0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

HP سیستم‌عامل Palm را به LG فروخت

 

شرکت HP بخش باقیمانده از فناوری سیستم‌عامل موبایلی Palm webOS را به LG Electronics فروخت و اعلام شد که این شرکت کره‌ای قصد دارد از سیستم‌عامل یاد شده در فناوری Smart TV خود استفاده کند.
 
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در بخشی از این جابه‌جایی شرکت LG مجوزهای مربوط به سرمایه‌های معنوی(IP) شرکت HP برای استفاده از سیستم‌عامل webOS در نسل جدید محصولات الکترونیکی خود را دریافت کرد که از جمله آن‌ها استفاده از تمام مجوزهای پایه‌ای و اساسی سیستم‌عامل Palm و فناوری‌های رابط کاربری آن بود.
 
بر اساس توافقات صورت گرفته، شرکت LG‌ نظارت کامل بر فرآیند تکمیل و توسعه پروژه‌های متن‌باز Open WebOS و Enyo را در اختیار خواهد داشت و در این میان HP همچنان مدیریت بخش خدمات Palm مبتنی بر فضای پردازش ابری شامل کدهای منبع، سیستم‌های هوشمند، زیرساخت‌ها و قراردادها را در اختیار خواهد داشت.
 
همچنین گفته شده است که HP به پشتیبانی از کاربران Palm ادامه خواهد داد.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:27 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیشنهاد احمدی نژاد برای راه‌اندازی شبکه‌های کابلی

 

رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که باید به مرجع اطلاع‌رسانی در دنیا تبدیل شویم، گفت: وقتی خبری توسط شبکه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی اعلام می‌شود، کسی نباید در صحت آن تردید کند، چون ما جمهوری اسلامی ایران هستیم.
 
به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد در مراسم رسمی افتتاح دو شبکه تلویزیونی تماشا و سلامت که در ساختمان دوازده اسفند سازمان صداوسیما برگزار شد، با بیان این‌که بعد از انقلاب به ویژه در سال‌های اخیر صداوسیما گسترش بسیار وسیعی پیدا کرده است، گفت: امروز تنوع شبکه‌ها و تولیدات کاملا مشهود است و به عنوان فرد اجرایی متوجه هستم، راه‌اندازی یک شبکه و کار تولیدی و همچنین مدیریت چنین مجموعه عظیم به زحمات مخلصانه نیازمند است؛ بنابراین از آقای ضرغامی تشکر می‌کنم که بخش عمده‌ای از این دستاوردها محصول مدیریت خوب ایشان است.
 
وی با تبریک به مناسبت افتتاح شبکه تماشا و سلامت، با بیان این‌که امروز رسانه در زندگی مردم به طور عام مثل هوا است، خاطرنشان کرد:اگر یک لحظه هوا به جسم نرسد، همه چیز دچار اخلال می‌شود و وقتی یک لحظه رسانه قطع شود، زندگی نیز دچار اخلال خواهد شد.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که رسانه دو وجه مشخص دارد، توضیح داد: یک وجه رسانه، اطلاع‌رسانی به عنوان عنصر ثابت کار رسانه است و وجه دیگر، فرهنگ و هنر و زیبایی و نیازهای روحی انسان‌هاست.
 
رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که امروز رسانه مثل هوا در زندگی مردم نقش دارد، تصریح کرد: هر چه جلوتر می‌رویم، نقش رسانه گسترده‌تر و پیچیده‌تر می‌شود و از منظر انقلاب اسلامی، جایگاه و نقش رسانه ملی بی‌بدیل و منحصر به فرد است و علت اصلی این است که رسانه ملی ایران حامل یک پیام است، پیامی متعالی در برابر پیام‌های گوناگونی که در فضای عمومی منتشر می‌شود و اگر شما اعضای صداوسیما حامل این پیام نبودید، کارتان به سختی امروز نبود.
 
وی ادامه داد:بعد از 10 هزار سال گذشت از عمر انسان و ارسال رسول و دعوت به نبوت و عدالت و سعادت، ملت ایران یک بار دیگر وارد میدان شد و پرچم و پیام و دعوت انبیای الهی را برافراشته است.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به این‌که ما امروز دعوت‌کننده به توحید و عدالت، کمال، سعادت انسان و راه انبیای الهی هستیم، افزود: صداوسیمای جمهوری اسلامی باید جلوه اتم این ماموریت و مسئولیت باشد و آیینه تمام نمای انجام این رسالت تاریخی و الهی باشد.
 
رییس‌جمهور با بیان این‌که اطلاع‌رسانی ما باید بسیار بسیار دقیق باشد، خاطرنشان کرد: صرف نظر از این‌که رسانه باید به طور کامل مورد اعتماد مخاطب باشد، ما یک رسانه مکتبی هستیم و باید عمیق و دقیق اطلاع‌رسانی کنیم.
 
وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد بیکاری که امروز به معضلی در تمام دنیا و ایران تبدیل شده است و شاخص‌هایی برای اندازه‌گیری بیکاری وجود دارد. در این راستا مرکز آمار نرخ بیکاری را 12 درصد اعلام می‌کند و ما وقتی در اطلاع رسانی وارد جزئیات می‌شویم به معیارهای اتحادیه بین‌المللی کار اشاره می‌کنیم که گفته می‌شود هر کس به طور دو ساعت در هفته مشغول کار باشد، شاغل حساب می‌شود و می‌توانیم بعد از بیان این مطلب لبخند بزنیم و مسخره کنیم، اما اطلاع‌رسانی کامل این است که منظور از دو ساعت کار در هفته را روشن کنید، چون این دو ساعت کار مربوط به کارگر و کارمند ساده نیست، بلکه برای تخصص‌هایی است که با دو ساعت کار در هفته زندگی‌شان به راحتی می‌گذرد مثل جراح و یا چشم‌پزشک برجسته.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که اگر اطلاع‌رسانی را کامل انجام ندهیم، هر کس یک تحلیل می‌کند و نظام اطلاع‌رسانی آماری کشور زیر سوال می‌رود، گفت: اعتماد مردم به مرجع آمار در این صورت مخدوش خواهد شد و این موضوع مسائل و مشکلات اقتصادی فراوان به بار خواهد آورد.
 
رییس‌جمهور تصریح کرد: به طور مثال حادثه‌ای اتفاق می‌افتد. درست است که سرعت در خبر باید رعایت شود، اما اگر 10 خبر غیردقیق توسط صداوسیما منتشر شود، اعتماد به اطلاع‌رسانی صداوسیما ضعیف می‌شود که این موضوع خسارت غیرقابل جبران دارد، چون خللی ایجاد می‌شود که بلافاصله توسط دیگران پر خواهد شد.
 
وی با بیان این‌که در اطلاع‌رسانی نگاه به منافع ملی و امنیت ملی اصل است، اظهار کرد: حوادث زیاد در عالم و در داخل کشور ما اتفاق می‌افتد و دبیر خبر اخبار را گزینش می‌کند که این گزینش باید بر معیارهای درست تامین‌کننده امنیت ملی و آرمان‌های انقلاب باشد، پس به همان اندازه که اطلاع‌رسانی باید انگیزاننده باشد، باید آرامش‌بخش، همدل‌آفرین، وحدت‌آفرین و انگیزاننده برای تلاش بیشتر باشد.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به این‌که اطلاع‌رسانی باید در سطح کلان آرمانی و ملی اداره شود، گفت: صداوسیما با یک ارگان، حزب، سایت و وبلاگ متفاوت است و جایگاه صداوسیما بسیار بالاست چون نماد یک ملت و مکتب است؛ اگرچه کشورهای دیگر هم شبکه ملی دارند، اما نوعا در اختیار گروه خاصی قرار دارد، اما اینجا صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران است.
 
رییس‌جمهور با اشاره به اهمیت بخش فرهنگی و انسان‌سازی به عنوان بعد دوم مسئولیت صداوسیما، خاطرنشان کرد: فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های تولیدی آموزشی به لحاظ محتوایی و کیفی و مبنای کار باید با دیگران متفاوت باشد، چون حکومت آرمانی ما و آرمان‌های ما در جامعه‌ای فرصت استقرار پیدا می‌کند که آن جامعه متعالی، رشدیافته، کمال‌یافته، مطلع و فکور باشد، در حالی که دنیای امروز دنبال پر کردن چشم و گوش‌ها حتی به صورت لحظه‌ای هستند.
 
وی افزود: هر چه اطلاعات مردم پراکنده‌تر و سطحی‌تر باشد به نفع اربابان حاکم بر جهان است، اما ما نقطه مقابل هستیم چون ما انسان‌ها را عمیق، بزرگ و با کرامت می‌خواهیم و انسان تحقیرشده مال ما نیست.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که باید انسان در کارهای فرهنگی ما با کرامت شمرده شود، چون محور کار ما انسان است، خاطرنشان کرد: کار ما با بازار رایج در دنیا متفاوت است.
 
وی ادامه داد: همه این انقلاب و کارهایی که می‌شود و مسئولیت‌ها برای این است که بنده و امثال بنده به لحاظ معنوی یک پله بالا رویم پس وزیر، رییس‌جمهور، وکیل، رییس سازمان، مدیرکل، رییس حراست، اطلاعات، رییس تولید و رییس مناظره همه‌اش وهم است، یعنی کل دنیا وهم است و بستری کوتاه ،به معنای یک فرصت برای انسان است و بقیه‌اش لهو و لعب است و کسی که اینها را جدی بگیرد باخته است، چون باید انسان بودن خود و خدایی شدن خود را جدی بگیریم.
 
رییس‌جمهور با بیان این‌که بنا بر این است که بستر رشد جامعه را فراهم کنیم و این امر نیازمند تعمق و تدبر است، گفت: صداوسیما باید پایگاه اصلی اندیشه و تفکر در کشور باشد و حتی می‌توان گفت بالاتر از دانشگاه است.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه محل مهمی برای انسان‌سازی است، توضیح داد: هر دانشگاه سالانه شاید دو هزار دانشجو داشته باشد، اما صداوسیما صدها میلیون مخاطب دارد و ان‌شاءالله مخاطب‌هایش میلیاردی شوند پس زمانی را که مردم پای صداوسیما می‌گذارند حدود دو برابر زمانی است که برای تحصیل می‌گذارند.
 
وی با بیان این‌که دانشگاهی بزر‌گ‌تر از صداوسیما نداریم، تاکید کرد: کارها باید عمیق، دقیق و مکتبی باشد و اول باید مراقب خود باشیم چون اگر در خود تغییرات مثبت انسانی اتفاق نیفتد، اولین خسارت‌کننده خودمان هستیم و اگر اینطور باشد چطور در جامعه اثری مثبت خواهیم داشت.
 
رییس‌جمهور با بیان این‌که باید تمام اندیشمندان درحد یک همکار صداوسیما باشند، گفت: باید فارغ از حوادث لحظه‌ای بیندیشیم و یکی از کارهای صداوسیما است که مردم را از سطح بازار روز سیاست بالاتر بکشد که شیطان می‌خواهد این بازار را به قدرت‌طلبی و دعوای قدرت تبدیل کند که در این راستا کار صداوسیما بسیار سخت است.
 
وی با اشاره به این‌که می‌دانم در کار و مسئولیت صداوسیما محدودیت‌های بسیاری وجود دارد و کسانی که در کار شما دخالت می‌کنند بسیار هستند، گفت: به طور مثال وقتی فیلمی پخش می‌شود می‌گویند دین زیر سوال رفت، اما مملکت و دین با یک فیلم و سریال زیر سوال نمی‌رود، چون مفت به دست نیامده و هزاران سال این جریان تاریخی وجود داشته است چرا که شاهدیم ایران را 300، 400 سال اشغال کردند، اما دین مردم از دست نرفت، بلکه اشغالگران به دین مردم در آمدند پس اینکه آهنگی پخش می‌شود و یا خانمی صحبت می‌کند و می‌گویند دین رفت و شرع رفت، اینها از کوته‌بینی است و باید گفت اگر کسی با این موارد مشکلی برایش پیش می‌آید نباید نگاه کند.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که در صداوسیما محدودیت امکانات نیز وجود دارد، توضیح داد: برای این‌که صداوسیما بخواهد تمام نیازهای جامعه را جواب دهد، محدودیت‌هایی وجود دارد چون امروز نیازهای رسانه‌ای در چند بخش محدود نمی‌شود مثل سلامت، نمایش، ورزش، بازار و ... چون هر روز نیازهای جدیدی به وجود می‌آید، پس شما هم باید نشاط مردم را حفظ کنید و هم مخاطبان را جذب کنید و البته در مرز مکتب حرکت کنید که در عمل برای هنر و صداوسیما تعریف نشده است و هر کس یک قالب برای ذهن خود تعریف می‌کند و کار شما را در آن قالب قرار می‌دهد.
 
رییس‌جمهور با بیان این‌که صداوسیما تا الان خوب جلو آمده است و امروز 20 شبکه تلویویزن ملی و 33 مرکز غیرملی داریم، اظهارکرد: کار در صداوسیما بسیار سخت است، اما تا الان خوب آمده‌اید، باید فکری کرد و به طور مثال همان‌طور که اقتصاد را باید برای رشد به دست مردم داد، باید اجازه داد بخشی از فرهنگ را هم مردم اداره کنند.
 
وی توضیح داد: در اصل 44، بنگاه‌های بزرگ به مردم واگذار شد، اما زیر نظر دولت و الان نیز می‌توان شبکه‌های کابلی راه‌اندازی کرد تا گروه‌هایی بتوانند سریال‌هایی را که مورد تایید صداوسیما است پخش کنند و مقداری از بار سبک شود و صداسیما متمرکز بر کارهای تحلیلی‌تر شود.
 
احمدی‌نژاد با بیان این‌که ما صحبت از تهاجم دشمن می‌کنیم، اما دشمن برای مدیریت جهان یک مدل دارد و دم از دموکراسی و آزادی و حقوق بشر می‌زند و هر روز آن را تبلیغ می‌کند، گفت: این حرف‌ها در ایران هم خوشایند است، چون امروز کسی نمی‌تواند بگوید دموکراسی بد است، اما ما در به مشروعیت رسیدن آن بحث داریم چون هیچ کس نمی‌تواند بگوید مردم، نه آزادی، نه حقوق انسانی، خیر .
 
وی با تاکید بر این‌که ما باید پیام جهانی داشته باشیم و همه انسان‌ها آن را بپذیرند و پیام ما متعالی‌تر از پیام دیگران باشد، خاطرنشان کرد: اگر چنین نشود نتیجه این هماوردی شکست است.
 
رییس‌جمهور تاکید کرد: توان اصلی صداوسیما باید متمرکز بر تبیین و انتشار پیام متعالی‌تر باشد؛ چرا که امروز جدال اندیشه است و باید در این مسیر به‌روز باشیم و تصور نشود که عده‌ای در دانشگاه و قم اینها را بسته‌بندی می‌کنند و تحویل شما می‌دهند. البته آنها زحمت زیادی می‌کشند اما هیچ کدام خود را مسئول تدوین و بسته‌بندی این موارد نمی‌دانند بلکه شما باید از حوزه و دانشگاه برای انجام ماموریت خود کمک بگیرید.
 
احمدی‌نژاد پیشنهاد داد: شاید بشود بار برخی بخش‌ها از دوش شما برداشته شود.
 
وی با بیان این‌که مغز متفکر فرهنگی باید بسیار چابک، به‌روز و عمیق باشد، خاطرنشان کرد: حجم وسیعی از بار پیچیده روی سر مدیریت این سازمان است که باید در این راستا با توسعه محتوایی به نتایج بهتری برسیم.
 
رییس‌جمهور همچنین به موضوع امکانات پخش در دنیا اشاره کرد و گفت: امکانات پخش به اندازه تولید اهمیت دارد، چون اگر بهترین محتوا تولید شود، اما توزیع نشود بی‌فایده خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا، در ادامه احمدی‌نژاد به مزاح گفت: شاید بهتر باشد دو سه ماهواره درست و حسابی به فضا بفرستیم تا هر لحظه کسی کلید ماهواره‌ای را خاموش نکند، البته در حوزه رسانه‌ای کسی با منع موفق نمی‌شود و این راه، راه شکست است چون هر کس یک پله بالاتر به لحاظ کیفی عمل کند برنده خواهد بود و در حوزه فرهنگ منع نمی‌تواند راهبرد باشد.
 
وی خاطرنشان کرد: تولید محتوایی بالاتر و انتشار درست، اصل است، اما باید بدانیم که این داستان تمام شدنی نیست و تا روزی که حقیقت انسان احیا نشود و توحید و عدالت به همه عالم سایه نگستراند، این راه ادامه دارد چون شیاطین همه توان خود را بسیج می‌کنند که مانع انتشار پیام ملت ایران شوند.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:28 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

کرم پور: جنگ را به زمین رقیب ببریم

 

معاون وزیر ICT با تاکید بر اهمیت محتوا در فضای مجازی خاطرنشان کرد:‌ لازم است جنگ محتوا را به زمین رقیب ببریم و بیاموزیم که چگونه می‌توان به بهترین شکل ممکن از مرزهای مجازی کشور حفاظت کرد.
 
به گزارش ایسنا، محمد کرم‌پور در همایش ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات تاکید کرد:‌ میانگین جهانی ضریب نفوذ باند پهن و زیرساخت به اندازه‌ای شده است که می‌توان از آن به حدود 52 درصد یاد کرد.
 
وی در ادامه به صحبت درباره اهمیت محتوا برای استفاده در فضای مجازی تاکید کرد و گفت:‌ در کشور ما به دلایل مختلف در زمینه محتوا سازماندهی و ساماندهی مناسبی وجود ندارد و تولیدکنندگان محتوا هنوز جایگاه مناسب خود را نشناخته‌اند.
 
کرم‌پور همچنین عنوان کرد: متغیرهای زیادی در ارتباط با بحث محتوا وجود دارد و در این زمینه چالش‌های متعددی بر سر راه افراد قرار دارد که دلیل این چالش‌ها تا حدی به پیچیدگی‌ موضوع بازمی‌گردد چراکه در این زمینه متغیرهای فراوانی وجود دارد.
 
معاون وزیر ارتباطات همچنین تاکید کرد: موضوع محتوا فراتر از جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... می‌گیرد و اهمیتی بسیار دارد چراکه در دنیای کنونی محتوا از نوع جنس سلطه است و وقتی محتوایی در فضای مجازی قرار می‌گیرد، جنس آن از نوع سلطه می‌شود حال باید دید چه راهکارهایی باید مورد استفاده قرار گیرد تا این سلطه گرفته و برداشته شود.
 
وی در ادامه یادآور شد: توصیه من این است که در حوزه محتوا چندین همایش متعدد برگزار شود و در این زمینه سوالی مناسب طراحی و تولید شود.
 
کرم‌پور ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم ابتدا نقشه فرهنگی کشور را ترسیم کنیم و در قالب این نقشه مساله محتوا در فضای مجازی را به صورت بزرگنمایی شده ترسیم کنیم.
 
معاون وزیر ارتباطات همچنین عنوان کرد: ساختار محتوا، تهیه کنندگان و رویکرد محتوا همه از مسائلی هستند که باید مورد بررسی قرار بگیرند.
 
وی همچنین به اهمیت مرزداری و مرزبانی در فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر تولید محتوا در دست کشورهای حوزه شمال است و این مساله موجب شده است که سلطه آن‌ها بر این عرصه ایجاد شود. حال اگر ما بخواهیم این سلطه را از بین برده و متوقف کنیم باید انحصار محتوا در دنیا را بشکنیم.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

فیس‌بوک تغییر چهره داد

 

به زودی چهره جدید فیس‌بوک برای تمامی کاربران این شبکه اجتماعی رونمایی خواهد شد.
 
به گزارش ایسنا شرکت فیس‌بوک اعلام کرده است که در هفته آینده از چهره جدید صفحه خود رونمایی خواهد کرد.
 
این شبکه اجتماعی با جمعیت یک میلیاردی خود عنوان کرده است که چهره جدید در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در روز هفتم مارس در کالیفرنیا رونمایی خواهد شد و این در حالی است که گفته می‌شود در حال حاضر مشاهده و کار با این طراحی جدید برای کاربران فیس‌بوک در نیوزلند امکان‌پذیر است.
 
این دومین رویداد بزرگ فیس‌بوک در سال جار میلادی تاکنون خواهد بود. این شرکت در ماه ژانویه از ویژگی جدید خود با نام جست‌وجوی تصاویر رونمایی کرده بود.
 
این تغییرات در حالی صورت می‌گیرد که پیشتر مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس‌بوک گفته بود که صفحه نخست، جست‌وجو و صفحه پروفایل کاربر سه ستون مهم تشکیل دهنده فیس‌بوک است.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، آخرین تغییرات مهم اعمال شده بر روی وب‌سایت شبکه اجتماعی فیس‌بوک متعلق به نوامبر 2011 بوده است.
 
گفته می‌شود که بیشترین تغییرات اعمال شده در نوار ابزار بالای صفحه اصلی کاربری اعمال شده است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:31 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تشکیل کمیته ممیزی فناوری اطلاعات

 

از این پس تقریبا همه معماری فناوری اطلاعات دستگاه‌ها و سازمانها از سوی آزمایشگاه‌های سازمان فناوری اطلاعات مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت که این خود باعث اداره مدیریت صنعت خواهد شد.‌
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارایه پیشنهاد تشکیل کمیته ممیزی فناوری اطلاعات خبر داد‌.‌
 
علی حکیم جوادی رییس سازمان فناوری اطلاعات در گفت وگو با ایلنا ضمن اعلام این خبر اظهار داشت‌: از این پس در همه دستگاهها و سازمان ها بحث فناوری اطلاعات با یک نگاه مدیریتی و راهبری دیده خواهد شد و همچنین ارزش افزوده این صنعت با دیدی تجاری و سود دهی در همه سازمان‌ها مد نظر قرار خواهد گرفت.
 
وی خاطر نشان كرد: فناوری اطلاعات قرار است تمام هزینه‌های خود را از محل همین کمیته فراهم خواهد کرد‌ و به عبارتی دیگر نباید در هر سازمانی فناوری اطلاعات هزینه بر باشد‌.‌
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در ادامه سخنان خود به بحث مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت‌: فناوری اطلاعات صنعتی سود ده و با بازدهی بالایی است لذا باید مدیریت و راهبری این صنعت در دستور کار قرار گیرد‌.‌
 
حکیم جوادی درادامه سخنان خود به یکی از گزینه‌های مدیریت راهبری فناوری اطلاعات در سازمان فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت‌: از این پس تقریبا همه معماری فناوری اطلاعات دستگاه‌ها و سازمانها از سوی آزمایشگاه‌های سازمان فناوری اطلاعات مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت که این خود باعث اداره مدیریت صنعت خواهد شد.‌
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:31 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

چین آمریکا را متهم به حملات سایبری به وب‌سایت‌های نظامی خود کرد

 

وزارت دفاع چین می‌گوید هکرهای آمریکایی در یک سال گذشته بارها به سایت‌های نظامی چین از جمله سایت همین وزارتخانه حمله کرده‌اند.
به گزارش بی‌بی‌سی، به گفته از وزارت دفاع چین در یک سال گذشته در هر ماه سایت‌های چینی در معرض 144 هزار حمله سایبری قرار گرفته‌اند که یک سوم آن‌ها از آمریکا صورت گرفته‌است.
 
گنگ یانشنگ سخنگوی وزارت دفاع چین با اعلام این خبر در یک کنفرانس خبری اضافه کرد که آدرس‌های IP هکرها نشان می‌دهد 62.9 درصد آن‌ها از آمریکا هستند.
 
گفتنی‌است موضوع حملات سایبری در چند ماه گذشته تنش‌هایی بین چین و آمریکا ایجاد کرده‌است. اوایل ماه فوریه یک شرکت امنیتی آمریکایی چین را متهم به سازماندهی حملات سایبری گسترده و سرقت اطلاعات از کشورهای مختلف کرد.‍‍
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:32 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

حکیم جوادی: کشورها محدودیت دسترسی به منابع علمی را برطرف کنند

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: یونسکو و سایر سازمان های بین المللی باید دسترسی برابر کشورها به اطلاعات و ارتباطات را تضمین نموده و از اعمال هرگونه محدودیت در این عرصه جلوگیری کنند.
 
به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،ˈ علی حکیم جوادیˈ در نشست بازنگری مصوبات اجلاس سران جامعه اطلاعاتی با عنوان ˈجوامع دانش محور، صلح و توسعه ی پایدارˈ که در مقر یونسکو در پاریس ،اظهار داشت: باید موضوع محدودیت دسترسی به منابع علمی، بیش از هر زمان دیگری مورد توجه جامعه ی بین المللی قرار گیرد .
 
وی ضمن انتقاد از وضعیت نابرابر و تبعیض های موجود درعرصه ی دسترسی به منابع علمی در جهان افزود: امروزه شعارهای زیبایی مانند آموزش برای همه، اطلاعات برای همه، دسترسی همگانی به علم و منابع علمی که از سوی سازمان های مختلف مطرح می شود.
 
حکیم جوادی تصریح کرد : این قبیل شعارها و نیز برنامه های مهم جهانی در عرصه ی علوم، اطلاعات و ارتباطات، با محدود نمودن کشورها و جلوگیری از دسترسی آنها به منابع علمی قابل جمع نبوده و باید در این ارتباط چاره اندیشی شود.
 
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به استفاده از شبکه ملی یادگیری در سطوح مختلف آموزشی در کشورمان تصریح کرد: هدف از اجرا و بهره برداری از این شبکه، اشاعه دانش و کاستن از شکاف دسترسی به منابع علمی و آموزشی میان سطوح مختلف جامعه و نیز تضمین برابری به علوم و فناوری است.
 
حکیم جوادی ادامه داد: شبکه ملی یادگیری در ایران، سه سطح آموزش در مدارس، آموزش عالی و نیز آموزش های فنی و حرفه ای را پوشش می دهد.
 
وی با اشاره به بیان موفقیت های کشورمان در عرصه هوشمند سازی مدارس و استفاده از فناوری های نوین برای تحقق شعار ˈهر خانه، یک کلاس درسˈ گفت: تاکنون بیش از 50 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند که این امر یکی از مهمترین دستاوردهای کشور در عرصه ی آموزش و پرورش است.
 
حکیم جوادی تاکید کرد: در آموزش عالی نیز تلاش شده است با ایجاد مراکز داده های علمی، شرایط لازم برای دسترسی دانشجویان و اساتید به متون و منابع علمی و مشارکت این منابع فراهم شود.
 
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که ایران در حال راه اندازی شبکه ی علمی کشور با پهنای یک گیگابایت است ، اظهارداشت: این امر تحولی بزرگ در عرصه به اشتراک گذاری منابع علمی ایجاد می کند که با این اقدام، دانشگاه های کشور به صورت آموزش از راه دور و یادگیری شبکه ای به یکدیگر متصل خواهند شد.
 
وی با اشاره به موضوع استفاده از شبکه ملی یادگیری در عرصه آموزش های فنی و حرفه ای افزود: با اتخاذ این اقدام، موسسات و نهادهای فعال در عرصه آموزش های مهارتی به یکدیگر متصل می شوند و در این رابطه با استفاده از شبیه سازی، در مواردی که دسترسی به کارگاه یا آزمایشگاه وجود ندارد می توان به صورت مجازی به آن دسترسی پیدا کرد.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:32 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

جزئیات محاسبه نرخ اینترنت پرسرعت

 

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع نواقص و قابلیت اندازه گیری میزان مصرف اینترنت مشترکان در مصوبه جدید اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: نحوه محاسبه قیمت اینترنت مصرفی کاربران ADSL در این مصوبه جدید شفاف سازی شده است.
حسن رضوانی در گفتگو با مهر، در مورد جدیدترین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت از طريق فناوري ADSL که براساس محاسبه پارامترهاي سرعت، ضريب اشتراك و حجم مورد استفاده تعیین شده است، توضیحاتی ارائه کرد.
 
وی گفت: براساس این مصوبه ارائه‌كنندگان خدمات اینترنت – شرکتهای PAP و مخابرات - موظف شده‌اند در اینترنتی که به مشترکان عرضه می‌کنند، نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف ارائه کرده و در قرارداد مشتركان لحاظ كنند؛ این به این معنی است که کاربران اینترنت از این پس می توانند به طور شفاف میزان مصرف پهنای باند اینترنت و حجم دانلود مصرفی خود را اندازه گیری کنند و بابت همین میزان مصرف هزینه پرداخت کنند.
 
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائه‌كنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه می‌شود.
 
وی به مهر گفت: اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL براساس این مصوبه ملزم شده اند که روش های اندازه گیری شفاف اینترنت مصرفی کاربر را اعلام کنند تا کاربران نیز بتوانند میزان مصرف اینترنت خود را محاسبه کنند؛ براین اساس اگر تمامی حجم اینترنت مورد نیاز کاربر استفاده نشده باشد قابل اندازه گیری خواهد بود.
 
رضوانی با تاکید براینکه در این مصوبه هدف از تعیین نرخ های جدید ADSL کاهش قیمت برای کاربران نبوده است، اضافه کرد: عدم شفافيت در ميزان استفاده، ناهمگوني در تعرفه‌هاي خدمت‌دهندگان اينترنت و عدم انطباق تعرفه‌ها با حجم مورد استفاده كاربران از جمله مواردی بود که باعث شد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه قبلی نرخ اینترنت پرسرعت را اصلاح کند.
 
به گفته وی در مصوبه جدید تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت، ضریب اشتراک این سرویس که تا پیش از این براساس پارامتر يك به 10 تعريف شده بود، برای بهبود كيفيت خدمات، به صورت حداكثر ضريب اشتراك يك به 8 تعيين شده که ارائه‌كنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به ميزان يك به 8 براي مشتركان تضمين كنند و براي ضرايب اشتراك كمتر از اين مقدار نيز تعرفه تغيير نمي‌كند.
 
کیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در جلسه شماره 152 خود با توجه به بررسی های تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری " ADSL "و بر اساس قیمت تمام شده این خدمات، نرخ های جدیدی را برای ارائه به کاربران مصوب کرده که براساس این مصوبه، ارائه کنندگان خدمات می تواند به صورت ثابت ماهیانه حداکثر مبالغی نیز به عنوان هزینه برقراری و نگهداری مطابق با تعرفه های مدنظر از مشترکان خود دریافت کنند.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:33 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

جزئیات محاسبه نرخ اینترنت پرسرعت

 

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع نواقص و قابلیت اندازه گیری میزان مصرف اینترنت مشترکان در مصوبه جدید اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: نحوه محاسبه قیمت اینترنت مصرفی کاربران ADSL در این مصوبه جدید شفاف سازی شده است.
حسن رضوانی در گفتگو با مهر، در مورد جدیدترین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت از طريق فناوري ADSL که براساس محاسبه پارامترهاي سرعت، ضريب اشتراك و حجم مورد استفاده تعیین شده است، توضیحاتی ارائه کرد.
 
وی گفت: براساس این مصوبه ارائه‌كنندگان خدمات اینترنت – شرکتهای PAP و مخابرات - موظف شده‌اند در اینترنتی که به مشترکان عرضه می‌کنند، نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف ارائه کرده و در قرارداد مشتركان لحاظ كنند؛ این به این معنی است که کاربران اینترنت از این پس می توانند به طور شفاف میزان مصرف پهنای باند اینترنت و حجم دانلود مصرفی خود را اندازه گیری کنند و بابت همین میزان مصرف هزینه پرداخت کنند.
 
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائه‌كنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه می‌شود.
 
وی به مهر گفت: اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL براساس این مصوبه ملزم شده اند که روش های اندازه گیری شفاف اینترنت مصرفی کاربر را اعلام کنند تا کاربران نیز بتوانند میزان مصرف اینترنت خود را محاسبه کنند؛ براین اساس اگر تمامی حجم اینترنت مورد نیاز کاربر استفاده نشده باشد قابل اندازه گیری خواهد بود.
 
رضوانی با تاکید براینکه در این مصوبه هدف از تعیین نرخ های جدید ADSL کاهش قیمت برای کاربران نبوده است، اضافه کرد: عدم شفافيت در ميزان استفاده، ناهمگوني در تعرفه‌هاي خدمت‌دهندگان اينترنت و عدم انطباق تعرفه‌ها با حجم مورد استفاده كاربران از جمله مواردی بود که باعث شد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه قبلی نرخ اینترنت پرسرعت را اصلاح کند.
 
به گفته وی در مصوبه جدید تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت، ضریب اشتراک این سرویس که تا پیش از این براساس پارامتر يك به 10 تعريف شده بود، برای بهبود كيفيت خدمات، به صورت حداكثر ضريب اشتراك يك به 8 تعيين شده که ارائه‌كنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به ميزان يك به 8 براي مشتركان تضمين كنند و براي ضرايب اشتراك كمتر از اين مقدار نيز تعرفه تغيير نمي‌كند.
 
کیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در جلسه شماره 152 خود با توجه به بررسی های تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری " ADSL "و بر اساس قیمت تمام شده این خدمات، نرخ های جدیدی را برای ارائه به کاربران مصوب کرده که براساس این مصوبه، ارائه کنندگان خدمات می تواند به صورت ثابت ماهیانه حداکثر مبالغی نیز به عنوان هزینه برقراری و نگهداری مطابق با تعرفه های مدنظر از مشترکان خود دریافت کنند.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:33 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

زیرساخت گواهینامه اشتهار به کیفیت چهارستاره گرفت

 

شرکت ارتباطات زیرساخت در دومین جشنواره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق به کسب گواهینامه اشتهار به کیفیت چهارستاره شد.
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت  این شرکت در بخش زنجیره تأمین ارتباطات زیرساخت کشور شامل شبکه های سوئیچینگ ، انتقال ، فیبرنوری ، ماهواره و دیتا موفق به کسب گواهینامه اشتهار به کیفیت چهارستاره شد.
 
شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق شبکه های یاد شده خدمات ارتباطی راه دور تمامی اپراتورها  و مشتریان  اعم از از خصوصی و دولتی   را تامین می کند.
 
شرکت ارتباطات  زیرساخت  پیش از این  در سال های گذشته در بخش های یاد شده  موفق به دریافت گواهی نامه اهتمام به کیفیت،اشتهاربه کیفیت یک ستاره و اشتهار به کیفیت دو ستاره شده بود.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:33 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رونمایی از شمایل جدید فیس‌بوک

 

شرکت فیس‌بوک ظاهر جدید بخش خبری محبوب خود را هفته آینده رونمایی می‌کند.
 
این اقدام توسط شرکت وب برای ارتقای عناصر کلیدی یک میلیارد کاربر این شبکه اجتماعی انجام خواهد شد.
 
به گزارش رویترز، فیس بوک تحول بخش خبری خود را هفتم مارس در ساختمان اصلی خود واقع در منلو پارک به نمایش خواهد گذاشت. این دومین محصول پرطرفدار امسال فیس‌بوک پس از افتتاح قابلیت جست‌وجوی اجتماعی در ماه ژانویه است.
 
مارک زوکربرگ، مدیر ارشد اجرایی فیس‌بوک گفت: بخش خبری فیس‌بوک شامل تصاویر، فایل‌های تصویری و نظرات شبکه دوستان یک کاربر است که همراه با خدمات جست‌وجو و صفحات شخصی، سه بخش اصلی سایت را تشکیل می‌دهد.
 
آخرین به‌روزرسانی بخش خبری در سپتامبر 2011 انجام شد. از آن زمان تاکنون تبلیغات سایت به طور مستقیم برروی بخش خبر قرار گرفته و نسخه تلفن همراه نیز مورد توجه شرکت قرار گرفت تا کاربران از طریق گوشی خود به خدمات دسترسی داشته باشند.
 
به گفته برایان بلاو، یکی از تحلیل‌گران شرکت شرکت تحقیقات صنعتی گارتنر، نسخه تلفن همراه هنوز هم برخی قابلیت‌های نسخه کامپیوتر شخصی را ندارد.
 
ارزش سهام شرکت فیس‌بوک که بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است، ظهر روز جمعه دو درصد رشد داشت و با 25 سنت افزایش به 27.77 دلار رسید.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:34 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

شاتل: عدم تمرکز نهادهای قانونگذار بزرگ‌ترین چالش بخش خصوصی بازار اینترنت

 

مدیرعامل شاتل گفت: به دلیل تغییر سریع فناوری، سرمایه‌گذاری در حوزه ICT مانند یخ است و قانونگذار باید بازار را به نحوی برای سرمایه‌گذاری آماده کند که قانون‌مدار برنده باشد نه آنکه دور زدن قانون را بهتر بلد است.
 
به گزارش FarsNews، محمد حسن شانه‌ساززاده در همایش مخابرات ایران اظهار داشت: مهم‌ترین مشکل بخش خصوصی فعال در بازار اینترنت کشور، نبود تمرکز تصمیم‌گیری در نهادهای قانونگذار است و شرکت‌های خصوصی نمی‌دانند از چه قانونی تبعیت کنند.
 
رئیس هیئت مدیره شرکت شاتل گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه ICT مانند سرمایه‌گذاری روی یخ است، زیرا ذات فناوری و حوزه ICT در حال گذر و پیشرفت مداوم است.
 
وی ادامه داد: نمونه این مورد اثر ورود شبکه نسل سوم تلفن همراه بر نسل قدیمی GSM است.
 
شانه‌ساززاده گفت: بنابراین، حاکمیت و قانونگذاری باید در این حوزه متناسب با فناوری، به روز و سریع عمل کند تا با تعلل و وقت‌کشی، هزینه و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، با قدیمی‌ شدن تکنولوژی به هدر نرود.
 
رئیس هیئت مدیره شاتل گفت: از این رو، حاکمیت باید کاری کند که شرایط بازار برای سرمایه‌گذاری به نحوی آماده باشد که همواره قانون‌مدار برنده بازار باشد نه کسی که راه‌های فرار و دور زدن قانون را بهتر بلد است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:35 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

یک تبلت ارزان قیمت و کاربردی

 

شرکت Acer تبلت جدید خودش را به بازار عرضه کرده است. این تبلت که با مدلIconia B1-A71 اولین بار در نمایشگاه CES امسال رونمایی شد، حالا به صورت رسمی به بازار عرضه خواهد شد.
 
این تبلت که در دسته ارزان قیمت‌ها قرار می‌گیرد، قرار بود با قیمت 119 یورو به بازار عرضه شود، اما حالا قرار است با قیمت 139 یورو به صورت رسمی روانه بازار شود. این تبلت جدید مجهز به حافظه ذخیره‌سازی 16 گیگابایتی بوده و از سیستم‌عامل نسخه 4 آندروید بهره می‌برد. نمایشگر این دستگاه از نوع LCD تمام لمسی با اندازه 7 اینچی است که تصاویر را با وضوح 1024 در 600 پیکسل برای کاربرانش به نمایش می‌گذارد. 
دوربین 3/0 مگاپیکسلی، پردازنده 2 هسته‌ای با سرعت 2/1 گیگاهرتزی ساخت Mediatek، کارتخوان microSD، اسپیکر داخلی یک کاناله، پورت USB، پورت استاندارد 5/3 میلیمتری هدفون و بلوتوث از دیگر امکانات این تبلت جدید است.
این تبلت 320 گرمی در واقع با هدف رقابت با تبلت‌های ارزان قیمت چینی و از بین بردن بازار آنها قرار است به زودی روانه بازار شود. 
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:35 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

افزایش رقابت در بازار تراشه‌های ویژه موبایل‌های هوشمند

 

موبایل‌های هوشمند یکی از پدیده‌های نه چندان قدیمی دنیای تکنولوژی هستند که طرفداران زیادی داشته و هنوز هم تب خرید آنها در بازارهای جهان بالا است.
 
درست به همین دلیل هم هست که صنعت طراحی و تولید موبایل‌های هوشمند نه تنها برای شرکت‌های تولیدکننده آنها بلکه برای تولیدکنندگان قطعات و بخش‌های مختلف ویژه این دستگاه‌ها هم به تجارتی سودآور و رقابتی تبدیل شده است. درست به همین دلیل هم هست که تجارت تولید و فروش مدارهای مجتمع یا ICها و تراشه‌های موبایلی در طول پنج سال گذشته به کلی متحول شده است و شرکت‌های بزرگی مانند Qualcomm و Samsung بیشتر در زمینه موبایل‌های هوشمند و مبتنی بر شبکه 4G سرمایه گذاری کرده‌اند.
 
بر اساس آخرین گزارش منتشر شده توسط موسسه تحقیقاتی IHS iSuppli در این مورد، در بازار گوشی‌های موبایل مبتنی بر اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های ارتباطی پیشرفته و جدید رقابت بین تولید‌کنندگان تراشه‌های مخصوص این دستگاه‌ها جدی‌تر هم شده است. با این اوصاف است که شرکت بزرگ Qualcomm در سال 2012 توانست سهم قابل توجه 31 درصدی را از بازار جهانی تراشه‌های مخصوص موبایل‌های هوشمند در اختیار بگیرد و به بزرگ‌ترین تولید کننده این قطعات در دنیا تبدیل بشود. این شرکت آمریکایی البته جایگاه اول این بازار را از سال 2007 در اختیار گرفته است و هر سال به طور متوسط رشد سالانه 8 درصدی را برای خودش به ثبت رسانده است. شرکت کره‌ای Samsung Electronics هم بعد از Qualcomm در رتبه دوم این بازار جهانی قرار دارند و سهم 21 درصدی از بازار تراشه‌های مخصوص موبایل‌های هوشمند را به خودش اختصاص داده است. این شرکت اما در سال 2007 حتی در میان تولید کنندگان برتر این بازار هم قرار نداشته است.
 
 
به صورت کلی و در مجموع این دو شرکت تولیدکننده بیش از نیمی از سهم بازار جهانی تراشه‌های موبایل‌های هوشمند را در اختیار خودشان دارند. این در حالی است که هشت شرکت تولیدکننده دیگر برتر بازار روی هم رفته تنها 34 درصد از سهم این بازار جهانی را در اختیار گرفته‌اند. بعد از این دو شرکت به ترتیب شرکت‌هایMedia Tek، Intel، Skyworks، Texas Instruments، ST-Ericsson، Renesas، Spreadtrum و Broadom در جایگاه‌های بعدی این رتبه‌بندی قرار گرفته‌اند. به طور کلی این ده تولیدکننده برتر 86 درصد از سهم کل بازار جهانی تراشه‌های ویژه موبایل‌های هوشمند را به خودشان اختصاص داده‌اند.
«براد شافر» یکی از تحلیل‌گران موسسه iSuppli در این مورد می‌گوید: «در حالی که موبایل‌های هوشمند و نسل جدید ارتباطات بی‌سیم مانند 4G در حال گسترش و پر طرفدار هستند، به تدریج رقابت را در این بازار جدی‌تر کرده و جایگاه شرکت‌های تولید‌‌کننده بزرگ و فعال در این بازار را تغییر می‌دهند. ورود موبایل آی‌فون شرکت اپل در پنج سال پیش قوانین و شکل بازی را در این بازار به کلی تغییر داد. تحولات بزرگی که در این بازار رخ داده است به راحتی در روند رشد شرکت‌های تولیدکننده تراشه موبایل‌های هوشمند در سال‌های اخیر مشهود است.» از میان ده تولید کننده برتر در زمینه تولید تراشه‌های ویژه موبایل‌های هوشمند شرکت Samsung در سال‌های اخیر بیشترین و سریع‌ترین روند رشد را تجربه کرده است. از طرفی شرکت Intel هم یکی از تولیدکنندگان بزرگ این بازار است که با خرید بخش ارتباطات بی‌سیم شرکت Infineon به سرعت رشد کرده و خودش را به جایگاه چهارم این رتبه‌بندی رسانده است. البته بزرگ‌ترین تولید‌کننده تراشه‌های الکترونیکی دنیا با پردازنده Atom و از طریق موبایل‌های هوشمند شرکت Motorola هم تجربه حضور در این بازار را داشته است.
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:36 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پایان بزرگ‌ترین رویداد ارتباطی جهان در بارسلونا

 

شهرام شریف - کنگره جهانی موبایل به پایان رسید و همانند هرسال محصولات مختلفی در این چند روز برگزاری این کنگره عرض اندام کردند و چشم‌اندازی از سبد محصولات ارتباطی جدید به جهان معرفی شد. 
 
کنگره جهانی موبایل مهم‌ترین رویداد درحوزه ارتباطات و تلفن همراه است که هرسال در شهر زیبای بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود و هر چند امسال این گنگره در سایه تردیدها و رکودهای اقتصادی حاکم بر کشور اسپانیا برگزار شد، اما به نظر رسید که تولیدکنندگان و بزرگان جهان تلفن همراه از آن استقبال گرمی کردند. 
کنگره جهانی موبایل هم به واسطه معرفی محصولات جدید و حضور همه برندهای مطرح و هم به خاطر سخنرانی‌های افراد مطرح مورد توجه رسانه‌های مختلف جهان قرار دارد و بسیاری از آنها به طور زنده وقایع این رویداد را به مخاطبانشان گزارش می‌دادند. 
 
گوشی: ال‌جی 
مهم‌ترین وقایع امسال را می‌توان در عرضه چند گوشی جدید توسط ال‌جی، نخستین عرضه عمومی اچ تی سی وان و معرفی سیستم‌عامل فایرفاکس (که توسط چند سازنده تلفن همراه پشتیبانی می‌شود) دانست.
ال‌جی با عرضه Optimus G Pro قدرتمندترین گوشی خود را به دنیا نشان داد. این گوشی با صفحه نمایش 5/5 اینچی و پردازنده چهارهسته‌ای 7/1 گیگاهرتزی اسنپ دراگون، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و یک دوربین 1/2 مگاپیکسلی (برای جلو صفحه نمایش) و بالاخره یک باتری بسیار قدرتمند ۳۱۴۰ میلی‌آمپری حداقل از نظر مشخصات یکی از بهترین‌های امروز جهان موبایل است.
نکته قابل توجه اینکه این گوشی ال‌جی می‌تواند همزمان با دو دوربین جلو و عقب خود تصویربرداری کند و این به خصوص برای گرفتن بازخورد چهره تصویربردار در هنگام تصویربرداری از یک موضوع جالب به نظر می‌رسد.
تبلت: سونی 
سونی با تبلت Xperia Z امسال توجه بسیاری را به سمت خود جلب کرد. تبلت 9/6 میلیمتری و ۱۰ اینچی با صفحه نمایش 1920×1200، چهارهسته‌ای و پردازنده 5/1 گیگاهرتزی اسنپدراگون S4 و دوربین 1/8 مگاپیکسلی پشتی و ۲ مگاپیکسلی جلویی به جمع قدرتمندان بازار تبلت واردشده است. به جز این، این تبلت دارای یک باتری فوق قدرتمند ۶ هزارآمپری است، اما آنچه توجه کارشناسان تکنولوژی را به سمت این تبلت جلب کرد طراحی بدنه آن است که آن را از دیگر رقبا متمایز کرده است. 
موبایل: اچ تی سی 
اچی تی سی گوشی وان (ONE) خود را پیش از این معرفی کرده بود، اما در کنگره جهانی موبایل با تغییراتی این گوشی را با بدنه آلومینیوم و پلی‌کربنات به همگان نشان داد. یک گوشی 7/4 اینچی با صفحه نمایش گوریلا گلاس 468 PPI و طراحی (به خصوص لبه‌های) زیبا عملا به یک گوشی مطرح در عرصه موبایل تبدیل شده است. 
مایکروسافت مهربان 
اما گرگ سولیوان یک مدیر ارشد بخش بازاریابی مایکروسافت در جریان این رویداد به PCMAG گفت که تمام گوشی‌های ویندوز ۸ موبایل احتمالا قادر به ارتقا به سیستم‌عامل جدید موبایل مایکروسافت (ویندوز فون ۹) خواهند بود. این موضوع خبر خوبی برای دارندگان گوشی ویندوزی است چون بسیاری از دارندگان گوشی ویندوز فون ۷ به خاطر آنکه گوشی‌شان قادر به ارتقا به ویندوز فون ۸ نبود از مایکروسافت ناامید شدند. البته مایکروسافت اعلام کرد بزرگ‌ترین مشکل در عدم ارتقاي گوشی‌های ویندوز فون ۷، محدودیت‌های سخت‌افزاری است. 
نوکیای امیدوار 
نوکیا اعلام کرد که قصد ندارد گوشی‌های لومیای ویندوز فون ۸ خود را به کیبورد فیزیکی مجهز کند. کیبورد فیزیکی برای مدت‌ها یکی از شاخصه‌های اصلی گوشی‌های نوکیا به شمار می‌رفت و موجب تقلید بسیاری از تولیدکنندگان دیگر نیز شد. 
هر چند نوکیا هنوز این کیبوردهای فیزیکی را روی گوشی‌های ارزان قیمت خود حفظ کرده با این حال به گفته جو هارلو معاون بخش گوشی‌های هوشمند نوکیا می‌ترسد با گذاشتن کیبورد فیزیکی روی یک گوشی هوشمند در جهانی که همه روی گوشی لمسی تمرکز کرده‌اند، باز هم عقب بیفتد. 
غول فنلاندی که زمانی شکوه حضورش در بارسلونا حسرت رقبایش را برمی‌انگیخت امسال هم به رغم عقب‌ماندگی شدید از بازار تلاش کرد با عرضه چند گوشی از جمله لومیا ۵۲۰ و لومیا ۷۲۰ حداقل همچنان در جدول هوشمندها حاضر باشد. با این دو گوشی نوکیا تعداد لومیاهای خود را به ۱۲ رساند. 
و دیگران 
هوواوی که با رشد خیره کننده حالا در جمع بزرگان موبایل جهان قرار دارد، امسال بهترین گوشی خود را به نام ASCEND P2 عرضه کرد. آلکاتل که مدت‌ها است خبری از او نشنیده‌ایم نیز امسال دو گوشی با سیستم‌عامل نوظهور فایرفاکس و دوگوشی با سیستم‌عامل آندروید (یکی برای شبکه‌های LTE)  را به بازار عرضه کرد. بلک بری با Z10 اندکی توجه به سمت خود جلب کرد.
ایسوس با دو دستگاه پدفون و فون پد در کنگره امسال حضور داشت و بالاخره هر چند  از نظر موبایلی سامسونگ در کنگره امسال حرفی برای گفتن نداشت و حتی عرضه کالاكسی اس ۴ خود را هم به دو هفته دیگر موکول کرده، اما با عرضه گالاکسی نوت ۸ باز هم تلاش دیگری برای رقابت با اپل انجام داد. 
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها