0

به اينکه از ابتدا در ترکيب قرار بگيرم فکر نمي‌کنم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

به اينکه از ابتدا در ترکيب قرار بگيرم فکر نمي‌کنم

بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي با راه‌آهن فرصت مناسبي براي نزديک شدن به صدر جدول است و مي‌تواند برگ برنده ما محسوب شود.

احمد جمشيديان امروز در گفت‌وگو با فارس در اصفهان اظهار کرد: پس از کسب چهار برد و يک تساوي در هفته‌هاي اخير با برد در بازي فردا برابر راه‌آهن مي‌توانيم تراکتور و فولاد را جا گذاشته و خودمان را به دو امتيازي استقلال صدرنشين برسانيم.

وي تصريح کرد: پس از بازي با راه‌‌آهن بازي‌هاي بسيار سختي پيش‌رو داريم و بازي فردا مي‌تواند بهترين فرصت و برگ برنده ما براي نزديک شدن به صدر جدول باشد.

بازيکن تيم فوتبال سپاهان با اشاره به تيم فوتبال راه‌آهن و با بيان اينکه بازي سختي در مقابل اين تيم داريم، اضافه کرد: نتايجي که راه‌آهن تاکنون کسب کرده به هيچ عنوان نمي‌تواند بيانگر کيفيت اين تيم باشد چراکه تيم بسيار خطرناکي است و به هيچ عنوان نبايد اين حريف را دست‌کم گرفت.

وي با اشاره به حضورش در ترکيب سپاهان در بازي فردا افزود: به هيچ عنوان به اينکه از ابتدا در ترکيب قرار بگيرم فکر نمي‌کنم چراکه مي‌دانم از ابتدا حضور نخواهم داشت.

جمشيديان تاکيد کرد: تمام تلاشم را مي‌کنم تا هر زمان که به بازي گرفته شدم بتوانم بهترين کيفيت را از خود ارائه دهم و همگان هم عملکرد من را در هفته‌هاي اخير مي‌بينند اما تصميم گيرنده نهايي سرمربي تيم است که تشخيص مي‌دهد چه بازيکناني از ابتدا بايد در ميدان قرار بگيرند.

سه شنبه 24 بهمن 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها