0

ترشی عناب، تصفیه کننده خون

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ترشی عناب، تصفیه کننده خون

عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود....

مواد لازم:

  عناب: 300 گرم
  آب: به مقدار لازم
  آب لیموی تازه: یك‌دوم پیمانه
  رب گوجه‌فرنگی‌: 3 قاشق غذاخوری
  سركه سفید یا قرمز: نیم لیتر
  شكر قهوه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
  نعناع خشك: 2 قاشق غذاخوری
  نمك: یك قاشق چای‌خوری
  فلفل سیاه پودرشده: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1 - عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یك قاشق عناب را طوری هم بزنید كه كاملا زیر و رو شود.

2 - یك وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آنها كاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.

3 - سپس عناب را داخل آبكش ریخته و زیر شیر آب سرد كاملا بشویید.

4 - در این مرحله سركه را داخل قابلمه بریزید و شكر را هم به آن اضافه كنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود.

5 - گاز را روشن كنید و وقتی كه این تركیب كاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.

6 - در این مرحله عناب‌ها را اضافه كنید و اجازه بدهید همراه بقیه تركیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش كنید.

7 - بعد از اینكه ترشی شما نیمه‌سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمك و فلفل را اضافه كنید.

نکته:

به غلظت این ترشی توجه كنید. این ترشی زمانی تكمیل خواهد شد كه نه خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 28 بهمن 1391  11:15 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها