صدا …دوربین …حرکت …
صدا … دوربین … حرکت … باز هم برایم نقش بازی کن ! * * * * * * * * * * * * * * * * * کارَت که با من تمام شد ، پرت کن بیرون مرا . . . راحت ترم … تا بگویی دوستت دارم . . به دروغ . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * احساس است… مزرعــــه که نیست هـــــی شخـــمش میـــــزنی لعنتــــــی…! * * * * * * * * * * * * * * * * * مانند شیشه شکستنـــــم آسان بـــود . . . ولی دیگـــر به مــن دست نزن این بار زخمی ات خواهم کرد * * * * * * * * * * * * * * * * * نه صدایش را نازک می کرد… و نه دستانش را “آردی”… از کجا باید به “گرگ” بودنش شک میکردم؟!! * * * * * * * * * * * * * * * * * آدمای دنیای من فعل هایی را صرف میکنند که برایشان صرف داشته باشد! * * * * * * * * * * * * * * * * * همه چیز خنده دار بود…. داشتن تو…! بودن من ; ماندن ما….!! رفتن تو… این همه آه…. گاهی از این همه خنده گریه ام میگیرد…. * * * * * * * * * * * * * * * * * تقصیر برگ ها نیست آدم ها همینند! نفس می دهـــــــی له ات می کنند… * * * * * * * * * * * * * * * * * گاهــــــــــــــی دِلـــــــم تفــــــــــــریح ناسالم می خــــــــــــواد مثــــــــــــــــل فکر کــــــــــــردن به تـــــــــــــــــو ! * * * * * * * * * * * * * * * * * اجازه خدا ؟ میشه ورقمو بدم ؟ میدونم وقت امتحان تموم نشده! ولی خسته شدم… * * * * * * * * * * * * * * * * * به سلامتی اونایی که هزارتا خاطــــــــــــــــرخواه دارن ولی دلشون گیرِ یه بــــــــــــــــــــــــ ی معرفته ! * * * * * * * * * * * * * * * * * هم قــــــــــد شدیم … خدا میداند چه چیزهایی را زیر پاهایم گذاشتم … * * * * * * * * * * * * * * * * * پست ترین آدما کسایی هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف دیگران بگن شوخی … ! * * * * * * * * * * * * * * * * * قیافه ام تابلو شده بود ! گفتن : چی میکشی ؟ گفتم : زجر ! گفتن : نه یعنی چی مصرف میکنی ؟ گفتم : زندگی … ! * * * * * * * * * * * * * * * * * چقدر جالب ! تو لحظه های داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه اونم کسیه که داغونت کرده ! * * * * * * * * * * * * * * * * * دیروز با اول شخص بوده ای … امروز با سوم شخص … چه راحت با اشخاص رابطه داری * * * * * * * * * * * * * * * * * من که نقاشی ام تعریفی ندارد لااقل خودت راهت را بکش و بـــــرو !!
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی