تلفن در این استان 5/14 درصد رشد یافته است.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، هم اکنون 7 میلیون و 273 هزار شماره تلفن در استان تهران مشغول به کار است این در حالیست که در سال 88، 6 میلیون و 376 هزار شماره تلفن در این استان مشغول بکار بوده است. همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان از 39/44 درصد به 09/49 درصد رسید که این آمار بیانگر رشد 11 درصد ضریب نفوذ استان تهران است.
 
بر اساس همین گزارش متراژ فیبر نوری از 8 هزار کیلومتر به 12 هزار و 130 کیلومتر افزایش یافته که این میزان رشد 54 درصد را به همراه داشته است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  5:00 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

شاه میرزایی: شرکتها میتوانند برای اپراتوری CDN درخواست مجوز بدهند

 

اپراتورهای خدمات چند رسانه ای حلقه واسط بین مباحث زیر ساختی و محتوایی هستند که اصول فعالیت آنها از چند روز گذشته ابلاغ شده و هم اکنون شرکتها می توانند درخواست دریافت مجوز در این بخش را از مرکز ملی فضای مجازی داشته باشند.
 
به گزارش سیتنا پرس، دکتر علیرضا شاه میرزایی در همایش بین المللی مخابرات با اشاره به مشکلات عمده حوزه فضای مجازی کشور و وجود اختلاف نظرهای مختلف در این حوزه اظهار داشت: با توجه به زیر ساختهایی که پیش از این در این حوزه ایجاد شده است اختلاف نظرهای موجود به راحتی حل نخواهد شد و در این زمینه لازم است که تغییرات متعددی ایجاد شود.
وی با اشاره به سالگرد تاسیس شورای عای فضای مجازی کشور خاطر نشان کرد: از آنجایی که این شورای عالی فرابخش بوده و به هیچ دستگاهی وابستگی ندارد می تواند بدون تعصب روی یک بخش خاص عمل کرده و تغییرات اساسی و مدیریتی ایجاد کند. باید گفت شورای عالی فضای مجازی وابستگی به هیچ یک از سه قوه کشور ندارد و از آنجایی که فراتر از قوه ها کار می کند نگاهی ملی به حوزه فضای مجازی خواهد داشت.
 
شاه میرزایی با تاکید بر اینکه باید بخش های مختلف فضای مجازی کشور به کمک شورای عالی فضای مجازی آمده و مشکلات ساختاری این بخش را حل کنند، گفت: این اپراتورها حلقه واسط بین مباحث زیر ساختی و محتوایی هستند که اصول فعالیت آنها از چند روز گذشته ابلاغ شده و هم اکنون شرکتها می توانند درخواست دریافت مجوز در این بخش را از مرکز ملی فضای مجازی داشته باشند.
 
به گفته  وی هم اکنون بیش از 50 درصد ترافیک ارتباطی دنیا از طریق اپراتورهای CDN مدیریت می شود و بر این اساس این اپراتورها می توانند مباحث محتوایی در حوزه خدمات چند رسانه ای را به راحتی در اختیار گیرند.
 
معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور با اشاره به مشکلات قانونی در حوزه ارائه خدمات محتوایی در فضای مجازی کشور به مشکل پیش آمده در زمینه تماس تصویری اپراتور رایتل اشاره کرد و گفت: این مشکلات فقط مربوط به رایتل نمی شود و شرکتهای رقیب نباید ازاین مشکل به وجود آمده خوشحال شوند چراکه این مشکلات جنبه های زیر ساختی دارد و به دلیل آن است که قبل از بررسی زیر ساختهای مختلف به اشتباه مجوز برای ارائه این خدمات در کشور صادر شده است.
 
شاه میرزایی با تاکید بر اینکه در حوزه محتوایی فضای مجازی باید همفکری، همکاری و کارشناسی بیشتری صورت بگیرد، یاد آور شد: از آنجایی که شورای عالی فضای مجازی با حضور تمامی دستگاههای مرتبط در کشور تشکیل شده است هم اکنون نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت نیز در این شورا حضور دارد و یکی از اعضای حقوقی این شورا به حساب می آید.
 
رئیس کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور با  اشاره به وضعیت فعلی ترانزیت ارتباطی ایران و نقاط تبادل اطلاعات در این حوزه خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی ها برای ارائه مجوز اپراتورهای IXP ( نقاط تبادل اطلاعات) انجام شود که تاکنون برنامه ریزی های شایسته ای در این زمینه صورت گرفته است برای مثال کشورهایی مانند افغانستان و آنگولا هم این اپراتور را دارند اما در کشور ما هیچ برنامه ریزی در این زمینه نشده است. درحوزه IP ترانزیت نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران رتبه خوبی را شاهد نیستیم و در حالی که قرار بود هاب ارتباطی منطقه و رتبه دو فناوری را داشته باشیم هم اکنون رتبه 7 را داریم و سرعت و میزان سرمایه گذاری کشورهای منطقه از ما بالاتر است. برای مثال ظرفیت پهنای باند اینترنت کشوری مانند ترکیه 1600 گیگا بیت است اما ما زیر 100 هستیم.
 
شاه میرزایی خاطر نشان کرد: دلیل انتقال مالکیت پهنای باند اینترنت از آمریکا به اروپا موقعیت جغرافیایی و استراتژیک کشورهای اروپایی که این ظرفیت در کشور ما نیز وجود دارد اما ما از موقعیت جغرافیایی کشورمان تاکنون به نحو مناسب استفاده نکرده ایم.
دوشنبه 14 اسفند 1391  5:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها